OFF topik

31 feliratkozó

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mennyi van most a kocsidban dande?
LoveSobri
Már 200 ezer körül és erősen kellene szerintem költeni a motorra ( vezérmű rendszer 2023 ig rendben) és a karroszérián is fog az idő. Meg a kormányművön is kell javítani. Nehezen tudnám jó szívvel eladni bárkinek jelen állapotában.
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 172 — Steelers fan
Ha tetszik ha nem lassan kénytelen leszek lecserélni szeretett 17 éves Daewoo nubirámat. Anno 66 ezer km-rel kb 1,5 milláért vettem 12 éve és nagyon bevált.

Az elképzelés max 120 ezer km és max 10 év nagyon max 2 millió, ha lehet 1,4.snél nagyobb motor bár a Skoda kisebb motorai nem tudom, hogyan muzsikálnak.

Hasonló adottságokkal, mint a Nubira.

Ahogy látom elég elég szűkek a lehetőségek, Renault Fluenceben vagy Hyundai i30ban esetleg Citroenben meg Cruzeban látok fantáziát. De persze össze vissza olvas az ember mindent. Ha valakinek van ötlete, tapasztalta (akár ezekről a típusokról) tanácsa, köszönettel fogadom.

Az autókereső oldalakat ismerem 😊 😉
dande
A flünasz a mégane szebb, de fapadosabb változata. Minden tekintetben.
Az i30 szerintem nem rossz kocsi, ha az a lényeg, hogy legyen valami, és nem vagy érzelmi kapcsolatban kocsival. Én pofásnak látom belülről is, de az nem mondható el, hogy megdobogtatná az ember szívét. Ülj bele és érezni fogod.
Skodát kis motorral meg csak octáviától lefelé szabad venni, de ebben a tartományban én nem annyira vagyok járatos. A fabia rapid vonalról meg elég keveset tudok.
kishaszi
A Rapid meg a Scala már csak dsg váltóval van, meg kb 1.2-es motorral...
warr_b
Az szopaacs. :XD

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 182 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ha tetszik ha nem lassan kénytelen leszek lecserélni szeretett 17 éves Daewoo nubirámat. Anno 66 ezer km-rel kb 1,5 milláért vettem 12 éve és nagyon bevált.

Az elképzelés max 120 ezer km és max 10 év nagyon max 2 millió, ha lehet 1,4.snél nagyobb motor bár a Skoda kisebb motorai nem tudom, hogyan muzsikálnak.

Ahogy látom elég elég szűkek a lehetőségek, Renault Fluenceben vagy Hyundai i30ban esetleg Citroenben meg Cruzeban látok fantáziát. De persze össze vissza olvas az ember mindent. Ha valakinek van ötlete, tapasztalta (akár ezekről a típusokról) tanácsa, köszönettel fogadom.

dande
Az i30 szerintem nem rossz kocsi, ha az a lényeg, hogy legyen valami, és nem vagy érzelmi kapcsolatban kocsival. Én pofásnak látom belülről is, de az nem mondható el, hogy megdobogtatná az ember szívét. Ülj bele és érezni fogod.
Skodát kis motorral meg csak octáviától lefelé szabad venni, de ebben a tartományban én nem annyira vagyok járatos. A fabia rapid vonalról meg elég keveset tudok.
kishaszi
A Rapid meg a Scala már csak dsg váltóval van, meg kb 1.2-es motorral...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 949
Mennyi van most a kocsidban dande?
több mint 6 éve

dande

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....

dande
Fluence volt a családban, 3 év alatt 4 lambdaszondacsere...
empty taxi
Köszi, akkor nem véletlen a kvázi nagy kínálat....
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26

dande
Fluence volt a családban, 3 év alatt 4 lambdaszondacsere...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 654 — Tyrone Creek
Óbudai Auchan. Remélem marad konzervbarack mire én megyek!

több mint 6 éve

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 285 — Invisible man
 erdekesportal.com/16-veletlen-egybeeses-amihez-meg-a-photoshopot-sem-kellett-hasznalni/?fbclid=IwAR3AQvE3NIdcUNbcsBLbNB8A3RAcgfwnftIK4wng4dRFLdBPbxhPWmQ2gWQ

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
A fertőzött magyar kamionos ügyét nem értem: azt mondták, hogy a római nagykövetség vonalán jelentkezett még Olaszországból, hogy járt a karanténba került területen még annak lezárása előtt és nem érzi jól magát.

Ugyan a nagykövetségen miért nem utasították, hogy menjen be oda (Rómába) és miért nem külföldön helyezték karanténba, miért engedték haza Bp-re?
Fast Willie
Nem zárom ki h fillérbaszás esete forgott fenn és Olaszországban fizetnie kellett volna a vérvizsgálatért, ami kimutatja h fertőzött-e és így ink megcsináltatta otthon ingyér.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
A 12. heti genetikai vizsgálattal kapcsolatban van valakinek egy-két hasznos infója? A nőgyógyász a háziorvosra, a háziorvos a védőnőre mutogat, meg lehet oldani ezt anélkül, hogy ne kelljen az embernek még ezért is mélyen a zsebébe nyúlnia? Újbudán vagy annak környékén keresünk elsősorban helyet
r.baggio
Nekünk nem kellett fizetni érte, elvileg ez mindenkinek kötelező, ergó tb-s vizsgálat
peach
"A korábban kötelező és ingyenes (OEP által finanszírozott) szűrővizsgálatként alkalmazott AFP-mérés mai mércével mérve alkalmatlan a Down-kór szűrésére, így azt már kivették a kötelező terhesség alatti vizsgálatok közül, nem helyettesítették azonban semmivel. Így aki nem tudja vállalni a kombinált teszt több tízezer forintos költségét, annak csak az ultrahang vizsgálat marad, ami azonban biokémiai vizsgálat nélkül átlagosan 10-ből 3 esetben nem mutatja ki a Down-szindrómát."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 178
A fertőzött magyar kamionos ügyét nem értem: azt mondták, hogy a római nagykövetség vonalán jelentkezett még Olaszországból, hogy járt a karanténba került területen még annak lezárása előtt és nem érzi jól magát.

Ugyan a nagykövetségen miért nem utasították, hogy menjen be oda (Rómába) és miért nem külföldön helyezték karanténba, miért engedték haza Bp-re?
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
A 12. heti genetikai vizsgálattal kapcsolatban van valakinek egy-két hasznos infója? A nőgyógyász a háziorvosra, a háziorvos a védőnőre mutogat, meg lehet oldani ezt anélkül, hogy ne kelljen az embernek még ezért is mélyen a zsebébe nyúlnia? Újbudán vagy annak környékén keresünk elsősorban helyet
r.baggio
Nekünk nem kellett fizetni érte, elvileg ez mindenkinek kötelező, ergó tb-s vizsgálat

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Kedvencem pár napja volt edzés után ülök a recepció mellett az asztalnál,velem szemben egy ötvenes nő.
Random tüsszentek egyet, odaszól a hölgy, hogy egeszségemre, nyilván meg is köszönöm.
Aztán ahogy nyomkodom a telóm tovább, látom, hogy ilyen brutál lassítva húzza fel a sálját az arcára, de tényleg mintha nem akarná, hogy észre vegyem. Full szurreális volt a helyzet. Nagyon erőlködtem, hogy ne röhögnem pofán.
Hanni
Én nem erőlködtem volna. 😀
Simán odanyögtem volna neki, hogy nyugalom hölgyem, az orvos azt mondta pikk-pakk túl leszek nezen... Így vagy úgy... 😀

több mint 6 éve
Most akkor igyak, vagy kétségbe essek. Vagy kétségbe esve igyak. /?/
Nem könnyű feloldani ezt a kis bármit, , mivel... úgyis iszunk, majd előtte megszívjuk...
ozibozi
Elszívjuk.

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 21 001
Most akkor igyak, vagy kétségbe essek. Vagy kétségbe esve igyak. /?/
Nem könnyű feloldani ezt a kis bármit, , mivel... úgyis iszunk, majd előtte megszívjuk...

