OFF topik
31 feliratkozó
több mint 5 éve
Az, persze, aztán leharapja a kezem 😀Meg kellett volna őket simogatnod.Mondjuk az is butasag hogy az egy napos csecsemo nem a mennybe kerul mert nincs megkeresztelve. Ha csak olyan ember kerulne a mennybe akinek semmi bune nincs, akkor gyakorlatilag senki se kerulne be oda, es akkor addigra jezus es szuz maria szarrá unta ott fent kettesben.Hogy szokás szerint polkorrekt legyek, én a törpéket nem bírom.
A homozsexualitas meg igencsak termeszetellenes, pusztan abbol kifolyolag, hogyha mindenki meleg lenne kihalnank, egyszeruen nem tudnank szaporodni. Ettol fuggetlenul mint mar mondtam, semmi bajom a melegekkel, nem itelem el oket, plane, hogy a borszinnel egyetemben nem ok valasztjak a homoszexualitast, hanem ezt dobja nekik a gep. Olyan dologert hibaztatni/elitelni valakit, amire nulla rahatasa van pedig a vilag legnagyobb faszsaga 😊
eaglesmcnabb
Nem azért, mert törpék, arról nyilván nem tehetnek, de eddig az összes akivel találkoztam egy utálatos, agresszív, pukkancs kis pöcs volt 😊 Gondolom némi túlkompenzálás. Gyanítom nem az összes ilyen, Peter Dinklage pl jó fejnek tűnik 😀 De nekem ez a tapasztalatom.
warr_b
Ők boldogak lettek volna, neked meg szerencsét hoz! 😀
Toca

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Nálunk is lakik egy Gimli a lépcsőházban. Mindig Tyrion jut róla eszembe.Mondjuk az is butasag hogy az egy napos csecsemo nem a mennybe kerul mert nincs megkeresztelve. Ha csak olyan ember kerulne a mennybe akinek semmi bune nincs, akkor gyakorlatilag senki se kerulne be oda, es akkor addigra jezus es szuz maria szarrá unta ott fent kettesben.Hogy szokás szerint polkorrekt legyek, én a törpéket nem bírom.
A homozsexualitas meg igencsak termeszetellenes, pusztan abbol kifolyolag, hogyha mindenki meleg lenne kihalnank, egyszeruen nem tudnank szaporodni. Ettol fuggetlenul mint mar mondtam, semmi bajom a melegekkel, nem itelem el oket, plane, hogy a borszinnel egyetemben nem ok valasztjak a homoszexualitast, hanem ezt dobja nekik a gep. Olyan dologert hibaztatni/elitelni valakit, amire nulla rahatasa van pedig a vilag legnagyobb faszsaga 😊
eaglesmcnabb
Nem azért, mert törpék, arról nyilván nem tehetnek, de eddig az összes akivel találkoztam egy utálatos, agresszív, pukkancs kis pöcs volt 😊 Gondolom némi túlkompenzálás. Gyanítom nem az összes ilyen, Peter Dinklage pl jó fejnek tűnik 😀 De nekem ez a tapasztalatom.
warr_b
több mint 5 éve
Meg kellett volna őket simogatnod.Mondjuk az is butasag hogy az egy napos csecsemo nem a mennybe kerul mert nincs megkeresztelve. Ha csak olyan ember kerulne a mennybe akinek semmi bune nincs, akkor gyakorlatilag senki se kerulne be oda, es akkor addigra jezus es szuz maria szarrá unta ott fent kettesben.Hogy szokás szerint polkorrekt legyek, én a törpéket nem bírom.
eaglesmcnabb
warr_b
Ők boldogak lettek volna, neked meg szerencsét hoz! 😀
több mint 5 éve
Mondjuk az is butasag hogy az egy napos csecsemo nem a mennybe kerul mert nincs megkeresztelve. Ha csak olyan ember kerulne a mennybe akinek semmi bune nincs, akkor gyakorlatilag senki se kerulne be oda, es akkor addigra jezus es szuz maria szarrá unta ott fent kettesben.Hogy szokás szerint polkorrekt legyek, én a törpéket nem bírom.
eaglesmcnabb

