OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Erre mondom azt, hogy megmagyarázni meglehet, de Mo. 5 legnagyobb városa, 60 kilóméterről beszélünk, a Horvátok ezt egy hétvégén megcsinálják. Én úgy vagyok vele, hogy mi megcsináljuk a mi részünk, aztán a horvátok meg azt csinálnak amit akarnak. Érdekes Miskolcot is összekötötték a szlovák határral, az M43-as sem áll meg Szegednél.Pécs-Szigetvár: jó én tudomásul veszem, hogy egy 4-es úthoz képest ez nem akkora probléma, de tényleg szégyen, hogy nem tudták megcsinálni 2x2 sávra. Ráadásul már vagy 10 éve ígérgeti a mi királyunk, hogy lesz kész autópálya Barcsig, de még egy nyüves autóút sem készült el Pécstől.szoval ez a Barcs erdekes dolog.
NB2
mi epitenenk tenylegesen (penz is megvan), de addig nincs ertelme amig a horvatok is megepitik a sajat szakaszukat plusz ehhez kell egy hataratkelo is. mert szvsz nekunk nem feltetlen a magyar szakasz lenne a lenyeg hanem a kapcsolat lenne Verocevel illetve itt ha jol emlekszem lehetne egy hosszabb eszak-deli kapcsolat Banja Lukan keresztul (2 eve meg annyira nem alltak jol a bosnyakok ha jol emlekszem).
az alapveto problema amugy a hataratkelovel van: horvatok meg nem schengen tagok, es elvileg ez viszonossagi alapon megy, egyet epit egyik fel kovetkezot masik. a horvatok vannak soron. de ok mar evek ota (legalabb 2018) ota azt mondjak, hogy mivel mindig jovore lesznek schengen tagok (mint az ujpest bajnok) ezert nem epitik meg a hataratkelot. igy mi meg addig az autopalya szakaszt mig nincs kapcsolat. ebben amugy nem hibas a kormanyzatunk (max abban h folyamatosan az a kommunikacio h majd elkeszul).
csebi
De amúgy nyilván úthálózatunk kb 50 évvel le van maradva, mert nyilván itt is lopnak ezerrel a fiúk.
több mint 4 éve
Amúgy ez a gyorshajtás is olyan, hogy a legtöbben tökre nincsenek tisztában vele, hogy mennyire kevés időt jelent +20-30km/h. Simán nyomnám a suliban az ilyen szöveges matek példákat, hogy "Ha Józsi bácsi átlagban 90km/h közlekedik akkor mennyi idő múlva éri el a 70km-re lévő települést és ugyanez a táv mennyi idő Bélának, aki 120-szal megy?".én múltkor hiába siettem lemaradtam a pats-bills meccsen az első TD-ről, ha gyorsabban megyek, akkor pont láttam volna
dugo93
több mint 4 éve
Amúgy ez a gyorshajtás is olyan, hogy a legtöbben tökre nincsenek tisztában vele, hogy mennyire kevés időt jelent +20-30km/h. Simán nyomnám a suliban az ilyen szöveges matek példákat, hogy "Ha Józsi bácsi átlagban 90km/h közlekedik akkor mennyi idő múlva éri el a 70km-re lévő települést és ugyanez a táv mennyi idő Bélának, aki 120-szal megy?".
több mint 4 éve
Pécs-Szigetvár: jó én tudomásul veszem, hogy egy 4-es úthoz képest ez nem akkora probléma, de tényleg szégyen, hogy nem tudták megcsinálni 2x2 sávra. Ráadásul már vagy 10 éve ígérgeti a mi királyunk, hogy lesz kész autópálya Barcsig, de még egy nyüves autóút sem készült el Pécstől.szoval ez a Barcs erdekes dolog.
NB2
mi epitenenk tenylegesen (penz is megvan), de addig nincs ertelme amig a horvatok is megepitik a sajat szakaszukat plusz ehhez kell egy hataratkelo is. mert szvsz nekunk nem feltetlen a magyar szakasz lenne a lenyeg hanem a kapcsolat lenne Verocevel illetve itt ha jol emlekszem lehetne egy hosszabb eszak-deli kapcsolat Banja Lukan keresztul (2 eve meg annyira nem alltak jol a bosnyakok ha jol emlekszem).
az alapveto problema amugy a hataratkelovel van: horvatok meg nem schengen tagok, es elvileg ez viszonossagi alapon megy, egyet epit egyik fel kovetkezot masik. a horvatok vannak soron. de ok mar evek ota (legalabb 2018) ota azt mondjak, hogy mivel mindig jovore lesznek schengen tagok (mint az ujpest bajnok) ezert nem epitik meg a hataratkelot. igy mi meg addig az autopalya szakaszt mig nincs kapcsolat. ebben amugy nem hibas a kormanyzatunk (max abban h folyamatosan az a kommunikacio h majd elkeszul).
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nekem pont tegnap sikerült kivédenem az eddigi legneccesebb szitumat, ami után félre is álltam az első pihenőnél lenyugodni, szóval nem mennék bele ebbe a témába. 😀Siethet vki ok de akkor jelezze.De nem abban állapodtunk meg, hogy nem tudjuk ki miért siet és elfogadjuk, hogy neki lehet sürgős dolga? Mert én így állok hozzá, hogy ha nem közveszélyes, akkor én letojom ki mennyivel megy (jó városban azért nem menjünk 150-nel). Ha tud úgy menni, hogy azért mások életét ne veszélyeztesse, akkor én nem török pálcát felette.Na de azt ígérgette, hogy mikorra?
Pécs-Szigetvár: jó én tudomásul veszem, hogy egy 4-es úthoz képest ez nem akkora probléma, de tényleg szégyen, hogy nem tudták megcsinálni 2x2 sávra. Ráadásul már vagy 10 éve ígérgeti a mi királyunk, hogy lesz kész autópálya Barcsig, de még egy nyüves autóút sem készült el Pécstől.
NB2
Mikey
En pl kritikusabb szituban dudalnek.mint nalam tegnap a korforgoban.azt hitte h befer elem de nen.radudaltam.de az o helyeben en dudaltam volna h sracok jovok mint a gyorsvonat.
YoungZeeZee
Ami biztos, hogy tragédia, ahogy a körforgalmat IS használják néhányan. Mindig van, aki azt gondolja, hogy ő még befér...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 512
Siethet vki ok de akkor jelezze.De nem abban állapodtunk meg, hogy nem tudjuk ki miért siet és elfogadjuk, hogy neki lehet sürgős dolga? Mert én így állok hozzá, hogy ha nem közveszélyes, akkor én letojom ki mennyivel megy (jó városban azért nem menjünk 150-nel). Ha tud úgy menni, hogy azért mások életét ne veszélyeztesse, akkor én nem török pálcát felette.Na de azt ígérgette, hogy mikorra?
Pécs-Szigetvár: jó én tudomásul veszem, hogy egy 4-es úthoz képest ez nem akkora probléma, de tényleg szégyen, hogy nem tudták megcsinálni 2x2 sávra. Ráadásul már vagy 10 éve ígérgeti a mi királyunk, hogy lesz kész autópálya Barcsig, de még egy nyüves autóút sem készült el Pécstől.
NB2
Mikey
En pl kritikusabb szituban dudalnek.mint nalam tegnap a korforgoban.azt hitte h befer elem de nen.radudaltam.de az o helyeben en dudaltam volna h sracok jovok mint a gyorsvonat.
több mint 4 éve
Na jól van, akkor még ráérnek az útépítéssel.majd ha lesz PO winje a dolphinsnakDe nem abban állapodtunk meg, hogy nem tudjuk ki miért siet és elfogadjuk, hogy neki lehet sürgős dolga? Mert én így állok hozzá, hogy ha nem közveszélyes, akkor én letojom ki mennyivel megy (jó városban azért nem menjünk 150-nel). Ha tud úgy menni, hogy azért mások életét ne veszélyeztesse, akkor én nem török pálcát felette.Na de azt ígérgette, hogy mikorra?
NB2
Mikey
briareos
több mint 4 éve
majd ha lesz PO winje a dolphinsnakDe nem abban állapodtunk meg, hogy nem tudjuk ki miért siet és elfogadjuk, hogy neki lehet sürgős dolga? Mert én így állok hozzá, hogy ha nem közveszélyes, akkor én letojom ki mennyivel megy (jó városban azért nem menjünk 150-nel). Ha tud úgy menni, hogy azért mások életét ne veszélyeztesse, akkor én nem török pálcát felette.Na de azt ígérgette, hogy mikorra?
