OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
És igen, Bélának hívják, vagy az már politika?Pedig egyértelmű h a Pokol létezik: hu.wikipedia.org/wiki/Pokol_B%C3%A9laempty taxiateizmus rlz!szar lesz neked, ha kiderül van pokol 😀JC6
edit: mindenki jobb ha magában hisz, olcsóbb.Amadeus91

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tudtommal a pokolban olyan kínok várnak, hogy jobb elkerülni, szóval ha úgy nézi mint ateista, akkor neki valszeg jobb, mivel, ha nincs, elkerüli..de ha van, megszívta 😀Jobb, ha nincs?Sobri Jóskaateizmus rlz!szar lesz neked, ha kiderül van pokol 😀JC6
több mint 13 éve
Jobb, ha nincs?ateizmus rlz!szar lesz neked, ha kiderül van pokol 😀JC6
több mint 13 éve
Pedig egyértelmű h a Pokol létezik: hu.wikipedia.org/wiki/Pokol_B%C3%A9laateizmus rlz!szar lesz neked, ha kiderül van pokol 😀JC6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ateizmus rlz!szar lesz neked, ha kiderül van pokol 😀
több mint 13 éve
ateizmus rlz!Csak valaki számára nem ez a legjobb megoldás. 😉
több mint 13 éve
ateizmus rlz!edit: mindenki jobb ha magában hisz, olcsóbb.
több mint 13 éve
Köszi 😊WyattViszont estére megint ugyanaz volt a szitu, ezt akkor mindig át kell állítani?

több mint 13 éve
Én keresztény vagyok, hiszek is, csak nem a Vatikánnak. Itt is vannak olyan dolgok (mondjuk a Vatikánnak éppen nincs hozzá köze) a szociális otthonok kiszervezésével kapcsolatban hogy ihaj...No, csak elítélték azt a vatikáni cselédet, aki ellopott pár gyémántgyűrűt, meg egy csomó iratot, ami pénzmosásról, korrupcióról, meg ilyen nyalánkságokról szólt. Gondolom ezeket nem vizsgálják. Az Egyház egy 2000 éves franchise, lehet tőlük tanulni. Olyan frankón kiloptak most is egy extra milliárdot a sulik átvételével, hogy ihaj. Lehet kezet csókolni. füligjimmynem félsz, hogy a pokolra jutsz? szerencséd, hogy ezt nem 500 évvel ezelőtt írtad be ide, mert az akkori fórumrendőrség még szó szerint értelmezte a némítás funkciótjjncaa
több mint 13 éve
No, csak elítélték azt a vatikáni cselédet, aki ellopott pár gyémántgyűrűt, meg egy csomó iratot, ami pénzmosásról, korrupcióról, meg ilyen nyalánkságokról szólt. Gondolom ezeket nem vizsgálják. Az Egyház egy 2000 éves franchise, lehet tőlük tanulni. Olyan frankón kiloptak most is egy extra milliárdot a sulik átvételével, hogy ihaj. Lehet kezet csókolni. füligjimmynem félsz, hogy a pokolra jutsz? szerencséd, hogy ezt nem 500 évvel ezelőtt írtad be ide, mert az akkori fórumrendőrség még szó szerint értelmezte a némítás funkciót

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
No, csak elítélték azt a vatikáni cselédet, aki ellopott pár gyémántgyűrűt, meg egy csomó iratot, ami pénzmosásról, korrupcióról, meg ilyen nyalánkságokról szólt. Gondolom ezeket nem vizsgálják. Az Egyház egy 2000 éves franchise, lehet tőlük tanulni. Olyan frankón kiloptak most is egy extra milliárdot a sulik átvételével, hogy ihaj. Lehet kezet csókolni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
(és még nekem van "fura" humorérzékem itt 😀)Amadeus91Nem fura, hanem nincsen 😀
(tudom, bagoly mondja... 😀)
több mint 13 éve
checked.Majd jelezd, ha sikerült! 😀tomi-tomimég dekódolomAmadeus91Hát aki egyedűlél önvizsgálgasson, S.betyár szakorvoshoz azok nyelvvel es diagnosztizálnak, a töppieknek ott a autididaktájuk vagy az ingyenes szűr rés 😊Mivelhogy az NFL is ilyen hetet(hónapot?) tart, megosztok egy történetet. Egy hölgynél, akivel egy iskolába jártam, aki gyermekkorában a nagymamámmal szemben lakott, és két évvel idősebb nálam, mellrákot diagnosztizáltak. Szerencsére időben. Kemoterápia, ésatöbbi, mindezt a második gyermeke születése után néhány hónappal. Ekkor volt kb. 28 évesen. Felépült, eltelt néhány év, úgy néz ki nincsenek szövődmények. Uraim, bíztassuk hölgyismerőseinket, hogy járjanak rendszeresen szűrővizsgálatokra, és mi se hanyagoljuk egészségünket. Az urológus kellemetlen, ha kiműtik az egész micsodádat, az se jobb. füligjimmyévente 1 urológus nem árt.
