Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Egyébként megkülönböztetni a magyar rendszámot meg a külföldit (3,5-7,5 tonna között más szabály vonatkozik) EUn belül lehetséges?nem, tutter uniós bünti
bobi0092

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Egyébként megkülönböztetni a magyar rendszámot meg a külföldit (3,5-7,5 tonna között más szabály vonatkozik) EUn belül lehetséges?
több mint 4 éve
Szerintetek meddig kúszhat fel az üzemanyag ára? Reális lehet, hogy 1000ft/literes árról beszéljünk?Mert kb akkor eljutnánk oda, hogy tényleg megfizethetetlen áron lenne a kenyér meg minden más.
több mint 4 éve
Jaaaaaa, csak ennyi?Többször is leírtam már itt, hogy majd akkor.beszeljunk bárminemű ellenzéki sajtó kritikáról amikor csak egy cikk megjelenik-megjelenhet a kormányközeli, kormány által támogatott sajtóban ami kritizál egy kormánydöntést vagy NER-rel kapcsolatos ügyet.
Az a baj, hogy ez mindig előkerül, és el is tudom fogadni, de sose mutatja meg senki, hogy miként kéne másképp újságot szerkeszteni 2022-ben.
Ha már politika.Nagyjából 2008 óta az ellenzéki attitűd a sajtóban jelenik meg. Azt hajlamos elfelejteni mindenki pl. az index 2010 előtt nagy szerepet játszott abban, hogy a Gyurcsány kormány szarságai nyilvánosságra kerüljenek. Vagy hogy a 444 nélkül talán sosem kerülnek a parkolási csalások főoldalra, vagy jutnak el a mainstreambe a magyar katolikus egyház gyermekbántalmazásai.
Az, hogy minden mögött direkt politikai befolyást képzeltek, az pedig a tudatos és nagyon jól sikerült manipuláció, amit a kormánypárt folytat. Nem csak magyar mutatvány ez, Trump, Putyin, de még BoJo is ezt a taktikát használja, hogy lebontsa a kritikus hangokat. Tényleg azt gondoljátok, hogy GyF áll és simogatja a Dull Szabolcs fejét, ha csúnyát ír a Viktorról?
És egyébként az egyik határozottan ellenzéki ügyfelem azt mondta, hogy azért nem olvas Telexet, mert azt írták, hogy a kormány jól döntött a keleti vakcinák engedélyezésekor (még 2021 elején). Na, akkor most mi van?
Gyurma Pappa
Már ez a megfogalmazás is röhejes, mivel.fideszes szempontbol mindenki ellenzéki aki nem a kormánypárti narrativát ismétli.
Hány olyan ügyet tudnánk itt felsorolni, amit nagy valószínűséggel a jobb oldali, fideszes fórumtársaknak sem tetszik és kb. egy sort sem írt róla reálisan a mediaworks vagy a Kesma vonatkozó része.?
Úgyhogy ez a finnyásság elég röhejes a telex-szel kapcsolatban. Klasszikusan a más szemében a szálkát hozzáállás.
több mint 4 éve
Hajnalban elmentem portyázni, az Orczy úti Lukoilon tankoltam, van cucc, de csak 20 litert lehet egyszerre tankolni max.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Az a baj, hogy ez mindig előkerül, és el is tudom fogadni, de sose mutatja meg senki, hogy miként kéne másképp újságot szerkeszteni 2022-ben. Gyurma PappaDehogynem mutatják.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Jaaaaaa, csak ennyi?Én is az indexen nőttem fel, 2002től követem. Mégis meg tudtam különböztetni a normális híradás és cikkek között azt ami politikai célból készült, meg lehet nagyjából.Az index/telex/444 egy egész generációt befolyásolt így.Azert utálom mert azt is negativan állítja be ami nem az, konkrétan ha valamiről nem jut eszükbe semmi negatívum azt vagy kifigurázzák, lekicsinylik vagy szimplan meg sem említik. Nem hiszem hogy ezzel nagyon újat mondtam , sajnos van hogy ti is ezt a hangnemet ütitek meg itt.senki nem nézi a kormányinfót?😊Safranek szenvedései, epizód 189? Elolvasom majd a Telexen (amit még mindig nem értek, hogy miért utál a Dave...)
