OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Egyéni szoc problémád ha nem akarod megérteni. Én szeretem megérteni a dolgokat.Agyba főbe verni az asszonyt meg a gyereket fojtogatni nem tudom milyen minta lehet.Az egész nyugati társadalomnak ez egy problémás része, de nem igazán látom, hogy lehet feloldani.Ameddig ilyen férgek szabadon vannak és a társadalom prűd nihilje mögött bármit megtehetnek sosem lesz ebből az áldozat hibáztató, relativizáló plebsz pöcegödörből érdemi kilábalás és érett társadalomAzért az apa válasz-levele…hú. Mint apa nagyon, nagyon nehéz elképzelnem azt a szituációt, amikor azt írom a lányomnak, hogy vegye le a nevemet, és mellékesen büntetőeljárás t is indítok….ellene. Milyen mély sebek lehetnek te jó ég.Mindenkinek jar az artatlansag velelme, de szamomra sokat mondo ez a level.
MC12
Az anyagiak felhozasa, a mult emlegetese, barmi fele konkretum nelkul, a vadakra 2 szoban reagal es az egeszet egy az imidzse elleni tamadasnak fogja fel. Klise klise utan ("Aki valoban ismer engem es teged, az ugy is tudja az igazat". Ilyet artatlan ember mondott valaha?! "[...]barmennyire is tonkre akarsz tenni ezert vagy azert [...]").
Gerda 18 eves, o helyette miert az apja nyilatkozik?
Kivancsi lennek neki mi mondanivaloja lenne, de ha jol ertem mar eleg reg ota nincs kapcsolatban az anyjaval es a testverevel (ami eleg durva, 12 eves volt akkor, Liliana meg 19)...
Nagyon kenyes tema, hogy mi szamit lelki terrornak. Foleg egy fiatalnal, foleg a sajat szuleitol, foleg ha az egyben az edzoje is....
Lehet tenyleg minden megtortent amit Liliana leirt, es az apja szemeben azok csak eros kezusseget jelentettek, mert lehet ot is igy neveltek.
Azt nehezen tudom elhinni, hogy teljes kitalacio lenne az egesz, sot.
Borbinho
FLZOLI
Nekem ebben ha valóban igaz a szexuális bántalmazás az ami durván kiveri a biztosítékot.
A többi is, de olyan már láttam, hogy valaki ezt a neveltetèst kapta és viszi tovább ami ugyanúgy elítélendő, de még érthető.
De, hogy valaki a saját gyerekét szexuálisan bantalmazza, az már beteg. De ez az a resz ami valszeg sose fog kiderülni valóban megtörtént-e.
Toca
Az FBI pszichopata profilozóinak tényleg fontos megerteni a tettes gondolatait és miértjét, de az egyszerű népnek elég lenne keresni egy jó nagy követ a kovezeshez
FLZOLI
És igen ha az apád szíjjal vert, sajna ez a tudatba belementődik és nem mindenki veti el. Rengeteg ilyen van, elítélendő és vágják az ilyet börtönbe meg lincseljék meg, de ettől még értem honnan jön.
A szexuális zaklatás az egy más téma, nálam az bitófa ha valóban megtörtént. De még az erőszak / direkt fegyelmezési módszerek rengeteg edzonél elfogadottak ( voltak? ) az simán elképzelhetőnek tartom. Két lány gyerek inzultálását és azt, hogy 2x évig nem jön elő el olyan családban ahol kb mindenki szem előtt van, hát kicsit necces.
Mondjuk egy ilyen durva hajtós világban mint itt és máshol is sokan kifejtettek nem csodálom, hogy nem feltétlen meglepő hogy nem veszik észre miközben belőlük is a szart kihajtják. De ettől meg az a rész nekem túlzó. Nem mintha a többi nem lenne eleg…
több mint 4 éve
Agyba főbe verni az asszonyt meg a gyereket fojtogatni nem tudom milyen minta lehet.Az egész nyugati társadalomnak ez egy problémás része, de nem igazán látom, hogy lehet feloldani.Ameddig ilyen férgek szabadon vannak és a társadalom prűd nihilje mögött bármit megtehetnek sosem lesz ebből az áldozat hibáztató, relativizáló plebsz pöcegödörből érdemi kilábalás és érett társadalomAzért az apa válasz-levele…hú. Mint apa nagyon, nagyon nehéz elképzelnem azt a szituációt, amikor azt írom a lányomnak, hogy vegye le a nevemet, és mellékesen büntetőeljárás t is indítok….ellene. Milyen mély sebek lehetnek te jó ég.Mindenkinek jar az artatlansag velelme, de szamomra sokat mondo ez a level.
