Politika
69 feliratkozó
több mint 3 éve
Amúgy Kaya Ibrahim és Josip Tot a korábbi évek sztorija, csak már a Fidesz idején bukott ki. (Schlecht Csaba, az egyik főszereplő nemrég halt meg.) Nekem nagyon sok bajom volt azzal az 1998-2002 közötti időszakkal, de a mostanival összehasonlítva ég és föld. Martonyi, Chikán, Pokorni, Rockenbaeur: emberi arcok is bekerülhettek a kormányba. Volt pl. környezetvédelmi (+ oktatási és egészségügyi) minisztérium. Ki a franc gondolta volna, hogy még ezt is értékelni kell?Nagylaza, erről beszéltem.Megvan annak a diszkrét bája hogy az a kormány nyer, amelyik ezidő alatt tolt pl. Egy hosszú bájtok éjszakáját és a 2 arca az időszaknak Josip Tót és Kaya Ibrahim.1998-2002Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
nagylaza, főpohárnok
Kampman
empty taxi
MC12
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Mindig a kulturált párbeszédhez próbáltam ragaszkodni, azért nagyjából sikerül itt (nyilván könnyebb, ha ebben a másik fél is partner), még ha sokszor kisebbségben is vagyok a véleményemmel.Beleestél abba a hibába hogy válaszoltál, ezt itt nem szabad.1998-2002Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
nagylaza, főpohárnok
Kampman
davemayer
több mint 3 éve
ettől még véleménye lehet bárkinek, ahogy ellenvéleménye is....neki az volt a legjobb, másnak más...na bum 😊Nincs jó válasz, ezért nem jó válaszolni, ahogy mc is írta.Szerintem nem hiba ha válaszol valaki.Beleestél abba a hibába hogy válaszoltál, ezt itt nem szabad.1998-2002Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
nagylaza, főpohárnok
Kampman
davemayer
Sokan emlegetik ezt az időszakot, nyilván inkább a konzervatívabb szavazók.
Tény, hogy ennél a mostani 12 évnél sokkal jobb volt és tényleg nehéz találni olyan 4 évet, ahol nem lehet több dologba belekötni.
Lehet persze sok hibát felhozni, de sajnos melyik időszakban nem...
Klaci79
davemayer
több mint 3 éve
Nincs jó válasz, ezért nem jó válaszolni, ahogy mc is írta.Szerintem nem hiba ha válaszol valaki.Beleestél abba a hibába hogy válaszoltál, ezt itt nem szabad.1998-2002Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
nagylaza, főpohárnok
Kampman
davemayer
Tény, hogy ennél a mostani 12 évnél sokkal jobb volt és tényleg nehéz találni olyan 4 évet, ahol nem lehet több dologba belekötni.
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
OV m1 live in the USA!!!!!!!!!Opálos lett a szemem...Szvsz OV megválasszák Texasban legközelebb!
