OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem engem kell meggyőzz, nem én intézem a pokolbizniszt.
Ez a pápista(katolikus) frazeológia, nem az enyém.
Számomra mindenki isten báránykája teljes egyenlőségben, minden vallás pont ugyanannyit ér.
Sőt, még az álszent karatés keresztények is.Sobri Jóska
nemtom Sobri, én hiszek a Mennyben és a pokolban, szóval a pár éves fórumbeli tevékenységedet látva és az életedből pár dolgot tudva azt mondom: sz@r lesz neked, ha igazam van.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 185 — #NoStress
Azért te is megfeledkeztél az elmúlt pár ezer év pár milliárd emberéről, akik éltek és már meghaltak.
És arról is, hogy még a kersztények közül is sok kerül a pokolra, csak a pápista (katolikus) az official mennypozitív.
Reformátusok, baptisták, adventisták, hitgyülisek, jehova tanúi, és mindenféle a fősodortól elfajzott szekta tagjai ugyanúgy pokolvárományosak.
Sobri Jóska
ne elfajzott szektázzál mert megkereslek és kiütlek. keresztényi nem keresztényi cselekedet, leszarom.JC6
Nem engem kell meggyőzz, nem én intézem a pokolbizniszt.
Ez a pápista(katolikus) frazeológia, nem az enyém.
Számomra mindenki isten báránykája teljes egyenlőségben, minden vallás pont ugyanannyit ér.
Sőt, még az álszent karatés keresztények is.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azért te is megfeledkeztél az elmúlt pár ezer év pár milliárd emberéről, akik éltek és már meghaltak.
És arról is, hogy még a kersztények közül is sok kerül a pokolra, csak a pápista (katolikus) az official mennypozitív.
Reformátusok, baptisták, adventisták, hitgyülisek, jehova tanúi, és mindenféle a fősodortól elfajzott szekta tagjai ugyanúgy pokolvárományosak.
Sobri Jóska
ne elfajzott szektázzál mert megkereslek és kiütlek. keresztényi nem keresztényi cselekedet, leszarom.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 528
Azért kimerítő meló lehet ördögnek lenni. A világ 7,07 milliárd emberéből cca. 1,2 milliárd keresztény. Jó sok férőhelyre van szükség. Napi 26 ezres halálozással számolva ördög legyen a talpán aki bírja. Nem is tudom kinek rosszabb. Aki odakerül, vagy aki ott melózik?apeszos
Sobri Jóska
van egyáltalán olyan aki nem fog a pokolra jutni? Még a szentek közül is egy-kettő ott fog kikötni.Amadeus91
A gyónás és az utolsó kenet a lényegjjncaa
megváltó cédula?
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 861 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Azért kimerítő meló lehet ördögnek lenni. A világ 7,07 milliárd emberéből cca. 1,2 milliárd keresztény. Jó sok férőhelyre van szükség. Napi 26 ezres halálozással számolva ördög legyen a talpán aki bírja. Nem is tudom kinek rosszabb. Aki odakerül, vagy aki ott melózik?apeszos
Sobri Jóska
van egyáltalán olyan aki nem fog a pokolra jutni? Még a szentek közül is egy-kettő ott fog kikötni.Amadeus91
A gyónás és az utolsó kenet a lényeg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Sobri Jóska
van egyáltalán olyan aki nem fog a pokolra jutni? Még a szentek közül is egy-kettő ott fog kikötni.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 285
Tegnap Pakson Nike Brady mez. Eléggé elterjedtek itt nálunk is az NFL-es cuccok. Már nem csak szabának, Gomboc_Arthurnak és nekem van... 😊Matthew99
szabának nem Rivers meze van? 😀JC6
Nem, Tomlinson meze van.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
El vagytok tévedve, aki nincs keresztelve liturgia szerint, hogyan kerül pokolra? Aki meghallotta az igét, de aztán megtagadta az mén oda, de még ott is az utolsó kenettel benyelhető a feloldozás.sutianap
Nem állítottam, feltételeztem.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
Sobri Jóska
El vagytok tévedve, aki nincs keresztelve liturgia szerint, hogyan kerül pokolra? Aki meghallotta az igét, de aztán megtagadta az mén oda, de még ott is az utolsó kenettel benyelhető a feloldozás.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 185 — #NoStress

