OFF topik

31 feliratkozó

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 226 — nabege2@yahoo.com
Eddig is utáltam az lmp-t, ez a húzások sem tetszik, szóval nem változott semmi 😊
(de most tényleg, ennyire rohadt nehéz kb 6 órát kibírni ???)
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 216 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Semmi nem szól ellene, csak, hogy egyesek kényelmetlennek érzik.
kristóf17
Csak környezetszennyező, nem kicsit és az állatoknak kb. elviselhetetlen...
nagir
A sok dízel szar, meg a szeméttel fűtés falun, az környezetszennyező.
Pár óra durrogtatás egy évben nem oszt, nem szoroz. 10 perc bármelyik dugóban sokkal rosszabb.

Amúgy meg állatja válogatja. Nálunk a macskák pont leszarták, a fülük botját nem mozgatták, húzták a lóbőrt mindig 😎
warr_b
Az értelmetlen és felesleges dolgoknál nincs kártékonyabb, ezekbe fog a ma ismert világunk belebukni! De nem baj a fő, hogy adott pillanatban jól érezzük magunkat, ha bele is döglünk vagy valaki más...😤
nagir
Hát nézd, ennyi erővel az evés-ivás-dugáson kívül minden értelmetlen és felesleges 🤗

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 515 — Bla, bla, bla
kristóf17
nagir
Pár óra durrogtatás egy évben nem oszt, nem szoroz. 10 perc bármelyik dugóban sokkal rosszabb.

Amúgy meg állatja válogatja. Nálunk a macskák pont leszarták, a fülük botját nem mozgatták, húzták a lóbőrt mindig 😎
warr_b
Az értelmetlen és felesleges dolgoknál nincs kártékonyabb, ezekbe fog a ma ismert világunk belebukni! De nem baj a fő, hogy adott pillanatban jól érezzük magunkat, ha bele is döglünk vagy valaki más...😤

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 216 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
kristóf17
nagir

több mint 4 éve
 24.hu/belfold/2022/01/05/torveny-tiltas-szilveszter-tuzijatek/

Most komolyan azt az évente egyetlen napot (ami valójában inkább csak max 6-8 óra) tényleg nem lehet kibírni?
warr_b
Nem 🥳🎉😏😁😁 rohadtul utálom pedig nincs állat, idèn egyèbkènt egèsz olcsón megúsztuk csak17kor kezdtèk ès nagyjából 1kor be is fejeztèk (meg előtte 2 nappal bemelegítő)😃
dande
Javaslom a füldugó+altató kombót akkor 😆

De gondolom pl az augusztus 20-i tüzijáték az teljesen rendben van.
Pedig ott aztán minden évben sok csilliárdot elköltünk arra a fél órás valamire, és legalább már egy héttel előtte lezárják a fél várost...
warr_b
Bocs de azèrt az, hogy fèl órára központilag szervezett helyen 1x van valami az ott lakókon kívül az hallgatja, nèzi, aki akarja, oda megy vagy az, hogy ahol laksz van hogy több napon keresztül szól vmi, ès a kocsival pl arrèbb kell állni nehogy eltalálják "vèletlenül" az azèrt nagyon nem ugyan az 😁 de tudom èn vagyok ilyen nyugger boomer (mondjuk 20 èvvel ezelőtt se szerettem 😊)
dande
Nem tudom merre laksz, én itt BP-en egyszer nem hallottam, hogy több napon át durrogtattak volna. Eleve ugye pár éve bebis szigorították már azt is hogy csak Dec 28-31 között vehetsz és csak 31-én este hat és hajnali nemtudomhány (1 rémlik, de biztos nem vagyok benne) között használhatod fel. De előtte sem volt ilyen, amikor még nem volt korlátozva. Ilyesmiről megsérült autót se láttam soha, pedig annyi van mindenhol, hogy ott is parkolnak, ahol nem kéne (kanyarívek, járdán, füvön, többi parkoló autó előtt keresztben)...

több mint 4 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 137 — je suis poloska
kartalon egy ház árát tuti fellőtték,azért az epic 😀 oké hogy a vidék fővárosa, de népességre meg nem üti a hatezret. Pedig ha a szomszéd fellő egy rakat tűzijátékot, akkor nekem már fullra fölösleges 😀.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
kristóf17

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 424 — Így remélem megfelelek nektek.....

