OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem,nem! YoungZeeZee arra gondol amire én is rácsodálkoztam, hogy már több helyen is lehozták az ötödik áldozat is elhunyt, pl. itt:Ott a cikkben:De nem ugy volt h az 5. Korhazban hunyt el?vagy tevedek?Attól még suttyóság amit írtál és nem azért mert nem érzel együtt, hanem mert a suttyó normák szerint reagáltál rá.Ha a sofőr elgázol egy kerékpárost, akkor aljas szemetek. Diszkóbaleset, egy buta apuka aki odaadta a buta fiáőnak a koccsiáját hogy verethessen, 4ből senkinek nem volt annyi esze, hogy leállítsa a söfőrt veretés közben, elgázolta őket a vonat. Diszkóbaleset. Elém pakolnának 100 esetet, hányadiknál kérdezhetem meg, hogy most mit érezzek? Ha 25, 30 vagy 35 évesek hány napig lenne közszájon? Gyűlölöm a külső kivagyiságra épülő kultúrát és gyűlölöm az emberiséget mint masszát. Kurvára nincs részvét senkitől aki nem ismeri őket, csak az a titkolt vágy hogy borzonghasson, de mást rendre inteni ha nem játssza az eszét az a normának megfelelő.5-ből 4 fiatal meghal akkor az 5. aki korházban van biztos csak horzsolásokat szenvedett.... Persze, nincs áldozat...Nem figyeltél, nincs áldozat ez esetben.Bocsi de ez nagyon parasztHuh, a szülők min mehettek keresztül…Akik Melaninak nevezik el a lányukat azokra ráfér egy kis ijesztgetés.
index.hu/belfold/2022/01/04/tapolca-vonat-baleset/
#JC6
gyeek
Valamivel több tiszteletet mutathatnál az embertársaid irányába
(Főleg úgy hogy vannak itt olyanok akik személyesen ismerték vagy ismerhették az áldozatokat )
VvAlekosz
gyeek
Egyébként ez tényleg netto suttyóság, akár trollkodás akár nem
FLZOLI
gyeek
Ha azt írod, hogy te nem tudod sajnálni őket mert lehetett volna több eszük az nálam pl. tök ok.
Azt írod, hogy megérdemlik a szülők az ijesztgetést, mert hogy nevezték a gyereket annak viszont semmi köze ahhoz amit írsz. Csak be akartál szólni.
Mondjuk full hülye név a Melani abban igazad van 😀
Toca
YoungZeeZee
"Mint írják, hétfőn késő éjjel nyomozók jelentek meg az elhunytnak vélt Sz. Melani szüleinél, és közölték, hogy gyermekük él. A csabrendeki Sz. Melanit jelenleg a szombathelyi kórházban kezelik. A hírt a lány szülei is megerősítették."
Sobri Jóska
magyarnemzet.hu/belfold/2022/01/ot-fiatal-eletet-ragadott-el-a-halal-ujev-napjan
Itt meg, hogy ez sem igaz...
www.google.com/amp/s/www.blikk.hu/aktualis/belfold/tapolca-vonatbaleset-gyasznak-tragedia-elhunytak/4pyqvcy.amp
Őrült nagy a zavar ebben az ügyben, mindenki nyilatkozik, kapkod össze-vissza...🤬🤐
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Ebben mondjuk az a legrémísztőbb, hogy mi maradhatott belőlük a vonat után, hogy a meghalt lány azonosításán sem tűnt fel a saját szüleinek sem, hogy vazze ez nem a mi gyerekünk? 😳😬

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ott a cikkben:De nem ugy volt h az 5. Korhazban hunyt el?vagy tevedek?Attól még suttyóság amit írtál és nem azért mert nem érzel együtt, hanem mert a suttyó normák szerint reagáltál rá.Ha a sofőr elgázol egy kerékpárost, akkor aljas szemetek. Diszkóbaleset, egy buta apuka aki odaadta a buta fiáőnak a koccsiáját hogy verethessen, 4ből senkinek nem volt annyi esze, hogy leállítsa a söfőrt veretés közben, elgázolta őket a vonat. Diszkóbaleset. Elém pakolnának 100 esetet, hányadiknál kérdezhetem meg, hogy most mit érezzek? Ha 25, 30 vagy 35 évesek hány napig lenne közszájon? Gyűlölöm a külső kivagyiságra épülő kultúrát és gyűlölöm az emberiséget mint masszát. Kurvára nincs részvét senkitől aki nem ismeri őket, csak az a titkolt vágy hogy borzonghasson, de mást rendre inteni ha nem játssza az eszét az a normának megfelelő.5-ből 4 fiatal meghal akkor az 5. aki korházban van biztos csak horzsolásokat szenvedett.... Persze, nincs áldozat...Nem figyeltél, nincs áldozat ez esetben.Bocsi de ez nagyon parasztHuh, a szülők min mehettek keresztül…Akik Melaninak nevezik el a lányukat azokra ráfér egy kis ijesztgetés.
