Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Nagy szakértő lehetsz ha te ezt így be tudod mondani. Ők meg kóklerek, az összes, a horvát meg a román is (ha nem onnan indult egyaltalán...).De bazmeg......Másfél évig voltam sorkatonai a légvédelemnél. (Tervtábla kezelő voltam)Ok, de ha semmit sem tudsz róla akkor lelövöd?
Ilyen nincs, h nem látjuk, nem veszélyes, nem tudjuk mi az!
48 percet repült a légtérben! Már akkor látni kellett, mikor még be sem lépett...!
Jah, és a '80 as évek végéről beszélek...
zemanla
davemayer
Mi az hogy semmit nem tudsz róla?
Az a feladatuk hogy tudják.
Látni kell hogy jon a szorostalpuaktol vmi ami nem ok, be kell azonositani es a megfelelo intezkedest megtenni.
Ha ez lezuhan Pecs foteren akkor mi a faszt csinalnak?
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
mielőtt eléri az első települést puff és .Igen!Másfél évig voltam sorkatonai a légvédelemnél. (Tervtábla kezelő voltam)Ok, de ha semmit sem tudsz róla akkor lelövöd?
48 percet repült a légtérben! Már akkor látni kellett, mikor még be sem lépett...!
zemanla
davemayer
Az lenne a dolguk!
zemanla
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Igen!Másfél évig voltam sorkatonai a légvédelemnél. (Tervtábla kezelő voltam)Ok, de ha semmit sem tudsz róla akkor lelövöd?
zemanla
davemayer
Az lenne a dolguk!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
De bazmeg......Másfél évig voltam sorkatonai a légvédelemnél. (Tervtábla kezelő voltam)Ok, de ha semmit sem tudsz róla akkor lelövöd?
zemanla
davemayer
Mi az hogy semmit nem tudsz róla?
Az a feladatuk hogy tudják.
Látni kell hogy jon a szorostalpuaktol vmi ami nem ok, be kell azonositani es a megfelelo intezkedest megtenni.
Ha ez lezuhan Pecs foteren akkor mi a faszt csinalnak?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Másfél évig voltam sorkatonai a légvédelemnél. (Tervtábla kezelő voltam)Ok, de ha semmit sem tudsz róla akkor lelövöd?
zemanla
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Másfél évig voltam sorkatonai a légvédelemnél. (Tervtábla kezelő voltam)Ilyen nincs, h nem látjuk, nem veszélyes, nem tudjuk mi az!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Leszarom a kommunikaciot, es nem az a baj, hogy nem lottek le, hanem eszre se vettek baszki....Egy szóval sem mondtam hogy tökéletesen volt kezelve, a kommunikáció siralmasra sikeredett, de én sem lőttem volna le, ennyit írtam!Sajnos nem tudok beszúrni fetrengve rohogos gifet. Ha szerinted ez a dron úgy tökéletesen volt kezelve, akkor nem én vagyok elfogult.Annyira süt rólad hogy te vagy elfogult negatív iranyba Orbannal szemben hogy felesleges reagálni bármiről is írsz. Ez a stilus elképesztő.Neeem, mi már akkor láttuk, amikor meg fel se szállt, aztán a Gripenek is követtek (a földről, alvó pilotakkal), a horvátok meg csak azért hívtak előbb Viktort, mert Viktor ugyan 5-kor kelt, de olyan korán illetlenség telefonálni, utána meg le kellett szúrni a malacot, nem ért rá.Tenyleg geciseg lett volna leloni, a horvatok biztos csunyan neztek volna, ha jozsi meg sanyi a soretessel ott hadonaszik zagrab mellett.Ja és a drónról meg annyit hogy itt követelitek hogy miért nem lőtték le. Kérdezem én: milyen valós fenyegetést jelenthetett? Mi van akkor ha lelövik? Az nem probléma? Nem gondoljátok hogy sokkal rosszabb helyzetben lennénk ha csak simán szó nélkül lelövik?!Mer’ Rontgenszemu Aladár, a magyar vaskupola egyszemélyben látta biztos, hogy nem bombát akar ledobni, akkor meg hadd repkedjen az a szép madár, hát kit zavar?
davemayer
somoskovig
Mert ugye mi toluk szereztunk tudomast arrol hogy vmi volt a legterunkben.