Most komolyan azt az évente egyetlen napot (ami valójában inkább csak max 6-8 óra) tényleg nem lehet kibírni?
warr_b
Nem 🥳🎉😏😁😁 rohadtul utálom pedig nincs állat, idèn egyèbkènt egèsz olcsón megúsztuk csak17kor kezdtèk ès nagyjából 1kor be is fejeztèk (meg előtte 2 nappal bemelegítő)😃
dande

Pedig ott aztán minden évben sok csilliárdot elköltünk arra a fél órás valamire, és legalább már egy héttel előtte lezárják a fél várost...
warr_b
Bocs de azèrt az, hogy fèl órára központilag szervezett helyen 1x van valami az ott lakókon kívül az hallgatja, nèzi, aki akarja, oda megy vagy az, hogy ahol laksz van hogy több napon keresztül szól vmi, ès a kocsival pl arrèbb kell állni nehogy eltalálják "vèletlenül" az azèrt nagyon nem ugyan az 😁 de tudom èn vagyok ilyen nyugger boomer (mondjuk 20 èvvel ezelőtt se szerettem 😊)
több mint 4 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Én meg inkább kivinném a gyermekemet is, hogy nézze meg, milyen szép dolgokat is lehet látni. Teljesen rendben van, szeretem, és maradjon. Semmi nem szól ellene, csak, hogy egyesek kényelmetlennek érzik. Lakóközösségben is mondtam egyik hölgynek, akit leteremtettek, hogy hogyan mertek fellőni párat szilveszter éjszaka, hogy elénk jöhet nyugodtan, bármikor ilyen miatt. Nekem boldogság, ha valaki kulturáltan jól érzi magát és tud szórakozni felnőtt korában is, nem pedig mindenben a beleköthetőséget keresi.

warr_b
dande

warr_b
több mint 4 éve

warr_b
dande
Csatlakozom! Nincs állatunk ugyan, de kurván rühellem a durrogtatást és az értelmetlen, meg drága környezetszennyezést. Amúgy volt, hogy Győrben egy évben vagy hatszor közpénzből lőtték: szilveszter, aug 20., győri nyár nyitó, meg záró napon, győrkőc fesztiválon, meg a tököm tudja min nem...🤬
Na most, Dézsi ezt mind, betiltotta!😁

több mint 4 éve

warr_b
dande

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 424 — Így remélem megfelelek nektek.....

warr_b

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 512
hamar autok
jo dolog fizetni egy 6 km szzakaszert. nagy parasztsag.

index.hu/gazdasag/2021/12/27/autopalya-e-matrica-utdijfizetes-itm/
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 369 — Cowboys fan
A gyorshajtás a normálisan haladást és a szüttyögést sokan sokszor összekeverik.
Vannak szintek és határok, amiket nem igazán lépünk át.
De Visszagondolva, a műjégpályán a baleseteket legnagyobb hányadát is az indokolatlanul lassan, korcsolyázni nem tudók okozzák, nem a köztük cikázók.
Azért a piros skodást lassan leváltotta a dáciás rönős.
Ők a velünk élő rizikó faktor a hülye gyerekek mellett.
ozibozi
Kedvencünk a Rönó Fatália
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 224
Én azon a véleményen voltam, hogy a balesetek nagy része nem a sebesség túllépésből ered, hanem a figyelmetlenségből. Nyilván vannak olyan helyzetek, amit nem lehet kivédeni, de ha mindenki odafigyelve közlekedne, sokkal kevesebb baleset lenne.
NB2
A figyelmetlenség sajnos benne van, a nemtörődömség sokkal rosszabb, mert az szándékos is.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 226 — nabege2@yahoo.com
Én azon a véleményen voltam, hogy a balesetek nagy része nem a sebesség túllépésből ered, hanem a figyelmetlenségből. Nyilván vannak olyan helyzetek, amit nem lehet kivédeni, de ha mindenki odafigyelve közlekedne, sokkal kevesebb baleset lenne.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 021
A gyorshajtás a normálisan haladást és a szüttyögést sokan sokszor összekeverik.
Vannak szintek és határok, amiket nem igazán lépünk át.
De Visszagondolva, a műjégpályán a baleseteket legnagyobb hányadát is az indokolatlanul lassan, korcsolyázni nem tudók okozzák, nem a köztük cikázók.
Azért a piros skodást lassan leváltotta a dáciás rönős.
Ők a velünk élő rizikó faktor a hülye gyerekek mellett.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 811 — Lucas Scott
Pécs-Szigetvár: jó én tudomásul veszem, hogy egy 4-es úthoz képest ez nem akkora probléma, de tényleg szégyen, hogy nem tudták megcsinálni 2x2 sávra. Ráadásul már vagy 10 éve ígérgeti a mi királyunk, hogy lesz kész autópálya Barcsig, de még egy nyüves autóút sem készült el Pécstől.
NB2
szoval ez a Barcs erdekes dolog.
mi epitenenk tenylegesen (penz is megvan), de addig nincs ertelme amig a horvatok is megepitik a sajat szakaszukat plusz ehhez kell egy hataratkelo is. mert szvsz nekunk nem feltetlen a magyar szakasz lenne a lenyeg hanem a kapcsolat lenne Verocevel illetve itt ha jol emlekszem lehetne egy hosszabb eszak-deli kapcsolat Banja Lukan keresztul (2 eve meg annyira nem alltak jol a bosnyakok ha jol emlekszem).
az alapveto problema amugy a hataratkelovel van: horvatok meg nem schengen tagok, es elvileg ez viszonossagi alapon megy, egyet epit egyik fel kovetkezot masik. a horvatok vannak soron. de ok mar evek ota (legalabb 2018) ota azt mondjak, hogy mivel mindig jovore lesznek schengen tagok (mint az ujpest bajnok) ezert nem epitik meg a hataratkelot. igy mi meg addig az autopalya szakaszt mig nincs kapcsolat. ebben amugy nem hibas a kormanyzatunk (max abban h folyamatosan az a kommunikacio h majd elkeszul).
csebi
Erre mondom azt, hogy megmagyarázni meglehet, de Mo. 5 legnagyobb városa, 60 kilóméterről beszélünk, a Horvátok ezt egy hétvégén megcsinálják. Én úgy vagyok vele, hogy mi megcsináljuk a mi részünk, aztán a horvátok meg azt csinálnak amit akarnak. Érdekes Miskolcot is összekötötték a szlovák határral, az M43-as sem áll meg Szegednél.
De amúgy nyilván úthálózatunk kb 50 évvel le van maradva, mert nyilván itt is lopnak ezerrel a fiúk.
NB2
szlovak hatarnal nincs gond a hataratkelovel ergo nem volt felesleges. csanadpalotanal meg felhuztak a romanok az atkelot, nem volt ezzel gond. Barcsnal viszont erre esely sincs jelenleg, szoval nem teljesen jok a peldak sztem.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Pécs-Szigetvár: jó én tudomásul veszem, hogy egy 4-es úthoz képest ez nem akkora probléma, de tényleg szégyen, hogy nem tudták megcsinálni 2x2 sávra. Ráadásul már vagy 10 éve ígérgeti a mi királyunk, hogy lesz kész autópálya Barcsig, de még egy nyüves autóút sem készült el Pécstől.
NB2
szoval ez a Barcs erdekes dolog.
mi epitenenk tenylegesen (penz is megvan), de addig nincs ertelme amig a horvatok is megepitik a sajat szakaszukat plusz ehhez kell egy hataratkelo is. mert szvsz nekunk nem feltetlen a magyar szakasz lenne a lenyeg hanem a kapcsolat lenne Verocevel illetve itt ha jol emlekszem lehetne egy hosszabb eszak-deli kapcsolat Banja Lukan keresztul (2 eve meg annyira nem alltak jol a bosnyakok ha jol emlekszem).
az alapveto problema amugy a hataratkelovel van: horvatok meg nem schengen tagok, es elvileg ez viszonossagi alapon megy, egyet epit egyik fel kovetkezot masik. a horvatok vannak soron. de ok mar evek ota (legalabb 2018) ota azt mondjak, hogy mivel mindig jovore lesznek schengen tagok (mint az ujpest bajnok) ezert nem epitik meg a hataratkelot. igy mi meg addig az autopalya szakaszt mig nincs kapcsolat. ebben amugy nem hibas a kormanyzatunk (max abban h folyamatosan az a kommunikacio h majd elkeszul).
csebi
Erre mondom azt, hogy megmagyarázni meglehet, de Mo. 5 legnagyobb városa, 60 kilóméterről beszélünk, a Horvátok ezt egy hétvégén megcsinálják. Én úgy vagyok vele, hogy mi megcsináljuk a mi részünk, aztán a horvátok meg azt csinálnak amit akarnak. Érdekes Miskolcot is összekötötték a szlovák határral, az M43-as sem áll meg Szegednél.
De amúgy nyilván úthálózatunk kb 50 évvel le van maradva, mert nyilván itt is lopnak ezerrel a fiúk.
NB2
Azok a cégek és alvállalkozóik akik autópályát építhetnek éppen dolgoznak. Győző bácsi murvabányáiból sem jön ki több kavics .... Majd ha odaérnek elkészül ez is. 14 milliárdnál tartunk kilométerenként, nem fognak odaengedni mást a fazékhoz..
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Nekem úgy tanították:
Menni mindenki tud.
De megállni...!?
zemanla
Na igen. Egyszer betoltam a kocsi orrát a fordított macisajtnál,barátunk meg jött 60 körül ott ahol nem nagyon kéne annyival, 2 opciója is volt, hogy ne csattanjunk, de inkább páros lábbl ráugrott a fékre és belém rongyolt. Nyílván én voltam a fő balfasz, mert belebambultam a dologba, de ha én jövök helyette és más bassza el azt amit én, akkor sose ütközünk...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 408 — Do Your Job
Nekem úgy tanították:
Menni mindenki tud.
De megállni...!?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 369 — Cowboys fan
De nem abban állapodtunk meg, hogy nem tudjuk ki miért siet és elfogadjuk, hogy neki lehet sürgős dolga? Mert én így állok hozzá, hogy ha nem közveszélyes, akkor én letojom ki mennyivel megy (jó városban azért nem menjünk 150-nel). Ha tud úgy menni, hogy azért mások életét ne veszélyeztesse, akkor én nem török pálcát felette.
NB2
Apám 10-20 évig oktató volt az MHSZ-nél, nem csak polgári, hanem katonákat is, aztán meg kamionozott és igen jól tudott vezetni, bármivel. Sztem komolyabb raliautót is simán tudott volna, de nem érdekelte a száguldás. Volt olyan, hogy a tizenéves Ford Fiestával előzte vissza V-akárhányas Volvóban ülő fiatal kislánykát, mert azt hitte, hogyha nagy autója van, akkor tud vezetni.
Meg igen sokan megköszönték neki 20-30 év távlatából is, hogy anno megtanította őket vezetni.

Na ő mondta az alábbiakat:
- Úgy vezess, hogy nem csak oda, hanem vissza is kell érni.
- Lehet, hogy te jól vezetsz, az nem elég, mert a környezeted is számításba kell venni, mivel nem tudhatod, hogy ki hogyan reagál körülötted.
- Majd akkor mondja ha jól vezetett, hogyha úgy hagyja abba a vezetést, hogy nem okozott balesetet.
Nyugodjon békében szegény, tényleg így hagyta abba, csak nem önszántából.
Solymi
én meg azt szoktam mondani, hogy vezetni egy majom is meg tud tanulni, közlekedni már nem annyira
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 993
De nem abban állapodtunk meg, hogy nem tudjuk ki miért siet és elfogadjuk, hogy neki lehet sürgős dolga? Mert én így állok hozzá, hogy ha nem közveszélyes, akkor én letojom ki mennyivel megy (jó városban azért nem menjünk 150-nel). Ha tud úgy menni, hogy azért mások életét ne veszélyeztesse, akkor én nem török pálcát felette.
NB2
Apám 10-20 évig oktató volt az MHSZ-nél, nem csak polgári, hanem katonákat is, aztán meg kamionozott és igen jól tudott vezetni, bármivel. Sztem komolyabb raliautót is simán tudott volna, de nem érdekelte a száguldás. Volt olyan, hogy a tizenéves Ford Fiestával előzte vissza V-akárhányas Volvóban ülő fiatal kislánykát, mert azt hitte, hogyha nagy autója van, akkor tud vezetni.
Meg igen sokan megköszönték neki 20-30 év távlatából is, hogy anno megtanította őket vezetni.

Na ő mondta az alábbiakat:
- Úgy vezess, hogy nem csak oda, hanem vissza is kell érni.
- Lehet, hogy te jól vezetsz, az nem elég, mert a környezeted is számításba kell venni, mivel nem tudhatod, hogy ki hogyan reagál körülötted.
- Majd akkor mondja ha jól vezetett, hogyha úgy hagyja abba a vezetést, hogy nem okozott balesetet.
Nyugodjon békében szegény, tényleg így hagyta abba, csak nem önszántából.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 757 — The Mathematician
Amúgy ez a gyorshajtás is olyan, hogy a legtöbben tökre nincsenek tisztában vele, hogy mennyire kevés időt jelent +20-30km/h. Simán nyomnám a suliban az ilyen szöveges matek példákat, hogy "Ha Józsi bácsi átlagban 90km/h közlekedik akkor mennyi idő múlva éri el a 70km-re lévő települést és ugyanez a táv mennyi idő Bélának, aki 120-szal megy?".
dugo93
há de mikor használná azt a gyerek
nem ilyen hülyeségeket kéne tanítani

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!