www.femina.hu/egeszseg/here_betegsegei
cikk alján, hogy hogyan lehet önvizsgálni. (képpel)Amadeus91
Bocs eszetlen magas labda, nem tudtam ellenállni
sutianap
mindenesetre szerintem ez nem poén téma. (és még nekem van "fura" humorérzékem itt 😀)
több mint 13 éve
Majd jelezd, ha sikerült! 😀még dekódolomAmadeus91Hát aki egyedűlél önvizsgálgasson, S.betyár szakorvoshoz azok nyelvvel es diagnosztizálnak, a töppieknek ott a autididaktájuk vagy az ingyenes szűr rés 😊Mivelhogy az NFL is ilyen hetet(hónapot?) tart, megosztok egy történetet. Egy hölgynél, akivel egy iskolába jártam, aki gyermekkorában a nagymamámmal szemben lakott, és két évvel idősebb nálam, mellrákot diagnosztizáltak. Szerencsére időben. Kemoterápia, ésatöbbi, mindezt a második gyermeke születése után néhány hónappal. Ekkor volt kb. 28 évesen. Felépült, eltelt néhány év, úgy néz ki nincsenek szövődmények. Uraim, bíztassuk hölgyismerőseinket, hogy járjanak rendszeresen szűrővizsgálatokra, és mi se hanyagoljuk egészségünket. Az urológus kellemetlen, ha kiműtik az egész micsodádat, az se jobb. füligjimmyévente 1 urológus nem árt.
sutianap
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
még dekódolomHát aki egyedűlél önvizsgálgasson, S.betyár szakorvoshoz azok nyelvvel es diagnosztizálnak, a töppieknek ott a autididaktájuk vagy az ingyenes szűr rés 😊Mivelhogy az NFL is ilyen hetet(hónapot?) tart, megosztok egy történetet. Egy hölgynél, akivel egy iskolába jártam, aki gyermekkorában a nagymamámmal szemben lakott, és két évvel idősebb nálam, mellrákot diagnosztizáltak. Szerencsére időben. Kemoterápia, ésatöbbi, mindezt a második gyermeke születése után néhány hónappal. Ekkor volt kb. 28 évesen. Felépült, eltelt néhány év, úgy néz ki nincsenek szövődmények. Uraim, bíztassuk hölgyismerőseinket, hogy járjanak rendszeresen szűrővizsgálatokra, és mi se hanyagoljuk egészségünket. Az urológus kellemetlen, ha kiműtik az egész micsodádat, az se jobb. füligjimmyévente 1 urológus nem árt.