#JC6
gyeek
(Főleg úgy hogy vannak itt olyanok akik személyesen ismerték vagy ismerhették az áldozatokat )
VvAlekosz
gyeek
FLZOLI
gyeek
Ha azt írod, hogy te nem tudod sajnálni őket mert lehetett volna több eszük az nálam pl. tök ok.
Azt írod, hogy megérdemlik a szülők az ijesztgetést, mert hogy nevezték a gyereket annak viszont semmi köze ahhoz amit írsz. Csak be akartál szólni.
Toca
YoungZeeZee
"Mint írják, hétfőn késő éjjel nyomozók jelentek meg az elhunytnak vélt Sz. Melani szüleinél, és közölték, hogy gyermekük él. A csabrendeki Sz. Melanit jelenleg a szombathelyi kórházban kezelik. A hírt a lány szülei is megerősítették."
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 512
De nem ugy volt h az 5. Korhazban hunyt el?vagy tevedek?Attól még suttyóság amit írtál és nem azért mert nem érzel együtt, hanem mert a suttyó normák szerint reagáltál rá.Ha a sofőr elgázol egy kerékpárost, akkor aljas szemetek. Diszkóbaleset, egy buta apuka aki odaadta a buta fiáőnak a koccsiáját hogy verethessen, 4ből senkinek nem volt annyi esze, hogy leállítsa a söfőrt veretés közben, elgázolta őket a vonat. Diszkóbaleset. Elém pakolnának 100 esetet, hányadiknál kérdezhetem meg, hogy most mit érezzek? Ha 25, 30 vagy 35 évesek hány napig lenne közszájon? Gyűlölöm a külső kivagyiságra épülő kultúrát és gyűlölöm az emberiséget mint masszát. Kurvára nincs részvét senkitől aki nem ismeri őket, csak az a titkolt vágy hogy borzonghasson, de mást rendre inteni ha nem játssza az eszét az a normának megfelelő.5-ből 4 fiatal meghal akkor az 5. aki korházban van biztos csak horzsolásokat szenvedett.... Persze, nincs áldozat...Nem figyeltél, nincs áldozat ez esetben.Bocsi de ez nagyon parasztHuh, a szülők min mehettek keresztül…Akik Melaninak nevezik el a lányukat azokra ráfér egy kis ijesztgetés.
#JC6
gyeek
VvAlekosz
gyeek
FLZOLI
gyeek
Toca
több mint 4 éve
Attól még suttyóság amit írtál és nem azért mert nem érzel együtt, hanem mert a suttyó normák szerint reagáltál rá.Ha a sofőr elgázol egy kerékpárost, akkor aljas szemetek. Diszkóbaleset, egy buta apuka aki odaadta a buta fiáőnak a koccsiáját hogy verethessen, 4ből senkinek nem volt annyi esze, hogy leállítsa a söfőrt veretés közben, elgázolta őket a vonat. Diszkóbaleset. Elém pakolnának 100 esetet, hányadiknál kérdezhetem meg, hogy most mit érezzek? Ha 25, 30 vagy 35 évesek hány napig lenne közszájon? Gyűlölöm a külső kivagyiságra épülő kultúrát és gyűlölöm az emberiséget mint masszát. Kurvára nincs részvét senkitől aki nem ismeri őket, csak az a titkolt vágy hogy borzonghasson, de mást rendre inteni ha nem játssza az eszét az a normának megfelelő.5-ből 4 fiatal meghal akkor az 5. aki korházban van biztos csak horzsolásokat szenvedett.... Persze, nincs áldozat...Nem figyeltél, nincs áldozat ez esetben.Bocsi de ez nagyon parasztHuh, a szülők min mehettek keresztül…Akik Melaninak nevezik el a lányukat azokra ráfér egy kis ijesztgetés.
