Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Sobri emészthetőbb kiadása.MC cinikus és klasszikus smart troll. Így olvasd és nincs baj.????mert nem a modnanivalóra reagál, hanem kb. benyögi hogy" majd visszavesztek az arcból választás után" 😊Én mindent értek, de nem látom a határozott kiállásodat azon, amikor magas lóról röhögik ki, fikázzák stb. a Fidesz szavazókat ugyanitt 😊 bezzeg ha valaki visszaszól ott azonnal bejelez az érzékenység mérő. A fentiek nagy részében van igazságod, de nem erről szólt az eredeti poszt.Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Mondjuk azt azért tartom, hogy valakinek a pocskondiázásával még sosem fordították meg az illető pártszimpátiáját.
Kampman
MC12
Mki érti és tudja h OV hogyan tud maradni. Kezdve a szavazat vásárlásokkal, a média viszonyokkal, az anyagi lehetőségekkel, a patyomkinszeru gazdasággal, a hangzatos kijelentésekkel amik mögött nulla tartalom, a folyamatos ellenségkép gyártással és emellé a rakosit idéző gazdasági intézkedésekkel nehogy kiderüljön h az minden lufi. Lehet hogy marad sőt. De attól még ne tegyünk úgy, hogy ez a tényleges kormányzásuk miatt lesz.
csebi
MC12
eaglesmcnabb
Arra reagáltam h MC az esetek nagy részében nem így szokott kommunikálni.
csebi
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Nem vettem annak, se a cinikus se a “klasszikus smart troll” jelzővel nincs bajom, önismeret is van világon…Nem is beszólni akartam, leszögeztem egy tényt.Rég bókoltak nekem ennyire szépen, vendégem vagy egy random Szent Andrásra 😊MC cinikus és klasszikus smart troll. Így olvasd és nincs baj.????mert nem a modnanivalóra reagál, hanem kb. benyögi hogy" majd visszavesztek az arcból választás után" 😊Én mindent értek, de nem látom a határozott kiállásodat azon, amikor magas lóról röhögik ki, fikázzák stb. a Fidesz szavazókat ugyanitt 😊 bezzeg ha valaki visszaszól ott azonnal bejelez az érzékenység mérő. A fentiek nagy részében van igazságod, de nem erről szólt az eredeti poszt.Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Mondjuk azt azért tartom, hogy valakinek a pocskondiázásával még sosem fordították meg az illető pártszimpátiáját.
Kampman
MC12
Mki érti és tudja h OV hogyan tud maradni. Kezdve a szavazat vásárlásokkal, a média viszonyokkal, az anyagi lehetőségekkel, a patyomkinszeru gazdasággal, a hangzatos kijelentésekkel amik mögött nulla tartalom, a folyamatos ellenségkép gyártással és emellé a rakosit idéző gazdasági intézkedésekkel nehogy kiderüljön h az minden lufi. Lehet hogy marad sőt. De attól még ne tegyünk úgy, hogy ez a tényleges kormányzásuk miatt lesz.
csebi
MC12
eaglesmcnabb
csebi
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Nem is beszólni akartam, leszögeztem egy tényt.Rég bókoltak nekem ennyire szépen, vendégem vagy egy random Szent Andrásra 😊MC cinikus és klasszikus smart troll. Így olvasd és nincs baj.????mert nem a modnanivalóra reagál, hanem kb. benyögi hogy" majd visszavesztek az arcból választás után" 😊Én mindent értek, de nem látom a határozott kiállásodat azon, amikor magas lóról röhögik ki, fikázzák stb. a Fidesz szavazókat ugyanitt 😊 bezzeg ha valaki visszaszól ott azonnal bejelez az érzékenység mérő. A fentiek nagy részében van igazságod, de nem erről szólt az eredeti poszt.Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Kampman
MC12
csebi
MC12
eaglesmcnabb
csebi
Gyurma Pappa
MC12

több mint 4 éve
aztán a valóság meg szembe jött 😕Tehát ha egy párt bármilyen propagandával nyer, akkor onnantól az a valóság? Jó tudni, rögtön átértékelem magamban a teljes történelmi ismeretanyagomat, de legalább a "korrupció az nagy probléma, mégse zavar hogy szétlopják az országot" és "a beteges hazudozás egy rendkívül pozitív tulajdonság" után sikerült egy újabb örökbecsűvel emelni egy nap alatt a topic fényét, csak hogy véletlenül se csodálkozzunk, mikor újra megválasztják a fideszt
MC12

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
a Hollandizás nem annak szól, hanem a nemzetvédni HollandiboooMikor pl davenek odaírják folyamatosan h ne pofazzon bele Hollandiából akkor talán egyedül én írom le mindig h ezt ne csináljuk mert ugyanúgy megvan a joga, hogy mit gondoljon.Én mindent értek, de nem látom a határozott kiállásodat azon, amikor magas lóról röhögik ki, fikázzák stb. a Fidesz szavazókat ugyanitt 😊 bezzeg ha valaki visszaszól ott azonnal bejelez az érzékenység mérő. A fentiek nagy részében van igazságod, de nem erről szólt az eredeti poszt.Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Kampman
MC12
csebi
MC12
De akkor mostantól legyek én a forum morális lelki őre annak ellenére h nem vagyok jobboldali? 😊
csebi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Rég bókoltak nekem ennyire szépen, vendégem vagy egy random Szent Andrásra 😊MC cinikus és klasszikus smart troll. Így olvasd és nincs baj.????mert nem a modnanivalóra reagál, hanem kb. benyögi hogy" majd visszavesztek az arcból választás után" 😊Én mindent értek, de nem látom a határozott kiállásodat azon, amikor magas lóról röhögik ki, fikázzák stb. a Fidesz szavazókat ugyanitt 😊 bezzeg ha valaki visszaszól ott azonnal bejelez az érzékenység mérő. A fentiek nagy részében van igazságod, de nem erről szólt az eredeti poszt.Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Kampman
MC12
csebi
MC12
eaglesmcnabb
csebi
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Azok nem viccek?…..minden közhely alapja - igazság!Ohh, és az élet nem igazságos, a szerencse forgandó, minden magyar lány szép, a németek precízek, és hirtelen nem jut eszembe több közhely 😂Egy bizonyos életkor után mindenki jobboldali csak van aki küzd ellene 😊 dave-ért jár a pont.Mikor pl davenek odaírják folyamatosan h ne pofazzon bele Hollandiából akkor talán egyedül én írom le mindig h ezt ne csináljuk mert ugyanúgy megvan a joga, hogy mit gondoljon.Én mindent értek, de nem látom a határozott kiállásodat azon, amikor magas lóról röhögik ki, fikázzák stb. a Fidesz szavazókat ugyanitt 😊 bezzeg ha valaki visszaszól ott azonnal bejelez az érzékenység mérő. A fentiek nagy részében van igazságod, de nem erről szólt az eredeti poszt.Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Kampman
MC12
csebi
MC12
De akkor mostantól legyek én a forum morális lelki őre annak ellenére h nem vagyok jobboldali? 😊
csebi
MC12
Gyurma Pappa
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Hát ja. Az idős kori demencia sajnos egyelőre még gyógyíthatatlan. 😊Egy bizonyos életkor után mindenki jobboldali csak van aki küzd ellene 😊 dave-ért jár a pont.Mikor pl davenek odaírják folyamatosan h ne pofazzon bele Hollandiából akkor talán egyedül én írom le mindig h ezt ne csináljuk mert ugyanúgy megvan a joga, hogy mit gondoljon.Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Én mindent értek, de nem látom a határozott kiállásodat azon, amikor magas lóról röhögik ki, fikázzák stb. a Fidesz szavazókat ugyanitt 😊 bezzeg ha valaki visszaszól ott azonnal bejelez az érzékenység mérő. A fentiek nagy részében van igazságod, de nem erről szólt az eredeti poszt.
csebi
MC12
csebi
MC12

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
…..minden közhely alapja - igazság!Ohh, és az élet nem igazságos, a szerencse forgandó, minden magyar lány szép, a németek precízek, és hirtelen nem jut eszembe több közhely 😂Egy bizonyos életkor után mindenki jobboldali csak van aki küzd ellene 😊 dave-ért jár a pont.Mikor pl davenek odaírják folyamatosan h ne pofazzon bele Hollandiából akkor talán egyedül én írom le mindig h ezt ne csináljuk mert ugyanúgy megvan a joga, hogy mit gondoljon.Én mindent értek, de nem látom a határozott kiállásodat azon, amikor magas lóról röhögik ki, fikázzák stb. a Fidesz szavazókat ugyanitt 😊 bezzeg ha valaki visszaszól ott azonnal bejelez az érzékenység mérő. A fentiek nagy részében van igazságod, de nem erről szólt az eredeti poszt.Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Kampman
MC12
csebi
MC12
csebi
MC12
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Ohh, és az élet nem igazságos, a szerencse forgandó, minden magyar lány szép, a németek precízek, és hirtelen nem jut eszembe több közhely 😂Egy bizonyos életkor után mindenki jobboldali csak van aki küzd ellene 😊 dave-ért jár a pont.Mikor pl davenek odaírják folyamatosan h ne pofazzon bele Hollandiából akkor talán egyedül én írom le mindig h ezt ne csináljuk mert ugyanúgy megvan a joga, hogy mit gondoljon.Én mindent értek, de nem látom a határozott kiállásodat azon, amikor magas lóról röhögik ki, fikázzák stb. a Fidesz szavazókat ugyanitt 😊 bezzeg ha valaki visszaszól ott azonnal bejelez az érzékenység mérő. A fentiek nagy részében van igazságod, de nem erről szólt az eredeti poszt.Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Kampman
MC12
csebi
MC12
csebi
MC12

több mint 4 éve
MC cinikus és klasszikus smart troll. Így olvasd és nincs baj.????mert nem a modnanivalóra reagál, hanem kb. benyögi hogy" majd visszavesztek az arcból választás után" 😊Én mindent értek, de nem látom a határozott kiállásodat azon, amikor magas lóról röhögik ki, fikázzák stb. a Fidesz szavazókat ugyanitt 😊 bezzeg ha valaki visszaszól ott azonnal bejelez az érzékenység mérő. A fentiek nagy részében van igazságod, de nem erről szólt az eredeti poszt.Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Kampman
MC12
csebi
MC12
eaglesmcnabb
csebi

több mint 4 éve
Az az életkor nekem ne jöjjön el 😊Egy bizonyos életkor után mindenki jobboldali csak van aki küzd ellene 😊 dave-ért jár a pont.Mikor pl davenek odaírják folyamatosan h ne pofazzon bele Hollandiából akkor talán egyedül én írom le mindig h ezt ne csináljuk mert ugyanúgy megvan a joga, hogy mit gondoljon.Én mindent értek, de nem látom a határozott kiállásodat azon, amikor magas lóról röhögik ki, fikázzák stb. a Fidesz szavazókat ugyanitt 😊 bezzeg ha valaki visszaszól ott azonnal bejelez az érzékenység mérő. A fentiek nagy részében van igazságod, de nem erről szólt az eredeti poszt.Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Kampman
MC12
csebi
MC12
csebi
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Egy bizonyos életkor után mindenki jobboldali csak van aki küzd ellene 😊 dave-ért jár a pont.Mikor pl davenek odaírják folyamatosan h ne pofazzon bele Hollandiából akkor talán egyedül én írom le mindig h ezt ne csináljuk mert ugyanúgy megvan a joga, hogy mit gondoljon.Én mindent értek, de nem látom a határozott kiállásodat azon, amikor magas lóról röhögik ki, fikázzák stb. a Fidesz szavazókat ugyanitt 😊 bezzeg ha valaki visszaszól ott azonnal bejelez az érzékenység mérő. A fentiek nagy részében van igazságod, de nem erről szólt az eredeti poszt.Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Kampman
MC12
csebi
MC12
csebi
több mint 4 éve
félre ne értsd, nem rád értettem, hanem MC-re, a "valaki visszaszól"-ra. .????mert nem a modnanivalóra reagál, hanem kb. benyögi hogy" majd visszavesztek az arcból választás után" 😊Én mindent értek, de nem látom a határozott kiállásodat azon, amikor magas lóról röhögik ki, fikázzák stb. a Fidesz szavazókat ugyanitt 😊 bezzeg ha valaki visszaszól ott azonnal bejelez az érzékenység mérő. A fentiek nagy részében van igazságod, de nem erről szólt az eredeti poszt.Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Kampman