NB2
Mikey
több mint 4 éve
De nem abban állapodtunk meg, hogy nem tudjuk ki miért siet és elfogadjuk, hogy neki lehet sürgős dolga? Mert én így állok hozzá, hogy ha nem közveszélyes, akkor én letojom ki mennyivel megy (jó városban azért nem menjünk 150-nel). Ha tud úgy menni, hogy azért mások életét ne veszélyeztesse, akkor én nem török pálcát felette.Na de azt ígérgette, hogy mikorra?
NB2
több mint 4 éve
De nem abban állapodtunk meg, hogy nem tudjuk ki miért siet és elfogadjuk, hogy neki lehet sürgős dolga? Mert én így állok hozzá, hogy ha nem közveszélyes, akkor én letojom ki mennyivel megy (jó városban azért nem menjünk 150-nel). Ha tud úgy menni, hogy azért mások életét ne veszélyeztesse, akkor én nem török pálcát felette.vagy legalább akkor az M60-at hosszabbítanák meg a határig (de legalább Szigetvárig)
NB2
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
sikorsky s-76Milyen autóval ?54 perc a rekordom. szóval többet lehet nyerni. igaz éjjel, 3szor lassitvaBudapest-Keszthely ha kajakra nyomod, előzgetsz, cikázol, akkor 20 perccel van meg hamarabb, mintha normálisan mész betartva a max. sebességeket, ami most a google maps szerint 1 óra 54 perc.Mai. Amikor visított egymás után 3 tűzoltó autó a siklósi út felé, lehetett sejteni hogy nagy a gáz. A nő biztos nem volt bekötve. Még kettő a számlálón, mert valaki türelmetlen és/vagy figyelmetlen és/vagy felelőtlen.ma megyek haza..korforgalom ,, lassan megyek be, nekem szabad volt minden, de amint beertem lattam h. kovetkezo behajtonal egy csavo kurva gyrosan jon. idoben dudaltam, hogy bazd meg mivan.1-1 elkapott volna...lefekezett. elnezest kert majd kb kiviharzott.
baleset-info.hu/tragedia-szornyethalt-ket-ember-a-58-as-fout-pecsudvardi-elagazasanal-tortent-balesetben-galeria/
gyeek
ezek az emberek mennyit nyernek 5-10 perc?
YoungZeeZee
Sobri Jóska
briareos
VvAlekosz
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
De nem abban állapodtunk meg, hogy nem tudjuk ki miért siet és elfogadjuk, hogy neki lehet sürgős dolga? Mert én így állok hozzá, hogy ha nem közveszélyes, akkor én letojom ki mennyivel megy (jó városban azért nem menjünk 150-nel). Ha tud úgy menni, hogy azért mások életét ne veszélyeztesse, akkor én nem török pálcát felette.Pécs-Szigetvár: jó én tudomásul veszem, hogy egy 4-es úthoz képest ez nem akkora probléma, de tényleg szégyen, hogy nem tudták megcsinálni 2x2 sávra. Ráadásul már vagy 10 éve ígérgeti a mi királyunk, hogy lesz kész autópálya Barcsig, de még egy nyüves autóút sem készült el Pécstől.
több mint 4 éve
ráadásul még az aszfalt is jó szar, van benne elég kanyar és még forgalom is akad.A Szigetvár-Pécs hírhedt balfasz tengelyen a nyomulós kockáztatók normál forgalom mellett max 5 perc, de pár barom akkor is reszkíroz. A legtöbbször gyakorlatilag nem értékelhető a megspórolt idő, de a tolongó vagy verető tahók ezt fel nem tudják fogni.Oszinten nekem a 20perc kb semmi.Budapest-Keszthely ha kajakra nyomod, előzgetsz, cikázol, akkor 20 perccel van meg hamarabb, mintha normálisan mész betartva a max. sebességeket, ami most a google maps szerint 1 óra 54 perc.Mai. Amikor visított egymás után 3 tűzoltó autó a siklósi út felé, lehetett sejteni hogy nagy a gáz. A nő biztos nem volt bekötve. Még kettő a számlálón, mert valaki türelmetlen és/vagy figyelmetlen és/vagy felelőtlen.ma megyek haza..korforgalom ,, lassan megyek be, nekem szabad volt minden, de amint beertem lattam h. kovetkezo behajtonal egy csavo kurva gyrosan jon. idoben dudaltam, hogy bazd meg mivan.1-1 elkapott volna...lefekezett. elnezest kert majd kb kiviharzott.
