OFF topik

31 feliratkozó

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Elsősorban azokról írtam, akik nem hallottak, hallhattak Jézusról. Kittli, majd megy PM 😊
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Nem ismerni Jézust nem egyenlő nem hallani róla.
Én speciel próbáltam megnyitni a szívem neki, csendes, magányos környezetben (semmi ne zavarjon meg) kértem jöjjön...
Nem jött.
A mai napig nem tudom, hogy azért mert nem létezik, vagy létezik de érezte a bennem rejlő vívódást, hogy mi lesz ha jön?
Biztos akarom? Biztos jó lesz az nekem? Ha beköltözik a szívembe nem akar megváltoztatni?
Így vagyok az aki, az összes hibámmal és az összes bennem rejlő jóval.
A lényeg, hogy nem ismertem meg és hiába nem vagyok rosszabb egy átlagos kereszténynél, esélyem sincs elhagyva evilági életemet egy jobb helyre kerülni.
kittli
Ne legyél benne olyan biztos. A változás elkezdődött, élj helyesen (ki szerint? Lelkiismeret), tegyél meg mindent, amit tudsz, keresd a lehetőséget Krisztussal.
Jönni fog.
#JC6
Nem olvastam vegig az elmult oldalakat, a vallasnal nekem csak egy dolog nem tiszta " miert kell hinni valaki masban" magadon kivul ahhoz h eljuss vhova ahol "jo neked".ha baj van miert fohaszkodsz mashoz miert "mastol" varod a csodat. Persze tudom a hit a lenyeg es hinni kell vmiben csak nekem fura h ez.
En ugy vagyok vele h kb minden ember egy-egy isten.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 695 — The Mathematician
A lényeg, hogy nem ismertem meg és hiába nem vagyok rosszabb egy átlagos kereszténynél, esélyem sincs elhagyva evilági életemet egy jobb helyre kerülni.
kittli
rosszul gondolod 😊
eaglesmcnabb
2020 alapján biztos 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 950
Én speciel próbáltam megnyitni a szívem neki, csendes, magányos környezetben (semmi ne zavarjon meg) kértem jöjjön...
Nem jött.
A mai napig nem tudom, hogy azért mert nem létezik, vagy létezik de érezte a bennem rejlő vívódást, hogy mi lesz ha jön?
Biztos akarom? Biztos jó lesz az nekem? Ha beköltözik a szívembe nem akar megváltoztatni?
kittli
Ne legyél benne olyan biztos. A változás elkezdődött, élj helyesen (ki szerint? Lelkiismeret), tegyél meg mindent, amit tudsz, keresd a lehetőséget Krisztussal.
Jönni fog.
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
kittli
rosszul gondolod 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 841 — Steelers fan
Azok, akik csecsemőként, gyermekként, mennek el ebből a földi életből azokon ezt természetesen nem kéri számon az Isten. Ahogy azt sem, ha nem volt lehetősége valakinek megismerni Jézus Krisztust. Akkor az a bizonyos lelkiismeret dolga dönt, ami ott van minden emberben. Amire figyelnie kellene az embernek mikor döntés előtt áll, mi a helyes vagy helytelen. Ott részben már számításba kerülnek a cselekedetek is, de akkor is Krisztusra tekintettel tart meg valakit Isten, még akkor is, ha az a személy nem tud róla.
dande
Az egész bekezdés érdekes, de a kiemelt résszel kapcsolatban kérdeznék:
Szerintem minden embernek van lehetősége megismerni Krisztust, vagy így, vagy úgy, nem hiszem el, hogy van olyan ember a földön, akinek nem lett volna rá lehetősége.

Azt, hogy ki jut a Mennybe, egyedül Isten tudja. Ő megítél.
Ez nem egy vallásos, porhintős duma, hanem a szívekbe csak Ő lát bele. Ezért is tiltja a Biblia a más ember feletti ítélkezést (oh my..).

Amit biztosan tudunk a Szentírásból, hogy "aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül". Illetve azt is, hogy Isten minden embernek adott magáról kijelentést, vagyis ha valaki elkárhozik, azt csak magának köszönheti majd. Csak az nem jut a Mennybe, aki nem akar..
A teremtett világ, az ember szívébe írt isteni törvény és az ember lelkiismerete tanúskodik Isten létezéséről és láthatatlan dolgairól, a Biblia mellett.

