OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
JaAkkor jól gondoltam, hogy a legnagyobb csapat a fórumot képviseliItt vagy te is?
zacknorb
r.baggio
Én kértem tőletek tollat
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Akkor jól gondoltam, hogy a legnagyobb csapat a fórumot képviseliItt vagy te is?
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Akkor jól gondoltam, hogy a legnagyobb csapat a fórumot képviseliutóbbi 😊Sportkvíz: a nevem alatt van foglalva asztal.az itteni vagy a böcsületes? 😀
@r.baggio @eaglesmcnabb @dande2 @Löfli @Igor
empty taxi
eaglesmcnabb
empty taxi
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
utóbbi 😊Sportkvíz: a nevem alatt van foglalva asztal.az itteni vagy a böcsületes? 😀
empty taxi
eaglesmcnabb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sportkvíz: a nevem alatt van foglalva asztal.az itteni vagy a böcsületes? 😀
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Sportkvíz: a nevem alatt van foglalva asztal.@r.baggio @eaglesmcnabb @dande2 @Löfli @Igor

Madden hates me.
több mint 3 éve
ekkMargit néni, a szomszéd vigyázott dogo argentinokra, kérdi mit és mennyit esznek.canecorsopedigree.com/static/images/animal/thumbnails/img4f8d212148698.jpg_400.jpegÚjabb reptéri kérdés @Klaci79 @r.baggio @VenturaÚgy, ahogy Robertó mondta. Az állatos tema meg szigorúbb, mint a csomagos, kivaltkepp, mert azonnal ugrik mindneki (állatvédők, utas, stb. ha az állat megserul, karosodik, meghal. Azonnal jogilag bele lehet allni a legitarsasagba, ha úgy van felveve, hogy nem az eloirasoknak megfeleloen, s tortenik vele valami.
Turkishre elvileg lehet vinni kiskutyát 8kg-ig hordozóval együtt. Ez a gyakorlatban mennyire szigorú? Ilyen full random, mint a hátizsák/kézibőrönd mérés, vagy van rá szigorúbb szabályozás? Nagyon nagyon nem szeretnénk, ha a jószágnak a csomagtérben kellene utaznia, viszont önmagában 8kg... 😀
Hanni a parasztfelkelő
Peldaul úgy remlik, hogy lifthansa/eurowings-en puha kenel kell, olyan, amiben kényelmesen meg tud fordulni, s fel tud allni. Jol levegozik.
Eleg kényes kerdesek, tobbszor volt attrocitasom is. Többnyire az volt a vedekezes, hogy “maskor is igy utaztam, nem volt gond, elfogadtak”. - ja, ha megpusztul az allat, akkor meg rögtön sirva fakad, s megy perelni. Kedvencem volt, mikor jott az ukrán kurva, meg a magyar futtatoja, s oriasi balhét rendeztek, mert nem akartam felengedni a gepre, mert ketto(!) kutya volt egy kis kenelben.
Kerlek, tartsatok be a szabalyokat, az allat is megérdemli a kenyelmet! 🙏🏼
Ventura
ijet vinnék, mibe passzírozzam bele?
vagy vegyek neki jegyet?
vagy amúgyse kell, mer rajtunk kívül nem száll föl senki?
Gróf de sutianap
Hát mondom a baromfiudvar meg a macskák elég lesznek nekik a hétvégére, utána meg borjút fogják kérni. De a fagyasztóládánkban van színhús, ha furánk néznének rá.
Willie Parker
igyis királylány, ha be lenne zabálva, nem hallgatna semmire
3 pohár húsosmüzlivel elvan
erre mongya az oktató, hogy dagatt...
most épp egy húszcentis oldalú gerendamaradékkal masírozik fölalá - abbavanavitamin
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Margit néni, a szomszéd vigyázott dogo argentinokra, kérdi mit és mennyit esznek.canecorsopedigree.com/static/images/animal/thumbnails/img4f8d212148698.jpg_400.jpegÚjabb reptéri kérdés @Klaci79 @r.baggio @VenturaÚgy, ahogy Robertó mondta. Az állatos tema meg szigorúbb, mint a csomagos, kivaltkepp, mert azonnal ugrik mindneki (állatvédők, utas, stb. ha az állat megserul, karosodik, meghal. Azonnal jogilag bele lehet allni a legitarsasagba, ha úgy van felveve, hogy nem az eloirasoknak megfeleloen, s tortenik vele valami.