baleset-info.hu/tragedia-szornyethalt-ket-ember-a-58-as-fout-pecsudvardi-elagazasanal-tortent-balesetben-galeria/
gyeek
YoungZeeZee
Sobri Jóska
YoungZeeZee
gyeek
ezen felül nyáron a lassan haladó, de megpakolt vontatók miatt orbitálisat is lehet szopni rajta.
elkelne oda még két sáv.
több mint 4 éve
Mai. Amikor visított egymás után 3 tűzoltó autó a siklósi út felé, lehetett sejteni hogy nagy a gáz. A nő biztos nem volt bekötve. Még kettő a számlálón, mert valaki türelmetlen és/vagy figyelmetlen és/vagy felelőtlen.amikor először láttam, hogy jobbkormányos volt a rakéta, akkor majdnem elhagyta a számat egy "büdös cigó minek jön haza az angolban széthajtott szarral", de aztán láttam, hogy Totoya... olyannal ök nem dzsalnak, csak német kocsival, mert azzal lehet jól futtatni a lányokat.
gyeek
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=mDBqkoACakIMilyen autóval ?54 perc a rekordom. szóval többet lehet nyerni. igaz éjjel, 3szor lassitvaBudapest-Keszthely ha kajakra nyomod, előzgetsz, cikázol, akkor 20 perccel van meg hamarabb, mintha normálisan mész betartva a max. sebességeket, ami most a google maps szerint 1 óra 54 perc.Mai. Amikor visított egymás után 3 tűzoltó autó a siklósi út felé, lehetett sejteni hogy nagy a gáz. A nő biztos nem volt bekötve. Még kettő a számlálón, mert valaki türelmetlen és/vagy figyelmetlen és/vagy felelőtlen.ma megyek haza..korforgalom ,, lassan megyek be, nekem szabad volt minden, de amint beertem lattam h. kovetkezo behajtonal egy csavo kurva gyrosan jon. idoben dudaltam, hogy bazd meg mivan.1-1 elkapott volna...lefekezett. elnezest kert majd kb kiviharzott.
gyeek
YoungZeeZee
Sobri Jóska
briareos
VvAlekosz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Milyen autóval ?54 perc a rekordom. szóval többet lehet nyerni. igaz éjjel, 3szor lassitvaBudapest-Keszthely ha kajakra nyomod, előzgetsz, cikázol, akkor 20 perccel van meg hamarabb, mintha normálisan mész betartva a max. sebességeket, ami most a google maps szerint 1 óra 54 perc.Mai. Amikor visított egymás után 3 tűzoltó autó a siklósi út felé, lehetett sejteni hogy nagy a gáz. A nő biztos nem volt bekötve. Még kettő a számlálón, mert valaki türelmetlen és/vagy figyelmetlen és/vagy felelőtlen.ma megyek haza..korforgalom ,, lassan megyek be, nekem szabad volt minden, de amint beertem lattam h. kovetkezo behajtonal egy csavo kurva gyrosan jon. idoben dudaltam, hogy bazd meg mivan.1-1 elkapott volna...lefekezett. elnezest kert majd kb kiviharzott.
gyeek
YoungZeeZee
Sobri Jóska
briareos
több mint 4 éve
Akkor oda-vissza meg is van. 😊 😊Beépített vagy min. 5-6 db1 véda M1/m7 közösön amint kihajtasz rá osztyapenkó felől. 1 trafi 1kmre a m7-m1 szétválás előtt, aztán 1 véda shell kút mögött fehérvárnál, és ennyi.
ozibozi
a többi az matricát néz meg teherautókat zaklatja
briareos
több mint 4 éve
hát talán a kocsiban tartja a tetemet, de nem az volt a kérdés h 200nál számít e hanem h a relativ és abszolut gyorshajtással x távon mennyi időt lehet nyerniOké, de szerinted 200-nál számít?kicsit magasabb is volt mert ki kellett jutnom először 9kerből M1/M7esig.Hát ez délután volt, Transporterekkel, nem Hayabusával.Budapest-Keszthely ha kajakra nyomod, előzgetsz, cikázol, akkor 20 perccel van meg hamarabb, mintha normálisan mész betartva a max. sebességeket, ami most a google maps szerint 1 óra 54 perc.54 perc a rekordom. szóval többet lehet nyerni. igaz éjjel, 3szor lassitva
Sobri Jóska
briareos
És mivel Keszthely 190 km, így el se hiszem, hogy 205-ös átlaggal végigtoltad.