MC12
Az anyagiak felhozasa, a mult emlegetese, barmi fele konkretum nelkul, a vadakra 2 szoban reagal es az egeszet egy az imidzse elleni tamadasnak fogja fel. Klise klise utan ("Aki valoban ismer engem es teged, az ugy is tudja az igazat". Ilyet artatlan ember mondott valaha?! "[...]barmennyire is tonkre akarsz tenni ezert vagy azert [...]").
Kivancsi lennek neki mi mondanivaloja lenne, de ha jol ertem mar eleg reg ota nincs kapcsolatban az anyjaval es a testverevel (ami eleg durva, 12 eves volt akkor, Liliana meg 19)...
Nagyon kenyes tema, hogy mi szamit lelki terrornak. Foleg egy fiatalnal, foleg a sajat szuleitol, foleg ha az egyben az edzoje is....
Lehet tenyleg minden megtortent amit Liliana leirt, es az apja szemeben azok csak eros kezusseget jelentettek, mert lehet ot is igy neveltek.
Borbinho
FLZOLI
Nekem ebben ha valóban igaz a szexuális bántalmazás az ami durván kiveri a biztosítékot.
A többi is, de olyan már láttam, hogy valaki ezt a neveltetèst kapta és viszi tovább ami ugyanúgy elítélendő, de még érthető.
De, hogy valaki a saját gyerekét szexuálisan bantalmazza, az már beteg. De ez az a resz ami valszeg sose fog kiderülni valóban megtörtént-e.
Toca
Az FBI pszichopata profilozóinak tényleg fontos megerteni a tettes gondolatait és miértjét, de az egyszerű népnek elég lenne keresni egy jó nagy követ a kovezeshez
több mint 4 éve
Az egész nyugati társadalomnak ez egy problémás része, de nem igazán látom, hogy lehet feloldani.Ameddig ilyen férgek szabadon vannak és a társadalom prűd nihilje mögött bármit megtehetnek sosem lesz ebből az áldozat hibáztató, relativizáló plebsz pöcegödörből érdemi kilábalás és érett társadalomAzért az apa válasz-levele…hú. Mint apa nagyon, nagyon nehéz elképzelnem azt a szituációt, amikor azt írom a lányomnak, hogy vegye le a nevemet, és mellékesen büntetőeljárás t is indítok….ellene. Milyen mély sebek lehetnek te jó ég.Mindenkinek jar az artatlansag velelme, de szamomra sokat mondo ez a level.
MC12
Borbinho
FLZOLI
több mint 4 éve
Biztos, hogy van igazság Liliána sztorijában, van egy ex-BVSC úszó haverom, sok mindent mesélt mikor rákérdeztem erre az ügyre, hogy mit gondol. Nem Szilágyis, hanem más sztorikat, hogy miket kellett úszóknak elszenvedni az elmúlt 10-20 évben. Kemény.A durva lelki terrort és megalázást totálisan elhiszem ebben a történetben, de a szexuális abúzust kevésbé.
több mint 4 éve
Én meg olyat, hogy a nagyszülők nem mennek az unokahoz mert ők nem lettek bevonva rendesen az eskuvobe.Azért az apa válasz-levele…hú. Mint apa nagyon, nagyon nehéz elképzelnem azt a szituációt, amikor azt írom a lányomnak, hogy vegye le a nevemet, és mellékesen büntetőeljárás t is indítok….ellene. Milyen mély sebek lehetnek te jó ég.Kemény igen. Én most tudok olyat ahol a gyerek “büntetésből” nem engedte az apjának h lássa az unokákat karácsonykor mondvacsinált okok miatt …
MC12
csebi
Ilyen ez az egó.
