Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
177
több mint 1 éve
Feri megint azt mondták, hogy menj a picsába
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Ha 26-ban kiderül, hogy az igazi mesterterv nem Vitézy, hanem MP, meghajolok Rogán Antal nagysága előtt.Igen, azok. Ellentétben Vitézyvel és talán MP-vel szemben is.Meg szerencse, hogy az MSZP es a Parbeszed a rendszer ellenzeke😂Karigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
ender1112
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
A DK-s arcokra rá van írva az eredmény.Táncolj Feri, búcsúbuli
iktriad
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Feri nem kicsit van romon

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
A DK-s arcokra rá van írva az eredmény.
több mint 1 éve
Lesz egy városvezető és jelen állás szerint a Tisza tollba mondja neki, mit csináljon.A Fidesz ellenzéki lesz, különben kénytelen lesz fejlesztenie a bűnös várost és ez neki politikailag nem kifizetődő.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Igen, azok. Ellentétben Vitézyvel és talán MP-vel szemben is.Meg szerencse, hogy az MSZP es a Parbeszed a rendszer ellenzeke😂Karigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
több mint 1 éve
Meg szerencse, hogy az MSZP es a Parbeszed a rendszer ellenzeke😂Karigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
több mint 1 éve
Hupsz, elfelejtettem 😀PárbeszédesKarigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
Szesze
több mint 1 éve
Ha van egy kis humorérzékük, egyirányúsítanak mnden utcát Viktor házától kifelé. 😀Kovács Gerinél gyűlöltebb politikus nem olyan sok van a fideszben. A 12 elvesztése hatalmas érvágás nekik.Csak a köreik 😊És attól, hogy Kovács Vitézyre szavazott, a Kutyák Fideszesek lettek?Nincs, szimplán utálom a Fideszt és köreit 😊444.hu/2024/06/09/kovacs-gergely-vitezyre-szavazott-karacsonnyal-csak-unalmas-targyalasai-voltakSzemélyes sértettséged van?
Na így már nincs olyan távol mégse a Fidesz a kutyáktól. LMP reloaded.
ender1112
somoskovig
ender1112
somoskovig
ender1112
Jakehomer
több mint 1 éve
youtu.be/SE36MK4_MpE?si=YNaNa_C2piC0klvnUngár hűséges kutyaszemei ahogy csüngenek Vitézyn 😀Most Frodó nézi így Samut, nem fordítva.
petey
Bálesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
PárbeszédesKarigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
ender1112
több mint 1 éve
Kovács Gerinél gyűlöltebb politikus nem olyan sok van a fideszben. A 12 elvesztése hatalmas érvágás nekik.Csak a köreik 😊És attól, hogy Kovács Vitézyre szavazott, a Kutyák Fideszesek lettek?Nincs, szimplán utálom a Fideszt és köreit 😊444.hu/2024/06/09/kovacs-gergely-vitezyre-szavazott-karacsonnyal-csak-unalmas-targyalasai-voltakSzemélyes sértettséged van?
Na így már nincs olyan távol mégse a Fidesz a kutyáktól. LMP reloaded.
ender1112
somoskovig
ender1112
somoskovig
ender1112
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Ungár hűséges kutyaszemei ahogy csüngenek Vitézyn 😀Majd este otthon megvigasztaljak egymást
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
VD újraszámlálást akar.mondjuk ez elvárható...de azért ismerve az alaposságát a számoló (régebben) kollégáknak, ritkán vannak jelentős hibák
iktriad
több mint 1 éve
246
több mint 1 éve
Ungár hűséges kutyaszemei ahogy csüngenek Vitézyn 😀Most Frodó nézi így Samut, nem fordítva.
petey

több mint 1 éve
Karigeri MSZP-s.amennyiben a Dk a rendszer ellenzeke…Bp-n soha nem járó vidékiként hadd kérdezzem meg, csak a pártpolitikai szempontok miatt szurkoltok Karácsonynak, vagy mert úgy gondoljátok, hogy jobb polgi mint Vitézy (lenne)?én azért mert ellenzéki, és szerintem jobb polgármester is lenne.
Jan
deyell
Foldesi26
több mint 1 éve
Tisza 30 alatt...nagyon gáz lenne, ha összejönne a fidesznek a 12.de jönnek majd holnap a külhoni szavazatok. igaz csak 18 ezer de 1 százalékpont
Klaci79
built for this shit
több mint 1 éve
Tisza 30 alatt...nagyon gáz lenne, ha összejönne a fidesznek a 12.
több mint 1 éve
250-el megy KariGeri

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!