NB2
Gyurma Pappa
davemayer
Minden, te tényleg minden szar (kivéve néhány mocsok, amit érdekükben áll fényezni)
Kampman
davemayer
Az a baj, hogy ez mindig előkerül, és el is tudom fogadni, de sose mutatja meg senki, hogy miként kéne másképp újságot szerkeszteni 2022-ben.
Ha már politika.Nagyjából 2008 óta az ellenzéki attitűd a sajtóban jelenik meg. Azt hajlamos elfelejteni mindenki pl. az index 2010 előtt nagy szerepet játszott abban, hogy a Gyurcsány kormány szarságai nyilvánosságra kerüljenek. Vagy hogy a 444 nélkül talán sosem kerülnek a parkolási csalások főoldalra, vagy jutnak el a mainstreambe a magyar katolikus egyház gyermekbántalmazásai.
Az, hogy minden mögött direkt politikai befolyást képzeltek, az pedig a tudatos és nagyon jól sikerült manipuláció, amit a kormánypárt folytat. Nem csak magyar mutatvány ez, Trump, Putyin, de még BoJo is ezt a taktikát használja, hogy lebontsa a kritikus hangokat. Tényleg azt gondoljátok, hogy GyF áll és simogatja a Dull Szabolcs fejét, ha csúnyát ír a Viktorról?
És egyébként az egyik határozottan ellenzéki ügyfelem azt mondta, hogy azért nem olvas Telexet, mert azt írták, hogy a kormány jól döntött a keleti vakcinák engedélyezésekor (még 2021 elején). Na, akkor most mi van?

több mint 4 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Én is az indexen nőttem fel, 2002től követem. Mégis meg tudtam különböztetni a normális híradás és cikkek között azt ami politikai célból készült, meg lehet nagyjából.Az index/telex/444 egy egész generációt befolyásolt így.Azert utálom mert azt is negativan állítja be ami nem az, konkrétan ha valamiről nem jut eszükbe semmi negatívum azt vagy kifigurázzák, lekicsinylik vagy szimplan meg sem említik. Nem hiszem hogy ezzel nagyon újat mondtam , sajnos van hogy ti is ezt a hangnemet ütitek meg itt.senki nem nézi a kormányinfót?😊Safranek szenvedései, epizód 189? Elolvasom majd a Telexen (amit még mindig nem értek, hogy miért utál a Dave...)
NB2
Gyurma Pappa
davemayer
Minden, te tényleg minden szar (kivéve néhány mocsok, amit érdekükben áll fényezni)
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
osztrákiában élő ismerősök fb-n írják, hogy mennyiért lehet tankolni 2,39 jelenleg, szóval gyors fejszámolással ki lehet számolni, hogy röhögve megéri átjönni Mo-ra2.44 most itt, egy nap alatt emelkedett 2.38ról
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Az index/telex/444 egy egész generációt befolyásolt így.Azert utálom mert azt is negativan állítja be ami nem az, konkrétan ha valamiről nem jut eszükbe semmi negatívum azt vagy kifigurázzák, lekicsinylik vagy szimplan meg sem említik. Nem hiszem hogy ezzel nagyon újat mondtam , sajnos van hogy ti is ezt a hangnemet ütitek meg itt.senki nem nézi a kormányinfót?😊Safranek szenvedései, epizód 189? Elolvasom majd a Telexen (amit még mindig nem értek, hogy miért utál a Dave...)
NB2
Gyurma Pappa
davemayer
több mint 4 éve
Azert utálom mert azt is negativan állítja be ami nem az, konkrétan ha valamiről nem jut eszükbe semmi negatívum azt vagy kifigurázzák, lekicsinylik vagy szimplan meg sem említik. Nem hiszem hogy ezzel nagyon újat mondtam , sajnos van hogy ti is ezt a hangnemet ütitek meg itt.senki nem nézi a kormányinfót?😊Safranek szenvedései, epizód 189? Elolvasom majd a Telexen (amit még mindig nem értek, hogy miért utál a Dave...)
