NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

44 feliratkozó

több mint 5 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 223 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
 www.youtube.com/watch?v=1sVPq6EHG0A&t=
Vrij6
szvsz ez volt az eddigi legjobb adás!

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Van kint valaki a tüntetésen??
Rózsa Sándor
Azt ugye tudod, hogy az '56-os forradalom a BME-s diaktuntetessel indult es a tuntetes nem egyenlo a randalirozzasal, mint ahogy te azt elgondolod.

Bte, ha nem lett volna 2006, akkor ma nem tartanank itt. Szoval ha kozremukodtel, akkor gratulalhatsz magadnak meg a haberjaidnak.
Gondolom megerte.
Rózsa Sándor
Nem jó így komolyabb témákról beszélgetni mert elvész a sorok között a mondanivaló! Én egyszerűen nem tudom úgy megfogalmazni a mondandóm ahogy szeretném ! Egyszerűen szerintem ezek olyan témák amik így leírva teljesen máshogy jönnek le mint mikor egy sör mellet beszélget róla az ember! De legalább itt viszonylag értelmessen lehet beszélgetni adott témákról többé kevésbé!
Ó még egy gondolat a tüntetésre nem azt írtam hogy minden esetbe hisz azért említettem meg Mahátma Gandhi féle békés ellenállást ami ugyan úgy lehet célra vezető !Solymi
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Látom megfogtad a lényeget 😃👏
(Ja bocccsss nagyon nem 😜)
56 hm okos felvetés csak semmi köze a lent általam leírt dolgokhoz!
De pardon !Egy szóra! Senki nem mondta ,hogy helyes tőrni zúzni rongálni ! (De sajnos kétségtelen egy tüntetés természetes velejárója nem csak itthon de külföldön is)
Én azt akartam közölni ,hogy ez amit tüntetés címszó alatt elöadnak az nevetséges bohózat ,szemben 2006 eseményekkel!!
Ha akorom Legyen valami súlya azt nem így kell!
Vagy Legyen egy országos passzív nulla erőszak és rendbontás féle tüntetés sorozat! (Jó példa Gandhi féle irányzat)
Vagy minnél nagyobb és véresebb és pusztításal járó tüntetés sorozat!(kijevi Függetlenség téren, a Majdanon )

Most ne menjünk bele ,hogy milyen hatása volt az egyiknek és a másiknak! És a hosszútávú eredményébe se!
Én csupán szemléltetni akartam,hogy enneK a mostani tüntetésnek( a rendőröket dobálom kővel meg kiabálok) az égvilágon semmi értelme sincs ebben a formában!

Megjegyzés a mai tüntetésel kapcsolatban a rendőrök felé le kalappal !!😉😉 teljesen kúltúrált 21 századi tómegoszlatást láttunk tőlük! Kérem szépen ! Külön figyelve a sajtóra meg stb....

56 kik kezdték ???
Hát igen meg lehet nézni azokat az egyetemistákat (fizikállisan,katonai kiképzés terén, na meg csibészség és bátoság területén!)
És nem megbántva a mai egyetemista fiatalokat de sajnos hagynak némi kivetnivalót férfiaság terén meglátásom szerint !
Szóval ne akarjuk a mai egyetemistákat összehasonlítani velük ha kérhetem!
Természetessen tisztelet a kivételnek ! Akinek nem inge ne vegye magára legyen szíves!
Rózsa Sándor
Kedves Sándor,

Nagymamám - Isten nyugosztalja - 15 évesen részese volt a 45-ös orosz "felszabadításnak", sőt, fizikai elszenvedője is, ahogy minden második nő az akkori Magyarország területén. Te el sem tudod képzelni, hogy az utána következő 11 évben micsoda indulatokat folytott le magában a magyarság, főleg a budapestiek, akiken végigsöpört a vörös bosszú a nácik és a nyilasok miatt. Mind a négy nagyszülőm a szocializmusban nőtt fel. Az elejétől részesei voltak annak a diktatúrának, ami felütötte ismét a fejét az országban. De azóta eltelt 62 év, egy emberöltő! Megváltozott a világ. Egy 18 éves nem azért ment ma ki "tüntetni" a térre, mert elnyomásban él, hanem mert jó buli. Ennyi és nem több.

Hogyan is lehetne az akkori egyetemista lázadókat a maiakkal összevetni, mikor 56-ban az oroszoknak fingjuk se volt arról, hogy mi készül és egy épkézláb B-tervük se volt, semmire? Ellenben a Fidesszel, a KR-el és a TEK-kel, akik az összes létező forgatókönyvet begyakolták és mielőtt egy lázadó csoport komoly lépéseket követhetne el, simán elébe mennek a dolgoknak? Itt nem a férfiasság hiányáról van szó, hanem arról, hogy esélyük sincs, annyira olajozottan működik a gépezet. Nincs benne hiba, nem találsz rést a pajzson. A fiúk már délelőtt tudták, hogy este valami készül, ment a parancs a Kerepesi útra.
Az mitől lett volna jobb, ha fegyvertelen 17-20 évesek nekimennek ma a KR-eseknek? El tudtak volna érni bármily komoly hatást is? Nem. Kizárt dolog. Akkor meg? Töketlenek?

2006-ban egy totálisan analfabéta kormány ült hatalmon, komoly bázis nélkül a háta mögött. Semmilyen forgatókönyvük nem volt arra vonatkozóan, hogy mi a teendő akkor, ha elharapódzik egy békés tüntetés. Ezt később a rendőri túlkapások és a fejetlenség is totálisan alátámasztotta.
De a Fidesz bámulatosan szervezte meg már akkor a dolgokat. A tüntetést, mentek a buszok, a kör sms-esek, jött a Jobbik, a GM és a többi ultra, elszabadultak az indulatok, a többi pedig már történelem. NA, de azok voltak ám a f@szagyerekek ott 2006-ban, akik törtek-zúztak, mekkora királyság volt már a gyurcsányos koporsó meg a tanklopás? A rendőrök összeverése, gyújtogatás? Huhúúú.

----------------------------------------------------

Amúgy meg ez a rabszolga hacacáré = az internetadóval. Zseniális a Fidesz, komolyan mondom.
Szépen, suttyomban jönnek a különbíróságok, de az senkit sem érdekel. Mint az internetadónál. Ki emlékszik, mit csináltak a háttérben akkor, amikor belengették ezt a különadót?
Ugye-ugye,..

Az ellenzék meg egy vicc. Komolyan mondom, jobb lenne ha megszűnnének. Nincs egy vezér, egy komoly szervező csapat, nincs semmi. Ezt a mai tömeget úgy meg kellett volna fogni, mint a sicc. Holnap meg már el lesz felejtve. De ha fordítva lett volna, akkor éjfélre a Fidesz lemondatja a kormányonlévő erőt. Bármibe lefogadom. Nem lesz itt változás, soha.
#JC6
Bocs egy szóval nem mentem bele abba ,hogy mi volt 56 után vagy elötte és milyen fusztációk dolgoztak az emberekben ! De azt az egyetemi értelmiségi réteget badarság bármilyen osszevetésben egy kalap alá venni a mai tűntető egyetemi hallgató közönséggel ! Én erre reflektáltam csupán !
És félre értettél egy szóval nem mondtam,hogy lenne e bármi értelme ma magyarországon bármiféle tüntetésnek! Akár békésnek vagy erőszakosnak!Csupán arra hívtam fel a figyelmet hogy ennek tüntetésnek így ebben a formában az égatta egy világon semmi értelme és eredménye nem lesz !Persze ez nem azt jelenti ,hogy az általam lentebb leírt tüntetésének abban a formában lenne e ! De azokban legalább lenne ráció igaz a mai titkosszolgálati aparátus miatt azoknak is vajnyi kevés.De még mindig több mint a maiaknak!(De itt most megint ellene megyek a gondolatomnak randalírozással törrésel értelmetlen pusztításal Igen is van ! Lásd franciák a pusztitás hatására visszavonták a törvényt)

Persze maximállisan tisztába vagyok azzal ,hogy a 2006 tüntetés sorozat miért tudott úgy mond "sikeres" lenni hosszútávon ! (Milyen háttérfinaszirozások voltak a háttérben de szerintem ezt te is nagyon jól tudod hisz lentebb tettél említést róla)

De akkor mégegyszer leírom én csak a tüntetés milyenségére utaltam ! (Szubjektív hogy egyetértek e vele vagy sem és ,hogy melyikkel )

Vissza kanyarodva az 56-os esemenyek elötti társadalmi problémákhoz Igen is tisztában vagyok a kiváltó okokkal !
1.Főiskolán tanúltam
2.Nagyszüleim 1920 szülletésüek mind a két ágon az akkori rendszer szerint osztály idegen származásuak(egyik nemes másik kulák)
3.Dédnagyapám 1 osztályú Nagy ezüst vitézségi érem tulajdonosa (szinte mindent ki kutattam a Osztrák és Magyar levéltárakban a szolgálati múltjáról )
Tehát Így már sejtheted ,hogy van némi fogalmam a dolgokról abból és az elötte lévő korszakról!

Azzal is tisztában vagyok hogy megváltoztak demográfiai feltételek így nem lehet összehasonlítani egy mai egyetemistát egy 56-os egyetemístával!

De én mégis megteszem mert számomra (és ez rohadtúl szubjektív) egyáltalán nem elfogadható a mai egyetemisták formája megjelenése beállitotsága fizikai konfliktus kerülése!

Én egyszerű vidéki értékeket képviselek amik egyáltalán nem osszeegyezthetőek a mai hangzatos nézőpontokkal!
Én férfi vagyok !Igen szoktam verekedni ha a helyzet úgy kivánja , sokszor akkor is mikor csak az erőnket méregetjük de mindig csak megfelelően erős ellenfél ellen akivel ha úgy van utána sörözök egy jót és nevetünk rajta ,hogy az elöbb majdnem szétvertük egymás fejét! (Nem egyszer volt példa ilyenre régebben ma már nem mert mostanában nincs tiszta küzdelem földre kerülésig)tisztába vagyok a kemény fizikai paraszt munka fogalmával ! A végletekig tisztelem anyámat és apámat ! A legfontosabb család szentsége számomra ! (Család anya apa és gyerekek slusz)
Megadom a tiszteletet az idősebbeknek ! Tisztelem a nőket!
De igen is én vagyok a a férfi egy kapcsolatban ! (Tehát n8ncs mindenben egyenjogúság,van amiben a férfi szava a döntő van természetessen amiben a nőé)
Iszonyat feltud baszni ha valaki egy nálánál gyengéb személlyel kötekszik akár verbálisan ahol az intelligenciájával vagy a fizikai erejével él vissza ! És ilyenkor főleg ha ittam közbe avatkozom!(Ma már nagyon ritkán)
Röviden ennyi az én értékeimről !

Szóval én ezeket képviselem és ebbe nem tud beleférni a mai egytemisták álltal képviselt mentalitás tisztelet a kivételnek nem győzóm hangsúlyozni!!

De még azzal ki kel egészítenem ,hogy elfogadó is vagyok tehát mindenki azt csinál amit akar csak ne az én környezetembe ha pedig ott amíg nem keresi velem a kontaktott addig leszarom de én sem fogom keresni vele persze csak ha nagyon muszáj de akkor is csak addig ameddig feltétlen szükséges tehát a baráti körömbe csak a hasonló beállitotságú emberekel veszem körbe magam és pont.
Tehát ezért vagyok végtelenségig lesújtva a mai egyetemistáktól!Mert nagy álltalánosságban nem azt képviselik amit én !Persze tudom ez szúbjektív nagyon is ,Az meg megint csak az ,hogy ez jó gondolkodás e vagy sem !De ha nekem jó akkor másnak is legyen jó!
Hisz engem se érdekel ha ő buzi vagy retardált vagy tudom is én ! Mert nem fogok vele foglalkozni !De vélleményem ettől függetlenül nem fog változni róluk!
Rózsa Sándor
Egyrészt tisztelet azért, hogy egy stroke-ból megpróbálsz felépülni amennyire csak lehet, nem egy egyszerű dolog, de úgy látszik szerencsére pár (de bosszantó) apróságon kívül képes vagy gondolkodni és ezt írásban megfogalmazni, még ha a külalak nem is olyan ahogy szeretnéd, de ez legyen a legkisebb probléma.

Viszont, baromira nem értek egyet azzal, hogy a tüntetésnek erőszakosnak kell lennie, mert nem.
Az egy dolog, hogy manapság már csak ez vezet valamilyen eredményre, de ez akkor sem jó, mert jelzi, hogy hagyományos, demokratikus eszközökkel nem lehet hatni a kormányra.

A másik dolog amivel nem értek egyet az annak a meghatározása, hogy ki a férfi.
A meghatározásodból kiindulva te valószínűleg erősebb testalkatú, izmosabb felépítésű lehetsz, esetleg még voltál is katona. Az, hogy te a problémákat, nézeteltéréseket verekedéssel oldod meg, kb. egyenértékű az állatvilág színvonalával.

