OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
“ Izraelben voltunk egy pár napot nyaralni a karácsonyi szünetben, és az utolsó este elszöktem. A nagyapám korábban rám hagyott egy kinyitható kis kést, és a tengerparton azt mondtam: elég volt, kiszállok. Egy belső hang azt súgta, nincs vesztenivalóm”A bőröndben lehet, az a raktérbe kerül.
Gyerekek, 2011-2018 között 5x voltam Izraelben, főleg a családdal, pár nap erejéig. Már Pesten szinte a segglukamba is belenéztek.. ez meg kést vitt fel a gépre? Nemár..
#JC6
több mint 4 éve
“ Izraelben voltunk egy pár napot nyaralni a karácsonyi szünetben, és az utolsó este elszöktem. A nagyapám korábban rám hagyott egy kinyitható kis kést, és a tengerparton azt mondtam: elég volt, kiszállok. Egy belső hang azt súgta, nincs vesztenivalóm”Gyerekek, 2011-2018 között 5x voltam Izraelben, főleg a családdal, pár nap erejéig. Már Pesten szinte a segglukamba is belenéztek.. ez meg kést vitt fel a gépre? Nemár..
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
annál szerintem jobb állapotban volt a kocsi, mármint azért nem egy dinnyés zsigulival szaggattak.Igen, műszaki hiba. Teszem azt valami olyan dolog jött közbe, ami miatt nem tudtak lassítani.Muszaki hiba?Ha élni akarsz, miért ne? Én ha olyan jön hozzánk, aki nem ismerős, szoktam neki jelezni, hogy vigyázz itt van egy nagy kátyú, vagy itt mindig valaki tojik a jobbkéz szabályra stb. Nem belepofázok, mert azt én se szeretem.1. ez a hely volt?Ne haragudj de a 2. Pont baromság. Utasoknak nem kell figyelnie, kiszurhatják, hogy gebasz van, de hogy figyelni KELL?
www.google.com/maps/@46.8372971,17.4761585,3a,75y,101.65h,75.52t/data=!3m6!1e1!3m4!1s-oH0oecacVtrgNPOH8bPiQ!2e0!7i13312!8i6656
2. igaz, hogy 2012-es, de gyönyörűen belátható, nagyon meglepődnék ha nem a sofőr hibázott volna
és igen az utasoknak is figyelni kell és ordítani, ha úgy alakul
NB2
Toca
Nálam amúgy ez a 4 eset lehetséges.
1. Figyelmetlen volt a sofőr, de erre mondom azt, hogy az utasok is szólhatnak, hogy te Józsi, fékezzél már, piros a sorompó. Azért azt lehet látni, hogy valaki fog fékezni vagy lassítani vagy nem és időben szólhatsz
2. Álltak, sokáig volt piros megunták és jött a vonat
3. Látták, hogy piros, de brahiból ők átmennek még a vonat előtt
4. Műszaki hiba
Ha a 4. történt az sajnálatos, de az 1-3-nál ők hibáztak és súlyos árat fizettek érte!
NB2
En ma is lelassitottam pedig feher volt.mindig lassitok ha vasuti keresztezodeshez erek.
YoungZeeZee
Nem csak azért lassít az ember, mert a biztonsága miatt, hanem mert egyszerűen sok helyen olyan szar a sín és az út találkozásánál az aszfalt, hogy az autód egészsége érdekében is hasznos lassítanod.
NB2
egyszerűen csak benézték a lámpát.
mondjuk nekem valami olyan is rémlik húsz évvel ezelőtti életemből, amikor egy-három hetente megtettem a Kvár-Bp vonalat oda-vissza, hogy a vonat minden nem karos átjáró előtt hangjelzést ad. na AZT nem tudom, hogy nem lehet nem hallani, mondjuk lehet ment a dizsi a szekérben.