NB2
Gyurma Pappa
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
20-tal csökkentik a jövedéki adót az oszt igen.Mindjárt megyek is kutat nyitni!
több mint 4 éve
WTF.Első lépés meglépve.
a kormány utasította a rendőrséget, hogy minden esetben, amikor rémhírterjesztés gyanúja áll fenn, indítsanak eljárást azokkal szemben, akik a benzin elérhetőségét érintő nehézségekről adnak hírt.
őőőő, halló?
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Mikor Hernádi ott volt.Hmm Hernádi egy kormányinfón. Ez új, igen nagy lehet a szar, ha már szakértőket is bevonnak a döntésekbe (lehet korábban se ártott volna).Én csak a Hernádit meg a Gulyás láttam, mikor volt a szakértő?
Jughead
MC12
több mint 4 éve
Hmm Hernádi egy kormányinfón. Ez új, igen nagy lehet a szar, ha már szakértőket is bevonnak a döntésekbe (lehet korábban se ártott volna).Én csak a Hernádit meg a Gulyás láttam, mikor volt a szakértő?
Jughead
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
azt értem hogy szerintük van és lesz elég üzemanyag az ország ellátására, de ezt vajon elmondták a benzinkutasoknak is? vagy azok még holnap is rémhíreket fognak terjeszteni miszerint mégsincs üzemanyag
több mint 4 éve
osztrákiában élő ismerősök fb-n írják, hogy mennyiért lehet tankolni 2,39 jelenleg, szóval gyors fejszámolással ki lehet számolni, hogy röhögve megéri átjönni Mo-ra
több mint 4 éve
Már ide tettem a vödröt az agy mellé, ha hánynék

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
senki nem nézi a kormányinfót?😊Egy este Hernádi Zsolttal, nyilván néztem
NB2
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Hát ez a benzinárstop szabály is gránitszilárdságúra sikerült. Lassan érdemes lesz fellapozni a közlönyt mielőtt elindul az ember tankolni, nehogy mire odaér, megváltozzanak a szabályok. 😀Csak ki kellene lépni mar az europai tanacsból.WTF.Na, vajon kitől csenhették az ötletet? 😊
a kormány utasította a rendőrséget, hogy minden esetben, amikor rémhírterjesztés gyanúja áll fenn, indítsanak eljárást azokkal szemben, akik a benzin elérhetőségét érintő nehézségekről adnak hírt.
őőőő, halló?
Gyurma Pappa
Mondjuk puhapöcsök, mert akkor már rendesen kéne csinálni. Börtön meg telefon elkobzás, ilyesmi.
peterk2005
Btw az olvasom, hogy a 7.5 t feletti járművek csak kijelölt kutaknál tankolhatnak. Azt írják pár helyen, hogy a rendeletben az is benne lesz , hogy nekik ott piaci áron kell.
gordon

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Egyébként semmi "nehézség". Én ma Szolnokon tankoltam.(Igaz egy kolléga hívott Győrből, hogy......ott sincs semmi porbléma! Aki ért, érti)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Csak ki kellene lépni mar az europai tanacsból.WTF.Na, vajon kitől csenhették az ötletet? 😊
őőőő, halló?
Gyurma Pappa
Mondjuk puhapöcsök, mert akkor már rendesen kéne csinálni. Börtön meg telefon elkobzás, ilyesmi.
peterk2005
Btw az olvasom, hogy a 7.5 t feletti járművek csak kijelölt kutaknál tankolhatnak. Azt írják pár helyen, hogy a rendeletben az is benne lesz , hogy nekik ott piaci áron kell.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Vagy adjon le 20 litert a legközelebbi kúton.WTF.Na, vajon kitől csenhették az ötletet? 😊
őőőő, halló?
Gyurma Pappa
peterk2005