Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
parameter.sk/sms-ben-jonne-felmentes-kijarasi-korlatozas-alol-meg-kormanyon-belul-sincs-mindenki-oda-az-ujegy 5,4 milliós országban ez azért nem olyan jó...Most mondták a rádióba hogy a szlovákok teljes lakhelyelhagyási tilalmat bevezetését fontolgatják, engedélyt meg ehhez SMS-Ben kéne kérni a vírus fokozódása miatt. Mi csúszott ott el hogy ekkora a gebasz? Enyhítettek korábban? Nem figyeltem az adataikat mostanában.www.worldometers.info/coronavirus/country/slovakia/
MC12
ez alapján passz.
Vrij6
Stoki
parameter.sk/alkotmanyjogaszok-szerint-kijarasi-korlatozasra-vonatkozo-javaslat-durvan-jogserto
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
index.hu/kulfold/2021/02/01/olaszorszag-koronavirus-jarvany-oldas-enyhites-vendeglatohelyek-kavezok-muzeumok-ingyenes-belepes/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
dawyd728
4 115
Nem tudom mennyire volt itt téma Karikó Katalin, de engedjétek meg, h megosszam ezt a videót róla. youtu.be/9v58dhCvsTs
A vége is üt rendesen, de az eleje, és főleg az üzenet, amit az egész személyisége hordoz számomra, az hihetetlen. Jó értelemben borzongok.. Annyi, de annyi érdemtelen ember lesz emberek millióinak példaképe, míg az ilyenek, mint Karikó Katalin max egy kis belterjes kör körében. Covid előtt meg aztán főleg. Ritkán érzem magam ilyen büszkének magyarként. 😊
több mint 5 éve
az USA-ban ma jelentették be, hogy állami támogatással bárki beszerezhet otthonra covid-gyorstesztetvakcinatérkép:
www.nytimes.com/interactive/2021/world/covid-vaccinations-tracker.html
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
egy 5,4 milliós országban ez azért nem olyan jó...Most mondták a rádióba hogy a szlovákok teljes lakhelyelhagyási tilalmat bevezetését fontolgatják, engedélyt meg ehhez SMS-Ben kéne kérni a vírus fokozódása miatt. Mi csúszott ott el hogy ekkora a gebasz? Enyhítettek korábban? Nem figyeltem az adataikat mostanában.www.worldometers.info/coronavirus/country/slovakia/
MC12
ez alapján passz.
Vrij6
több mint 5 éve
Most akkor megnyugodtam:"Hamisított vakcinák miatt vettek őrizetbe 80 embert Kínában"
www.atv.hu/kulfold/20210201-hamisitott-vakcinak-miatt-vettek-orizetbe-80-embert-kinaban/hirkereso
több mint 5 éve
Ez igaz, de én ebből nem azt a következtetést vonom le, hogy mivel amúgyis elüldögélek még itthon nehézség nélkül 1-2 évig, így türelmesen várhatok, hanem azt, hogy ha módomban áll, akkor jöhet bármelyik elfogadható oltás, a védettségi szintem nő, mert ettől még türelmesen várhatok, és közben védettebb vagyok egy nem várt esemény bekövetkeztekor.Nem évekig. Egy-két hónappal tovább. Eszel-e holnap kairóban steaket, mert már nem bírod, vagy ha már kibírtad eddig, kibírod még 1-2-3 hónapig, és maradsz a londoninál?Világos. Egy kérdésem van: Te ugyanolyan nyugodtan ülsz be egy pekingi, kairói étterembe, mint egy londoniba?Soha nem tenném be a lábam afrikai, ázsiai országba, még a pandémia előtt se tettem volna. Londoni étteremben voltam fiatalon, most már nem igazán mennék.
peterk2005
De értem, hogy megbízhatóbb egy nyugati hely, mint egy ázsiai, afrikai, ezt nem is vitatom.
De azt ne felejtsd el, hogyha nem megyek étterembe, még ezerféleképpen juthatok kajához, kalóriához, táplálkozhatom, és kúrhatok, találkozhatok a szüleimmel, bóklászhatok, intézhetem a dolgaimat ahogy szeretném, stb.
