OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Akit érdekel ez egy tök jó írás a témában, főleg a belinkelt cuccok.greenfo.hu/hir/az-elszantott-esok-orszaga-miert-marad-el-az-eso-keleten/#.Yudv05sH9do.facebook
Bár hát igazából mindegy, akiknek szólna magasról tesznek rá és ilyen Big Steve féle retardáltakat tesznek be bábnak
több mint 3 éve
A stadion árnyékot ad az öntözőrendszer nem.Az öntözőrendszer nem annyira látványos, mint a stadion, naNyilván, de minden előrejelzés azt mondja, hogy Európa es főleg a közepe elsivatagosodik és ezen az ész nélküli műtrágyázás és a víz elfolyatasa csak gyorsít.mongyuk nem az idén kellett volna kezdeni, ez a harmadik egymásutáni súlyosan aszályos év...Vajh mi lett volna ha az Uniós pénzeket erre költik... Mondjuk talán több lenne a sárgás rész és kevesebb a tanyasi palota
😕 😕 😕 😕
Zsellértelkes Vrij
FLZOLI
Gróf de sutianap
Világi gyökérség ezt figyelmen kívül hagyni és nem előre készülni rá.
FLZOLI
(és focizni sem lehet benne)
slowmotion
több mint 3 éve
meg talán a kibaszottmennyiségű ásványvíz-termelés mega redvás fürdőkultúrára a semmire felhúzott mindenfaluba "thermalspa"Az öntözőrendszer nem annyira látványos, mint a stadion, naNyilván, de minden előrejelzés azt mondja, hogy Európa es főleg a közepe elsivatagosodik és ezen az ész nélküli műtrágyázás és a víz elfolyatasa csak gyorsít.mongyuk nem az idén kellett volna kezdeni, ez a harmadik egymásutáni súlyosan aszályos év...Vajh mi lett volna ha az Uniós pénzeket erre költik... Mondjuk talán több lenne a sárgás rész és kevesebb a tanyasi palota
😕 😕 😕 😕
Zsellértelkes Vrij
FLZOLI
Gróf de sutianap
FLZOLI
slowmotion
aaaz nem bassza meg a vízbázist...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
A Duna-Tisza közén kiépitették az öntöző csatorna hálózatot még a tsz időkben, csak 90 után hagyták lepusztulni. Valójában azt "csak" fel kéne újítani, nem kell nulláról felhozni. Nem lenne az akkora nagy összeg mint sokan gondolják. Csak szándék kellene hozzá meg persze hogy ne a Lölő valamelyik cege csinálja ötszörös áron.és ezért nem felújítva lesz hanem újat építenek
Jan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
A Duna-Tisza közén kiépitették az öntöző csatorna hálózatot még a tsz időkben, csak 90 után hagyták lepusztulni. Valójában azt "csak" fel kéne újítani, nem kell nulláról felhozni. Nem lenne az akkora nagy összeg mint sokan gondolják. Csak szándék kellene hozzá meg persze hogy ne a Lölő valamelyik cege csinálja ötszörös áron.
több mint 3 éve
Az öntözőrendszer nem annyira látványos, mint a stadion, naNyilván, de minden előrejelzés azt mondja, hogy Európa es főleg a közepe elsivatagosodik és ezen az ész nélküli műtrágyázás és a víz elfolyatasa csak gyorsít.mongyuk nem az idén kellett volna kezdeni, ez a harmadik egymásutáni súlyosan aszályos év...Vajh mi lett volna ha az Uniós pénzeket erre költik... Mondjuk talán több lenne a sárgás rész és kevesebb a tanyasi palota
😕 😕 😕 😕
Zsellértelkes Vrij
FLZOLI
Gróf de sutianap
FLZOLI
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Nyilván, de minden előrejelzés azt mondja, hogy Európa es főleg a közepe elsivatagosodik és ezen az ész nélküli műtrágyázás és a víz elfolyatasa csak gyorsít.mongyuk nem az idén kellett volna kezdeni, ez a harmadik egymásutáni súlyosan aszályos év...Vajh mi lett volna ha az Uniós pénzeket erre költik... Mondjuk talán több lenne a sárgás rész és kevesebb a tanyasi palota
😕 😕 😕 😕
Zsellértelkes Vrij
FLZOLI
Gróf de sutianap
több mint 3 éve
mongyuk nem az idén kellett volna kezdeni, ez a harmadik egymásutáni súlyosan aszályos év...Vajh mi lett volna ha az Uniós pénzeket erre költik... Mondjuk talán több lenne a sárgás rész és kevesebb a tanyasi palota
😕 😕 😕 😕
Zsellértelkes Vrij
FLZOLI

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Vajh mi lett volna ha az Uniós pénzeket erre költik... Mondjuk talán több lenne a sárgás rész és kevesebb a tanyasi palota
😕 😕 😕 😕
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve

😕 😕 😕 😕
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Index, mindeközben:Vajh van az a NER pénz amikor az a pap N. Sándor lesz és itt zajlik ez a Gyömrői úton? 😊
"Félmeztelen pap előtt házasodott össze non-bináris kedvesével egy plasztika mániás férfi, aki fél éve vált el egy kartonfigurától"
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sírok
Aki kedvet kapna a fotók nézegetéséhez... 😀😀😀
index.hu/mindekozben/poszt/2022/07/29/felmeztelen-pap-elott-hazasodott-ossze-non-binaris-kedvesevel-egy-plasztika-manias-ferfi-aki-fel-eve-valt-el-egy-kartonfiguratol/
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
🤣Index, mindeközben:Ne sírj.
"Félmeztelen pap előtt házasodott össze non-bináris kedvesével egy plasztika mániás férfi, aki fél éve vált el egy kartonfigurától"
sírok
index.hu/mindekozben/poszt/2022/07/29/felmeztelen-pap-elott-hazasodott-ossze-non-binaris-kedvesevel-egy-plasztika-manias-ferfi-aki-fel-eve-valt-el-egy-kartonfiguratol/
jobbágy#JC6
Lehet a kartonfigura és a non-bináris után majd egy szektás, homofób egykori labdarúgóra vágyik, és akkor eljön a te időd.
Nem szabad feladni.
Őszentsége Sobri Jóska
Te szemét
több mint 3 éve
Index, mindeközben:Ne sírj.
sírok
jobbágy#JC6
Lehet a kartonfigura és a non-bináris után majd egy szektás, homofób egykori labdarúgóra vágyik, és akkor eljön a te időd.
Nem szabad feladni.
több mint 3 éve
Index, mindeközben:"Félmeztelen pap előtt házasodott össze non-bináris kedvesével egy plasztika mániás férfi, aki fél éve vált el egy kartonfigurától"
sírok
több mint 3 éve
Elnézést ha (igazából nem ha, hanem amikor) idegesítőek voltunk... mea culpa. Bár azért, h Löfli és eaglesmcnabb nem tud olvasni, nem vállalok felelősséget.....JaAkkor jól gondoltam, hogy a legnagyobb csapat a fórumot képviseliItt vagy te is?
zacknorb
r.baggio
Én kértem tőletek tollat
zacknorb
PS: tollat máskor illik vinni azér' 😛
De ha tudom h ennyi bowl.hu-s ember jön... akkor aszondom csináljatok csapatot nélkülem, úgy legalább sportszerű lett volna a küzdelem. 😛
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
És vissza mikor hozod? XDJaAkkor jól gondoltam, hogy a legnagyobb csapat a fórumot képviseliItt vagy te is?
zacknorb
r.baggio
Én kértem tőletek tollat
zacknorb
Bár sztem te pont visszahoztad, és a másik delikvens a hunyó!!
Sebaj, ketto volt a dobozban, egy még így is maradt🤣
Jó volt, kár hogy túl könnyűek voltak a kérdések. Amúgy Löfli lett az abszolút nyertes, mert hamarabb felbaszta Igor agyát mint én🤣
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kösz srácok jó èlmèny volt, mondjuk ha ott lettek volna akik ismerőseim akik sportmániásnak gondolnak rájöttek volna, hogy nem is vagyok az 😛
több mint 3 éve
Igen, rossz topik, meg a konyak 😀Pedig de szép átlépés voktA kvízen?
Gergőbácsi
Nemzetes és vitézlő csebi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Pedig de szép átlépés voktA kvízen?
Gergőbácsi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Pedig de szép átlépés vokt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
GratulaInkább az a kérdés, hogy most versenyeznek, vagy fórumoznak? 😂Mi nyertünk 😉
warr_b
r.baggio
Mi már a Chehoban nézzük a Fradit
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Inkább az a kérdés, hogy most versenyeznek, vagy fórumoznak? 😂Mi nyertünk 😉
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Inkább az a kérdés, hogy most versenyeznek, vagy fórumoznak? 😂És kaptál?JaAkkor jól gondoltam, hogy a legnagyobb csapat a fórumot képviseliItt vagy te is?
zacknorb
r.baggio
Én kértem tőletek tollat
zacknorb
Nemzetes és vitézlő csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
És kaptál?JaAkkor jól gondoltam, hogy a legnagyobb csapat a fórumot képviseliItt vagy te is?
zacknorb
r.baggio
Én kértem tőletek tollat
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.