Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
És azt is mondta hogy élen kell járnunk, elsőknek kell lennünk.Ez továbbra is csak a kormánypárti sajtó bullshitje, nem kell megzabalni. MZP annyit mondott, hogy ha a NATO megy, nekünk is menni kell, mert erről szól a NATO tagság.Küldjünk fegyvereket vagy akár csapatokat Ukrajnába, járjunk élen a kérdéssel kapcsolatban a nato-ban, mi legyünk az elsők satöbbi. A gazdasági kérdésekről meg a DK-s politikusok nyilatkoztak elég szépen.Mely megnyilvánulásokkal?Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből.Elléggé kell utálnod Orbánt hogy erre 11et adj.
iktriad
Egy állásinterjún a kisebbik rosszat választani? Tehát te így interjúztatsz? Felveszel valakit akiről tudnád hogy alkalmatlan de ő volt a legjobb a jelöltek közül? Emiatt is eléggé sántít ez az analógia.
Van akinek meg a kisebbik rossz az hogy maradjanak ezek.
"Önjelölt tábornokokból, akik mindenkivel háborúznak" - na ez meg kapott egy külön szépséget MZP es a baloldal háborúval kapcsolatos megnyilvánulásaival.
davemayer
csebi
Szerencsére a nato meg az únió nem követi ezeket a stratégiákat.
davemayer
somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ez továbbra is csak a kormánypárti sajtó bullshitje, nem kell megzabalni. MZP annyit mondott, hogy ha a NATO megy, nekünk is menni kell, mert erről szól a NATO tagság.Küldjünk fegyvereket vagy akár csapatokat Ukrajnába, járjunk élen a kérdéssel kapcsolatban a nato-ban, mi legyünk az elsők satöbbi. A gazdasági kérdésekről meg a DK-s politikusok nyilatkoztak elég szépen.Mely megnyilvánulásokkal?Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből.Elléggé kell utálnod Orbánt hogy erre 11et adj.
iktriad
Egy állásinterjún a kisebbik rosszat választani? Tehát te így interjúztatsz? Felveszel valakit akiről tudnád hogy alkalmatlan de ő volt a legjobb a jelöltek közül? Emiatt is eléggé sántít ez az analógia.
"Önjelölt tábornokokból, akik mindenkivel háborúznak" - na ez meg kapott egy külön szépséget MZP es a baloldal háborúval kapcsolatos megnyilvánulásaival.
davemayer
csebi
davemayer
több mint 4 éve
Egy állásinterjún? Ha 2 rossz van nem választok senkit. Ezért rossz a hasonlat.Ha két rossz jelölt közül muszáj választanod, te nem a kevésbé rosszat választod?Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből.Elléggé kell utálnod Orbánt hogy erre 11et adj.
iktriad
davemayer
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ha két rossz jelölt közül muszáj választanod, te nem a kevésbé rosszat választod?Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből.Elléggé kell utálnod Orbánt hogy erre 11et adj.
iktriad
davemayer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Küldjünk fegyvereket vagy akár csapatokat Ukrajnába, járjunk élen a kérdéssel kapcsolatban a nato-ban, mi legyünk az elsők satöbbi. A gazdasági kérdésekről meg a DK-s politikusok nyilatkoztak elég szépen.Mely megnyilvánulásokkal?Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből.Elléggé kell utálnod Orbánt hogy erre 11et adj.
iktriad
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mely megnyilvánulásokkal?Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből.Elléggé kell utálnod Orbánt hogy erre 11et adj.
iktriad
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből.Elléggé kell utálnod Orbánt hogy erre 11et adj.
iktriad
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem tudom ki írta ezt, de nálam 11 pontot kap a lehetséges 10-ből. több mint 4 éve
Nope, gender gap report. Általánosságban vizsgálják a kérdést. Van Wikipédia szócikk is 😊merce.hu/2022/03/12/felhasznalok-szazai-arasztjak-el-renner-erika-nevevel-varga-judit-facebook-oldalat/Mármint a pay gap? Mert abban emlékeim szerint többen is mögöttünk voltak, az észtek meg a csehek is talán. Ez persze nem mentesíti a társadalmat attól, ahogy a nőkkel bánik, az áldozatvédelem kritikán aluli idehaza.
Judit adminjának is nehéz napjai vannak.
Az egyik, ha nem a legnagyobb bajom a magyar társadalommal a nőkhöz való viszony. Az áldozathibáztatás, a relativizálás ebben a kérdésben sokkal erősebb mint más területeken, pedig a mindkettő magyar népszokás. VJ totális alkalmatlansága jól kijön, pedig nagyon-nagyon sokat tehetne a politika. Magyarország már a 2020-as gender gap report szerint is a leggyengébb állam az egész Unióban, ázsiai szinteken vagyunk.
Gyurma Pappa
A nejem szokott pénzt meg női cuccokat adni (tisztálkodószerek ilyesmi) a védett házakat fenntartó egyik egyesületnek (Baptistáknak azt hiszem), és hát vannak szívszorító sztorik amiket mesélnek neki...
MC12
Én dolgoztam fiatalon drogprevenciós előadóként, és sokat találkoztam 14-18 évesekkel. Mivel ugye az a lényege az ilyen prevenciós beszélgetéseknek, hogy a gyerekek bizalmasan beszéljenek, sok témát érintettünk. Elképesztő miket meséltek ott a lányok, és nem csak a környező falvak, kis városokban, de Pécs elit környékén is. Nekem ott szakadt át ez a téma először, hogy miként kezeli a társadalom a nőket.
Anyám engem nem így nevelt, a kishugomat sem bántottam sosem, nem hogy idegen nőket.
És akkor jó módban elő 16 éves lány meséli, hogy amikor nem tette meg a fiúnak amit kért, akkor beleverte a fejét az ágy szélébe. És ez az aktuális, 1,5 éve tartó kapcsolata volt. Nem egy beginázott lányra hívtam ki a mentőket évek alatt (ugye ha értesz hozzá, észreveszed a különbséget az ittas és a bedrogozott lányok között), egy ideig a rendőröket is, de aztán elengedtem, mert semmit nem csináltak, volt hogy elhangzott a minek öltözik így vagy hogy minek jött ide, és egyszer még engem akartak begyanúsítani.
Aztán olyan 2006 környékén éjjel 2-kor csörgött az exem telefonja, az egyik barátnője hívta zokogva, hogy segítsünk neki lebeszélni az apját (!), mert akarja ölni a pasiját, mert a csávó a buliban ököllel leütötte, dehogy csak részeg volt, és egyébként is az ő hibája, mert beszélgetett egy másik faszival. Én is mentem, végül én beszéltem az apukával (ismertem én is az egész családot), de nehezen vettem rá magam, hogy ne inkább együtt keressük meg a csávót, bár nyilván tudtam, hogy sehova sem vezet. Hetekig nem tudtam aludni, annyira pörögtem ezen.
Évekig jártam itt Pécsett az áldozatsegítőkhöz csoport tréninget tartani, aztán sajnos lett egy olyan vezető, aki szerint a férfi jelenlét ártalmas, így nem mehettem, mentem. Pénzzel a mai napig támogatom, de nem a pécsi, hanem a rosszabb helyzetben lévő kelet-magyaroszági szervezetek, mindig mást.

