OFF topik

31 feliratkozó

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 020
Vlsz csak egy Alvó ügynök, és most aktivizálták /tudjuk kik/
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 511
Na, Szilágyi Lilána, semmi?
#JC6
par hete irtam az uszas topikban ...eleg nagy kesessel vette fel a media ezt a temat. kb 2 hete jelent meg az interju dtk-val
YoungZeeZee
A mèg szomorúbb az egèszben, hogy ez az öreg Gyarmati felelőssègèt is felveti, mert azt lehetetlennek tartom, hogy ne tudott volna róla....
dande
nekem ez az egesz nonsense, 20+ evig igy ezt turni. nem hiszem, hogy ne lett volna kiut hamarabb.
most miert volt?
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 423 — Így remélem megfelelek nektek.....
#JC6
par hete irtam az uszas topikban ...eleg nagy kesessel vette fel a media ezt a temat. kb 2 hete jelent meg az interju dtk-val
YoungZeeZee
A mèg szomorúbb az egèszben, hogy ez az öreg Gyarmati felelőssègèt is felveti, mert azt lehetetlennek tartom, hogy ne tudott volna róla....
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 511
#JC6

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 959
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 511
Vegyunk meg autot?
 www.express.co.uk/life-style/cars/1538656/car-ownership-ban-proposals-drivers-reaction-latest
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 515 — Bla, bla, bla
Mi a franc ez a MOB-botrány? Bárhol próbálok tájékozódni, csak a NER-csatorna jön elém..
#JC6
Mer belügy, asszem... 🤔

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 959
Mi a franc ez a MOB-botrány? Bárhol próbálok tájékozódni, csak a NER-csatorna jön elém..
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 511
Gyerekek.van egy tartalekkemenyunk.vettunk egy kalyhat hozza h ha nincs aram se gaz se semmi legalabb ne fazzunk.a kemenysepro es a festo fia jott.1ajto beszereles.a csonek a helye vesese es meg egy ajto helyenek a veses behelyezese...szep munkat vegeztek...3-4orat voltak itt.kerdezzuk mennyi lesz...erre ok 12 ezer ft.bazz a gazszerelo tobbet ker ha csak ranez a cirkora(laugh)mi alkudtunk h mondjanak mar tobbet.mondtak de arra is ratettunk meg.

Szerk.a kemenyen diszkovek vannak.egy sem serult meg🙂a szereles korul

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 367 — Cowboys fan
 www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/rkl236/a_stealth_bomber_in_flight_caught_on_google_maps/
Negritis
B-2 Spirit.

Azt mondjuk nem vágom, hogy képes repülni 😆
warr_b
miért ne lenne képes? lényegében az egész test felhajtóerőt termel, van rajta hajtómű is, a többi irányváltást meg meg lehet oldani a szárnyakon elhelyezkedő lapokkal (nyilván computer nélkül sokkal nehezebb, de hát pont ezért rakták bele a fedélzeti számítógépet)
slowmotion
Jó hogy raktam szmájlit 😉

Értem én hogy gőzgép, de mi hajcsa? 🤔😂
warr_b
sok kis emberke bújt bele, és forgassák a kereket
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 211 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/rkl236/a_stealth_bomber_in_flight_caught_on_google_maps/
Negritis
B-2 Spirit.

warr_b
miért ne lenne képes? lényegében az egész test felhajtóerőt termel, van rajta hajtómű is, a többi irányváltást meg meg lehet oldani a szárnyakon elhelyezkedő lapokkal (nyilván computer nélkül sokkal nehezebb, de hát pont ezért rakták bele a fedélzeti számítógépet)
slowmotion
Jó hogy raktam szmájlit 😉

Értem én hogy gőzgép, de mi hajcsa? 🤔😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Negritis
B-2 Spirit.

warr_b
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Negritis
B-2 Spirit.

warr_b
Az amcsik se...🤣🤣🤣
nagir
elég volt nekik hogy a Horten tesók vágták 😀

több mint 4 éve
Negritis
B-2 Spirit.

warr_b
Az amcsik se...🤣🤣🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 211 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Negritis
B-2 Spirit.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Negritis
jaja, kell hozzá nem kis szerencse, meg az sem árt, ha repülőtér közelében készül a műholdfelvétel
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 754 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 226 — nabege2@yahoo.com
hányszor lesz még linkelve? 😀
Negritis
Bocs, igaz töröltem...
nagir
Kaszo már 2 napja linkelte azért volt mókás 😀
Negritis
hát a link címéből azt hittem ugyanazt linkeli amit baggio 😊
több mint 4 éve
Negritis
Bocs, igaz töröltem...
nagir
Kaszo már 2 napja linkelte azért volt mókás 😀

több mint 4 éve
Negritis
Bocs, igaz töröltem...

több mint 4 éve

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 226 — nabege2@yahoo.com
 telex.hu/szorakozas/2021/12/19/kenyszermegoldasbol-hordott-10-ezer-forintos-zara-ruhat-a-magyar-miss-universe-versenyzo-izraelben
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 603 — zászló zászló szív
Nem tudom hova írjam: Lasha a súlyemelő VB-n kiszakította a 225 kg-t 😮

Embertelen
Gyurma Pappa
267 a lökés 😀 övé ez a világcsúcs is 😊 de nehéz 8 kg lesz
Gyurma Pappa
Nem vagyok annyira otthon az olimpiai súlyemelésben, de tudván hogy egy 200+ kg-os felhúzás is mennyire nehéz, egészen felfoghatatlan, hogy valaki ilyen súlyokat dobál fej fölé.
Mennyi ideje lehet még a csúcson, meglehet az 500?
Henderson
28 éves, 31-32 évesen is lehet még nagyot emelni. Björnsson 32 évesen húzta fel az 501-t Eddie Hall 29 évesen az 500-t. A súlyemelés máshogy terhel, Nagy Peti 35 évesen újra magyar bajnok lesz. Szóval szerintem Párizsig (ha lesz ott súlyemelés...) Lasha még menni fog.

Nagyon nehéz 8 kg lesz, a 265-re is mondtam, hogy nem volt meggyőző 😀 A szakítása még mindig gyönyörű, ekkora embernek nem szabadna ennyire gyorsnak lennie
Gyurma Pappa
A súlyemelők kibaszott robbanékonyak.
Régen volt a eurosporton egy műsor, ahol benga nagy állat amerikai súlyemelő egy napját követték le, és egy ponton teljesen könnyedén zsákolt két lépésből a srác.
Sobri Jóska
Ja, ez így van.

Lehet mondani, hogy koksz meg minden, de olyan gyorsaságot, mint a Lasha nem lehet belekokszolni senkibe.

Én heti háromszor csinálom ezt, 2,5-5 kg-s növelések is sok kemény munkát igényelnek. Amit Lasha elért, az embertelenül nehéz.

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26
Schäfer amúgy András, nem Ádám, de kicsire nem adunk.

Willie Parker
Ennyit az MTi-ről. 🤣

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 186
Schäfer amúgy András, nem Ádám, de kicsire nem adunk.

Nálam Valter Atti a pillanat, a ffi Berecz Zsombor és Szilágyi között dől el.

Szerkesztette: Willie Parker