gabokocka
somoskovig
davemayer
somoskovig
davemayer
több mint 4 éve
Egy szóval sem mondtam hogy tökéletesen volt kezelve, a kommunikáció siralmasra sikeredett, de én sem lőttem volna le, ennyit írtam!Sajnos nem tudok beszúrni fetrengve rohogos gifet. Ha szerinted ez a dron úgy tökéletesen volt kezelve, akkor nem én vagyok elfogult.Annyira süt rólad hogy te vagy elfogult negatív iranyba Orbannal szemben hogy felesleges reagálni bármiről is írsz. Ez a stilus elképesztő.Neeem, mi már akkor láttuk, amikor meg fel se szállt, aztán a Gripenek is követtek (a földről, alvó pilotakkal), a horvátok meg csak azért hívtak előbb Viktort, mert Viktor ugyan 5-kor kelt, de olyan korán illetlenség telefonálni, utána meg le kellett szúrni a malacot, nem ért rá.Tenyleg geciseg lett volna leloni, a horvatok biztos csunyan neztek volna, ha jozsi meg sanyi a soretessel ott hadonaszik zagrab mellett.Ja és a drónról meg annyit hogy itt követelitek hogy miért nem lőtték le. Kérdezem én: milyen valós fenyegetést jelenthetett? Mi van akkor ha lelövik? Az nem probléma? Nem gondoljátok hogy sokkal rosszabb helyzetben lennénk ha csak simán szó nélkül lelövik?!Mer’ Rontgenszemu Aladár, a magyar vaskupola egyszemélyben látta biztos, hogy nem bombát akar ledobni, akkor meg hadd repkedjen az a szép madár, hát kit zavar?
davemayer
somoskovig
gabokocka
somoskovig
davemayer
somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
atlatszo.hu/kozugy/2022/02/16/54-helyreigazitasi-pert-vesztett-tavaly-a-kormanymedia-a-magyar-nemzet-a-rekorder/Sztem en is erthetoen leirtam.Szerintem kellően értelmesen leírtam hogy nem erre a videóra gondolok, hanem a legvégén van egy részlet abból a videóból amire gondolok, amiben szerepelnek azok amikről beszéltem. De persze beszelhetsz mindenfele mas faszságról is.youtu.be/42sOiEcwKS0A kozteveben a szovegkornyezetbol kivagott felmondatok mindig remekul mukodnek 🤣🤣🤣
Ennek a videónak a legvégén ott van az a beszelgetés ahol elhangzottak azok amikről beszelek, ha azt megtalálod akkor meglátod. Keresem, de eddig nem találom.
davemayer
gabokocka
davemayer
A koztevenek az a feladata - nalunk, mashol igyekeznek hiteles tajekoztatast nyujtani - , hogy tolja a fidesz szekeret, ezert alkalmankent szovegkornyezetbol kiragadott mondatokat, kijelenteseket allitanak be teljesen mas kontextusba.
Feltetelezem itt is errol volt szo.
gabokocka
Ezt meg ide beszurom.
Majd 2024-ben kijon egy jogeros vegzes hogy hazudtak, puff neki.
több mint 4 éve
Sajnos nem tudok beszúrni fetrengve rohogos gifet. Ha szerinted ez a dron úgy tökéletesen volt kezelve, akkor nem én vagyok elfogult.Annyira süt rólad hogy te vagy elfogult negatív iranyba Orbannal szemben hogy felesleges reagálni bármiről is írsz. Ez a stilus elképesztő.Neeem, mi már akkor láttuk, amikor meg fel se szállt, aztán a Gripenek is követtek (a földről, alvó pilotakkal), a horvátok meg csak azért hívtak előbb Viktort, mert Viktor ugyan 5-kor kelt, de olyan korán illetlenség telefonálni, utána meg le kellett szúrni a malacot, nem ért rá.Tenyleg geciseg lett volna leloni, a horvatok biztos csunyan neztek volna, ha jozsi meg sanyi a soretessel ott hadonaszik zagrab mellett.Ja és a drónról meg annyit hogy itt követelitek hogy miért nem lőtték le. Kérdezem én: milyen valós fenyegetést jelenthetett? Mi van akkor ha lelövik? Az nem probléma? Nem gondoljátok hogy sokkal rosszabb helyzetben lennénk ha csak simán szó nélkül lelövik?!Mer’ Rontgenszemu Aladár, a magyar vaskupola egyszemélyben látta biztos, hogy nem bombát akar ledobni, akkor meg hadd repkedjen az a szép madár, hát kit zavar?
