OFF topik

31 feliratkozó

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Vicc, hogy milyen állatokat rejteget az úszósport. Ne mondja nekem senki, hogy erről belső körökben senki sem tudott, hogy aberrált agresszorok hogyan terrorizálnak kicsiket és nagyokat.

több mint 4 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Nagyon sajnálom, hogy ez megtörtént és megtörténhetett, nekem csak egy dolog volt nagyon visszás a kitárulkozásban: a facebook poszthoz kirakott képek, mintha most történt volna a bántalmazás. De ki hogyan próbálja az ilyet feldolgozni ugye...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 577 — Vikings fan
Én azt nem értem ezeknél az eseteknél, hogy mégis hogyan lehetséges ilyen vádakat bizonyítani? Főleg évek múltán?
Egy állítás, hogy megtörtént az (fizikai, szexuális) erőszak, meg egy tagadás.
warr_b
Valószínűleg sehogy.
De azért a családon belüli erőszak ritkán szokott bosszúból történni.
Apu tok mindegy milyen nagy ember megy a levesbe, meg is érdemli.
Hogy miért most?
Rengeteg ilyen dolog pattan most ki és ez segít mindenkinek kimondani. Már független, gyanítom érdeklődik benne egy ideje aztán jött valami ami triggerelte.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 885 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Én azt nem értem ezeknél az eseteknél, hogy mégis hogyan lehetséges ilyen vádakat bizonyítani? Főleg évek múltán?
Egy állítás, hogy megtörtént az (fizikai, szexuális) erőszak, meg egy tagadás.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 507
Minél híresebb, befolyásosabb egy család annál nehezebb ügyet csinálni, hacsak nem akkora idióta hogy leszurkálja, vagy lövöldözik az egyik.
Amíg vér nem folyik, addig a vak komondor ott figyel a háttérben a sportsérüléssel, meg a leestem a létráról. Az anyagi függésről meg ne is beszéljünk. Az ismertség egy szint felett pajzsként véd/egy darabig/
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 698 — Grady Judd fan
Na, Szilágyi Lilána, semmi?
#JC6
par hete irtam az uszas topikban ...eleg nagy kesessel vette fel a media ezt a temat. kb 2 hete jelent meg az interju dtk-val
YoungZeeZee
A mèg szomorúbb az egèszben, hogy ez az öreg Gyarmati felelőssègèt is felveti, mert azt lehetetlennek tartom, hogy ne tudott volna róla....
dande
Mert nem olyan családban éltél. Nagyon is lehetséges ezt rejtegetni.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
Nézzük már meg a családfát, még DTK is benne van az egyik oldalról.. nemigaz, hogy erről senki sem tudott semmit. Nem mondom, hogy kamu, de miért most és ettől jobb lesz, főleg a családjának? Azért nem kis nevek..
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 507
Vlsz csak egy Alvó ügynök, és most aktivizálták /tudjuk kik/
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 645
#JC6
par hete irtam az uszas topikban ...eleg nagy kesessel vette fel a media ezt a temat. kb 2 hete jelent meg az interju dtk-val
YoungZeeZee
A mèg szomorúbb az egèszben, hogy ez az öreg Gyarmati felelőssègèt is felveti, mert azt lehetetlennek tartom, hogy ne tudott volna róla....
dande
nekem ez az egesz nonsense, 20+ evig igy ezt turni. nem hiszem, hogy ne lett volna kiut hamarabb.
most miert volt?
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 967 — Így remélem megfelelek nektek.....
#JC6
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 645
#JC6

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 645
Vegyunk meg autot?
 www.express.co.uk/life-style/cars/1538656/car-ownership-ban-proposals-drivers-reaction-latest
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 604 — Bla, bla, bla
Mi a franc ez a MOB-botrány? Bárhol próbálok tájékozódni, csak a NER-csatorna jön elém..
#JC6
Mer belügy, asszem... 🤔

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Mi a franc ez a MOB-botrány? Bárhol próbálok tájékozódni, csak a NER-csatorna jön elém..
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 645
Gyerekek.van egy tartalekkemenyunk.vettunk egy kalyhat hozza h ha nincs aram se gaz se semmi legalabb ne fazzunk.a kemenysepro es a festo fia jott.1ajto beszereles.a csonek a helye vesese es meg egy ajto helyenek a veses behelyezese...szep munkat vegeztek...3-4orat voltak itt.kerdezzuk mennyi lesz...erre ok 12 ezer ft.bazz a gazszerelo tobbet ker ha csak ranez a cirkora(laugh)mi alkudtunk h mondjanak mar tobbet.mondtak de arra is ratettunk meg.

Szerk.a kemenyen diszkovek vannak.egy sem serult meg🙂a szereles korul

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 704 — Cowboys fan
 www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/rkl236/a_stealth_bomber_in_flight_caught_on_google_maps/
Negritis
B-2 Spirit.

Azt mondjuk nem vágom, hogy képes repülni 😆
warr_b
miért ne lenne képes? lényegében az egész test felhajtóerőt termel, van rajta hajtómű is, a többi irányváltást meg meg lehet oldani a szárnyakon elhelyezkedő lapokkal (nyilván computer nélkül sokkal nehezebb, de hát pont ezért rakták bele a fedélzeti számítógépet)
slowmotion
Jó hogy raktam szmájlit 😉

Értem én hogy gőzgép, de mi hajcsa? 🤔😂
warr_b
sok kis emberke bújt bele, és forgassák a kereket
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 885 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/rkl236/a_stealth_bomber_in_flight_caught_on_google_maps/
Negritis
B-2 Spirit.

warr_b
miért ne lenne képes? lényegében az egész test felhajtóerőt termel, van rajta hajtómű is, a többi irányváltást meg meg lehet oldani a szárnyakon elhelyezkedő lapokkal (nyilván computer nélkül sokkal nehezebb, de hát pont ezért rakták bele a fedélzeti számítógépet)
slowmotion
Jó hogy raktam szmájlit 😉

Értem én hogy gőzgép, de mi hajcsa? 🤔😂

több mint 4 éve
Negritis
B-2 Spirit.

warr_b
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Negritis
B-2 Spirit.

warr_b
Az amcsik se...🤣🤣🤣
nagir
elég volt nekik hogy a Horten tesók vágták 😀

több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 604 — Bla, bla, bla
Negritis
B-2 Spirit.

warr_b
Az amcsik se...🤣🤣🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Negritis
B-2 Spirit.

több mint 4 éve
Negritis
jaja, kell hozzá nem kis szerencse, meg az sem árt, ha repülőtér közelében készül a műholdfelvétel
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 199 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 556 — nabege2@yahoo.com
hányszor lesz még linkelve? 😀
Negritis
Bocs, igaz töröltem...
nagir
Kaszo már 2 napja linkelte azért volt mókás 😀
Negritis
hát a link címéből azt hittem ugyanazt linkeli amit baggio 😊