NOW
nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Szerintem nem hiba ha válaszol valaki.Beleestél abba a hibába hogy válaszoltál, ezt itt nem szabad.1998-2002Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
nagylaza, főpohárnok
Kampman
davemayer
több mint 3 éve
Beleestél abba a hibába hogy válaszoltál, ezt itt nem szabad.1998-2002Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
nagylaza, főpohárnok
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nagylaza, erről beszéltem.Megvan annak a diszkrét bája hogy az a kormány nyer, amelyik ezidő alatt tolt pl. Egy hosszú bájtok éjszakáját és a 2 arca az időszaknak Josip Tót és Kaya Ibrahim.1998-2002Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
nagylaza, főpohárnok
Kampman
empty taxi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Akkor tudod milyen a többi 😛 🥴😏Megvan annak a diszkrét bája hogy az a kormány nyer, amelyik ezidő alatt tolt pl. Egy hosszú bájtok éjszakáját és a 2 arca az időszaknak Josip Tót és Kaya Ibrahim.1998-2002Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
nagylaza, főpohárnok
Kampman
empty taxi
több mint 3 éve
Megvan annak a diszkrét bája hogy az a kormány nyer, amelyik ezidő alatt tolt pl. Egy hosszú bájtok éjszakáját és a 2 arca az időszaknak Josip Tót és Kaya Ibrahim.1998-2002Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
nagylaza, főpohárnok
Kampman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Semmit nem állítottam, hanem kérdeztem, alkalmazkodva a megjegyzésedhez. Nem külön kategóriákat soroltam fel, hanem ugyanabba a fogalomkörbe tartozó szinonimákat. Nem gondoltam volna, hogy ennyire bonyolult.Az a baj, hogy szinte mindegyik állításodra másik kormányt mondanék 😊 és meg azzal is lehetne vitatkozni.És szerinted? Melyik volt a legkevésbé fos/kártékony/ocsmány/tolvajgeci/lepra/borzalmas/undorító/visszataszító/hányás/ótvar/gusztustalan?Rossz kérdés. Melyik volt a legkevésbé kártékonyabb, legkevésbé rosszabb ilyesmi. De a “legjobb” és a “magyar kormány” nem fér meg egy mondatban 😊) (a fos-t szereted jobban, vagy a szilárd kakàt vagy amelyik ilyen laza, rostos állagú? ) Egyébként ez hit és pártállás vita, bármelyik kormányról hozok 3 pozitív meg 3 negatív argumentunot.Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
nagylaza, főpohárnok
MC12
nagylaza, főpohárnok
MC12
több mint 3 éve
1998-2002Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Én szoktam, max mindketten csalunk 😉Olyat lehet mondani hogy mind szar?Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
nagylaza, főpohárnok
davemayer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Az a baj, hogy szinte mindegyik állításodra másik kormányt mondanék 😊 és meg azzal is lehetne vitatkozni.És szerinted? Melyik volt a legkevésbé fos/kártékony/ocsmány/tolvajgeci/lepra/borzalmas/undorító/visszataszító/hányás/ótvar/gusztustalan?Rossz kérdés. Melyik volt a legkevésbé kártékonyabb, legkevésbé rosszabb ilyesmi. De a “legjobb” és a “magyar kormány” nem fér meg egy mondatban 😊) (a fos-t szereted jobban, vagy a szilárd kakàt vagy amelyik ilyen laza, rostos állagú? ) Egyébként ez hit és pártállás vita, bármelyik kormányról hozok 3 pozitív meg 3 negatív argumentunot.Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
nagylaza, főpohárnok
MC12
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
És szerinted? Melyik volt a legkevésbé fos/kártékony/ocsmány/tolvajgeci/lepra/borzalmas/undorító/visszataszító/hányás/ótvar/gusztustalan?Rossz kérdés. Melyik volt a legkevésbé kártékonyabb, legkevésbé rosszabb ilyesmi. De a “legjobb” és a “magyar kormány” nem fér meg egy mondatban 😊) (a fos-t szereted jobban, vagy a szilárd kakàt vagy amelyik ilyen laza, rostos állagú? ) Egyébként ez hit és pártállás vita, bármelyik kormányról hozok 3 pozitív meg 3 negatív argumentunot.Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
nagylaza, főpohárnok
MC12
több mint 3 éve
Pontosan.Rossz kérdés. Melyik volt a legkevésbé kártékonyabb, legkevésbé rosszabb ilyesmi. De a “legjobb” és a “magyar kormány” nem fér meg egy mondatban 😊) (a fos-t szereted jobban, vagy a szilárd kakàt vagy amelyik ilyen laza, rostos állagú? ) Egyébként ez hit és pártállás vita, bármelyik kormányról hozok 3 pozitív meg 3 negatív argumentunot.Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
nagylaza, főpohárnok
MC12
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Olyat lehet mondani hogy mind szar?Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
nagylaza, főpohárnok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
És már megint davemayer értelmetlen győzködéséről fog szólni szólni a Politika.Nem vagyok fideszes, ha mutasz Mo egy olyan politikai erőt aki jobb én azonnal rájuk szavazok.
