NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
3
3
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
24.hu/belfold/2025/07/14/kormanyablak-okmany-jarmuvek-kiszolgalas-szunet-julius-14/b+, de kurva gáz... 3 napja, ismétlem 3 napja nem tudták ezt megoldani...
5 hónapja
Ennyire nem öreg a Fidesz tábora, még az MSZP-é sem volt a rendszerváltáskor.Fele meghal 4 év alatt…Egyébként emiatt is gondolom azt, hogy aki a mostani helyzetet 1990-hez próbálja hasonlítani és azt hiszi, hogy majd megtörténhet az ami az MSZP-vel történt 1990-ben majd 1994-ben az nem emlékszik jól, vagy nem látja a különbségeket.Kivéve ha az esetleges új kormány túl sok embernek okoz csalódást, ami miatt mégis felrémlik a narancs-nosztalgia.
peterk2005 udvari bolond
Lehet, hogy "reformfideszesből" tényleg nem maradna sok 2030-ra egy ilyen esetben, de azt kizártnak tartom, hogy 4 év alatt gallyra menjen a teljes vidéki beágyazottságuk.
Kampman
somoskovig
5 hónapja
Fele meghal 4 év alatt…Egyébként emiatt is gondolom azt, hogy aki a mostani helyzetet 1990-hez próbálja hasonlítani és azt hiszi, hogy majd megtörténhet az ami az MSZP-vel történt 1990-ben majd 1994-ben az nem emlékszik jól, vagy nem látja a különbségeket.Kivéve ha az esetleges új kormány túl sok embernek okoz csalódást, ami miatt mégis felrémlik a narancs-nosztalgia.
peterk2005 udvari bolond
Lehet, hogy "reformfideszesből" tényleg nem maradna sok 2030-ra egy ilyen esetben, de azt kizártnak tartom, hogy 4 év alatt gallyra menjen a teljes vidéki beágyazottságuk.
Kampman
5 hónapja
Mikor próbált a fidesz komolyabban a fiatalokhoz szólni az elmúlt 20+ évben? Szerintem ez a káderhiány és a hordó aljáról kapargatott fiatal generáció oka náluk. Annyira a nyugdíjasokra és a könnyű üzenetekkel támadható középkorúakra hajtottak (plusz porba alázták a tanárokat is párszor), hogy az értelmesebb fiataloknak nem lett vállalható fideszesnek lenni, ami maradt, az meg ez a hígfos szint...Éppen ez jutott eszembe néhány napja amikor a Fidelitasos nyári egyetemről vagy mi a szösz volt, néztem a mandineres riportot. Kiüresedett az egész. Nem csak az egyszeri fidelitasos nyári egyetemista volt rémisztően egyszerű és klisés, de a fidelitas elnök, sőt maga a mandinderes riporter is.De kurva jól mozgósít és tematizál.Az sem érdekel, ha 106 kecskét indít egyéniben.És nem is lenne ezzel baj.
Budikefe.
Amadeus az áttelelt poloska
Sztem ez taktikai hiba, csak a lehetőséget növelik h vmi beépített emberek kerül oda.
csebi
Illetve a Fidesznek már a Fideszbe sincs beépítve használható embere, akkor majd a Tiszába lesz? Ugyanmár.
Őszentsége Sobri Jóska
Furcsa látni, mert közben nem egy, nem két MP is lehet (vagy lehetett) amúgy ott. Csak már ezek felteszem gondolkodnak és nem exponálják inkább magukat. A reformkommunisták ezúttal nem tudják elzavarni Kádár elvársat, hogy levezényeljék a rendszerváltást, így inkább lelépnek.
