OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Aránylag régen eveztem a Tiszán, de akkoriban ég és föld volt a különbség a vízminőségben azelőtt és azután h beletorkollt a Szamos.Az nem aSzóval az ilyen idióták miatt van tele fémmel a Tisza!Adják vissza Erdélyt, nem tudják használni!Mágnesként hat...Napi hülye, mire gondolt vajon...?szerintem a puncira
index.hu/kulfold/2021/12/14/ronabia-autobaleset-folyo/
warr_b
slowmotion
Willie Parker
gyeek
Willie Parkerhuculokukránok sara?
gyeek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Az nem aSzóval az ilyen idióták miatt van tele fémmel a Tisza!Adják vissza Erdélyt, nem tudják használni!Mágnesként hat...Napi hülye, mire gondolt vajon...?szerintem a puncira
warr_b
slowmotion
Willie Parker
gyeek
Willie Parker
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Szóval az ilyen idióták miatt van tele fémmel a Tisza!Adják vissza Erdélyt, nem tudják használni!Mágnesként hat...Napi hülye, mire gondolt vajon...?szerintem a puncira
warr_b
slowmotion
Willie Parker
gyeek
több mint 4 éve
Adják vissza Erdélyt, nem tudják használni!Mágnesként hat...Napi hülye, mire gondolt vajon...?szerintem a puncira
warr_b
slowmotion
Willie Parker
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Mágnesként hat...Napi hülye, mire gondolt vajon...?szerintem a puncira
warr_b
slowmotion
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Napi hülye, mire gondolt vajon...?szerintem a puncira
warr_b
több mint 4 éve
Napi hülye, mire gondolt vajon...?A patak sodrásánál már csak emberünk hülyesége volt erősebb. Kétlem hogy gondolt volna itt bármire is azonkívül hogy menő akart lenni.
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Napi hülye, mire gondolt vajon...? index.hu/kulfold/2021/12/14/ronabia-autobaleset-folyo/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
sokszinuvidek.24.hu/viragzo-videkunk/2021/12/14/szarvasrudli-baranya/"300* szarvasból álló rudlit videóztak Baranyában"
* már csak 296
több mint 4 éve
tudták hova kell átmenteniAz marad meg az iqos is 😊 és mivel a nagy dohánygyárak a legnagyobb szereplők ott is - annyira már nem is fáj nekik.Új-Zélandon betiltják a dohányzást a következő generációtóle-cigi?
Rossz lehet abban az országban élni...
Mikey
NB2
MC12
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Az marad meg az iqos is 😊 és mivel a nagy dohánygyárak a legnagyobb szereplők ott is - annyira már nem is fáj nekik.Új-Zélandon betiltják a dohányzást a következő generációtóle-cigi?
Mikey
NB2
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Így van, márciusban csatlakozok a klubba 😊na, ezt jó tudni, főleg hogy így nem sikerült akaratlanul is félrevezetni a (leendő?) kollégátNem, az a családi adókedvezmény. Ez a családi genyó teljes évre jár akkor is, ha csak egy napig állt fenn a jogosultság, kivéve néhány speckó esetet, pl bejegyzett élettársi viszony. Tehát szerintem teljes évre jár Dugónak is.emlékeim szerint az az első jogosultsági hónap, amelyikbe a 91. nap esik, tehát onnantól járNu, beküldtem a nav honlapon keresztül az szja visszatérítős igénylőlapot. Ha már osztogatnak 😊Amúgy ha már itt tartunk. Azt tudja valaki, hogy ha év közben lesz a magzat 91 napos, akkor az egész évre vonatkozóan kapjuk a visszatérítést, vagy csak a 91. nap utáni időszakra? Nem találok rá egyértelmű választ, csak azt, hogy jár.
Ügyfélkapum nincs, de ez a fényképes/arcképes azonosítós cucc tök jól működik szerencsére.
warr_b
dugo93
slowmotion
Szokol
slowmotion
több mint 4 éve
majd azt mondják, hogy fű - azt meg lehet...Úgy azért kicsit nehéz, ha a szomszédos, legközelebbi országtól is 2500 km választ el...Új-Zélandon betiltják a dohányzást a következő generációtólIsmerve az ottani rendőrség keménységét és az emberek dohányzáshoz való viszonyát, ha most kiköltözik egy ukrán/moldáv stb család mire a gyerek felnő tisztességes csempész karriert futhat majd be, remek hatásfokkal.
Mikey
ozibozi
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Úgy azért kicsit nehéz, ha a szomszédos, legközelebbi országtól is 2500 km választ el...Új-Zélandon betiltják a dohányzást a következő generációtólIsmerve az ottani rendőrség keménységét és az emberek dohányzáshoz való viszonyát, ha most kiköltözik egy ukrán/moldáv stb család mire a gyerek felnő tisztességes csempész karriert futhat majd be, remek hatásfokkal.
Mikey
ozibozi
több mint 4 éve
Spanyolországban amikor iskola mellett megyek el reggel 12 éves gyerekek csoportokba cigiznek meg vapelnek. Szerintem otthon legalább olyan 15 évesen kezdik el gimiben.Új-Zélandon betiltják a dohányzást a következő generációtólKlassz, de elvileg ugye itthon se lehet eladni semmilyen dohányterméket 18 éven alulinak, aztán mégis hány kölök bagózik...
Mikey
Kompletten az egész termelést, árusítást kéne betiltani, megszüntetni.
De majd süti mindjárt jól kioszt 😀
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Új-Zélandon betiltják a dohányzást a következő generációtóle-cigi?
Mikey
több mint 4 éve
Új-Zélandon betiltják a dohányzást a következő generációtólKlassz, de elvileg ugye itthon se lehet eladni semmilyen dohányterméket 18 éven alulinak, aztán mégis hány kölök bagózik...
Mikey
Kompletten az egész termelést, árusítást kéne betiltani, megszüntetni.
De majd süti mindjárt jól kioszt 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Új-Zélandon betiltják a dohányzást a következő generációtólIsmerve az ottani rendőrség keménységét és az emberek dohányzáshoz való viszonyát, ha most kiköltözik egy ukrán/moldáv stb család mire a gyerek felnő tisztességes csempész karriert futhat majd be, remek hatásfokkal.
Mikey
több mint 4 éve
Új-Zélandon betiltják a dohányzást a következő generációtólRossz lehet abban az országban élni...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
na, ezt jó tudni, főleg hogy így nem sikerült akaratlanul is félrevezetni a (leendő?) kollégátNem, az a családi adókedvezmény. Ez a családi genyó teljes évre jár akkor is, ha csak egy napig állt fenn a jogosultság, kivéve néhány speckó esetet, pl bejegyzett élettársi viszony. Tehát szerintem teljes évre jár Dugónak is.emlékeim szerint az az első jogosultsági hónap, amelyikbe a 91. nap esik, tehát onnantól járNu, beküldtem a nav honlapon keresztül az szja visszatérítős igénylőlapot. Ha már osztogatnak 😊Amúgy ha már itt tartunk. Azt tudja valaki, hogy ha év közben lesz a magzat 91 napos, akkor az egész évre vonatkozóan kapjuk a visszatérítést, vagy csak a 91. nap utáni időszakra? Nem találok rá egyértelmű választ, csak azt, hogy jár.
Ügyfélkapum nincs, de ez a fényképes/arcképes azonosítós cucc tök jól működik szerencsére.
warr_b
dugo93
slowmotion
Szokol
több mint 4 éve
Király. Még egy zsák krumpli és viszem az egész családot Vikire szavazni 😀Lesz arra is pénz!
dugo93
m.hvg.hu/gazdasag/20211208_koltsegvetes_hiany_varga_mihaly

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
A szavazófülke mellett találod majd.Király. Még egy zsák krumpli és viszem az egész családot Vikire szavazni 😀Nem, az a családi adókedvezmény. Ez a családi genyó teljes évre jár akkor is, ha csak egy napig állt fenn a jogosultság, kivéve néhány speckó esetet, pl bejegyzett élettársi viszony. Tehát szerintem teljes évre jár Dugónak is.emlékeim szerint az az első jogosultsági hónap, amelyikbe a 91. nap esik, tehát onnantól járNu, beküldtem a nav honlapon keresztül az szja visszatérítős igénylőlapot. Ha már osztogatnak 😊Amúgy ha már itt tartunk. Azt tudja valaki, hogy ha év közben lesz a magzat 91 napos, akkor az egész évre vonatkozóan kapjuk a visszatérítést, vagy csak a 91. nap utáni időszakra? Nem találok rá egyértelmű választ, csak azt, hogy jár.
warr_b
dugo93
slowmotion
Szokol
dugo93
több mint 4 éve
Király. Még egy zsák krumpli és viszem az egész családot Vikire szavazni 😀Nem, az a családi adókedvezmény. Ez a családi genyó teljes évre jár akkor is, ha csak egy napig állt fenn a jogosultság, kivéve néhány speckó esetet, pl bejegyzett élettársi viszony. Tehát szerintem teljes évre jár Dugónak is.emlékeim szerint az az első jogosultsági hónap, amelyikbe a 91. nap esik, tehát onnantól járNu, beküldtem a nav honlapon keresztül az szja visszatérítős igénylőlapot. Ha már osztogatnak 😊Amúgy ha már itt tartunk. Azt tudja valaki, hogy ha év közben lesz a magzat 91 napos, akkor az egész évre vonatkozóan kapjuk a visszatérítést, vagy csak a 91. nap utáni időszakra? Nem találok rá egyértelmű választ, csak azt, hogy jár.
warr_b
dugo93
slowmotion
Szokol
több mint 4 éve
Nem, az a családi adókedvezmény. Ez a családi genyó teljes évre jár akkor is, ha csak egy napig állt fenn a jogosultság, kivéve néhány speckó esetet, pl bejegyzett élettársi viszony. Tehát szerintem teljes évre jár Dugónak is.emlékeim szerint az az első jogosultsági hónap, amelyikbe a 91. nap esik, tehát onnantól járNu, beküldtem a nav honlapon keresztül az szja visszatérítős igénylőlapot. Ha már osztogatnak 😊Amúgy ha már itt tartunk. Azt tudja valaki, hogy ha év közben lesz a magzat 91 napos, akkor az egész évre vonatkozóan kapjuk a visszatérítést, vagy csak a 91. nap utáni időszakra? Nem találok rá egyértelmű választ, csak azt, hogy jár.
warr_b
dugo93
slowmotion
Szerkesztette: Szokol
több mint 4 éve
szása, alatta a mása 😊Megesik, na de ki van fölül?te még szerencse gyermeke vagy...Annak kell beküldeni, akinek a szükséges adatai nincsenek meg a navnál.Nu, beküldtem a nav honlapon keresztül az szja visszatérítős igénylőlapot. Ha már osztogatnak 😊mindenkinek be kell küldeni? nem úgy volt, hogy csak annak kell, aki nem kéri?
warr_b
slowmotion
Nekem azért kellett, mert nálunk feleségem veszi igénybe egyedül a családi pótlékot, így neki nem kellett külön igényelni, nekem meg igen, mert én is jogosult vagyok rá.
warr_b
kiderült, hogy a feleségem én vagyok, ő pedig a saját férje
sutianap
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!