több mint 4 éve
Igen, műszaki hiba. Teszem azt valami olyan dolog jött közbe, ami miatt nem tudtak lassítani.Muszaki hiba?Ha élni akarsz, miért ne? Én ha olyan jön hozzánk, aki nem ismerős, szoktam neki jelezni, hogy vigyázz itt van egy nagy kátyú, vagy itt mindig valaki tojik a jobbkéz szabályra stb. Nem belepofázok, mert azt én se szeretem.1. ez a hely volt?Ne haragudj de a 2. Pont baromság. Utasoknak nem kell figyelnie, kiszurhatják, hogy gebasz van, de hogy figyelni KELL?
www.google.com/maps/@46.8372971,17.4761585,3a,75y,101.65h,75.52t/data=!3m6!1e1!3m4!1s-oH0oecacVtrgNPOH8bPiQ!2e0!7i13312!8i6656
2. igaz, hogy 2012-es, de gyönyörűen belátható, nagyon meglepődnék ha nem a sofőr hibázott volna
NB2
Toca
1. Figyelmetlen volt a sofőr, de erre mondom azt, hogy az utasok is szólhatnak, hogy te Józsi, fékezzél már, piros a sorompó. Azért azt lehet látni, hogy valaki fog fékezni vagy lassítani vagy nem és időben szólhatsz
4. Műszaki hiba
Ha a 4. történt az sajnálatos, de az 1-3-nál ők hibáztak és súlyos árat fizettek érte!
NB2
En ma is lelassitottam pedig feher volt.mindig lassitok ha vasuti keresztezodeshez erek.
YoungZeeZee
Nem csak azért lassít az ember, mert a biztonsága miatt, hanem mert egyszerűen sok helyen olyan szar a sín és az út találkozásánál az aszfalt, hogy az autód egészsége érdekében is hasznos lassítanod.
több mint 4 éve
Húha... én csak a folyamatos minimum 5 km/h-ra emlékszem... mondjuk ha nem ltom be, mindig lelassítok, egy átjáróra emlékszem a közelmúltból, amerre jártam, és amit nagyon jól be lehetett látni már messziről - ZEG szélén, a teskándi úton. Na ott minimum 50 volt a tempó, mert vagy 300 métert be lehetett látni simán mindkét irányba, már jó messziről.Talán 2010-ig benne is volt a KRESZ-ben, hogy vasúti átjárón legfeljebb 30 (lakott területen kívül 40) km/h-val szabad áthajtani.Muszaki hiba?Ha élni akarsz, miért ne? Én ha olyan jön hozzánk, aki nem ismerős, szoktam neki jelezni, hogy vigyázz itt van egy nagy kátyú, vagy itt mindig valaki tojik a jobbkéz szabályra stb. Nem belepofázok, mert azt én se szeretem.1. ez a hely volt?Ne haragudj de a 2. Pont baromság. Utasoknak nem kell figyelnie, kiszurhatják, hogy gebasz van, de hogy figyelni KELL?
NB2
Toca
4. Műszaki hiba
NB2
YoungZeeZee
warr_b
több mint 4 éve
Talán 2010-ig benne is volt a KRESZ-ben, hogy vasúti átjárón legfeljebb 30 (lakott területen kívül 40) km/h-val szabad áthajtani.Muszaki hiba?Ha élni akarsz, miért ne? Én ha olyan jön hozzánk, aki nem ismerős, szoktam neki jelezni, hogy vigyázz itt van egy nagy kátyú, vagy itt mindig valaki tojik a jobbkéz szabályra stb. Nem belepofázok, mert azt én se szeretem.1. ez a hely volt?Ne haragudj de a 2. Pont baromság. Utasoknak nem kell figyelnie, kiszurhatják, hogy gebasz van, de hogy figyelni KELL?