több mint 5 éve
Mondjuk az is butasag hogy az egy napos csecsemo nem a mennybe kerul mert nincs megkeresztelve. Ha csak olyan ember kerulne a mennybe akinek semmi bune nincs, akkor gyakorlatilag senki se kerulne be oda, es akkor addigra jezus es szuz maria szarrá unta ott fent kettesben. A homozsexualitas meg igencsak termeszetellenes, pusztan abbol kifolyolag, hogyha mindenki meleg lenne kihalnank, egyszeruen nem tudnank szaporodni. Ettol fuggetlenul mint mar mondtam, semmi bajom a melegekkel, nem itelem el oket, plane, hogy a borszinnel egyetemben nem ok valasztjak a homoszexualitast, hanem ezt dobja nekik a gep. Olyan dologert hibaztatni/elitelni valakit, amire nulla rahatasa van pedig a vilag legnagyobb faszsaga 😊 (szerk.: az álszentség után, mert valójában az a legnagyobb faszság 😀)
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Jogos, benèztem.Nem véletlenül írtam így : "eredeti formájában hibátlanul működő rendszerről van szó."Viszont én minél jobban próbáltam megérteni az erdő működését, annál erősebb lett bennem a meggyőződés, hogy ennyire összetett és stabil rendszer nem tud kialakulni random események sorozatából.De, van benne hiba, ezáltal nem is tud tökéletesen működni. Az a hiba évek óta ezer hektár számra írtja magát az erdőt.
Ha véletlenszerű folyamatról lenne szó, akkor valahol kellene lenni olyan jelenségeknek, amik véletlenül nem működnek jól. De nincsenek. Felfoghatatlanul bonyolult folyamat, és hibátlan. És ennyi, most is úgy gondolom, sőt, egyre inkább. És ez nem a világ, csak egy lombos erdő.
Jan
peach
Az eredeti formájának nem része az ember által végrehajtott változtatás.
Jan
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
twitter.com/engineeringvids/status/1273466360954097665
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Király a buzi csávó, simán imádjuk, még Se buzultunk be. 😉
music.youtube.com/watch?v=L397TWLwrUU&feature=share
ozibozi

több mint 5 éve
Király a buzi csávó, simán imádjuk, még Se buzultunk be. 😉music.youtube.com/watch?v=L397TWLwrUU&feature=share
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Isten akarata: Judast Priest breaking the law
Iron maiden fear of the dark
több mint 5 éve
Az csoda, isten akarata, vagy tudományos fantasztikum, hogy el olvastam ezt az 5 oldalnyi mocskot?Nem lehet inkább, hogy kissé... Hogyan is mondjam finoman... Felöntöttél a garatra?
U. I. Az a tudományos yt chanel amúgy zsír, köszi érte nem emlékszem ki.
Hanni
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
Az csoda, isten akarata, vagy tudományos fantasztikum, hogy el olvastam ezt az 5 oldalnyi mocskot?ha a PBS Space Time akkor én 😀
U. I. Az a tudományos yt chanel amúgy zsír, köszi érte nem emlékszem ki.
Hanni
több mint 5 éve
Az csoda, isten akarata, vagy tudományos fantasztikum, hogy el olvastam ezt az 5 oldalnyi mocskot?U. I. Az a tudományos yt chanel amúgy zsír, köszi érte nem emlékszem ki.
több mint 5 éve
Köcsögöm széken Sápadt Ördög, ma nem hijába keltem föl!Már három!😊Kösz, értem. Örülök, hogy ez legalább tisztázódott.Életem legszentimentálisabb hozzászólását két like-kkal díjazták.
nagylaza
Műértő közönség..., azt az apjuk f**szát (by Kaszás Géza egy falunapon)
Fast Willie
nagylaza
több mint 5 éve
Már három!😊Kösz, értem. Örülök, hogy ez legalább tisztázódott.Életem legszentimentálisabb hozzászólását két like-kkal díjazták.
nagylaza
Fast Willie
több mint 5 éve
Kösz, értem. Örülök, hogy ez legalább tisztázódott.Életem legszentimentálisabb hozzászólását két like-kkal díjazták.
nagylaza
több mint 5 éve
Kösz, értem. Örülök, hogy ez legalább tisztázódott.
több mint 5 éve
sztem nem 😀És néger.és nőMa nem nagyon volt időm. Hol tartunk? Van Isten?Van, de meleg.
nagylaza
somoskovig
Negritis
Mikey
több mint 5 éve
És néger.és nőMa nem nagyon volt időm. Hol tartunk? Van Isten?Van, de meleg.
nagylaza
somoskovig
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
és nőMa nem nagyon volt időm. Hol tartunk? Van Isten?Van, de meleg.
nagylaza
somoskovig
több mint 5 éve
Vagy már meghalt 😊Ma nem nagyon volt időm. Hol tartunk? Van Isten?Van, de meleg.
nagylaza
somoskovig

több mint 5 éve
az élet meg kurvaMa nem nagyon volt időm. Hol tartunk? Van Isten?Van, de meleg.
nagylaza
somoskovig

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ma nem nagyon volt időm. Hol tartunk? Van Isten?Van, de meleg.
nagylaza
több mint 5 éve
Ma nem nagyon volt időm. Hol tartunk? Van Isten?