davemayer
somoskovig
gabokocka
somoskovig
davemayer
több mint 4 éve
Befejeztem, további szép hétvégét.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Sztem en is erthetoen leirtam.Szerintem kellően értelmesen leírtam hogy nem erre a videóra gondolok, hanem a legvégén van egy részlet abból a videóból amire gondolok, amiben szerepelnek azok amikről beszéltem. De persze beszelhetsz mindenfele mas faszságról is.youtu.be/42sOiEcwKS0A kozteveben a szovegkornyezetbol kivagott felmondatok mindig remekul mukodnek 🤣🤣🤣
Ennek a videónak a legvégén ott van az a beszelgetés ahol elhangzottak azok amikről beszelek, ha azt megtalálod akkor meglátod. Keresem, de eddig nem találom.
davemayer
gabokocka
davemayer
A koztevenek az a feladata - nalunk, mashol igyekeznek hiteles tajekoztatast nyujtani - , hogy tolja a fidesz szekeret, ezert alkalmankent szovegkornyezetbol kiragadott mondatokat, kijelenteseket allitanak be teljesen mas kontextusba.
Feltetelezem itt is errol volt szo.
több mint 4 éve
Ja, ha Pistike megbukik az iskolában, az baj, de ha Lacika is, akkor mégse baj.Ok, ezt értem. A többi országban is ilyen Aladarok dolgoznak biztos, mindenki dilettáns.Az utolsó kérdésben segítek. Ez egy Tu-141-es közel 6 tonnás drón volt, ami ha lakott területen olyan helyre zuhan, komoly károkat tud tenni bármiben. Pont az lenne a hadsereg feladata hogy ezt olyan helyen semlegesítsék ahol nem lakott területre esik.Amugy ha Orban a nyilt szinen lone agyon 20 gyereket itt akkor is az lenne az allaspont, hogy igen, gyurcsany miatt volt az egesz, meg brusszel, es egyebkent is a gyerekek at akartak muttetni magukat es soros penzelte oket.Monstam én barmit Gyurcsanyrol? Miket irogatsz itt össze-vissza? Igen, biztos ha gyerekeket ölne akkor is a baloldal tehetne róla...
Korulbelul itt tart a magyar kozelet.
A magyar miniszterelnok azt mondja meg tudjuk vedeni magunkat.
Ket napra ra a honvedelmi miniszter azt mondja, nem tudjuk megvedeni magunkat.
Haborus helyzetben egy kibaszott dron keresztulmegy az orszagon anelkul hogy eszrevennenk. Majd buszken bejelentjuk utana hogy volt meg ket masik ilyen is de a repulok nem lattak semmit.
Es az a legmagyobb problema, hogy mzp azt mondta, ha a nato megkerne minket kuldenenk katonakat.
Mert ez hangzott el.
Megerdemeljuk ezt a remek kormanyt es nyarra a 450 Ft-os eurot a 1000 Ftos uzemanyaggal parba....
gabokocka
Nem értem minek kell ilyen faszságokat összeírkálni, senki sem védi itt ennyire Orbánt.
Ja és a drónról meg annyit hogy itt követelitek hogy miért nem lőtték le. Kérdezem én: milyen valós fenyegetést jelenthetett? Mi van akkor ha lelövik? Az nem probléma? Nem gondoljátok hogy sokkal rosszabb helyzetben lennénk ha csak simán szó nélkül lelövik?!
davemayer
hu.wikipedia.org/wiki/Tu%E2%80%93141
Nomac
davemayer
több mint 4 éve
Annyira süt rólad hogy te vagy elfogult negatív iranyba Orbannal szemben hogy felesleges reagálni bármiről is írsz. Ez a stilus elképesztő.Neeem, mi már akkor láttuk, amikor meg fel se szállt, aztán a Gripenek is követtek (a földről, alvó pilotakkal), a horvátok meg csak azért hívtak előbb Viktort, mert Viktor ugyan 5-kor kelt, de olyan korán illetlenség telefonálni, utána meg le kellett szúrni a malacot, nem ért rá.Tenyleg geciseg lett volna leloni, a horvatok biztos csunyan neztek volna, ha jozsi meg sanyi a soretessel ott hadonaszik zagrab mellett.Ja és a drónról meg annyit hogy itt követelitek hogy miért nem lőtték le. Kérdezem én: milyen valós fenyegetést jelenthetett? Mi van akkor ha lelövik? Az nem probléma? Nem gondoljátok hogy sokkal rosszabb helyzetben lennénk ha csak simán szó nélkül lelövik?!Mer’ Rontgenszemu Aladár, a magyar vaskupola egyszemélyben látta biztos, hogy nem bombát akar ledobni, akkor meg hadd repkedjen az a szép madár, hát kit zavar?