De ha igen, akkor azt áruld el, hogy 200-nál mit számít a becsatolt biztonsági öv? 😛
Sobri Jóska
nyilván nem ez a megszokott de vannak helyzetek amikor kurvára sietni kell, remélem több ilyen nem lesz.
és számít, mert nem bimbammol a fülembe a kocsi és nem halkitja le a zenét.
De a bekötés automatikus nálam, fel sem merült bennem h na most gyorsan megyek akkor ugyis mindegy leszarom
briareos
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Beépített vagy min. 5-6 db1 véda M1/m7 közösön amint kihajtasz rá osztyapenkó felől. 1 trafi 1kmre a m7-m1 szétválás előtt, aztán 1 véda shell kút mögött fehérvárnál, és ennyi.
ozibozi
a többi az matricát néz meg teherautókat zaklatja
több mint 4 éve
hát a 2 véda 1 fix trafi az tuti van, aztán nyilván főleg siofok után bármelyik lehajtónál beszophattam volna leskelődő zsarut, de nem volt igyeste van trafipax?Hát ez délután volt, Transporterekkel, nem Hayabusával.Budapest-Keszthely ha kajakra nyomod, előzgetsz, cikázol, akkor 20 perccel van meg hamarabb, mintha normálisan mész betartva a max. sebességeket, ami most a google maps szerint 1 óra 54 perc.54 perc a rekordom. szóval többet lehet nyerni. igaz éjjel, 3szor lassitva
Sobri Jóska
briareos
De ha igen, akkor azt áruld el, hogy 200-nál mit számít a becsatolt biztonsági öv? 😛
Sobri Jóska
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Beépített vagy min. 5-6 db
több mint 4 éve
Oké, de szerinted 200-nál számít?kicsit magasabb is volt mert ki kellett jutnom először 9kerből M1/M7esig.Hát ez délután volt, Transporterekkel, nem Hayabusával.Budapest-Keszthely ha kajakra nyomod, előzgetsz, cikázol, akkor 20 perccel van meg hamarabb, mintha normálisan mész betartva a max. sebességeket, ami most a google maps szerint 1 óra 54 perc.54 perc a rekordom. szóval többet lehet nyerni. igaz éjjel, 3szor lassitva
Sobri Jóska
briareos
Sobri Jóska
nyilván nem ez a megszokott de vannak helyzetek amikor kurvára sietni kell, remélem több ilyen nem lesz.
De a bekötés automatikus nálam, fel sem merült bennem h na most gyorsan megyek akkor ugyis mindegy leszarom
briareos
több mint 4 éve
kicsit magasabb is volt mert ki kellett jutnom először 9kerből M1/M7esig.Hát ez délután volt, Transporterekkel, nem Hayabusával.Budapest-Keszthely ha kajakra nyomod, előzgetsz, cikázol, akkor 20 perccel van meg hamarabb, mintha normálisan mész betartva a max. sebességeket, ami most a google maps szerint 1 óra 54 perc.54 perc a rekordom. szóval többet lehet nyerni. igaz éjjel, 3szor lassitva
Sobri Jóska
briareos
Sobri Jóska
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 512
este van trafipax?Hát ez délután volt, Transporterekkel, nem Hayabusával.Budapest-Keszthely ha kajakra nyomod, előzgetsz, cikázol, akkor 20 perccel van meg hamarabb, mintha normálisan mész betartva a max. sebességeket, ami most a google maps szerint 1 óra 54 perc.54 perc a rekordom. szóval többet lehet nyerni. igaz éjjel, 3szor lassitva
Sobri Jóska
briareos
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Hát ez délután volt, Transporterekkel, nem Hayabusával.Budapest-Keszthely ha kajakra nyomod, előzgetsz, cikázol, akkor 20 perccel van meg hamarabb, mintha normálisan mész betartva a max. sebességeket, ami most a google maps szerint 1 óra 54 perc.54 perc a rekordom. szóval többet lehet nyerni. igaz éjjel, 3szor lassitva
Sobri Jóska
briareos