OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
Most, hogy Fake és fetomy elment, bria visszajött.Briareos = Fake & fetomy!
Egyértelmű a szitu. 😀Stez
Csekkolom is az IP-ket.
több mint 13 éve
Csak manapság? Az elmúlt 3 év smafu? 😊De manapság neked elég sok az epic fail. 😀StezIgen, visszaolvasva tényleg. 1 Epic Faillel mondjuk stílszerű a köszöntés. iktriadEz azért elég buzis lett 😀Wyattmi van, mindenkinek elgurult?briareosBria visszatért! Mindjárt módosítom is a sigemben lévő aláírást! Maradj soká kérlek Darth Casanova! iktriad
több mint 13 éve
De manapság neked elég sok az epic fail. 😀Igen, visszaolvasva tényleg. 1 Epic Faillel mondjuk stílszerű a köszöntés. iktriadEz azért elég buzis lett 😀Wyattmi van, mindenkinek elgurult?briareosBria visszatért! Mindjárt módosítom is a sigemben lévő aláírást! Maradj soká kérlek Darth Casanova! iktriad
több mint 13 éve
Igen, visszaolvasva tényleg. 1 Epic Faillel mondjuk stílszerű a köszöntés.Ez azért elég buzis lett 😀Wyattmi van, mindenkinek elgurult?briareosBria visszatért! Mindjárt módosítom is a sigemben lévő aláírást! Maradj soká kérlek Darth Casanova! iktriad
több mint 13 éve
Ez azért elég buzis lett 😀mi van, mindenkinek elgurult?briareosBria visszatért! Mindjárt módosítom is a sigemben lévő aláírást! Maradj soká kérlek Darth Casanova! iktriad

több mint 13 éve
+18-as képet biztos nem enged 😛 😀hát meglátjuk kicsit idegen az új felület. mi a rákért nem tudok avatart berakni?briareosmi van, mindenkinek elgurult?briareosBria visszatért! Mindjárt módosítom is a sigemben lévő aláírást! Maradj soká kérlek Darth Casanova! iktriad
több mint 13 éve
I.K.T.R.I.A.D. biztos blokkolja a rendszert.hát meglátjuk kicsit idegen az új felület. mi a rákért nem tudok avatart berakni?briareosmi van, mindenkinek elgurult?briareosBria visszatért! Mindjárt módosítom is a sigemben lévő aláírást! Maradj soká kérlek Darth Casanova! iktriad
több mint 13 éve
hát meglátjuk kicsit idegen az új felület. mi a rákért nem tudok avatart berakni?mi van, mindenkinek elgurult?briareosBria visszatért! Mindjárt módosítom is a sigemben lévő aláírást! Maradj soká kérlek Darth Casanova! iktriad
több mint 13 éve
mi van, mindenkinek elgurult?briareosBria visszatért! Mindjárt módosítom is a sigemben lévő aláírást! Maradj soká kérlek Darth Casanova!
több mint 13 éve
én nem sértődtem be, csak már beleuntam. de hát titeket nem lehet magatokra hagynimi van, mindenkinek elgurult?briareosNem, csak bria emlék feladatot adnak be többenToca
több mint 13 éve
Most, hogy Fake és fetomy elment, bria visszajött.Szerintem JC6 és Amadeus eskövőjére jött csak, mert ezt még ő se tudta elhinni
Egyértelmű a szitu. 😀Stez
több mint 13 éve
Most, hogy Fake és fetomy elment, bria visszajött.Egyértelmű a szitu. 😀
több mint 13 éve
Ebből az elmúlt 30 és elkövetkező 20-30 órából ugye valaki fog egy könyvet írni vagy filmet forgatni? Egészen elképesztő fordulatok vannak itt 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
mi van, mindenkinek elgurult?briareosNem, csak bria emlék feladatot adnak be többen
több mint 13 éve
Én csak azt tudom, hogy régen minden jobb volt. Minden hozzászólás aranyköpés volt, vagy olyan színvonalat hozott, hogy egy újságíró is megirigyelte volna. Mindenki kedves volt mindenkivel, a közösség szerette egymást összetartott. Senki nem haragudott senkire. Csak hát a régi jó dolgokból nem maradt már semmi, mert ez a mai fiatalság...
több mint 13 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Gyerekek, gyerekek..... szeretik a perecet.
több mint 13 éve
nem kristofról beszéltem 😉btw, elég hiteltelen a fórum ilyen megbélyegzése egy felhasználótól, aki itt van kb. 1, másfél éve. (vagy akkor mondjam, hogy engem személyemben sért, hogy JC6 általánosítva lelótúróz...? se..)pc_xakár hiteltelen akár nem, nem hiszem, hogy egy admintól ez egy elvárható szint | ha már itt tartunk: régebbről ilyenre nem kimondottan emlékszem😊, de végülis nem számít | sapka

több mint 13 éve
Akkor lassan ott tartunk, hogy ne legyen admin a fórumon, aztán jöhet a káosz.
több mint 13 éve
btw, elég hiteltelen a fórum ilyen megbélyegzése egy felhasználótól, aki itt van kb. 1, másfél éve. (vagy akkor mondjam, hogy engem személyemben sért, hogy JC6 általánosítva lelótúróz...? se..)pc_xakár hiteltelen akár nem, nem hiszem, hogy egy admintól ez egy elvárható szint | ha már itt tartunk: régebbről ilyenre nem kimondottan emlékszem😊, de végülis nem számít |
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
mert az teljesen rendben levő dolog, ha ócsárolja a jelenlegi fórumot. de leginkább ezzel usereket. igazad van, csinálja nyugodtan.nem kell ez a szar személyeskedés, ilyet mindenki tud; bravóVolt szerencsém a haromT-s időszak alatt bekapcsolódni a fórum életébe. Sose felejtem. Az egy f@sza közeg, időszak volt. Ez a mostani meg lótúró.JC6várom, hogy levezesd a csatlakozásod óta eltelt idő és a fórum tartalmi minőségének rohamos romlása közötti kapcsolatot. ja, levezettem.shawnka
mellesleg ezt úgy mondom, hogy nem túlzottan kedvelem JC6-otsapka
több mint 13 éve
szerintem nem személyes, csak vicces... btw, elég hiteltelen a fórum ilyen megbélyegzése egy felhasználótól, aki itt van kb. 1, másfél éve. (vagy akkor mondjam, hogy engem személyemben sért, hogy JC6 általánosítva lelótúróz...? se..)nem kell ez a szar személyeskedés, ilyet mindenki tud; bravóVolt szerencsém a haromT-s időszak alatt bekapcsolódni a fórum életébe. Sose felejtem. Az egy f@sza közeg, időszak volt. Ez a mostani meg lótúró.JC6várom, hogy levezesd a csatlakozásod óta eltelt idő és a fórum tartalmi minőségének rohamos romlása közötti kapcsolatot. ja, levezettem.shawnka
mellesleg ezt úgy mondom, hogy nem túlzottan kedvelem JC6-otsapka
Amúgy ezt a törlömmagammindenkihülye dolgot sosem értettem (konqnál se, ne is haragudj)... nem hiszem, hogy ilyen gyenge jellemek lennétek, man up gyerekek, mert ez az egyész csak a nagy rinyálásról szól eddig... ha valami nem tetszik a legkönyebb megoldás otthagyni a faszba... de ha nektek ez kell... faszos valóvilág...

több mint 13 éve
nem kell ez a szar személyeskedés, ilyet mindenki tud; bravóVolt szerencsém a haromT-s időszak alatt bekapcsolódni a fórum életébe. Sose felejtem. Az egy f@sza közeg, időszak volt. Ez a mostani meg lótúró.JC6várom, hogy levezesd a csatlakozásod óta eltelt idő és a fórum tartalmi minőségének rohamos romlása közötti kapcsolatot. ja, levezettem.shawnka
mellesleg ezt úgy mondom, hogy nem túlzottan kedvelem JC6-ot
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!