Politika
66 feliratkozó
1 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
27 napja
telex.hu/kulfold/2026/03/07/szentendre-vitalyos-eszter-alairasgyujtes-gazpisztoly-kopogtatas-aktivistaIlyen szinte minden választáson előfordult már korábban is. Ha még igaz is a gázpisztoly (vizipisztoly is lehet) és még az is igaz, hogy valami barom tiszás aktivista volt, akkor is. Sőt volt csúnyább is, amikor agyba főbe vertek aktivistát, stb. Nem akarom persze azt mondani, hogy ez rendben van, csak annyit, hogy ezzel kalkulálni kellett, ez várható volt. Az is, hogy egymásra kenik / próbálják kenni, joggal vagyí jogalap nélkül mindegy, ilyen is vótmá,
index.hu/belfold/2026/03/07/orban-balazs-fidesz-tisza-part-agresszio-aktivista-loves-eroszak/
Ugyanaz két oldalról, de hogy ezeket ezek a fideszes mocskok röhögés nélkül ki bírják mondani az évek óta tartó ámokfutásuk után....
warr_b
Ami nem volt - engem sokkal jobban aggaszt is, nagyon remélem nem fog eszkalálódni - az az ukrán pénzsszállító feltartóztatása. Ezek a sztorik olyanok, hogy ha Orbán marad, akkor nekünk reszeltek, normális viszonyt itt már nem fogunk tudni kialakítani. És az a baj, hogy nem csak az ukránokkal, de még az Unioval sem. De még ha MP jön, akkor is időbe telik majd ezeket rendbehozni. Orbán egy kibaszott jelkép lett, az őt imádó oldalon is, de az őt gyűlölő oldalon is. És egy ilyen jelkép ott fog rémisztgetni akkor is, ha már nincs, de még nincs teljesen lehúzva a klotyón. Úgyhogy a NER-nek sajnos nem elég elbuknia, kell az is, hogy Orbán is véglegesen kiiratkozzon valahogy. Én pacifista vagyok, senkinek (neki sem) kívánok személyesen rosszat, de igazán megtehetné, hogy követi Gyurcsányt .... (csak ne várjon vele 15 évet...)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
27 napja
telex.hu/kulfold/2026/03/07/szentendre-vitalyos-eszter-alairasgyujtes-gazpisztoly-kopogtatas-aktivistamiért, hányszor mondják, hogy az ukránok kezdték, mikor rohadtul nem igaz!
index.hu/belfold/2026/03/07/orban-balazs-fidesz-tisza-part-agresszio-aktivista-loves-eroszak/
Ugyanaz két oldalról, de hogy ezeket ezek a fideszes mocskok röhögés nélkül ki bírják mondani az évek óta tartó ámokfutásuk után....
warr_b
27 napja
telex.hu/kulfold/2026/03/07/szentendre-vitalyos-eszter-alairasgyujtes-gazpisztoly-kopogtatas-aktivistaindex.hu/belfold/2026/03/07/orban-balazs-fidesz-tisza-part-agresszio-aktivista-loves-eroszak/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
27 napja
Hogy MP a kezdetektől azt vallja hogy a fidesznek vannak olyan döntései amelyek jók és amelyeket fent kíván tartani, ilyen a kerítés, a kvóták elutasítása, stb.Mit mondtál erre?Ennyi.Azért kemény, hogy az itteni értlemiségi tájékozott közönség is mennyire tolja a "pánikot". Mi bajotok van?Egyetértek. Siránkozás helyett mindenki keresse fel a helyi Tisza szigetet és menjen segíteni, azzal tud a legtöbbet tenni a rendszerváltásért. Van feladat bőven, lehet plakátozni, újságot kivinni, szórólapozni, besegíteni pultozni, kopogtatni. Higgyétek el sokkal jobban fogjátok érezni magatokat, ha tesztek is valamit, mintha csak várnátok a fejleményeket.
Hanni
Shilkor
Tegnap én is átestem a tűzkeresztségen.
30-as pedagógus férfi, 2 kisgyerekkel mögötte az ajtóban: de mi lesz ha a Tisza behozza a migránsokat?
Jézusom.
atapapa
Elhitte?
SBL
Mire befejeztem a mellettem lévő Sziget tag már töltötte a telójára a Tisza programját és szó szerint olvasta fel a vonatkozó részt.