MC12
csebi
MC12
eaglesmcnabb
csebi
az nekem nem érv hogy majd visszavesztek az arcbó, mire ez a morális fölény stb. dave is lerendezi annyival hogy "hagyjuk kár belemenni", vagy hogy "te másképp gondolod ennyi",
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
????mert nem a modnanivalóra reagál, hanem kb. benyögi hogy" majd visszavesztek az arcból választás után" 😊Én mindent értek, de nem látom a határozott kiállásodat azon, amikor magas lóról röhögik ki, fikázzák stb. a Fidesz szavazókat ugyanitt 😊 bezzeg ha valaki visszaszól ott azonnal bejelez az érzékenység mérő. A fentiek nagy részében van igazságod, de nem erről szólt az eredeti poszt.Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Kampman
MC12
csebi
MC12
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Mikor pl davenek odaírják folyamatosan h ne pofazzon bele Hollandiából akkor talán egyedül én írom le mindig h ezt ne csináljuk mert ugyanúgy megvan a joga, hogy mit gondoljon.Én mindent értek, de nem látom a határozott kiállásodat azon, amikor magas lóról röhögik ki, fikázzák stb. a Fidesz szavazókat ugyanitt 😊 bezzeg ha valaki visszaszól ott azonnal bejelez az érzékenység mérő. A fentiek nagy részében van igazságod, de nem erről szólt az eredeti poszt.Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Kampman
MC12
csebi
MC12
több mint 4 éve
szerinted az ilyen emberekben ez a gondolat felmerül egyáltalán? 😀Nos lehet, hogy tankot lopni még nem tud, de azért a furfangos magyar is bizonyítja, hogy a jég hátán is megél. Hazafelé összefutottam egy ismerőssel, ő mesélte, hogy a tesója valami kereskedőnél dolgozik, ahol feltűnt, hogy hirtelen nagyon megnőtt a kereslet a nagyobb, 1-2 ezer literes műanyag tartályokra. Kiderült, hogy néhány honfitársunk meglátta az aranyat a szaharban, rájött, hogy akkor kell "benzinkutat nyitni", amikor azok éppen bezárnak. 😀 Azt csinálják, hogy felvásárolják a benzint és lefejtik ezekbe a tartályokba, azzal, hogy majd májusban, ha felszalad az ára, akkor szép haszonnal eladják. Mit nekünk magyaroknak az árfolyam spekuláció, megodjuk mi a 20-30%-os nyereséget okosban is. 😀De figy már nem veszélyes ezeket ilyen tételben hosszútávon így tárolni?
Kíváncsi vagyok, hogy vajon mennyi idő lesz mire országosan is téma lesz a dolog, mert nehezen tudom elképzelni, hogy megmarad helyi elszigetelt esetnek. 😊
peterk2005
csebi
több mint 4 éve
mert nem a modnanivalóra reagál, hanem kb. benyögi hogy" majd visszavesztek az arcból választás után" 😊Én mindent értek, de nem látom a határozott kiállásodat azon, amikor magas lóról röhögik ki, fikázzák stb. a Fidesz szavazókat ugyanitt 😊 bezzeg ha valaki visszaszól ott azonnal bejelez az érzékenység mérő. A fentiek nagy részében van igazságod, de nem erről szólt az eredeti poszt.Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Kampman
MC12
csebi
MC12
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Nem veszélyes tankot lopni?Nos lehet, hogy tankot lopni még nem tud, de azért a furfangos magyar is bizonyítja, hogy a jég hátán is megél. Hazafelé összefutottam egy ismerőssel, ő mesélte, hogy a tesója valami kereskedőnél dolgozik, ahol feltűnt, hogy hirtelen nagyon megnőtt a kereslet a nagyobb, 1-2 ezer literes műanyag tartályokra. Kiderült, hogy néhány honfitársunk meglátta az aranyat a szaharban, rájött, hogy akkor kell "benzinkutat nyitni", amikor azok éppen bezárnak. 😀 Azt csinálják, hogy felvásárolják a benzint és lefejtik ezekbe a tartályokba, azzal, hogy majd májusban, ha felszalad az ára, akkor szép haszonnal eladják. Mit nekünk magyaroknak az árfolyam spekuláció, megodjuk mi a 20-30%-os nyereséget okosban is. 😀De figy már nem veszélyes ezeket ilyen tételben hosszútávon így tárolni?
