NBA
Komoly újságírói teljesítmény feltenni ezt a kérdést az NBA legjobb játékosának.Nagyon igaz. Nem tudom valaha ebből kinőnek az emberek/riporterek vagy itt megint csak a szenzáció hajhászás volt a cél.Nem érték el a céljukat, szóval nyilván kudarc.
Giannis didn’t like this reporter's question on if he thinks this season was a failure. pic.twitter.com/M3hJ9Bo4GJ
— Bleacher Report (@BleacherReport) April 27, 2023
ZERO_L
Jughead
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Nagyon igaz. Nem tudom valaha ebből kinőnek az emberek/riporterek vagy itt megint csak a szenzáció hajhászás volt a cél.Nem érték el a céljukat, szóval nyilván kudarc.
Giannis didn’t like this reporter's question on if he thinks this season was a failure. pic.twitter.com/M3hJ9Bo4GJ
ZERO_L
Ertem en janit.Nagyon igaz. Nem tudom valaha ebből kinőnek az emberek/riporterek vagy itt megint csak a szenzáció hajhászás volt a cél.igy-igy. rohadt jo valaszt adott sztem Jani.
ZERO_L
csebi
De ha a celt nem hatarozzuk meg akkor mihez merjuk.
Bajnoksagot akarok nyerni igen,
Elso koros kieses.nekem az failure, de ez van nem kell nagy jelentoseget tulajdonitani ennek mert mert a tobbi x csapat is nyerni akart....
Nagyon igaz. Nem tudom valaha ebből kinőnek az emberek/riporterek vagy itt megint csak a szenzáció hajhászás volt a cél.igy-igy. rohadt jo valaszt adott sztem Jani.
ZERO_L
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
koszi, hogy betetted ezt a kamera felvetelt is, mert nyilvan konnyu felulni a hypnek, mikozben sztem annyi tortent, hogy arrebb lokte a szeket, de h semmilyen szandek nem volt benne, hogy nezot bantson az 100%.Hát ez mi a tököm, vicc
FLZOLI
Azt írják, hogy third-degree assaultért akár 18 hónap felfüggesztetett is kaphat. Ezért? Mondom oké. Az 1000 dolláros büntetés valószínűbbnek hangzik.
Sixo
amugy nagyon erdekes leszek a visszhangokra, hogy az agyonszopott Cavs kap-e annyi savat, mint a Minny, azutan, hogy palyaelonnyel nem tudtak kiverni a 5. helyezettet Minny meg a legjobb csapattal kapott ki ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Szerintem ez konszenzusos.Tavaly a PO legjobb játékosa volt.erős túlzás ez, de nem volt szar
Jughead
Negritis, a vajda
WS/48, VORP-ben is simán első volt tavaly.Tavaly a PO legjobb játékosa volt.erős túlzás ez, de nem volt szar
Jughead
Negritis, a vajda
Amit idén tol, azt azért korábban nem láthattuk tőle támadó oldalon. Ha csak pontokat nézzük, a tavalyi szezon előttig kb 20 pontot átlagolt a POban, ahol azért sokszor járt. Idén ez kis mintán eddig 36.5.Mondjuk ott se mondanám, hogy teljes kuka volt, de igen a Bucks tökéletesen megfojtotta őt és az egész csapatot.Akkor tavaly előtt na, kevertem.Tavaly a PO legjobb játékosa volt.PO Jimmyvel az a gond, hogy nagyon ingadozó formát mutat. Tavaly pl kuka volt.Dzsízösz mit kosárral mentette hosszabbításra ButlerPO Jimmynél nem tudom van e jelenleg jobb játékos a ligában.
JIMMY BUTLER. HOW?!?!?!?! pic.twitter.com/3s2NSLTn5a
Sixo
A Knicks ellen is bőven lehet esélyük.
FLZOLI
Sixo
Jughead
Sixo
De azért 4-ből 3 god mode-t tol.
Toca
Tavaly a PO legjobb játékosa volt.erős túlzás ez, de nem volt szar
Jughead
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Mondjuk ott se mondanám, hogy teljes kuka volt, de igen a Bucks tökéletesen megfojtotta őt és az egész csapatot.Akkor tavaly előtt na, kevertem.Tavaly a PO legjobb játékosa volt.PO Jimmyvel az a gond, hogy nagyon ingadozó formát mutat. Tavaly pl kuka volt.Dzsízösz mit kosárral mentette hosszabbításra ButlerPO Jimmynél nem tudom van e jelenleg jobb játékos a ligában.
Sixo
FLZOLI
Sixo
Jughead
Sixo
De azért 4-ből 3 god mode-t tol.
Akkor tavaly előtt na, kevertem.Tavaly a PO legjobb játékosa volt.PO Jimmyvel az a gond, hogy nagyon ingadozó formát mutat. Tavaly pl kuka volt.Dzsízösz mit kosárral mentette hosszabbításra ButlerPO Jimmynél nem tudom van e jelenleg jobb játékos a ligában.
Sixo
FLZOLI
Sixo
Jughead
Tavaly? Te melyik playoffot nézted ? 😀PO Jimmyvel az a gond, hogy nagyon ingadozó formát mutat. Tavaly pl kuka volt.Dzsízösz mit kosárral mentette hosszabbításra ButlerPO Jimmynél nem tudom van e jelenleg jobb játékos a ligában.
Sixo
FLZOLI
Sixo
Tavaly a PO legjobb játékosa volt.PO Jimmyvel az a gond, hogy nagyon ingadozó formát mutat. Tavaly pl kuka volt.Dzsízösz mit kosárral mentette hosszabbításra ButlerPO Jimmynél nem tudom van e jelenleg jobb játékos a ligában.
Sixo
FLZOLI
Sixo
PO Jimmyvel az a gond, hogy nagyon ingadozó formát mutat. Tavaly pl kuka volt.Dzsízösz mit kosárral mentette hosszabbításra ButlerPO Jimmynél nem tudom van e jelenleg jobb játékos a ligában.
Sixo
FLZOLI
Dzsízösz mit kosárral mentette hosszabbításra ButlerPO Jimmynél nem tudom van e jelenleg jobb játékos a ligában.
Sixo
Hát ez mi a tököm, vicc
FLZOLI
Azt írják, hogy third-degree assaultért akár 18 hónap felfüggesztetett is kaphat. Ezért? Mondom oké. Az 1000 dolláros büntetés valószínűbbnek hangzik.
Hát ez mi a tököm, viccAnthony Edwards has been cited for third-degree assault after allegedly throwing a chair that hit two arena employees following Minnesota's Game 5 loss, per @DenverSportsCom
— Bleacher Report (@BleacherReport) April 26, 2023
More here: https://t.co/Kwv7Ak3U9N pic.twitter.com/2Z3EoAGmkV
SixoAnother angle of Anthony Edwards’ postgame incident pic.twitter.com/9ZENsEMzzx
— NBACentral (@TheNBACentral) April 26, 2023
Sixo
Anthony Edwards has been cited for third-degree assault after allegedly throwing a chair that hit two arena employees following Minnesota's Game 5 loss, per @DenverSportsCom
— Bleacher Report (@BleacherReport) April 26, 2023
More here: https://t.co/Kwv7Ak3U9N pic.twitter.com/2Z3EoAGmkV
Sixo
Another angle of Anthony Edwards’ postgame incident pic.twitter.com/9ZENsEMzzx
— NBACentral (@TheNBACentral) April 26, 2023
Detto, én is pont addig néztem, aztán most meg olvasom vissza a topikban, hogy onnan fordított a Heat.Nem gondoltam volna, hogy ma is megtudjuk verni a Bucksot, szinte hihetetlen.What the...mikor ránèztem 102-86 volt....ez olyan Sullivan Brecel fèle leolvadás...
adamfaragoo
dande2
Azt mondod egy jó Nick Nurset a Buckshoz?Egyrészt CP3-t nagyon sajnálom.Ezt a bajnoki cím után írtam. Tartom. 😊
Másrészt Giannis-nak örülök, de közben meg sajnálom is kicsit, mert mint most is bebizonyította neki a határ a csillagos ég, viszont ebben a csapatban nem hogy több bajnoki cím, de több döntő sincs benne, viszont ezek után jó ideig nem fog váltani... Ha nem hosszabbított volna előre, akkor most diadalittasan távozhatna, hiszen megtette, amit megígért.
Jughead
Bud egy kókler, Durant cipője mentette meg, remélhetőleg most repül.
Jughead