sutianap
több mint 13 éve
Hát aki egyedűlél önvizsgálgasson, S.betyár szakorvoshoz azok nyelvvel es diagnosztizálnak, a töppieknek ott a autididaktájuk vagy az ingyenes szűr rés 😊Mivelhogy az NFL is ilyen hetet(hónapot?) tart, megosztok egy történetet. Egy hölgynél, akivel egy iskolába jártam, aki gyermekkorában a nagymamámmal szemben lakott, és két évvel idősebb nálam, mellrákot diagnosztizáltak. Szerencsére időben. Kemoterápia, ésatöbbi, mindezt a második gyermeke születése után néhány hónappal. Ekkor volt kb. 28 évesen. Felépült, eltelt néhány év, úgy néz ki nincsenek szövődmények. Uraim, bíztassuk hölgyismerőseinket, hogy járjanak rendszeresen szűrővizsgálatokra, és mi se hanyagoljuk egészségünket. Az urológus kellemetlen, ha kiműtik az egész micsodádat, az se jobb. füligjimmyévente 1 urológus nem árt.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Mivelhogy az NFL is ilyen hetet(hónapot?) tart, megosztok egy történetet. Egy hölgynél, akivel egy iskolába jártam, aki gyermekkorában a nagymamámmal szemben lakott, és két évvel idősebb nálam, mellrákot diagnosztizáltak. Szerencsére időben. Kemoterápia, ésatöbbi, mindezt a második gyermeke születése után néhány hónappal. Ekkor volt kb. 28 évesen. Felépült, eltelt néhány év, úgy néz ki nincsenek szövődmények. Uraim, bíztassuk hölgyismerőseinket, hogy járjanak rendszeresen szűrővizsgálatokra, és mi se hanyagoljuk egészségünket. Az urológus kellemetlen, ha kiműtik az egész micsodádat, az se jobb. füligjimmyévente 1 urológus nem árt.
cikk alján, hogy hogyan lehet önvizsgálni. (képpel)
több mint 13 éve
Mivelhogy az NFL is ilyen hetet(hónapot?) tart, megosztok egy történetet. Egy hölgynél, akivel egy iskolába jártam, aki gyermekkorában a nagymamámmal szemben lakott, és két évvel idősebb nálam, mellrákot diagnosztizáltak. Szerencsére időben. Kemoterápia, ésatöbbi, mindezt a második gyermeke születése után néhány hónappal. Ekkor volt kb. 28 évesen. Felépült, eltelt néhány év, úgy néz ki nincsenek szövődmények. Uraim, bíztassuk hölgyismerőseinket, hogy járjanak rendszeresen szűrővizsgálatokra, és mi se hanyagoljuk egészségünket. Az urológus kellemetlen, ha kiműtik az egész micsodádat, az se jobb.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Valaki el tudná nekem laikusnak magyarázni, hogy ha url-nél írok be valami szöveget, akkor hogyan lehet visszaimádkozni, hogy a google keresését dobja ki, ne ezt a szar search.conduit.com-t?WyattMilyen operációs rendszert használsz? Firefox esetén beírod ugyanoda azt hogy about:config A feljövő listaszerűségben megkeresed a keyword:url sort, duplán rákattintassz és oda beírod ezt: www.google.com/search?hl=hu&q=
Chome-nál még nem volt ilyen problémám, más progi esetén nem vágom a megoldást 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Valaki el tudná nekem laikusnak magyarázni, hogy ha url-nél írok be valami szöveget, akkor hogyan lehet visszaimádkozni, hogy a google keresését dobja ki, ne ezt a szar search.conduit.com-t?

több mint 13 éve
ráadásul az ingyenes, butított verzióra, ha jól tudom. képzőn is olyan van, olyan funkciók nélkül, mint pl az órarendAz ETR sem jobb sokkal szerintem. 😀Gabesz92az ELTE-nél biztos így gondolják, mert most fognak átállni ETR-ről Neptunra...jjncaa
több mint 13 éve
Pécs még tartja magát. Még...Az ETR sem jobb sokkal szerintem. 😀Gabesz92az ELTE-nél biztos így gondolják, mert most fognak átállni ETR-ről Neptunra...jjncaa
több mint 13 éve
Az ETR sem jobb sokkal szerintem. 😀Gabesz92az ELTE-nél biztos így gondolják, mert most fognak átállni ETR-ről Neptunra...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal