NBA

33 feliratkozó

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
De akkor sem tetszünk, én most negatív vagyok, a Denver ellen nem minket érzem esélyesnek.
Sixo
Fogadóirodák nem értenek veled egyet.
dawyd728
Ilyen a szurkolói pesszimizmus, inkább negatívan állok hozzá, és max csalódok pozitívan. Ez csak egy megérzés, nem vagyok kosár szaki, ha azt mondják akkor igazuk van.

több mint 1 éve
dawyd728 3 850
De akkor sem tetszünk, én most negatív vagyok, a Denver ellen nem minket érzem esélyesnek.
Sixo
dawyd728
Gordon milyen védő Duranten?
Bookerre kit tudsz rakni?

az X faktor sztem Murray lesz, ha ő hozza az utóbbi pár meccs formáját akkor továbbmegy a denver
Negritis, a vajda
Nem a legjobb. Neki James, Doncic, Leonard stb való.
Bookerre van a legtöbb emberünk. Brown, Braun, KCP.

Bármi lehet. Mi 7, Suns 6 kb a leggyakoribb.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 1 éve
YoungZeeZee 8 566
Vicces alitolag a 6.meccsre mar foglalt az ATL arenaja.janet jackson es luda lep fel😀
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 123 — The Mathematician
Jelképes, hogy egy Tatum kihagyott triplával lett vége a meccsnek. Young nagyon megérdemelte ezt, az utolsó negyedben egy Jimmy Butlert tolt. 10 pontos távolságban követték sokáig a Celticset, és akkor 2 hatalmas tripla egymás után, úgy hogy a kettő között labdát szerzett és máris meccs lett. Aztán ez a győztes tripla a végén, amikor ha kihagyod akkor ennyi a szezonnak. Ezért a szériáért sok kritikát kapott Young, de ma a legjobb arcát mutatta. Ő és Collins hozták le a meccset. Saddiq Bey nagy csalódás eddig.
Sixo
érdekes volt olvasni a "play by play" dolgokat
és ugye ahogy szokott lenni Brown-n kívül a Cetlics nem csinált sokat
Brown kicsit elfogyott
az atlantában maradt tartalék és sikerült is kihozni

ugye ezért érdemes mindig azt nézni meccs közben is hogy mi az amitől fordulhat az egész

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Sixo
dawyd728
Gordon milyen védő Duranten?
Bookerre kit tudsz rakni?

az X faktor sztem Murray lesz, ha ő hozza az utóbbi pár meccs formáját akkor továbbmegy a denver

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 1 éve
dawyd728 3 850
Sixo
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Egyik a 6-ból fordítani fog érzésem szerint 1-3ról.
dawyd728
2 már nem fog, kiváncsi vagyok ma hány zárul le
Negritis, a vajda
Hát a legtöbb esélye a Bucksnak van és azért az nem is lenne akkora meglepetés.
több mint 1 éve
Egyik a 6-ból fordítani fog érzésem szerint 1-3ról.
dawyd728
2 már nem fog, kiváncsi vagyok ma hány zárul le

több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
3-3 triplát emelt rá a 2 csapat az elmúlt 6 támadásban, Clippersnél mind3 süllyedt, nálunk meg 0.
Sixo
Na azért csak meglett a végén a W.
iktriad
Meg. De azért csak sikerült úgy keverni a kártyákat a mesternek, hogy a 37 éves irányítónk 12 percet játszon az utolsó negyedben. Gratulálok Monty.
zinedine5
Payne mi lett. Ma is csak 3 percre tette be. Még tavaly is annyit volt pályán majdnem mint a kezdők.
Sixo
most tét vissza sérülésből
playmaker90
Ez a 3 perc, akkor is kurva kevés. Nem láttam, remélem nem sérült rá, de, ha nem , akkor ez nevetséges time management. Főleg, hogy Paullal, Bookerrrel és Duranttal a pályán is sikerült 10+-szal elveszteni a végét.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
grat a Nuggetsnek, megerdemeltek. jo meccs volt ez az otodik, kar, hogy a harmadikat leadtuk, picit emesztem ezt aztan leirom en, hogy latom a jovonket.

Na Anderson hivatalosan is kidőlt az esti meccsről úgy biztos a nuggets továbbjutás
csebi
Ez ilyen jinx akar lenni? 😊
Toca
nem. csak az amugyis rohadt vekony rotaciobol kiesett a 6. ember. lehet eppen ez hianyzott vegul.

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
playmaker90 San Francisco 49ers 215
3-3 triplát emelt rá a 2 csapat az elmúlt 6 támadásban, Clippersnél mind3 süllyedt, nálunk meg 0.
Sixo
iktriad
Meg. De azért csak sikerült úgy keverni a kártyákat a mesternek, hogy a 37 éves irányítónk 12 percet játszon az utolsó negyedben. Gratulálok Monty.
zinedine5
Payne mi lett. Ma is csak 3 percre tette be. Még tavaly is annyit volt pályán majdnem mint a kezdők.
Sixo
most tét vissza sérülésből
több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Kurva bosszantó, hogy Kawhi és PG nélkül is szorosak lettek a meccsek.
Sajnálom, hogy soha nm tudjuk meg mi lett volna ennek a csapatnak a plafonja egészségesen.
több mint 1 éve
Sixo
iktriad
zinedine5

több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sixo
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Amióta leírtam, kaptunk 3 triplát és mindjárt egál lesz ...

Szerkesztette: Sixo

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sikerült az első félidőben kapni 70 pontot egy PG és Kawhi nélküli Clipperstől. Westbrook meg Marcus Morris ...
Sixo
A harmadik negyedben meg 50-et dobni és jó eséllyel eldönteni a párharcot. 😉
iktriad
Durant a másik félidőre azt mondta akkor játszunk. Az elsőben ha jól emlékszem 6 pontja volt valami 30% körüli százalékkal.
Booker meg ez előtti is a szakiknál a fő PO MVP volt, ezzel a meccsel még tolt rajta egyet.
Sixo
A pad engem is NAGYON aggaszt. Meg a 3(4) nagy sérülékenysége/terhelése.
több mint 1 éve
Sikerült az első félidőben kapni 70 pontot egy PG és Kawhi nélküli Clipperstől. Westbrook meg Marcus Morris ...
Sixo
iktriad
Durant a másik félidőre azt mondta akkor játszunk. Az elsőben ha jól emlékszem 6 pontja volt valami 30% körüli százalékkal.
Booker meg ez előtti is a szakiknál a fő PO MVP volt, ezzel a meccsel még tolt rajta egyet.

Szerkesztette: Sixo

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Persze hogy a mi párharcunk tart tovább hadd pihenjen mèg egy kicsit a Philly
több mint 1 éve
Sixo

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Grrr😒
több mint 1 éve

több mint 1 éve
A győztes triplája, majdnem 4 pontos:

több mint 1 éve
Jelképes, hogy egy Tatum kihagyott triplával lett vége a meccsnek. Young nagyon megérdemelte ezt, az utolsó negyedben egy Jimmy Butlert tolt. 10 pontos távolságban követték sokáig a Celticset, és akkor 2 hatalmas tripla egymás után, úgy hogy a kettő között labdát szerzett és máris meccs lett. Aztán ez a győztes tripla a végén, amikor ha kihagyod akkor ennyi a szezonnak. Ezért a szériáért sok kritikát kapott Young, de ma a legjobb arcát mutatta. Ő és Collins hozták le a meccset. Saddiq Bey nagy csalódás eddig.