28 napja
Mit mondtál erre?Ennyi.Azért kemény, hogy az itteni értlemiségi tájékozott közönség is mennyire tolja a "pánikot". Mi bajotok van?Egyetértek. Siránkozás helyett mindenki keresse fel a helyi Tisza szigetet és menjen segíteni, azzal tud a legtöbbet tenni a rendszerváltásért. Van feladat bőven, lehet plakátozni, újságot kivinni, szórólapozni, besegíteni pultozni, kopogtatni. Higgyétek el sokkal jobban fogjátok érezni magatokat, ha tesztek is valamit, mintha csak várnátok a fejleményeket.
Hanni
Shilkor
30-as pedagógus férfi, 2 kisgyerekkel mögötte az ajtóban: de mi lesz ha a Tisza behozza a migránsokat?
Jézusom.
atapapa
Elhitte?
28 napja
Tegnap lettek kiszállítva a központból. Úgyhogy gondolom folyamatosan rakják ki az önkéntesek.azért csak került tiszás villanyoszlop dísz is ki. kár, hogy egy hülye rendőr a helyi gombnyomogató jelöltHol?
fake.id
szaba
28 napja
Így van, óriásplakát nem lesz, nincs rá pénz, ezek az ingyenes helyre rakható kicsikről szó se volt. Viszont nem lettek elég nagyok ahogy hallom.félre lett az magyarázva, MP arról beszélt, hogy nincs keret nagy ATL plakátokra, arról sosem volt szó, hogy nem lesznek képviselő plakátokazért csak került tiszás villanyoszlop dísz is ki. kár, hogy egy hülye rendőr a helyi gombnyomogató jelöltMeglepődtem volna, ha igaznak bizonyult volna, amit itt is írtak, hogy nem lesznek plakátjaik.
fake.id
Kampman
Gyurma Pappa
28 napja
félre lett az magyarázva, MP arról beszélt, hogy nincs keret nagy ATL plakátokra, arról sosem volt szó, hogy nem lesznek képviselő plakátokazért csak került tiszás villanyoszlop dísz is ki. kár, hogy egy hülye rendőr a helyi gombnyomogató jelöltMeglepődtem volna, ha igaznak bizonyult volna, amit itt is írtak, hogy nem lesznek plakátjaik.
fake.id
Kampman

28 napja
azért csak került tiszás villanyoszlop dísz is ki. kár, hogy egy hülye rendőr a helyi gombnyomogató jelöltMeglepődtem volna, ha igaznak bizonyult volna, amit itt is írtak, hogy nem lesznek plakátjaik.
fake.id
28 napja
5. oevk, de mintha tegnap este a negyedikben is láttam volna márazért csak került tiszás villanyoszlop dísz is ki. kár, hogy egy hülye rendőr a helyi gombnyomogató jelöltHol?
fake.id
szaba
28 napja
azért csak került tiszás villanyoszlop dísz is ki. kár, hogy egy hülye rendőr a helyi gombnyomogató jelöltHol?
fake.id
28 napja
azért csak került tiszás villanyoszlop dísz is ki. kár, hogy egy hülye rendőr a helyi gombnyomogató jelölt
28 napja
én is szurkolok neki, hogy majd rohadjon rá a lakatValóban nagyon jó, nekem kimondottan tetszik, ahogy néhány alkalommal valamelyest azért helyre rakta Mártont is. Szurkolok neki.Nézd meg, megéri.Ez tényleg jó, 11. percnél már érzem, hogy tiszta szórakoztatás az egész.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
szaba
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
28 napja
telex.hu/belfold/2026/03/07/lazar-janos-zelenszkij-ukrajnaA Z betű is egy nyílt kiállás, gondolom
Uhh, ez már rohadtul kínos
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
28 napja
Ennyi.Azért kemény, hogy az itteni értlemiségi tájékozott közönség is mennyire tolja a "pánikot". Mi bajotok van?Egyetértek. Siránkozás helyett mindenki keresse fel a helyi Tisza szigetet és menjen segíteni, azzal tud a legtöbbet tenni a rendszerváltásért. Van feladat bőven, lehet plakátozni, újságot kivinni, szórólapozni, besegíteni pultozni, kopogtatni. Higgyétek el sokkal jobban fogjátok érezni magatokat, ha tesztek is valamit, mintha csak várnátok a fejleményeket.
Hanni
Shilkor
Jézusom.