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tegnap Pakson Nike Brady mez. Eléggé elterjedtek itt nálunk is az NFL-es cuccok. Már nem csak szabának, Gomboc_Arthurnak és nekem van... 😊Matthew99
szabának nem Rivers meze van? 😀
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 454
és a muszlimok, buddhisták etc...? Amadeus91
három megoldás lehetséges
1.) ők más Istenben hisznek, ezért más az elbíráló és elbírálás
2.) ugyanabban az Istenben hiszenek, csak a tiszteletük, alázatok, imádatuk kifejezési módja különbözik, így ahogy egy-egy feladatra is lehet több jó megoldás, előttük is nyitva állhat a mennyország /*vagy ahova jutni szeretnének*/ kapuja
3.) valóban megszívták, és csak remélni lehet, h mi nem. reméljük a south park alkotói is tudnak tévedni 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 280 — Invisible man
Tegnap Pakson Nike Brady mez. Eléggé elterjedtek itt nálunk is az NFL-es cuccok. Már nem csak szabának, Gomboc_Arthurnak és nekem van... 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Végtelen az ő szeretete, barátom 😉sutianap
Azt veszem észre.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Kiváncsi vagyok, ebből a kapurendszerből mikor lesz valami.
 www.portfolio.hu/vallalatok/kkv/jon_a_kapurendszer_a_metroban.173892.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
El tudom képzelni, hogy mi lehet mondjuk egy madár bűne, mert amiért pokolra kerül... mondjuk egy galamb azért, mert bepiszkította rendszeresen a püspök autóját. 😊
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
Végtelen az ő szeretete, barátom 😉

több mint 13 éve
Azért kimerítő meló lehet ördögnek lenni. A világ 7,07 milliárd emberéből cca. 1,2 milliáed keresztény. Jó sok férőhelyre van szükség. Napi 26 ezres halálozással számolva ördög legyen a talpán aki bírja. Nem is tudom kinek rosszabb. Aki odakerül, vagy aki ott melózik?apeszos
és az állatokkal és rovarokkal mi a helyzet? ne legyünk már elitistákjjncaa
Pláne. Ez eszembe sem jutott. Akkor könyvelőnek (bocs Gyurma 😛 ) még szarabb mint villáspatás seggböködőnek..
több mint 13 éve
Azért kimerítő meló lehet ördögnek lenni. A világ 7,07 milliárd emberéből cca. 1,2 milliáed keresztény. Jó sok férőhelyre van szükség. Napi 26 ezres halálozással számolva ördög legyen a talpán aki bírja. Nem is tudom kinek rosszabb. Aki odakerül, vagy aki ott melózik?apeszos
és az állatokkal és rovarokkal mi a helyzet? ne legyünk már elitisták

---
több mint 13 éve
Azért kimerítő meló lehet ördögnek lenni. A világ 7,07 milliárd emberéből cca. 1,2 milliárd keresztény. Jó sok férőhelyre van szükség. Napi 26 ezres halálozással számolva ördög legyen a talpán aki bírja. Nem is tudom kinek rosszabb. Aki odakerül, vagy aki ott melózik?
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mindenki megy a pokolba, a Mormonoké az igazság!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kampec mindegyiknek 😀
több mint 13 éve
ateizmus rlz!

edit: mindenki jobb ha magában hisz, olcsóbb.Amadeus91
szar lesz neked, ha kiderül van pokol 😀JC6
Jobb, ha nincs?Sobri Jóska
tudtommal a pokolban olyan kínok várnak, hogy jobb elkerülni, szóval ha úgy nézi mint ateista, akkor neki valszeg jobb, mivel, ha nincs, elkerüli..de ha van, megszívta 😀JC6
és a muszlimok, buddhisták etc...?
több mint 13 éve
ateizmus rlz!

edit: mindenki jobb ha magában hisz, olcsóbb.Amadeus91
szar lesz neked, ha kiderül van pokol 😀JC6
Jobb, ha nincs?Sobri Jóska
tudtommal a pokolban olyan kínok várnak, hogy jobb elkerülni, szóval ha úgy nézi mint ateista, akkor neki valszeg jobb, mivel, ha nincs, elkerüli..de ha van, megszívta 😀JC6
Purgatóriumba megy a szorzótábla szerint, ott még el lehet lébecolni