NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
“A mi programunknak az az első pontja lesz, hogy az Országgyűlés első napján, vagy a kormány működésének első napján az összes kétharmaddal bebetonozott funkcióban lévő tisztviselőt, köztársasági elnököstől, legfőbb ügyészestől, KEHI elnököstől, Állami Számvevőszékestől, Alkotmánybíróságostól leváltjuk, és onnantól közösen a pártok, mint régen, a régi szép időkben, megállapodnak az új jelöltekkel.” Magyar PéterArról van kuss, hogy ehhez bizony forradalom és ilyenek kellenek. Olyan hangulat pedig még mindig nincs, sőt….
Alakul ez. Esetleg a Felcsuti per és az önálló oktatásügyi minisztérium is jöhetne, mint hívószavak, egyrészt még senki nem sütötte el, másrészt a választók széles tömegeit érdeklik intézményi és jogtechnikai kérdések, amikor szavaznak. Lassan kutatni fogok, ki súgja ezeket a tőről metszett marhaságokat időről időre a politikusok fülébe.
(Sosem voltak régi szép idők, aki ezt a fogalmat használja bármilyen témában - hazudik, füllent, szépít stb.)
MC12
több mint 1 éve
mzp megtette a dolgát és igazából elvesztette a hatását“A mi programunknak az az első pontja lesz, hogy az Országgyűlés első napján, vagy a kormány működésének első napján az összes kétharmaddal bebetonozott funkcióban lévő tisztviselőt, köztársasági elnököstől, legfőbb ügyészestől, KEHI elnököstől, Állami Számvevőszékestől, Alkotmánybíróságostól leváltjuk, és onnantól közösen a pártok, mint régen, a régi szép időkben, megállapodnak az új jelöltekkel.” Magyar PéterÉn azt nem értem (illetve értem), hogy a kormány oldaláról miért hagyják még ténykedni...
Alakul ez. Esetleg a Felcsuti per és az önálló oktatásügyi minisztérium is jöhetne, mint hívószavak, egyrészt még senki nem sütötte el, másrészt a választók széles tömegeit érdeklik intézményi és jogtechnikai kérdések, amikor szavaznak. Lassan kutatni fogok, ki súgja ezeket a tőről metszett marhaságokat időről időre a politikusok fülébe.
(Sosem voltak régi szép idők, aki ezt a fogalmat használja bármilyen témában - hazudik, füllent, szépít stb.)
MC12
Végülis, ameddig töredezik az ellenzék, addig is a kormánypárt malmára hajtja a vizet.
Lúdas Solymi
most megjött a 2.0
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
“A mi programunknak az az első pontja lesz, hogy az Országgyűlés első napján, vagy a kormány működésének első napján az összes kétharmaddal bebetonozott funkcióban lévő tisztviselőt, köztársasági elnököstől, legfőbb ügyészestől, KEHI elnököstől, Állami Számvevőszékestől, Alkotmánybíróságostól leváltjuk, és onnantól közösen a pártok, mint régen, a régi szép időkben, megállapodnak az új jelöltekkel.” Magyar PéterÉn azt nem értem (illetve értem), hogy a kormány oldaláról miért hagyják még ténykedni...
MC12
Végülis, ameddig töredezik az ellenzék, addig is a kormánypárt malmára hajtja a vizet.
több mint 1 éve
“A mi programunknak az az első pontja lesz, hogy az Országgyűlés első napján, vagy a kormány működésének első napján az összes kétharmaddal bebetonozott funkcióban lévő tisztviselőt, köztársasági elnököstől, legfőbb ügyészestől, KEHI elnököstől, Állami Számvevőszékestől, Alkotmánybíróságostól leváltjuk, és onnantól közösen a pártok, mint régen, a régi szép időkben, megállapodnak az új jelöltekkel.” Magyar PéterAlakul ez. Esetleg a Felcsuti per és az önálló oktatásügyi minisztérium is jöhetne, mint hívószavak, egyrészt még senki nem sütötte el, másrészt a választók széles tömegeit érdeklik intézményi és jogtechnikai kérdések, amikor szavaznak. Lassan kutatni fogok, ki súgja ezeket a tőről metszett marhaságokat időről időre a politikusok fülébe.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=802278288590932&set=a.474195544732543&type=3&ref=embed_postezen röhögök, ezekből a majmokból nem bírom kinézni, hogy ilyet össze tudnak rakni 😀 persze miután MP szájára vette Qbit. véééletlen? 😀
#nevityükapolitikátafodballba
Szerkesztette: petey
több mint 1 éve
www.reddit.com/r/hungary/s/jJmKuzkJJs
több mint 1 éve
24.hu/kulfold/2024/03/13/unios-mediatorveny-europai-parlament-elfogadta/
több mint 1 éve
Nem mindegy mit várnak el ha úgyse teszik meg. Ők megvédik a szuverén országot a gonosz Brüsszeltől.24.hu/belfold/2024/03/13/mediaszabadsag-torveny-brusszel-kozmedia-fuggtelenseg/dedós módszernek tűnik, de tényleg ezekkel csak így lehet
Negritis, a vajda
a következő majd az lesz, mint amikor egy cég felszámolás alá kerül, hogy a felszámoló felügyel minden kifizetést, ide is kb ez kéne
persze a fideszesek itt picsognának, de leszarnám
NB2
Kivéve ha benzin árat kell emelni mert hát sajna az Brüsszel miatt van.
több mint 1 éve
köhög a bolha24.hu/belfold/2024/03/12/david-pressman-szijjarto-peter-bekerette-kulugyminiszterium-joe-biden-orban-viktor/
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/03/13/mediaszabadsag-torveny-brusszel-kozmedia-fuggtelenseg/dedós módszernek tűnik, de tényleg ezekkel csak így lehet
Negritis, a vajda
a következő majd az lesz, mint amikor egy cég felszámolás alá kerül, hogy a felszámoló felügyel minden kifizetést, ide is kb ez kéne
persze a fideszesek itt picsognának, de leszarnám
több mint 1 éve
„Ha látnának minden részletet, csodálkoznának, hogy ilyen gyorsan megy” – summázta a kérdéskört Nagy Márton.Posztmodern tranzakció
Ha valaki esetleg nem tudná a Budapest Airport megvásárlásáról beszél a miniszter, amit decemberre ígértek korábban, majd tavaszra, most már nyárról beszél....
Klaci79

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/03/13/mediaszabadsag-torveny-brusszel-kozmedia-fuggtelenseg/
több mint 1 éve
Zsóti után most Lakatos Márkot vette elő a NER médiaő rendszeres "vendég"
NB2
több mint 1 éve
Zsóti után most Lakatos Márkot vette elő a NER média
több mint 1 éve
loltelex.hu/belfold/2024/03/12/abraham-robert-pesti-sracok-felmondas-osvath-zsolt-pedofil-helyreigazitas?fbclid=IwAR0mGtaIWd9mWwlRRg_mHz4s1QubWH0GyMSwRiR5lAZ_FuGYcVhgu3LiTV4Nem is megy sehova. Huth "rábeszélte" a maradásra
önérzetes kis lator
az eddigi 100+ helyreigazítás nem fááájt neki annyire mint Ozsvátzsóti
petey
KB23
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/03/12/abraham-robert-pesti-sracok-felmondas-osvath-zsolt-pedofil-helyreigazitas?fbclid=IwAR0mGtaIWd9mWwlRRg_mHz4s1QubWH0GyMSwRiR5lAZ_FuGYcVhgu3LiTV4Nem is megy sehova. Huth "rábeszélte" a maradásra
önérzetes kis lator
petey
több mint 1 éve
„Ha látnának minden részletet, csodálkoznának, hogy ilyen gyorsan megy” – summázta a kérdéskört Nagy Márton.Ha valaki esetleg nem tudná a Budapest Airport megvásárlásáról beszél a miniszter, amit decemberre ígértek korábban, majd tavaszra, most már nyárról beszél....
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/03/12/abraham-robert-pesti-sracok-felmondas-osvath-zsolt-pedofil-helyreigazitas?fbclid=IwAR0mGtaIWd9mWwlRRg_mHz4s1QubWH0GyMSwRiR5lAZ_FuGYcVhgu3LiTV4önérzetes kis lator
több mint 1 éve
telex.hu/kulfold/2024/03/12/eu-politikai-reklam-atlathatosag-europai-unio-tanacsa-szavazas-magyarorszagwhat a véletlen...
több mint 1 éve
Pár hónapja nem láttam Öt-öt, Hont mindig síkhülye volt, Konok mindig krakéler, de -kérdem attól, aki követi ezt a műsort, hogy- a Schiffer-Ceglédi párosnak mikor ment el teljesen az esze?Schiffernek akkor amikor az LMP-ben besértődött, Ceglédi pedig azóta "ilyen", mióta elhajtotta a Momentum a tanácsadói posztról. Én is pár hónapos szünet után hallgattam meg pár hete, de konkrétan hallgathatatlan műsor lett.
Mert amit az MKKP kapcsán mondtak, megspékelve a "jön a harmadik világháború" szerű faszágaikkal, abból nem lehet másra következtetni.