NB2
Toca
4. Műszaki hiba
NB2
YoungZeeZee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Szerintem dokumentálva van az, ezért is mondtam, hogy egy esetleges vizsgálat során ezeket előveszik és nem hinném, hogy egy ügyvéd vagy egy pszichológus/pszichiáter kockáztatná a praxisát hamis tanúzással vagy dokumentumok átnyújtásával.De évekkel később milyen vizsgálat segíthet felderíteni? Semelyik…Áhh, oké, így már érthető, köszi a magyarázatot, elsőre nem ez jött le.Ráadásul meglepetésemre pont sutianap bólogat erre a cancel culture témára...én nem bólogattam, csak nem hagytam a lepattanót
Solymi
de az antimitu dettó ugyanígy dolgozik, fogták hugit, nyomott egyet írásban - döntsd el
sutianap
az a baj ezzel a helyzettel, hogy :A kételkedés nem hinném, hogy jó szó erre, azzal nincsen probléma, ha nem húzod rá egyik félre se a vizes lepedőt elsőre, miközben elhiszed azt amit a lány mond, de azért fenntartod a lehetőségét, hogy talán nem ilyen egyszerű a helyzet. Ezt ugye majd a vizsgálatok kiderítik.
- vagy igaz, és ezért gáz hogy kételkedünk
- vagy hamis, és ezért gáz hogy egy másik embernek tönkretesszük az életét
nincs jó döntés
Heisman
Solymi
#JC6
Persze, tudjuk, van az a pénz, de ahogy a lány is írta, 2016 óta készül erre.
És akkor még a MÚSZ vizsgálatáról és az uszodán történtekről nem is volt szó.
Itt is eshet majd még ki csontvázak a szekrényből.
Az utóbbi időben egyre többször derül ki (szerencsére és sajnos), és nem csak itthon, hanem külföldön is, hogy sportolókat bántalmaznak. És ezek nem merülnek ki szimplán az edzői szigorban vagy fegyelemben.
Biztos vagyok benne, hogy a Kiss László/Turi ügyben itthon is sokkal többen tudtak volna vallomást tenni, csak épp nem mertek vagy nem tudták összeegyeztetni magukban azt, hogy a sikereket el lehetett volna érni másképp is.
Nagyon sokan azt se merik magukban beismerni, hogy a szüleik nem jó emberek, akkor hogy várjuk el azt, hogy egy edzővel kapcsolatban ugyanez megtörténjen, aki kb. pótszülő annyit vannak együtt.
több mint 4 éve
De évekkel később milyen vizsgálat segíthet felderíteni? Semelyik…Áhh, oké, így már érthető, köszi a magyarázatot, elsőre nem ez jött le.Ráadásul meglepetésemre pont sutianap bólogat erre a cancel culture témára...én nem bólogattam, csak nem hagytam a lepattanót
Solymi
de az antimitu dettó ugyanígy dolgozik, fogták hugit, nyomott egyet írásban - döntsd el
sutianap
az a baj ezzel a helyzettel, hogy :A kételkedés nem hinném, hogy jó szó erre, azzal nincsen probléma, ha nem húzod rá egyik félre se a vizes lepedőt elsőre, miközben elhiszed azt amit a lány mond, de azért fenntartod a lehetőségét, hogy talán nem ilyen egyszerű a helyzet. Ezt ugye majd a vizsgálatok kiderítik.
nincs jó döntés
Heisman
Solymi
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 511
Muszaki hiba?Ha élni akarsz, miért ne? Én ha olyan jön hozzánk, aki nem ismerős, szoktam neki jelezni, hogy vigyázz itt van egy nagy kátyú, vagy itt mindig valaki tojik a jobbkéz szabályra stb. Nem belepofázok, mert azt én se szeretem.1. ez a hely volt?Ne haragudj de a 2. Pont baromság. Utasoknak nem kell figyelnie, kiszurhatják, hogy gebasz van, de hogy figyelni KELL?
NB2
Toca
4. Műszaki hiba
NB2
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
Áhh, oké, így már érthető, köszi a magyarázatot, elsőre nem ez jött le.Ráadásul meglepetésemre pont sutianap bólogat erre a cancel culture témára...én nem bólogattam, csak nem hagytam a lepattanót
Solymi
sutianap
nincs jó döntés
Heisman
több mint 4 éve
Ha élni akarsz, miért ne? Én ha olyan jön hozzánk, aki nem ismerős, szoktam neki jelezni, hogy vigyázz itt van egy nagy kátyú, vagy itt mindig valaki tojik a jobbkéz szabályra stb. Nem belepofázok, mert azt én se szeretem.1. ez a hely volt?Ne haragudj de a 2. Pont baromság. Utasoknak nem kell figyelnie, kiszurhatják, hogy gebasz van, de hogy figyelni KELL?
