Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Én itt meg nem olvastam olyat toled, hogy orban barmit rosszul csinalt volna.
Monstam én barmit Gyurcsanyrol? Miket irogatsz itt össze-vissza? Igen, biztos ha gyerekeket ölne akkor is a baloldal tehetne róla...
Nem értem minek kell ilyen faszságokat összeírkálni, senki sem védi itt ennyire Orbánt.
Ja és a drónról meg annyit hogy itt követelitek hogy miért nem lőtték le. Kérdezem én: milyen valós fenyegetést jelenthetett? Mi van akkor ha lelövik? Az nem probléma? Nem gondoljátok hogy sokkal rosszabb helyzetben lennénk ha csak simán szó nélkül lelövik?!
davemayer
Barmi rossz van, az az ellenzek, brusszel, soros, gyurcsany a nemtudomki hibaja.
Így hoztam egy szelsoseges peldat arrol, amirol talan mar o tehetne, de nem vagyok benne biztos.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
youtu.be/42sOiEcwKS0A kozteveben a szovegkornyezetbol kivagott felmondatok mindig remekul mukodnek 🤣🤣🤣
Ennek a videónak a legvégén ott van az a beszelgetés ahol elhangzottak azok amikről beszelek, ha azt megtalálod akkor meglátod. Keresem, de eddig nem találom.
davemayer
Tenyleg Vona buzi?
Azert az is erdekelne hogy szerinted nem gaz az hogy a kozmediat propagandaterjeszesre hasznaljak es gyakorlatilag a nullara zullesztettek a szinvonalat?
több mint 4 éve
MZPnél is...Mondjuk ket nap elteressel ne ket kulonbozo dolgot.Nezd, ez relativ. Persze, sokkal inkább valószinű hogy nem mint hogy igen, de egy miniszterelnök mi a faszt mondjon?! Ne legy naiv.És amúgy meg tudjuk védeni magunkat vagy nem?Ezt nagyon utálom, minek kell ilyenekkel jönni, ki a franc mondott itt ilyet könyörgöm?!Értem, akkor gondolom a kint elesett magyar katonáknak az építkezés közben gerenda esett a fejükre. Putyin meg nem háborút indított Ukrajnában, hanem békefenntartást végez. Köszi a felvilágosítást, ma is sokat tanultam 😊Irakban és Afganisztánban nem támadó hadműveletekben vettünk részt, hanem ujjáépítési, kórház stb. MzP nem erről beszélt.Szerződés szerint igazad van. Afganisztánban és Irakban részt tudtunk venni, azóta annyira leépült a hadseregünk, hogy most már nem fér bele? Vagy a kárpátaljai magyarok nem olyan fontosak, mint az afgán és iraki magyar közösség? Esetleg mégiscsak az lehet a háttérben, hogy Putyesz akkora liebling lett, hogy ellene nem megyünk?Ez meg tényszerűen nem igaz.Ez továbbra is csak a kormánypárti sajtó bullshitje, nem kell megzabalni. MZP annyit mondott, hogy ha a NATO megy, nekünk is menni kell, mert erről szól a NATO tagság.Küldjünk fegyvereket vagy akár csapatokat Ukrajnába, járjunk élen a kérdéssel kapcsolatban a nato-ban, mi legyünk az elsők satöbbi. A gazdasági kérdésekről meg a DK-s politikusok nyilatkoztak elég szépen.Mely megnyilvánulásokkal?Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből.Elléggé kell utálnod Orbánt hogy erre 11et adj.
iktriad
Egy állásinterjún a kisebbik rosszat választani? Tehát te így interjúztatsz? Felveszel valakit akiről tudnád hogy alkalmatlan de ő volt a legjobb a jelöltek közül? Emiatt is eléggé sántít ez az analógia.
Van akinek meg a kisebbik rossz az hogy maradjanak ezek.
"Önjelölt tábornokokból, akik mindenkivel háborúznak" - na ez meg kapott egy külön szépséget MZP es a baloldal háborúval kapcsolatos megnyilvánulásaival.
davemayer
csebi
Szerencsére a nato meg az únió nem követi ezeket a stratégiákat.
davemayer
somoskovig
5-ös cikkely
“Mindegyik NATO-tagállamnak szuverén joga eldönteni, milyen módon kíván részt venni a kölcsönös segítségnyújtásban.
A részvétel igazítható az országok anyagi erőforrásaihoz, és nem muszáj, hogy katonai jellegű legyen.”
Szóval nem kell katonákat küldeni, csak MzP szokásosan nagyot akart mondani. Ki forgatták persze. De ha nem akar nagyot mondani, nincs mit ki forgatni.
MC12
somoskovig
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy amikor senki de tényleg senki - sőt a NATO kijelenti, hogy nem küld - nem beszél arról, hogy küldjünk katonát, akkor te se beszélsz erről. Ilyen egyszerű. MzP meg nagyot akart mondani. Csak erre senki - a NATO se - kérte.
MC12
somoskovig
davemayer
Mert itt mzp altal kimomdott faszsagok nagyon fontosak, ellenben a miniszterelnokunk altal mondott ordas baromsagok a kutyat nem zavarjak.
gabokocka
Ahogy MC is írta, a kettő nem esik ugyanabba a kategóriába, mert arról amiről Mzp beszélt jobb lenne ha inkább nem tette volna.
davemayer
Az sokat segit.
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Amugy ha Orban a nyilt szinen lone agyon 20 gyereket itt akkor is az lenne az allaspont, hogy igen, gyurcsany miatt volt az egesz, meg brusszel, es egyebkent is a gyerekek at akartak muttetni magukat es soros penzelte oket.Monstam én barmit Gyurcsanyrol? Miket irogatsz itt össze-vissza? Igen, biztos ha gyerekeket ölne akkor is a baloldal tehetne róla...
Korulbelul itt tart a magyar kozelet.
A magyar miniszterelnok azt mondja meg tudjuk vedeni magunkat.
Ket napra ra a honvedelmi miniszter azt mondja, nem tudjuk megvedeni magunkat.
Haborus helyzetben egy kibaszott dron keresztulmegy az orszagon anelkul hogy eszrevennenk. Majd buszken bejelentjuk utana hogy volt meg ket masik ilyen is de a repulok nem lattak semmit.
Es az a legmagyobb problema, hogy mzp azt mondta, ha a nato megkerne minket kuldenenk katonakat.
Mert ez hangzott el.
Megerdemeljuk ezt a remek kormanyt es nyarra a 450 Ft-os eurot a 1000 Ftos uzemanyaggal parba....
gabokocka
Nem értem minek kell ilyen faszságokat összeírkálni, senki sem védi itt ennyire Orbánt.
Ja és a drónról meg annyit hogy itt követelitek hogy miért nem lőtték le. Kérdezem én: milyen valós fenyegetést jelenthetett? Mi van akkor ha lelövik? Az nem probléma? Nem gondoljátok hogy sokkal rosszabb helyzetben lennénk ha csak simán szó nélkül lelövik?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
youtu.be/42sOiEcwKS0Ennek a videónak a legvégén ott van az a beszelgetés ahol elhangzottak azok amikről beszelek, ha azt megtalálod akkor meglátod. Keresem, de eddig nem találom.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Amugy ha Orban a nyilt szinen lone agyon 20 gyereket itt akkor is az lenne az allaspont, hogy igen, gyurcsany miatt volt az egesz, meg brusszel, es egyebkent is a gyerekek at akartak muttetni magukat es soros penzelte oket.Korulbelul itt tart a magyar kozelet.
A magyar miniszterelnok azt mondja meg tudjuk vedeni magunkat.
Ket napra ra a honvedelmi miniszter azt mondja, nem tudjuk megvedeni magunkat.