több mint 4 éve
Ameddig ilyen férgek szabadon vannak és a társadalom prűd nihilje mögött bármit megtehetnek sosem lesz ebből az áldozat hibáztató, relativizáló plebsz pöcegödörből érdemi kilábalás és érett társadalomAzért az apa válasz-levele…hú. Mint apa nagyon, nagyon nehéz elképzelnem azt a szituációt, amikor azt írom a lányomnak, hogy vegye le a nevemet, és mellékesen büntetőeljárás t is indítok….ellene. Milyen mély sebek lehetnek te jó ég.Mindenkinek jar az artatlansag velelme, de szamomra sokat mondo ez a level.
MC12
Borbinho
több mint 4 éve
Azért az apa válasz-levele…hú. Mint apa nagyon, nagyon nehéz elképzelnem azt a szituációt, amikor azt írom a lányomnak, hogy vegye le a nevemet, és mellékesen büntetőeljárás t is indítok….ellene. Milyen mély sebek lehetnek te jó ég.Kemény igen. Én most tudok olyat ahol a gyerek “büntetésből” nem engedte az apjának h lássa az unokákat karácsonykor mondvacsinált okok miatt …
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Azért az apa válasz-levele…hú. Mint apa nagyon, nagyon nehéz elképzelnem azt a szituációt, amikor azt írom a lányomnak, hogy vegye le a nevemet, és mellékesen büntetőeljárás t is indítok….ellene. Milyen mély sebek lehetnek te jó ég.Mindenkinek jar az artatlansag velelme, de szamomra sokat mondo ez a level.
MC12
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Azért az apa válasz-levele…hú. Mint apa nagyon, nagyon nehéz elképzelnem azt a szituációt, amikor azt írom a lányomnak, hogy vegye le a nevemet, és mellékesen büntetőeljárás t is indítok….ellene. Milyen mély sebek lehetnek te jó ég.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Vagy Amikor tudálékosan beleszólsz idegenként, szomszédként, távoli rokonként egy hasonló, vagy bármilyen családi dologba mondjuk egy nagyobb kiborulás után, majd vlhogy azt látod, hogy évek, évtizedek múlva is együtt vannak ‘vidáman’ de TE leszel a szemétláda, mocsok, aki tönkre akartál tenni egy ‘családot’. Kb ezért sem nagyon szól bele idegen amíg ‘vér nem folyik, csont nem törik’ nem fog ez változni…
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Á, nehogy azt hidd.Igen, pont így gondolom én is. Ha valakit ismerünk, és ha valakire tényleg figyelünk, akkor tudni kellene a sorok között olvasni és észre kellene venni az ilyet.nehez is dekodolni, mert ki tudja sajnos mire is erti az ember mikor kodolt uzenetet kuld., apjara, tarsakra, vagy mennyire erzekeny.Szörnyű eset, és visszaolvasva egy-két régebbi nyilatkozatát, a mondanivalóját újra lehet értelmezni, és világosan látszanak a kiszólások.Ilyenkor egyébként, meg amúgy saját bőrömön is tapasztalva, mindig elgondolkozom, hogy valójában mennyire is nemtörődöm a társadalmunk. Olyan szinten nem figyelünk arra, amit a másik ember mond, hogy az nagyon szomorú. Amíg nem mondasz ki szó szerint dolgokat, addig senkinek nem esik le, hogy mi a helyzet, mert egyszerűen nem figyel, nem érdekli. Végtelenül kiábrándító.
Tony Adams
Mikey
nekunk ki nem ismerjuk...inkabb a tarsak es a kozvetlen kornyezet is ludas
YoungZeeZee
Mikey
Az a probléma, hogy ezekre nem sokan figyelnek oda, mert nem elég képzett vagy érzékenyített a társadalmunk ilyen téren és nem tudjuk mire kell odafigyelni, mikor van valóban probléma és egyáltalán mit kellene tennünk.
Sokszor maga az egyén se tudja, hogy mikor mekkora a baj és nem kellene-e szakszerű segítséghez folyamodnia.
