OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Azért akadnak hiányos műveltségű amerikaiak.Szabler
haverom pár éve volt kint egy nyarat Houstonban, és mesélte, hogy egy töritanár megkérdezte tőle, hogy akkor Magyarország most még a Szovjetúnió része vagy sem

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 454

😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Azért akadnak hiányos műveltségű amerikaiak.

"Okay, America, it's time for a history lesson. Who shot Abraham Lincoln? While 75 percent of the 1,218 adults surveyed in a 60 Minutes/Vanity Fair poll answered correctly with the name of actor John Wilkes Booth, 7 percent went for that other three-named presidential assassin Lee Harvey Oswald, who we all should remember shot John F. Kennedy. At least only 1 percent thought that Michael Tilson Thomas, a living and (as far as we know) unthreatening conductor and composer, was the assassin." 😀

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 244 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Már el is fogták, de tényleg durva, ahogy az aurorai lövöldözőről (megint azon megy a vita, hogy épelméjű-e a tömeggyilkos vagy sem...) és az IMEI-ben kezeltekről szóló cikk is...

Én mindig azt hittem, hogy az emberölés a legnagyobb bűn, de ezek szerint könnyen meg lehet úszni akár még ezt is, éljen az igazságszolgáltatás!jjncaa
Hú basszus, ki fogod húzni a gyufát... 😀 😛
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 861 — no es importante
Már el is fogták, de tényleg durva, ahogy az aurorai lövöldözőről (megint azon megy a vita, hogy épelméjű-e a tömeggyilkos vagy sem...) és az IMEI-ben kezeltekről szóló cikk is...

Én mindig azt hittem, hogy az emberölés a legnagyobb bűn, de ezek szerint könnyen meg lehet úszni akár még ezt is, éljen az igazságszolgáltatás!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 527
 index.hu/belfold/2012/09/30/szokesben_a_gyilkos/

most akkor börtön vagy kolesz?

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
több mint 13 éve
hajrá Wake Forest!
 www.origo.hu/techbazis/20120925-fejlesztesek-az-agyba-ultetett-microchipek-teren-darpa-intel-es-etikai.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Arra utaló bizonyítékot talált a Mars-szonda, hogy létezett víz a Marson.
több mint 13 éve
Aki esetleg nem ismeri:

www.free-tv-video-online.me

Rengeteg film és sorozat angolul online.

(Nekem most a közelgő nyelvvizsga miatt is nagyon hasznos).Vrijbloed
 serienjunkies.org

(angol-német nyelven kb minden)
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Aki esetleg nem ismeri:

www.free-tv-video-online.me

Rengeteg film és sorozat angolul online.

(Nekem most a közelgő nyelvvizsga miatt is nagyon hasznos).
több mint 13 éve
de amikor azt mondtam, hogy vannak ilyen beteg emberek, akkor én voltam lehülyézve. Amadeus91
Lehet, hogy nem ezért. 😊Atari
Sőt.
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
de amikor azt mondtam, hogy vannak ilyen beteg emberek, akkor én voltam lehülyézve. Amadeus91
Lehet, hogy nem ezért. 😊

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
 www.blikk.hu/blikk_aktualis/ketszer-tamadt-egy-nap-a-gyilkos-2111059 LAZA

Tiszta Csikágó bazdeaglesmcnabb
Ijj, ez durva, szerencsétlen nők 😕
A végén még rájuk lesz szükség:
empty taxi
de amikor azt mondtam, hogy vannak ilyen beteg emberek, akkor én voltam lehülyézve.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 244 — NFL bracket champion '26

Tiszta Csikágó bazdeaglesmcnabb
Ijj, ez durva, szerencsétlen nők 😕
A végén még rájuk lesz szükség:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 122 — je suis poloska

Tiszta Csikágó bazd

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 292 — Vikings fan
Jövök haza rendes csuklós kék busszal, teljesen egyedül vagyok rajta, sofőr azért lelkesen bemondta mindig a megállókat. 😊süti
mer azok nem előre vannak felvéve??Divat
Régi kék buszont általában nem.
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Jövök haza rendes csuklós kék busszal, teljesen egyedül vagyok rajta, sofőr azért lelkesen bemondta mindig a megállókat. 😊süti
mer azok nem előre vannak felvéve??

|
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Jövök haza rendes csuklós kék busszal, teljesen egyedül vagyok rajta, sofőr azért lelkesen bemondta mindig a megállókat. 😊
több mint 13 éve
elindult az új  www.sbnation.com/
nem csúnya 😊

---
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Becsicskul?