Egyébként emiatt is gondolom azt, hogy aki a mostani helyzetet 1990-hez próbálja hasonlítani és azt hiszi, hogy majd megtörténhet az ami az MSZP-vel történt 1990-ben majd 1994-ben az nem emlékszik jól, vagy nem látja a különbségeket.
peterk2005 udvari bolond
Nyilván vannak így is elegen, csak pl. a budapesti közgyűlésben látszik, hogy mennyire képtelenek vitázni, érvelni, meg úgy általában önálló gondolatokra, ami persze simán elég is lehet a magyar rendszerben, ahol a legtöbben nem hogy egyéni jelöltre nem szavaznak, de még igazán pártra se, hanem vezérre...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Egyébként emiatt is gondolom azt, hogy aki a mostani helyzetet 1990-hez próbálja hasonlítani és azt hiszi, hogy majd megtörténhet az ami az MSZP-vel történt 1990-ben majd 1994-ben az nem emlékszik jól, vagy nem látja a különbségeket.Kivéve ha az esetleges új kormány túl sok embernek okoz csalódást, ami miatt mégis felrémlik a narancs-nosztalgia.
peterk2005 udvari bolond
5 hónapja
Éppen ez jutott eszembe néhány napja amikor a Fidelitasos nyári egyetemről vagy mi a szösz volt, néztem a mandineres riportot. Kiüresedett az egész. Nem csak az egyszeri fidelitasos nyári egyetemista volt rémisztően egyszerű és klisés, de a fidelitas elnök, sőt maga a mandinderes riporter is.De kurva jól mozgósít és tematizál.Az sem érdekel, ha 106 kecskét indít egyéniben.És nem is lenne ezzel baj.
Budikefe.
Sztem ez taktikai hiba, csak a lehetőséget növelik h vmi beépített emberek kerül oda.
csebi
Illetve a Fidesznek már a Fideszbe sincs beépítve használható embere, akkor majd a Tiszába lesz? Ugyanmár.
Őszentsége Sobri Jóska
Furcsa látni, mert közben nem egy, nem két MP is lehet (vagy lehetett) amúgy ott. Csak már ezek felteszem gondolkodnak és nem exponálják inkább magukat. A reformkommunisták ezúttal nem tudják elzavarni Kádár elvársat, hogy levezényeljék a rendszerváltást, így inkább lelépnek.
Egyébként emiatt is gondolom azt, hogy aki a mostani helyzetet 1990-hez próbálja hasonlítani és azt hiszi, hogy majd megtörténhet az ami az MSZP-vel történt 1990-ben majd 1994-ben az nem emlékszik jól, vagy nem látja a különbségeket.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 hónapja
De kurva jól mozgósít és tematizál.Az sem érdekel, ha 106 kecskét indít egyéniben.És nem is lenne ezzel baj.
Budikefe.
csebi
5 hónapja
Megint Asztanából jött haza a kormánygép, mi dóga volt ott?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Az sem érdekel, ha 106 kecskét indít egyéniben.És nem is lenne ezzel baj.
Budikefe.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Az élet egy átkozott Kiszavazó Show…Itt aggodtunk h lesz 106 jelölt. Úgy látszik 212 is van. Nagyon alulbecsultuk Petit …318...arról volt szó, hogy első körben a 3. helyezett esik ki, aztán szavazhatnak a másik kettőről a zemberek.
csebi
Klaci79
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Itt aggodtunk h lesz 106 jelölt. Úgy látszik 212 is van. Nagyon alulbecsultuk Petit …318...arról volt szó, hogy első körben a 3. helyezett esik ki, aztán szavazhatnak a másik kettőről a zemberek.
csebi
5 hónapja
Olyan magasan van a léc láthatóan.Itt aggodtunk h lesz 106 jelölt. Úgy látszik 212 is van. Nagyon alulbecsultuk Petit …A mennyiség nem biztos, hogy átcsap minőségbe.
csebi
Dzsokijuing
Az országgyűlés konkrétan egy biodíszlet.
A Párt Közonti Bizottsága döntést hoz, azt pedig beterjesztik, végrehajtják.
Megszavazni nem kell sok képesség.
A pár tucat ember megtalálása már nehezebb lesz, akik el is vezetik majd az országot, és nem önállósodnak, hisztiznek túlzottan az első vita után.
Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
Itt aggodtunk h lesz 106 jelölt. Úgy látszik 212 is van. Nagyon alulbecsultuk Petit …A mennyiség nem biztos, hogy átcsap minőségbe.
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Itt aggodtunk h lesz 106 jelölt. Úgy látszik 212 is van. Nagyon alulbecsultuk Petit …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Egyébként ez a Szalai reagált már a felvételre?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 hónapja
Sajnos már nem számít hogy eredeti vagy sem.Az időzítés és a téma ami fontos, és a tematizálás. Támadni, támadni, sosem védekezni, ha támadnak akkor visszatámadni egy nagyobb horderejű bármivel.
A gyengeség jele közép-hosszútávon minden ami nem hangos vagy agresszív vagy magyarázkodás.
-amúgy még el sem kezdődött az igazi kampány
Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
Tulsagosan tiszta az egesz, nulla hatterzaj, belekohoges, tusszentes, barmifele reakcio, SzSz oldalarol meg tokeletes fogalmazas, utem, nincs megallas, gondolkodas, megakadas, mintha utemben olvasna fel az elore megirt gondolatokat, nem pedig egy amugy papiron napi vagy heti meetingen beszelne egy random reggeli vagy delelotti csapatmeetingen.Nem ismertem ezt az ember, csak röviden rákerestem a nevére, így fenntartom a tévedés jogát. De ha igaz amit a google / chatgpt összedobott nekem, akkor ez a Szalai nem tipikus nermédiás propagandista arc. Volt ez LMP-s, meg mindenféle kisf*szom is, állítólag a Tiszánál is bepróbálkozott. Úgyhogy nekem sokkal inkább tűnik egy karrieristának. És ha Lázár tud máshogy beszélni, mint ahogy egy tipikus nerpropagandista beszél, akkor egy karrierista a négy fal között miért ne tudna?Ha tényleg az a hírtévés/m1-es Szalai akárki beszél a hangfelvételen, akit a reddites kommentelők azonosítanak, akkor olyan kifejezéseket használ, ami nem egy nermédiás arcra vall.Mi alapján érzik? A hanglejtés, a fogalmazás? Valami alapján csak van ilyen érzésük. Mi az?Durvák ezek az MTVA-s hangfelvételek, valahol megkönnyebbülés lenne, ha kiderülne, hogy ezek csak AI generálta prank felvételek, és nem egy évi 165 milliárdból gazdálkodó szervezetből kerülnek ki.A reddit aztán olyan amilyen, de még az ottani kommentelők is érzik, hogy ez inkább kamu, mint nem.
www.reddit.com/r/hungary/comments/1lxyqw5/%C3%BAjabb_hangfelv%C3%A9tel_mtva_szerkeszt%C5%91s%C3%A9gi_megbesz%C3%A9l%C3%A9s/
Tony Adams
Kampman
Azért kérdezem, mert én nem látom hogy a kontroll,hu-nak mi érdeke fűződne egy AI-al gyártott kamu szerkesztőségi hangfelvétel készítéséhez? Felettük nincs megrendelő, aki ilyesmit kérne. Brüsszelt, Sorost meg az ukrán titkosszolgálatot hagyjuk. 😀 Akkor meg mi az az érdek? Nem nyernek vele lényegében semmit, viszont ha netán kiderülne, hogy tényleg AI gyártotta, az akkora boost lenne a most elhalasztott törvény narratívájának, amit feltételezem még egy két bites gondolkodású hülye is megért. Ezért azt is nehéz elképzelni, hogy egy önjáró szerkesztő tolja túl, a szerkesztőség tudta nélkül.
peterk2005 udvari bolond
Ellopott adófizetői pénzek, Észak-Koreázás, a baloldali újságírók dicsérete, mint akik legalább értenek a szakmához.
Így egy NER-propagandista nem beszél, ellenben egy ellenzéki propagandista szeret így fogalmazni.
Szóval nekem ez inkább tűnik egy a szokásos színvonalnál jobban megcsinált AI-hangnak.
Ha tévedek, hát ez van.
