Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Kell a lóvé, mert a táppénz lófüttyre nem elég.Ezt amúgy mióta eszemet tudom, nem bírom felfogni. Hogy képes valaki lázasan, úgy hogy taknya-nyála egybefolyik, bejárni dolgozni és azt mondani hogy "nekem semmi bajom."Ahogy az is, hogy aki fertőző beteg, náthás, influenzás az nem marad otthon hanem tömegközlekedik, megy melóba, suliba.Ha visszaáll a normális élet egyszer, akkor a maszkviselés nem kell hogy a felelősségteljes viselkedés szimbóluma maradjon. Szerintem teljesen személytelenné teszi az embereket. Nagyon frusztráló lenne, ha a normális élet részévé válna mostantól.Azért ezt nem érzem korrektnek. Erős, hogy idáig is eljutottunk, hogy ha már nem lesz kötelező, akkor, aki nem fogja hordani az normálatlan. Pont ugyanaz történt, mint amit vizionáltál a kinevetéssel, csak a másik oldalról és megvetésre cserélve a szót.A normálisabbja később is hordani fogja, de akkor már ki fogják röhögni. Én ezt látom magam előtt.Komolyan, mire számítottál?Így b+ még két év múlva is ugyanitt fogunk toporogni...Ha van akkor is. Nálunk a főutcán kötelező. Többen nem viselik, sétakocsikázó rendőr rá se néz.Passz. Mondjuk jól mutatja a többség teljes beleszarását, hogy ha nem kötelező és nincs szankcionálva, akkor basznak föltenni.Két-három napja Visegrádon voltunk, ma délelőtt Budakalászon, maszk kb senkin. Kalászon talán az emberek 10%-án, Visegrádon konkrétan senkin nem volt. Tudom, egészségügyi séta...Ott is kötelező lenne minden nyílt helyen?
warr_b
Mikey
warr_b
Matthew99
warr_b
Mikey
Matthew99
kristóf17
bcsarli
Ha ennyit nem tud egy agyhalott felelőssen eldönteni, akkor inkább maszkot rá, akkor nem annyira veszélyes a hülyesége.
Sobri Jóska
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
S ez elfogadható indok arra hogy végigfertőzzenek mindenkit?félnek h kibasszák, vagy ha nem is kibasszák megkapja a mindig beteg jelzőt akkor is ha 4 évente 1szer van megfázva.Ezt amúgy mióta eszemet tudom, nem bírom felfogni. Hogy képes valaki lázasan, úgy hogy taknya-nyála egybefolyik, bejárni dolgozni és azt mondani hogy "nekem semmi bajom."Ahogy az is, hogy aki fertőző beteg, náthás, influenzás az nem marad otthon hanem tömegközlekedik, megy melóba, suliba.Ha visszaáll a normális élet egyszer, akkor a maszkviselés nem kell hogy a felelősségteljes viselkedés szimbóluma maradjon. Szerintem teljesen személytelenné teszi az embereket. Nagyon frusztráló lenne, ha a normális élet részévé válna mostantól.Azért ezt nem érzem korrektnek. Erős, hogy idáig is eljutottunk, hogy ha már nem lesz kötelező, akkor, aki nem fogja hordani az normálatlan. Pont ugyanaz történt, mint amit vizionáltál a kinevetéssel, csak a másik oldalról és megvetésre cserélve a szót.A normálisabbja később is hordani fogja, de akkor már ki fogják röhögni. Én ezt látom magam előtt.Komolyan, mire számítottál?Így b+ még két év múlva is ugyanitt fogunk toporogni...Ha van akkor is. Nálunk a főutcán kötelező. Többen nem viselik, sétakocsikázó rendőr rá se néz.Passz. Mondjuk jól mutatja a többség teljes beleszarását, hogy ha nem kötelező és nincs szankcionálva, akkor basznak föltenni.Két-három napja Visegrádon voltunk, ma délelőtt Budakalászon, maszk kb senkin. Kalászon talán az emberek 10%-án, Visegrádon konkrétan senkin nem volt. Tudom, egészségügyi séta...Ott is kötelező lenne minden nyílt helyen?
warr_b
Mikey
warr_b
Matthew99
warr_b
Mikey
Matthew99
kristóf17
bcsarli
Ha ennyit nem tud egy agyhalott felelőssen eldönteni, akkor inkább maszkot rá, akkor nem annyira veszélyes a hülyesége.