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
szobatársam játszik valami fenetudjamilyen mmorpg-vel és 300-as szinten van ami állítólag világklasszisnak számít.

erre ráírt egy gyerek Dubajból, hogy legyen a testőre, megfizeti csak adjon mail címet meg számlaszámot 😀

több mint 13 éve
Sobri, mutasd már meg hol szlovákoztam, büdös ribancoztam.. Tudod mit? Mégsem. Jól kivetítetted rám ezt az egészet meglehetősen személyeskedve. A Te életed sem lehet sokkal jobb, ha így általánosítasz, és gyűlölködsz mint bárki más, csak fellengzős díszcsomagolásba burkolod. Amúgy pedig csak körül kellene nézned, mert inkább a megélhetési jogvédelem lett "menő", de leginkább hangos. Ugyanazt teszed amit én csak ellenkező előjellel. Te sem vagy jobb hiába szeretnéd. Eddig azt hittem elkerülhetem, de mégis meg kell nyomnom azt a bizonyos gombot. Nagyon átcsapott személyeskedésbe. Köszöntem a részvételt.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Sobri, maradjunk a tényeknél. A baleset hajnalban történt.tomi-tomi
Ismereteim szerint 4 óra 45 perckor történt a baleset. A kérdéses napon, augusztus 21-én pedig 5 óra 44 perckor kelt fel a nap. Nem tudom pontosan milyenek a fényviszonyok egy órával napkelte előtt, de felteszem még elég sötét van.
Szabler
Rosszul teszed fel. A népi nyelv ezt az időszakot hívja pirkadatnak, hajnalhasadásnak. Ezek szerint nem nagyon szoktál felkelni ilyen korán, ezért ma este nézd meg napnyugta után szűk egy órával, hogy mennyire világos van (most egy hónappal később vagyunk, ezért rövidebb ez a már/még nem sötét, világos időszak.)tomi-tomi
Elvégeztem a házi feladatot, Tanár Úr! Ma 18 óra 44 perckor ment le a nap. Már háromnegyed órával később is - az én szememnek - elég sötét volt. Egy kis fény derengett még halványan a nyugati horizonton, ahol a nap lement. Egy órával naplemente után már ennyi sem látszott. Nem mondom, hogy koromsötét volt, de a fényviszonyok inkább éjszakainak, mintsem reggelinek tűntek. (Azt még érdemes hozzátenni, hogy a tragikus baleset előtt a járművek az állítólagos szemtanútól távolodva nyugat-délnyugati irányba haladtak, tehát nem arrafelé, ahonnan már derenghetett némi fény.) Nem sarkalatos kérdés ez, de nem is teljesen lényegtelen az ügy szempontjából.

A lényeg az, hogy igen elsietettnek és megalapozatlannak érzem, hogy egy bulvárlap cikkére alapozva, aki egy állítólagos és nem biztosan hiteles szemtanú ismerősétől szerezte az információt, itt egyesek indulatosan máris kötelet követelnek a tettesnek. Szabler
Elnézést kérek, tényleg kioktatóra sikerült! Ráadásul még azt is elfelejtettem megköszönni, hogy végre megtudtam a pontos idejét a balesetnek. Nekem csak annyit sikerült kideríteni, hogy fél hat-hatkor már biztos megtörtént, de az már reggel. Még egyszer, bocsánatot kérek!

Itt Pesten felhőtlen időben fél nyolc körül még viszonylag jól lehetett látni.
Valóban nyugati irányba (a kevésbé világos felé) haladtak. Ellenben Kelet-Magyarországon voltak, ott korábban kel a Nap. 😀
Idén nyáron (is) többször fenn voltam 4-5 óra körül, akkor már világos van.
Az utolsó bekezdéseddel teljesen egyetértek - eddig is így volt.

Sobri, szerintem alapvetően téves a diagnózisod.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)