(Davemayer fideszes, és aki még ma is fideszes, azt az égvilágon semmivel nem lehet meggyőzni semmiről, kivéve természetesen ha a kisgömböc hirtelen mást nem mond 😊)
ender1112
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Rossz kérdés. Melyik volt a legkevésbé kártékonyabb, legkevésbé rosszabb ilyesmi. De a “legjobb” és a “magyar kormány” nem fér meg egy mondatban 😊) (a fos-t szereted jobban, vagy a szilárd kakàt vagy amelyik ilyen laza, rostos állagú? ) Egyébként ez hit és pártállás vita, bármelyik kormányról hozok 3 pozitív meg 3 negatív argumentunot.Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Az eu-csatlakozástól ha nézed onnantól indult ez a folyamat.Szerinted melyik volt a legjobb kormány a rendszerváltás óta? A 2010 óta regnáló mostani? Vagy valamelyik korábbi?
davemayer
több mint 3 éve
És már megint davemayer értelmetlen győzködéséről fog szólni szólni a Politika.(Davemayer fideszes, és aki még ma is fideszes, azt az égvilágon semmivel nem lehet meggyőzni semmiről, kivéve természetesen ha a kisgömböc hirtelen mást nem mond 😊)
több mint 3 éve
Tehát még tudatában is vagy annak, hogy meglopnak, módszeresen és folyamatosan, de nemhogy megpróbálnál változtatni rajta, hanem elégedetten még tapsolsz is mellé, hogy "hát gyurcsány még pofán is vert volna".őt zavarta hogy meglopják így kiszált, szal most onnan osztja az észt hogy nekünk bent milyen kurvajó
Erre vannak jó jelzők, de nem írom le inkább, mert bannolni kellene magamat
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tehát még tudatában is vagy annak, hogy meglopnak, módszeresen és folyamatosan, de nemhogy megpróbálnál változtatni rajta, hanem elégedetten még tapsolsz is mellé, hogy "hát gyurcsány még pofán is vert volna".Erre vannak jó jelzők, de nem írom le inkább, mert bannolni kellene magamat
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Egy szóval nem mondtam hogy nem lopnak, de te ezt már nem is érzékeled mert valami a torkodon ragadt.Őszintén : igen. Látható, szignifikáns módon? Nem. Érdemes ezert csak és kizárólag (!) őket hibáztatni? Nem. Hibásak ők is? Igen.Gondolom a mocskos eu-ra gondolsz
És a kedvencetek: más jobban csinálta volna a magyar politikában? Nem. Lehetett volna jobban? Igen. Más elérhette volna a 12 év alatt azt a szignifikáns változást amit elvárnátok? Nem, nem is hagynák.
davemayer
m.hvg.hu/ingatlan/20220804_deli_osszekoto_vasuti_hid_atadas
"... A mostani fejlesztésnek hála a híd középső vágánya is megépült, az azonban a híd mindkét végénél megszűnik, így a vonatok azon nem tudnak közlekedni. Vagyis fejlesztés és kapacitásbővítés helyett annyi történt, hogy gyakorlatilag felújították a régi hidat. Nagy valószínűség szerint azért építették meg mégis háromvágányosra az összekötőt, mert felújításra az Európai Unió nem, vagy csak ritkán ad forrást. Kapacitásbővítésre azonban igen és az ilyen projektekre könnyebb támogatást szerezni, azt viszont az unió már nem ellenőrzi, hogy a kapcsolódó fejlesztések mennyi idő alatt készülnek el, ha egyáltalán elkészülnek.
De neked írhat az ember már bármit, torokra vetted a fidesz őrültségeit, miközben ezeket a pénzeket lassan nyilvánvalóbban el se lehetne lopni
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal