NBA
Tavaly? Te melyik playoffot nézted ? 😀PO Jimmyvel az a gond, hogy nagyon ingadozó formát mutat. Tavaly pl kuka volt.Dzsízösz mit kosárral mentette hosszabbításra ButlerPO Jimmynél nem tudom van e jelenleg jobb játékos a ligában.
JIMMY BUTLER. HOW?!?!?!?! pic.twitter.com/3s2NSLTn5a
— Bleacher Report (@BleacherReport) April 27, 2023
Sixo
A Knicks ellen is bőven lehet esélyük.
FLZOLI
Sixo
Tavaly a PO legjobb játékosa volt.PO Jimmyvel az a gond, hogy nagyon ingadozó formát mutat. Tavaly pl kuka volt.Dzsízösz mit kosárral mentette hosszabbításra ButlerPO Jimmynél nem tudom van e jelenleg jobb játékos a ligában.
Sixo
FLZOLI
Sixo
PO Jimmyvel az a gond, hogy nagyon ingadozó formát mutat. Tavaly pl kuka volt.Dzsízösz mit kosárral mentette hosszabbításra ButlerPO Jimmynél nem tudom van e jelenleg jobb játékos a ligában.
Sixo
FLZOLI
Dzsízösz mit kosárral mentette hosszabbításra ButlerPO Jimmynél nem tudom van e jelenleg jobb játékos a ligában.
Sixo
Hát ez mi a tököm, vicc
FLZOLI
Azt írják, hogy third-degree assaultért akár 18 hónap felfüggesztetett is kaphat. Ezért? Mondom oké. Az 1000 dolláros büntetés valószínűbbnek hangzik.
Hát ez mi a tököm, viccAnthony Edwards has been cited for third-degree assault after allegedly throwing a chair that hit two arena employees following Minnesota's Game 5 loss, per @DenverSportsCom
— Bleacher Report (@BleacherReport) April 26, 2023
More here: https://t.co/Kwv7Ak3U9N pic.twitter.com/2Z3EoAGmkV
SixoAnother angle of Anthony Edwards’ postgame incident pic.twitter.com/9ZENsEMzzx
— NBACentral (@TheNBACentral) April 26, 2023
Sixo
Anthony Edwards has been cited for third-degree assault after allegedly throwing a chair that hit two arena employees following Minnesota's Game 5 loss, per @DenverSportsCom
Sixo
Another angle of Anthony Edwards’ postgame incident pic.twitter.com/9ZENsEMzzx
— NBACentral (@TheNBACentral) April 26, 2023
Detto, én is pont addig néztem, aztán most meg olvasom vissza a topikban, hogy onnan fordított a Heat.Nem gondoltam volna, hogy ma is megtudjuk verni a Bucksot, szinte hihetetlen.What the...mikor ránèztem 102-86 volt....ez olyan Sullivan Brecel fèle leolvadás...
adamfaragoo
dande2
Azt mondod egy jó Nick Nurset a Buckshoz?Egyrészt CP3-t nagyon sajnálom.Ezt a bajnoki cím után írtam. Tartom. 😊
Másrészt Giannis-nak örülök, de közben meg sajnálom is kicsit, mert mint most is bebizonyította neki a határ a csillagos ég, viszont ebben a csapatban nem hogy több bajnoki cím, de több döntő sincs benne, viszont ezek után jó ideig nem fog váltani... Ha nem hosszabbított volna előre, akkor most diadalittasan távozhatna, hiszen megtette, amit megígért.
Jughead
Bud egy kókler, Durant cipője mentette meg, remélhetőleg most repül.
Jughead
Egyrészt CP3-t nagyon sajnálom.Ezt a bajnoki cím után írtam. Tartom. 😊
Másrészt Giannis-nak örülök, de közben meg sajnálom is kicsit, mert mint most is bebizonyította neki a határ a csillagos ég, viszont ebben a csapatban nem hogy több bajnoki cím, de több döntő sincs benne, viszont ezek után jó ideig nem fog váltani... Ha nem hosszabbított volna előre, akkor most diadalittasan távozhatna, hiszen megtette, amit megígért.
Jughead
Bud egy kókler, Durant cipője mentette meg, remélhetőleg most repül.
Nem gondoltam volna, hogy ma is megtudjuk verni a Bucksot, szinte hihetetlen.What the...mikor ránèztem 102-86 volt....ez olyan Sullivan Brecel fèle leolvadás...
adamfaragoo
Nem gondoltam volna, hogy ma is megtudjuk verni a Bucksot, szinte hihetetlen.Főleg ahogy alakult. 3 negyed alatt 102 pontot dobott a Bucks, támadásban semmi jele nem volt, h ledobják a vasmacskát.
adamfaragoo
Anthony Edwards has been cited for third-degree assault after allegedly throwing a chair that hit two arena employees following Minnesota's Game 5 loss, per @DenverSportsCom
inkább arra célzok hogy mikor félidőben mész 20al akkor nézd meg hogy mi az ami elromolhat és onnantól fordul a kockaBrownnak volt egy iszonyat jó 3.5 negyede, és ha jött volna vele Tatum akkor akkorra a meccs már eldőlt volna. Aztán amikor meg nagyon kellett volna és jött a Collins majd utána Trae akkor ő sem tudott kosarat szerezni.Jelképes, hogy egy Tatum kihagyott triplával lett vége a meccsnek. Young nagyon megérdemelte ezt, az utolsó negyedben egy Jimmy Butlert tolt. 10 pontos távolságban követték sokáig a Celticset, és akkor 2 hatalmas tripla egymás után, úgy hogy a kettő között labdát szerzett és máris meccs lett. Aztán ez a győztes tripla a végén, amikor ha kihagyod akkor ennyi a szezonnak. Ezért a szériáért sok kritikát kapott Young, de ma a legjobb arcát mutatta. Ő és Collins hozták le a meccset. Saddiq Bey nagy csalódás eddig.érdekes volt olvasni a "play by play" dolgokat
Sixo
és ugye ahogy szokott lenni Brown-n kívül a Cetlics nem csinált sokat
Brown kicsit elfogyott
az atlantában maradt tartalék és sikerült is kihozni
ugye ezért érdemes mindig azt nézni meccs közben is hogy mi az amitől fordulhat az egész
Negritis, a vajda
Az utolsó 6 percben: Tatum 2 rádobás 0 pont, 1 eladott labda és egy technikai. Brown ugyanez csak technikai nélkül.
Persze ha a jövőbe tekintesz akkor azt mondhatod, hogy ilyen játékkal is csoda kellett és egy kvázi nem létező tripla Traetől a végén(igazából 2 mert a dupla triplájából is az egyik 4 pontos volt), hogy nyerjen a Hawks, mennyi az esélye, hogy ez az egész utolsó 6 perc megismétlődhet.
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Duranten nincs olyan, hogy jó védő. Ha egészséges és formában van akkor foghatatlan, tök mindegy ki áll ott.Gordon milyen védő Duranten?De akkor sem tetszünk, én most negatív vagyok, a Denver ellen nem minket érzem esélyesnek.Fogadóirodák nem értenek veled egyet.
Sixo
dawyd728
Bookerre kit tudsz rakni?
az X faktor sztem Murray lesz, ha ő hozza az utóbbi pár meccs formáját akkor továbbmegy a denver
Negritis, a vajda
Szerintem a kulcs Ayton lesz, ha ő embernek nézz majd ki Jokicon és értelmezhető szinten tudja lassítani tamadasban meg párszor farasztani vedekezesben akkor lehet esélye a Sunsnak, hogy a star power felülkerekedjen.
Brownnak volt egy iszonyat jó 3.5 negyede, és ha jött volna vele Tatum akkor akkorra a meccs már eldőlt volna. Aztán amikor meg nagyon kellett volna és jött a Collins majd utána Trae akkor ő sem tudott kosarat szerezni.Jelképes, hogy egy Tatum kihagyott triplával lett vége a meccsnek. Young nagyon megérdemelte ezt, az utolsó negyedben egy Jimmy Butlert tolt. 10 pontos távolságban követték sokáig a Celticset, és akkor 2 hatalmas tripla egymás után, úgy hogy a kettő között labdát szerzett és máris meccs lett. Aztán ez a győztes tripla a végén, amikor ha kihagyod akkor ennyi a szezonnak. Ezért a szériáért sok kritikát kapott Young, de ma a legjobb arcát mutatta. Ő és Collins hozták le a meccset. Saddiq Bey nagy csalódás eddig.érdekes volt olvasni a "play by play" dolgokat
Sixo
és ugye ahogy szokott lenni Brown-n kívül a Cetlics nem csinált sokat
Brown kicsit elfogyott
az atlantában maradt tartalék és sikerült is kihozni
ugye ezért érdemes mindig azt nézni meccs közben is hogy mi az amitől fordulhat az egész
Negritis, a vajda
Az utolsó 6 percben: Tatum 2 rádobás 0 pont, 1 eladott labda és egy technikai. Brown ugyanez csak technikai nélkül.
Persze ha a jövőbe tekintesz akkor azt mondhatod, hogy ilyen játékkal is csoda kellett és egy kvázi nem létező tripla Traetől a végén(igazából 2 mert a dupla triplájából is az egyik 4 pontos volt), hogy nyerjen a Hawks, mennyi az esélye, hogy ez az egész utolsó 6 perc megismétlődhet.