OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
Breaking News: láttam JJ-t, az NCAA gurut a Keletinél! Gondolkodtam hogy ráordibálok az utca túloldaláról, de 1.: úgysem ismert volna fel, 2.: éppen mással volt elfoglalva, úgyhogy majd máskor 😕 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
én még büszkén hordom!!!! mééééég 😛Le merted törölni a csodálatos svájci Samaras sigem? Na tudod kitől kérj új aláírást... 😀Matthew99off: fetomy, hol a képed és az aláírásod?JC6Meglepő lesz a válasz, de letöröltem őket 😛fetomy
|
több mint 13 éve
Le merted törölni a csodálatos svájci Samaras sigem? Na tudod kitől kérj új aláírást... 😀off: fetomy, hol a képed és az aláírásod?JC6Meglepő lesz a válasz, de letöröltem őket 😛fetomy

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mi lesz így Samaras barátunkkal? 😕off: fetomy, hol a képed és az aláírásod?JC6Meglepő lesz a válasz, de letöröltem őket 😛fetomy
több mint 13 éve
Biztos túl méinsztrím volt.off: fetomy, hol a képed és az aláírásod?JC6Meglepő lesz a válasz, de letöröltem őket 😛fetomy
több mint 13 éve
off: fetomy, hol a képed és az aláírásod?JC6Meglepő lesz a válasz, de letöröltem őket 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
off: fetomy, hol a képed és az aláírásod?
több mint 13 éve
Félreértettél 😊 Nem eltűnni fog, csak a top-pénzes listáról. Foglalkoztatni fogják, főleg mert jó (legalábbis ezekben a kicsit komorabb, elvontabb vagy ahogy te fogalmaztál indie szerepekben abszolút), csak nem hinném, hogy top gázsit kapna értük.
több mint 13 éve
Nincs ezen semmi meglepő. 2 év múlva már lehet top10-ben sem lesz, ugyanis kb. csak azért van ott, mert az egyik legnépszerűbb több részes film főszereplője, és nyilván jól meg kell fizetni, hogy nehogy cserélni kelljen mondjuk az utolsó filmre pont egy főszereplőt. Ha rákeresel, meg is találod, hogy a pénzének túlnyomó részét a Twilight filmekért kapja, az új On The Road filmjéért valami 2 millát kap csak. Idén meg lemegy az utolsó twilight film is, úgyhogy lehet majd megnyugodni, nem fog top fizetést kapni 😛Sok remek szinésznő nincs ott a listán pl. így kapásból: Jodie Foster, Kate Winslet, Natalie Portman (utóbbi kettő pedig elég foglalkoztatott is volt a közelmúltban), de persze lehetne vagy írni egy csomó nevet még.
Bár egyébként hozzátenném, hogy amellett, hogy mindenki rühelli a twilight filmek miatt, egyáltalán nem rossz színésznő. Én olvastam a Twilight könyveket és filmeket is, és eléggé jól visszaadta azt a szerepet, és a Runawaysben is szerintem hitelesen játszotta amit kellett.
Nekem ami nem tetszik, hogy HBC nincs sehol, miközben simán top színésznő. :/fetomy
És Stewart esetében nem biztos az, hogy el fog tűnni, símán kaphat majd újabb blockbustereknek szánt filmekben szerepeket mint idén -az enyhén rosszul castingolt (Charlize Theron meg Stewart nem igazán említhető egy lapon szépségben szvsz...)- 'Hófehér és a vadász'. Bár szerintem most rá fog menni az Indie tipusú filmekre inkább.
több mint 13 éve
Nincs ezen semmi meglepő. 2 év múlva már lehet top10-ben sem lesz, ugyanis kb. csak azért van ott, mert az egyik legnépszerűbb több részes film főszereplője, és nyilván jól meg kell fizetni, hogy nehogy cserélni kelljen mondjuk az utolsó filmre pont egy főszereplőt. Ha rákeresel, meg is találod, hogy a pénzének túlnyomó részét a Twilight filmekért kapja, az új On The Road filmjéért valami 2 millát kap csak. Idén meg lemegy az utolsó twilight film is, úgyhogy lehet majd megnyugodni, nem fog top fizetést kapni 😛Bár egyébként hozzátenném, hogy amellett, hogy mindenki rühelli a twilight filmek miatt, egyáltalán nem rossz színésznő. Én olvastam a Twilight könyveket és filmeket is, és eléggé jól visszaadta azt a szerepet, és a Runawaysben is szerintem hitelesen játszotta amit kellett.
Nekem ami nem tetszik, hogy HBC nincs sehol, miközben simán top színésznő. :/
több mint 13 éve
Nem tudtam, hova tegyem ezt - a "vicc", a "filmek" vagy ezen topicba, végül emellett döntöttem.Kristen Stewart Hollywood legjobban fizetett színésznője...
http://www.hindustantimes.com/Entertainment/Hollywood/FORBES-REPORT-And-the-highest-paid-actress-is/Article1-875492.aspx
Mondjuk a többi dobogós is enyhén vicces (bár Diazt egyébkéntcsípem, de akkor is).
több mint 13 éve
jó is a könyvtár csak annyi jó nő jár oda h komolyan nehéz a tananyagra koncentrálni :/ 😀Jah ez jogos. Én is néztem egyet amikor a koponyeg-en Szeged: 33 fok. Hm mondom ok.mióta ilyen dög meleg van, fél órát állok a spárban a túrórudis placc előtt, hogy addig is hűsöljek 😀Höri
Klímás könyvtárból kilépve meg majdnem behánytam olyan irgalmatlan meleg volt... 😀 Legalább 40 fok volt itt is a városban.dcsicsak
ha vmi komolyabb vizsgára készültem nyáron én kiültem a Móra Múzeum kertjébe, ugye megy az a bazi nagy szökőkút így nincs olyan meleg, plusz még koncentrálni is könnyebben tudsz 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
😂 😂 😂Szerencsére nálunk itten falun nincs ilyen probléma. Nincsen betony se, nincs mi visszaverje a napnak a fényét, csak por, de az mindenütt. Mútkor kérdezte Mariska néni a szomszédot, hogy: "Te Julis osztan nálatok hány fok van, mert ám nálunk mostan ám felment 42-re mert szellentett a Riska! Beküggyem a időkép.hu-ra hogy melegebb van, vagy sem?"A levegő(!) hőmérsékletét mérik. Azt pedig így kell, és nem a tűző napon, a beton felett.Tehát akkor tulajdonképpen a tűző napon sétálva ugyanannyi fok van, mint egy leárnyékolt, betonkörnyezettől mentes szobában? És ha -ezek szerint- igen, akkor az utcára kihelyezett hőmérő tulajdonképpen mit mér? Vagy utóbbi esetén akkor kijelenthetjük, hogy csak a mittudomén többszázezres hiperpontos hőmérőt érdemes megvenni, mert a másik annyira se ad pontos értéket, mintha hasamra csapva saccolok?fetomy
Attól, mert egyesek többnek érzik a magas UV-B sugárzás miatt, a levegő még nem lesz melegebb.süti
És nálunk mostan már úgy megy (ez Fetomynak is bejönne), hogy a helyi tévében a Kovácsjóska bácsi lyánya a Borika már uccára lebontva aggya meg a pontos időjárás jelentést. Ha kiszárad a kubikgödör, akkor megdőt a melegrekord.
Ez kéne nektek is ott fent a nagyvárosban.kittli
"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 13 éve
Szerencsére nálunk itten falun nincs ilyen probléma. Nincsen betony se, nincs mi visszaverje a napnak a fényét, csak por, de az mindenütt. Mútkor kérdezte Mariska néni a szomszédot, hogy: "Te Julis osztan nálatok hány fok van, mert ám nálunk mostan ám felment 42-re mert szellentett a Riska! Beküggyem a időkép.hu-ra hogy melegebb van, vagy sem?"A levegő(!) hőmérsékletét mérik. Azt pedig így kell, és nem a tűző napon, a beton felett.Tehát akkor tulajdonképpen a tűző napon sétálva ugyanannyi fok van, mint egy leárnyékolt, betonkörnyezettől mentes szobában? És ha -ezek szerint- igen, akkor az utcára kihelyezett hőmérő tulajdonképpen mit mér? Vagy utóbbi esetén akkor kijelenthetjük, hogy csak a mittudomén többszázezres hiperpontos hőmérőt érdemes megvenni, mert a másik annyira se ad pontos értéket, mintha hasamra csapva saccolok?fetomy
Attól, mert egyesek többnek érzik a magas UV-B sugárzás miatt, a levegő még nem lesz melegebb.süti
És nálunk mostan már úgy megy (ez Fetomynak is bejönne), hogy a helyi tévében a Kovácsjóska bácsi lyánya a Borika már uccára lebontva aggya meg a pontos időjárás jelentést. Ha kiszárad a kubikgödör, akkor megdőt a melegrekord.
Ez kéne nektek is ott fent a nagyvárosban.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Én is szeretek gondolkodni és utána járni dolgoknak. Ezért néztem anno utána miért mérik úgy a hőmérsékletet ahogy. Felfogtam, megértettem, elkönyveltem. Így ha más megkérdezi tőlem, eltudom mondani, hogy a levegő hőmérsékletét mérik ilyenkor, nem pedig a Nap közvetlenül vagy visszavert sugarai által melegített teret. Mivel előbbi mindenhol egységes értékkel szolgál, így alkalmas a léghőmérséklet megadására, míg a másik a hősugárzás következtében nem. Továbbá van egy nagyszerű mondásunk, miszerint amilyen a mosdó olyan a törölköző. Én nem kezeltelek le, de ha te egy segítőkésznek szánt válasz után nyilvánvaló baromságokat hozol fel ne is várj többet.
több mint 13 éve
"Attól, mert egyesek többnek érzik a magas UV-B sugárzás miatt, a levegő még nem lesz melegebb." Ez nem azt jelenti? MErt nálam ez a mondat éppen azt jelenti, hogy a levegő még nem lesz melegebb, tehát ugyanolyan hőmérsékletű, csak többnek érezzük a sugárzás miatt. Persze így már nem értem, hogy akkor mérni miért kell speckó helyen, ha egyszer a levegőt csak egyesek érzik többnek, amúgy ugyanolyan meleg, de a lényeg hogy az idézett mondat értelmezéséhez nem hinném, hogy magas szövegértési képesség kellene. 😉Kezdesz Sobrisodni. Ki állította ezt?szabaA levegő(!) hőmérsékletét mérik. Azt pedig így kell, és nem a tűző napon, a beton felett.Tehát akkor tulajdonképpen a tűző napon sétálva ugyanannyi fok van, mint egy leárnyékolt, betonkörnyezettől mentes szobában? És ha -ezek szerint- igen, akkor az utcára kihelyezett hőmérő tulajdonképpen mit mér? Vagy utóbbi esetén akkor kijelenthetjük, hogy csak a mittudomén többszázezres hiperpontos hőmérőt érdemes megvenni, mert a másik annyira se ad pontos értéket, mintha hasamra csapva saccolok?fetomy
süti: Vannak emberek, akik nem gondolkodnak, csak mindent elfogadnak behúzott farokkal, ami csak szembe jön. Mondjuk Magyarországon ez a gyakoribb. Én sajnos nem ilyen vagyok. Szeretem megérteni a dolgokat, átlátni a működésüket, értelmüket és ha olyannal találkozom, amit nem értek akkor utánajárok, kérdezek, hogy sikerüljön megérteni. Nyilvánvalóan el tudom fogadni, de attól még megengednék magamnak annyi éretlenséget, hogy amit nem értek, azt szeretném megérteni 😊 Szóval bár kétségkívül menőbb dolog lekezelni, itt kicsit sem arról van szó, hogy hisztizek a csúnya gonosz időjárásjelentés miatt 😉
több mint 13 éve
Tehát akkor tulajdonképpen a tűző napon sétálva ugyanannyi fok van, mint egy leárnyékolt, betonkörnyezettől mentes szobában? És ha -ezek szerint- igen, akkor az utcára kihelyezett hőmérő tulajdonképpen mit mér? Vagy utóbbi esetén akkor kijelenthetjük, hogy csak a mittudomén többszázezres hiperpontos hőmérőt érdemes megvenni, mert a másik annyira se ad pontos értéket, mintha hasamra csapva saccolok?fetomyÉvek óta így mérik, szerintem vagy már elég érett ahhoz, hogy meg fogod tudni emészteni. Inkább örülj neki, hogy neked van egy saját hőmérőd és ott mérsz ahol akarsz, és nem fog tudni átverni a csúnya, gonosz időjárás-jelentés.
több mint 13 éve
Kezdesz Sobrisodni. Ki állította ezt?A levegő(!) hőmérsékletét mérik. Azt pedig így kell, és nem a tűző napon, a beton felett.Tehát akkor tulajdonképpen a tűző napon sétálva ugyanannyi fok van, mint egy leárnyékolt, betonkörnyezettől mentes szobában? És ha -ezek szerint- igen, akkor az utcára kihelyezett hőmérő tulajdonképpen mit mér? Vagy utóbbi esetén akkor kijelenthetjük, hogy csak a mittudomén többszázezres hiperpontos hőmérőt érdemes megvenni, mert a másik annyira se ad pontos értéket, mintha hasamra csapva saccolok?fetomy
több mint 13 éve
A levegő(!) hőmérsékletét mérik. Azt pedig így kell, és nem a tűző napon, a beton felett.Tehát akkor tulajdonképpen a tűző napon sétálva ugyanannyi fok van, mint egy leárnyékolt, betonkörnyezettől mentes szobában? És ha -ezek szerint- igen, akkor az utcára kihelyezett hőmérő tulajdonképpen mit mér? Vagy utóbbi esetén akkor kijelenthetjük, hogy csak a mittudomén többszázezres hiperpontos hőmérőt érdemes megvenni, mert a másik annyira se ad pontos értéket, mintha hasamra csapva saccolok?
több mint 13 éve
Jah ez jogos. Én is néztem egyet amikor a koponyeg-en Szeged: 33 fok. Hm mondom ok.mióta ilyen dög meleg van, fél órát állok a spárban a túrórudis placc előtt, hogy addig is hűsöljek 😀
Klímás könyvtárból kilépve meg majdnem behánytam olyan irgalmatlan meleg volt... 😀 Legalább 40 fok volt itt is a városban.dcsicsak
több mint 13 éve
A levegő(!) hőmérsékletét mérik. Azt pedig így kell, és nem a tűző napon, a beton felett. Attól, mert egyesek többnek érzik a magas UV-B sugárzás miatt, a levegő még nem lesz melegebb.
több mint 13 éve
Jah ez jogos. Én is néztem egyet amikor a koponyeg-en Szeged: 33 fok. Hm mondom ok.Klímás könyvtárból kilépve meg majdnem behánytam olyan irgalmatlan meleg volt... 😀 Legalább 40 fok volt itt is a városban.
több mint 13 éve
Nem az volt a kérdés, hogy mennyibe kerül a hőmérő, hanem az, hogy miért olyan körülmények között mérik, ami a természetben nem fordul elő? Az nyilvánvaló, hogy így egységes, csak nem sokra mész vele, plusz a hőmérsékleti rekordnak sincs így sok értelme.És egyébként ezek szerint a mezei hőmérőket és lázmérőket nem szabad venni, mert egy laza 10 fokos különbség is könnyedén előfordulhat? (amúgy nem -csak- 1000 forintos hőmérőről beszéltem, hanem a városban több helyen kirakott eléggé nagy óra/hőmérőről is, amit vagy nem a kisboltban vették, vagy elég durva, hogy én még nem láttam ott olyat)
több mint 13 éve
Valaki tudja ennek mi értelme van, ha egyszer mi egy percet nem vagyunk ilyen speciális hiperkockában hanem abban a csalóka adatot adó, árnyéktalan betondzsungelben mászkálunk?fetomyÍgy egységes ? Gondolom nem egy ezer forintos hőmérővel mérik, amit bárki beszerezhet a kisboltban, és kirakhatja magának az aszfaltra.