NB2
Toca
4. Műszaki hiba
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 511
Es ha mindenki latta es abbol ket hulye mondta h gyerunk meg tudod csinalni?ezt soha sem tudhatjuj meg.Nem kell, de célszerű. Csak a vezetésbe ne szóljanak bele 😛1. ez a hely volt?Ne haragudj de a 2. Pont baromság. Utasoknak nem kell figyelnie, kiszurhatják, hogy gebasz van, de hogy figyelni KELL?
NB2
Toca
slowmotion
több mint 4 éve
Újabb Liliána levél. Komoly PR-csapat van mögötte, annyi szent.
több mint 4 éve
Az értelmetlen halálok napja:telex.hu/kult/2022/01/02/meghalt-a-baratok-kozt-a-szeress-most-es-a-joban-rosszban-egykori-szinesze-babicsek-bernat

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Nem kell, de célszerű. Csak a vezetésbe ne szóljanak bele 😛1. ez a hely volt?Ne haragudj de a 2. Pont baromság. Utasoknak nem kell figyelnie, kiszurhatják, hogy gebasz van, de hogy figyelni KELL?
NB2
Toca
több mint 4 éve
1. ez a hely volt?Ne haragudj de a 2. Pont baromság. Utasoknak nem kell figyelnie, kiszurhatják, hogy gebasz van, de hogy figyelni KELL?
NB2
több mint 4 éve
1. ez a hely volt?Szerintem inkább a 46.867688,17.449850 lesz az
NB2
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
propeller.hu/itthon/3756854-tragikus-hirtelenseggel-elhunyt-baratok-kozt-szeres-most-jobantegnap még Pokorny Lia posztolt vele hogy tárt karokkal várják a 2022-t.
42 éves korában, tragikus körülmények között elhunyt Babicsek Bernát színész és harmonikaművész, aki leginkább a Szeress most!, a Barátok közt és a Jóban Rosszban című sorozatokból volt ismert
ozibozi
Felfoghatatlan 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
propeller.hu/itthon/3756854-tragikus-hirtelenseggel-elhunyt-baratok-kozt-szeres-most-joban42 éves korában, tragikus körülmények között elhunyt Babicsek Bernát színész és harmonikaművész, aki leginkább a Szeress most!, a Barátok közt és a Jóban Rosszban című sorozatokból volt ismert
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
1. ez a hely volt?www.google.com/maps/@46.8372971,17.4761585,3a,75y,101.65h,75.52t/data=!3m6!1e1!3m4!1s-oH0oecacVtrgNPOH8bPiQ!2e0!7i13312!8i6656
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 511
az ugye megvan h a feher lampa sem azt jelzi h ok mehetsz nem jon vonat?vèletlenül sem volt semmi itèlkező szándèk a soraimban inkább a szomorú kifakadás...az ember hibázik, én is volt hogy simán átmentem piroson pedig csak a kiegészítő lámpa volt zöld...mákom volt hogy este történt és nem j9ött keresztbe kamion..beszélgettünk és a szemem sarkából láttam h zöld. utána vert a víz.Főleg ha piros volt! Szóval ilyenre mit mondasz? Nyilván sajnálatos, de a sofőr saját magának köszönheti, a probléma, hogy magával vitt még 4-et! 😕telex.hu/belfold/2022/01/01/negyen-meghaltak-amikor-vonat-es-szemelyauto-utkozott-tapolcanalDe a rohadt èledtbe az ilyeneket soha nem èrtem mi a francèrt kell rámenni arra nyamvadèk sínre....az esetek 99 %ban az autós a hibás.....rip 😰
szörnyű, ráadásul Iván Gergő a Kaposvár feladója volt az egyik és a testvére is 😕
közben az ötödik fiatal is meghalt. 😕((
petey
dande
NB2
itt meg buliból mentek haza.