davemayer
somoskovig
gabokocka
somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Neeeem, repkedjen bármi a legterunkben kíséret nélkül, az tök OK.Nem értek hozzá, de a magasságából meg az irányából, ereszkedik-e vagy sem valószínű sok mindent le lehet szűrni, de persze nem 100%-os pontossággal.Ja és a drónról meg annyit hogy itt követelitek hogy miért nem lőtték le. Kérdezem én: milyen valós fenyegetést jelenthetett? Mi van akkor ha lelövik? Az nem probléma? Nem gondoljátok hogy sokkal rosszabb helyzetben lennénk ha csak simán szó nélkül lelövik?!Mer’ Rontgenszemu Aladár, a magyar vaskupola egyszemélyben látta biztos, hogy nem bombát akar ledobni, akkor meg hadd repkedjen az a szép madár, hát kit zavar?
davemayer
somoskovig
Vagy szerinted azonnal lőjjünk bármire?
davemayer
több mint 4 éve
Ok, ezt értem. A többi országban is ilyen Aladarok dolgoznak biztos, mindenki dilettáns.Az utolsó kérdésben segítek. Ez egy Tu-141-es közel 6 tonnás drón volt, ami ha lakott területen olyan helyre zuhan, komoly károkat tud tenni bármiben. Pont az lenne a hadsereg feladata hogy ezt olyan helyen semlegesítsék ahol nem lakott területre esik.Amugy ha Orban a nyilt szinen lone agyon 20 gyereket itt akkor is az lenne az allaspont, hogy igen, gyurcsany miatt volt az egesz, meg brusszel, es egyebkent is a gyerekek at akartak muttetni magukat es soros penzelte oket.Monstam én barmit Gyurcsanyrol? Miket irogatsz itt össze-vissza? Igen, biztos ha gyerekeket ölne akkor is a baloldal tehetne róla...
Haborus helyzetben egy kibaszott dron keresztulmegy az orszagon anelkul hogy eszrevennenk. Majd buszken bejelentjuk utana hogy volt meg ket masik ilyen is de a repulok nem lattak semmit.
Es az a legmagyobb problema, hogy mzp azt mondta, ha a nato megkerne minket kuldenenk katonakat.
Mert ez hangzott el.
Megerdemeljuk ezt a remek kormanyt es nyarra a 450 Ft-os eurot a 1000 Ftos uzemanyaggal parba....
gabokocka
Nem értem minek kell ilyen faszságokat összeírkálni, senki sem védi itt ennyire Orbánt.
Ja és a drónról meg annyit hogy itt követelitek hogy miért nem lőtték le. Kérdezem én: milyen valós fenyegetést jelenthetett? Mi van akkor ha lelövik? Az nem probléma? Nem gondoljátok hogy sokkal rosszabb helyzetben lennénk ha csak simán szó nélkül lelövik?!
davemayer
Nomac
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem értek hozzá, de a magasságából meg az irányából, ereszkedik-e vagy sem valószínű sok mindent le lehet szűrni, de persze nem 100%-os pontossággal.Ja és a drónról meg annyit hogy itt követelitek hogy miért nem lőtték le. Kérdezem én: milyen valós fenyegetést jelenthetett? Mi van akkor ha lelövik? Az nem probléma? Nem gondoljátok hogy sokkal rosszabb helyzetben lennénk ha csak simán szó nélkül lelövik?!Mer’ Rontgenszemu Aladár, a magyar vaskupola egyszemélyben látta biztos, hogy nem bombát akar ledobni, akkor meg hadd repkedjen az a szép madár, hát kit zavar?
davemayer
somoskovig
Vagy szerinted azonnal lőjjünk bármire?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
nem unjátok?De, egy kicsit igen
briareos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kurva sok mindent rosszul csinalnak. Ezt is mar leirtam itt, én akkor írok általában ha valami olyanról van szó amit szerintem korrigalni érdemes vagy egyáltalán nincs szó róla.Én itt meg nem olvastam olyat toled, hogy orban barmit rosszul csinalt volna.