Sobri Jóska
Mikey
Azt azért látnunk kell h sok magyar munkavállaló, főleg a tömegközlekedők nagy része kiszolgáltatott helyzetben van.
briareos
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
félnek h kibasszák, vagy ha nem is kibasszák megkapja a mindig beteg jelzőt akkor is ha 4 évente 1szer van megfázva.Ezt amúgy mióta eszemet tudom, nem bírom felfogni. Hogy képes valaki lázasan, úgy hogy taknya-nyála egybefolyik, bejárni dolgozni és azt mondani hogy "nekem semmi bajom."Ahogy az is, hogy aki fertőző beteg, náthás, influenzás az nem marad otthon hanem tömegközlekedik, megy melóba, suliba.Ha visszaáll a normális élet egyszer, akkor a maszkviselés nem kell hogy a felelősségteljes viselkedés szimbóluma maradjon. Szerintem teljesen személytelenné teszi az embereket. Nagyon frusztráló lenne, ha a normális élet részévé válna mostantól.Azért ezt nem érzem korrektnek. Erős, hogy idáig is eljutottunk, hogy ha már nem lesz kötelező, akkor, aki nem fogja hordani az normálatlan. Pont ugyanaz történt, mint amit vizionáltál a kinevetéssel, csak a másik oldalról és megvetésre cserélve a szót.A normálisabbja később is hordani fogja, de akkor már ki fogják röhögni. Én ezt látom magam előtt.Komolyan, mire számítottál?Így b+ még két év múlva is ugyanitt fogunk toporogni...Ha van akkor is. Nálunk a főutcán kötelező. Többen nem viselik, sétakocsikázó rendőr rá se néz.Passz. Mondjuk jól mutatja a többség teljes beleszarását, hogy ha nem kötelező és nincs szankcionálva, akkor basznak föltenni.Két-három napja Visegrádon voltunk, ma délelőtt Budakalászon, maszk kb senkin. Kalászon talán az emberek 10%-án, Visegrádon konkrétan senkin nem volt. Tudom, egészségügyi séta...Ott is kötelező lenne minden nyílt helyen?
warr_b
Mikey
warr_b
Matthew99
warr_b
Mikey
Matthew99
kristóf17
bcsarli
Sobri Jóska
Mikey
Azt azért látnunk kell h sok magyar munkavállaló, főleg a tömegközlekedők nagy része kiszolgáltatott helyzetben van.
több mint 5 éve
Ezt amúgy mióta eszemet tudom, nem bírom felfogni. Hogy képes valaki lázasan, úgy hogy taknya-nyála egybefolyik, bejárni dolgozni és azt mondani hogy "nekem semmi bajom."Ahogy az is, hogy aki fertőző beteg, náthás, influenzás az nem marad otthon hanem tömegközlekedik, megy melóba, suliba.Ha visszaáll a normális élet egyszer, akkor a maszkviselés nem kell hogy a felelősségteljes viselkedés szimbóluma maradjon. Szerintem teljesen személytelenné teszi az embereket. Nagyon frusztráló lenne, ha a normális élet részévé válna mostantól.Azért ezt nem érzem korrektnek. Erős, hogy idáig is eljutottunk, hogy ha már nem lesz kötelező, akkor, aki nem fogja hordani az normálatlan. Pont ugyanaz történt, mint amit vizionáltál a kinevetéssel, csak a másik oldalról és megvetésre cserélve a szót.A normálisabbja később is hordani fogja, de akkor már ki fogják röhögni. Én ezt látom magam előtt.Komolyan, mire számítottál?Így b+ még két év múlva is ugyanitt fogunk toporogni...Ha van akkor is. Nálunk a főutcán kötelező. Többen nem viselik, sétakocsikázó rendőr rá se néz.Passz. Mondjuk jól mutatja a többség teljes beleszarását, hogy ha nem kötelező és nincs szankcionálva, akkor basznak föltenni.Két-három napja Visegrádon voltunk, ma délelőtt Budakalászon, maszk kb senkin. Kalászon talán az emberek 10%-án, Visegrádon konkrétan senkin nem volt. Tudom, egészségügyi séta...Ott is kötelező lenne minden nyílt helyen?