Másrészt az, hogy te azt gondolod magadról, hogy te vagy az etalon akikhez a mai egyetemistákat viszonyítani kellene egy vicc. Értékrended kb. egyenlő az LMP-s Sallai R. Benedekkel, azt meg döntsd el te magad, hogy ez jó-e vagy sem.
Solymi
Nem ment át akkor nem gondolom hogy én vagyok az etalon félreértés van akkor !
Mint ahogy látod intelligens vagyok (úgy ahogy😃) szeretek ész érvekkel vitatkozni vagy beszélgetni is vagy konfliktust megoldani!! De mellete szeretek verekedni is ! Nem megverni valakit mert az nem buli (meg el is itélem ha valaki gyengét vagy kiszolgáltatott egyént bántalmaz )hanem mikor én is kapok ! De ezt aki nem ilyen beállitotságú az nem érti ! De értelek téged is hogy mit is mondasz! De el kel fogadni ,hogy vannak olyan emberek mint én is akik szeretik harcot !
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 7 406
Látom megfogtad a lényeget 😃👏
(Ja bocccsss nagyon nem 😜)
56 hm okos felvetés csak semmi köze a lent általam leírt dolgokhoz!
De pardon !Egy szóra! Senki nem mondta ,hogy helyes tőrni zúzni rongálni ! (De sajnos kétségtelen egy tüntetés természetes velejárója nem csak itthon de külföldön is)
Én azt akartam közölni ,hogy ez amit tüntetés címszó alatt elöadnak az nevetséges bohózat ,szemben 2006 eseményekkel!!
Ha akorom Legyen valami súlya azt nem így kell!
Vagy Legyen egy országos passzív nulla erőszak és rendbontás féle tüntetés sorozat! (Jó példa Gandhi féle irányzat)
Vagy minnél nagyobb és véresebb és pusztításal járó tüntetés sorozat!(kijevi Függetlenség téren, a Majdanon )

Most ne menjünk bele ,hogy milyen hatása volt az egyiknek és a másiknak! És a hosszútávú eredményébe se!
Én csupán szemléltetni akartam,hogy enneK a mostani tüntetésnek( a rendőröket dobálom kővel meg kiabálok) az égvilágon semmi értelme sincs ebben a formában!

Megjegyzés a mai tüntetésel kapcsolatban a rendőrök felé le kalappal !!😉😉 teljesen kúltúrált 21 századi tómegoszlatást láttunk tőlük! Kérem szépen ! Külön figyelve a sajtóra meg stb....

56 kik kezdték ???
Hát igen meg lehet nézni azokat az egyetemistákat (fizikállisan,katonai kiképzés terén, na meg csibészség és bátoság területén!)
És nem megbántva a mai egyetemista fiatalokat de sajnos hagynak némi kivetnivalót férfiaság terén meglátásom szerint !
Szóval ne akarjuk a mai egyetemistákat összehasonlítani velük ha kérhetem!
Természetessen tisztelet a kivételnek ! Akinek nem inge ne vegye magára legyen szíves!
Rózsa Sándor
Kedves Sándor,

Nagymamám - Isten nyugosztalja - 15 évesen részese volt a 45-ös orosz "felszabadításnak", sőt, fizikai elszenvedője is, ahogy minden második nő az akkori Magyarország területén. Te el sem tudod képzelni, hogy az utána következő 11 évben micsoda indulatokat folytott le magában a magyarság, főleg a budapestiek, akiken végigsöpört a vörös bosszú a nácik és a nyilasok miatt. Mind a négy nagyszülőm a szocializmusban nőtt fel. Az elejétől részesei voltak annak a diktatúrának, ami felütötte ismét a fejét az országban. De azóta eltelt 62 év, egy emberöltő! Megváltozott a világ. Egy 18 éves nem azért ment ma ki "tüntetni" a térre, mert elnyomásban él, hanem mert jó buli. Ennyi és nem több.

Hogyan is lehetne az akkori egyetemista lázadókat a maiakkal összevetni, mikor 56-ban az oroszoknak fingjuk se volt arról, hogy mi készül és egy épkézláb B-tervük se volt, semmire? Ellenben a Fidesszel, a KR-el és a TEK-kel, akik az összes létező forgatókönyvet begyakolták és mielőtt egy lázadó csoport komoly lépéseket követhetne el, simán elébe mennek a dolgoknak? Itt nem a férfiasság hiányáról van szó, hanem arról, hogy esélyük sincs, annyira olajozottan működik a gépezet. Nincs benne hiba, nem találsz rést a pajzson. A fiúk már délelőtt tudták, hogy este valami készül, ment a parancs a Kerepesi útra.
Az mitől lett volna jobb, ha fegyvertelen 17-20 évesek nekimennek ma a KR-eseknek? El tudtak volna érni bármily komoly hatást is? Nem. Kizárt dolog. Akkor meg? Töketlenek?

2006-ban egy totálisan analfabéta kormány ült hatalmon, komoly bázis nélkül a háta mögött. Semmilyen forgatókönyvük nem volt arra vonatkozóan, hogy mi a teendő akkor, ha elharapódzik egy békés tüntetés. Ezt később a rendőri túlkapások és a fejetlenség is totálisan alátámasztotta.
De a Fidesz bámulatosan szervezte meg már akkor a dolgokat. A tüntetést, mentek a buszok, a kör sms-esek, jött a Jobbik, a GM és a többi ultra, elszabadultak az indulatok, a többi pedig már történelem. NA, de azok voltak ám a f@szagyerekek ott 2006-ban, akik törtek-zúztak, mekkora királyság volt már a gyurcsányos koporsó meg a tanklopás? A rendőrök összeverése, gyújtogatás? Huhúúú.

----------------------------------------------------

Amúgy meg ez a rabszolga hacacáré = az internetadóval. Zseniális a Fidesz, komolyan mondom.
Szépen, suttyomban jönnek a különbíróságok, de az senkit sem érdekel. Mint az internetadónál. Ki emlékszik, mit csináltak a háttérben akkor, amikor belengették ezt a különadót?
Ugye-ugye,..

Az ellenzék meg egy vicc. Komolyan mondom, jobb lenne ha megszűnnének. Nincs egy vezér, egy komoly szervező csapat, nincs semmi. Ezt a mai tömeget úgy meg kellett volna fogni, mint a sicc. Holnap meg már el lesz felejtve. De ha fordítva lett volna, akkor éjfélre a Fidesz lemondatja a kormányonlévő erőt. Bármibe lefogadom. Nem lesz itt változás, soha.
#JC6
Bocs egy szóval nem mentem bele abba ,hogy mi volt 56 után vagy elötte és milyen fusztációk dolgoztak az emberekben ! De azt az egyetemi értelmiségi réteget badarság bármilyen osszevetésben egy kalap alá venni a mai tűntető egyetemi hallgató közönséggel ! Én erre reflektáltam csupán !
És félre értettél egy szóval nem mondtam,hogy lenne e bármi értelme ma magyarországon bármiféle tüntetésnek! Akár békésnek vagy erőszakosnak!Csupán arra hívtam fel a figyelmet hogy ennek tüntetésnek így ebben a formában az égatta egy világon semmi értelme és eredménye nem lesz !Persze ez nem azt jelenti ,hogy az általam lentebb leírt tüntetésének abban a formában lenne e ! De azokban legalább lenne ráció igaz a mai titkosszolgálati aparátus miatt azoknak is vajnyi kevés.De még mindig több mint a maiaknak!(De itt most megint ellene megyek a gondolatomnak randalírozással törrésel értelmetlen pusztításal Igen is van ! Lásd franciák a pusztitás hatására visszavonták a törvényt)

Persze maximállisan tisztába vagyok azzal ,hogy a 2006 tüntetés sorozat miért tudott úgy mond "sikeres" lenni hosszútávon ! (Milyen háttérfinaszirozások voltak a háttérben de szerintem ezt te is nagyon jól tudod hisz lentebb tettél említést róla)

De akkor mégegyszer leírom én csak a tüntetés milyenségére utaltam ! (Szubjektív hogy egyetértek e vele vagy sem és ,hogy melyikkel )

Vissza kanyarodva az 56-os esemenyek elötti társadalmi problémákhoz Igen is tisztában vagyok a kiváltó okokkal !
1.Főiskolán tanúltam
2.Nagyszüleim 1920 szülletésüek mind a két ágon az akkori rendszer szerint osztály idegen származásuak(egyik nemes másik kulák)
3.Dédnagyapám 1 osztályú Nagy ezüst vitézségi érem tulajdonosa (szinte mindent ki kutattam a Osztrák és Magyar levéltárakban a szolgálati múltjáról )
Tehát Így már sejtheted ,hogy van némi fogalmam a dolgokról abból és az elötte lévő korszakról!

Azzal is tisztában vagyok hogy megváltoztak demográfiai feltételek így nem lehet összehasonlítani egy mai egyetemistát egy 56-os egyetemístával!

De én mégis megteszem mert számomra (és ez rohadtúl szubjektív) egyáltalán nem elfogadható a mai egyetemisták formája megjelenése beállitotsága fizikai konfliktus kerülése!

Én egyszerű vidéki értékeket képviselek amik egyáltalán nem osszeegyezthetőek a mai hangzatos nézőpontokkal!
Én férfi vagyok !Igen szoktam verekedni ha a helyzet úgy kivánja , sokszor akkor is mikor csak az erőnket méregetjük de mindig csak megfelelően erős ellenfél ellen akivel ha úgy van utána sörözök egy jót és nevetünk rajta ,hogy az elöbb majdnem szétvertük egymás fejét! (Nem egyszer volt példa ilyenre régebben ma már nem mert mostanában nincs tiszta küzdelem földre kerülésig)tisztába vagyok a kemény fizikai paraszt munka fogalmával ! A végletekig tisztelem anyámat és apámat ! A legfontosabb család szentsége számomra ! (Család anya apa és gyerekek slusz)
Megadom a tiszteletet az idősebbeknek ! Tisztelem a nőket!
De igen is én vagyok a a férfi egy kapcsolatban ! (Tehát n8ncs mindenben egyenjogúság,van amiben a férfi szava a döntő van természetessen amiben a nőé)
Iszonyat feltud baszni ha valaki egy nálánál gyengéb személlyel kötekszik akár verbálisan ahol az intelligenciájával vagy a fizikai erejével él vissza ! És ilyenkor főleg ha ittam közbe avatkozom!(Ma már nagyon ritkán)
Röviden ennyi az én értékeimről !

Szóval én ezeket képviselem és ebbe nem tud beleférni a mai egytemisták álltal képviselt mentalitás tisztelet a kivételnek nem győzóm hangsúlyozni!!

De még azzal ki kel egészítenem ,hogy elfogadó is vagyok tehát mindenki azt csinál amit akar csak ne az én környezetembe ha pedig ott amíg nem keresi velem a kontaktott addig leszarom de én sem fogom keresni vele persze csak ha nagyon muszáj de akkor is csak addig ameddig feltétlen szükséges tehát a baráti körömbe csak a hasonló beállitotságú emberekel veszem körbe magam és pont.
Tehát ezért vagyok végtelenségig lesújtva a mai egyetemistáktól!Mert nagy álltalánosságban nem azt képviselik amit én !Persze tudom ez szúbjektív nagyon is ,Az meg megint csak az ,hogy ez jó gondolkodás e vagy sem !De ha nekem jó akkor másnak is legyen jó!
Hisz engem se érdekel ha ő buzi vagy retardált vagy tudom is én ! Mert nem fogok vele foglalkozni !De vélleményem ettől függetlenül nem fog változni róluk!
Rózsa Sándor
Egyrészt tisztelet azért, hogy egy stroke-ból megpróbálsz felépülni amennyire csak lehet, nem egy egyszerű dolog, de úgy látszik szerencsére pár (de bosszantó) apróságon kívül képes vagy gondolkodni és ezt írásban megfogalmazni, még ha a külalak nem is olyan ahogy szeretnéd, de ez legyen a legkisebb probléma.

Viszont, baromira nem értek egyet azzal, hogy a tüntetésnek erőszakosnak kell lennie, mert nem.
Az egy dolog, hogy manapság már csak ez vezet valamilyen eredményre, de ez akkor sem jó, mert jelzi, hogy hagyományos, demokratikus eszközökkel nem lehet hatni a kormányra.

A másik dolog amivel nem értek egyet az annak a meghatározása, hogy ki a férfi.
A meghatározásodból kiindulva te valószínűleg erősebb testalkatú, izmosabb felépítésű lehetsz, esetleg még voltál is katona. Az, hogy te a problémákat, nézeteltéréseket verekedéssel oldod meg, kb. egyenértékű az állatvilág színvonalával.

Másrészt az, hogy te azt gondolod magadról, hogy te vagy az etalon akikhez a mai egyetemistákat viszonyítani kellene egy vicc. Értékrended kb. egyenlő az LMP-s Sallai R. Benedekkel, azt meg döntsd el te magad, hogy ez jó-e vagy sem.

több mint 5 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 12 761 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv
több mint 5 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 797
Azért valahol röhejes, hogy az emberek megint a gumicsonton (“rabszolgatörvény”) rágódnak, miközben megszavazták a közigazgatási különbíróságok felállítását.

