OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
mi van, mindenkinek elgurult?briareos
Bria visszatért! Mindjárt módosítom is a sigemben lévő aláírást! Maradj soká kérlek Darth Casanova! iktriad
hát meglátjuk kicsit idegen az új felület. mi a rákért nem tudok avatart berakni?

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 820 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bria visszatért! Mindjárt módosítom is a sigemben lévő aláírást! Maradj soká kérlek Darth Casanova!
több mint 13 éve
Nem, csak bria emlék feladatot adnak be többenToca
én nem sértődtem be, csak már beleuntam. de hát titeket nem lehet magatokra hagyni

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 295 — Vikings fan
Most, hogy Fake és fetomy elment, bria visszajött.
Egyértelmű a szitu. 😀Stez
Szerintem JC6 és Amadeus eskövőjére jött csak, mert ezt még ő se tudta elhinni
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 699 — Whoops, looks like something went wrong.
Most, hogy Fake és fetomy elment, bria visszajött.
Egyértelmű a szitu. 😀

több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Ebből az elmúlt 30 és elkövetkező 20-30 órából ugye valaki fog egy könyvet írni vagy filmet forgatni? Egészen elképesztő fordulatok vannak itt 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Nem, csak bria emlék feladatot adnak be többen
több mint 13 éve
mi van, mindenkinek elgurult?

több mint 13 éve
Én csak azt tudom, hogy régen minden jobb volt. Minden hozzászólás aranyköpés volt, vagy olyan színvonalat hozott, hogy egy újságíró is megirigyelte volna. Mindenki kedves volt mindenkivel, a közösség szerette egymást összetartott. Senki nem haragudott senkire.
Csak hát a régi jó dolgokból nem maradt már semmi, mert ez a mai fiatalság...
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 528

Machoooo (előzőre reagálván)
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Gyerekek, gyerekek..... szeretik a perecet.
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
btw, elég hiteltelen a fórum ilyen megbélyegzése egy felhasználótól, aki itt van kb. 1, másfél éve. (vagy akkor mondjam, hogy engem személyemben sért, hogy JC6 általánosítva lelótúróz...? se..)pc_x
akár hiteltelen akár nem, nem hiszem, hogy egy admintól ez egy elvárható szint | ha már itt tartunk: régebbről ilyenre nem kimondottan emlékszem😊, de végülis nem számít | sapka
nem kristofról beszéltem 😉

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 699 — Whoops, looks like something went wrong.
Akkor lassan ott tartunk, hogy ne legyen admin a fórumon, aztán jöhet a káosz.

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
btw, elég hiteltelen a fórum ilyen megbélyegzése egy felhasználótól, aki itt van kb. 1, másfél éve. (vagy akkor mondjam, hogy engem személyemben sért, hogy JC6 általánosítva lelótúróz...? se..)pc_x
akár hiteltelen akár nem, nem hiszem, hogy egy admintól ez egy elvárható szint | ha már itt tartunk: régebbről ilyenre nem kimondottan emlékszem😊, de végülis nem számít |

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 652 — Tyrone Creek
Volt szerencsém a haromT-s időszak alatt bekapcsolódni a fórum életébe. Sose felejtem. Az egy f@sza közeg, időszak volt. Ez a mostani meg lótúró.JC6
várom, hogy levezesd a csatlakozásod óta eltelt idő és a fórum tartalmi minőségének rohamos romlása közötti kapcsolatot. ja, levezettem.shawnka
nem kell ez a szar személyeskedés, ilyet mindenki tud; bravó
mellesleg ezt úgy mondom, hogy nem túlzottan kedvelem JC6-otsapka
mert az teljesen rendben levő dolog, ha ócsárolja a jelenlegi fórumot. de leginkább ezzel usereket. igazad van, csinálja nyugodtan.
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Volt szerencsém a haromT-s időszak alatt bekapcsolódni a fórum életébe. Sose felejtem. Az egy f@sza közeg, időszak volt. Ez a mostani meg lótúró.JC6
várom, hogy levezesd a csatlakozásod óta eltelt idő és a fórum tartalmi minőségének rohamos romlása közötti kapcsolatot. ja, levezettem.shawnka
mellesleg ezt úgy mondom, hogy nem túlzottan kedvelem JC6-otsapka
szerintem nem személyes, csak vicces... btw, elég hiteltelen a fórum ilyen megbélyegzése egy felhasználótól, aki itt van kb. 1, másfél éve. (vagy akkor mondjam, hogy engem személyemben sért, hogy JC6 általánosítva lelótúróz...? se..)
Amúgy ezt a törlömmagammindenkihülye dolgot sosem értettem (konqnál se, ne is haragudj)... nem hiszem, hogy ilyen gyenge jellemek lennétek, man up gyerekek, mert ez az egyész csak a nagy rinyálásról szól eddig... ha valami nem tetszik a legkönyebb megoldás otthagyni a faszba... de ha nektek ez kell... faszos valóvilág...

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
mellesleg ezt úgy mondom, hogy nem túlzottan kedvelem JC6-ot

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
várom, hogy levezesd a csatlakozásod óta eltelt idő és a fórum tartalmi minőségének rohamos romlása közötti kapcsolatot. ja, levezettem.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hát igen, még szerencse, hogy fizetünk nektek azért, hogy írjatok ilyen jókat a soccer topikba, hogy legalább ott legyen valami érdemleges tartalom.

több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Lassan az lesz a legnagyobb fenyegetés a fórumon, hogy "lájkoljon téged az Amadeus" 😀atapapa
Vagy mint a körben, csak itt nem akkor jönnek érted 7 nap múlva, ha megnézted a videót, hanem ha JC és Amadeus együttesen belájkolt. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Volt szerencsém a haromT-s időszak alatt bekapcsolódni a fórum életébe. Sose felejtem. Az egy f@sza közeg, időszak volt. Ez a mostani meg lótúró.
több mint 13 éve
Aztamindenit.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 395 — #neverpunt
Lassan az lesz a legnagyobb fenyegetés a fórumon, hogy "lájkoljon téged az Amadeus" 😀

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 185 — #NoStress
Én pedig azt gondolom az egészről, hogy a tegnap esti szituáció méltatlan volt rám nézve, és a bowl.hu-ra is.
Ezért arra gondoltam, hogy írok egy nyílt levelet az oldal üzemeltetőinek. Ez lett belőle:

Tisztelt bowl.hu üzemeltetők!

Az, hogy kristóf kitiltással fenyegetőzik nem azért méltatlan, mert fiatal, indulatos, elfogult, hanem azért, mert megteheti.
Nem tudom kitől kapott ilyen éretlenül lehetőséget bárkinek is a kitiltására, de egyrészt a tegnap esti nyilvános, másrészt a privátban írt produktumát véve alapul, bizony elhamarkodott volt ilyen feladattal/felelőséggel ellátni.
Mondhatni felelőtlenség.
Egyszer egy moderátor annyira "humoros" hangulatban volt, hogy nem kitiltott, csupán megváltoztatta a jelszavamat.
Ezt követően belátta, hogy ez nem tisztességes dolog, és önként lemondott moderátori titulusáról. Korrekt viselkedés.
Gondolom kristóftól hiába kérnék ilyet, hisz ahogy a "hatalmáról" beszél azt sejteti, hogy esze ágában sincs átgondolni a tegnap esti szerepét, így a bowl.hu üzemeltetőit kérném arra, hogy olyan moderátorokat válasszanak, ha megoldható, akiket nem fűt semmiféle személyes indulat senki irányába.
Valamint azt is kérném, ha megoldható, hogy ezen moderátorokat lássák el egzakt információkkal moderálási kompetenciájukról, már csak a felesleges fenyegetőzések, indulatok, személyeskedések elkerülése érdekében is.
Én úgy tudom ez egy szabad fórum.
Ide az ír, aki akar, akinek kedve van.
Ha igényli a visszajelzést, akkor ezt megkapja like-ok, karma formájában, vagy PM-ekben.
Nem akarok senkit se megbántani, ezért igyekszem főként magammal példálózni:
Tevékenységem egy része az oldalon, a fórumon ismert, hiszen mindenki olvashatja.
Igyekszem a végzettségem szerinti szakterületemen hasznos információkkal segíteni a szakkommentátorokat (órákat szánva a szabadidőmből, át és megnézve közvetítéseket, korrekt kritikai elemzéseket készíteni, tanácsokat adni). Igyekszem mindenki számára új, addig nem ismert infókat, kulisszatitkokat leírni, írni könyvekről, filmekről (nem csak 1-2 odavetett szóban), válaszolni minden kérdésre.
Írtam NCAA csapatismertetőket, aki megkeres PM-ben, annak segítek lehetőségeim szerint privát dolgokban is, sőt, profitábilis együttműködési lehetőséget is felajánlottam a bowl.hu számára.
Mindezeket összevéve az oldal saját mérőrendszere alapján elismertségem, népszerűségem, mindegy minek nevezzük, azt mutatja, hogy a 2 legtöbbet publikáló szerkesztőt, és az oldal nevében publikálókat követően ott leledzek a top5-ben, és csak az a fórumtárs előz meg, aki most szintén sérelmez bizonyos dolgokat (fetomy).
Vagyis lehet azt mondani, hogy nem egy kósza hülye vagyok, vagy ha igen, akkor nem csak én egyedül.
Én azért fórumozok, mert szeretek fórumozni. Sok más motivációm nincsen.
Természetesen közel 5000 hsz mindegyike nem lehet aranyköpés, telitalálat, és mint minden ember, néha ráfeszülök dolgokra, de nem hiszem, hogy valaha bárkit is személyében megbántottam volna.
Viszont most őszintén elszomorít, hogy egy sértett, rosszindulatú moderátor ezt a szórakozást el akarja rontani, mindenféle korrekt alap nélkül, csak saját személyes frusztrációitól vezérelve, ránézésre a bowl.hu támogatását élvezve.
(És bizonyos, hogy van akiét el is rontotta, és elhamarkodott döntésre sarkallta.)
A bowl.hu Magyarország piacvezető amerikai focival foglalkozó oldala.
Piaci szereplő.
Véleményem szerint nem engedheti meg magának, hogy az oldal nevében éretlen, személyeskedő, felelőtlen emberek járjanak el.
Én zárásképpen annyit kérnék az oldal üzemeltetőitől, hogy gondolják át a fórum működtetését, hogy felelősen üzemeltetve megengedhetnek e ilyen fenyegetőzéseket, ilyen hozzáállást, ilyen "hatalomgyakorlási metódust", ami ehhez a mostani kellemetlen szituációhoz vezetett.