Kampman
Ezzel együtt én nem állítottam, hogy a beszélő nem AI. Azt kérdeztem, hogy a reddit (vagy a te) véleményed szerint miért az? MI az ami AI-ra utal?
peterk2005 udvari bolond
Amugy nem tudom, eredeti e, nem ertek hozza, nem is erdekel, nekem csak teljesen sajat velemenyem, hogy a legelso felvetelnel erzodott, hogy ez tenyleg rejtett hangfelvetel, a masodiknal es ennel meg egyszeruen mar az az erzesem, hogy a "beszelo" tud rola, hogy veszik.
5 hónapja
És MP-vel mi a helyzet? Vagy a nemtudommilyen minisztériumi csoportvezetőnek vagy mi volt a pozíciója, aki műemlékvédelem ügyében borította nemrég a bilit? Vagy a KDNP elnökségi tagjának, aki szintén ezt tette?Ezzel együtt én nem állítottam, hogy a beszélő nem AI. Azt kérdeztem, hogy a reddit (vagy a te) véleményed szerint miért az? MI az ami AI-ra utal?Ahogy mondtam, mert olyan kifejezéseket használ, amiket inkább kinéznék egy Telexes, HVG-s, 444-es újságírótól.
peterk2005 udvari bolond
Biztos vagyok benne, hogy a neres újságírók is szoktak panaszkodni, akár egymást is szidni zárt ajtók mögött. De abban azért biztos vagyok, hogy egy pestisrácok meg egy origó szerkesztőségen belül nem szoktak arról beszélni, hogy mennyi lopott pénz van náluk, meg mennyivel tehetségesebb az ellenoldal. Egyszerűen nem így beszélnek, nem vall rájuk.
Volt egy híres fake videó, amiben Biden hangjával olvastak be transz-ellenes dumákat ("You will never be a real woman", meg "you will never be happy" és hasonlók). Azon túl, hogy azt inkább csak paródiának szánták, az is egy tökéletes példa a másik oldalról, hogy bizonyos mondatok egyszerűen nem illenek bizonyos karakterekhez és ha mégis ezeket hallod, érdemes gyanakodni, bár nem 100%, hogy átverésről van szó.
Kampman
Szerintem dehogynem beszélnek így. Nem Bajerzsóti, de az érdekből NER-esek biztosan. Én személyesen is ismerek itt a környéken olyan NER-es vállalkozót, aki ennél sokkal egyértelműbb (és trágárabb 😊 ), amikor négy fal között beszélgetünk.

5 hónapja
Ezzel együtt én nem állítottam, hogy a beszélő nem AI. Azt kérdeztem, hogy a reddit (vagy a te) véleményed szerint miért az? MI az ami AI-ra utal?Ahogy mondtam, mert olyan kifejezéseket használ, amiket inkább kinéznék egy Telexes, HVG-s, 444-es újságírótól.
peterk2005 udvari bolond
Biztos vagyok benne, hogy a neres újságírók is szoktak panaszkodni, akár egymást is szidni zárt ajtók mögött. De abban is biztos vagyok, hogy egy pestisrácok meg egy origó szerkesztőségen belül nem szoktak arról beszélni, hogy mennyi lopott pénz van náluk, meg mennyivel tehetségesebb az ellenoldal. Egyszerűen nem így beszélnek, nem vall rájuk. A pénzüket már csak érzelmi azonosulás miatt sem tartják lopottnak, az ellenoldalt pedig kevés kivétellel lenézik és utálják, ahogy az ellenoldal is őket.
Volt egy híres fake videó, amiben Biden hangjával olvastak be transz-ellenes dumákat ("You will never be a real woman", meg "you will never be happy" és hasonlók). Azon túl, hogy azt inkább csak paródiának szánták, az is egy tökéletes példa a másik oldalról, hogy bizonyos mondatok egyszerűen nem illenek bizonyos karakterekhez és ha mégis ezeket hallod, érdemes gyanakodni, bár nem 100%, hogy átverésről van szó.
Szerkesztette: Kampman
5 hónapja
Tök mindegy igazi vagy nem, lényeg hogy elhiggye a plebsz.Szerintem éppen az a lényeg, hogy ezzel nem lehet. (El se jut hozzájuk, de ha el is jut, számukra értelmezhetetlen lenne. Meghallgatnák és nem értenék miről szól.)
A fidesznek már csak a társadalom legalja maradt tartalékban, azokra a nyomorultakra meg már csak így tudsz lőni.
Sárkány ellen sárkányfű’
ozibozi
Éppen ezért nem hiszem, hogy érdeke lenne a kontrolnak ilyent csinálni.
Mutatok egy példát, hogy szerintem mivel lehet. Ez ma nap, mint nap kéznél van, elérhető. És a tisza körök már vidékre is elvitték, érthető, azonosulható.
www.youtube.com/watch?v=2N7I_bip0LM
Megjegyzem, ilyen megélhető, érthető jövőképet, mint amit ebben a beszédben MP lenyomott, ami tele van érdemi tartalommal is, én 17-18 éve nem hallottam. Utoljára Orbán tudott ilyen beszédet mondani kb. 2008 környékén. Nem tudom ki MP beszéd írója, de érti a szakmáját.

5 hónapja
A propaganda média attól propaganda média, mert felügyelik és/vagy pénzelik. Általában mindkettő. A Tisza nem tud megrendelő lenni, nem tud propaganda médiával sem rendelkezni, mert jelenleg nincs rá se pénze, se hatalma.Hogy parancsolsz? A kontroll.hu ugyanolyan propaganda média mint bármelyik ner-es csak ellenkező előjellel. Amivel semmi gond nincs, ilyen a kortárs médiaviszony idehaza, de a Tisza házi médiájàt, amit MP testvére vezet, és a Tisza színe java ír oda, ne mondjuk már, hogy nincs felette megrendelő…. És mint propaganda lap, édesmindegy, hogy igazi vagy AI az anyag, a bázis elhiszi ha az ha nem, ennyi meg elég, ez a dolog célja. A másik oldalhoz meg el se jut.Mi alapján érzik? A hanglejtés, a fogalmazás? Valami alapján csak van ilyen érzésük. Mi az?Durvák ezek az MTVA-s hangfelvételek, valahol megkönnyebbülés lenne, ha kiderülne, hogy ezek csak AI generálta prank felvételek, és nem egy évi 165 milliárdból gazdálkodó szervezetből kerülnek ki.A reddit aztán olyan amilyen, de még az ottani kommentelők is érzik, hogy ez inkább kamu, mint nem.
www.reddit.com/r/hungary/comments/1lxyqw5/%C3%BAjabb_hangfelv%C3%A9tel_mtva_szerkeszt%C5%91s%C3%A9gi_megbesz%C3%A9l%C3%A9s/
Tony Adams
Kampman
Azért kérdezem, mert én nem látom hogy a kontroll,hu-nak mi érdeke fűződne egy AI-al gyártott kamu szerkesztőségi hangfelvétel készítéséhez? Felettük nincs megrendelő, aki ilyesmit kérne. Brüsszelt, Sorost meg az ukrán titkosszolgálatot hagyjuk. 😀 Akkor meg mi az az érdek? Nem nyernek vele lényegében semmit, viszont ha netán kiderülne, hogy tényleg AI gyártotta, az akkora boost lenne a most elhalasztott törvény narratívájának, amit feltételezem még egy két bites gondolkodású hülye is megért. Ezért azt is nehéz elképzelni, hogy egy önjáró szerkesztő tolja túl, a szerkesztőség tudta nélkül.
peterk2005 udvari bolond
MC12
Ettől még persze lehet, hogy fullban nyomják a Tisza narratívát. De ha így is van, az akkor nem propaganda, hanem meggyőződésből csinált sztori. Ami lehet jó, lehet szar, lehet buta, lehet színvonalas, de nem propaganda, megrendelésre. Azt meghagyom lehetőségként, hogy érdekből teszik, kormányváltásra spekulálva, hogy utána majd jó lesz nekik. De még ha így is van, akkor is azt gondolom, hogy ma rohadtul nem érdeke egy ilyen médiának, hogy hamis AI felvételeket gyártsanak nevesincs, harmadrendű fontosságú propaganda médiásokról. Ilyesmi csak minket érdekel, alig nyernek vele valamit, viszont ha lebuknak vele, akkor az sokkal szélesebb réteget érdekelne. Plusz olajat öntene a tűzre egy olyan törvény megszületéséhez, amit egyelőre még a NER se mert meghozni.

5 hónapja
Nem ismertem ezt az ember, csak röviden rákerestem a nevére, így fenntartom a tévedés jogát. De ha igaz amit a google / chatgpt összedobott nekem, akkor ez a Szalai nem tipikus nermédiás propagandista arc. Volt ez LMP-s, meg mindenféle kisf*szom is, állítólag a Tiszánál is bepróbálkozott. Úgyhogy nekem sokkal inkább tűnik egy karrieristának. És ha Lázár tud máshogy beszélni, mint ahogy egy tipikus nerpropagandista beszél, akkor egy karrierista a négy fal között miért ne tudna?Ha tényleg az a hírtévés/m1-es Szalai akárki beszél a hangfelvételen, akit a reddites kommentelők azonosítanak, akkor olyan kifejezéseket használ, ami nem egy nermédiás arcra vall.Mi alapján érzik? A hanglejtés, a fogalmazás? Valami alapján csak van ilyen érzésük. Mi az?Durvák ezek az MTVA-s hangfelvételek, valahol megkönnyebbülés lenne, ha kiderülne, hogy ezek csak AI generálta prank felvételek, és nem egy évi 165 milliárdból gazdálkodó szervezetből kerülnek ki.A reddit aztán olyan amilyen, de még az ottani kommentelők is érzik, hogy ez inkább kamu, mint nem.
Tony Adams
Kampman
peterk2005 udvari bolond
Ellopott adófizetői pénzek, Észak-Koreázás, a baloldali újságírók dicsérete, mint akik legalább értenek a szakmához.
Így egy NER-propagandista nem beszél, ellenben egy ellenzéki propagandista szeret így fogalmazni.
Szóval nekem ez inkább tűnik egy a szokásos színvonalnál jobban megcsinált AI-hangnak.
Ha tévedek, hát ez van.
Kampman
Ezzel együtt én nem állítottam, hogy a beszélő nem AI. Azt kérdeztem, hogy a reddit (vagy a te) véleményed szerint miért az? MI az ami AI-ra utal?

5 hónapja
Tök mindegy igazi vagy nem, lényeg hogy elhiggye a plebsz. A fidesznek már csak a társadalom legalja maradt tartalékban, azokra a nyomorultakra meg már csak így tudsz lőni.
Sárkány ellen sárkányfű’
5 hónapja
Hogy parancsolsz? A kontroll.hu ugyanolyan propaganda média mint bármelyik ner-es csak ellenkező előjellel. Amivel semmi gond nincs, ilyen a kortárs médiaviszony idehaza, de a Tisza házi médiájàt, amit MP testvére vezet, és a Tisza színe java ír oda, ne mondjuk már, hogy nincs felette megrendelő…. És mint propaganda lap, édesmindegy, hogy igazi vagy AI az anyag, a bázis elhiszi ha az ha nem, ennyi meg elég, ez a dolog célja. A másik oldalhoz meg el se jut.Mi alapján érzik? A hanglejtés, a fogalmazás? Valami alapján csak van ilyen érzésük. Mi az?Durvák ezek az MTVA-s hangfelvételek, valahol megkönnyebbülés lenne, ha kiderülne, hogy ezek csak AI generálta prank felvételek, és nem egy évi 165 milliárdból gazdálkodó szervezetből kerülnek ki.A reddit aztán olyan amilyen, de még az ottani kommentelők is érzik, hogy ez inkább kamu, mint nem.
Tony Adams
Kampman
peterk2005 udvari bolond
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”