28 napja
Valóban nagyon jó, nekem kimondottan tetszik, ahogy néhány alkalommal valamelyest azért helyre rakta Mártont is. Szurkolok neki.Nézd meg, megéri.Ez tényleg jó, 11. percnél már érzem, hogy tiszta szórakoztatás az egész.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
28 napja
Lazár bmeg nagyon kreatív 😡😔🤦
28 napja
telex.hu/belfold/2026/03/07/lazar-janos-zelenszkij-ukrajnaUhh, ez már rohadtul kínos

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
28 napja
Kitartást! Mi is a hétvégén fogunk szopni az ikeas bútorokkal. Francba bele hogy ilyen gyorsan nőnek a gyerekek 😄És MP üti a vasat amíg meleg. Ennyi kell és ki is vette a szelet orbánék vitorlájából.megtette amit adott helyzetben tehetett kommunikáció tekintetében, de okos nyilatkozat, remélem eljut az m1 hiradó nézőnek egy részéhez is, de ha mást nem jó munició lehet a tisza kampányolóknak amikor becsöngetés után vitába keverednek egy fidesz felé hajló szavazóval, gyakorlatilag az fb jelebnleg a legolcsóbb alkalmazás letöltést és regsiztrációt nem igényló minden korosztálynak elérhető felületnek, okosan használja MP és most már nem oszt meg rögtön fals információkat amik utánna visszaéghetnek rá (szir kormánygép úton ide stb stb..)
www.facebook.com/share/p/18Lz4g8L6Y/
KB23
bocs a sok saját véleményes okoskodásból de semmi kedvem nekilátni az ikeás szekrény összerakásának és húzom az időt 😀
Josszi
28 napja
kemény hogy mennyire bejött nekik a bűnvadászos pr csoport 😕Mikor szerettem beléjük? 😊Kiszerettél a kutyákbol? 😊"Szószegők lettünk - gyávaságból... A gazemberek oldalára álltunk"Ez a rendszer úgy fog távozni, mint a ZS kategóriás akciófilmben a főgonosz a toronyház tetejéről, görcsösen kapaszkodik, majd amikor lecsapják mindkét kezét és lezuhan, a két rohadó végtag még ott fog bámulni ránk sokáig.
hvg.hu/vilag/20260306_ukran-magyar-konfliktus-penzszallito-elfogas-andrij-szibiha
Egy dolog biztos, ennek a rendszernek nem szépen lesz vége, azon a stádiumon már rég túlvagyunk.
r.baggio
Alapvetően lebegek a vízek felett, mindenre (is) felkészültem lelkileg.
Szoros lesz, a MH lesz a mérleg nyelve (hacsak a rekordmagas részvétel nem tolja őket 5% alá).
Dzsokijuing
Toca
Akkor nem jött le, hogy a szavazatmaximalizálás állt valamennyi hsz-em mögött és a Medián-felméréssel ez dőlt dugába.
MKKP és DK kiszállt a versenyből, most a MH-ot kéne kipöckölni.
Dzsokijuing
28 napja
Szombathely full Tisza, Újpest sztem meglesz.és a sittes dk-s gyerek ? 😀 , vagy az ujpesti Daniel Craig?szerintetek hány olyan körzet lesz ahol elvesz annyi szavazatot a Tiszás jelölttöl az induló "óellenzéki" hogy meglegyen a fidesz győzelem?Budapesten Zugló biztosan, illetve, ahol Tordai indul, talán.
https://telex.hu/belfold/2026/03/06/valasztas-2026-ujraindulo-eros-erdekes-vagy-ismert-jeloltek-jeloltallitas
Josszi
Dzsokijuing
Josszi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
28 napja
és a sittes dk-s gyerek ? 😀 , vagy az ujpesti Daniel Craig?szerintetek hány olyan körzet lesz ahol elvesz annyi szavazatot a Tiszás jelölttöl az induló "óellenzéki" hogy meglegyen a fidesz győzelem?Budapesten Zugló biztosan, illetve, ahol Tordai indul, talán.
https://telex.hu/belfold/2026/03/06/valasztas-2026-ujraindulo-eros-erdekes-vagy-ismert-jeloltek-jeloltallitas
Josszi
Dzsokijuing
28 napja
És MP üti a vasat amíg meleg. Ennyi kell és ki is vette a szelet orbánék vitorlájából.megtette amit adott helyzetben tehetett kommunikáció tekintetében, de okos nyilatkozat, remélem eljut az m1 hiradó nézőnek egy részéhez is, de ha mást nem jó munició lehet a tisza kampányolóknak amikor becsöngetés után vitába keverednek egy fidesz felé hajló szavazóval, gyakorlatilag az fb jelebnleg a legolcsóbb alkalmazás letöltést és regsiztrációt nem igényló minden korosztálynak elérhető felületnek, okosan használja MP és most már nem oszt meg rögtön fals információkat amik utánna visszaéghetnek rá (szir kormánygép úton ide stb stb..)
www.facebook.com/share/p/18Lz4g8L6Y/
KB23
bocs a sok saját véleményes okoskodásból de semmi kedvem nekilátni az ikeás szekrény összerakásának és húzom az időt 😀