Monstam én barmit Gyurcsanyrol? Miket irogatsz itt össze-vissza? Igen, biztos ha gyerekeket ölne akkor is a baloldal tehetne róla...
davemayer
Barmi rossz van, az az ellenzek, brusszel, soros, gyurcsany a nemtudomki hibaja.
Így hoztam egy szelsoseges peldat arrol, amirol talan mar o tehetne, de nem vagyok benne biztos.
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Szerintem kellően értelmesen leírtam hogy nem erre a videóra gondolok, hanem a legvégén van egy részlet abból a videóból amire gondolok, amiben szerepelnek azok amikről beszéltem. De persze beszelhetsz mindenfele mas faszságról is.youtu.be/42sOiEcwKS0A kozteveben a szovegkornyezetbol kivagott felmondatok mindig remekul mukodnek 🤣🤣🤣
davemayer
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Neeem, mi már akkor láttuk, amikor meg fel se szállt, aztán a Gripenek is követtek (a földről, alvó pilotakkal), a horvátok meg csak azért hívtak előbb Viktort, mert Viktor ugyan 5-kor kelt, de olyan korán illetlenség telefonálni, utána meg le kellett szúrni a malacot, nem ért rá.Tenyleg geciseg lett volna leloni, a horvatok biztos csunyan neztek volna, ha jozsi meg sanyi a soretessel ott hadonaszik zagrab mellett.Ja és a drónról meg annyit hogy itt követelitek hogy miért nem lőtték le. Kérdezem én: milyen valós fenyegetést jelenthetett? Mi van akkor ha lelövik? Az nem probléma? Nem gondoljátok hogy sokkal rosszabb helyzetben lennénk ha csak simán szó nélkül lelövik?!Mer’ Rontgenszemu Aladár, a magyar vaskupola egyszemélyben látta biztos, hogy nem bombát akar ledobni, akkor meg hadd repkedjen az a szép madár, hát kit zavar?
davemayer
somoskovig
gabokocka
több mint 4 éve
Tenyleg geciseg lett volna leloni, a horvatok biztos csunyan neztek volna, ha jozsi meg sanyi a soretessel ott hadonaszik zagrab mellett.Ja és a drónról meg annyit hogy itt követelitek hogy miért nem lőtték le. Kérdezem én: milyen valós fenyegetést jelenthetett? Mi van akkor ha lelövik? Az nem probléma? Nem gondoljátok hogy sokkal rosszabb helyzetben lennénk ha csak simán szó nélkül lelövik?!Mer’ Rontgenszemu Aladár, a magyar vaskupola egyszemélyben látta biztos, hogy nem bombát akar ledobni, akkor meg hadd repkedjen az a szép madár, hát kit zavar?
davemayer
somoskovig
több mint 4 éve
Az utolsó kérdésben segítek. Ez egy Tu-141-es közel 6 tonnás drón volt, ami ha lakott területen olyan helyre zuhan, komoly károkat tud tenni bármiben. Pont az lenne a hadsereg feladata hogy ezt olyan helyen semlegesítsék ahol nem lakott területre esik.Amugy ha Orban a nyilt szinen lone agyon 20 gyereket itt akkor is az lenne az allaspont, hogy igen, gyurcsany miatt volt az egesz, meg brusszel, es egyebkent is a gyerekek at akartak muttetni magukat es soros penzelte oket.Monstam én barmit Gyurcsanyrol? Miket irogatsz itt össze-vissza? Igen, biztos ha gyerekeket ölne akkor is a baloldal tehetne róla...
Mert ez hangzott el.
gabokocka
davemayer
több mint 4 éve
Ja és a drónról meg annyit hogy itt követelitek hogy miért nem lőtték le. Kérdezem én: milyen valós fenyegetést jelenthetett? Mi van akkor ha lelövik? Az nem probléma? Nem gondoljátok hogy sokkal rosszabb helyzetben lennénk ha csak simán szó nélkül lelövik?!Mer’ Rontgenszemu Aladár, a magyar vaskupola egyszemélyben látta biztos, hogy nem bombát akar ledobni, akkor meg hadd repkedjen az a szép madár, hát kit zavar?
davemayer