Egy pillanatig nem lepődnék meg, ha a Fidesz visszatáncolna, a lényeg úgyis el lett fedve ismét. Az ellenzék és az ellenzéki média meg gyanúsan csak a rabszolgatörvényről beszél...
Jughead
+1000
winston
Ez mindenkit közvetlenül érint, nyilván ez jobban érdekli az embereket. Egyébként fogadok hogyha fordítva menne, akkor meg az lenne a baj. Csóri ellenzéki politikusok tényleg pofozógépek. Csakhogy nem azért mert a fidess lefizeti őket, hanem mert a választók így tekintenek rájuk. Amíg minden egyes kezdeményezést lesajnáltok, addig nem is fognak megerősödni. Meg kell érteni hogy a közösségi médiában való kommunikálás túlmutat az ember magánvéleményén. Nézd meg a fidess szavazókat, ők mikor kritizálják az általuk megválasztott képviselőket? Még most se, pedig nehezen hihető hogy ez bárkinek is jó lesz (már ha munkavállalói szemszögből nézzük, nyilván egy vállalkozó mást gondol). Azok a gondolatok amik a facebookon, blogokon megjelennek nagyon sok emberhez eljutnak, ezáltal formálják a közgondolkodást. Az értéksemlegesek azt nem akarják megérteni, hogy a fikázás semmilyen eredményre nem vezet. Akármennyire is nem tetszik, az ellenzék is ott van a parlamentben, és nekik az elmúlt 8 évben nőtt a fizetésük, valószínűleg nagyobb mértékben mint azoknak akik csak siránkoztat és kritizáltak. Lehet drukkolni azért hogy megszűnjenek, de nem fogja átvenni a helyüket senki. Akkor 100 % fidess lesz (a jobbiknak kettő ciklust adok és utána eltűnnek a süllyesztőben, meg is érdemlik). Én amondó vagyok hogy azt az energiát, amit a passzivitásba fektettünk eddig (kis oximoron), akár pozitív módon is felhasználhatnánk.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ja és bocs a helyesírási hibákért de sajnos egy éve stroke volt! És újra kellet tanulnom írni.Ami sajnos nem sikerült valmi jól
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Látom megfogtad a lényeget 😃👏
(Ja bocccsss nagyon nem 😜)
56 hm okos felvetés csak semmi köze a lent általam leírt dolgokhoz!
De pardon !Egy szóra! Senki nem mondta ,hogy helyes tőrni zúzni rongálni ! (De sajnos kétségtelen egy tüntetés természetes velejárója nem csak itthon de külföldön is)
Én azt akartam közölni ,hogy ez amit tüntetés címszó alatt elöadnak az nevetséges bohózat ,szemben 2006 eseményekkel!!
Ha akorom Legyen valami súlya azt nem így kell!
Vagy Legyen egy országos passzív nulla erőszak és rendbontás féle tüntetés sorozat! (Jó példa Gandhi féle irányzat)
Vagy minnél nagyobb és véresebb és pusztításal járó tüntetés sorozat!(kijevi Függetlenség téren, a Majdanon )

Most ne menjünk bele ,hogy milyen hatása volt az egyiknek és a másiknak! És a hosszútávú eredményébe se!
Én csupán szemléltetni akartam,hogy enneK a mostani tüntetésnek( a rendőröket dobálom kővel meg kiabálok) az égvilágon semmi értelme sincs ebben a formában!

Megjegyzés a mai tüntetésel kapcsolatban a rendőrök felé le kalappal !!😉😉 teljesen kúltúrált 21 századi tómegoszlatást láttunk tőlük! Kérem szépen ! Külön figyelve a sajtóra meg stb....

56 kik kezdték ???
Hát igen meg lehet nézni azokat az egyetemistákat (fizikállisan,katonai kiképzés terén, na meg csibészség és bátoság területén!)
És nem megbántva a mai egyetemista fiatalokat de sajnos hagynak némi kivetnivalót férfiaság terén meglátásom szerint !
Szóval ne akarjuk a mai egyetemistákat összehasonlítani velük ha kérhetem!
Természetessen tisztelet a kivételnek ! Akinek nem inge ne vegye magára legyen szíves!
Rózsa Sándor
Kedves Sándor,

Nagymamám - Isten nyugosztalja - 15 évesen részese volt a 45-ös orosz "felszabadításnak", sőt, fizikai elszenvedője is, ahogy minden második nő az akkori Magyarország területén. Te el sem tudod képzelni, hogy az utána következő 11 évben micsoda indulatokat folytott le magában a magyarság, főleg a budapestiek, akiken végigsöpört a vörös bosszú a nácik és a nyilasok miatt. Mind a négy nagyszülőm a szocializmusban nőtt fel. Az elejétől részesei voltak annak a diktatúrának, ami felütötte ismét a fejét az országban. De azóta eltelt 62 év, egy emberöltő! Megváltozott a világ. Egy 18 éves nem azért ment ma ki "tüntetni" a térre, mert elnyomásban él, hanem mert jó buli. Ennyi és nem több.

Hogyan is lehetne az akkori egyetemista lázadókat a maiakkal összevetni, mikor 56-ban az oroszoknak fingjuk se volt arról, hogy mi készül és egy épkézláb B-tervük se volt, semmire? Ellenben a Fidesszel, a KR-el és a TEK-kel, akik az összes létező forgatókönyvet begyakolták és mielőtt egy lázadó csoport komoly lépéseket követhetne el, simán elébe mennek a dolgoknak? Itt nem a férfiasság hiányáról van szó, hanem arról, hogy esélyük sincs, annyira olajozottan működik a gépezet. Nincs benne hiba, nem találsz rést a pajzson. A fiúk már délelőtt tudták, hogy este valami készül, ment a parancs a Kerepesi útra.
Az mitől lett volna jobb, ha fegyvertelen 17-20 évesek nekimennek ma a KR-eseknek? El tudtak volna érni bármily komoly hatást is? Nem. Kizárt dolog. Akkor meg? Töketlenek?

2006-ban egy totálisan analfabéta kormány ült hatalmon, komoly bázis nélkül a háta mögött. Semmilyen forgatókönyvük nem volt arra vonatkozóan, hogy mi a teendő akkor, ha elharapódzik egy békés tüntetés. Ezt később a rendőri túlkapások és a fejetlenség is totálisan alátámasztotta.
De a Fidesz bámulatosan szervezte meg már akkor a dolgokat. A tüntetést, mentek a buszok, a kör sms-esek, jött a Jobbik, a GM és a többi ultra, elszabadultak az indulatok, a többi pedig már történelem. NA, de azok voltak ám a f@szagyerekek ott 2006-ban, akik törtek-zúztak, mekkora királyság volt már a gyurcsányos koporsó meg a tanklopás? A rendőrök összeverése, gyújtogatás? Huhúúú.

----------------------------------------------------

Amúgy meg ez a rabszolga hacacáré = az internetadóval. Zseniális a Fidesz, komolyan mondom.
Szépen, suttyomban jönnek a különbíróságok, de az senkit sem érdekel. Mint az internetadónál. Ki emlékszik, mit csináltak a háttérben akkor, amikor belengették ezt a különadót?
Ugye-ugye,..

