Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Tegnap megkaptam a 2. oltast..De még mindig jobb, mint ugyanez 3-4 hétig, esetleges szövődményekkel.
Hat megfektetett rendesen!
Pedig nem sporoltom a paracetamollal...majd napi max adag ment el! Csak attol lettem jobban kulonbem borzongas,izuleti fajdalom,fekves!24 ora alatt ment le!
yooker
Én ma beszéltem egy volt kollegámmal, ő és az egész környezete, baráti köre, családja szeptemberben esett át rajta, szagokat még mindig összevissza érzi, a testvére is, anyukájának összevissza ugrál a vérnyomása, eddig alacsonyra gyógyszerezték, most 170 a felsőérték, most csökkentőt kap, 30 éves barátnőjének elpattantak random helyeken a testén hajszálerek, olyan, mintha mindenütt visszerei lennének, egy idősebb rokonuknak tüdőembólia lett, egy fiatal srácnak az edzéséről a szíve rendetlenkedik, ver összevissza, ezek mind a korona után.
Inkább 1-2-3 nap paracetamol, meg fetrengés otthon. 😉
több mint 5 éve
De most miért, ahol ilyen nagyszerű KÖZVAGYONÉRT FELELŐS miniszter van, ott biztos csak az o1g utálat beszél az emberekből!24.hu/kozelet/2021/02/03/bartfai-mager-andrea-ingatlanok-ingyen/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nem tudom melyik rosszabb az O1G-zés vagy az ha valami nem tetszik valakinek akkor csak azért lehet mert utalja Orbant.Ez igaz lenne akkor ha mellé azt is megjegyeznétek amikor valamit jól csinálnak. Csak ha véletlenül ilyen történik akkor arról csend van, csak arról van szó amiről kritizálni lehet és ezért gondolja hogy itt minden arra megy hogy O1G.Ez az amit akkor félreértesz. Itt nem O1Gzunk nagyrészt hanem az intézkedéseket, történéseket merjük kritizálni alátámasztva érvekkel.Azt hittem h Sorost meg Brüsszelt kell minél többszörKinek mit.
csebi
Tőlem pár nagyságrenddel kevesebb sorosozást meg brüsszelezést olvashattál, mint én tőletek Orbán1gecizést.
Sobri Jóska
Ha te ebből annyit látsz h O1G annak ellenére h én is, más is leírta h miért nem ért egyet bizonyos dolgokkal vagy h miért értett akar egyet bizonyos intézkedésekkel, arról nem mi tehetünk.
csebi
davemayer
Értem én, hogy Sobri élvezi a trollkodast és a szelsosegbe menekülést mert ő ott van otthon, de hogy mindenre így reagálni ?
( nem feltétlen neked vagy teljesen neked szól, csak itt kapott el a reakció )
több mint 5 éve
Ki kellene menned a szabadba mert a vastag falakon keresztül nem találja a chip a frekvenciát. Addig csak keres ezért vagy szarul. Csak mondom 😃Azt akarod mondani hogy ne hisztizzek😀Tegnap megkaptam a 2. oltast..Egy medvepuszi’ tovább tart 😊
Pedig nem sporoltom a paracetamollal...majd napi max adag ment el! Csak attol lettem jobban kulonbem borzongas,izuleti fajdalom,fekves!24 ora alatt ment le!
yooker
ozibozi
Amugy most megint kezd rosszabb lenni🙄
yooker
több mint 5 éve
Azt akarod mondani hogy ne hisztizzek😀Tegnap megkaptam a 2. oltast..Egy medvepuszi’ tovább tart 😊
yooker
ozibozi
Amugy most megint kezd rosszabb lenni🙄
több mint 5 éve
Tegnap megkaptam a 2. oltast..Egy medvepuszi’ tovább tart 😊
yooker
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Sajnos nem sok jót tettek az elmúlt egy évben. Mondjuk az más kérdés nekik mi jó.Ez igaz lenne akkor ha mellé azt is megjegyeznétek amikor valamit jól csinálnak. Csak ha véletlenül ilyen történik akkor arról csend van, csak arról van szó amiről kritizálni lehet és ezért gondolja hogy itt minden arra megy hogy O1G.Ez az amit akkor félreértesz. Itt nem O1Gzunk nagyrészt hanem az intézkedéseket, történéseket merjük kritizálni alátámasztva érvekkel.Azt hittem h Sorost meg Brüsszelt kell minél többszörKinek mit.
csebi
Tőlem pár nagyságrenddel kevesebb sorosozást meg brüsszelezést olvashattál, mint én tőletek Orbán1gecizést.
Sobri Jóska
Ha te ebből annyit látsz h O1G annak ellenére h én is, más is leírta h miért nem ért egyet bizonyos dolgokkal vagy h miért értett akar egyet bizonyos intézkedésekkel, arról nem mi tehetünk.
csebi
davemayer
több mint 5 éve
mikor jó döntés van akkor elmondjuk hogy jó (sztem)Ez igaz lenne akkor ha mellé azt is megjegyeznétek amikor valamit jól csinálnak. Csak ha véletlenül ilyen történik akkor arról csend van, csak arról van szó amiről kritizálni lehet és ezért gondolja hogy itt minden arra megy hogy O1G.Ez az amit akkor félreértesz. Itt nem O1Gzunk nagyrészt hanem az intézkedéseket, történéseket merjük kritizálni alátámasztva érvekkel.Azt hittem h Sorost meg Brüsszelt kell minél többszörKinek mit.
csebi
Sobri Jóska
csebi
davemayer
csak ha van benne valami ami nem tetszik akkor az is megemlítjük
ergo semmi sem 100%ig jó, mert nem is nagyon lehet (sztem)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Tegnap megkaptam a 2. oltast..Hat megfektetett rendesen!
több mint 5 éve
Ez igaz lenne akkor ha mellé azt is megjegyeznétek amikor valamit jól csinálnak. Csak ha véletlenül ilyen történik akkor arról csend van, csak arról van szó amiről kritizálni lehet és ezért gondolja hogy itt minden arra megy hogy O1G.Ez az amit akkor félreértesz. Itt nem O1Gzunk nagyrészt hanem az intézkedéseket, történéseket merjük kritizálni alátámasztva érvekkel.Azt hittem h Sorost meg Brüsszelt kell minél többszörKinek mit.
csebi
Sobri Jóska
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Mivel Európában és Magyarországon a munkavállalók 65-70 százaléka a szolgáltató szektorban dolgozik, így itthon a valóságban millió körüli bevétel- és jövedelemnélküli ember lehet már, még ha a hivatalos statisztikákban ez nem is jelenítődik meg.444.hu/2021/02/02/a-jarvany-alatt-negyszer-annyian-maradtak-munka-nelkul-mint-2009-ben-a-gazdasagi-vilagvalsag-csucsanaz olyan csalfa adat, mint állásidő, minek számít? 😊
empty taxi
tulajdonképpen van munkám, hisz szerződésem megvan, ám munkát nem végzek, s igy bevétel sincs - hónapok óta. s több más helyen is lehet igy, szóval joval több az a "munka nélküli". hogy túl tudjak állni segítség nélkül valószínüleg felszippantotta feketén az építőipar néhányukat, van kik hazamenekültek a szülőkhöz, stb.
Ventura
Ezért lesz nagyon durva 2021 gazdaságilag.
több mint 5 éve
444.hu/2021/02/03/hadhazy-kikerte-az-orosz-vakcina-magyarorszagi-engedelyet-ebbol-kiderult-milyen-vizsgalatokat-nem-vegeztek-meg-el-az-oltoanyagon
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
index.hu/techtud/egeszseg/2021/02/03/ujabb-virusellenes-szer-a-lathataron/Amúgy vicces: Kin-Chow Chang professzor és a brit tudósok.....