Haborus helyzetben egy kibaszott dron keresztulmegy az orszagon anelkul hogy eszrevennenk. Majd buszken bejelentjuk utana hogy volt meg ket masik ilyen is de a repulok nem lattak semmit.
Es az a legmagyobb problema, hogy mzp azt mondta, ha a nato megkerne minket kuldenenk katonakat.
Mert ez hangzott el.
Megerdemeljuk ezt a remek kormanyt es nyarra a 450 Ft-os eurot a 1000 Ftos uzemanyaggal parba....
Szerkesztette: gabokocka
több mint 4 éve
Mondjuk ket nap elteressel ne ket kulonbozo dolgot.Nezd, ez relativ. Persze, sokkal inkább valószinű hogy nem mint hogy igen, de egy miniszterelnök mi a faszt mondjon?! Ne legy naiv.És amúgy meg tudjuk védeni magunkat vagy nem?Ezt nagyon utálom, minek kell ilyenekkel jönni, ki a franc mondott itt ilyet könyörgöm?!Értem, akkor gondolom a kint elesett magyar katonáknak az építkezés közben gerenda esett a fejükre. Putyin meg nem háborút indított Ukrajnában, hanem békefenntartást végez. Köszi a felvilágosítást, ma is sokat tanultam 😊Irakban és Afganisztánban nem támadó hadműveletekben vettünk részt, hanem ujjáépítési, kórház stb. MzP nem erről beszélt.Szerződés szerint igazad van. Afganisztánban és Irakban részt tudtunk venni, azóta annyira leépült a hadseregünk, hogy most már nem fér bele? Vagy a kárpátaljai magyarok nem olyan fontosak, mint az afgán és iraki magyar közösség? Esetleg mégiscsak az lehet a háttérben, hogy Putyesz akkora liebling lett, hogy ellene nem megyünk?Ez meg tényszerűen nem igaz.Ez továbbra is csak a kormánypárti sajtó bullshitje, nem kell megzabalni. MZP annyit mondott, hogy ha a NATO megy, nekünk is menni kell, mert erről szól a NATO tagság.Küldjünk fegyvereket vagy akár csapatokat Ukrajnába, járjunk élen a kérdéssel kapcsolatban a nato-ban, mi legyünk az elsők satöbbi. A gazdasági kérdésekről meg a DK-s politikusok nyilatkoztak elég szépen.Mely megnyilvánulásokkal?Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből.Elléggé kell utálnod Orbánt hogy erre 11et adj.
iktriad
Egy állásinterjún a kisebbik rosszat választani? Tehát te így interjúztatsz? Felveszel valakit akiről tudnád hogy alkalmatlan de ő volt a legjobb a jelöltek közül? Emiatt is eléggé sántít ez az analógia.
"Önjelölt tábornokokból, akik mindenkivel háborúznak" - na ez meg kapott egy külön szépséget MZP es a baloldal háborúval kapcsolatos megnyilvánulásaival.
davemayer
csebi
davemayer
somoskovig
5-ös cikkely
“Mindegyik NATO-tagállamnak szuverén joga eldönteni, milyen módon kíván részt venni a kölcsönös segítségnyújtásban.
A részvétel igazítható az országok anyagi erőforrásaihoz, és nem muszáj, hogy katonai jellegű legyen.”
Szóval nem kell katonákat küldeni, csak MzP szokásosan nagyot akart mondani. Ki forgatták persze. De ha nem akar nagyot mondani, nincs mit ki forgatni.
MC12
somoskovig
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy amikor senki de tényleg senki - sőt a NATO kijelenti, hogy nem küld - nem beszél arról, hogy küldjünk katonát, akkor te se beszélsz erről. Ilyen egyszerű. MzP meg nagyot akart mondani. Csak erre senki - a NATO se - kérte.
MC12
somoskovig
davemayer
Mert itt mzp altal kimomdott faszsagok nagyon fontosak, ellenben a miniszterelnokunk altal mondott ordas baromsagok a kutyat nem zavarjak.
gabokocka
Ahogy MC is írta, a kettő nem esik ugyanabba a kategóriába, mert arról amiről Mzp beszélt jobb lenne ha inkább nem tette volna.
davemayer
Az sokat segit.
több mint 4 éve
Azt mondta szó szerint hogy az elére kell állni.Küldjünk fegyvereket vagy akár csapatokat Ukrajnába, járjunk élen a kérdéssel kapcsolatban a nato-ban, mi legyünk az elsők satöbbi. A gazdasági kérdésekről meg a DK-s politikusok nyilatkoztak elég szépen.Ilyet ki mondott?
davemayer
Megint kezded kovetni a partutasitast es hazudozol osszevissza.
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nezd, ez relativ. Persze, sokkal inkább valószinű hogy nem mint hogy igen, de egy miniszterelnök mi a faszt mondjon?! Ne legy naiv.És amúgy meg tudjuk védeni magunkat vagy nem?Ezt nagyon utálom, minek kell ilyenekkel jönni, ki a franc mondott itt ilyet könyörgöm?!Értem, akkor gondolom a kint elesett magyar katonáknak az építkezés közben gerenda esett a fejükre. Putyin meg nem háborút indított Ukrajnában, hanem békefenntartást végez. Köszi a felvilágosítást, ma is sokat tanultam 😊Irakban és Afganisztánban nem támadó hadműveletekben vettünk részt, hanem ujjáépítési, kórház stb. MzP nem erről beszélt.Szerződés szerint igazad van. Afganisztánban és Irakban részt tudtunk venni, azóta annyira leépült a hadseregünk, hogy most már nem fér bele? Vagy a kárpátaljai magyarok nem olyan fontosak, mint az afgán és iraki magyar közösség? Esetleg mégiscsak az lehet a háttérben, hogy Putyesz akkora liebling lett, hogy ellene nem megyünk?Ez meg tényszerűen nem igaz.Ez továbbra is csak a kormánypárti sajtó bullshitje, nem kell megzabalni. MZP annyit mondott, hogy ha a NATO megy, nekünk is menni kell, mert erről szól a NATO tagság.Küldjünk fegyvereket vagy akár csapatokat Ukrajnába, járjunk élen a kérdéssel kapcsolatban a nato-ban, mi legyünk az elsők satöbbi. A gazdasági kérdésekről meg a DK-s politikusok nyilatkoztak elég szépen.Mely megnyilvánulásokkal?Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből.Elléggé kell utálnod Orbánt hogy erre 11et adj.
iktriad
davemayer
csebi
davemayer
somoskovig
5-ös cikkely
MC12
somoskovig
MC12
somoskovig
davemayer
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Küldjünk fegyvereket vagy akár csapatokat Ukrajnába, járjunk élen a kérdéssel kapcsolatban a nato-ban, mi legyünk az elsők satöbbi. A gazdasági kérdésekről meg a DK-s politikusok nyilatkoztak elég szépen.Ilyet ki mondott?
davemayer
Megint kezded kovetni a partutasitast es hazudozol osszevissza.
több mint 4 éve
És amúgy meg tudjuk védeni magunkat vagy nem?Ezt nagyon utálom, minek kell ilyenekkel jönni, ki a franc mondott itt ilyet könyörgöm?!Értem, akkor gondolom a kint elesett magyar katonáknak az építkezés közben gerenda esett a fejükre. Putyin meg nem háborút indított Ukrajnában, hanem békefenntartást végez. Köszi a felvilágosítást, ma is sokat tanultam 😊Irakban és Afganisztánban nem támadó hadműveletekben vettünk részt, hanem ujjáépítési, kórház stb. MzP nem erről beszélt.Szerződés szerint igazad van. Afganisztánban és Irakban részt tudtunk venni, azóta annyira leépült a hadseregünk, hogy most már nem fér bele? Vagy a kárpátaljai magyarok nem olyan fontosak, mint az afgán és iraki magyar közösség? Esetleg mégiscsak az lehet a háttérben, hogy Putyesz akkora liebling lett, hogy ellene nem megyünk?Ez meg tényszerűen nem igaz.Ez továbbra is csak a kormánypárti sajtó bullshitje, nem kell megzabalni. MZP annyit mondott, hogy ha a NATO megy, nekünk is menni kell, mert erről szól a NATO tagság.Küldjünk fegyvereket vagy akár csapatokat Ukrajnába, járjunk élen a kérdéssel kapcsolatban a nato-ban, mi legyünk az elsők satöbbi. A gazdasági kérdésekről meg a DK-s politikusok nyilatkoztak elég szépen.Mely megnyilvánulásokkal?Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből.Elléggé kell utálnod Orbánt hogy erre 11et adj.
iktriad
davemayer
csebi
davemayer
somoskovig
5-ös cikkely
MC12
somoskovig
MC12
somoskovig
davemayer
több mint 4 éve
Ezt nagyon utálom, minek kell ilyenekkel jönni, ki a franc mondott itt ilyet könyörgöm?!Értem, akkor gondolom a kint elesett magyar katonáknak az építkezés közben gerenda esett a fejükre. Putyin meg nem háborút indított Ukrajnában, hanem békefenntartást végez. Köszi a felvilágosítást, ma is sokat tanultam 😊Irakban és Afganisztánban nem támadó hadműveletekben vettünk részt, hanem ujjáépítési, kórház stb. MzP nem erről beszélt.Szerződés szerint igazad van. Afganisztánban és Irakban részt tudtunk venni, azóta annyira leépült a hadseregünk, hogy most már nem fér bele? Vagy a kárpátaljai magyarok nem olyan fontosak, mint az afgán és iraki magyar közösség? Esetleg mégiscsak az lehet a háttérben, hogy Putyesz akkora liebling lett, hogy ellene nem megyünk?Ez meg tényszerűen nem igaz.Ez továbbra is csak a kormánypárti sajtó bullshitje, nem kell megzabalni. MZP annyit mondott, hogy ha a NATO megy, nekünk is menni kell, mert erről szól a NATO tagság.Küldjünk fegyvereket vagy akár csapatokat Ukrajnába, járjunk élen a kérdéssel kapcsolatban a nato-ban, mi legyünk az elsők satöbbi. A gazdasági kérdésekről meg a DK-s politikusok nyilatkoztak elég szépen.Mely megnyilvánulásokkal?Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből.Elléggé kell utálnod Orbánt hogy erre 11et adj.
iktriad
davemayer
csebi
davemayer
somoskovig
5-ös cikkely
MC12
somoskovig
MC12
somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Értem, akkor gondolom a kint elesett magyar katonáknak az építkezés közben gerenda esett a fejükre. Putyin meg nem háborút indított Ukrajnában, hanem békefenntartást végez. Köszi a felvilágosítást, ma is sokat tanultam 😊Irakban és Afganisztánban nem támadó hadműveletekben vettünk részt, hanem ujjáépítési, kórház stb. MzP nem erről beszélt.Szerződés szerint igazad van. Afganisztánban és Irakban részt tudtunk venni, azóta annyira leépült a hadseregünk, hogy most már nem fér bele? Vagy a kárpátaljai magyarok nem olyan fontosak, mint az afgán és iraki magyar közösség? Esetleg mégiscsak az lehet a háttérben, hogy Putyesz akkora liebling lett, hogy ellene nem megyünk?Ez meg tényszerűen nem igaz.Ez továbbra is csak a kormánypárti sajtó bullshitje, nem kell megzabalni. MZP annyit mondott, hogy ha a NATO megy, nekünk is menni kell, mert erről szól a NATO tagság.Küldjünk fegyvereket vagy akár csapatokat Ukrajnába, járjunk élen a kérdéssel kapcsolatban a nato-ban, mi legyünk az elsők satöbbi. A gazdasági kérdésekről meg a DK-s politikusok nyilatkoztak elég szépen.Mely megnyilvánulásokkal?Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből.Elléggé kell utálnod Orbánt hogy erre 11et adj.
iktriad
davemayer
csebi
davemayer
somoskovig
5-ös cikkely
MC12
somoskovig
MC12
több mint 4 éve
Nem, nem partizános volt. Ott a "katonai" segitseget emlitette, amit utána megprobalt kimagyaráni azzal hogy ő "csak" fegyverekre gondolt.Ez egy partizános interjúban volt a háború indulásának hetében, azt hiszem pénteken. Azt hittem legalább az interjút megnézte az aki beszél róla, és nem Deák Dani meg Trombitás Kristóf a forrás.Csak ezt nem tudom belinkelni de ott mondja amit a haboru indulásakor volt egy beszelgetese az egyik balos ujságiroval. A sajat facere vagy honlapjara feltette, onnan idézgetik. Ott rákeresel akkor megtalálod, egy kerek asztalnál beszélget az egyik ujságíróval ( nem tudom a nevét sorry).Én sajnos nem olvastam vagy hallottam az MZP összest, de azért belinkelned a biztonság kedvéért?Tehát a "szavazz f@sszal" is lehet kormányalakító erő vagy csak az érvelés kedvéért jöttök ezzel a hülyeséggel, hogy akkor hát senki nem lesz kiválasztva?Én csak azt mondtam vissza ami elhangzott MZP szájából, ezeket mondta basszus. Nezd meg újra.
Ahhoz meg valami speciális módon agyhalottnak kell lenni, hogy az állandó háborúban állóból a világ legnagyobb pacifistájába átvedlett orbánék propagandáját így benyelje és visszamondja az ember, nem lehet szebben fogalmazni.
r.baggio
davemayer
somoskovig
davemayer
andree
Ez amit én mondok nem a partizános interjúja volt, egy "magán".
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ez egy partizános interjúban volt a háború indulásának hetében, azt hiszem pénteken. Azt hittem legalább az interjút megnézte az aki beszél róla, és nem Deák Dani meg Trombitás Kristóf a forrás.Csak ezt nem tudom belinkelni de ott mondja amit a haboru indulásakor volt egy beszelgetese az egyik balos ujságiroval. A sajat facere vagy honlapjara feltette, onnan idézgetik. Ott rákeresel akkor megtalálod, egy kerek asztalnál beszélget az egyik ujságíróval ( nem tudom a nevét sorry).Én sajnos nem olvastam vagy hallottam az MZP összest, de azért belinkelned a biztonság kedvéért?Tehát a "szavazz f@sszal" is lehet kormányalakító erő vagy csak az érvelés kedvéért jöttök ezzel a hülyeséggel, hogy akkor hát senki nem lesz kiválasztva?Én csak azt mondtam vissza ami elhangzott MZP szájából, ezeket mondta basszus. Nezd meg újra.
Ahhoz meg valami speciális módon agyhalottnak kell lenni, hogy az állandó háborúban állóból a világ legnagyobb pacifistájába átvedlett orbánék propagandáját így benyelje és visszamondja az ember, nem lehet szebben fogalmazni.
r.baggio
davemayer
somoskovig
davemayer
több mint 4 éve
Én azt vallom hogy ha a nato megy akkor abban nekünk is részt illik venni, de a problémám az hogy ezt még csak megemlíteni sem lenne szabad mint valid opciót, pláne kvázi felajanlani hogy "szóljatok és megyünk!". Amíg lehet addig folyamatosan a békéről és a semlegességről kell beszélni, hogy a másik lehetőleg meg se történhessen.Szerződés szerint igazad van. Afganisztánban és Irakban részt tudtunk venni, azóta annyira leépült a hadseregünk, hogy most már nem fér bele? Vagy a kárpátaljai magyarok nem olyan fontosak, mint az afgán és iraki magyar közösség? Esetleg mégiscsak az lehet a háttérben, hogy Putyesz akkora liebling lett, hogy ellene nem megyünk?Ez meg tényszerűen nem igaz.Ez továbbra is csak a kormánypárti sajtó bullshitje, nem kell megzabalni. MZP annyit mondott, hogy ha a NATO megy, nekünk is menni kell, mert erről szól a NATO tagság.Küldjünk fegyvereket vagy akár csapatokat Ukrajnába, járjunk élen a kérdéssel kapcsolatban a nato-ban, mi legyünk az elsők satöbbi. A gazdasági kérdésekről meg a DK-s politikusok nyilatkoztak elég szépen.Mely megnyilvánulásokkal?Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből.Elléggé kell utálnod Orbánt hogy erre 11et adj.
iktriad
davemayer
csebi
davemayer
somoskovig
5-ös cikkely
MC12
somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Csak ezt nem tudom belinkelni de ott mondja amit a haboru indulásakor volt egy beszelgetese az egyik balos ujságiroval. A sajat facere vagy honlapjara feltette, onnan idézgetik. Ott rákeresel akkor megtalálod, egy kerek asztalnál beszélget az egyik ujságíróval ( nem tudom a nevét sorry).Én sajnos nem olvastam vagy hallottam az MZP összest, de azért belinkelned a biztonság kedvéért?Tehát a "szavazz f@sszal" is lehet kormányalakító erő vagy csak az érvelés kedvéért jöttök ezzel a hülyeséggel, hogy akkor hát senki nem lesz kiválasztva?Én csak azt mondtam vissza ami elhangzott MZP szájából, ezeket mondta basszus. Nezd meg újra.
r.baggio
davemayer
somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Irakban és Afganisztánban nem támadó hadműveletekben vettünk részt, hanem ujjáépítési, kórház stb. MzP nem erről beszélt.Szerződés szerint igazad van. Afganisztánban és Irakban részt tudtunk venni, azóta annyira leépült a hadseregünk, hogy most már nem fér bele? Vagy a kárpátaljai magyarok nem olyan fontosak, mint az afgán és iraki magyar közösség? Esetleg mégiscsak az lehet a háttérben, hogy Putyesz akkora liebling lett, hogy ellene nem megyünk?Ez meg tényszerűen nem igaz.Ez továbbra is csak a kormánypárti sajtó bullshitje, nem kell megzabalni. MZP annyit mondott, hogy ha a NATO megy, nekünk is menni kell, mert erről szól a NATO tagság.Küldjünk fegyvereket vagy akár csapatokat Ukrajnába, járjunk élen a kérdéssel kapcsolatban a nato-ban, mi legyünk az elsők satöbbi. A gazdasági kérdésekről meg a DK-s politikusok nyilatkoztak elég szépen.Mely megnyilvánulásokkal?Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből.Elléggé kell utálnod Orbánt hogy erre 11et adj.
iktriad
davemayer
csebi
davemayer
somoskovig
5-ös cikkely
MC12
somoskovig
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Szerződés szerint igazad van. Afganisztánban és Irakban részt tudtunk venni, azóta annyira leépült a hadseregünk, hogy most már nem fér bele? Vagy a kárpátaljai magyarok nem olyan fontosak, mint az afgán és iraki magyar közösség? Esetleg mégiscsak az lehet a háttérben, hogy Putyesz akkora liebling lett, hogy ellene nem megyünk?Ez meg tényszerűen nem igaz.Ez továbbra is csak a kormánypárti sajtó bullshitje, nem kell megzabalni. MZP annyit mondott, hogy ha a NATO megy, nekünk is menni kell, mert erről szól a NATO tagság.Küldjünk fegyvereket vagy akár csapatokat Ukrajnába, járjunk élen a kérdéssel kapcsolatban a nato-ban, mi legyünk az elsők satöbbi. A gazdasági kérdésekről meg a DK-s politikusok nyilatkoztak elég szépen.Mely megnyilvánulásokkal?Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből.Elléggé kell utálnod Orbánt hogy erre 11et adj.