Kíváncsi vagyok, hogy vajon mennyi idő lesz mire országosan is téma lesz a dolog, mert nehezen tudom elképzelni, hogy megmarad helyi elszigetelt esetnek. 😊
peterk2005
csebi
Ha engem kérdezel, akkor szerintem nem kérdeztek meg róla biztonsági szakembert. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Én mindent értek, de nem látom a határozott kiállásodat azon, amikor magas lóról röhögik ki, fikázzák stb. a Fidesz szavazókat ugyanitt 😊 bezzeg ha valaki visszaszól ott azonnal bejelez az érzékenység mérő. A fentiek nagy részében van igazságod, de nem erről szólt az eredeti poszt.Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Kampman
MC12
csebi
több mint 4 éve
Nos lehet, hogy tankot lopni még nem tud, de azért a furfangos magyar is bizonyítja, hogy a jég hátán is megél. Hazafelé összefutottam egy ismerőssel, ő mesélte, hogy a tesója valami kereskedőnél dolgozik, ahol feltűnt, hogy hirtelen nagyon megnőtt a kereslet a nagyobb, 1-2 ezer literes műanyag tartályokra. Kiderült, hogy néhány honfitársunk meglátta az aranyat a szaharban, rájött, hogy akkor kell "benzinkutat nyitni", amikor azok éppen bezárnak. 😀 Azt csinálják, hogy felvásárolják a benzint és lefejtik ezekbe a tartályokba, azzal, hogy majd májusban, ha felszalad az ára, akkor szép haszonnal eladják. Mit nekünk magyaroknak az árfolyam spekuláció, megodjuk mi a 20-30%-os nyereséget okosban is. 😀De figy már nem veszélyes ezeket ilyen tételben hosszútávon így tárolni?
peterk2005
több mint 4 éve
Mert jobboldali. Ez a klasszikus felosztás amerikai közéletben is: a baloldal szellemi fölényét a jobboldal morális fölénnyel ellensúlyozza. Itthon sincs másképp.Itt minden oldalnak van valamilyen fölénye az a lényeg 😊 MzP emlegetett nemrég morális fölényt azért bátorkodtam irni ezt 😊Szellemi fölény. Morális fölénye a jobboldalnak van.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Kampman
MC12
Gyurma Pappa
MC12
Közben ugye Hofi óta tudjuk (höhö), hogy az egy főre jutó bunkók száma kettő.

több mint 4 éve
Nos lehet, hogy tankot lopni még nem tud, de azért a furfangos magyar is bizonyítja, hogy a jég hátán is megél. Hazafelé összefutottam egy ismerőssel, ő mesélte, hogy a tesója valami kereskedőnél dolgozik, ahol feltűnt, hogy hirtelen nagyon megnőtt a kereslet a nagyobb, 1-2 ezer literes műanyag tartályokra. Kiderült, hogy néhány honfitársunk meglátta az aranyat a szaharban, rájött, hogy akkor kell "benzinkutat nyitni", amikor azok éppen bezárnak. 😀 Azt csinálják, hogy felvásárolják a benzint és lefejtik ezekbe a tartályokba, azzal, hogy majd májusban, ha felszalad az ára, akkor szép haszonnal eladják. Mit nekünk magyaroknak az árfolyam spekuláció, megodjuk mi a 20-30%-os nyereséget okosban is. 😀Kíváncsi vagyok, hogy vajon mennyi idő lesz mire országosan is téma lesz a dolog, mert nehezen tudom elképzelni, hogy megmarad helyi elszigetelt esetnek. 😊

több mint 4 éve
Itt minden oldalnak van valamilyen fölénye az a lényeg 😊 MzP emlegetett nemrég morális fölényt azért bátorkodtam irni ezt 😊Szellemi fölény. Morális fölénye a jobboldalnak van.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Kampman
MC12
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Azért te sokkal jobban átlatod az otthoni viszonyokat hogy tudd miért nem illene ilyen magas lóról beszélni.Semmi újdonság, láthattuk újra működés közben az ellenzéki “morális fölényt” aztán majd 3-án este kilenc magasságban nem fogjàk érteni, hogy hogy a jóistenbe nyert - ha nyer - Orbán már megint 😊 hát ők érveltek is meg - általuk igaznak hitt - tényeket is soroltak, röhögtek a fideszes szavazókon, mindent megettek amit egy ellenzékinek illik aztán a valóság meg szembe jött 😕Ez egy érdekes kísérlet volt itt a bowl.hu fórumán. Vajon lehetséges e egy átlagos fideszest meggyőzni tényekkel, érvekkel? A kísérlet eredménye egyértelmű: nem lehetséges 😀Kár, mert így megint nyerni fognak.
ender1112
Kampman
MC12