OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
ateizmus rlz!

edit: mindenki jobb ha magában hisz, olcsóbb.Amadeus91
szar lesz neked, ha kiderül van pokol 😀JC6
Pedig egyértelmű h a Pokol létezik:  hu.wikipedia.org/wiki/Pokol_B%C3%A9laempty taxi
És igen, Bélának hívják, vagy az már politika?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ateizmus rlz!

Jobb, ha nincs?Sobri Jóska
tudtommal a pokolban olyan kínok várnak, hogy jobb elkerülni, szóval ha úgy nézi mint ateista, akkor neki valszeg jobb, mivel, ha nincs, elkerüli..de ha van, megszívta 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
ateizmus rlz!

Jobb, ha nincs?

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 244 — NFL bracket champion '26
ateizmus rlz!

Pedig egyértelmű h a Pokol létezik:  hu.wikipedia.org/wiki/Pokol_B%C3%A9la

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ateizmus rlz!

szar lesz neked, ha kiderül van pokol 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
ateizmus rlz!

Csak valaki számára nem ez a legjobb megoldás. 😉

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 527
ateizmus rlz!

edit: mindenki jobb ha magában hisz, olcsóbb.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Köszi 😊Wyatt
Viszont estére megint ugyanaz volt a szitu, ezt akkor mindig át kell állítani?

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
No, csak elítélték azt a vatikáni cselédet, aki ellopott pár gyémántgyűrűt, meg egy csomó iratot, ami pénzmosásról, korrupcióról, meg ilyen nyalánkságokról szólt. Gondolom ezeket nem vizsgálják. Az Egyház egy 2000 éves franchise, lehet tőlük tanulni. Olyan frankón kiloptak most is egy extra milliárdot a sulik átvételével, hogy ihaj. Lehet kezet csókolni. füligjimmy
nem félsz, hogy a pokolra jutsz? szerencséd, hogy ezt nem 500 évvel ezelőtt írtad be ide, mert az akkori fórumrendőrség még szó szerint értelmezte a némítás funkciótjjncaa
Én keresztény vagyok, hiszek is, csak nem a Vatikánnak. Itt is vannak olyan dolgok (mondjuk a Vatikánnak éppen nincs hozzá köze) a szociális otthonok kiszervezésével kapcsolatban hogy ihaj...
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 861 — no es importante
No, csak elítélték azt a vatikáni cselédet, aki ellopott pár gyémántgyűrűt, meg egy csomó iratot, ami pénzmosásról, korrupcióról, meg ilyen nyalánkságokról szólt. Gondolom ezeket nem vizsgálják. Az Egyház egy 2000 éves franchise, lehet tőlük tanulni. Olyan frankón kiloptak most is egy extra milliárdot a sulik átvételével, hogy ihaj. Lehet kezet csókolni. füligjimmy
nem félsz, hogy a pokolra jutsz? szerencséd, hogy ezt nem 500 évvel ezelőtt írtad be ide, mert az akkori fórumrendőrség még szó szerint értelmezte a némítás funkciót

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
No, csak elítélték azt a vatikáni cselédet, aki ellopott pár gyémántgyűrűt, meg egy csomó iratot, ami pénzmosásról, korrupcióról, meg ilyen nyalánkságokról szólt. Gondolom ezeket nem vizsgálják. Az Egyház egy 2000 éves franchise, lehet tőlük tanulni. Olyan frankón kiloptak most is egy extra milliárdot a sulik átvételével, hogy ihaj. Lehet kezet csókolni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
(és még nekem van "fura" humorérzékem itt 😀)Amadeus91
Nem fura, hanem nincsen 😀

(tudom, bagoly mondja... 😀)
több mint 13 éve
Mivelhogy az NFL is ilyen hetet(hónapot?) tart, megosztok egy történetet. Egy hölgynél, akivel egy iskolába jártam, aki gyermekkorában a nagymamámmal szemben lakott, és két évvel idősebb nálam, mellrákot diagnosztizáltak. Szerencsére időben. Kemoterápia, ésatöbbi, mindezt a második gyermeke születése után néhány hónappal. Ekkor volt kb. 28 évesen. Felépült, eltelt néhány év, úgy néz ki nincsenek szövődmények. Uraim, bíztassuk hölgyismerőseinket, hogy járjanak rendszeresen szűrővizsgálatokra, és mi se hanyagoljuk egészségünket. Az urológus kellemetlen, ha kiműtik az egész micsodádat, az se jobb. füligjimmy
évente 1 urológus nem árt.
 www.femina.hu/egeszseg/here_betegsegei
cikk alján, hogy hogyan lehet önvizsgálni. (képpel)Amadeus91
Hát aki egyedűlél önvizsgálgasson, S.betyár szakorvoshoz azok nyelvvel es diagnosztizálnak, a töppieknek ott a autididaktájuk vagy az ingyenes szűr rés 😊
Bocs eszetlen magas labda, nem tudtam ellenállni
sutianap
még dekódolomAmadeus91
Majd jelezd, ha sikerült! 😀tomi-tomi
checked.

mindenesetre szerintem ez nem poén téma. (és még nekem van "fura" humorérzékem itt 😀)
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mivelhogy az NFL is ilyen hetet(hónapot?) tart, megosztok egy történetet. Egy hölgynél, akivel egy iskolába jártam, aki gyermekkorában a nagymamámmal szemben lakott, és két évvel idősebb nálam, mellrákot diagnosztizáltak. Szerencsére időben. Kemoterápia, ésatöbbi, mindezt a második gyermeke születése után néhány hónappal. Ekkor volt kb. 28 évesen. Felépült, eltelt néhány év, úgy néz ki nincsenek szövődmények. Uraim, bíztassuk hölgyismerőseinket, hogy járjanak rendszeresen szűrővizsgálatokra, és mi se hanyagoljuk egészségünket. Az urológus kellemetlen, ha kiműtik az egész micsodádat, az se jobb. füligjimmy
Hát aki egyedűlél önvizsgálgasson, S.betyár szakorvoshoz azok nyelvvel es diagnosztizálnak, a töppieknek ott a autididaktájuk vagy az ingyenes szűr rés 😊
sutianap
még dekódolomAmadeus91
Majd jelezd, ha sikerült! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
sutianap
még dekódolom
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
cikk alján, hogy hogyan lehet önvizsgálni. (képpel)
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Mivelhogy az NFL is ilyen hetet(hónapot?) tart, megosztok egy történetet. Egy hölgynél, akivel egy iskolába jártam, aki gyermekkorában a nagymamámmal szemben lakott, és két évvel idősebb nálam, mellrákot diagnosztizáltak. Szerencsére időben. Kemoterápia, ésatöbbi, mindezt a második gyermeke születése után néhány hónappal. Ekkor volt kb. 28 évesen. Felépült, eltelt néhány év, úgy néz ki nincsenek szövődmények. Uraim, bíztassuk hölgyismerőseinket, hogy járjanak rendszeresen szűrővizsgálatokra, és mi se hanyagoljuk egészségünket. Az urológus kellemetlen, ha kiműtik az egész micsodádat, az se jobb.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Köszi 😊

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Valaki el tudná nekem laikusnak magyarázni, hogy ha url-nél írok be valami szöveget, akkor hogyan lehet visszaimádkozni, hogy a google keresését dobja ki, ne ezt a szar  search.conduit.com-t?Wyatt
Milyen operációs rendszert használsz? Firefox esetén beírod ugyanoda azt hogy about:config A feljövő listaszerűségben megkeresed a keyword:url sort, duplán rákattintassz és oda beírod ezt:  www.google.com/search?hl=hu&q=
Chome-nál még nem volt ilyen problémám, más progi esetén nem vágom a megoldást 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Valaki el tudná nekem laikusnak magyarázni, hogy ha url-nél írok be valami szöveget, akkor hogyan lehet visszaimádkozni, hogy a google keresését dobja ki, ne ezt a szar  search.conduit.com-t?

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Az ETR sem jobb sokkal szerintem. 😀Gabesz92
az ELTE-nél biztos így gondolják, mert most fognak átállni ETR-ről Neptunra...jjncaa
ráadásul az ingyenes, butított verzióra, ha jól tudom. képzőn is olyan van, olyan funkciók nélkül, mint pl az órarend

több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
az ELTE-nél biztos így gondolják, mert most fognak átállni ETR-ről Neptunra...jjncaa
Pécs még tartja magát. Még...

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 861 — no es importante
az ELTE-nél biztos így gondolják, mert most fognak átállni ETR-ről Neptunra...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485

😊Black_Adder
Az ETR sem jobb sokkal szerintem. 😀