warr_b
Mikey
warr_b
Matthew99
warr_b
Mikey
Matthew99
kristóf17
bcsarli
Sobri Jóska
több mint 5 éve
én valahogy nem tudok elképzelni egy normális életet ugy,hogy maszkban kell társaságban lenni. pl sportesemények,koncertek,szinház,baráti összejövetelek.
több mint 5 éve
Elnézést ha valakit megbántottam. Akkor hívjuk előrelátónak, tanulságot levonónak.Azért ezt nem érzem korrektnek. Erős, hogy idáig is eljutottunk, hogy ha már nem lesz kötelező, akkor, aki nem fogja hordani az normálatlan. Pont ugyanaz történt, mint amit vizionáltál a kinevetéssel, csak a másik oldalról és megvetésre cserélve a szót.A normálisabbja később is hordani fogja, de akkor már ki fogják röhögni. Én ezt látom magam előtt.Komolyan, mire számítottál?Így b+ még két év múlva is ugyanitt fogunk toporogni...Ha van akkor is. Nálunk a főutcán kötelező. Többen nem viselik, sétakocsikázó rendőr rá se néz.Passz. Mondjuk jól mutatja a többség teljes beleszarását, hogy ha nem kötelező és nincs szankcionálva, akkor basznak föltenni.Két-három napja Visegrádon voltunk, ma délelőtt Budakalászon, maszk kb senkin. Kalászon talán az emberek 10%-án, Visegrádon konkrétan senkin nem volt. Tudom, egészségügyi séta...Ott is kötelező lenne minden nyílt helyen?
warr_b
Mikey
warr_b
Matthew99
warr_b
Mikey
Matthew99
kristóf17

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
BÚÉK!coub.com/view/19hqf9
Megkezdődött az év, amikor legyőzzük a koronavírust (legalábbis remélem).
bcsarli
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Most teljesen normális, ezzel semmi bajom. Azt nem szeretném, ha életem hátralévő részében csak olyan emberekkel beszélgetnék akinek nem mozog a szája.Aki őszintén nevet, annak a szeme is nevet 😉Ha visszaáll a normális élet egyszer, akkor a maszkviselés nem kell hogy a felelősségteljes viselkedés szimbóluma maradjon. Szerintem teljesen személytelenné teszi az embereket. Nagyon frusztráló lenne, ha a normális élet részévé válna mostantól.Azért ezt nem érzem korrektnek. Erős, hogy idáig is eljutottunk, hogy ha már nem lesz kötelező, akkor, aki nem fogja hordani az normálatlan. Pont ugyanaz történt, mint amit vizionáltál a kinevetéssel, csak a másik oldalról és megvetésre cserélve a szót.A normálisabbja később is hordani fogja, de akkor már ki fogják röhögni. Én ezt látom magam előtt.Komolyan, mire számítottál?Így b+ még két év múlva is ugyanitt fogunk toporogni...Ha van akkor is. Nálunk a főutcán kötelező. Többen nem viselik, sétakocsikázó rendőr rá se néz.Passz. Mondjuk jól mutatja a többség teljes beleszarását, hogy ha nem kötelező és nincs szankcionálva, akkor basznak föltenni.Két-három napja Visegrádon voltunk, ma délelőtt Budakalászon, maszk kb senkin. Kalászon talán az emberek 10%-án, Visegrádon konkrétan senkin nem volt. Tudom, egészségügyi séta...Ott is kötelező lenne minden nyílt helyen?