#JC6
gyeek
VvAlekosz
gyeek
FLZOLI
gyeek
Szerkesztette: Toca
több mint 4 éve
Plusz valóban nagyon gáz egy kisgyereknek azt a nevet adni, hogy Melani.Ha a sofőr elgázol egy kerékpárost, akkor aljas szemetek. Diszkóbaleset, egy buta apuka aki odaadta a buta fiáőnak a koccsiáját hogy verethessen, 4ből senkinek nem volt annyi esze, hogy leállítsa a söfőrt veretés közben, elgázolta őket a vonat. Diszkóbaleset. Elém pakolnának 100 esetet, hányadiknál kérdezhetem meg, hogy most mit érezzek? Ha 25, 30 vagy 35 évesek hány napig lenne közszájon? Gyűlölöm a külső kivagyiságra épülő kultúrát és gyűlölöm az emberiséget mint masszát. Kurvára nincs részvét senkitől aki nem ismeri őket, csak az a titkolt vágy hogy borzonghasson, de mást rendre inteni ha nem játssza az eszét az a normának megfelelő.5-ből 4 fiatal meghal akkor az 5. aki korházban van biztos csak horzsolásokat szenvedett.... Persze, nincs áldozat...Nem figyeltél, nincs áldozat ez esetben.Bocsi de ez nagyon parasztHuh, a szülők min mehettek keresztül…Akik Melaninak nevezik el a lányukat azokra ráfér egy kis ijesztgetés.
#JC6
gyeek
VvAlekosz
gyeek
FLZOLI
gyeek
több mint 4 éve
Ha a sofőr elgázol egy kerékpárost, akkor aljas szemetek. Diszkóbaleset, egy buta apuka aki odaadta a buta fiáőnak a koccsiáját hogy verethessen, 4ből senkinek nem volt annyi esze, hogy leállítsa a söfőrt veretés közben, elgázolta őket a vonat. Diszkóbaleset. Elém pakolnának 100 esetet, hányadiknál kérdezhetem meg, hogy most mit érezzek? Ha 25, 30 vagy 35 évesek hány napig lenne közszájon? Gyűlölöm a külső kivagyiságra épülő kultúrát és gyűlölöm az emberiséget mint masszát. Kurvára nincs részvét senkitől aki nem ismeri őket, csak az a titkolt vágy hogy borzonghasson, de mást rendre inteni ha nem játssza az eszét az a normának megfelelő.5-ből 4 fiatal meghal akkor az 5. aki korházban van biztos csak horzsolásokat szenvedett.... Persze, nincs áldozat...Nem figyeltél, nincs áldozat ez esetben.Bocsi de ez nagyon parasztHuh, a szülők min mehettek keresztül…Akik Melaninak nevezik el a lányukat azokra ráfér egy kis ijesztgetés.
#JC6
gyeek
VvAlekosz
gyeek
FLZOLI
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
5-ből 4 fiatal meghal akkor az 5. aki korházban van biztos csak horzsolásokat szenvedett.... Persze, nincs áldozat...Nem figyeltél, nincs áldozat ez esetben.Bocsi de ez nagyon parasztHuh, a szülők min mehettek keresztül…Akik Melaninak nevezik el a lányukat azokra ráfér egy kis ijesztgetés.
#JC6
gyeek
VvAlekosz
gyeek
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
NiceNem figyeltél, nincs áldozat ez esetben.Bocsi de ez nagyon parasztHuh, a szülők min mehettek keresztül…Akik Melaninak nevezik el a lányukat azokra ráfér egy kis ijesztgetés.
#JC6
gyeek
VvAlekosz
gyeek
több mint 4 éve
Nem figyeltél, nincs áldozat ez esetben.Bocsi de ez nagyon parasztHuh, a szülők min mehettek keresztül…Akik Melaninak nevezik el a lányukat azokra ráfér egy kis ijesztgetés.
