OFF topik

31 feliratkozó

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 193
Van itt esetleg olyan, aki kis lakásban tart közepes méretű kutyát? A szobakennelről érdekelne vélemény, tipp
r.baggio
nekünk van, az éjszakát abban tölti, de a lakás nem kicsi
sutianap
És ha otthon kell hagyni, akkor is el van benne, bele szokott annyira? Milyen méretű a kutya és mekkora a kennel?
r.baggio
bulldog, L-ese van, ő eleve kenneles baba, tehát becsukom, alszik, akkor van majré, ha nagy a mozgás - fokozatosan kell, emész bótba, emész vacsizni, emész bulizni, emész dógozni - a búcsúzkodást kell kihagyni, mer az megprörgeti, szevasz tavasz, ajtócsuk

de egyébként csak a teste bulldog, belül fakúszó kenguru, tehát teljesen biztos mikor nemvan zárva egyedül, egy perc múlva a konyhaasztalt porszívózza a kockafejével
sutianap
Az én biglim pont akkor majrézik, ha szó nélkül hagyom otthon. Ha szépen elmagyarázom neki, hova megyek, meg hogy utána jövök, akkor teljesen nyugodtan elvan. Pedig a biglik híresen nehezen viselik az egyedül otthonhagyást. A lényeg a nyugodt beszéd. Előző gazdája így szoktatta hozzá kölyökkutyaként. 😌

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
Van itt esetleg olyan, aki kis lakásban tart közepes méretű kutyát? A szobakennelről érdekelne vélemény, tipp
r.baggio
Ne.
Amadeus
Nem fogom lejátszani ugyanazt a parttalan fb-s vitát százezredszerre...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
r.baggio
Ne.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
r.baggio
sutianap
És ha otthon kell hagyni, akkor is el van benne, bele szokott annyira? Milyen méretű a kutya és mekkora a kennel?
r.baggio
bulldog, L-ese van, ő eleve kenneles baba, tehát becsukom, alszik, akkor van majré, ha nagy a mozgás - fokozatosan kell, emész bótba, emész vacsizni, emész bulizni, emész dógozni - a búcsúzkodást kell kihagyni, mer az megprörgeti, szevasz tavasz, ajtócsuk

de egyébként csak a teste bulldog, belül fakúszó kenguru, tehát teljesen biztos mikor nemvan zárva egyedül, egy perc múlva a konyhaasztalt porszívózza a kockafejével

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
r.baggio
sutianap

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
r.baggio

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve

---
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 358 — beers & Packers
A "kérdések bármiről" mellett beteszem ide is...
Azokat kérdezem, akik értenek a joghoz (főleg az ingatlanjoghoz), vagy átéltek már hasonlót, és van személyes tapasztalatuk…
Röviden: tetőtéri lakásokat akarnak építeni a 3 emeletes házunkban (Terézváros), cserébe lenne lift+házfelújítás. A beruházó nemrég kitalálta, hogy többek között a mi lakásunkba is acéloszlopokat akar beépíteni a főfalakba statikai megerősítésként. (Korábban erről nem volt szó.) A főfalak tudtommal osztatlan közös tulajdonba tartoznak. Másrészt a lakás a magántulajdonunk. Nem részletezem, hogy mivel járna nálunk egy ilyen művelet. A lényeg az, hogy ehhez semmiképpen sem akarunk hozzájárulni (már csak a beruházó inkorrektsége miatt sem).
A kérdésem: létezik-e olyan jogcím, ami alapján kötelezhetnek minket arra, hogy határozott akaratunk ellenére, a jóváhagyásunk nélkül a saját magántulajdonunkban ilyen munkálatot végezzenek?
Előre is kösz!
nagylaza
Nem tudom mennyiben segít, de érdemes elolvasni a cikket.