Azért remélem, beválik.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 509
olleindex.hu/kulfold/2021/02/03/szlovakiaban-matol-szinte-mindenhez-negativ-teszt-kell/
több mint 5 éve
Nekem nem volt vele kontaktom, másnak igen, akiket teszteltek már, este lesz eredmény.Ha nem egész nap egy légtérben voltatok, nem gáz. Persze bosszantó.Volt.melóhelyen ugye el lett törölve a HO.Legalább maszk volt rajta?
Vezető többször szólt, hogyha van torokkaparás, gyengeség, fejfájás, gyomorbántalom, stb, akkor ne menjünk be dolgozni.
Természetesen ő múlt pénteken bejött úgy, hogy már kapart a torka. Úgy, hogy gyereket vár.
Eredmény? természetesen pozitív lett.
Vrij6
csi77
Vrij6
csi77
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Ha nem egész nap egy légtérben voltatok, nem gáz. Persze bosszantó.Volt.melóhelyen ugye el lett törölve a HO.Legalább maszk volt rajta?
Vezető többször szólt, hogyha van torokkaparás, gyengeség, fejfájás, gyomorbántalom, stb, akkor ne menjünk be dolgozni.
Természetesen ő múlt pénteken bejött úgy, hogy már kapart a torka. Úgy, hogy gyereket vár.
Vrij6
csi77
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Volt.melóhelyen ugye el lett törölve a HO.Legalább maszk volt rajta?
Vrij6
csi77
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
melóhelyen ugye el lett törölve a HO.Legalább maszk volt rajta?
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Nálunk például fizetik az állásidőt is,de gondolom nem ez a megszokott.444.hu/2021/02/02/a-jarvany-alatt-negyszer-annyian-maradtak-munka-nelkul-mint-2009-ben-a-gazdasagi-vilagvalsag-csucsanaz olyan csalfa adat, mint állásidő, minek számít? 😊
empty taxi
tulajdonképpen van munkám, hisz szerződésem megvan, ám munkát nem végzek, s igy bevétel sincs - hónapok óta. s több más helyen is lehet igy, szóval joval több az a "munka nélküli". hogy túl tudjak állni segítség nélkül valószínüleg felszippantotta feketén az építőipar néhányukat, van kik hazamenekültek a szülőkhöz, stb.
Ventura
több mint 5 éve
444.hu/2021/02/02/a-jarvany-alatt-negyszer-annyian-maradtak-munka-nelkul-mint-2009-ben-a-gazdasagi-vilagvalsag-csucsanaz olyan csalfa adat, mint állásidő, minek számít? 😊
empty taxi
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
melóhelyen ugye el lett törölve a HO.Ne is mondd, ilyenkor eltörölni a HO-t, ami szeptember közepétől normálisan működött?!
Vrij6
több mint 5 éve
melóhelyen ugye el lett törölve a HO.nagy gratula innen is neki.
Vrij6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
melóhelyen ugye el lett törölve a HO.Vezető többször szólt, hogyha van torokkaparás, gyengeség, fejfájás, gyomorbántalom, stb, akkor ne menjünk be dolgozni.
több mint 5 éve
mostmár a majd küldjük előleget jelent 😊- Jónapot kívánok, 1 kiló almát kérek.jah csak itt az van h:
- 300 ft lesz, köszönjük.
- Én köszönöm.
- Viszlát!
- De hát nem adta ide az almát!
- Ja hát ez a gyenge pontja az üzletünknek, majd értesítjük ha lesz alma.
Bazzani
jó napot 1 kiló almát kérek
oké, ezeket kell kitöltetni
tessék kitöltve
de hol az alma
amint megjön küldjük
Negritis
több mint 5 éve
- Jónapot kívánok, 1 kiló almát kérek.jah csak itt az van h:
- 300 ft lesz, köszönjük.
- Én köszönöm.
- Viszlát!
- De hát nem adta ide az almát!
- Ja hát ez a gyenge pontja az üzletünknek, majd értesítjük ha lesz alma.
Bazzani
jó napot 1 kiló almát kérek
oké, ezeket kell kitöltetni
tessék kitöltve
de hol az alma
amint megjön küldjük
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!