Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 509
Gibraltar mar korabban zart ujraTeljes Angliát lezárják az új koronavírus mutáció miatt.Londoff
Beki
Illetve Game Dover.
Vrij6
www.chronicle.gi/gibraltar-declares-major-incident-and-goes-into-lockdown-as-virus-cases-surge/
több mint 5 éve
A Magyar Orvosok Szakszervezete kifizettetné a kórházi ellátást azzal aki nem oltatja be magát, és mégis kórházba kerül Covid miatt. 1-2 hét ellátás elvileg kb 20 millióba kerülAkkor ne álljunk meg itt!
index.hu/belfold/2021/01/04/magyar_orvosok_szakszervezete_aki_nem_oltatja_be_magat_es_intenzivre_kerul_fizesse_ki_az_ellatasat/
kapitnono
Aki cigizik és tüdőrákos lesz, azzal is fizetessük ki.
Ha valaki nem sportol és elhízik és folyton chipset zabál azzal is.
De tényleg menjenek már el a pi...a!
több mint 5 éve
Teljes Angliát lezárják az új koronavírus mutáció miatt.Londoff
Beki
Illetve Game Dover.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Teljes Angliát lezárják az új koronavírus mutáció miatt.
több mint 5 éve
Én meg amondó vagyok, hogy ha ez a kormány nem képes megoldani, hogy a nyáj immunitáshoz szükséges 70% önként beoltassa magát, akkor nem is akarja. Semmi mást nem kellene csinálniuk, csak azt amit a migránssal és sorossal már megcsináltak. Ebben az esetben még az ellenzék is beállna a sorba, még könnyebb dolguk lenne. Ha nem teszik meg, akkor nem is fontos nekik.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
index.hu/gazdasag/2021/01/04/vedooltas_koronavirus_munkahely/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Írják, hogy Szerdán dönt az EMA a Moderna engedélyeztetéséről! Jól tudom, hogy abból nem kötöttünk le egy darabot sem? Az szuper lenne, ha nézhetnénk, amíg mások oltják magukat, nem beszélve arról,hogy az Astra Zeneca-ra még januárban sem lesz engedély, a Johnson&Johnson-ról meg még hallani sem lehet!Ez elég érdekes kijelentés, azokból lesz nálunk is amit az EU leköt, lakossággal arányos mennyiségben.
A Pfizer meg belerokkan, hogy pár ezer darabokat csepegtessen ide-oda...káosz!
Jól választottunk, mint a világháborúkban!
Stoki
Azon túl max azt lehet megvenni amit az EU-ban még nem engedélyeznek, és nálunk külön engedélyezik.

több mint 5 éve
itt vannak a kontingensek, jut, nyugiÍrják, hogy Szerdán dönt az EMA a Moderna engedélyeztetéséről! Jól tudom, hogy abból nem kötöttünk le egy darabot sem? Az szuper lenne, ha nézhetnénk, amíg mások oltják magukat, nem beszélve arról,hogy az Astra Zeneca-ra még januárban sem lesz engedély, a Johnson&Johnson-ról meg még hallani sem lehet!80 milliót kötött le belőle az unió és 80 millióra további opció lett kikötve
Stoki
Klaci79
ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/qanda_20_2467

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Írják, hogy Szerdán dönt az EMA a Moderna engedélyeztetéséről! Jól tudom, hogy abból nem kötöttünk le egy darabot sem? Az szuper lenne, ha nézhetnénk, amíg mások oltják magukat, nem beszélve arról,hogy az Astra Zeneca-ra még januárban sem lesz engedély, a Johnson&Johnson-ról meg még hallani sem lehet!80 milliót kötött le belőle az unió és 80 millióra további opció lett kikötve
Stoki
AstraZeneca 300 millió és 100 millió opció
Sanofi-GSL 300 millió
J&J 200 + 200 millió opció
Pfizer-BioNTech 200 millió és 100 millió opció.....az asszonyság cégétől 😊
CureVac 225 millió 180 millió opcióval
Moderna-t már írtam 80+80
Ezek az élő szerződései az EU-nak
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
A Magyar Orvosok Szakszervezete kifizettetné a kórházi ellátást azzal aki nem oltatja be magát, és mégis kórházba kerül Covid miatt. 1-2 hét ellátás elvileg kb 20 millióba kerülMegkaptak a nagy fizetést mindjárt van idejük hülyeségeket mondani... Még hogy én chipet kapjak és elvegyek az eszemet. Még mit nem, hogy engem távolról vezereljen a Soros Gates
index.hu/belfold/2021/01/04/magyar_orvosok_szakszervezete_aki_nem_oltatja_be_magat_es_intenzivre_kerul_fizesse_ki_az_ellatasat/
kapitnono
#NER
4
EVER
több mint 5 éve
Írják, hogy Szerdán dönt az EMA a Moderna engedélyeztetéséről! Jól tudom, hogy abból nem kötöttünk le egy darabot sem? Az szuper lenne, ha nézhetnénk, amíg mások oltják magukat, nem beszélve arról,hogy az Astra Zeneca-ra még januárban sem lesz engedély, a Johnson&Johnson-ról meg még hallani sem lehet!A Pfizer meg belerokkan, hogy pár ezer darabokat csepegtessen ide-oda...káosz!
Szerkesztette: Stoki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Osztrákok meghosszabbították a jelenlegi intézkedéseket 1 héttel.
több mint 5 éve
Én simán kötelezővé tenném az oltást.Ahogy adót fizetni vagy autót vizsgáztatni is kötelező, vagy korábban sorkatonai szolgálatot teljesíteni. (Van olyan EU-s ország, ahol ma is közelező, vagyis lehetnek az államnak elvárásai is a biztosított jogok mellett.)
Nyilván politikailag nem hasznos döntés, mivel a magyar az okos nép, nem hagyja magát a tudomány praktikái által befolyásolni, ez ki van mérve, ezzel nem megy szembe a kormányzat, így marad a nem kötelező verzió, apró kellemetlenségekkel.
Azért érdekes lesz egy olyan per, ahol az állam megpróbál kifizettetni 20 millió azzal a proli agyhalottal, aki oltást nem akart, megkapta, a korházban ellátták, a számlát átvette, de a fizetesi határidő lejártát követően se egyenlítette ki, és még a 3 milliós házán is 6 millió hitel van.
több mint 5 éve
Majd, ha lesz elég oltóanyag!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
A Magyar Orvosok Szakszervezete kifizettetné a kórházi ellátást azzal aki nem oltatja be magát, és mégis kórházba kerül Covid miatt. 1-2 hét ellátás elvileg kb 20 millióba kerülbeindult a gépezet. őröl. darál.
kapitnono
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
A Magyar Orvosok Szakszervezete kifizettetné a kórházi ellátást azzal aki nem oltatja be magát, és mégis kórházba kerül Covid miatt. 1-2 hét ellátás elvileg kb 20 millióba kerülindex.hu/belfold/2021/01/04/magyar_orvosok_szakszervezete_aki_nem_oltatja_be_magat_es_intenzivre_kerul_fizesse_ki_az_ellatasat/

több mint 5 éve
Mint a higiéniai szakasszisztens a takarítónőre. De attól még...munkavállalói hotelMennyivel szebben hangzik. 😀
Sobri Jóska
Mikey
több mint 5 éve
| ahol ők is tárolják a lélegeztető gépeket | 😉most adták át a cargo city-t, én tényleg bármit el tudok képzelni, de azért ez így nagyon kemény lenne 😊Én esélytelennek tartom hogy eladják. Olyat hallottam legutóbb, hogy ők is látják milyen kicsi az esély hogy átvegyék Ferihegyet ezért fordultak Debrecen fele. Nyilván itt egy 15-20 éves fejlesztés kellene mire a tavalyi ferihegyi szintet el lehetne érni, viszont semmiből nem tart nekik pl betiltani a teherautó forgalmat Vecsésen és akkor muszáj a cargonak máshol leszállnia. Csak egy példa.már bármit el tudok képzelniplusz ott a stratégiailag kiemelten fontos repülőtér megszerzése, mely januárban-februárban nagyjából teljesen a földbe áll, most kell csak nekik igazán kitartaniszted a szingapúri cég eladja? én kételkedem benne, feltételezem, hogy hosszú távon nézik az egészet, és tudják, hogy jó befektetés ez.
r.baggio
csebi
r.baggio
samu09
r.baggio
több mint 5 éve
munkavállalói hotelMennyivel szebben hangzik. 😀
Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Ahol lakom onnan nem messze van egyÉn is utálom teleköpni utána meg abban lenni egész nap 😀Maszk le, prüszköl, maszk vissza.Nem így kell?! 😊
M4 most.
...
Amadeus
bcsarli
peach
Azért Mátyás király és a "hoztam is meg nem is" országában nem babrál ki velünk egy kis maszkocska.
több mint 5 éve
Én is utálom teleköpni utána meg abban lenni egész nap 😀Maszk le, prüszköl, maszk vissza.Nem így kell?! 😊
M4 most.
...
Amadeus
bcsarli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Maszk le, prüszköl, maszk vissza.Nem így kell?! 😊
M4 most.
...
Amadeus
több mint 5 éve
elfogyott az oxygénegyptindependent.com/four-covid-19-patients-die-in-egypt-due-to-alleged-lack-of-oxygen/
9gag.com/gag/aeAjbqb
egyptindependent.com/mohamed-salah-donates-oxygen-tank-to-help-covid-19-patients-at-hometown/
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
856 - 93Kétjegyű!
Negritis