több mint 4 éve
m.hvg.hu/360/202210__orosz_turistak_es_kemek__kiurulo_heviz__konspiracio__szukul_moszkva_tere

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
magyarnemzet.hu/ahelyzet/2022/02/kigyok-es-nemzetarulokgollam-díjas
empty taxi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
magyarnemzet.hu/ahelyzet/2022/02/kigyok-es-nemzetarulok

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
merce.hu/2022/03/12/felhasznalok-szazai-arasztjak-el-renner-erika-nevevel-varga-judit-facebook-oldalat/Mármint a pay gap? Mert abban emlékeim szerint többen is mögöttünk voltak, az észtek meg a csehek is talán. Ez persze nem mentesíti a társadalmat attól, ahogy a nőkkel bánik, az áldozatvédelem kritikán aluli idehaza.
Judit adminjának is nehéz napjai vannak.
Az egyik, ha nem a legnagyobb bajom a magyar társadalommal a nőkhöz való viszony. Az áldozathibáztatás, a relativizálás ebben a kérdésben sokkal erősebb mint más területeken, pedig a mindkettő magyar népszokás. VJ totális alkalmatlansága jól kijön, pedig nagyon-nagyon sokat tehetne a politika. Magyarország már a 2020-as gender gap report szerint is a leggyengébb állam az egész Unióban, ázsiai szinteken vagyunk.
Gyurma Pappa
A nejem szokott pénzt meg női cuccokat adni (tisztálkodószerek ilyesmi) a védett házakat fenntartó egyik egyesületnek (Baptistáknak azt hiszem), és hát vannak szívszorító sztorik amiket mesélnek neki...
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
merce.hu/2022/03/12/felhasznalok-szazai-arasztjak-el-renner-erika-nevevel-varga-judit-facebook-oldalat/Judit adminjának is nehéz napjai vannak.

több mint 4 éve
A hívő tagozatnak, nem tudom 😄a kuruc meg az origo kinek jó? 😀Mit össze válogattok... Egyiknek a telex nem jó, a másiknak az index, a harmadiknak a HVG, negyediknek a kuruc... 😆Tudom hogy MC, Gyurma, csebi szereti az ilyesmit, meg amúgy is most már itt lakunk, szóval... 😊Bocsi indexet nem nyitok meg …
index.hu/belfold/csatater/2022/03/11/valasztas-2022-csatater-rakosmente-dunai-monika-szilagyi-gyorgy/
warr_b
csebi
warr_b
Negritis

több mint 4 éve
a kuruc meg az origo kinek jó? 😀Mit össze válogattok... Egyiknek a telex nem jó, a másiknak az index, a harmadiknak a HVG, negyediknek a kuruc... 😆Tudom hogy MC, Gyurma, csebi szereti az ilyesmit, meg amúgy is most már itt lakunk, szóval... 😊Bocsi indexet nem nyitok meg …
index.hu/belfold/csatater/2022/03/11/valasztas-2022-csatater-rakosmente-dunai-monika-szilagyi-gyorgy/
warr_b
csebi
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20220312_Az_Ab_szerint_a_Kabinetiroda_a_kotelesseget_teljesitette_amikor_az_ellenzeket_biraltaAmúgy ez a probléma ha már ennyire meg akarnak felelni OVnak h rá sem jönnek ez mennyire karos lesz évek múlva … (és vissza is üthet majd épp a Fideszre is)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
24.hu/belfold/2022/03/11/marcius-15-ellenzeki-nagygyules-donald-tusk-marki-zay-peter/csak nehogy a vonatokon tankok legyenek
Na, a lengyelek is brüsszeliták lettek. Nem baj, meg köll kérni Putyint, hogy küldön vonatot a CÖF békemenetre.
peterk2005
több mint 4 éve
Mit össze válogattok... Egyiknek a telex nem jó, a másiknak az index, a harmadiknak a HVG, negyediknek a kuruc... 😆Tudom hogy MC, Gyurma, csebi szereti az ilyesmit, meg amúgy is most már itt lakunk, szóval... 😊Bocsi indexet nem nyitok meg …
warr_b
csebi

több mint 4 éve
Tudom hogy MC, Gyurma, csebi szereti az ilyesmit, meg amúgy is most már itt lakunk, szóval... 😊Bocsi indexet nem nyitok meg …
warr_b
több mint 4 éve
Idiótanéha nem tudom eldönteni, hogy mestertroll vagy idióta.Az ÖT akkor szaródott el mikor kitalálták, hogy a vírustagadó és egyébként is gyökér Hont András tag legyen. Egy ideig próbáltam úgy nézni, hogy a részeit kitekerem, de aztán feladtam a műsor nézését.Hont egy kártékony pöcs.
Jughead
Gyurma Pappa
Amadeus

több mint 4 éve
néha nem tudom eldönteni, hogy mestertroll vagy idióta.Az ÖT akkor szaródott el mikor kitalálták, hogy a vírustagadó és egyébként is gyökér Hont András tag legyen. Egy ideig próbáltam úgy nézni, hogy a részeit kitekerem, de aztán feladtam a műsor nézését.Hont egy kártékony pöcs.
Jughead
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Az ÖT akkor szaródott el mikor kitalálták, hogy a vírustagadó és egyébként is gyökér Hont András tag legyen. Egy ideig próbáltam úgy nézni, hogy a részeit kitekerem, de aztán feladtam a műsor nézését.Hont egy kártékony pöcs.
Jughead

több mint 4 éve
Az ÖT akkor szaródott el mikor kitalálták, hogy a vírustagadó és egyébként is gyökér Hont András tag legyen. Egy ideig próbáltam úgy nézni, hogy a részeit kitekerem, de aztán feladtam a műsor nézését.
több mint 4 éve
Nagyon sehogy 😄Tudom hogy MC, Gyurma, csebi szereti az ilyesmit, meg amúgy is most már itt lakunk, szóval... 😊Hat ha már ott laksz hozzatehetnéd hogy látod 😊))
warr_b
MC12
Csak múlt nyáron költöztünk ide, és így covid mellett nem nagyon láttam még bele. Azt tudom hogy Riz Levente nagyon szerette mindenki.
A sportcsarnok igazából készen áll már pár hónapja, csak nem lehet használni, mert nincs átadva. Amúgy szokás szerint dupla annyiba fájt, mint ahogy tervezve volt. Mondjuk hogy ide minek egy ilyen, azt nem tudom. Busszal vagy autóval lehet megközelíteni, parkolni nem nagyon tudsz mellette, a belvárostól egy órára van...
Amit láttam, itt a szomszéd utcát végig megcsinálták, úttest, járda, parkolók, padok, szemetesek, információs táblák, gyerekeknek való cuccok. Persze 2-3 hónappal túlcsúszott az írt határidőn, meg vízmértéket nem nagyon használták, de ez máshol is így van 😄
Az oviban ki lett cserélve a padló a folyosókon.
Tömegközlekedést nem vágom mert kocsival járok, azt látom hogy kurva sok busz van 😆 mondjuk más se, max a vonat. Annak viszont nemrég adták át egy új megállóját.
Amúgy kosz nincs, csöves, guberáló se sok.
Dunai Mónika tanárnak állítólag jó volt, azóta ahogy nézem szépen felmondja a fidesz-narratívát.
Pl. az Isztambuli egyezményt se szavazta meg.
www.kepviselofigyelo.hu/kepviselo/34
A Jobbikos fickóról semmit nem tudok.