De még ha segítenének is a rokonok, ismerősök, ha nem elég képzettek akkor egyszerűen nem tudnak, mert nem ez a szakterületük és nem hogy segítenének az emberen, hanem még rontanak is rajta esetleg.
Saját magam életéből fel tudnék sorolni annyiféle esetet, amikor próbáltak segíteni, amikor nem, stb. és a konklúzióm mindig az volt, így utólag is visszagondolva, hogy nem igazán tudtak és hosszútávon ez nekem is rossz volt, mert egy idő után már nem is akartak.
Illetve hát az egyénnek is nehéz belátnia, hogy mikor kell szakembertől segítséget kérnie és akkor még ott van az is, hogy a megfelelőhöz mész-e, mert azok között is meg kell találnod azt aki neked megfelelő, ami meg rengeteg pénz.
Emlékszem régen folyamatosan nevettünk az amcsikon meg a filmeken, hogy állandóan pszichológushoz rohangálnak a problémáikkal, pedig...
Van amit meg lehet beszélni a barátokkal, ismerősökkel, de van amikor szakember kell.
És hát erre a társadalmunk nem igazán van felkészítve, hogy észrevegye egy adott egyénen, hogy mikor kell támogatást nyújtania és ebbe az irányba fordítania.
Továbbá mindenkinek megvan a maga baja, nem akar még egyet a nyakába venni és az ingerküszöbünk is magasan van, a toleranciánk alacsony és az empátiánk se hű de tökéletes.
több mint 4 éve
Igen, pont így gondolom én is. Ha valakit ismerünk, és ha valakire tényleg figyelünk, akkor tudni kellene a sorok között olvasni és észre kellene venni az ilyet.nehez is dekodolni, mert ki tudja sajnos mire is erti az ember mikor kodolt uzenetet kuld., apjara, tarsakra, vagy mennyire erzekeny.Szörnyű eset, és visszaolvasva egy-két régebbi nyilatkozatát, a mondanivalóját újra lehet értelmezni, és világosan látszanak a kiszólások.Ilyenkor egyébként, meg amúgy saját bőrömön is tapasztalva, mindig elgondolkozom, hogy valójában mennyire is nemtörődöm a társadalmunk. Olyan szinten nem figyelünk arra, amit a másik ember mond, hogy az nagyon szomorú. Amíg nem mondasz ki szó szerint dolgokat, addig senkinek nem esik le, hogy mi a helyzet, mert egyszerűen nem figyel, nem érdekli. Végtelenül kiábrándító.
Tony Adams
Mikey
YoungZeeZee
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 511
nehez is dekodolni, mert ki tudja sajnos mire is erti az ember mikor kodolt uzenetet kuld., apjara, tarsakra, vagy mennyire erzekeny.Szörnyű eset, és visszaolvasva egy-két régebbi nyilatkozatát, a mondanivalóját újra lehet értelmezni, és világosan látszanak a kiszólások.Ilyenkor egyébként, meg amúgy saját bőrömön is tapasztalva, mindig elgondolkozom, hogy valójában mennyire is nemtörődöm a társadalmunk. Olyan szinten nem figyelünk arra, amit a másik ember mond, hogy az nagyon szomorú. Amíg nem mondasz ki szó szerint dolgokat, addig senkinek nem esik le, hogy mi a helyzet, mert egyszerűen nem figyel, nem érdekli. Végtelenül kiábrándító.
Tony Adams
Mikey
több mint 4 éve
Szörnyű eset, és visszaolvasva egy-két régebbi nyilatkozatát, a mondanivalóját újra lehet értelmezni, és világosan látszanak a kiszólások.Ilyenkor egyébként, meg amúgy saját bőrömön is tapasztalva, mindig elgondolkozom, hogy valójában mennyire is nemtörődöm a társadalmunk. Olyan szinten nem figyelünk arra, amit a másik ember mond, hogy az nagyon szomorú. Amíg nem mondasz ki szó szerint dolgokat, addig senkinek nem esik le, hogy mi a helyzet, mert egyszerűen nem figyel, nem érdekli. Végtelenül kiábrándító.