plusz a srácom az egyik sráccal még játszott is ugyanabban a korosztályban.
szerencsétlen szülők. 😕
petey
dande
több mint 4 éve
vèletlenül sem volt semmi itèlkező szándèk a soraimban inkább a szomorú kifakadás...az ember hibázik, én is volt hogy simán átmentem piroson pedig csak a kiegészítő lámpa volt zöld...mákom volt hogy este történt és nem j9ött keresztbe kamion..beszélgettünk és a szemem sarkából láttam h zöld. utána vert a víz.Főleg ha piros volt! Szóval ilyenre mit mondasz? Nyilván sajnálatos, de a sofőr saját magának köszönheti, a probléma, hogy magával vitt még 4-et! 😕telex.hu/belfold/2022/01/01/negyen-meghaltak-amikor-vonat-es-szemelyauto-utkozott-tapolcanalDe a rohadt èledtbe az ilyeneket soha nem èrtem mi a francèrt kell rámenni arra nyamvadèk sínre....az esetek 99 %ban az autós a hibás.....rip 😰
szörnyű, ráadásul Iván Gergő a Kaposvár feladója volt az egyik és a testvére is 😕
petey
dande
NB2
szerencsétlen szülők. 😕
petey
több mint 4 éve
az ember hibázik, én is volt hogy simán átmentem piroson pedig csak a kiegészítő lámpa volt zöld...mákom volt hogy este történt és nem j9ött keresztbe kamion..beszélgettünk és a szemem sarkából láttam h zöld. utána vert a víz.Főleg ha piros volt! Szóval ilyenre mit mondasz? Nyilván sajnálatos, de a sofőr saját magának köszönheti, a probléma, hogy magával vitt még 4-et! 😕telex.hu/belfold/2022/01/01/negyen-meghaltak-amikor-vonat-es-szemelyauto-utkozott-tapolcanalDe a rohadt èledtbe az ilyeneket soha nem èrtem mi a francèrt kell rámenni arra nyamvadèk sínre....az esetek 99 %ban az autós a hibás.....rip 😰
petey
dande
NB2
szerencsétlen szülők. 😕
több mint 4 éve
Facebookon volt egy beírás, amit azóta kitörölt, annak az volt a lényege hogy 5-6 éve kezdődött az egész, mikor még ifjúságilag jöttek az érmek folyamatosan, majd hirtelen törés. Ami állítólag azért történt mert az edzések kimaradtak a ‘fiúk’ és a nem sportolói ‘felnőtt’ életmód miatt. Ekkor döntés elé állították, anya simán támogatta, hogy azt csinálsz amit akarsz lányom mert én támogatlak., az apa mondta másfèl évtized munka és pénz van benne, és így nem juthat el felnőtt szinten éremig/nem is jutott/ Közben vállnak már régóta a mamától
Sok százmilliós vagyon van a háttérben. Csúnya veszekedés, stb.
Azóta Liliana évente 1-2 edzőt elfogyasztott, lehet ha ezek megszólalnának közelebb kerülnénk a valósághoz hogy mi történt az elmúlt 6 évben amikor még kinézett neki a nemzetközi karrier. De ha minden úgy volt ahogy ő mondja akkor meg nem kérdés hogy miért tört derékba…
Lesz itt még sok info pro és kontra.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Főleg ha piros volt! Szóval ilyenre mit mondasz? Nyilván sajnálatos, de a sofőr saját magának köszönheti, a probléma, hogy magával vitt még 4-et! 😕telex.hu/belfold/2022/01/01/negyen-meghaltak-amikor-vonat-es-szemelyauto-utkozott-tapolcanalDe a rohadt èledtbe az ilyeneket soha nem èrtem mi a francèrt kell rámenni arra nyamvadèk sínre....az esetek 99 %ban az autós a hibás.....rip 😰
petey
dande