OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Megesik, na de ki van fölül?te még szerencse gyermeke vagy...Annak kell beküldeni, akinek a szükséges adatai nincsenek meg a navnál.Nu, beküldtem a nav honlapon keresztül az szja visszatérítős igénylőlapot. Ha már osztogatnak 😊mindenkinek be kell küldeni? nem úgy volt, hogy csak annak kell, aki nem kéri?
Ügyfélkapum nincs, de ez a fényképes/arcképes azonosítós cucc tök jól működik szerencsére.
warr_b
slowmotion
Nekem azért kellett, mert nálunk feleségem veszi igénybe egyedül a családi pótlékot, így neki nem kellett külön igényelni, nekem meg igen, mert én is jogosult vagyok rá.
warr_b
kiderült, hogy a feleségem én vagyok, ő pedig a saját férje
sutianap

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
te még szerencse gyermeke vagy...Annak kell beküldeni, akinek a szükséges adatai nincsenek meg a navnál.Nu, beküldtem a nav honlapon keresztül az szja visszatérítős igénylőlapot. Ha már osztogatnak 😊mindenkinek be kell küldeni? nem úgy volt, hogy csak annak kell, aki nem kéri?
Ügyfélkapum nincs, de ez a fényképes/arcképes azonosítós cucc tök jól működik szerencsére.
warr_b
slowmotion
Nekem azért kellett, mert nálunk feleségem veszi igénybe egyedül a családi pótlékot, így neki nem kellett külön igényelni, nekem meg igen, mert én is jogosult vagyok rá.
warr_b
kiderült, hogy a feleségem én vagyok, ő pedig a saját férje

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
emlékeim szerint az az első jogosultsági hónap, amelyikbe a 91. nap esik, tehát onnantól járNu, beküldtem a nav honlapon keresztül az szja visszatérítős igénylőlapot. Ha már osztogatnak 😊Amúgy ha már itt tartunk. Azt tudja valaki, hogy ha év közben lesz a magzat 91 napos, akkor az egész évre vonatkozóan kapjuk a visszatérítést, vagy csak a 91. nap utáni időszakra? Nem találok rá egyértelmű választ, csak azt, hogy jár.
warr_b
dugo93
több mint 4 éve
aha, akkor nálunk is ez lesz a helyzet, mert a csp meg a családi adókedvezmény is hozzá van becsatornázvaAnnak kell beküldeni, akinek a szükséges adatai nincsenek meg a navnál.Nu, beküldtem a nav honlapon keresztül az szja visszatérítős igénylőlapot. Ha már osztogatnak 😊mindenkinek be kell küldeni? nem úgy volt, hogy csak annak kell, aki nem kéri?
warr_b
slowmotion
warr_b
több mint 4 éve
Annak kell beküldeni, akinek a szükséges adatai nincsenek meg a navnál.Nu, beküldtem a nav honlapon keresztül az szja visszatérítős igénylőlapot. Ha már osztogatnak 😊mindenkinek be kell küldeni? nem úgy volt, hogy csak annak kell, aki nem kéri?
warr_b
slowmotion

több mint 4 éve
Nu, beküldtem a nav honlapon keresztül az szja visszatérítős igénylőlapot. Ha már osztogatnak 😊Amúgy ha már itt tartunk. Azt tudja valaki, hogy ha év közben lesz a magzat 91 napos, akkor az egész évre vonatkozóan kapjuk a visszatérítést, vagy csak a 91. nap utáni időszakra? Nem találok rá egyértelmű választ, csak azt, hogy jár.
warr_b
több mint 4 éve
Nu, beküldtem a nav honlapon keresztül az szja visszatérítős igénylőlapot. Ha már osztogatnak 😊mindenkinek be kell küldeni? nem úgy volt, hogy csak annak kell, aki nem kéri?
warr_b
több mint 4 éve
Nu, beküldtem a nav honlapon keresztül az szja visszatérítős igénylőlapot. Ha már osztogatnak 😊Ügyfélkapum nincs, de ez a fényképes/arcképes azonosítós cucc tök jól működik szerencsére.

több mint 4 éve
tőlem is. pedig ugye arról az accountról nézném, amit egyébként csont nélkül elfogadott a google family fő accountjának, tehát elvileg tudják, hogy felnőtt vagyok.Tőlem életkori verifikálást kért.Nekem is, csak annyit írt ki, hogy egyeseknek felkavaró lehet.Nekem simán elindultNagyon kiakasztott…www.youtube.com/watch?v=JXKrfKWe7I0Google:
kemény 😕
petey
"Az életkor igazolására szolgáló mód kiválasztása
- Bankkártya használata
- Igazolvány használata"
Hát hogyne.
Mikey
#JC6
peach
warr_b
Willie Parker
több mint 4 éve
Tőlem életkori verifikálást kért.Nekem is, csak annyit írt ki, hogy egyeseknek felkavaró lehet.Nekem simán elindultNagyon kiakasztott…www.youtube.com/watch?v=JXKrfKWe7I0Google:
kemény 😕
petey
- Bankkártya használata
- Igazolvány használata"
Hát hogyne.
Mikey
#JC6
peach
warr_b
több mint 4 éve
Nekem is, csak annyit írt ki, hogy egyeseknek felkavaró lehet.Nekem simán elindultNagyon kiakasztott…www.youtube.com/watch?v=JXKrfKWe7I0Google:
kemény 😕
petey
- Bankkártya használata
- Igazolvány használata"
Hát hogyne.
Mikey
#JC6
peach

több mint 4 éve
Nekem simán elindultNagyon kiakasztott…www.youtube.com/watch?v=JXKrfKWe7I0Google:
kemény 😕
petey
- Bankkártya használata
- Igazolvány használata"
Hát hogyne.
Mikey
#JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
nem tudom mi ez a fasság most gugliéknál de kapják bejaja, nekem is ezt dobja fel. hát, valószínűleg pont nem fogok ilyen adatot megadni.www.youtube.com/watch?v=JXKrfKWe7I0Google:
kemény 😕
petey
- Bankkártya használata
- Igazolvány használata"
Hát hogyne.
Mikey
slowmotion
több mint 4 éve
jaja, nekem is ezt dobja fel. hát, valószínűleg pont nem fogok ilyen adatot megadni.www.youtube.com/watch?v=JXKrfKWe7I0Google:
kemény 😕
petey
- Bankkártya használata
- Igazolvány használata"
Hát hogyne.
Mikey
több mint 4 éve
Nagyon kiakasztott…www.youtube.com/watch?v=JXKrfKWe7I0Google:
kemény 😕
petey
- Bankkártya használata
- Igazolvány használata"
Hát hogyne.
Mikey
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=JXKrfKWe7I0Google:
kemény 😕
petey
- Bankkártya használata
- Igazolvány használata"
Hát hogyne.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/global/20211206/kokaint-talaltak-boris-johnson-irodaja-mellett-drogkereso-kutyakat-is-bevetnek-514618Az lesz a durva, ha megtalálják Benicio del Toro levágott kézfejét! 😊
Penge Boris bulit tartott!!!,🤣🤣🤣
nagir
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/global/20211206/kokaint-talaltak-boris-johnson-irodaja-mellett-drogkereso-kutyakat-is-bevetnek-514618Penge Boris bulit tartott!!!,🤣🤣🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
telex.hu/zacc/2021/12/03/george-clooney-35-milliard-legitarsasag-reklam-munka-visszautasitottaValószínűleg nem ezen múlik a megélhetése.
A helyes megfejtést beírók között egy levehető ajtajú NDK turmixgépet sorsolunk ki...
nagir
az egyik geci pénze meg a másik geci pénze közt milyen érzékenyítő különbségeket lehet zongorázni?Ha az egyik többet adna mint a másik, az engem eléggé érzékennyé tudna tenni.
sutianap
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
húha mer a Nestlé az jézus álma mi...El Al 😄Szerintem inkább az Emirates... Bár a Tiéd sem rossz tipp.telex.hu/zacc/2021/12/03/george-clooney-35-milliard-legitarsasag-reklam-munka-visszautasitottaTurkish Airlines?
A helyes megfejtést beírók között egy levehető ajtajú NDK turmixgépet sorsolunk ki...
nagir
Willie Parker
nagir
warr_b
az egyik geci pénze meg a másik geci pénze közt milyen érzékenyítő különbségeket lehet zongorázni?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
El Al 😄Szerintem inkább az Emirates... Bár a Tiéd sem rossz tipp.telex.hu/zacc/2021/12/03/george-clooney-35-milliard-legitarsasag-reklam-munka-visszautasitottaTurkish Airlines?
nagir
Willie Parker
nagir

több mint 4 éve
telex.hu/zacc/2021/12/03/george-clooney-35-milliard-legitarsasag-reklam-munka-visszautasitottaNespresso Airlines
nagir
több mint 4 éve
Szerintem inkább az Emirates... Bár a Tiéd sem rossz tipp.telex.hu/zacc/2021/12/03/george-clooney-35-milliard-legitarsasag-reklam-munka-visszautasitottaTurkish Airlines?
nagir
Willie Parker

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Bakker, icipicin múlott de sajnos lecsúsztam a Randers-i hétvégézésről, így Flensburgba telik a Szombat(fele)-Vasárnap.Ott pont nem voltam, de a vidék és környék gyönyörű!
Volt már valaki ott? Tudna pár szót mondani valaki hogy mit lehet érdemes megnézni, van-e valami olyasmi vagy csak flangálni érdemes ?
Coolearie
sh-guide.de/de/staedte/
Ha kevés időd van, akkor kikötő-sörözés kombó. A kézisek pont idegenbe mennek☹