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 691 — "Montoya por favor!"
Nem tudom ki mennyire követi a honi női kosárlabdát, de most van egy érdekes eset. A Sopron női kosárcsapata az EL utolsó fordulójában Schioban játszana. Igen ám, de az nagyon közel van a gócpontokhoz, karanténba lévő helyekhez. Jelezték a Fibának, mire az a körélményekre tekintettel áttette a meccset Ljubljanába. Erre mit ad isten oda sem utaznak el. Persze a soproniak egyetértenek a döntéssel, nekem azért egy picit wtf. Csóri olaszoknak el kell utazniuk Szlovéniába, ahol a bíró fogja lefújni a meccset. Így a Sopron kapni fog elvben -1 bünti pontot, emiatt nem jut tovább az EL-ben, ráadásul a csoport 7. helyére fog csúszni, ami miatt még az EK-ba sem mennek.
A vicc az, hogy irtó sok engem volt a velencei karneválon, simán lehet, hogy már rég itt van, csak lappang.
NB2
Nem vagyok szakértő, de szerintem nem csak lappang, valaki aki beteg volt és azt hitte influenzás azután meggyógyult az már lehet túl is van rajta. Főleg hogy ez is leginkább az idősekre veszélyes, vagy akinek van valami más betegsége, a hálalozási ráta szerint.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 203 — nabege2@yahoo.com
Nem tudom ki mennyire követi a honi női kosárlabdát, de most van egy érdekes eset. A Sopron női kosárcsapata az EL utolsó fordulójában Schioban játszana. Igen ám, de az nagyon közel van a gócpontokhoz, karanténba lévő helyekhez. Jelezték a Fibának, mire az a körélményekre tekintettel áttette a meccset Ljubljanába. Erre mit ad isten oda sem utaznak el. Persze a soproniak egyetértenek a döntéssel, nekem azért egy picit wtf. Csóri olaszoknak el kell utazniuk Szlovéniába, ahol a bíró fogja lefújni a meccset. Így a Sopron kapni fog elvben -1 bünti pontot, emiatt nem jut tovább az EL-ben, ráadásul a csoport 7. helyére fog csúszni, ami miatt még az EK-ba sem mennek.
A vicc az, hogy irtó sok engem volt a velencei karneválon, simán lehet, hogy már rég itt van, csak lappang.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 323 — Cowboys fan
No srácok: ki az aki már elkezdett betárazni? (értsd koronavírus miatti vesztegzár, bevásárlás) nálunk az asszony már kiadta az ukázt....😊 😕
dande
Van itthon egy VSOP meg egy VS cognac, egy Havana Club rum, tesóm hozott a kazahoktól helyi vodkát a jégkorong selejtező tornáról, van még söröm, pálinkám. Ennyivel el leszek.

Hisztériát meg hagyom a paranoiásoknak.
kishaszi
Nálam két üveg szabolcsi hp, vodka, vilmoskörte, 6-8 üveg bor és vagy 8-10 üveg whisky.
warr_b
húbaszki, életem egyik legkeményebb piája egy szakolyi rettenetes volt, az kipucolta rendesen a nyelővcsövemet
több mint 6 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 647 — Poloska confirmed
Kedvencem pár napja volt edzés után ülök a recepció mellett az asztalnál,velem szemben egy ötvenes nő.
Random tüsszentek egyet, odaszól a hölgy, hogy egeszségemre, nyilván meg is köszönöm.
Aztán ahogy nyomkodom a telóm tovább, látom, hogy ilyen brutál lassítva húzza fel a sálját az arcára, de tényleg mintha nem akarná, hogy észre vegyem. Full szurreális volt a helyzet. Nagyon erőlködtem, hogy ne röhögnem pofán.
több mint 6 éve
No srácok: ki az aki már elkezdett betárazni? (értsd koronavírus miatti vesztegzár, bevásárlás) nálunk az asszony már kiadta az ukázt....😊 😕
dande
Van itthon egy VSOP meg egy VS cognac, egy Havana Club rum, tesóm hozott a kazahoktól helyi vodkát a jégkorong selejtező tornáról, van még söröm, pálinkám. Ennyivel el leszek.

kishaszi
Nálam két üveg szabolcsi hp, vodka, vilmoskörte, 6-8 üveg bor és vagy 8-10 üveg whisky.
warr_b
Minőségi borok itt is vannak, csak nem szeretem. 😀 Azt majd akkor, ha nincs más 😊

több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Most azért örülök hogy nem lett az Olasz fuvarból semmi, pedig elég erősen nézegettük a Főnökkel. D:
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 182 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
dande

kishaszi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
dande