OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx 14 107 — fő libsi
Még egy nagy öreg ment el...
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 652 — Tyrone Creek
nem kristóf miatt töröltette magát Fake.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Komolyan, nem hiszem el! kristóf, hogy érzed magad?? Pusztán azért mert már Sobri régóta a bögyödben van ("nem ezen vita miatt, hanem a teljes "munkássága" és folyamatos trollkodása miatt tenném ki, semmi szükség a feszültségkeltésre." - ezt azoknak is írnám akik lájkoltak a hsz-ed") be fogod fenyegetni minden egyes alkalommal Sobrit és az éppen adott másik feszültségkeltőt? Meg fogsz lepődni, egy fórumon a feszültség természetes dolog, azért fórum.
Az egész moderátori (adminisztrátori - mit tudom én) munkásságodat megkoronáztad azzal, hogy fake törölte magát. Ennyit fizettünk azért, hogy megtudjuk, szereted csapkodni a ban gombot. Kurva drága volt!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
Hàt mégis eljött a világvége. Nem tudtam hogy ilyen a megsemmisülés, mindenesetre fura, a Fék behúzta, de a gügyeség tengelye továbbforog az elvesemberek önhazugságaiban a túlélő a burok, a lényegi fikaparádé forrásai immáron másodlagosak, hisz mindegy, hogy Sanyibácsitól indulunk-e vagy rátarti műbájorizmustól, a szálak összefutnak, nem kell megérteni semmit szét kell baszni, s folyamatosan hangoztatni az elvhűséget, olyan elvhűséget, amelyről a kiböfögőnek fogalma sincs, ezért maga sem tartja be, sőt fogalma nincs róla, ha nem betűszerint szerepel. Fake minden tisztelet, Sobri szintén.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
úgy érzem jc6 és mozart egymásra találtak itt! 😀Divat
már be is tette facebookon a kapcsolatban címkét az én drága magyarnémet barátom :

szerk: szóval..sorry span Divat... 😕
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
úgy érzem jc6 és mozart egymásra találtak itt! 😀

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
figyel Feka. Mozart is meg én is írtunk már pár értelmes hsz-t, csak azt nem olvastad.
de ugyan így vagyok veled én is. személyeskedést mellőző, vulgáris kifejezésektől mentes, más embert nem sértő hsz-t tőled nem nagyon láttam.

Mozart: mission accomplished.

😀
több mint 13 éve
kernem azt a torlest. piszaut.Fake
nemá....kinek küldöm a ritmusra puszikat? 😕

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kernem azt a torlest. piszaut.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
...na azt ugy annyira nem tudja ertelmezni az igazsagerzetem.Fake
neked van olyan? 😀
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 528
amugy arra van mod h vki toroltesse magat innet a picsaba ?Fake
lsd. briaempty taxi
bria magat torolte. addig csak helmut akarta volna, ot pedig visszautasitottak mondvan h torles nincs. de koszonom szepen a valaszt, ezen asszem most elmorfondirozok 1-2 napot.Fake
ha neked ez ekkora lelki meghasonlás, hogy lájkoltam a kommented, leszedem. Ezen ne múljék 😀Amadeus91
maradjunk annyiban h ez sem lenne kezdetnek rossz. de tudod mi okozza a meghasonlast ? az, mar megbocsass, hogy se toled se jctol meg ird es mondd egy ertelmes hszt nem olvastam, sobritol pedig tobbet is. es kit akarnak konstansan kibaszni innet, kitalalod ? es ez meg mindig nem baszna szet az ingerkuszobomet. de az h ot megallas nelkul baszogatjak, az olyan retardalt, fogyatekos, alszent hulyek mint ti, pedig egy szoval sem voltak meg megfegyelmezve semmilyen szinten meg (ja de bocs jc egyszer kivolt tiltva vmi 1 hetre azta ... ), na azt ugy annyira nem tudja ertelmezni az igazsagerzetem.Fake
ki voltam tiltva én is. Sittesek rlz!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de akkor téged miért utál? Amadeus91
mert hites vagyok meg Szlovákiában focizok. ami nála = büdös tót zsidó..

😀 😀 😀JC6
de főleg zsidó! 😀Amadeus91
néha azon filózok nem-e kelt életre Cartman és vette fel a Fake nevet... 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lsd. briaempty taxi
bria magat torolte. addig csak helmut akarta volna, ot pedig visszautasitottak mondvan h torles nincs. de koszonom szepen a valaszt, ezen asszem most elmorfondirozok 1-2 napot.Fake
ha neked ez ekkora lelki meghasonlás, hogy lájkoltam a kommented, leszedem. Ezen ne múljék 😀Amadeus91
maradjunk annyiban h ez sem lenne kezdetnek rossz. de tudod mi okozza a meghasonlast ? az, mar megbocsass, hogy se toled se jctol meg ird es mondd egy ertelmes hszt nem olvastam, sobritol pedig tobbet is. es kit akarnak konstansan kibaszni innet, kitalalod ? es ez meg mindig nem baszna szet az ingerkuszobomet. de az h ot megallas nelkul baszogatjak, az olyan retardalt, fogyatekos, alszent hulyek mint ti, pedig egy szoval sem voltak meg megfegyelmezve semmilyen szinten meg (ja de bocs jc egyszer kivolt tiltva vmi 1 hetre azta ... ), na azt ugy annyira nem tudja ertelmezni az igazsagerzetem.
több mint 13 éve

😀 😀 😀JC6
de főleg zsidó! 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

😀 😀 😀
több mint 13 éve
lsd. briaempty taxi
nem is az... csak tudod, Feka alapjában véve rendes ember, csak nem bírja az emigrált magyarokat, kik itt hagyták a szép és csodás anyaországot, mint pl te kis - szerinte - hazaáruló...JC6
de akkor téged miért utál?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lsd. briaempty taxi
nem is az... csak tudod, Feka alapjában véve rendes ember, csak nem bírja az emigrált magyarokat, kik itt hagyták a szép és csodás anyaországot, mint pl te kis - szerinte - hazaáruló...
több mint 13 éve
lsd. briaempty taxi
ha neked ez ekkora lelki meghasonlás, hogy lájkoltam a kommented, leszedem. Ezen ne múljék 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lsd. briaempty taxi
bria magat torolte. addig csak helmut akarta volna, ot pedig visszautasitottak mondvan h torles nincs. de koszonom szepen a valaszt, ezen asszem most elmorfondirozok 1-2 napot.
több mint 13 éve
vege a vilagnak, jc es barommozart is likeolta ugyanazt a hozzaszolasom. megyek es a toba olom magam.Fake
Mozart írt nekem PM-et, megyünk-e a temetésedre?
😀JC6
sírok 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vege a vilagnak, jc es barommozart is likeolta ugyanazt a hozzaszolasom. megyek es a toba olom magam.Fake
😀JC6
akkor ti mar reg a fold alatt fogtok pihengetni majmocak 😉Fake
fék látom új barátaid vannak... 😊Divat
ketlem. inkabb arra gyanakszom h te meg a joci kuldtetek oket ram, es ezt a legutobbi csoportos seggbekurasotok alkalmaval beszeltetek le veluk.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 244 — NFL bracket champion '26
lsd. bria

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 652 — Tyrone Creek
természetesen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
amugy arra van mod h vki toroltesse magat innet a picsaba ?
több mint 13 éve
😀JC6
akkor ti mar reg a fold alatt fogtok pihengetni majmocak 😉Fake
fék látom új barátaid vannak... 😊

|