Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 12 éve
Dub
1 019
😮 Legyen könnyű neki a föld !
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Azt már nem.Az időfutamokat is még ő közvetítette szerdán, nem? iktriadNyugodjon békében...A mezőnyversenyt még közvetítette. 😕tüsi91
Beteg volt? Ezért nem volt kinn Londonban?gabokocka
Azt olvastam agyvérzése volt. 😕
több mint 12 éve
Az időfutamokat is még ő közvetítette szerdán, nem?Nyugodjon békében...A mezőnyversenyt még közvetítette. 😕tüsi91
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Nyugodjon békében...A mezőnyversenyt még közvetítette. 😕
több mint 12 éve
Nyugodjon békében...Beteg volt? Ezért nem volt kinn Londonban?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Nyugodjon békében Sipos János. 😕MikeyNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM. 😕
Hát ez csúnyán mellbe vágott. RIP Sipi!
több mint 12 éve
Mikey
18 753
Nyugodjon békében Sipos János. 😕
több mint 12 éve
JasW
53
Utána meg igazán beiktathatnának egy vízibiciklis időfutamot Korzika, és a kontinens között. Mekkora lenne már 😀
több mint 12 éve
Aztán lehet örülünk majd, ha 2. kategóriára lesz hegyi befutó 😀.. Amúgy nem tűnik rossznak ez az útvonal. 😀. Külön tetszik a korzikai rajt. Nem tudom ott másznak meg hegyeket, mert a korzikai körversenyen van egy-két jobb "húzódás".tüsi91a korzikai útvonal már le van tisztulva nagyjából. az első szakasz sima sík lesz, a második és harmadik pedig hegyes-dombos. jó rajt lesz, az biztos 😊
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Aztán lehet örülünk majd, ha 2. kategóriára lesz hegyi befutó 😀.. Amúgy nem tűnik rossznak ez az útvonal. 😀. Külön tetszik a korzikai rajt. Nem tudom ott másznak meg hegyeket, mert a korzikai körversenyen van egy-két jobb "húzódás".
több mint 12 éve
Amúgy olvastam olyat is, hogy ez a Tour direkt lett ilyen, hogy a 100. nagyot durranjon. 😀 Érdekes. 😀Amúgy kiszivárgott egy 2013-as útvonal tervezet. 😀
Etape 1 : Porto Vecchio - Bastia
Etape 2 : Bastia - Ajaccio
Etape 3 : Ajaccio - Calvi
Etape 4 : CLM par équipe Nice
Etape 5 : Cagnes sur Mer - Fréjus (Valloné par l'arrière pays)
Etape 6 : Aix en Provence - Montpellier (par la Camargue)
Etape 7 : Béziers - Toulouse
Etape 8 : Toulouse - Plateau de Beille (Agnès-Lers-Plateau de Beille)
Etape 9 : St Gaudens - St Lary Soulan (Menté-Portillon-Peyresourde-Azet)
REPOS
Etape 10 : Pau - Bordeaux
Etape 11 : Saintes - Nantes
Etape 12 : Bressuire - Tours
Etape 13 : Vierzon - Bourges (CLM individuel vallonné)
Etape 14 : Vichy - St Etienne (Col du Béal - Col de la Croix de l'Homme Mort)
Etape 15 : St Etienne - Montélimar (Col du Grand Bois-Col du Pranlet-Col de la Fayolle-Col du Benas)
REPOS
Etape 16 : Bédoin - Le Mont Ventoux (CLM individuel)
Etape 17 : Sisteron - Gap (Le Collet - Col de Pontis - St Apollinaire - Côte de la Rochette)
Etape 18 : Gap - L'Alpe d'Huez (Col d'Izoard - Col du Lautaret - L'Alpe d'Huez)
Etape 19 : Grenoble - Annecy (Col de Portes-Col du Cucheron-Col du Granier-Le Revard-Crêt de Chatillon)
Etape 20 : Annemasse - Morzine (Col de Sassel-Col de l'Avenaz-Col de la Ramaz-Col de Joux Plane)
Etape 21 : Montargis - Paris
Más: Landis, Hamilton, Leipheimer, Hincapie, Vaugthers és Zabriskien kívül kik vallottak még Lance ellen?
