OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Vlsz csak egy Alvó ügynök, és most aktivizálták /tudjuk kik/
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 511
nekem ez az egesz nonsense, 20+ evig igy ezt turni. nem hiszem, hogy ne lett volna kiut hamarabb.A mèg szomorúbb az egèszben, hogy ez az öreg Gyarmati felelőssègèt is felveti, mert azt lehetetlennek tartom, hogy ne tudott volna róla....Na, Szilágyi Lilána, semmi?par hete irtam az uszas topikban ...eleg nagy kesessel vette fel a media ezt a temat. kb 2 hete jelent meg az interju dtk-val
#JC6
YoungZeeZee
dande
most miert volt?
több mint 4 éve
A mèg szomorúbb az egèszben, hogy ez az öreg Gyarmati felelőssègèt is felveti, mert azt lehetetlennek tartom, hogy ne tudott volna róla....Na, Szilágyi Lilána, semmi?par hete irtam az uszas topikban ...eleg nagy kesessel vette fel a media ezt a temat. kb 2 hete jelent meg az interju dtk-val
#JC6
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 511
Na, Szilágyi Lilána, semmi?par hete irtam az uszas topikban ...eleg nagy kesessel vette fel a media ezt a temat. kb 2 hete jelent meg az interju dtk-val
#JC6
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
Na, Szilágyi Lilána, semmi?
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 511
Vegyunk meg autot?www.express.co.uk/life-style/cars/1538656/car-ownership-ban-proposals-drivers-reaction-latest
több mint 4 éve
Mi a franc ez a MOB-botrány? Bárhol próbálok tájékozódni, csak a NER-csatorna jön elém..Mer belügy, asszem... 🤔
#JC6

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Mi a franc ez a MOB-botrány? Bárhol próbálok tájékozódni, csak a NER-csatorna jön elém..
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 511
Gyerekek.van egy tartalekkemenyunk.vettunk egy kalyhat hozza h ha nincs aram se gaz se semmi legalabb ne fazzunk.a kemenysepro es a festo fia jott.1ajto beszereles.a csonek a helye vesese es meg egy ajto helyenek a veses behelyezese...szep munkat vegeztek...3-4orat voltak itt.kerdezzuk mennyi lesz...erre ok 12 ezer ft.bazz a gazszerelo tobbet ker ha csak ranez a cirkora(laugh)mi alkudtunk h mondjanak mar tobbet.mondtak de arra is ratettunk meg.Szerk.a kemenyen diszkovek vannak.egy sem serult meg🙂a szereles korul
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
sok kis emberke bújt bele, és forgassák a kereketJó hogy raktam szmájlit 😉miért ne lenne képes? lényegében az egész test felhajtóerőt termel, van rajta hajtómű is, a többi irányváltást meg meg lehet oldani a szárnyakon elhelyezkedő lapokkal (nyilván computer nélkül sokkal nehezebb, de hát pont ezért rakták bele a fedélzeti számítógépet)www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/rkl236/a_stealth_bomber_in_flight_caught_on_google_maps/B-2 Spirit.
Negritis
Azt mondjuk nem vágom, hogy képes repülni 😆
warr_b
slowmotion
Értem én hogy gőzgép, de mi hajcsa? 🤔😂
warr_b
több mint 4 éve
Jó hogy raktam szmájlit 😉miért ne lenne képes? lényegében az egész test felhajtóerőt termel, van rajta hajtómű is, a többi irányváltást meg meg lehet oldani a szárnyakon elhelyezkedő lapokkal (nyilván computer nélkül sokkal nehezebb, de hát pont ezért rakták bele a fedélzeti számítógépet)www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/rkl236/a_stealth_bomber_in_flight_caught_on_google_maps/B-2 Spirit.
Negritis
warr_b
slowmotion
Értem én hogy gőzgép, de mi hajcsa? 🤔😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
miért ne lenne képes? lényegében az egész test felhajtóerőt termel, van rajta hajtómű is, a többi irányváltást meg meg lehet oldani a szárnyakon elhelyezkedő lapokkal (nyilván computer nélkül sokkal nehezebb, de hát pont ezért rakták bele a fedélzeti számítógépet)www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/rkl236/a_stealth_bomber_in_flight_caught_on_google_maps/B-2 Spirit.
Negritis
warr_b
több mint 4 éve
elég volt nekik hogy a Horten tesók vágták 😀Az amcsik se...🤣🤣🤣www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/rkl236/a_stealth_bomber_in_flight_caught_on_google_maps/B-2 Spirit.
Negritis
warr_b
nagir
több mint 4 éve
Az amcsik se...🤣🤣🤣www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/rkl236/a_stealth_bomber_in_flight_caught_on_google_maps/B-2 Spirit.
Negritis
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/rkl236/a_stealth_bomber_in_flight_caught_on_google_maps/B-2 Spirit.
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/rkl236/a_stealth_bomber_in_flight_caught_on_google_maps/jaja, kell hozzá nem kis szerencse, meg az sem árt, ha repülőtér közelében készül a műholdfelvétel
Negritis
több mint 4 éve
www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/rkl236/a_stealth_bomber_in_flight_caught_on_google_maps/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
hát a link címéből azt hittem ugyanazt linkeli amit baggio 😊Kaszo már 2 napja linkelte azért volt mókás 😀hányszor lesz még linkelve? 😀Bocs, igaz töröltem...
Negritis
nagir
Negritis
több mint 4 éve
Kaszo már 2 napja linkelte azért volt mókás 😀hányszor lesz még linkelve? 😀Bocs, igaz töröltem...
Negritis
nagir
több mint 4 éve
hányszor lesz még linkelve? 😀Bocs, igaz töröltem...
Negritis