#JC6
gyeek
VvAlekosz
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Bocsi de ez nagyon parasztHuh, a szülők min mehettek keresztül…Akik Melaninak nevezik el a lányukat azokra ráfér egy kis ijesztgetés.
#JC6
gyeek
több mint 4 éve
Huh, a szülők min mehettek keresztül…Akik Melaninak nevezik el a lányukat azokra ráfér egy kis ijesztgetés.
#JC6
több mint 4 éve
Huh, a szülők min mehettek keresztül…ezt mégis hogy a faszba sikerült a rendőröknek így összehozni????
#JC6
több mint 4 éve
Huh, a szülők min mehettek keresztül…index.hu/belfold/2022/01/04/tapolca-vonat-baleset/
több mint 4 éve
Komoly az a kérdés, hogy az ember mit kezd egy bicskával az utazás / nyaralás során ?én sem értem, mintha azt mondtam volna h veszélyeztetett óriáskígyók bendőjébe tömött újszölüttekben csempésznék kokaint.
Vág, hámoz, darabol, fűrészel, sört nyit, bort nyit most ez így első lendület amit csinaltam bicskával már utazások során
Toca
bicska, nem rambo survival kés vagy machete.
több mint 4 éve
Komoly az a kérdés, hogy az ember mit kezd egy bicskával az utazás / nyaralás során ?Vág, hámoz, darabol, fűrészel, sört nyit, bort nyit most ez így első lendület amit csinaltam bicskával már utazások során
több mint 4 éve
Kolumbia?nem az utazáshoz kellhet hanem arra az időre amit ott töltök ahova repülökmi a bánatért kell bicska utazáshoz?kézipoggyászos bőröndöt igen, raktereset nem feltétlenül én is oda szoktam bicskát rakniAzt nem világítják át? Nekem legelőször kiszedték a kisollót onnan..“ Izraelben voltunk egy pár napot nyaralni a karácsonyi szünetben, és az utolsó este elszöktem. A nagyapám korábban rám hagyott egy kinyitható kis kést, és a tengerparton azt mondtam: elég volt, kiszállok. Egy belső hang azt súgta, nincs vesztenivalóm”A bőröndben lehet, az a raktérbe kerül.
Gyerekek, 2011-2018 között 5x voltam Izraelben, főleg a családdal, pár nap erejéig. Már Pesten szinte a segglukamba is belenéztek.. ez meg kést vitt fel a gépre? Nemár..
#JC6
Sobri Jóska
#JC6
briareos
petey
briareos
több mint 4 éve
nem az utazáshoz kellhet hanem arra az időre amit ott töltök ahova repülökmi a bánatért kell bicska utazáshoz?kézipoggyászos bőröndöt igen, raktereset nem feltétlenül én is oda szoktam bicskát rakniAzt nem világítják át? Nekem legelőször kiszedték a kisollót onnan..“ Izraelben voltunk egy pár napot nyaralni a karácsonyi szünetben, és az utolsó este elszöktem. A nagyapám korábban rám hagyott egy kinyitható kis kést, és a tengerparton azt mondtam: elég volt, kiszállok. Egy belső hang azt súgta, nincs vesztenivalóm”A bőröndben lehet, az a raktérbe kerül.
Gyerekek, 2011-2018 között 5x voltam Izraelben, főleg a családdal, pár nap erejéig. Már Pesten szinte a segglukamba is belenéztek.. ez meg kést vitt fel a gépre? Nemár..
#JC6
Sobri Jóska
#JC6
briareos
petey
több mint 4 éve
Fekete Vince: Bicskami a bánatért kell bicska utazáshoz?kézipoggyászos bőröndöt igen, raktereset nem feltétlenül én is oda szoktam bicskát rakniAzt nem világítják át? Nekem legelőször kiszedték a kisollót onnan..“ Izraelben voltunk egy pár napot nyaralni a karácsonyi szünetben, és az utolsó este elszöktem. A nagyapám korábban rám hagyott egy kinyitható kis kést, és a tengerparton azt mondtam: elég volt, kiszállok. Egy belső hang azt súgta, nincs vesztenivalóm”A bőröndben lehet, az a raktérbe kerül.