Turkishre elvileg lehet vinni kiskutyát 8kg-ig hordozóval együtt. Ez a gyakorlatban mennyire szigorú? Ilyen full random, mint a hátizsák/kézibőrönd mérés, vagy van rá szigorúbb szabályozás? Nagyon nagyon nem szeretnénk, ha a jószágnak a csomagtérben kellene utaznia, viszont önmagában 8kg... 😀
Hanni a parasztfelkelő
Peldaul úgy remlik, hogy lifthansa/eurowings-en puha kenel kell, olyan, amiben kényelmesen meg tud fordulni, s fel tud allni. Jol levegozik.
Eleg kényes kerdesek, tobbszor volt attrocitasom is. Többnyire az volt a vedekezes, hogy “maskor is igy utaztam, nem volt gond, elfogadtak”. - ja, ha megpusztul az allat, akkor meg rögtön sirva fakad, s megy perelni. Kedvencem volt, mikor jott az ukrán kurva, meg a magyar futtatoja, s oriasi balhét rendeztek, mert nem akartam felengedni a gepre, mert ketto(!) kutya volt egy kis kenelben.
Ventura
vagy vegyek neki jegyet?
Gróf de sutianap
Hát mondom a baromfiudvar meg a macskák elég lesznek nekik a hétvégére, utána meg borjút fogják kérni. De a fagyasztóládánkban van színhús, ha furánk néznének rá.
több mint 3 éve
eszembe jutott egy szar vicc a vietnami/koreai "hot dog" mentén, de inkább nem 😊canecorsopedigree.com/static/images/animal/thumbnails/img4f8d212148698.jpg_400.jpegÚjabb reptéri kérdés @Klaci79 @r.baggio @VenturaÚgy, ahogy Robertó mondta. Az állatos tema meg szigorúbb, mint a csomagos, kivaltkepp, mert azonnal ugrik mindneki (állatvédők, utas, stb. ha az állat megserul, karosodik, meghal. Azonnal jogilag bele lehet allni a legitarsasagba, ha úgy van felveve, hogy nem az eloirasoknak megfeleloen, s tortenik vele valami.
Hanni a parasztfelkelő
Ventura
vagy vegyek neki jegyet?
Gróf de sutianap
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Emotional support animal-kent. 😁canecorsopedigree.com/static/images/animal/thumbnails/img4f8d212148698.jpg_400.jpegÚjabb reptéri kérdés @Klaci79 @r.baggio @VenturaÚgy, ahogy Robertó mondta. Az állatos tema meg szigorúbb, mint a csomagos, kivaltkepp, mert azonnal ugrik mindneki (állatvédők, utas, stb. ha az állat megserul, karosodik, meghal. Azonnal jogilag bele lehet allni a legitarsasagba, ha úgy van felveve, hogy nem az eloirasoknak megfeleloen, s tortenik vele valami.
Hanni a parasztfelkelő
Ventura
vagy vegyek neki jegyet?
Gróf de sutianap
Bar nem tudom tesz e kulonbseget fajtaban, s igen körülményes a papirokat beszerezni, hogy te megorulsz, ha nem támogat egy állat. 🦮
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Újabb reptéri kérdés @Klaci79 @r.baggio @VenturaÚgy, ahogy Robertó mondta. Az állatos tema meg szigorúbb, mint a csomagos, kivaltkepp, mert azonnal ugrik mindneki (állatvédők, utas, stb. ha az állat megserul, karosodik, meghal. Azonnal jogilag bele lehet allni a legitarsasagba, ha úgy van felveve, hogy nem az eloirasoknak megfeleloen, s tortenik vele valami.
Hanni a parasztfelkelő
Ventura
vagy vegyek neki jegyet?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
LHR mostanában...persze sok más helyen se jobb a helyzet:This is Heathrow. What a mess. Two weeks and still no sign of my clubs. @British_Airways pic.twitter.com/TBWKmK9W2e
— Jimmy Roberts (@JimmyRobertsNBC) July 25, 2022
több mint 3 éve
Újabb reptéri kérdés @Klaci79 @r.baggio @VenturaÚgy, ahogy Robertó mondta. Az állatos tema meg szigorúbb, mint a csomagos, kivaltkepp, mert azonnal ugrik mindneki (állatvédők, utas, stb. ha az állat megserul, karosodik, meghal. Azonnal jogilag bele lehet allni a legitarsasagba, ha úgy van felveve, hogy nem az eloirasoknak megfeleloen, s tortenik vele valami.
Hanni a parasztfelkelő
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Köszi akkor vszeg jövök 😉 ( ez nem fenyegetès 🥳)Nincs akadálya.Akkor ha szabad, (ès ezzel nem riasztok el senkit 🤪) lehet èn is becsatlakoznèk. Bár a sportlexikon kitètel erős túlzás 😀Ezen a speckón még nem voltam, általánosságban úgy néz ki, hogy kivetítenek kérdéseket/feladványokat/rejtvényeket/videókat/hangfelvételeket, amire a megoldásokat az előtted lévő feladatlapra kell felírni (btw aki jön, hozzon tollat és piszkozatlapot, mert én biztos elfelejtem), időközönként van javítás, ekkor feladatlapot cserélsz egy másik csapattal és a kivetített megoldókulcs alapján javítasz, végül akinek a legtöbb pont jön össze, az nyer. A végén szokott lenni némi jelképes nyeremény (ált. 1 üveg pia) a dobogósoknak.Nincs programod szerda estére? 2 lábon járó sportlexikon vagy? Csatlakozz éremesélyes csapatunkhoz (Igor és én) a következő sportkvízre!Milyen program ez?
Időpont: 2022.07.27. 19:00
Helyszín: Három Szerb Kávéház (Szerb utca 3., Budapest)
empty taxi
dande2
empty taxi
dande2
empty taxi
több mint 3 éve
Nincs akadálya.Akkor ha szabad, (ès ezzel nem riasztok el senkit 🤪) lehet èn is becsatlakoznèk. Bár a sportlexikon kitètel erős túlzás 😀Ezen a speckón még nem voltam, általánosságban úgy néz ki, hogy kivetítenek kérdéseket/feladványokat/rejtvényeket/videókat/hangfelvételeket, amire a megoldásokat az előtted lévő feladatlapra kell felírni (btw aki jön, hozzon tollat és piszkozatlapot, mert én biztos elfelejtem), időközönként van javítás, ekkor feladatlapot cserélsz egy másik csapattal és a kivetített megoldókulcs alapján javítasz, végül akinek a legtöbb pont jön össze, az nyer. A végén szokott lenni némi jelképes nyeremény (ált. 1 üveg pia) a dobogósoknak.Nincs programod szerda estére? 2 lábon járó sportlexikon vagy? Csatlakozz éremesélyes csapatunkhoz (Igor és én) a következő sportkvízre!Milyen program ez?
empty taxi
dande2
empty taxi
dande2

Madden hates me.
több mint 3 éve
Akkor ha szabad, (ès ezzel nem riasztok el senkit 🤪) lehet èn is becsatlakoznèk. Bár a sportlexikon kitètel erős túlzás 😀Ezen a speckón még nem voltam, általánosságban úgy néz ki, hogy kivetítenek kérdéseket/feladványokat/rejtvényeket/videókat/hangfelvételeket, amire a megoldásokat az előtted lévő feladatlapra kell felírni (btw aki jön, hozzon tollat és piszkozatlapot, mert én biztos elfelejtem), időközönként van javítás, ekkor feladatlapot cserélsz egy másik csapattal és a kivetített megoldókulcs alapján javítasz, végül akinek a legtöbb pont jön össze, az nyer. A végén szokott lenni némi jelképes nyeremény (ált. 1 üveg pia) a dobogósoknak.Nincs programod szerda estére? 2 lábon járó sportlexikon vagy? Csatlakozz éremesélyes csapatunkhoz (Igor és én) a következő sportkvízre!Milyen program ez?
empty taxi
dande2
empty taxi
több mint 3 éve
Ezen a speckón még nem voltam, általánosságban úgy néz ki, hogy kivetítenek kérdéseket/feladványokat/rejtvényeket/videókat/hangfelvételeket, amire a megoldásokat az előtted lévő feladatlapra kell felírni (btw aki jön, hozzon tollat és piszkozatlapot, mert én biztos elfelejtem), időközönként van javítás, ekkor feladatlapot cserélsz egy másik csapattal és a kivetített megoldókulcs alapján javítasz, végül akinek a legtöbb pont jön össze, az nyer. A végén szokott lenni némi jelképes nyeremény (ált. 1 üveg pia) a dobogósoknak.Nincs programod szerda estére? 2 lábon járó sportlexikon vagy? Csatlakozz éremesélyes csapatunkhoz (Igor és én) a következő sportkvízre!Milyen program ez?
empty taxi
dande2
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 3 éve
Nincs programod szerda estére? 2 lábon járó sportlexikon vagy? Csatlakozz éremesélyes csapatunkhoz (Igor és én) a következő sportkvízre!Milyen program ez?
empty taxi
több mint 3 éve
Gyere, nem tudom ezt melyik brigád szervezi, de ált. 6 főig nincs pontlevonás az egyes csapatoknál.Mennyi ember kell? Én is mennékNincs programod szerda estére? 2 lábon járó sportlexikon vagy? Csatlakozz éremesélyes csapatunkhoz (Igor és én)!mindkét kérdésre NEM a válasz, de szívesen csatlakoznék 😀
empty taxi
eaglesmcnabb
r.baggio

Madden hates me.
több mint 3 éve
Mennyi ember kell? Én is mennékNincs programod szerda estére? 2 lábon járó sportlexikon vagy? Csatlakozz éremesélyes csapatunkhoz (Igor és én)!mindkét kérdésre NEM a válasz, de szívesen csatlakoznék 😀
empty taxi
eaglesmcnabb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Szívesen látunk 😉Nincs programod szerda estére? 2 lábon járó sportlexikon vagy? Csatlakozz éremesélyes csapatunkhoz (Igor és én)!mindkét kérdésre NEM a válasz, de szívesen csatlakoznék 😀
empty taxi
eaglesmcnabb

Madden hates me.
több mint 3 éve
Nincs programod szerda estére? 2 lábon járó sportlexikon vagy? Csatlakozz éremesélyes csapatunkhoz (Igor és én)!mindkét kérdésre NEM a válasz, de szívesen csatlakoznék 😀
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nincs programod szerda estére? 2 lábon járó sportlexikon vagy? Csatlakozz éremesélyes csapatunkhoz (Igor és én) a következő sportkvízre!Időpont: 2022.07.27. 19:00
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 3 éve
Igen...ha kérdésed van a Wizzair bombafenyegetés kapcsán én vagyok az embered...de ilyen kérdésekben én is Robihoz fordulnék 😀Újabb reptéri kérdés @Klaci79 @r.baggio @VenturaA Turkish eléggé szigorú szokott lenni minden tekintetben, a PETC-cel (ez a pet in cabin rövidítése) meg amúgy is minden légitársaságnál meg kell jelenned már a check-in pultnál, hogy lemérjék a súlyát, megnézzék a hordozó milyenségét és a pet passportban levő kötelező oltások dátumait.
Hanni a parasztfelkelő
PM-ben majd írd meg, hogy mikor utaztok.
Btw Venturát már csak KLM-es ügyekben keresd szerintem, Klaci meg az ops-nál van, nem az utasforgalmi részen.
r.baggio