Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Az egyik normális életet akarók FB csoportban találtam ezt a gyöngyszemet:"A kórházakat kel megtámadni kideríteni mifojik a hátèrben ,ezres lètszámal legalább ."
(Ismerősöm hozzászólt úgy dobta fel a Face.)
több mint 5 éve
gates még nem engedte ki a controll softwaret open betabaAz eddig felhasznált vakcinákkal kapcsolatos tapasztalatokról van valami világméretű összefoglaló tanulmány? Vagy ez még túl korai?masszívan korai
bcsarli
Negritis
több mint 5 éve
Az eddig felhasznált vakcinákkal kapcsolatos tapasztalatokról van valami világméretű összefoglaló tanulmány? Vagy ez még túl korai?masszívan korai
bcsarli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Az eddig felhasznált vakcinákkal kapcsolatos tapasztalatokról van valami világméretű összefoglaló tanulmány? Vagy ez még túl korai?
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
kevés új információ van, úgy meg nehézMár lepattantam párszor, bár nem is magamról beszélek elsősorban, inkább általánosságban gondoltam. Arról nem is beszélve, hogy érdekelne több vélemény, tapasztalat, mert ez egy olyan helyzet, amire korábban még nem volt példa az életünkben. Ezért nincs sziklaszilárd, megkövült véleményem, próbálom gyűjteni az infókat. Korábban ez teljesen jól működött, belefértek a viták is, de pár hete már csak az utóbbiak maradtak, egyre kevésbé informális a topic.Köszönöm, hogy leszoktattok lassan erről a topicról. Itt pár véleményvezéren kívül mindenki agyhalott, aki esetleg nem a fősodorba tartozó kérdést vet fel, esetleg véleményt nyilvánít. Korábban szerettem ide jönni, mert érdekes információkat, véleményeket, tényeket/fikciókat olvastam itt, mára ez kellemes kávéházból vagy bárból lezüllött csehóvá váló kricsmire emlékeztet, ahol a megmaradt pár állandóan részeg törzsvendég mindenkit elmar, aki betenné még a lábát......Mondjuk erre nem az a jó megoldás ha lelépsz, hanem te is képviselsz egy álláspontot.
Sajnálom......😕
csi77
NB2
csi77
most mennek ki a vakcinák azzal kapcsolatba jönnek számok amikről max vitatkozni lehet
ami érdekes lesz hogy mi a fasz van a brit mutációval
több mint 5 éve
Már lepattantam párszor, bár nem is magamról beszélek elsősorban, inkább általánosságban gondoltam. Arról nem is beszélve, hogy érdekelne több vélemény, tapasztalat, mert ez egy olyan helyzet, amire korábban még nem volt példa az életünkben. Ezért nincs sziklaszilárd, megkövült véleményem, próbálom gyűjteni az infókat. Korábban ez teljesen jól működött, belefértek a viták is, de pár hete már csak az utóbbiak maradtak, egyre kevésbé informális a topic.Köszönöm, hogy leszoktattok lassan erről a topicról. Itt pár véleményvezéren kívül mindenki agyhalott, aki esetleg nem a fősodorba tartozó kérdést vet fel, esetleg véleményt nyilvánít. Korábban szerettem ide jönni, mert érdekes információkat, véleményeket, tényeket/fikciókat olvastam itt, mára ez kellemes kávéházból vagy bárból lezüllött csehóvá váló kricsmire emlékeztet, ahol a megmaradt pár állandóan részeg törzsvendég mindenkit elmar, aki betenné még a lábát......Mondjuk erre nem az a jó megoldás ha lelépsz, hanem te is képviselsz egy álláspontot.
