OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mennyi idő alatt húzza fel ez a ballon?tüsi91
dcsicsak azt írta 2.5-3 óra, ami reálisnak is tűnik nekem, mint hozzá-nem-értő.
szal még van időnk 😀
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
na akit érdekel az ugrás jöjjönAmadeus91
előbb talán fel kéne mennie, nem?kristof
Mennyi idő alatt húzza fel ez a ballon?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na akit érdekel az ugrás jöjjönAmadeus91
előbb talán fel kéne mennie, nem?
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 528
na akit érdekel az ugrás jöjjön
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 700 — Whoops, looks like something went wrong.
bízom én is az olyan diagnózisban, hogy halasztható a műtét, ha kell is, a lényeg az, hogy sajna ez esetben sem látom hogy mankóznék egy hétig Skóciában...
talán a jövő hétre már okosabb leszek pontos diagnózissal. Köszi a válaszokat!Gergőbácsi
Hát a műtétet alapvetően az orvos javasolja, de ha nem akarod azonnal, akkor halasztod picit, bár én nem tenném a helyedben. Egyébként ha szakadás, akkor az olyan 2 hét után már olyan lesz, hogy mankóznod nem kell. Érezni fogod, hogy nincs minden rendben, ha futsz, akkor azt is érzed majd, hogy középen nincs meg a szalag, ami tartja a lábad rendesen, de sétálni simán lehet vele. Én tudtam simán. Néha megfájdult picit, de sosem volt nagyon komoly. Alapból a szakadásom után pár napig volt csak, hogy nagyon fáéjt és nem tudtam kinyújtani rendesen, de én este már mentem és berúgtam, mint a szemét, hogy ne érezzem. 😀
A doki a szakadásom után olyan 1,5 hónappal tudott csak műteni, de addig azért elvoltam, nyilván nem nagyon terheltem, és nem másztam meg vele a Himaláját, de rendben volt.

több mint 13 éve
Azt mondják szinte tuti, hogy lesz ugrás. Azért ez a fószer nem normális... 36,5 kilóméter. 4km-el több, mint amit ingázok suliba... 😊tüsi91
ja most készítik fel a kabint, mutatja a stream.
több mint 13 éve
Azt mondják szinte tuti, hogy lesz ugrás. Azért ez a fószer nem normális... 36,5 kilóméter. 4km-el több, mint amit ingázok suliba... 😊
több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 401 — Packers Suicide Squad
bízom én is az olyan diagnózisban, hogy halasztható a műtét, ha kell is, a lényeg az, hogy sajna ez esetben sem látom hogy mankóznék egy hétig Skóciában...
talán a jövő hétre már okosabb leszek pontos diagnózissal. Köszi a válaszokat!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
köszi a válaszokat. TB-nél igen kicsi az esély az okt 30-ra, de megpróbálom, jó orvos már van a korábbi részleges szakadások miatt... Gergőbácsi
utazz előbb, utána majd tudsz feküdni. Előre bocsátom, hogy nagyon szar lesz. Nekem mind a 2 térdem volt sérülve, egyiket sem kellett műteni hálaistennek, de a mai napig érzem ha front van, terhelésnél szúr, ha lábra edzek akkor térdet fáslizni (amúgy is kéne ha egészséges...) Ilyenekre, hogy térd, könyék, váll nagyon oda kell figyelni.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 700 — Whoops, looks like something went wrong.
Valószínűsíthető porcleválás miatt térdműtét után kb. mennyi idővel lehet terhelni a lábat? Van valakinek tapasztalata? Most abszolút nem tudom kinyújtani, állatira be van dagadva, csak mankózni bírok. Csütörtökön megyek szakorvoshoz, de a hétfői első ambuláns kivizsgálás meniscus sérülést valószínűsített. A másik kérdésem, hogy tb által finanszírozott műtét esetén van-e esély egy okt. 30-i külföldi utazásnak?Gergőbácsi
Alapból nem hiszem, hogy október 30-ig fogsz kapni műtét időpontot. Nekem szalagszakadásom volt, 5-6 hónappal a műtét után kezdhettem el rúgdosni, viszont mondták, hogy minimum 8-9 hónappal, vagy egy évvel a műtét után kezdjek el megint versenyszerűen játszani.
De a porcleválás és a szalagszakadás között van különbség, a porccal több a probléma, és ha műteni kell, akkor többet kell kihagyni, mint a szalaggal. De minden apróság számít, hogyan szakadt, stb stb.

több mint 13 éve
köszi a válaszokat. TB-nél igen kicsi az esély az okt 30-ra, de megpróbálom, jó orvos már van a korábbi részleges szakadások miatt...

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Valószínűsíthető porcleválás miatt térdműtét után kb. mennyi idővel lehet terhelni a lábat? Van valakinek tapasztalata? Most abszolút nem tudom kinyújtani, állatira be van dagadva, csak mankózni bírok. Csütörtökön megyek szakorvoshoz, de a hétfői első ambuláns kivizsgálás meniscus sérülést valószínűsített. A másik kérdésem, hogy tb által finanszírozott műtét esetén van-e esély egy okt. 30-i külföldi utazásnak?Gergőbácsi
nem akarlak elkeseríteni, de fél év mire biciklizni tudsz és egy mire futni. ez a minimum és lehet, hogy akkor is így bedagad majd. édesanyámnak volt pár éve szalagszakadása, pedig elég sportos életmódot él mégis lassú volt a felépülése. egyik barátomnak meg porcleválás pont foci közben, ő 23 éves és neki is kb 1 év volt.

viszont tudom ajánlani Dr. Béres Györgyöt, ha minden igaz Tatán rendel és kb az ország legjobb ortopéd sebésze ha térdről van szó.
több mint 13 éve
egyáltalán műtenek okt 30ig?
több mint 13 éve
Valószínűsíthető porcleválás miatt térdműtét után kb. mennyi idővel lehet terhelni a lábat? Van valakinek tapasztalata? Most abszolút nem tudom kinyújtani, állatira be van dagadva, csak mankózni bírok. Csütörtökön megyek szakorvoshoz, de a hétfői első ambuláns kivizsgálás meniscus sérülést valószínűsített. A másik kérdésem, hogy tb által finanszírozott műtét esetén van-e esély egy okt. 30-i külföldi utazásnak?

több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Le kéne, de 2 és 1/2, 3 óra az út felfelé, szóval amúgy sem fog sietni... 😀

twitter.com/RedBullStratos
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
most akkor leugrik v sem? 😊

|
több mint 13 éve
Indulás 11.15 MDT (17.15 GMT) és ez már official elvileg.

"Countdown is officially back on. Felix is in his suit and expected launch at 11:15 am MDT."
több mint 13 éve
Mostmár nem... De legalább hazaérek addig. :/
több mint 13 éve
Meteorologist Don Day days[gondolom ez itt says akar lenni] we will wait out the wind with a target launch set for 11:30 [ez meg MDT]
dcsicsak
hivataloson az van, hogy most félkor elvileg, 6 perc vmennyi múlva.
több mint 13 éve
Meteorologist Don Day days[gondolom ez itt says akar lenni] we will wait out the wind with a target launch set for 11:30 [ez meg MDT]
több mint 13 éve
We're on a weather hold due to winds at 700ft - the top of our giant balloon. Next update expected soon. Launch not possible before 7:30 MDT
több mint 13 éve
Remélem hamarosan elindul, 5-re órára kell mennem 😀
több mint 13 éve
Egyelőre csúszik az ugrás... Nem lehet idegtépő. 😊
több mint 13 éve

youtube stream az eseményről
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
(Ehh... balerinák)