Az ellenzék meg egy vicc. Komolyan mondom, jobb lenne ha megszűnnének. Nincs egy vezér, egy komoly szervező csapat, nincs semmi. Ezt a mai tömeget úgy meg kellett volna fogni, mint a sicc. Holnap meg már el lesz felejtve. De ha fordítva lett volna, akkor éjfélre a Fidesz lemondatja a kormányonlévő erőt. Bármibe lefogadom. Nem lesz itt változás, soha.
#JC6
Bocs egy szóval nem mentem bele abba ,hogy mi volt 56 után vagy elötte és milyen fusztációk dolgoztak az emberekben ! De azt az egyetemi értelmiségi réteget badarság bármilyen osszevetésben egy kalap alá venni a mai tűntető egyetemi hallgató közönséggel ! Én erre reflektáltam csupán !
És félre értettél egy szóval nem mondtam,hogy lenne e bármi értelme ma magyarországon bármiféle tüntetésnek! Akár békésnek vagy erőszakosnak!Csupán arra hívtam fel a figyelmet hogy ennek tüntetésnek így ebben a formában az égatta egy világon semmi értelme és eredménye nem lesz !Persze ez nem azt jelenti ,hogy az általam lentebb leírt tüntetésének abban a formában lenne e ! De azokban legalább lenne ráció igaz a mai titkosszolgálati aparátus miatt azoknak is vajnyi kevés.De még mindig több mint a maiaknak!(De itt most megint ellene megyek a gondolatomnak randalírozással törrésel értelmetlen pusztításal Igen is van ! Lásd franciák a pusztitás hatására visszavonták a törvényt)

Persze maximállisan tisztába vagyok azzal ,hogy a 2006 tüntetés sorozat miért tudott úgy mond "sikeres" lenni hosszútávon ! (Milyen háttérfinaszirozások voltak a háttérben de szerintem ezt te is nagyon jól tudod hisz lentebb tettél említést róla)

De akkor mégegyszer leírom én csak a tüntetés milyenségére utaltam ! (Szubjektív hogy egyetértek e vele vagy sem és ,hogy melyikkel )

Vissza kanyarodva az 56-os esemenyek elötti társadalmi problémákhoz Igen is tisztában vagyok a kiváltó okokkal !
1.Főiskolán tanúltam
2.Nagyszüleim 1920 szülletésüek mind a két ágon az akkori rendszer szerint osztály idegen származásuak(egyik nemes másik kulák)
3.Dédnagyapám 1 osztályú Nagy ezüst vitézségi érem tulajdonosa (szinte mindent ki kutattam a Osztrák és Magyar levéltárakban a szolgálati múltjáról )
Tehát Így már sejtheted ,hogy van némi fogalmam a dolgokról abból és az elötte lévő korszakról!

Azzal is tisztában vagyok hogy megváltoztak demográfiai feltételek így nem lehet összehasonlítani egy mai egyetemistát egy 56-os egyetemístával!

De én mégis megteszem mert számomra (és ez rohadtúl szubjektív) egyáltalán nem elfogadható a mai egyetemisták formája megjelenése beállitotsága fizikai konfliktus kerülése!

Én egyszerű vidéki értékeket képviselek amik egyáltalán nem osszeegyezthetőek a mai hangzatos nézőpontokkal!
Én férfi vagyok !Igen szoktam verekedni ha a helyzet úgy kivánja , sokszor akkor is mikor csak az erőnket méregetjük de mindig csak megfelelően erős ellenfél ellen akivel ha úgy van utána sörözök egy jót és nevetünk rajta ,hogy az elöbb majdnem szétvertük egymás fejét! (Nem egyszer volt példa ilyenre régebben ma már nem mert mostanában nincs tiszta küzdelem földre kerülésig)tisztába vagyok a kemény fizikai paraszt munka fogalmával ! A végletekig tisztelem anyámat és apámat ! A legfontosabb család szentsége számomra ! (Család anya apa és gyerekek slusz)
Megadom a tiszteletet az idősebbeknek ! Tisztelem a nőket!
De igen is én vagyok a a férfi egy kapcsolatban ! (Tehát n8ncs mindenben egyenjogúság,van amiben a férfi szava a döntő van természetessen amiben a nőé)
Iszonyat feltud baszni ha valaki egy nálánál gyengéb személlyel kötekszik akár verbálisan ahol az intelligenciájával vagy a fizikai erejével él vissza ! És ilyenkor főleg ha ittam közbe avatkozom!(Ma már nagyon ritkán)
Röviden ennyi az én értékeimről !

Szóval én ezeket képviselem és ebbe nem tud beleférni a mai egytemisták álltal képviselt mentalitás tisztelet a kivételnek nem győzóm hangsúlyozni!!

De még azzal ki kel egészítenem ,hogy elfogadó is vagyok tehát mindenki azt csinál amit akar csak ne az én környezetembe ha pedig ott amíg nem keresi velem a kontaktott addig leszarom de én sem fogom keresni vele persze csak ha nagyon muszáj de akkor is csak addig ameddig feltétlen szükséges tehát a baráti körömbe csak a hasonló beállitotságú emberekel veszem körbe magam és pont.
Tehát ezért vagyok végtelenségig lesújtva a mai egyetemistáktól!Mert nagy álltalánosságban nem azt képviselik amit én !Persze tudom ez szúbjektív nagyon is ,Az meg megint csak az ,hogy ez jó gondolkodás e vagy sem !De ha nekem jó akkor másnak is legyen jó!
Hisz engem se érdekel ha ő buzi vagy retardált vagy tudom is én ! Mert nem fogok vele foglalkozni !De vélleményem ettől függetlenül nem fog változni róluk!
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 15 414
Anno 1984-ben sem gondolta senki, hogy lehet itt bármilyen változás, ezért e sok derék—ma országunkat vezető— honfi is a KISZ és az MSZMP keretein belül próbálta felbomlasztani a rendszert. Nem hittek a változásban ők sem akkor. És? A változás az jönni fog, csak szar kivárni. Gondolj bele egy lélekbe, aki 2002-től mennyit várt, hogy nyolc év után 2010-ben végre bosszút állhasson a demokrácián (meg titokban a zsidókonliberálisstb) A bolsi tempónál csak az aladárkodás ami kártékonyabb egy országnak. Mikor e kettőt ötvözik? A bolsik aladárkodnak.

Lehet kicsit több Márai naplót kellene olvastatni a népekkel, és vlsz akkor mi is kevesebb mellébeszélést kajálnánk be.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Látom megfogtad a lényeget 😃👏
(Ja bocccsss nagyon nem 😜)
56 hm okos felvetés csak semmi köze a lent általam leírt dolgokhoz!
De pardon !Egy szóra! Senki nem mondta ,hogy helyes tőrni zúzni rongálni ! (De sajnos kétségtelen egy tüntetés természetes velejárója nem csak itthon de külföldön is)
Én azt akartam közölni ,hogy ez amit tüntetés címszó alatt elöadnak az nevetséges bohózat ,szemben 2006 eseményekkel!!
Ha akorom Legyen valami súlya azt nem így kell!
Vagy Legyen egy országos passzív nulla erőszak és rendbontás féle tüntetés sorozat! (Jó példa Gandhi féle irányzat)
Vagy minnél nagyobb és véresebb és pusztításal járó tüntetés sorozat!(kijevi Függetlenség téren, a Majdanon )

Most ne menjünk bele ,hogy milyen hatása volt az egyiknek és a másiknak! És a hosszútávú eredményébe se!
Én csupán szemléltetni akartam,hogy enneK a mostani tüntetésnek( a rendőröket dobálom kővel meg kiabálok) az égvilágon semmi értelme sincs ebben a formában!

Megjegyzés a mai tüntetésel kapcsolatban a rendőrök felé le kalappal !!😉😉 teljesen kúltúrált 21 századi tómegoszlatást láttunk tőlük! Kérem szépen ! Külön figyelve a sajtóra meg stb....

56 kik kezdték ???
Hát igen meg lehet nézni azokat az egyetemistákat (fizikállisan,katonai kiképzés terén, na meg csibészség és bátoság területén!)
És nem megbántva a mai egyetemista fiatalokat de sajnos hagynak némi kivetnivalót férfiaság terén meglátásom szerint !
Szóval ne akarjuk a mai egyetemistákat összehasonlítani velük ha kérhetem!
Természetessen tisztelet a kivételnek ! Akinek nem inge ne vegye magára legyen szíves!
Rózsa Sándor
Kedves Sándor,

Nagymamám - Isten nyugosztalja - 15 évesen részese volt a 45-ös orosz "felszabadításnak", sőt, fizikai elszenvedője is, ahogy minden második nő az akkori Magyarország területén. Te el sem tudod képzelni, hogy az utána következő 11 évben micsoda indulatokat folytott le magában a magyarság, főleg a budapestiek, akiken végigsöpört a vörös bosszú a nácik és a nyilasok miatt. Mind a négy nagyszülőm a szocializmusban nőtt fel. Az elejétől részesei voltak annak a diktatúrának, ami felütötte ismét a fejét az országban. De azóta eltelt 62 év, egy emberöltő! Megváltozott a világ. Egy 18 éves nem azért ment ma ki "tüntetni" a térre, mert elnyomásban él, hanem mert jó buli. Ennyi és nem több.

Hogyan is lehetne az akkori egyetemista lázadókat a maiakkal összevetni, mikor 56-ban az oroszoknak fingjuk se volt arról, hogy mi készül és egy épkézláb B-tervük se volt, semmire? Ellenben a Fidesszel, a KR-el és a TEK-kel, akik az összes létező forgatókönyvet begyakolták és mielőtt egy lázadó csoport komoly lépéseket követhetne el, simán elébe mennek a dolgoknak? Itt nem a férfiasság hiányáról van szó, hanem arról, hogy esélyük sincs, annyira olajozottan működik a gépezet. Nincs benne hiba, nem találsz rést a pajzson. A fiúk már délelőtt tudták, hogy este valami készül, ment a parancs a Kerepesi útra.
Az mitől lett volna jobb, ha fegyvertelen 17-20 évesek nekimennek ma a KR-eseknek? El tudtak volna érni bármily komoly hatást is? Nem. Kizárt dolog. Akkor meg? Töketlenek?

2006-ban egy totálisan analfabéta kormány ült hatalmon, komoly bázis nélkül a háta mögött. Semmilyen forgatókönyvük nem volt arra vonatkozóan, hogy mi a teendő akkor, ha elharapódzik egy békés tüntetés. Ezt később a rendőri túlkapások és a fejetlenség is totálisan alátámasztotta.
De a Fidesz bámulatosan szervezte meg már akkor a dolgokat. A tüntetést, mentek a buszok, a kör sms-esek, jött a Jobbik, a GM és a többi ultra, elszabadultak az indulatok, a többi pedig már történelem. NA, de azok voltak ám a f@szagyerekek ott 2006-ban, akik törtek-zúztak, mekkora királyság volt már a gyurcsányos koporsó meg a tanklopás? A rendőrök összeverése, gyújtogatás? Huhúúú.

----------------------------------------------------

Amúgy meg ez a rabszolga hacacáré = az internetadóval. Zseniális a Fidesz, komolyan mondom.
Szépen, suttyomban jönnek a különbíróságok, de az senkit sem érdekel. Mint az internetadónál. Ki emlékszik, mit csináltak a háttérben akkor, amikor belengették ezt a különadót?
Ugye-ugye,..

Az ellenzék meg egy vicc. Komolyan mondom, jobb lenne ha megszűnnének. Nincs egy vezér, egy komoly szervező csapat, nincs semmi. Ezt a mai tömeget úgy meg kellett volna fogni, mint a sicc. Holnap meg már el lesz felejtve. De ha fordítva lett volna, akkor éjfélre a Fidesz lemondatja a kormányonlévő erőt. Bármibe lefogadom. Nem lesz itt változás, soha.
több mint 5 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Azért valahol röhejes, hogy az emberek megint a gumicsonton (“rabszolgatörvény”) rágódnak, miközben megszavazták a közigazgatási különbíróságok felállítását.

Egy pillanatig nem lepődnék meg, ha a Fidesz visszatáncolna, a lényeg úgyis el lett fedve ismét. Az ellenzék és az ellenzéki média meg gyanúsan csak a rabszolgatörvényről beszél...
Jughead
+1000
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Azért valahol röhejes, hogy az emberek megint a gumicsonton (“rabszolgatörvény”) rágódnak, miközben megszavazták a közigazgatási különbíróságok felállítását.

Egy pillanatig nem lepődnék meg, ha a Fidesz visszatáncolna, a lényeg úgyis el lett fedve ismét. Az ellenzék és az ellenzéki média meg gyanúsan csak a rabszolgatörvényről beszél...
Jughead
👋👏👏👏👏👏 végre Valaki olvasni is tud a sorok közepette!Vagy úgy mond látja is a fátol az erdőt!

Minden ami történik az megrendezet !
Csak meg kell nézni kié az úgymond "ellenzéki" sajtó???pl.ATV
Persze sokan azt fogják mondani összeesküvés elmélet!!!
De mindenki dötse el maga ,hogy az adott összefüggések megtekintése után milyen kozekvenciákat von le a dolgokról és az eseményekről!!
több mint 5 éve
Jughead Dallas Cowboys 4 170
Azért valahol röhejes, hogy az emberek megint a gumicsonton (“rabszolgatörvény”) rágódnak, miközben megszavazták a közigazgatási különbíróságok felállítását.

Egy pillanatig nem lepődnék meg, ha a Fidesz visszatáncolna, a lényeg úgyis el lett fedve ismét. Az ellenzék és az ellenzéki média meg gyanúsan csak a rabszolgatörvényről beszél...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Van kint valaki a tüntetésen??
Rózsa Sándor
mi innen a fotelből tesszük meg a magunkét.
Amadeus
Ejj basszús akkor már ti is úgy vagytok vele mint én sajnos......... Csak a fotel maradt nekünk!!!
De régi szép emlékek miatt itt egy kis kedvcsináló 😃 Mert ezek a mostani new generation tagjai(CEU-sok, egyetemisták,entellektüel formák) nem az igaziak!

 youtu.be/lBI_K4UzcjY
Rózsa Sándor
Azt ugye tudod, hogy az '56-os forradalom a BME-s diaktuntetessel indult es a tuntetes nem egyenlo a randalirozzasal, mint ahogy te azt elgondolod.

