OFF topik

31 feliratkozó

több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Ha támogatott lennék, most tuti mondanám mit ajánlok, mert a legjobb tapasztalataim alapján, de így nem a reklám helye 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
hah, nyert a biotech
 index.hu/gazdasag/2020/04/20/felvasarolja_a_magyar_biotechusa_a_scitec_nutritiont/
r.baggio
Hahh, tök mindegy, mindkettő baromi túlárazott 😂
warr_b
Ée baromira szar minoseg is ☝️
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 183 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
hah, nyert a biotech
 index.hu/gazdasag/2020/04/20/felvasarolja_a_magyar_biotechusa_a_scitec_nutritiont/
r.baggio
Hahh, tök mindegy, mindkettő baromi túlárazott 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
hah, nyert a biotech

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Úgy tűnik jelenleg újra van élet a Holdon!  twitter.com/WIRED/status/1251596156859277312
iktriad
én aki elkezdtem olvasni a Terraformars-t, mostantól fosok 😀
Negritis
Nekem meg beugrott, hogy a Star Trek Discovery 1. évadjában is volt egy pont ilyen (csak ott óriásra nőtt) lény, aki ráadásul egy gyilkológéppé vált, ha rátámadtak.
iktriad
Nem véletlen. Ez volt a minta.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 857 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Úgy tűnik jelenleg újra van élet a Holdon!  twitter.com/WIRED/status/1251596156859277312
iktriad
Negritis
Nekem meg beugrott, hogy a Star Trek Discovery 1. évadjában is volt egy pont ilyen (csak ott óriásra nőtt) lény, aki ráadásul egy gyilkológéppé vált, ha rátámadtak.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 694 — The Mathematician
iktriad

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 857 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahol én gyerekkorom nyarait töltöttem 😕 még Panoráma üdülő leánykori nevén....

index.hu/gazdasag/2020/04/09/hatalmas_karibi_luxusszallodat_huznak_fel_szantodon/

Ide nem nagyon hiszem hogy valaha be fogok jutni....
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 179
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT????
 twitter.com/JimBarrett/status/1246459446483656710
iktriad
Jeremy Wade Édesvízi (folyami) szörnyek sorozatában is benne volt a grönlandi cápa és Julius Nielsen cápakutató is:

www.youtube.com/watch?v=u-0SnPGKoEk

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 691 — "Montoya por favor!"
iktriad
Dombi Tibi cápa volt a DVSC előtt nem nagy dolog...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Covid-komform logók:  www.behance.net/gallery/93755381/Coronavirus-Logos

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 287 — Invisible man
Csapatot váltó játékosról aláírás? Van rá esély, hogy elkészül egy-kettő.
| Bears kérések előnyben: Foles, Graham, Ifedi 😀 |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
A babavárónál is csak most esik le, hogy még a feltételek (értsd a baba megszületése) esetén sem csak 10 milliót fizetsz vissza kamatmentesen, hanem a kezességvállalási díjjal együtt egy millióval többet. Ezt segítsetek értelmezni:

"A kölcsön teljes díja, ideértve annak részét képező díjat, jutalékot, költséget és adót (amely tartalmazza az ügyfél által megfizetendő kezességvállalási díj teljes összegét): 524 063 Ft, a havonta fizetendő törlesztőrészlet: 41 667 Ft, kezességvállalási díj induló havi összege: 4 167 Ft, ezek együttes induló havi összege: 45 834 Ft, a kölcsön teljes összege (törlesztőrészletek és a kezességvállalási díjak összege): 10 524 063 Ft."

Amennyiben viszont a 4167 forintot 240-nel megszorzom, nem 524 063 jön ki, hanem 1 millió feletti összeg, akkor most hogy is van ez?
r.baggio
A kezességvállalási díj az év végi tartozás 0,5%-a,tehát ahogy csökken a tőke,úgy fog csökkenni ez a díj is.