Tony Adams
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Szörnyű eset, és visszaolvasva egy-két régebbi nyilatkozatát, a mondanivalóját újra lehet értelmezni, és világosan látszanak a kiszólások.
több mint 4 éve
Nagyon sajnálom, hogy ez megtörtént és megtörténhetett, nekem csak egy dolog volt nagyon visszás a kitárulkozásban: a facebook poszthoz kirakott képek, mintha most történt volna a bántalmazás. De ki hogyan próbálja az ilyet feldolgozni ugye...Régóta tervezi ezt, nagy dolog, hogy ketten az anyukájával lépni mertek egyáltalán.
r.baggio
Egy folyamatosan bántalmazott és testi, lelki terrorban tartott lánytól nem tudom mégis milyen reakció lenne a normális, amikor a legnagyobb traumáját meséli el....
több mint 4 éve
Nagyon sajnálom, hogy ez megtörtént és megtörténhetett, nekem csak egy dolog volt nagyon visszás a kitárulkozásban: a facebook poszthoz kirakott képek, mintha most történt volna a bántalmazás. De ki hogyan próbálja az ilyet feldolgozni ugye...gondolom az eset résztvevői és a "hangulat" irányítása a cél
r.baggio
egy mosolygós-nyaralós képpel nehéz ezt előadni
persze ez már túltolás a másik irányba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Vicc, hogy milyen állatokat rejteget az úszósport. Ne mondja nekem senki, hogy erről belső körökben senki sem tudott, hogy aberrált agresszorok hogyan terrorizálnak kicsiket és nagyokat.nem csak az uszó sport ilyen
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Vicc, hogy milyen állatokat rejteget az úszósport. Ne mondja nekem senki, hogy erről belső körökben senki sem tudott, hogy aberrált agresszorok hogyan terrorizálnak kicsiket és nagyokat.
több mint 4 éve
Nagyon sajnálom, hogy ez megtörtént és megtörténhetett, nekem csak egy dolog volt nagyon visszás a kitárulkozásban: a facebook poszthoz kirakott képek, mintha most történt volna a bántalmazás. De ki hogyan próbálja az ilyet feldolgozni ugye...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Én azt nem értem ezeknél az eseteknél, hogy mégis hogyan lehetséges ilyen vádakat bizonyítani? Főleg évek múltán?Valószínűleg sehogy.
Egy állítás, hogy megtörtént az (fizikai, szexuális) erőszak, meg egy tagadás.
warr_b
De azért a családon belüli erőszak ritkán szokott bosszúból történni.
Apu tok mindegy milyen nagy ember megy a levesbe, meg is érdemli.
Hogy miért most?
Rengeteg ilyen dolog pattan most ki és ez segít mindenkinek kimondani. Már független, gyanítom érdeklődik benne egy ideje aztán jött valami ami triggerelte.
több mint 4 éve
Én azt nem értem ezeknél az eseteknél, hogy mégis hogyan lehetséges ilyen vádakat bizonyítani? Főleg évek múltán? Egy állítás, hogy megtörtént az (fizikai, szexuális) erőszak, meg egy tagadás.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Minél híresebb, befolyásosabb egy család annál nehezebb ügyet csinálni, hacsak nem akkora idióta hogy leszurkálja, vagy lövöldözik az egyik. Amíg vér nem folyik, addig a vak komondor ott figyel a háttérben a sportsérüléssel, meg a leestem a létráról. Az anyagi függésről meg ne is beszéljünk. Az ismertség egy szint felett pajzsként véd/egy darabig/
több mint 4 éve
Mert nem olyan családban éltél. Nagyon is lehetséges ezt rejtegetni.A mèg szomorúbb az egèszben, hogy ez az öreg Gyarmati felelőssègèt is felveti, mert azt lehetetlennek tartom, hogy ne tudott volna róla....Na, Szilágyi Lilána, semmi?par hete irtam az uszas topikban ...eleg nagy kesessel vette fel a media ezt a temat. kb 2 hete jelent meg az interju dtk-val
#JC6
YoungZeeZee
dande
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Nézzük már meg a családfát, még DTK is benne van az egyik oldalról.. nemigaz, hogy erről senki sem tudott semmit. Nem mondom, hogy kamu, de miért most és ettől jobb lesz, főleg a családjának? Azért nem kis nevek..