#JC6
Sobri Jóska
#JC6
briareos
petey
kesportal.hu/2010/12/30/bicska/
több mint 4 éve
lehessen mivel almát hámoznimi a bánatért kell bicska utazáshoz?kézipoggyászos bőröndöt igen, raktereset nem feltétlenül én is oda szoktam bicskát rakniAzt nem világítják át? Nekem legelőször kiszedték a kisollót onnan..“ Izraelben voltunk egy pár napot nyaralni a karácsonyi szünetben, és az utolsó este elszöktem. A nagyapám korábban rám hagyott egy kinyitható kis kést, és a tengerparton azt mondtam: elég volt, kiszállok. Egy belső hang azt súgta, nincs vesztenivalóm”A bőröndben lehet, az a raktérbe kerül.
#JC6
Sobri Jóska
#JC6
briareos
petey
több mint 4 éve
meg az AK-t. Pszt!kézipoggyászos bőröndöt igen, raktereset nem feltétlenül én is oda szoktam bicskát rakniAzt nem világítják át? Nekem legelőször kiszedték a kisollót onnan..“ Izraelben voltunk egy pár napot nyaralni a karácsonyi szünetben, és az utolsó este elszöktem. A nagyapám korábban rám hagyott egy kinyitható kis kést, és a tengerparton azt mondtam: elég volt, kiszállok. Egy belső hang azt súgta, nincs vesztenivalóm”A bőröndben lehet, az a raktérbe kerül.
#JC6
Sobri Jóska
#JC6
briareos
több mint 4 éve
mi a bánatért kell bicska utazáshoz?kézipoggyászos bőröndöt igen, raktereset nem feltétlenül én is oda szoktam bicskát rakniAzt nem világítják át? Nekem legelőször kiszedték a kisollót onnan..“ Izraelben voltunk egy pár napot nyaralni a karácsonyi szünetben, és az utolsó este elszöktem. A nagyapám korábban rám hagyott egy kinyitható kis kést, és a tengerparton azt mondtam: elég volt, kiszállok. Egy belső hang azt súgta, nincs vesztenivalóm”A bőröndben lehet, az a raktérbe kerül.
#JC6
Sobri Jóska
#JC6
briareos
több mint 4 éve
akkor meg is van az illető 😀kézipoggyászos bőröndöt igen, raktereset nem feltétlenül én is oda szoktam bicskát rakniAzt nem világítják át? Nekem legelőször kiszedték a kisollót onnan..“ Izraelben voltunk egy pár napot nyaralni a karácsonyi szünetben, és az utolsó este elszöktem. A nagyapám korábban rám hagyott egy kinyitható kis kést, és a tengerparton azt mondtam: elég volt, kiszállok. Egy belső hang azt súgta, nincs vesztenivalóm”A bőröndben lehet, az a raktérbe kerül.
#JC6
Sobri Jóska
#JC6
briareos
több mint 4 éve
kézipoggyászos bőröndöt igen, raktereset nem feltétlenül én is oda szoktam bicskát rakniAzt nem világítják át? Nekem legelőször kiszedték a kisollót onnan..“ Izraelben voltunk egy pár napot nyaralni a karácsonyi szünetben, és az utolsó este elszöktem. A nagyapám korábban rám hagyott egy kinyitható kis kést, és a tengerparton azt mondtam: elég volt, kiszállok. Egy belső hang azt súgta, nincs vesztenivalóm”A bőröndben lehet, az a raktérbe kerül.
#JC6
Sobri Jóska
#JC6
több mint 4 éve
Azt nem világítják át? Nekem legelőször kiszedték a kisollót onnan..“ Izraelben voltunk egy pár napot nyaralni a karácsonyi szünetben, és az utolsó este elszöktem. A nagyapám korábban rám hagyott egy kinyitható kis kést, és a tengerparton azt mondtam: elég volt, kiszállok. Egy belső hang azt súgta, nincs vesztenivalóm”A bőröndben lehet, az a raktérbe kerül.
#JC6
Sobri Jóska