Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 509
Teljes Angliát lezárják az új koronavírus mutáció miatt.
Beki
Londoff
Illetve Game Dover.
Vrij6
Gibraltar mar korabban zart ujra

www.chronicle.gi/gibraltar-declares-major-incident-and-goes-into-lockdown-as-virus-cases-surge/
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
A Magyar Orvosok Szakszervezete kifizettetné a kórházi ellátást azzal aki nem oltatja be magát, és mégis kórházba kerül Covid miatt. 1-2 hét ellátás elvileg kb 20 millióba kerül

index.hu/belfold/2021/01/04/magyar_orvosok_szakszervezete_aki_nem_oltatja_be_magat_es_intenzivre_kerul_fizesse_ki_az_ellatasat/
kapitnono
Akkor ne álljunk meg itt!
Aki cigizik és tüdőrákos lesz, azzal is fizetessük ki.
Ha valaki nem sportol és elhízik és folyton chipset zabál azzal is.
De tényleg menjenek már el a pi...a!
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
Beki
Londoff
Illetve Game Dover.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én meg amondó vagyok, hogy ha ez a kormány nem képes megoldani, hogy a nyáj immunitáshoz szükséges 70% önként beoltassa magát, akkor nem is akarja. Semmi mást nem kellene csinálniuk, csak azt amit a migránssal és sorossal már megcsináltak. Ebben az esetben még az ellenzék is beállna a sorba, még könnyebb dolguk lenne.

Ha nem teszik meg, akkor nem is fontos nekik.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 026 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/gazdasag/2021/01/04/vedooltas_koronavirus_munkahely/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 147 — WHO DAT!!!!
Írják, hogy Szerdán dönt az EMA a Moderna engedélyeztetéséről! Jól tudom, hogy abból nem kötöttünk le egy darabot sem? Az szuper lenne, ha nézhetnénk, amíg mások oltják magukat, nem beszélve arról,hogy az Astra Zeneca-ra még januárban sem lesz engedély, a Johnson&Johnson-ról meg még hallani sem lehet!
A Pfizer meg belerokkan, hogy pár ezer darabokat csepegtessen ide-oda...káosz!
Jól választottunk, mint a világháborúkban!
Stoki
Ez elég érdekes kijelentés, azokból lesz nálunk is amit az EU leköt, lakossággal arányos mennyiségben.
Azon túl max azt lehet megvenni amit az EU-ban még nem engedélyeznek, és nálunk külön engedélyezik.

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Írják, hogy Szerdán dönt az EMA a Moderna engedélyeztetéséről! Jól tudom, hogy abból nem kötöttünk le egy darabot sem? Az szuper lenne, ha nézhetnénk, amíg mások oltják magukat, nem beszélve arról,hogy az Astra Zeneca-ra még januárban sem lesz engedély, a Johnson&Johnson-ról meg még hallani sem lehet!
Stoki
80 milliót kötött le belőle az unió és 80 millióra további opció lett kikötve
Klaci79
itt vannak a kontingensek, jut, nyugi
 ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/qanda_20_2467

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 899
Stoki
80 milliót kötött le belőle az unió és 80 millióra további opció lett kikötve

AstraZeneca 300 millió és 100 millió opció
Sanofi-GSL 300 millió
J&J 200 + 200 millió opció
Pfizer-BioNTech 200 millió és 100 millió opció.....az asszonyság cégétől 😊
CureVac 225 millió 180 millió opcióval
Moderna-t már írtam 80+80

Ezek az élő szerződései az EU-nak

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A Magyar Orvosok Szakszervezete kifizettetné a kórházi ellátást azzal aki nem oltatja be magát, és mégis kórházba kerül Covid miatt. 1-2 hét ellátás elvileg kb 20 millióba kerül

index.hu/belfold/2021/01/04/magyar_orvosok_szakszervezete_aki_nem_oltatja_be_magat_es_intenzivre_kerul_fizesse_ki_az_ellatasat/
kapitnono
Megkaptak a nagy fizetést mindjárt van idejük hülyeségeket mondani... Még hogy én chipet kapjak és elvegyek az eszemet. Még mit nem, hogy engem távolról vezereljen a Soros Gates
#NER
4
EVER

több mint 5 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn

Szerkesztette: Stoki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Osztrákok meghosszabbították a jelenlegi intézkedéseket 1 héttel.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
Én simán kötelezővé tenném az oltást.
Ahogy adót fizetni vagy autót vizsgáztatni is kötelező, vagy korábban sorkatonai szolgálatot teljesíteni. (Van olyan EU-s ország, ahol ma is közelező, vagyis lehetnek az államnak elvárásai is a biztosított jogok mellett.)
Nyilván politikailag nem hasznos döntés, mivel a magyar az okos nép, nem hagyja magát a tudomány praktikái által befolyásolni, ez ki van mérve, ezzel nem megy szembe a kormányzat, így marad a nem kötelező verzió, apró kellemetlenségekkel.
Azért érdekes lesz egy olyan per, ahol az állam megpróbál kifizettetni 20 millió azzal a proli agyhalottal, aki oltást nem akart, megkapta, a korházban ellátták, a számlát átvette, de a fizetesi határidő lejártát követően se egyenlítette ki, és még a 3 milliós házán is 6 millió hitel van.

több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
Majd, ha lesz elég oltóanyag!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 653 — 🏈🐬🐂🤘🏽

kapitnono
beindult a gépezet. őröl. darál.

Szerkesztette: Ventura

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 147 — WHO DAT!!!!

több mint 5 éve
munkavállalói hotel
Sobri Jóska
Mennyivel szebben hangzik. 😀
Mikey
Mint a higiéniai szakasszisztens a takarítónőre. De attól még...

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 899
plusz ott a stratégiailag kiemelten fontos repülőtér megszerzése, mely januárban-februárban nagyjából teljesen a földbe áll, most kell csak nekik igazán kitartani
r.baggio
szted a szingapúri cég eladja? én kételkedem benne, feltételezem, hogy hosszú távon nézik az egészet, és tudják, hogy jó befektetés ez.
csebi
már bármit el tudok képzelni
r.baggio
Én esélytelennek tartom hogy eladják. Olyat hallottam legutóbb, hogy ők is látják milyen kicsi az esély hogy átvegyék Ferihegyet ezért fordultak Debrecen fele. Nyilván itt egy 15-20 éves fejlesztés kellene mire a tavalyi ferihegyi szintet el lehetne érni, viszont semmiből nem tart nekik pl betiltani a teherautó forgalmat Vecsésen és akkor muszáj a cargonak máshol leszállnia. Csak egy példa.
samu09
most adták át a cargo city-t, én tényleg bármit el tudok képzelni, de azért ez így nagyon kemény lenne 😊
r.baggio
| ahol ők is tárolják a lélegeztető gépeket | 😉
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 094
munkavállalói hotel
Sobri Jóska
Mennyivel szebben hangzik. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Maszk le, prüszköl, maszk vissza.

M4 most.

...
Amadeus
Nem így kell?! 😊
bcsarli
Én is utálom teleköpni utána meg abban lenni egész nap 😀
peach
Ahol lakom onnan nem messze van egy munkásszálló munkavállalói hotel, és ha arra sétálok rendszeresen látom előtte a munkavállalókat úgy dohányozni - szabályszerűen az erre kijelölt 2 négyzetméteren a 8-10 bagóst -, hogy a maszk elegánsan félre van húzva, sőt, egyszer az egyiknek ketté volt szakadva és a résen könnyen tudott cigizni.
Azért Mátyás király és a "hoztam is meg nem is" országában nem babrál ki velünk egy kis maszkocska.

több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 789 — a new hope (again)

M4 most.

...
Amadeus
Nem így kell?! 😊
bcsarli
Én is utálom teleköpni utána meg abban lenni egész nap 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

M4 most.

...
Amadeus
Nem így kell?! 😊

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500

M4 most.

...
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 570 — The Mathematician
elfogyott az oxygén
 egyptindependent.com/four-covid-19-patients-die-in-egypt-due-to-alleged-lack-of-oxygen/
 9gag.com/gag/aeAjbqb

egyptindependent.com/mohamed-salah-donates-oxygen-tank-to-help-covid-19-patients-at-hometown/

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
856 - 93
Negritis
Kétjegyű!