több mint 4 éve
hányszor lesz még linkelve? 😀
több mint 4 éve
Ja, ez így van.A súlyemelők kibaszott robbanékonyak.28 éves, 31-32 évesen is lehet még nagyot emelni. Björnsson 32 évesen húzta fel az 501-t Eddie Hall 29 évesen az 500-t. A súlyemelés máshogy terhel, Nagy Peti 35 évesen újra magyar bajnok lesz. Szóval szerintem Párizsig (ha lesz ott súlyemelés...) Lasha még menni fog.Nem vagyok annyira otthon az olimpiai súlyemelésben, de tudván hogy egy 200+ kg-os felhúzás is mennyire nehéz, egészen felfoghatatlan, hogy valaki ilyen súlyokat dobál fej fölé.Nem tudom hova írjam: Lasha a súlyemelő VB-n kiszakította a 225 kg-t 😮267 a lökés 😀 övé ez a világcsúcs is 😊 de nehéz 8 kg lesz
Embertelen
Gyurma Pappa
Gyurma Pappa
Mennyi ideje lehet még a csúcson, meglehet az 500?
Henderson
Nagyon nehéz 8 kg lesz, a 265-re is mondtam, hogy nem volt meggyőző 😀 A szakítása még mindig gyönyörű, ekkora embernek nem szabadna ennyire gyorsnak lennie
Gyurma Pappa
Régen volt a eurosporton egy műsor, ahol benga nagy állat amerikai súlyemelő egy napját követték le, és egy ponton teljesen könnyedén zsákolt két lépésből a srác.
Sobri Jóska
Lehet mondani, hogy koksz meg minden, de olyan gyorsaságot, mint a Lasha nem lehet belekokszolni senkibe.
Én heti háromszor csinálom ezt, 2,5-5 kg-s növelések is sok kemény munkát igényelnek. Amit Lasha elért, az embertelenül nehéz.

több mint 4 éve
Schäfer amúgy András, nem Ádám, de kicsire nem adunk.Ennyit az MTi-ről. 🤣
Willie Parker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Schäfer amúgy András, nem Ádám, de kicsire nem adunk.Nálam Valter Atti a pillanat, a ffi Berecz Zsombor és Szilágyi között dől el.
Szerkesztette: Willie Parker