Őszentsége Sobri Jóska
Még a végén kiderül, hogy Lampé Ági volt a legnormálisabb köztük.
több mint 1 éve
www.portfolio.hu/unios-forrasok/20240312/dramai-fordulat-ujra-blokkolhatjak-magyarorszag-osszes-eu-penzet-674311ennek fényében még szebb
www.portfolio.hu/gazdasag/20240312/fut-a-kormany-a-valosag-utan-most-epp-1000-milliard-forintot-kellene-talalnia-674037
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Borzasztó lett az egész műsor. Sokat nézem elhiszem, hogy itt minden baj az ellenzék miatt van és a fidesz nem tehet semmiről.
több mint 1 éve
A sértődÖTtek.Pár hónapja nem láttam Öt-öt, Hont mindig síkhülye volt, Konok mindig krakéler, de -kérdem attól, aki követi ezt a műsort, hogy- a Schiffer-Ceglédi párosnak mikor ment el teljesen az esze?Én is feladtam a harmadik-negyedik Schiffer rész után. A Holland választás után benyögte, hogy a Covid és háború miatt nyert Wilders. Legalább akkor Konok megemlítette, hogy némi köze volt hozzá a bevándorlásnak, meg annak, hogy épp Hamasz párti tüntetők özönlötték el Európa utcáit. De ugye Schiffer nünükéje a Covid meg a hagyjuk nyerni Putyinékat, szóval emiatt történt és kész. Én itt el is engedtem, hátha marad valami pozitív emlékem is erről a faszról.
Mert amit az MKKP kapcsán mondtak, megspékelve a "jön a harmadik világháború" szerű faszágaikkal, abból nem lehet másra következtetni.
Őszentsége Sobri Jóska
Ceglédi használhatatlan mióta kiderült a Momentumos kalandja. Először csak túlkompenzált, aztán rácsatlakozott Hontra. Először csak a nemi szervére, de később erre az általam elképzelt ellenzéki közéletet kritizálom dologra is rákapott. Igazából én szívesen hallgatom utóbbi kritikáját, de szép lassan teljesen elszakadtak a valóságtól. Csak arról szól az egész, hogy Hont elmondhassa időnként, hogy "Most már ki kell mondani, nem érdekel ki sértődik meg, de rajtam kívül mindenki hülye". Aztán az ember csak néz bután, hogy épp valami olyasmit kritizálnak ami meg se történt. Pl mikor elkezdett szakadozni a Fidesz népszerűsége az infláció csúcsán, minden komolyabb ellenzéki lap megírta, hogy semmit se erősödött ettől az ellenzék. Az ötben meg arról röhögcséltek, hogy ki kell ábrándítaniuk az ellenzéki közvéleményt, ettől még nem erősödtek az ellenzéki pártok, bármit is ír a vágy-vezérelt sajtó. Schiffer visszataszító gúnyos vigyora azóta is itt él a fejemben. Szánalmas társulat.
andree
több mint 1 éve
Pár hónapja nem láttam Öt-öt, Hont mindig síkhülye volt, Konok mindig krakéler, de -kérdem attól, aki követi ezt a műsort, hogy- a Schiffer-Ceglédi párosnak mikor ment el teljesen az esze?Én is feladtam a harmadik-negyedik Schiffer rész után. A Holland választás után benyögte, hogy a Covid és háború miatt nyert Wilders. Legalább akkor Konok megemlítette, hogy némi köze volt hozzá a bevándorlásnak, meg annak, hogy épp Hamasz párti tüntetők özönlötték el Európa utcáit. De ugye Schiffer nünükéje a Covid meg a hagyjuk nyerni Putyinékat, szóval emiatt történt és kész. Én itt el is engedtem, hátha marad valami pozitív emlékem is erről a faszról.
Őszentsége Sobri Jóska
Ceglédi használhatatlan mióta kiderült a Momentumos kalandja. Először csak túlkompenzált, aztán rácsatlakozott Hontra. Először csak a nemi szervére, de később erre az általam elképzelt ellenzéki közéletet kritizálom dologra is rákapott. Igazából én szívesen hallgatom utóbbi kritikáját, de szép lassan teljesen elszakadtak a valóságtól. Csak arról szól az egész, hogy Hont elmondhassa időnként, hogy "Most már ki kell mondani, nem érdekel ki sértődik meg, de rajtam kívül mindenki hülye". Aztán az ember csak néz bután, hogy épp valami olyasmit kritizálnak ami meg se történt. Pl mikor elkezdett szakadozni a Fidesz népszerűsége az infláció csúcsán, minden komolyabb ellenzéki lap megírta, hogy semmit se erősödött ettől az ellenzék. Az ötben meg arról röhögcséltek, hogy ki kell ábrándítaniuk az ellenzéki közvéleményt, ettől még nem erősödtek az ellenzéki pártok, bármit is ír a vágy-vezérelt sajtó. Schiffer visszataszító gúnyos vigyora azóta is itt él a fejemben. Szánalmas társulat.
több mint 1 éve
Pár hónapja nem láttam Öt-öt, Hont mindig síkhülye volt, Konok mindig krakéler, de -kérdem attól, aki követi ezt a műsort, hogy- a Schiffer-Ceglédi párosnak mikor ment el teljesen az esze?Mert amit az MKKP kapcsán mondtak, megspékelve a "jön a harmadik világháború" szerű faszágaikkal, abból nem lehet másra következtetni.