Tartom azt, hogy ha valaki felnéz az égre, elgondolkodik a csillagokon, az égitesteken, vagy az évszakok változásán, az idő kialakulásán vagy az emberi szem felépítésén, akkor az emberi bölcsesség valami olyan különleges dolog, hogy el kellett volna jutni valahogy ahhoz a gondolathoz: Isten létezik.
Ezt egyetlen egy teremtmény sem kapta meg, egyedül csak az ember. Olyan fura, legalábbis nekem, hogy miért csak ember van? Meg állatok. És ennyi... nem érdekes?

Amúgy - szerintem - az üdvözüléshez mindenféleképpen kell hit, ez kortól, nemtől, helytől függetlenül így van.
Minden ember, bármelyik korban is élt, csak kegyelemből és hit által tud üdvözülni, nincs más mód.

Isten szabad akaratot adott az embernek, nyugodtan tegye azt, amit szeretne. De nem minden használ.

De tényleg lenne olyan, aki sosem hallott volna még Krisztusról? Megannyi külföldi gyülekezet, misszionáriusok, Brazília legelrejtettebb erdőiben...
#JC6
Nem jött.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Bmw, fiatal sofor... Meg szerencse, hogy megusztak. Pont a minap jartam arra, akkora forgalom volt, hogy 60-is alig lehetett menni (70 a limit ezen a reszen). Gyanitom ok nem annyival csapodtak. Szerintetek lenne ertelme egy loero limitnek korhoz kotve?

Tiizenevesen, huszas evei elejen miert kell valakinek 300 loeros autot vezetnie?

index.hu/belfold/2020/06/18/olyan_erosen_csapodott_a_bmw_az_oszlopnak_hogy_kiesett_belole_a_motorja/
undisputedly
Hát bazz, azért ebből könnyű sérülésekkel kiszállni :o
Megszolgálta az árát a bömös.

Amúgy lóerő limit szerintem faszság. Főleg a mostani turbós, kihegyezett motorokkal...
Nem kell sok lóerő hozzá, hogy száguldozzon aki akar.
Vagy régebben is ott volt pölö a klasszikus Honda CRX, 800 kiló, 100 lóerő, még is csapatós verda volt.
warr_b
Ok, bevallom oszinten az ilyen tunning dolgokhoz nem ertek, pusztan azon lenne erdemes elgondolkozni, hogy azok akik koruknal fogva vakmeroek es "gatlastalanok", azok ne uljenek olyan auto volanja mogott, amivel konnyebben bajba kerulhetnek egy rossz dontes miatt, mint pl egy 100 loeros varosi totyogos autoval.
undisputedly
Láttam én már körforgalomba csapódni srácokat Daewoo Ticoval is, ami alig erősebb egy gokartnál 😀 Ezek a gyökerek valószínűleg ugyanígy jártak volna egy Swifttel is, csak abból nem szállnak ki élve.
Hanni
Szegeden a városnéző kisvonatot láttam felborulni egy körforgalomban 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 358 — beers & Packers
Egy rohadt nehéz nap után gyanútlanul benézek ide. És mit látok? Most már tényleg csak azt szeretném megtudni, mi a helyzet a sámánokkal.
Szakirodalom:
 blikkruzs.blikk.hu/test-es-lelek/lelki-ugyek/samanok-lelek-betegsegere-utalo-tunetek/f7q8ysb?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nézd JC6 nem akarok mélyebben bele menni, de abba gondolj bele kicsit, csak ma több, mint 7 milliárd ember él a Földön. S hadd ne számoljam ki 😊 , mennyi élt azóta, mióta elindult ez az egész. Ezért igen, feltételezni merészelem,😛 hogy van, aki úgy élte le az életét, hogy nem ismerhette meg Jézus Krisztust. S itt most Krisztisban való hitről beszélek, nem az Istenben való hitről. (az egy másik kérdés, hogyan lehet szétválasztani a kettőt 😊) A tudatlanság idejét pedig elnézi az Isten. De lehet, hogy tévedek, vagy mégsem? 😉
dande
több mint 5 éve
Azok, akik csecsemőként, gyermekként, mennek el ebből a földi életből azokon ezt természetesen nem kéri számon az Isten. Ahogy azt sem, ha nem volt lehetősége valakinek megismerni Jézus Krisztust. Akkor az a bizonyos lelkiismeret dolga dönt, ami ott van minden emberben. Amire figyelnie kellene az embernek mikor döntés előtt áll, mi a helyes vagy helytelen. Ott részben már számításba kerülnek a cselekedetek is, de akkor is Krisztusra tekintettel tart meg valakit Isten, még akkor is, ha az a személy nem tud róla.
dande
Az egész bekezdés érdekes, de a kiemelt résszel kapcsolatban kérdeznék:
Szerintem minden embernek van lehetősége megismerni Krisztust, vagy így, vagy úgy, nem hiszem el, hogy van olyan ember a földön, akinek nem lett volna rá lehetősége.

Azt, hogy ki jut a Mennybe, egyedül Isten tudja. Ő megítél.
Ez nem egy vallásos, porhintős duma, hanem a szívekbe csak Ő lát bele. Ezért is tiltja a Biblia a más ember feletti ítélkezést (oh my..).

Amit biztosan tudunk a Szentírásból, hogy "aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül". Illetve azt is, hogy Isten minden embernek adott magáról kijelentést, vagyis ha valaki elkárhozik, azt csak magának köszönheti majd. Csak az nem jut a Mennybe, aki nem akar..
A teremtett világ, az ember szívébe írt isteni törvény és az ember lelkiismerete tanúskodik Isten létezéséről és láthatatlan dolgairól, a Biblia mellett.

Tartom azt, hogy ha valaki felnéz az égre, elgondolkodik a csillagokon, az égitesteken, vagy az évszakok változásán, az idő kialakulásán vagy az emberi szem felépítésén, akkor az emberi bölcsesség valami olyan különleges dolog, hogy el kellett volna jutni valahogy ahhoz a gondolathoz: Isten létezik.
Ezt egyetlen egy teremtmény sem kapta meg, egyedül csak az ember. Olyan fura, legalábbis nekem, hogy miért csak ember van? Meg állatok. És ennyi... nem érdekes?

Amúgy - szerintem - az üdvözüléshez mindenféleképpen kell hit, ez kortól, nemtől, helytől függetlenül így van.
Minden ember, bármelyik korban is élt, csak kegyelemből és hit által tud üdvözülni, nincs más mód.

Isten szabad akaratot adott az embernek, nyugodtan tegye azt, amit szeretne. De nem minden használ.

De tényleg lenne olyan, aki sosem hallott volna még Krisztusról? Megannyi külföldi gyülekezet, misszionáriusok, Brazília legelrejtettebb erdőiben...
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Na, ezt a könyvet majd megnézem.
Akarok egy hosszabb posztot írni arról, hogy én hogyan viszonyulok a keresztény valláshoz (igazából ellene nem vagyok, mert értem a szükségszerűségét, szerepét és lehetőségeit), csak kell hozzá jópár óra szabadidő meg kutatómunka.
Solymi
Szívesen elküldöm, meg még van 1-2, ha gondolod, de nem ilyen szektás, hanem regény. Van pár olyan is, ami 300-400 oldal és 3 nap alatt megettem, annyira olvasmányos.

Sajnos nekem az a főbb problémám, hogy a kereszténység szót totálisan kiherélték. Ha valaki meghallja, akkor a korrupció, szekta, pedofil, keresztes háború, boszorkánygetés szavak jutnak eszébe.
Pedig teljesen másról kellene hogy szóljon.
Eleve Krisztus nevében gyilkosságot elkövetni, nonszensz.
#JC6
ó babák, hát má Árius megmondta hogy a purgálás "money for nothing", óvassatok korai keleti mókusokat, ahhoz képest a mezei millenarizmus olyan mint a katicás kifestőt hozzánézed Mikelandzsolhóz - Árius, még a hüje Ágoston is jobb minden ezredévvel későbbi malacnál.

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Mondjuk az is butasag hogy az egy napos csecsemo nem a mennybe kerul mert nincs megkeresztelve. Ha csak olyan ember kerulne a mennybe akinek semmi bune nincs, akkor gyakorlatilag senki se kerulne be oda, es akkor addigra jezus es szuz maria szarrá unta ott fent kettesben.
eaglesmcnabb
A katolikusok szerint, akik ráadásul a keményebbek létezik a purgatórium, tehát a léleknek van esélye megtisztulni, elérni a szentséget és mennybe kerülni.

Protestánsok, neoprotestánsok (Hitgyüli) szerint mindenki szent, nálunk nincs purgatórium, valszeg mindenki a mennybe kerül bűnbocsánat után vagy nem is kell jócselekedeteket végrehajtaniuk...
Solymi
Csak, muszáj egy kicsit megszólaljon a teológus belőlem 😊 bár nem akarok felettébb belefolyni a dologba.