több mint 12 éve
Hoztam a formámat. 😀(Kruijswijktől sokkal többet vártam, Moncoutie elég formán kívül volt)
Grat Jimmy Engoulventnek is, ő lett idén a Lanterne Rouge. Bár szerintem ez csak engem érdekel. 😀
Respect Jimmy! Carry your Lanterne with pride.
több mint 12 éve
Ejj, ha Wiggóra mertem volna rakni, eltaláltam volna minden eltalálhatót (Rasmussen óta a pöttyös azért random).
több mint 12 éve
Összesítettem a tippjátékot, ha nem gáz:1. Rajna 2 találat: Sagan, Van Garderen
1. Schleck 2 találat: Wiggins, Sagan
3. Igor 1 találat: Sagan
4. Bazzani 0 találat
4. eaglesmcnabb 0 találat
4. shawnka tippje 0 találat
4. shawnka vágya 0 találat
4. Vrijbloed 0 találat
több mint 12 éve
Azért gondolom Barkó nem csapatja szét magát ma este az Olimpia miatt. 😛Sörensennel mi a franc történt, csak most láttam, hogy szinte lemetszette vagy két ujját, meg a fél oldala tiszta vér volt... :S Ez valahogy teljesen elkerülte a figyelmem...
De megérdemli a legagresszívebb versenyző díjat.
😀
több mint 12 éve
+ jó, hogy pl tegnap Gilbertnek semmi komolyabb baja nem lett a kutyás affér után...ja ez durva volt, fair playből bevárták Casart a többiek, aztán megnyerte a szakaszt. 😀
Arról ez jutott eszembe: www.youtube.com/watch?v=8aBD1oLKpQ4
Meg anno asszem még Burghardt ment neki egy kutyának, akkor még a T-Mobile-ban tekert. 😀Vrijbloed
Burghardtnak meg asszem eltört valamije.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
+ jó, hogy pl tegnap Gilbertnek semmi komolyabb baja nem lett a kutyás affér után...Arról ez jutott eszembe: www.youtube.com/watch?v=8aBD1oLKpQ4
Meg anno asszem még Burghardt ment neki egy kutyának, akkor még a T-Mobile-ban tekert. 😀
több mint 12 éve
www.cyclingnews.com/news/frank-schleck-doping-positive-confirmedSchleck B próbája is pozitív.
több mint 12 éve
Knézy basszus egyáltalán nem tud angolul, ezt a Hincapie interjút sem fordította, hanem próbálta kitalálni, hogy mit mondhatott, elég kevés sikerrel...
több mint 12 éve
Minden igaz, amit írsz, de én azt mondom, hogy legalábbis számomra erősen kérdőjeles, hogy Froome akkor is jobb lenne-e Wigginsnél, ha nem lenne mögötte a Sky-os háttér. Remélhetőleg kiderül majd.Wiggins a sárga trikóban gyengébb cuccot kap? Sztem a kettejük közti különbséget mindenki látta.. te is azt írtad korábban hogy klasszikus Riis-Ullrich szitu volt.mellesleg miert vagy abban olyan biztos, hogy froome tudasaban nincs ugyanugy benne a sky sora ? FakeEz az egyik, a másik meg, tudom, hogy rohadtul cinikus vagyok, de könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy egy másik csapatban nem lenne meg ugyanaz az "orvosi" háttér, és nem menne ilyen jól.Jakehomer
Nagyjából.. bár kicsit pikánsabb.
Az Alpokban és a Pirenuesokban is bealázta a hegyeken a sárga trikóst, és a kettő közt lenyilatkozta, hogy jó lenne ha jövőre neki segítenének.. (persze, a 100. Touron, a sága trikó viselője majd neki fog bedolgozni, haha)
Azért ilyet szerintem elég régen láttuk.. ez már majdnem Lemond-Hinault kategória. Mekkora arc ez a csávó.. nem sokáig marad a Sky-nál ezek után.Igor
Egyébként így utólag még jó is, hogy nem volt túl sok hegyi befutó, még simább lett volna a verseny és még kínosabb, hogy nem a legjobb nyer 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Nibali minek megy A. Schleck mellé? Mindkettőnek elsőszámúnak illenék lennie!Nibali a szezon elején megegyezett velük állítólag, Schleckéket meg most pletykálják oda. Lehet, hogy így Nibali meggondolja magát. Egyébként meg Nibalinak szerintem elég a Giro, szóval nem elképzelhetetlen.
clbass