Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Egyébként megkülönböztetni a magyar rendszámot meg a külföldit (3,5-7,5 tonna között más szabály vonatkozik) EUn belül lehetséges?
bobi0092
nem, tutter uniós bünti

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 754
Egyébként megkülönböztetni a magyar rendszámot meg a külföldit (3,5-7,5 tonna között más szabály vonatkozik) EUn belül lehetséges?
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 124 — Axel Foley
Szerintetek meddig kúszhat fel az üzemanyag ára? Reális lehet, hogy 1000ft/literes árról beszéljünk?
Mert kb akkor eljutnánk oda, hogy tényleg megfizethetetlen áron lenne a kenyér meg minden más.

több mint 4 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 444 — Ajmo Vatreni
Jaaaaaa, csak ennyi?

Az a baj, hogy ez mindig előkerül, és el is tudom fogadni, de sose mutatja meg senki, hogy miként kéne másképp újságot szerkeszteni 2022-ben.

Ha már politika.Nagyjából 2008 óta az ellenzéki attitűd a sajtóban jelenik meg. Azt hajlamos elfelejteni mindenki pl. az index 2010 előtt nagy szerepet játszott abban, hogy a Gyurcsány kormány szarságai nyilvánosságra kerüljenek. Vagy hogy a 444 nélkül talán sosem kerülnek a parkolási csalások főoldalra, vagy jutnak el a mainstreambe a magyar katolikus egyház gyermekbántalmazásai.

Az, hogy minden mögött direkt politikai befolyást képzeltek, az pedig a tudatos és nagyon jól sikerült manipuláció, amit a kormánypárt folytat. Nem csak magyar mutatvány ez, Trump, Putyin, de még BoJo is ezt a taktikát használja, hogy lebontsa a kritikus hangokat. Tényleg azt gondoljátok, hogy GyF áll és simogatja a Dull Szabolcs fejét, ha csúnyát ír a Viktorról?

És egyébként az egyik határozottan ellenzéki ügyfelem azt mondta, hogy azért nem olvas Telexet, mert azt írták, hogy a kormány jól döntött a keleti vakcinák engedélyezésekor (még 2021 elején). Na, akkor most mi van?
Gyurma Pappa
Többször is leírtam már itt, hogy majd akkor.beszeljunk bárminemű ellenzéki sajtó kritikáról amikor csak egy cikk megjelenik-megjelenhet a kormányközeli, kormány által támogatott sajtóban ami kritizál egy kormánydöntést vagy NER-rel kapcsolatos ügyet.
Már ez a megfogalmazás is röhejes, mivel.fideszes szempontbol mindenki ellenzéki aki nem a kormánypárti narrativát ismétli.
Hány olyan ügyet tudnánk itt felsorolni, amit nagy valószínűséggel a jobb oldali, fideszes fórumtársaknak sem tetszik és kb. egy sort sem írt róla reálisan a mediaworks vagy a Kesma vonatkozó része.?
Úgyhogy ez a finnyásság elég röhejes a telex-szel kapcsolatban. Klasszikusan a más szemében a szálkát hozzáállás.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
Hajnalban elmentem portyázni, az Orczy úti Lukoilon tankoltam, van cucc, de csak 20 litert lehet egyszerre tankolni max.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az a baj, hogy ez mindig előkerül, és el is tudom fogadni, de sose mutatja meg senki, hogy miként kéne másképp újságot szerkeszteni 2022-ben. Gyurma Pappa
Dehogynem mutatják.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 609 — zászló zászló szív
senki nem nézi a kormányinfót?😊
NB2
Safranek szenvedései, epizód 189? Elolvasom majd a Telexen (amit még mindig nem értek, hogy miért utál a Dave...)
Gyurma Pappa
Azert utálom mert azt is negativan állítja be ami nem az, konkrétan ha valamiről nem jut eszükbe semmi negatívum azt vagy kifigurázzák, lekicsinylik vagy szimplan meg sem említik. Nem hiszem hogy ezzel nagyon újat mondtam , sajnos van hogy ti is ezt a hangnemet ütitek meg itt.
davemayer
Az index/telex/444 egy egész generációt befolyásolt így.
Minden, te tényleg minden szar (kivéve néhány mocsok, amit érdekükben áll fényezni)
Kampman
Én is az indexen nőttem fel, 2002től követem. Mégis meg tudtam különböztetni a normális híradás és cikkek között azt ami politikai célból készült, meg lehet nagyjából.
davemayer
Jaaaaaa, csak ennyi?

Az a baj, hogy ez mindig előkerül, és el is tudom fogadni, de sose mutatja meg senki, hogy miként kéne másképp újságot szerkeszteni 2022-ben.

Ha már politika.Nagyjából 2008 óta az ellenzéki attitűd a sajtóban jelenik meg. Azt hajlamos elfelejteni mindenki pl. az index 2010 előtt nagy szerepet játszott abban, hogy a Gyurcsány kormány szarságai nyilvánosságra kerüljenek. Vagy hogy a 444 nélkül talán sosem kerülnek a parkolási csalások főoldalra, vagy jutnak el a mainstreambe a magyar katolikus egyház gyermekbántalmazásai.

Az, hogy minden mögött direkt politikai befolyást képzeltek, az pedig a tudatos és nagyon jól sikerült manipuláció, amit a kormánypárt folytat. Nem csak magyar mutatvány ez, Trump, Putyin, de még BoJo is ezt a taktikát használja, hogy lebontsa a kritikus hangokat. Tényleg azt gondoljátok, hogy GyF áll és simogatja a Dull Szabolcs fejét, ha csúnyát ír a Viktorról?

És egyébként az egyik határozottan ellenzéki ügyfelem azt mondta, hogy azért nem olvas Telexet, mert azt írták, hogy a kormány jól döntött a keleti vakcinák engedélyezésekor (még 2021 elején). Na, akkor most mi van?

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
NB2
Safranek szenvedései, epizód 189? Elolvasom majd a Telexen (amit még mindig nem értek, hogy miért utál a Dave...)
Gyurma Pappa
Azert utálom mert azt is negativan állítja be ami nem az, konkrétan ha valamiről nem jut eszükbe semmi negatívum azt vagy kifigurázzák, lekicsinylik vagy szimplan meg sem említik. Nem hiszem hogy ezzel nagyon újat mondtam , sajnos van hogy ti is ezt a hangnemet ütitek meg itt.
davemayer
Minden, te tényleg minden szar (kivéve néhány mocsok, amit érdekükben áll fényezni)
Kampman
Én is az indexen nőttem fel, 2002től követem. Mégis meg tudtam különböztetni a normális híradás és cikkek között azt ami politikai célból készült, meg lehet nagyjából.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
osztrákiában élő ismerősök fb-n írják, hogy mennyiért lehet tankolni 2,39 jelenleg, szóval gyors fejszámolással ki lehet számolni, hogy röhögve megéri átjönni Mo-ra
NB2
2.44 most itt, egy nap alatt emelkedett 2.38ról

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 716
NB2
Gyurma Pappa
davemayer

több mint 4 éve
NB2
Gyurma Pappa

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 320 — Vikings fan
20-tal csökkentik a jövedéki adót az oszt igen.
Mindjárt megyek is kutat nyitni!
több mint 4 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 578 — Bowl Winner
WTF.

a kormány utasította a rendőrséget, hogy minden esetben, amikor rémhírterjesztés gyanúja áll fenn, indítsanak eljárást azokkal szemben, akik a benzin elérhetőségét érintő nehézségekről adnak hírt.

őőőő, halló?
Gyurma Pappa
Első lépés meglépve.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 382
Hmm Hernádi egy kormányinfón. Ez új, igen nagy lehet a szar, ha már szakértőket is bevonnak a döntésekbe (lehet korábban se ártott volna).
Jughead
Én csak a Hernádit meg a Gulyás láttam, mikor volt a szakértő?
MC12
Mikor Hernádi ott volt.
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 419
Hmm Hernádi egy kormányinfón. Ez új, igen nagy lehet a szar, ha már szakértőket is bevonnak a döntésekbe (lehet korábban se ártott volna).
Jughead
Én csak a Hernádit meg a Gulyás láttam, mikor volt a szakértő?

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
azt értem hogy szerintük van és lesz elég üzemanyag az ország ellátására, de ezt vajon elmondták a benzinkutasoknak is? vagy azok még holnap is rémhíreket fognak terjeszteni miszerint mégsincs üzemanyag
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 246 — nabege2@yahoo.com
osztrákiában élő ismerősök fb-n írják, hogy mennyiért lehet tankolni 2,39 jelenleg, szóval gyors fejszámolással ki lehet számolni, hogy röhögve megéri átjönni Mo-ra
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
Már ide tettem a vödröt az agy mellé, ha hánynék

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 941 — Kinek mit intézett a kormánya
NB2
Egy este Hernádi Zsolttal, nyilván néztem

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
WTF.
a kormány utasította a rendőrséget, hogy minden esetben, amikor rémhírterjesztés gyanúja áll fenn, indítsanak eljárást azokkal szemben, akik a benzin elérhetőségét érintő nehézségekről adnak hírt.
őőőő, halló?
Gyurma Pappa
Na, vajon kitől csenhették az ötletet? 😊
Mondjuk puhapöcsök, mert akkor már rendesen kéne csinálni. Börtön meg telefon elkobzás, ilyesmi.
peterk2005
Csak ki kellene lépni mar az europai tanacsból.
Btw az olvasom, hogy a 7.5 t feletti járművek csak kijelölt kutaknál tankolhatnak. Azt írják pár helyen, hogy a rendeletben az is benne lesz , hogy nekik ott piaci áron kell.
gordon
Hát ez a benzinárstop szabály is gránitszilárdságúra sikerült. Lassan érdemes lesz fellapozni a közlönyt mielőtt elindul az ember tankolni, nehogy mire odaér, megváltozzanak a szabályok. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 382

Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
Egyébként semmi "nehézség". Én ma Szolnokon tankoltam.
(Igaz egy kolléga hívott Győrből, hogy......ott sincs semmi porbléma! Aki ért, érti)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
WTF.
őőőő, halló?
Gyurma Pappa
Mondjuk puhapöcsök, mert akkor már rendesen kéne csinálni. Börtön meg telefon elkobzás, ilyesmi.
peterk2005
Csak ki kellene lépni mar az europai tanacsból.
Btw az olvasom, hogy a 7.5 t feletti járművek csak kijelölt kutaknál tankolhatnak. Azt írják pár helyen, hogy a rendeletben az is benne lesz , hogy nekik ott piaci áron kell.
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
WTF.
őőőő, halló?
Gyurma Pappa
peterk2005
Vagy adjon le 20 litert a legközelebbi kúton.