A szentség fogalma nálunk protestánsoknál: onnan indulunk, hogy mi a szent szó eredeti jelentése: azt jelenti kiválasztani, valakit magának elválasztani.
Ezért Isten mindenkire szentként tekint, akit Ő megszólított magának elhívott, kiválasztott, és igent mondott erre a hívásra, kiválasztásra, Istent akarja követni. Isten tökéletesen elfogadja őt, de nem azért mert bűn nélkül való lenne, hanem azért, mert Krisztus meghalt érte a kereszten, megváltotta. Krisztus személyén keresztül tekint arra az emberre, és így nem a bűneire figyel, hanem megváltott megtisztított voltára, ezért gyermekévé is fogadja.
Az már egy következmény aztán, egy fajta gyümölcs, hogy ez az ember, aki elfogadta a hívást folyamatosan változik, tisztul belül, és egyre inkább más életet él mint addig. Ezt hívjuk a megszentelődés folyamatának.

A mennybe kerülés: az ember átéli a bűnbocsánatot Krisztusért, és elindul az új úton, ugyanakkor érzi, hogy soha nem tud elég tökéletes és jó lenni a mennybe kerüléshez. Mert mindig van, ami vissza húzza, ami nehézzé teszi ezt az utat. Nincs olyan jó cselekedet, amely tökéletesen helyre tudna tenni mindent. Ezt ismerte fel Luther is, és részben ebből indult a reformáció. Ez egyedül kegyelemből, Krisztus érdeméért adatik.
Aki ezt a kegyelmet elfogadja (itt az emberi felelősség) az a menybe kerül, aki visszautasítja, holott elfogadhatta volna, az pedig a kárhozatba. Ez ebben a földi életben eldől. Nincs purgatórium, nincs semmi, ami a földi élet után ezen változtathatna. Egyedül Isten ítélete.

A jó cselekedetek: ezek gyümölcsök, következmények. Nem azért teszek jót, hogy üdvözüljek, hanem mert már tudom, hogy üdvösségem lehet, hálából igyekszem jót tenni. Azt természetesen megítéli az Isten, hogy ezt a hálámat mennyire igyekeztem kifejezni as földi életem során, illetve abból, hogy mit teszek megmutatkozik, milyen hitem van valójában. Élő vagy halott. Így függnek össze a hit és cselekedetek.
De ettől az üdvösség maga KEGYELEMBŐL adatik Krisztus Jézusért.

Azok, akik csecsemőként, gyermekként, mennek el ebből a földi életből azokon ezt természetesen nem kéri számon az Isten. Ahogy azt sem, ha nem volt lehetősége valakinek megismerni Jézus Krisztust. Akkor az a bizonyos lelkiismeret dolga dönt, ami ott van minden emberben. Amire figyelnie kellene az embernek mikor döntés előtt áll, mi a helyes vagy helytelen. Ott részben már számításba kerülnek a cselekedetek is, de akkor is Krisztusra tekintettel tart meg valakit Isten, még akkor is, ha az a személy nem tud róla. Ez ügyben Máté evangéliuma 25 rész az érdekes 31.verstől a fejezet végéig. Na ott érzi az ember, mennyire kegyelemre szorultak vagyunk.

Még egy rövid videó:
 www.youtube.com/watch?v=dfc9ARM2yCA

Hosszabb lett, mint terveztem, és amit leírtam, figyelem 😊! nem a meggyőzés, hanem a beszélgetés, tisztázás szándékából írtam. Kezeljétek így 😉
több mint 5 éve
Akarok egy hosszabb posztot írni arról, hogy én hogyan viszonyulok a keresztény valláshoz (igazából ellene nem vagyok, mert értem a szükségszerűségét, szerepét és lehetőségeit), csak kell hozzá jópár óra szabadidő meg kutatómunka.
Solymi
Szívesen elküldöm, meg még van 1-2, ha gondolod, de nem ilyen szektás, hanem regény. Van pár olyan is, ami 300-400 oldal és 3 nap alatt megettem, annyira olvasmányos.

Sajnos nekem az a főbb problémám, hogy a kereszténység szót totálisan kiherélték. Ha valaki meghallja, akkor a korrupció, szekta, pedofil, keresztes háború, boszorkánygetés szavak jutnak eszébe.
Pedig teljesen másról kellene hogy szóljon.
Eleve Krisztus nevében gyilkosságot elkövetni, nonszensz.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 988
Mondjuk az is butasag hogy az egy napos csecsemo nem a mennybe kerul mert nincs megkeresztelve. Ha csak olyan ember kerulne a mennybe akinek semmi bune nincs, akkor gyakorlatilag senki se kerulne be oda, es akkor addigra jezus es szuz maria szarrá unta ott fent kettesben.
eaglesmcnabb
A katolikusok szerint, akik ráadásul a keményebbek létezik a purgatórium, tehát a léleknek van esélye megtisztulni, elérni a szentséget és mennybe kerülni.

Protestánsok, neoprotestánsok (Hitgyüli) szerint mindenki szent, nálunk nincs purgatórium, valszeg mindenki a mennybe kerül bűnbocsánat után vagy nem is kell jócselekedeteket végrehajtaniuk...
Solymi
Teljes megtérés, bűnök (tudom...) abbahagyása, jó életre való törekvés.
Persze lehet hogy párszor elesik az ember utána, de Isten megbocsájtó.
De a bűnt gyűlölni kell, viszont ha elfogadjuk Krisztust, a halálnak nincs hatalma felettünk.

Amúgy érdekes kérdés van feszegetve.
Én úgy vagyok vele hogy minden csecsemő - függetlenül attól hogy bűnben melengette az anyja - ártatlan és a mennybe kerül.

Olvastam egy brutál jó könyvet, Gyehenna a neve.
Dantéhoz hasonlítják.

Ott vagy egy bugyor, mennek ugye a főszereplők a tömegben, egyre lejjebb és amikor felnéznek, látják az összes meggyilkolt ártatlan kisbabát, akik a szüleikre mutatnak ujjakkal...
#JC6
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Azért jó a koporsó CRX, mert abból nem szál ki élve, aki odacsapja. Annyira jó lenne, ha a rendőrség egy kicsit úgy tenne, mintha be akarná tartatni a közlekedési szabályokat, és nem a pure cashingre menne.
Amúgy meg kötelezővé tenném hogy mindenkinek kelljen vezetni versenypályán. Odahaza még a Kakucs is tökéletes. Ott gyönyörűen összeszarhatja magát. (mindenki összeszarja magát). Egy ilyen e60 (nem M5) kb 3-5 kört bír, ja ha jó állapotban van, utána elmelegszik a féke, majd jön szépen minden ezután... Na ezalatt rájön az ember, hogy mekkora rakás szar az autója, és, hogy mennyire nem tud vezetni. Ha egy RS Twingoba ülteted, akkor még-jobban rájön, hogy mennyire nem tud semmit.
Mindenkit meg lehetne tanítani legalább progresszív fékezni, és a rántópadon valahogy végigmenni, és ha ez megvan, akkor már csak közlekedni kellene megtanulni, erre meg ott kéne, hogy legyenek a szabályalkotók, és a rendőrség.
Bmw, fiatal sofor... Meg szerencse, hogy megusztak. Pont a minap jartam arra, akkora forgalom volt, hogy 60-is alig lehetett menni (70 a limit ezen a reszen). Gyanitom ok nem annyival csapodtak. Szerintetek lenne ertelme egy loero limitnek korhoz kotve?

Tiizenevesen, huszas evei elejen miert kell valakinek 300 loeros autot vezetnie?

index.hu/belfold/2020/06/18/olyan_erosen_csapodott_a_bmw_az_oszlopnak_hogy_kiesett_belole_a_motorja/
undisputedly

Amúgy lóerő limit szerintem faszság. Főleg a mostani turbós, kihegyezett motorokkal...
Vagy régebben is ott volt pölö a klasszikus Honda CRX, 800 kiló, 100 lóerő, még is csapatós verda volt.
warr_b
több mint 5 éve
eaglesmcnabb

Solymi
Teljes megtérés, bűnök (tudom...) abbahagyása, jó életre való törekvés.
Persze lehet hogy párszor elesik az ember utána, de Isten megbocsájtó.
De a bűnt gyűlölni kell, viszont ha elfogadjuk Krisztust, a halálnak nincs hatalma felettünk.

Amúgy érdekes kérdés van feszegetve.
Én úgy vagyok vele hogy minden csecsemő - függetlenül attól hogy bűnben melengette az anyja - ártatlan és a mennybe kerül.

Olvastam egy brutál jó könyvet, Gyehenna a neve.
Dantéhoz hasonlítják.

Ott vagy egy bugyor, mennek ugye a főszereplők a tömegben, egyre lejjebb és amikor felnéznek, látják az összes meggyilkolt ártatlan kisbabát, akik a szüleikre mutatnak ujjakkal...
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 988
eaglesmcnabb

több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 558 — Steelers fan

warr_b
Ok, bevallom oszinten az ilyen tunning dolgokhoz nem ertek, pusztan azon lenne erdemes elgondolkozni, hogy azok akik koruknal fogva vakmeroek es "gatlastalanok", azok ne uljenek olyan auto volanja mogott, amivel konnyebben bajba kerulhetnek egy rossz dontes miatt, mint pl egy 100 loeros varosi totyogos autoval.
undisputedly
Ez az a logika, hogy ne lehessen késeket, pisztolyokat vásárolni, vagy csak felelős felnőttek dugjanak, akik egy gyereket is fel tudnak nevelni, ha úgy alakul, vagy cenzushoz kötni a szavazásokat, stb.
Kivitelezhetetlen, szabályozhatatlan, felesleges.
Sobri Jóska
Ne legyél ilyen negatív! 😊
Természetesen kivitelezhető, szabályozható, jelen pillanatban is létezik és működik Magyarországon, az A kategóriás jogosítványnál (motor).

AM: 50cm3, 4kW, életkor: legalább 14 év
A1 : 125cm3, 11kW, 16 év
A2: 35kW, 18 év
A : 24 év, vagy 20 év, minimum 2 éves előképzettség A2 kategóriával

Pontosan erre szolgál, hogy 18-20 évesen ne ülhess fel egy 100+ lovas motorra.
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 647 — Poloska confirmed

undisputedly

warr_b
undisputedly
Láttam én már körforgalomba csapódni srácokat Daewoo Ticoval is, ami alig erősebb egy gokartnál 😀 Ezek a gyökerek valószínűleg ugyanígy jártak volna egy Swifttel is, csak abból nem szállnak ki élve.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 228 — #NoStress

undisputedly

warr_b
undisputedly
Ez az a logika, hogy ne lehessen késeket, pisztolyokat vásárolni, vagy csak felelős felnőttek dugjanak, akik egy gyereket is fel tudnak nevelni, ha úgy alakul, vagy cenzushoz kötni a szavazásokat, stb.
Kivitelezhetetlen, szabályozhatatlan, felesleges.

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

undisputedly

warr_b
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 187 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

undisputedly

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 695 — The Mathematician

eaglesmcnabb
Régi vicc:
Józsi bácsi meghal, felkerül a mennybe, mondá neki Szt. Péter:
- Józsikám, jókor jössz éppen most csinálom a reggelit.
Józsi bácsi kap kenyeret és vizet.
Később a déli harangszó pillanatában szól ismét Szt. Péter h "Józsikám, ebéd!". Ismét csak kenyér és víz.
A délután folyamán Józsi bácsi lenéz a pokolba, ahol hatalmas buli van, kurvák, pecsenye, bor, minden ami szem-száj ingere. Józsi bácsi azzal tereli el magától a bűnös gondolatokat, hogy a Bibliában is az utolsó vacsora volt a legjelentősebb étkezés, majd este lakmároznak.
Megjön a vacsoraidő, ismét kenyér és víz a menü, ezt már nem állta meg szó nélkül Józsi bácsi:
- Te, Péter én egész életemben tisztességben éltem a földi világban azért, hogy utána idekerüljek, erre te csak kenyérrel és vízzel kínálsz folyton. Hogy van ez?
- Most főzzek kettőnkre?
empty taxi
mind1 mer a south park óta tudjuk hogy csak a mormonok jutnak oda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26

eaglesmcnabb
Régi vicc:
Józsi bácsi meghal, felkerül a mennybe, mondá neki Szt. Péter:
- Józsikám, jókor jössz éppen most csinálom a reggelit.
Józsi bácsi kap kenyeret és vizet.
Később a déli harangszó pillanatában szól ismét Szt. Péter h "Józsikám, ebéd!". Ismét csak kenyér és víz.
A délután folyamán Józsi bácsi lenéz a pokolba, ahol hatalmas buli van, kurvák, pecsenye, bor, minden ami szem-száj ingere. Józsi bácsi azzal tereli el magától a bűnös gondolatokat, hogy a Bibliában is az utolsó vacsora volt a legjelentősebb étkezés, majd este lakmároznak.
Megjön a vacsoraidő, ismét kenyér és víz a menü, ezt már nem állta meg szó nélkül Józsi bácsi:
- Te, Péter én egész életemben tisztességben éltem a földi világban azért, hogy utána idekerüljek, erre te csak kenyérrel és vízzel kínálsz folyton. Hogy van ez?
- Most főzzek kettőnkre?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...