Sajnálom......😕
csi77
NB2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Köszönöm, hogy leszoktattok lassan erről a topicról. Itt pár véleményvezéren kívül mindenki agyhalott, aki esetleg nem a fősodorba tartozó kérdést vet fel, esetleg véleményt nyilvánít. Korábban szerettem ide jönni, mert érdekes információkat, véleményeket, tényeket/fikciókat olvastam itt, mára ez kellemes kávéházból vagy bárból lezüllött csehóvá váló kricsmire emlékeztet, ahol a megmaradt pár állandóan részeg törzsvendég mindenkit elmar, aki betenné még a lábát......Mondjuk erre nem az a jó megoldás ha lelépsz, hanem te is képviselsz egy álláspontot.
Sajnálom......😕
csi77
több mint 5 éve
Ezalatt az idő alatt megtanultam, hogy kinek a véleményére érdemes adni.Sajnos, ez már egyre kevésbé van ígyKöszönöm, hogy leszoktattok lassan erről a topicról. Itt pár véleményvezéren kívül mindenki agyhalott, aki esetleg nem a fősodorba tartozó kérdést vet fel, esetleg véleményt nyilvánít. Korábban szerettem ide jönni, mert érdekes információkat, véleményeket, tényeket/fikciókat olvastam itt, mára ez kellemes kávéházból vagy bárból lezüllött csehóvá váló kricsmire emlékeztet, ahol a megmaradt pár állandóan részeg törzsvendég mindenkit elmar, aki betenné még a lábát......Kb én is így gondolom, de függő lettem 😊. Meg van is időm végigolvasni, úgyhogy amíg nincs helyette jobb addig maradok.
Sajnálom......😕
csi77
Azért vedd figyelembe, hogy lassan 1 éve tipródik ebben mindenki, és nem mindíg a legtisztább gondolatok jönnek. De még mindíg itt vannak összegyűjtve a leghasznosabb infók, és magasan az átlag feletti tudású emberek véleményét lehet olvasni. A stílusok hangulattól függően változnak.
bcsarli
csi77
több mint 5 éve
én a hullámzást nem értem annyira, faszért nem tesztelünk midnig 20k-tfurcsa nekem h ennyire alacsonyak mostanság (relative) az új fertöződés számok. Szoktátok itt irni h x tesztet csináltak, tesztelések száma is bezuhant?zuhant, természetesen. A mai az 6521 db hivatalosan... abból lett 870 pozitív.
briareos
nem tudom mi az akadálya, hogy több legyen a teszt...
Vrij6
több mint 5 éve
több mint 5 éve
furcsa nekem h ennyire alacsonyak mostanság (relative) az új fertöződés számok. Szoktátok itt irni h x tesztet csináltak, tesztelések száma is bezuhant?zuhant, természetesen. A mai az 6521 db hivatalosan... abból lett 870 pozitív.
briareos
nem tudom mi az akadálya, hogy több legyen a teszt...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Sajnos, ez már egyre kevésbé van ígyKöszönöm, hogy leszoktattok lassan erről a topicról. Itt pár véleményvezéren kívül mindenki agyhalott, aki esetleg nem a fősodorba tartozó kérdést vet fel, esetleg véleményt nyilvánít. Korábban szerettem ide jönni, mert érdekes információkat, véleményeket, tényeket/fikciókat olvastam itt, mára ez kellemes kávéházból vagy bárból lezüllött csehóvá váló kricsmire emlékeztet, ahol a megmaradt pár állandóan részeg törzsvendég mindenkit elmar, aki betenné még a lábát......Kb én is így gondolom, de függő lettem 😊. Meg van is időm végigolvasni, úgyhogy amíg nincs helyette jobb addig maradok.
Sajnálom......😕
csi77
Azért vedd figyelembe, hogy lassan 1 éve tipródik ebben mindenki, és nem mindíg a legtisztább gondolatok jönnek. De még mindíg itt vannak összegyűjtve a leghasznosabb infók, és magasan az átlag feletti tudású emberek véleményét lehet olvasni. A stílusok hangulattól függően változnak.
bcsarli
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Köszönöm, hogy leszoktattok lassan erről a topicról. Itt pár véleményvezéren kívül mindenki agyhalott, aki esetleg nem a fősodorba tartozó kérdést vet fel, esetleg véleményt nyilvánít. Korábban szerettem ide jönni, mert érdekes információkat, véleményeket, tényeket/fikciókat olvastam itt, mára ez kellemes kávéházból vagy bárból lezüllött csehóvá váló kricsmire emlékeztet, ahol a megmaradt pár állandóan részeg törzsvendég mindenkit elmar, aki betenné még a lábát......Kb én is így gondolom, de függő lettem 😊. Meg van is időm végigolvasni, úgyhogy amíg nincs helyette jobb addig maradok.
Sajnálom......😕
csi77
több mint 5 éve
furcsa nekem h ennyire alacsonyak mostanság (relative) az új fertöződés számok. Szoktátok itt irni h x tesztet csináltak, tesztelések száma is bezuhant?
több mint 5 éve
Vajon megint csak akkor lesznek KSH szamok, ha megirja a 444 hogy nincsenek? 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Köszönöm, hogy leszoktattok lassan erről a topicról. Itt pár véleményvezéren kívül mindenki agyhalott, aki esetleg nem a fősodorba tartozó kérdést vet fel, esetleg véleményt nyilvánít. Korábban szerettem ide jönni, mert érdekes információkat, véleményeket, tényeket/fikciókat olvastam itt, mára ez kellemes kávéházból vagy bárból lezüllött csehóvá váló kricsmire emlékeztet, ahol a megmaradt pár - állandóan részeg - törzsvendég mindenkit elmar, aki betenné még a lábát......Sajnálom......😕
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Ne legyél naív Jóska az agyhalott, agyhalott marad lehet itt bármilyen pandémia.Nem várják.Nem érted a lényeget. Ez egy ujabb intezkedés aminek konkretan semmi haszna, de ugye jól hangzik.Nálunk is lesz vagy fasza gyerekek leszünk és nem lesz lófasz sem...Teljes Angliát lezárják az új koronavírus mutáció miatt.teljes zárlat, kivéve egy dolgot: nincs határzár...
Beki
r.baggio
ThundersNFL
Ez is csak azt bizonyítja hogy más országok is ugyanolyan idiótán állnak hozzá sajnos mint Mo.
Nem mehet senki sehova csak ha vásárolni, munkába vagy sportolni megy - érted, de a maradék tevékenységed korlátozásától ami a teljesnek kb az 5-10%-a, na majd attól varjuk hogy megállítja ám a terjedést! Elképesztő.
davemayer
De a politikában egy vezetőnek mindig tevékenynek, proaktívnak, intézkedőnek kell tűnnie. Nem állhat, mint lófasz a hidegvízben. De egy politikus semmit nem tud tenni 60 vagy 330 vagy 10 millió bóklászó agyhalottal, illetve egy vírus világjárvánnyal, így látványosan úgy tesz, mintha csinálna valamit, mert valóban tenni politikailag kockázatos, így nagy füstöt alkot, pici lánggal.
Magam sem hiszem, de ez a pandémia tán kicsit rávilágít sok naív, szarokbele embernél a politika valódi működési logikájába, mechanizmusaiba.
Mondjuk boldogabb nem lesz tőle.
Sobri Jóska
Nem érdekli őket a "miért", túlságosan megrendítené a saját kis valóságukat.
A proli nem azért proli mert tudatosan szarikbele mindenbe,nincs tisztában a saját korlátoltságával tehát nem is tud ráeszmélni olyan mechanizmusok működésére ami a saját valóságszeletének szabályain kívül működik.
több mint 5 éve
Részben egyetértek, de ez inkább felhívó célt szolgál, hogy ne legyen senki ostoba és oltassa be magát mindenki.A Magyar Orvosok Szakszervezete kifizettetné a kórházi ellátást azzal aki nem oltatja be magát, és mégis kórházba kerül Covid miatt. 1-2 hét ellátás elvileg kb 20 millióba kerülAkkor ne álljunk meg itt!
index.hu/belfold/2021/01/04/magyar_orvosok_szakszervezete_aki_nem_oltatja_be_magat_es_intenzivre_kerul_fizesse_ki_az_ellatasat/
kapitnono
Aki cigizik és tüdőrákos lesz, azzal is fizetessük ki.
Ha valaki nem sportol és elhízik és folyton chipset zabál azzal is.
De tényleg menjenek már el a pi...a!
NB2
Amúgy a példád azért hibás mert egyik se vírus ami miatt mások is meghalhatnak.
Amúgy simán befogja rengeteg szolgáltató építeni az ÁSZFjebe, amint lesz eleg vakcina, miért ne tegye meg akar az állam ?
több mint 5 éve
a sötétség serege, első évadapnews.com/article/wisconsin-pharmacist-steven-brandenburg-ac00faee3cf10a9558665d472123b96c

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Nem várják.Nem érted a lényeget. Ez egy ujabb intezkedés aminek konkretan semmi haszna, de ugye jól hangzik.Nálunk is lesz vagy fasza gyerekek leszünk és nem lesz lófasz sem...Teljes Angliát lezárják az új koronavírus mutáció miatt.teljes zárlat, kivéve egy dolgot: nincs határzár...
Beki
r.baggio
ThundersNFL
Ez is csak azt bizonyítja hogy más országok is ugyanolyan idiótán állnak hozzá sajnos mint Mo.
Nem mehet senki sehova csak ha vásárolni, munkába vagy sportolni megy - érted, de a maradék tevékenységed korlátozásától ami a teljesnek kb az 5-10%-a, na majd attól varjuk hogy megállítja ám a terjedést! Elképesztő.
davemayer
De a politikában egy vezetőnek mindig tevékenynek, proaktívnak, intézkedőnek kell tűnnie. Nem állhat, mint lófasz a hidegvízben. De egy politikus semmit nem tud tenni 60 vagy 330 vagy 10 millió bóklászó agyhalottal, illetve egy vírus világjárvánnyal, így látványosan úgy tesz, mintha csinálna valamit, mert valóban tenni politikailag kockázatos, így nagy füstöt alkot, pici lánggal.
Magam sem hiszem, de ez a pandémia tán kicsit rávilágít sok naív, szarokbele embernél a politika valódi működési logikájába, mechanizmusaiba.
Mondjuk boldogabb nem lesz tőle.
több mint 5 éve
Nem érted a lényeget. Ez egy ujabb intezkedés aminek konkretan semmi haszna, de ugye jól hangzik.Nálunk is lesz vagy fasza gyerekek leszünk és nem lesz lófasz sem...Teljes Angliát lezárják az új koronavírus mutáció miatt.teljes zárlat, kivéve egy dolgot: nincs határzár...
Beki
r.baggio
ThundersNFL
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Nálunk is lesz vagy fasza gyerekek leszünk és nem lesz lófasz sem...Teljes Angliát lezárják az új koronavírus mutáció miatt.teljes zárlat, kivéve egy dolgot: nincs határzár...
Beki
r.baggio
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Mi köze Tom Bradynek a tb-hez?😁legyen de akkor csá TBA Magyar Orvosok Szakszervezete kifizettetné a kórházi ellátást azzal aki nem oltatja be magát, és mégis kórházba kerül Covid miatt. 1-2 hét ellátás elvileg kb 20 millióba kerülAkkor ne álljunk meg itt!
index.hu/belfold/2021/01/04/magyar_orvosok_szakszervezete_aki_nem_oltatja_be_magat_es_intenzivre_kerul_fizesse_ki_az_ellatasat/
kapitnono
NB2
briareos
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
legyen de akkor csá TBA Magyar Orvosok Szakszervezete kifizettetné a kórházi ellátást azzal aki nem oltatja be magát, és mégis kórházba kerül Covid miatt. 1-2 hét ellátás elvileg kb 20 millióba kerülAkkor ne álljunk meg itt!
kapitnono
NB2
több mint 5 éve
Teljes Angliát lezárják az új koronavírus mutáció miatt.teljes zárlat, kivéve egy dolgot: nincs határzár...
Beki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal