Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
856 - 93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
most adták át a cargo city-t, én tényleg bármit el tudok képzelni, de azért ez így nagyon kemény lenne 😊Én esélytelennek tartom hogy eladják. Olyat hallottam legutóbb, hogy ők is látják milyen kicsi az esély hogy átvegyék Ferihegyet ezért fordultak Debrecen fele. Nyilván itt egy 15-20 éves fejlesztés kellene mire a tavalyi ferihegyi szintet el lehetne érni, viszont semmiből nem tart nekik pl betiltani a teherautó forgalmat Vecsésen és akkor muszáj a cargonak máshol leszállnia. Csak egy példa.már bármit el tudok képzelniplusz ott a stratégiailag kiemelten fontos repülőtér megszerzése, mely januárban-februárban nagyjából teljesen a földbe áll, most kell csak nekik igazán kitartaniszted a szingapúri cég eladja? én kételkedem benne, feltételezem, hogy hosszú távon nézik az egészet, és tudják, hogy jó befektetés ez.
r.baggio
csebi
r.baggio
samu09

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Én esélytelennek tartom hogy eladják. Olyat hallottam legutóbb, hogy ők is látják milyen kicsi az esély hogy átvegyék Ferihegyet ezért fordultak Debrecen fele. Nyilván itt egy 15-20 éves fejlesztés kellene mire a tavalyi ferihegyi szintet el lehetne érni, viszont semmiből nem tart nekik pl betiltani a teherautó forgalmat Vecsésen és akkor muszáj a cargonak máshol leszállnia. Csak egy példa.már bármit el tudok képzelniplusz ott a stratégiailag kiemelten fontos repülőtér megszerzése, mely januárban-februárban nagyjából teljesen a földbe áll, most kell csak nekik igazán kitartaniszted a szingapúri cég eladja? én kételkedem benne, feltételezem, hogy hosszú távon nézik az egészet, és tudják, hogy jó befektetés ez.
r.baggio
csebi
r.baggio
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20210103/norvegia-bezar-463808
több mint 5 éve
Szerintem inkabb vegyenek peldat Freddyről.😀Ne aggódj, akármikor is jön, egy nap alatt leoltjuk az egész országot. Olyanok vagyunk, mint a rugó. Az, hogy most 80 ezer vakcinából 1 hét alatt 3 ezret sikerült beadni, az csak a rugó felhúzás időszaka. Most húzzuk fel, és célzunk. Aztán májusban majd VItya meglendíti a karmesteri pálcát és másodpercenként 70 emberbe szúrjuk bele a tűt. Minden nővér minden ujjába két tű lesz beépítve, 24 órán keresztül úgy mozog majd a karjuk, mint egy propeller, és máris egy nap alatt letudjuk a dolgot.Viktorunk:Semmi extra, nem vette be a gyógyszerét. De akkor ebben benne van hogy januar 11 utan is fennall a jelenlegi allapot, bar nem tudom mikor erkezhet a teljes mennyiseg...
"„A VAKCINA TELJES MENNYISÉGÉNEK MEGÉRKEZÉSE ELŐTT NEM LEHET LAZÍTANI A KORLÁTOZÁSOKON. A MÁSODIK HULLÁMOT KIVÉDTÜK, MÁR A FÖLDRE VITTÜK, MÁR CSAK LE KELL SZORÍTANI, HOGY NE INDULHASSON EL EGY HARMADIK HULLÁM.”
Mi van?
Bazzani
Vrij6
peterk2005
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Ne aggódj, akármikor is jön, egy nap alatt leoltjuk az egész országot. Olyanok vagyunk, mint a rugó. Az, hogy most 80 ezer vakcinából 1 hét alatt 3 ezret sikerült beadni, az csak a rugó felhúzás időszaka. Most húzzuk fel, és célzunk. Aztán májusban majd VItya meglendíti a karmesteri pálcát és másodpercenként 70 emberbe szúrjuk bele a tűt. Minden nővér minden ujjába két tű lesz beépítve, 24 órán keresztül úgy mozog majd a karjuk, mint egy propeller, és máris egy nap alatt letudjuk a dolgot.Viktorunk:Semmi extra, nem vette be a gyógyszerét. De akkor ebben benne van hogy januar 11 utan is fennall a jelenlegi allapot, bar nem tudom mikor erkezhet a teljes mennyiseg...
"„A VAKCINA TELJES MENNYISÉGÉNEK MEGÉRKEZÉSE ELŐTT NEM LEHET LAZÍTANI A KORLÁTOZÁSOKON. A MÁSODIK HULLÁMOT KIVÉDTÜK, MÁR A FÖLDRE VITTÜK, MÁR CSAK LE KELL SZORÍTANI, HOGY NE INDULHASSON EL EGY HARMADIK HULLÁM.”
Mi van?
Bazzani
Vrij6
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
simán érdemes végig olvasni függetlenül, hogy nem vagyunk vírus tagadók /sem/ ...sok olyan kérdés van benne összegyűjtve, melyek már itt is előkerültek...Erről az jut eszembe, hogy a csecsemő halandóság a covidnál is századannyi valószínűséggel fordul elő. A ckk író logikáját követve akkor a külön szülészeti osztályokat is folösleges hisztéria fenntartani, hiszen a bába is megszüli a gyerekeket egy picivel rosszabb statisztikai mutatókkal...
azonnali.hu/cikk/20201230_2020-vilagmeretu-emberkiserlete-a-lockdown-volt-2021-e-az-oltas-lesz?fbclid=IwAR0CLkPkHpxJ0YZNaO9qJmo6XcxuINz_2mCqyVr6qiMdDB6SFAlyvEM2WUY
ozibozi
Meh..........

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Hé, nem most szorította a fényes vezető földre a második hullámot?de nagy gáz vanPedig de, ez ki is jött hivatalos kommünikében. Ha addig nem lesz nagy gáz, akkor így lesz.Úgy hallottam a középiskolák nyitnak január 11. után. Igaz lehet ez?engem meglepne.
csi77
Amadeus
dande
Amadeus
több mint 5 éve
Az ő látószögükből írtam 😊 .Nekem egyébként most lett egy negatív tesztem.de nagy gáz vanPedig de, ez ki is jött hivatalos kommünikében. Ha addig nem lesz nagy gáz, akkor így lesz.Úgy hallottam a középiskolák nyitnak január 11. után. Igaz lehet ez?engem meglepne.
csi77
Amadeus
dande
Amadeus
több mint 5 éve
Hát neki nem, mert ha általános iskolai részen tanít vagy van minimum nyolcadikos osztálya neki be kell járnia tanítani ugyanúgy.én most kavarok egy matektanárral (egyik BP-i áltsuli + gimnázium). Ő nem említette, hogy jan 11-től változna bármi is.Tanároktól jött még a téli szünet előtt. Lehet, hogy csak annyi, hogy készüljenek, aztán vagy lesz vagy nem. De több helyről hallottam.Úgy hallottam a középiskolák nyitnak január 11. után. Igaz lehet ez?engem meglepne.
csi77
Amadeus
csi77
Amadeus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
De hat csokkennek a szamok.de nagy gáz vanPedig de, ez ki is jött hivatalos kommünikében. Ha addig nem lesz nagy gáz, akkor így lesz.Úgy hallottam a középiskolák nyitnak január 11. után. Igaz lehet ez?engem meglepne.
csi77
Amadeus
dande
Amadeus
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Az eredeti rendelkezés szerint jan 11-ig van online tanrend, ellenkező utasítás eddig nem jött, ergo nyitnak.Pedig de, ez ki is jött hivatalos kommünikében. Ha addig nem lesz nagy gáz, akkor így lesz.Úgy hallottam a középiskolák nyitnak január 11. után. Igaz lehet ez?engem meglepne.
csi77
Amadeus
dande
Hacsak a mostani héten nem lesz majd bejelentés, mondjuk péntek este.
több mint 5 éve
de nagy gáz vanPedig de, ez ki is jött hivatalos kommünikében. Ha addig nem lesz nagy gáz, akkor így lesz.Úgy hallottam a középiskolák nyitnak január 11. után. Igaz lehet ez?engem meglepne.
csi77
Amadeus
dande
több mint 5 éve
Pedig de, ez ki is jött hivatalos kommünikében. Ha addig nem lesz nagy gáz, akkor így lesz.Úgy hallottam a középiskolák nyitnak január 11. után. Igaz lehet ez?engem meglepne.
csi77
Amadeus
több mint 5 éve
Majd államosítják...De szép repülőteretek van nektek, úgy tudom el akarjátok adni...már bármit el tudok képzelniplusz ott a stratégiailag kiemelten fontos repülőtér megszerzése, mely januárban-februárban nagyjából teljesen a földbe áll, most kell csak nekik igazán kitartaniszted a szingapúri cég eladja? én kételkedem benne, feltételezem, hogy hosszú távon nézik az egészet, és tudják, hogy jó befektetés ez.
r.baggio
csebi
r.baggio
Neeem? Dehogynem...
Amúgy simán tudnak olyan összeget ajánlani érte, ami rövidtávon megéri a szingapúriaknak is és majd néznek másik repteret vagy vmit maguknak.
Solymi
több mint 5 éve
De szép repülőteretek van nektek, úgy tudom el akarjátok adni...már bármit el tudok képzelniplusz ott a stratégiailag kiemelten fontos repülőtér megszerzése, mely januárban-februárban nagyjából teljesen a földbe áll, most kell csak nekik igazán kitartaniszted a szingapúri cég eladja? én kételkedem benne, feltételezem, hogy hosszú távon nézik az egészet, és tudják, hogy jó befektetés ez.
r.baggio
csebi
r.baggio
Neeem? Dehogynem...
Amúgy simán tudnak olyan összeget ajánlani érte, ami rövidtávon megéri a szingapúriaknak is és majd néznek másik repteret vagy vmit maguknak.
több mint 5 éve
én most kavarok egy matektanárral (egyik BP-i áltsuli + gimnázium). Ő nem említette, hogy jan 11-től változna bármi is.Tanároktól jött még a téli szünet előtt. Lehet, hogy csak annyi, hogy készüljenek, aztán vagy lesz vagy nem. De több helyről hallottam.Úgy hallottam a középiskolák nyitnak január 11. után. Igaz lehet ez?engem meglepne.
csi77
Amadeus
csi77
több mint 5 éve
irigyellek, téged még van ami meglepÚgy hallottam a középiskolák nyitnak január 11. után. Igaz lehet ez?engem meglepne.
csi77
Amadeus
több mint 5 éve
Tanároktól jött még a téli szünet előtt. Lehet, hogy csak annyi, hogy készüljenek, aztán vagy lesz vagy nem. De több helyről hallottam.Úgy hallottam a középiskolák nyitnak január 11. után. Igaz lehet ez?engem meglepne.
csi77
Amadeus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Úgy hallottam a középiskolák nyitnak január 11. után. Igaz lehet ez?engem meglepne.
csi77
több mint 5 éve
Úgy hallottam a középiskolák nyitnak január 11. után. Igaz lehet ez?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
már bármit el tudok képzelniplusz ott a stratégiailag kiemelten fontos repülőtér megszerzése, mely januárban-februárban nagyjából teljesen a földbe áll, most kell csak nekik igazán kitartaniszted a szingapúri cég eladja? én kételkedem benne, feltételezem, hogy hosszú távon nézik az egészet, és tudják, hogy jó befektetés ez.
r.baggio
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
plusz ott a stratégiailag kiemelten fontos repülőtér megszerzése, mely januárban-februárban nagyjából teljesen a földbe áll, most kell csak nekik igazán kitartaniszted a szingapúri cég eladja? én kételkedem benne, feltételezem, hogy hosszú távon nézik az egészet, és tudják, hogy jó befektetés ez.
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
plusz ott a stratégiailag kiemelten fontos repülőtér megszerzése, mely januárban-februárban nagyjából teljesen a földbe áll, most kell csak nekik igazán kitartaniHát még a vendéglátás....
r.baggio
Ott lehet majd igazán helyzetbe hozni tavasszal, hogy nyárára már jó helyre menjen a profit.
több mint 5 éve
plusz ott a stratégiailag kiemelten fontos repülőtér megszerzése, mely januárban-februárban nagyjából teljesen a földbe áll, most kell csak nekik igazán kitartani

---