iktriad
davemayer
csebi
davemayer
somoskovig
5-ös cikkely
MC12
több mint 4 éve
Én sajnos nem olvastam vagy hallottam az MZP összest, de azért belinkelned a biztonság kedvéért?Tehát a "szavazz f@sszal" is lehet kormányalakító erő vagy csak az érvelés kedvéért jöttök ezzel a hülyeséggel, hogy akkor hát senki nem lesz kiválasztva?Én csak azt mondtam vissza ami elhangzott MZP szájából, ezeket mondta basszus. Nezd meg újra.
r.baggio
davemayer
több mint 4 éve
Milyen kis vékonyka, tuti nem idei cucc...Tehát a "szavazz f@sszal" is lehet kormányalakító erő vagy csak az érvelés kedvéért jöttök ezzel a hülyeséggel, hogy akkor hát senki nem lesz kiválasztva?Én csak azt mondtam vissza ami elhangzott MZP szájából, ezeket mondta basszus. Nezd meg újra.
r.baggio
davemayer
Nomac
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tehát a "szavazz f@sszal" is lehet kormányalakító erő vagy csak az érvelés kedvéért jöttök ezzel a hülyeséggel, hogy akkor hát senki nem lesz kiválasztva?Én csak azt mondtam vissza ami elhangzott MZP szájából, ezeket mondta basszus. Nezd meg újra.
r.baggio
davemayer
több mint 4 éve
Tehát a "szavazz f@sszal" is lehet kormányalakító erő vagy csak az érvelés kedvéért jöttök ezzel a hülyeséggel, hogy akkor hát senki nem lesz kiválasztva?Én csak azt mondtam vissza ami elhangzott MZP szájából, ezeket mondta basszus. Nezd meg újra.
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tehát a "szavazz f@sszal" is lehet kormányalakító erő vagy csak az érvelés kedvéért jöttök ezzel a hülyeséggel, hogy akkor hát senki nem lesz kiválasztva?Ahhoz meg valami speciális módon agyhalottnak kell lenni, hogy az állandó háborúban állóból a világ legnagyobb pacifistájába átvedlett orbánék propagandáját így benyelje és visszamondja az ember, nem lehet szebben fogalmazni.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Elég furán venné ki magát ha a NATO elindulna megvédeni Ukrajnát, és ehhez minden szomszédos ország csatlakozna, csak a mi katonáink maradnának itthon és várnák az oroszokat.Ez meg tényszerűen nem igaz.Ez továbbra is csak a kormánypárti sajtó bullshitje, nem kell megzabalni. MZP annyit mondott, hogy ha a NATO megy, nekünk is menni kell, mert erről szól a NATO tagság.Küldjünk fegyvereket vagy akár csapatokat Ukrajnába, járjunk élen a kérdéssel kapcsolatban a nato-ban, mi legyünk az elsők satöbbi. A gazdasági kérdésekről meg a DK-s politikusok nyilatkoztak elég szépen.Mely megnyilvánulásokkal?Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből.Elléggé kell utálnod Orbánt hogy erre 11et adj.
iktriad
davemayer
csebi
davemayer
somoskovig
5-ös cikkely
MC12
Az egész Fidesz kommunikáció miatt, már így is olyan negatívan állnak hozzánk. Telex kint lévő újságírói mondták el milyen reakciót váltott ki amikor megtudták hogy magyarok, mennyi menekült gondolja úgy, hogy mi magyarok utájuk őket, amikor idejönnek rájönnek ez nincs így.
Egy dolgot kellett volna csinálni a Fidesznek befogni a száját és sodródni az árral, de azt nehéz volt.. ki az a hülye aki fegyvereket szállít a Kárpátokon keresztül a rossz utakon, amikor ott van Románia és Lengyelország sokkal jobb adottságokkal (katonai szakértő szerint).
Szerkesztette: Nomac