Bte, ha nem lett volna 2006, akkor ma nem tartanank itt. Szoval ha kozremukodtel, akkor gratulalhatsz magadnak meg a haberjaidnak.
Gondolom megerte.
Solymi
Látom megfogtad a lényeget 😃👏
(Ja bocccsss nagyon nem 😜)
56 hm okos felvetés csak semmi köze a lent általam leírt dolgokhoz!
De pardon !Egy szóra! Senki nem mondta ,hogy helyes tőrni zúzni rongálni ! (De sajnos kétségtelen egy tüntetés természetes velejárója nem csak itthon de külföldön is)
Én azt akartam közölni ,hogy ez amit tüntetés címszó alatt elöadnak az nevetséges bohózat ,szemben 2006 eseményekkel!!
Ha akorom Legyen valami súlya azt nem így kell!
Vagy Legyen egy országos passzív nulla erőszak és rendbontás féle tüntetés sorozat! (Jó példa Gandhi féle irányzat)
Vagy minnél nagyobb és véresebb és pusztításal járó tüntetés sorozat!(kijevi Függetlenség téren, a Majdanon )

Most ne menjünk bele ,hogy milyen hatása volt az egyiknek és a másiknak! És a hosszútávú eredményébe se!
Én csupán szemléltetni akartam,hogy enneK a mostani tüntetésnek( a rendőröket dobálom kővel meg kiabálok) az égvilágon semmi értelme sincs ebben a formában!

Megjegyzés a mai tüntetésel kapcsolatban a rendőrök felé le kalappal !!😉😉 teljesen kúltúrált 21 századi tómegoszlatást láttunk tőlük! Kérem szépen ! Külön figyelve a sajtóra meg stb....

56 kik kezdték ???
Hát igen meg lehet nézni azokat az egyetemistákat (fizikállisan,katonai kiképzés terén, na meg csibészség és bátoság területén!)
És nem megbántva a mai egyetemista fiatalokat de sajnos hagynak némi kivetnivalót férfiaság terén meglátásom szerint !
Szóval ne akarjuk a mai egyetemistákat összehasonlítani velük ha kérhetem!
Természetessen tisztelet a kivételnek ! Akinek nem inge ne vegye magára legyen szíves!
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 15 414
A 2006 tévé székház pont megmutatta a jelenkornak mi történt 56 okt 30-a után pl a Köztársaság téren. /ahogy 2006- bán még pont kiszedték az égő autóból a munkáját végző akárkit, anno ott 56-ban Simán felkoncolták a csóri közkatonákat is/. Pont Kiderül gyorsan , hogy a csőcseléknek Miért nem volt soha semmi köze a 23.-I eseményekhez, és miért- ezért se- nem lesz soha össznépi ünnep, bármekkora történelem hamisítás is folyik ennek érdekében.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 7 406
Van kint valaki a tüntetésen??
Rózsa Sándor
mi innen a fotelből tesszük meg a magunkét.
Amadeus
Ejj basszús akkor már ti is úgy vagytok vele mint én sajnos......... Csak a fotel maradt nekünk!!!
De régi szép emlékek miatt itt egy kis kedvcsináló 😃 Mert ezek a mostani new generation tagjai(CEU-sok, egyetemisták,entellektüel formák) nem az igaziak!

 youtu.be/lBI_K4UzcjY
Rózsa Sándor
Azt ugye tudod, hogy az '56-os forradalom a BME-s diaktuntetessel indult es a tuntetes nem egyenlo a randalirozzasal, mint ahogy te azt elgondolod.

Bte, ha nem lett volna 2006, akkor ma nem tartanank itt. Szoval ha kozremukodtel, akkor gratulalhatsz magadnak meg a haberjaidnak.
Gondolom megerte.

Szerkesztette: Lúdas Solymi

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Van kint valaki a tüntetésen??
Rózsa Sándor
mi innen a fotelből tesszük meg a magunkét.
Amadeus
Ejj basszús akkor már ti is úgy vagytok vele mint én sajnos......... Csak a fotel maradt nekünk!!!
De régi szép emlékek miatt itt egy kis kedvcsináló 😃 Mert ezek a mostani new generation tagjai(CEU-sok, egyetemisták,entellektüel formák) nem az igaziak!

több mint 5 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 31 967
Van kint valaki a tüntetésen??
Rózsa Sándor
mi innen a fotelből tesszük meg a magunkét.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
hden Philadelphia Eagles 339
De ugye tudjátok ,hogy ez a könygáz dolog túl van lihegve és,hogy kamú?????
Rózsa Sándor
szerintem az M1 hosszasan úgyis foglalkozni fog a mai tüntivel
hden
akarod mondani karácsonyi vásárral
Negritis
ATV korrekt
Rózsa Sándor
egyedül a Nickelodeon és a Food network polkorrekt
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
De ugye tudjátok ,hogy ez a könygáz dolog túl van lihegve és,hogy kamú?????
Rózsa Sándor
szerintem az M1 hosszasan úgyis foglalkozni fog a mai tüntivel
hden
akarod mondani karácsonyi vásárral
Negritis
ATV korrekt
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
De ugye tudjátok ,hogy ez a könygáz dolog túl van lihegve és,hogy kamú?????
Rózsa Sándor
szerintem az M1 hosszasan úgyis foglalkozni fog a mai tüntivel
hden
Persze tudom ! Csak arra akartam utalni ,hogy az amit fújnak és tévében is muatattak(és tévessen sok riporter a könygázzal azonosít az nem az) az nem könygáz ! És a közvetítésekből sehol nem láttam jelét,hogy azt vetettek volna be !
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 41 058 — The Mathematician
De ugye tudjátok ,hogy ez a könygáz dolog túl van lihegve és,hogy kamú?????
Rózsa Sándor
szerintem az M1 hosszasan úgyis foglalkozni fog a mai tüntivel
hden
akarod mondani karácsonyi vásárral

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
hden Philadelphia Eagles 339
De ugye tudjátok ,hogy ez a könygáz dolog túl van lihegve és,hogy kamú?????
Rózsa Sándor
szerintem az M1 hosszasan úgyis foglalkozni fog a mai tüntivel

Szerkesztette: hden
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
De ugye tudjátok ,hogy ez a könygáz dolog túl van lihegve és,hogy kamú?????
több mint 5 éve
Törölt felhasználó

Willis
A cím jó, csak a kép a rossz... a Parlament is szépen ki van világítva.

Én fél kilenc körül elsétáltam arra (2 holland turistával aki a 2-es vilire vártak, persze hogy csak magyarul volt kiírva hogy nem megy, hiába 80%-a esténként turista a vilin...), skandálás volt... szerencsére könnygáz épp nem.
Igor
Köszi az infót 😉 Igor