444.hu/2019/03/07/jo-uzletnek-indult-remalom-es-eletveszelyes-romhalmaz-lett-belole
Solymi
Kösz, nem láttam, én is valami hasonlótól tartok. Terjeszteni fogom a házban.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
R. I. P 😕
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 204 — nabege2@yahoo.com
 index.hu/kultur/eletmod/2020/06/21/balint_gyorgy_balint_gazda_nekrolog/
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 988
Azokat kérdezem, akik értenek a joghoz (főleg az ingatlanjoghoz), vagy átéltek már hasonlót, és van személyes tapasztalatuk…
Röviden: tetőtéri lakásokat akarnak építeni a 3 emeletes házunkban (Terézváros), cserébe lenne lift+házfelújítás. A beruházó nemrég kitalálta, hogy többek között a mi lakásunkba is acéloszlopokat akar beépíteni a főfalakba statikai megerősítésként. (Korábban erről nem volt szó.) A főfalak tudtommal osztatlan közös tulajdonba tartoznak. Másrészt a lakás a magántulajdonunk. Nem részletezem, hogy mivel járna nálunk egy ilyen művelet. A lényeg az, hogy ehhez semmiképpen sem akarunk hozzájárulni (már csak a beruházó inkorrektsége miatt sem).
A kérdésem: létezik-e olyan jogcím, ami alapján kötelezhetnek minket arra, hogy határozott akaratunk ellenére, a jóváhagyásunk nélkül a saját magántulajdonunkban ilyen munkálatot végezzenek?
Előre is kösz!
nagylaza
Nem tudom mennyiben segít, de érdemes elolvasni a cikket.

444.hu/2019/03/07/jo-uzletnek-indult-remalom-es-eletveszelyes-romhalmaz-lett-belole
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Politikához raktam be, félek ott is helye van
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Talán itt lesz a legjobb helyen:  index.hu/szolgalati-kozlemeny/2020/06/21/az_index_szerkesztosege_veszelyben_van/
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 003
Szakértő bebizonyítja hogy már elkerülhetetlen ez statikai erősítés. Minden kltséget vállalnak + ha nincs a kémény bélelve azt is. Ilyenkor pl egy rokon inkább kifestette velük a lakást és kicseréltette a nyílászárókat, és így nem zavarta már annyira a dolog kiegyeztek döntetlenben, lett lift lett homlokzat, és az egész ház összes lakása többet ért hirtelen egy jelentős összeggel.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 950
Előre is kösz!
nagylaza
Szivacs.
több mint 5 éve
Előre is kösz!
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 003
 noizz.hu/szines/egy-massziv-fingert-170-ezer-forintra-buntetett-a-becsi-rendorseg-egy-ferfit/e1s39hh

Szerencse hogy ez Európában történt, így megúszta a faszi élve, és nem kellett belehalnia az intézkedésbe. Viszont így elmaradnak a nagyszabású tüntetések is a fingás szabadságáért.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Nagyon itt van az ideje egy "vallás/hitviták/ateizmus" topiknak. Könyörögni fogok Istenhez, hátha megteremti nékünk.
nagylaza
S lőn:  bowl.hu/forum/egyeb-temak/vilagnezeti-csevego
empty taxi
Uram, köszönöm, hogy meghallgattad és gyorsan teljesítetted a kérésemet!
Lenne még néhány apróság. Szóval, az a helyzet, hogy én nem lottózom ugyan, a feleségem azonban igen. A számai... De hiszen úgyis tudod! Lécci-lécci!
több mint 5 éve
De ha előtte is imádkoztál, akkor miért kerültél egyáltalán nehéz helyzetbe?
Jughead
A keresztény élet egyáltalán nem csak móka és kacagás.
Sok minden megpróbálja az ember hitét...
#JC6
Az itelet napjaban volt egy vicces monolog a satantol ( film) ahol azt mondja h isten pr-ja a legjobb a vilagon.ha vmi jo tortenik akkor az emberek azr mondjak h isten a bokezu a josagos ha vmi baj tortenik akkor a valasz annyi, h isten utjai kifurkeszhetetlenek.
ZoliMP
Nem igaz.
Isten jó. De mivel az ember az eredendő bűn miatt kiesett a kegyelemből, és száműzve lett, illetve a sátán uralkodik a földön, pont hogy tőle jön minden rossz.

Ezzel az erővel azt is lehet mondani, hogy ha baj van, ne kiabálja az ember hogy “Istenem segíts!”.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Nagyon itt van az ideje egy "vallás/hitviták/ateizmus" topiknak. Könyörögni fogok Istenhez, hátha megteremti nékünk.
nagylaza
S lőn:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Világnézeti csevegő - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Jughead
#JC6
Az itelet napjaban volt egy vicces monolog a satantol ( film) ahol azt mondja h isten pr-ja a legjobb a vilagon.ha vmi jo tortenik akkor az emberek azr mondjak h isten a bokezu a josagos ha vmi baj tortenik akkor a valasz annyi, h isten utjai kifurkeszhetetlenek.
több mint 5 éve
Jughead
több mint 5 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 368
Volt egy lízingen, nagyon nehéz helyzetbe kerültünk előtte, muszáj lett volna kifizetni.
500.000 Ft, de se a rokonok, sem a barátok nem tudtak segíteni.

Előtte is imádkoztam, minden nap, de amikor még jobban szorult a hurok, még jobban imádkoztam és kértem Istent, segítsen. Csak könyörögni tudtam, mivel senki más nem tudott segíteni.

Egyszercsak csörög a telefon, hogy ha fél órán belül meg tudok mutatni egy lakást egy komoly érdeklődőnek, akkor nagyon hálás lesz.
Rohantam. Nagyon tetszett neki, még ott lefoglalózta.
A céges jutalékom 50.000 Ft volt, mert volt fix fizum akkor mellette.

Három nap múlva hívott a csávó hogy találkozzunk, szeretne adni valamit.

Egy boríték volt, benne 500.000 Ft-tal...
#JC6
több mint 5 éve
Szerintem az imádkozás nagyon fontos.
A világ 70%-a imádkozik valakihez. Muszlimok, hinduk, keresztények, nincs ebbe semmi ördöngösség.

Engem megnyugtat. Egyszerűen tudom, hogy egy érettségivel, nulla kapcsolati tőkével nem lehetnék itt.

Volt egy lízingen, nagyon nehéz helyzetbe kerültünk előtte, muszáj lett volna kifizetni.
500.000 Ft, de se a rokonok, sem a barátok nem tudtak segíteni.

Előtte is imádkoztam, minden nap, de amikor még jobban szorult a hurok, még jobban imádkoztam és kértem Istent, segítsen. Csak könyörögni tudtam, mivel senki más nem tudott segíteni.

Egyszercsak csörög a telefon, hogy ha fél órán belül meg tudok mutatni egy lakást egy komoly érdeklődőnek, akkor nagyon hálás lesz.
Rohantam. Nagyon tetszett neki, még ott lefoglalózta.
A céges jutalékom 50.000 Ft volt, mert volt fix fizum akkor mellette.

Három nap múlva hívott a csávó hogy találkozzunk, szeretne adni valamit.

Egy boríték volt, benne 500.000 Ft-tal...

Ti itt a fórumon mindent meg tudtok magyarázni nekem, bármit írok.
De ennyi véletlen egyszerűen nem lehet egy ember életében, mint az enyémben, például.
Ld: a gyerekeim születése, köldökzsinór a nyakon, kulccsont törés a születéskor, állítólag siket gyerek, mikor megvizsgálták, szívritmus zavar, stb.
Vagy hogy lett otthonunk a semmiből... 0 Ft önerőből.
Hihetetlen. Olyan sztorik hogy nem hiszitek el. Hátrányos helyzetű vidékről, komoly kapcsolatok nélkül, stb.
De biztos MINDIG - jókor voltam jó helyen.
Egyszerű, nem?

Nekem az ima erőt ad. Tudom hogy mindenem amit van, Istentől kaptam. Hálás vagyok neki a sok jóért, és sok emberért imádkozom, aki beteg vagy nincs jó sora, hogy változzon meg az élete.
#JC6
Nekem ez túl rózsaszín. Semmi kudarc? Soha? UFO-e vagy?
több mint 5 éve