Míg ha nem lesz antitestem, védettségem, vagyis nem lesz oltásom, akkor meg ezeket szkippelhetem még évekig. Nem ugyanaz a két döntés súlya.Sobri Jóska
Éééés... ami legalább ennyire fontos, hogy ha a kairóit eszed meg, akkor tudhatod-e, hogy tényleg elindulhatsz-e kúrni, szüleiddel találkozni? Pár hete, amikor a Pfizer hatékonyságának első adatai kijöttek, akkor éppen te hoztad fel azt a szempontot - teljesen jogosan -, hogy nem elég, hogy valamit belénk nyomnak majd, az is fontos lesz, hogy tudjuk, hogy az mennyire véd. Mert azon múlik, hogy azzal a védettséggel érdemben át tudod-e alakítani az életedet, vagy fél-Karent csinálnak belőled, akl nem 100%, hanem 40-50% (százalék mindegy, a lényeg, hogy túl nagy) rizikót ignorál.
peterk2005
Elromolhat a lakásban is valami, kellhet szerelő, akit beengedek, vagy ahogy neked is, nekem is vannak pl. olyan orvosok, ahova évente akkoris elmegyek, ha semmi gondom nincs (szemész, fülész, fogorvos, kardiológus, stb.), és mivel tavaly kimaradt, idén előbb-utóbb be kell vállalni ezt a rizikót. És ha már úgyis vállalom, akkor csak jobb, ha közben van bennem 1-2 egyébként nem tökéletesen százszázalékos vakcina.
Mondjuk szüleimnek, akik idősebbek, több orvoshoz kell(ene) menniük, pláne jobb, mert az ezrelékes meg tízezrelékes valószínűségű szövődményeket, allergiásreakciókat (ismerve az egészségügyi állapotunkat) nem tartom akkora kockázatnak, hogy ellenezzek bármilyen hozzáférhető oltást.
Most mondták a rádióba hogy a szlovákok teljes lakhelyelhagyási tilalmat bevezetését fontolgatják, engedélyt meg ehhez SMS-Ben kéne kérni a vírus fokozódása miatt. Mi csúszott ott el hogy ekkora a gebasz? Enyhítettek korábban? Nem figyeltem az adataikat mostanában.Vagy lehet csak modellezgettek, nyugiban, racionálisan átgondolták, és végre leesett, hogy ha megoldást akarnak, meg valamikor nyitni, és hogy ne haljon meg a gazdaság, akkor ezen át kell esni, nincs mese.
MC12
több mint 5 éve
Most mondták a rádióba hogy a szlovákok teljes lakhelyelhagyási tilalmat bevezetését fontolgatják, engedélyt meg ehhez SMS-Ben kéne kérni a vírus fokozódása miatt. Mi csúszott ott el hogy ekkora a gebasz? Enyhítettek korábban? Nem figyeltem az adataikat mostanában.www.worldometers.info/coronavirus/country/slovakia/
MC12
ez alapján passz.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Most mondták a rádióba hogy a szlovákok teljes lakhelyelhagyási tilalmat bevezetését fontolgatják, engedélyt meg ehhez SMS-Ben kéne kérni a vírus fokozódása miatt. Mi csúszott ott el hogy ekkora a gebasz? Enyhítettek korábban? Nem figyeltem az adataikat mostanában.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
ha már nincs ikea topic ide dobom be 😀www.pcguru.hu/hirek/gamer-bogretartot-villantott-az-ikea/60340
nah ezért majd én is sorban állok 😀
több mint 5 éve
Nyilván ők parancsot kaptak, ennyi. Nem hibáztatom a rendőröket. Azt az intézményt hibáztatom, amelyik 100 tüntetőre odaküld 400 rendőrt, másnap meg 500ezres bírságokat oszt.Oké értem, de a rendőröknek mit kellett volna tenniük?Milyen kérdések ezek 😀 Most ez komoly?Itt mi az alapfelutes ? Ki miért osztott bírságot?500-500ezer ft-os bírságot kaptak. Mennyit is kapott az a pedofil?Ez azért tényleg elkeserítő. Nagyon sajnálom őket.
Negritis
bcsarli
vicc ország...
Klaci79
Mi köze van egy pedofil ügyhöz ?
Toca
Gyülekezés miatt kapták. És annyi köze van, hogy egy pedofil fele ennyi büntetést nem kap, mint két ember aki tüntet a megélhetéséért. Most hogy milyen módon, az mindegy. A társadalomra nem hiszem, hogy veszélyes lett volna.
Klaci79
Toca
Mint az autós tüntetésnél. Ott a bíróság el is vetette ezeket a nevetséges számokat.
több mint 5 éve
nem csak nálunk merülnek fel "egyéb érdekek"The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 5 éve
hvg.hu/tudomany/20210201_koronavirus_vakcina_pfizer_biontech_oltas_europai_unioKomolyan vették ők is és AZ is azt h az EU megtiltja a vakcinaexportot az EU-n belüli gyáraikból ha továbbra is pöcsölnek az EU-s rendelésekkel.
Még a végén megéri kivárni.
somoskovig

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Oké értem, de a rendőröknek mit kellett volna tenniük?Milyen kérdések ezek 😀 Most ez komoly?Itt mi az alapfelutes ? Ki miért osztott bírságot?500-500ezer ft-os bírságot kaptak. Mennyit is kapott az a pedofil?Ez azért tényleg elkeserítő. Nagyon sajnálom őket.
Negritis
bcsarli
vicc ország...
Klaci79
Toca
Gyülekezés miatt kapták. És annyi köze van, hogy egy pedofil fele ennyi büntetést nem kap, mint két ember aki tüntet a megélhetéséért. Most hogy milyen módon, az mindegy. A társadalomra nem hiszem, hogy veszélyes lett volna.
Klaci79
több mint 5 éve
Milyen kérdések ezek 😀 Most ez komoly?Itt mi az alapfelutes ? Ki miért osztott bírságot?500-500ezer ft-os bírságot kaptak. Mennyit is kapott az a pedofil?Ez azért tényleg elkeserítő. Nagyon sajnálom őket.
Negritis
bcsarli
vicc ország...
Klaci79
Toca
több mint 5 éve
Gondolom megszegték a járványügyi előírásokat, vagy bármi.Itt mi az alapfelutes ? Ki miért osztott bírságot?500-500ezer ft-os bírságot kaptak. Mennyit is kapott az a pedofil?Ez azért tényleg elkeserítő. Nagyon sajnálom őket.
Negritis
bcsarli
vicc ország...
Klaci79
Toca
Az arányok miatt írta szerintem.
több mint 5 éve
Itt mi az alapfelutes ? Ki miért osztott bírságot?500-500ezer ft-os bírságot kaptak. Mennyit is kapott az a pedofil?Ez azért tényleg elkeserítő. Nagyon sajnálom őket.
Negritis
bcsarli
vicc ország...
Klaci79
több mint 5 éve
500-500ezer ft-os bírságot kaptak. Mennyit is kapott az a pedofil?Ez azért tényleg elkeserítő. Nagyon sajnálom őket.
Negritis
bcsarli
vicc ország...
több mint 5 éve
Ez azért tényleg elkeserítő. Nagyon sajnálom őket.
Negritis
több mint 5 éve
Szerintem én hamarabb fogok pénzért venni oltást egy magán klinikán, mint hogy sorra kerüljek az oltási tervben...
több mint 5 éve
hvg.hu/tudomany/20210201_koronavirus_vakcina_pfizer_biontech_oltas_europai_unioMég a végén megéri kivárni.
több mint 5 éve
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy orvos beadhat egyáltalán olyan vakcinát, amit nem engedélyeztek az EU-ban? Mert az elején mintha erről lett volna szó valahol, hogy megrendelhetjük mi ugyan a kínait, de nem lesz orvos, aki beadja, mert konkrétan nem vállalhat érte felelősséget...
Szerkesztette: Lecsó
több mint 5 éve