warr_b
Mikey
warr_b
Matthew99
warr_b
Mikey
Matthew99
kristóf17
bcsarli
Én egyébként nem tudom felfogni, hogy ez a maszkviselés miért lett ennyire kardinális kérdés. Egyedül a szemüvegesek (magam is) problematikáját tudom megérteni, de az sem mentesít! A legkisebb kényelmetlenségnek tartom az elmúlt évből...
clbass
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
Aki őszintén nevet, annak a szeme is nevet 😉Ha visszaáll a normális élet egyszer, akkor a maszkviselés nem kell hogy a felelősségteljes viselkedés szimbóluma maradjon. Szerintem teljesen személytelenné teszi az embereket. Nagyon frusztráló lenne, ha a normális élet részévé válna mostantól.Azért ezt nem érzem korrektnek. Erős, hogy idáig is eljutottunk, hogy ha már nem lesz kötelező, akkor, aki nem fogja hordani az normálatlan. Pont ugyanaz történt, mint amit vizionáltál a kinevetéssel, csak a másik oldalról és megvetésre cserélve a szót.A normálisabbja később is hordani fogja, de akkor már ki fogják röhögni. Én ezt látom magam előtt.Komolyan, mire számítottál?Így b+ még két év múlva is ugyanitt fogunk toporogni...Ha van akkor is. Nálunk a főutcán kötelező. Többen nem viselik, sétakocsikázó rendőr rá se néz.Passz. Mondjuk jól mutatja a többség teljes beleszarását, hogy ha nem kötelező és nincs szankcionálva, akkor basznak föltenni.Két-három napja Visegrádon voltunk, ma délelőtt Budakalászon, maszk kb senkin. Kalászon talán az emberek 10%-án, Visegrádon konkrétan senkin nem volt. Tudom, egészségügyi séta...Ott is kötelező lenne minden nyílt helyen?
warr_b
Mikey
warr_b
Matthew99
warr_b
Mikey
Matthew99
kristóf17
bcsarli
Én egyébként nem tudom felfogni, hogy ez a maszkviselés miért lett ennyire kardinális kérdés. Egyedül a szemüvegesek (magam is) problematikáját tudom megérteni, de az sem mentesít! A legkisebb kényelmetlenségnek tartom az elmúlt évből...
több mint 5 éve
Ahogy az is, hogy aki fertőző beteg, náthás, influenzás az nem marad otthon hanem tömegközlekedik, megy melóba, suliba.Ha visszaáll a normális élet egyszer, akkor a maszkviselés nem kell hogy a felelősségteljes viselkedés szimbóluma maradjon. Szerintem teljesen személytelenné teszi az embereket. Nagyon frusztráló lenne, ha a normális élet részévé válna mostantól.Azért ezt nem érzem korrektnek. Erős, hogy idáig is eljutottunk, hogy ha már nem lesz kötelező, akkor, aki nem fogja hordani az normálatlan. Pont ugyanaz történt, mint amit vizionáltál a kinevetéssel, csak a másik oldalról és megvetésre cserélve a szót.A normálisabbja később is hordani fogja, de akkor már ki fogják röhögni. Én ezt látom magam előtt.Komolyan, mire számítottál?Így b+ még két év múlva is ugyanitt fogunk toporogni...Ha van akkor is. Nálunk a főutcán kötelező. Többen nem viselik, sétakocsikázó rendőr rá se néz.Passz. Mondjuk jól mutatja a többség teljes beleszarását, hogy ha nem kötelező és nincs szankcionálva, akkor basznak föltenni.Két-három napja Visegrádon voltunk, ma délelőtt Budakalászon, maszk kb senkin. Kalászon talán az emberek 10%-án, Visegrádon konkrétan senkin nem volt. Tudom, egészségügyi séta...Ott is kötelező lenne minden nyílt helyen?
warr_b
Mikey
warr_b
Matthew99
warr_b
Mikey
Matthew99
kristóf17
bcsarli
több mint 5 éve
Ha visszaáll a normális élet egyszer, akkor a maszkviselés nem kell hogy a felelősségteljes viselkedés szimbóluma maradjon. Szerintem teljesen személytelenné teszi az embereket. Nagyon frusztráló lenne, ha a normális élet részévé válna mostantól.Azért ezt nem érzem korrektnek. Erős, hogy idáig is eljutottunk, hogy ha már nem lesz kötelező, akkor, aki nem fogja hordani az normálatlan. Pont ugyanaz történt, mint amit vizionáltál a kinevetéssel, csak a másik oldalról és megvetésre cserélve a szót.A normálisabbja később is hordani fogja, de akkor már ki fogják röhögni. Én ezt látom magam előtt.Komolyan, mire számítottál?Így b+ még két év múlva is ugyanitt fogunk toporogni...Ha van akkor is. Nálunk a főutcán kötelező. Többen nem viselik, sétakocsikázó rendőr rá se néz.Passz. Mondjuk jól mutatja a többség teljes beleszarását, hogy ha nem kötelező és nincs szankcionálva, akkor basznak föltenni.Két-három napja Visegrádon voltunk, ma délelőtt Budakalászon, maszk kb senkin. Kalászon talán az emberek 10%-án, Visegrádon konkrétan senkin nem volt. Tudom, egészségügyi séta...Ott is kötelező lenne minden nyílt helyen?
warr_b
Mikey
warr_b
Matthew99
warr_b
Mikey
Matthew99
kristóf17
több mint 5 éve
Azért ezt nem érzem korrektnek. Erős, hogy idáig is eljutottunk, hogy ha már nem lesz kötelező, akkor, aki nem fogja hordani az normálatlan. Pont ugyanaz történt, mint amit vizionáltál a kinevetéssel, csak a másik oldalról és megvetésre cserélve a szót.A normálisabbja később is hordani fogja, de akkor már ki fogják röhögni. Én ezt látom magam előtt.Komolyan, mire számítottál?Így b+ még két év múlva is ugyanitt fogunk toporogni...Ha van akkor is. Nálunk a főutcán kötelező. Többen nem viselik, sétakocsikázó rendőr rá se néz.Passz. Mondjuk jól mutatja a többség teljes beleszarását, hogy ha nem kötelező és nincs szankcionálva, akkor basznak föltenni.Két-három napja Visegrádon voltunk, ma délelőtt Budakalászon, maszk kb senkin. Kalászon talán az emberek 10%-án, Visegrádon konkrétan senkin nem volt. Tudom, egészségügyi séta...Ott is kötelező lenne minden nyílt helyen?
warr_b
Mikey
warr_b
Matthew99
warr_b
Mikey
Matthew99
több mint 5 éve
A normálisabbja később is hordani fogja, de akkor már ki fogják röhögni. Én ezt látom magam előtt.Komolyan, mire számítottál?Így b+ még két év múlva is ugyanitt fogunk toporogni...Ha van akkor is. Nálunk a főutcán kötelező. Többen nem viselik, sétakocsikázó rendőr rá se néz.Passz. Mondjuk jól mutatja a többség teljes beleszarását, hogy ha nem kötelező és nincs szankcionálva, akkor basznak föltenni.Két-három napja Visegrádon voltunk, ma délelőtt Budakalászon, maszk kb senkin. Kalászon talán az emberek 10%-án, Visegrádon konkrétan senkin nem volt. Tudom, egészségügyi séta...Ott is kötelező lenne minden nyílt helyen?
warr_b
Mikey
warr_b
Matthew99
warr_b
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Komolyan, mire számítottál?Így b+ még két év múlva is ugyanitt fogunk toporogni...Ha van akkor is. Nálunk a főutcán kötelező. Többen nem viselik, sétakocsikázó rendőr rá se néz.Passz. Mondjuk jól mutatja a többség teljes beleszarását, hogy ha nem kötelező és nincs szankcionálva, akkor basznak föltenni.Két-három napja Visegrádon voltunk, ma délelőtt Budakalászon, maszk kb senkin. Kalászon talán az emberek 10%-án, Visegrádon konkrétan senkin nem volt. Tudom, egészségügyi séta...Ott is kötelező lenne minden nyílt helyen?
warr_b
Mikey
warr_b
Matthew99
warr_b
több mint 5 éve
Így b+ még két év múlva is ugyanitt fogunk toporogni...Ha van akkor is. Nálunk a főutcán kötelező. Többen nem viselik, sétakocsikázó rendőr rá se néz.Passz. Mondjuk jól mutatja a többség teljes beleszarását, hogy ha nem kötelező és nincs szankcionálva, akkor basznak föltenni.Két-három napja Visegrádon voltunk, ma délelőtt Budakalászon, maszk kb senkin. Kalászon talán az emberek 10%-án, Visegrádon konkrétan senkin nem volt. Tudom, egészségügyi séta...Ott is kötelező lenne minden nyílt helyen?
warr_b
Mikey
warr_b
Matthew99

több mint 5 éve
Ha van akkor is. Nálunk a főutcán kötelező. Többen nem viselik, sétakocsikázó rendőr rá se néz.Passz. Mondjuk jól mutatja a többség teljes beleszarását, hogy ha nem kötelező és nincs szankcionálva, akkor basznak föltenni.Két-három napja Visegrádon voltunk, ma délelőtt Budakalászon, maszk kb senkin. Kalászon talán az emberek 10%-án, Visegrádon konkrétan senkin nem volt. Tudom, egészségügyi séta...Ott is kötelező lenne minden nyílt helyen?
warr_b
Mikey
warr_b

több mint 5 éve
Passz. Mondjuk jól mutatja a többség teljes beleszarását, hogy ha nem kötelező és nincs szankcionálva, akkor basznak föltenni.Két-három napja Visegrádon voltunk, ma délelőtt Budakalászon, maszk kb senkin. Kalászon talán az emberek 10%-án, Visegrádon konkrétan senkin nem volt. Tudom, egészségügyi séta...Ott is kötelező lenne minden nyílt helyen?
warr_b
Mikey

több mint 5 éve
Két-három napja Visegrádon voltunk, ma délelőtt Budakalászon, maszk kb senkin. Kalászon talán az emberek 10%-án, Visegrádon konkrétan senkin nem volt. Tudom, egészségügyi séta...Ott is kötelező lenne minden nyílt helyen?
warr_b
több mint 5 éve
BÚÉK!Megkezdődött az év, amikor legyőzzük a koronavírust (legalábbis remélem).
több mint 5 éve
Két-három napja Visegrádon voltunk, ma délelőtt Budakalászon, maszk kb senkin. Kalászon talán az emberek 10%-án, Visegrádon konkrétan senkin nem volt. Tudom, egészségügyi séta...

több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20201230_versenyeztetes_lelegeztetogep_veszelyhelyzet?fbclid=IwAR26nRctS6ef9NKXh7IS1c3z5Si-U5gplAFkhXjAB7XdYMHFFPRlACz2_KAVan egy két magán kórház ahol biztis “elférnek” majd aztán papíron leselejtezzek őket gyakorlatban meg pénzzé teszik
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Elengedték ezt a szilvesztert a hatóságok is, mert már 30-a éjszaka is a Móriczról Zuglóig a taxiból láthatóan komoly bulikaravánok vonultak éjféltájt. 😉
több mint 5 éve
Mi lett volna ha nincs betiltva...... Hadd ne írjam le újév alkalmából hogy mit gondolok.....