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
A babavárónál is csak most esik le, hogy még a feltételek (értsd a baba megszületése) esetén sem csak 10 milliót fizetsz vissza kamatmentesen, hanem a kezességvállalási díjjal együtt egy millióval többet. Ezt segítsetek értelmezni:

"A kölcsön teljes díja, ideértve annak részét képező díjat, jutalékot, költséget és adót (amely tartalmazza az ügyfél által megfizetendő kezességvállalási díj teljes összegét): 524 063 Ft, a havonta fizetendő törlesztőrészlet: 41 667 Ft, kezességvállalási díj induló havi összege: 4 167 Ft, ezek együttes induló havi összege: 45 834 Ft, a kölcsön teljes összege (törlesztőrészletek és a kezességvállalási díjak összege): 10 524 063 Ft."

Amennyiben viszont a 4167 forintot 240-nel megszorzom, nem 524 063 jön ki, hanem 1 millió feletti összeg, akkor most hogy is van ez?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Láttam egy lakást hirdetést a környéken. A mélygarázsba áll a kocsink, feltették úgy a hirdetést, hogy telibe a mi kocsinkkal, rendszámmal. Ok nem a világ legnagyobb dolga, de mai GDPR-os világba, így más kocsijával, telibe rendszámmal feltenni egy hirdetést, azért megbotránkoztató.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 218 — #NoStress
gigantikus önreklám következik, de végre csinálhattam olyan videót, ami talán nektek is érdekes lehet

www.youtube.com/watch?v=ltidvaSpQio&feature=youtu.be
shawnka
10. Sonny Liston, nem Lisbon. Az Portugália fővárosa.

És ne hadarj. Vagy ha hadarsz, attól még artikulálhatsz, hangsúlyozhatsz. 😉
Sobri Jóska
gec és valóban 😀 ugye mi kapjuk a kanadai cégtől a scripteket és abban is el volt írva, én meg a narrához már kész szöveget kaptam csak a fordítónktól.

általában át szoktam nézni őket rendesen, de aznap szóltak hogy megyünk home officeba és fel kellett mondanom kb 7 videót 😀
shawnka
Ha valamihez nem értesz, miért azt csinálod? 😛
Ha Nyilasi helyett Nyulasi van írva, azt is beolvasod?
Sobri Jóska
jézusom Balázs, ne már 😀
200 videót raktam össze az elmúlt 8 hónapban, nagyon kevésben van (ekkora) hiba.
shawnka
Mindketten jobban járunk ha azt a másik 199-t nem nézem át. 😊
De oké, nem szívom a véred, de legalább penitenciául a nehézsúlyú boxvilágbajnokokat tessék elolvasni. Füzesytől valamit, Ökölország és királyai, vagy valami hasonlót.

több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
gigantikus önreklám következik, de végre csinálhattam olyan videót, ami talán nektek is érdekes lehet

shawnka

Sobri Jóska
gec és valóban 😀 ugye mi kapjuk a kanadai cégtől a scripteket és abban is el volt írva, én meg a narrához már kész szöveget kaptam csak a fordítónktól.

általában át szoktam nézni őket rendesen, de aznap szóltak hogy megyünk home officeba és fel kellett mondanom kb 7 videót 😀
shawnka
Sobri Jóska
jézusom Balázs, ne már 😀
200 videót raktam össze az elmúlt 8 hónapban, nagyon kevésben van (ekkora) hiba.
shawnka
csak jobbat vártunk tőled ennyi, ha neked ezek beleférnek, oké...

nem lehet mindenki Black Mamba

😛 😛 😛

több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 841 — Steelers fan

shawnka

Sobri Jóska

shawnka
Sobri Jóska
Elmehet nyugodtan a királyi tévéhez dolgozni. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 654 — Tyrone Creek

shawnka

Sobri Jóska

shawnka
Sobri Jóska
jézusom Balázs, ne már 😀
több mint 5 éve

shawnka

Sobri Jóska

shawnka

több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 648 — Grady Judd fan

shawnka

Sobri Jóska

shawnka
Rájuk szólhatsz a scriptek miatt? Hoffa gyilkosa elmesélte mi történt a testével halála előtt. A gyilkos halála előtt persze. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 654 — Tyrone Creek

shawnka

Sobri Jóska

több mint 5 éve

shawnka