Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
2014es adat, kiváncsi vagyok hogy ma hogy nézne kiwww.reddit.com/r/hungary/comments/18sdbqc/how_many_people_in_the_eu_use_bicycles_as_their/
eredeti post lelőve, viszont találtam egy ilyet:
www.euronews.com/next/2023/09/19/cycling-in-europe-which-countries-and-cities-are-the-most-and-least-bicycle-friendly
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
a brave valami random crypto oldalnak adja el az adataidatÉn Brave-et használok.Edge behozta nekem is, a Chrome valamiért nem.Nekem kicsit lassabban, de betölti a grafikonokat is.telex.hu/gazdasag/2023/12/27/atlagber-atlagfizetes-jovedelem-eloszlasCsak én nem látom a grafikont? Nem fontos, mert a szövegből is érthető, csak nálam egy ábra sincs a cikkben.
Na ezt kéne mutogatni a sok agyhalott fideszesnek, akik szerint minden fasza.
Mikey
Duff
nagir
Duff
nagir
több mint 1 éve
“megmentjük őket”24.hu/fn/gazdasag/2023/12/27/babavaro-hitelek-torlesztes-90-napon-tuli-tartozas-buntetes-bank360-mnb/A 24.hu se megy a szomszédba a clickbaitért 😊
Negritis, a vajda
Elkezdtek bedőlni a babaváró hitelek - 235 ezren vették fel / kb. 1000en nem fizetik rendesen ~ 0,4% ——- mi lesz a mondás amikor _ tényleg _ elkezdnek bedőlni?
MC12
több mint 1 éve
Jut eszembe: hol vannak Pesty Laci karácsonyig ígért nagy leleplezései? Rosszul figyeltem volna a híreket?ott ahol az ördög ügyvédje meg simicska osztotta meg
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Jut eszembe: hol vannak Pesty Laci karácsonyig ígért nagy leleplezései? Rosszul figyeltem volna a híreket?Meghívták teázni az orosz nagykövetség segítségével.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Jut eszembe: hol vannak Pesty Laci karácsonyig ígért nagy leleplezései? Rosszul figyeltem volna a híreket?Még majdnem egy év van addig...
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Jut eszembe: hol vannak Pesty Laci karácsonyig ígért nagy leleplezései? Rosszul figyeltem volna a híreket?
több mint 1 éve
24.hu/fn/gazdasag/2023/12/27/babavaro-hitelek-torlesztes-90-napon-tuli-tartozas-buntetes-bank360-mnb/A 24.hu se megy a szomszédba a clickbaitért 😊
Negritis, a vajda
Elkezdtek bedőlni a babaváró hitelek - 235 ezren vették fel / kb. 1000en nem fizetik rendesen ~ 0,4% ——- mi lesz a mondás amikor _ tényleg _ elkezdnek bedőlni?
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
24.hu/fn/gazdasag/2023/12/27/babavaro-hitelek-torlesztes-90-napon-tuli-tartozas-buntetes-bank360-mnb/
több mint 1 éve
Nem csodálkoztak rá, rendszeresen a mediánt emelik ki.telex.hu/gazdasag/2023/12/27/atlagber-atlagfizetes-jovedelem-eloszlasA Telex rácsodálkozott a számtani közép és a medián közötti különbségre? Nem semmi. Valaki elmehetett a szerkesztőségből egy Statisztika 1. előadás első órájára.
Mikey
Ezek a cikkek januárban szoktak jönni a 444-től a Portfólión át az indexig, a Telex most beelőzte őket. Legalább elég lesz copy-pastelni.
(Minden párt kormányon a számtani közepet használja kommunikációban, ellenzékben meg a mediánt, ez ilyen 😊 )
MC12
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2023/12/27/atlagber-atlagfizetes-jovedelem-eloszlasA Telex rácsodálkozott a számtani közép és a medián közötti különbségre? Nem semmi. Valaki elmehetett a szerkesztőségből egy Statisztika 1. előadás első órájára.
Mikey
Ezek a cikkek januárban szoktak jönni a 444-től a Portfólión át az indexig, a Telex most beelőzte őket. Legalább elég lesz copy-pastelni.
(Minden párt kormányon a számtani közepet használja kommunikációban, ellenzékben meg a mediánt, ez ilyen 😊 )
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Én Brave-et használok.Edge behozta nekem is, a Chrome valamiért nem.Nekem kicsit lassabban, de betölti a grafikonokat is.telex.hu/gazdasag/2023/12/27/atlagber-atlagfizetes-jovedelem-eloszlasCsak én nem látom a grafikont? Nem fontos, mert a szövegből is érthető, csak nálam egy ábra sincs a cikkben.
Mikey
Duff
nagir
Duff

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Edge behozta nekem is, a Chrome valamiért nem.Nekem kicsit lassabban, de betölti a grafikonokat is.telex.hu/gazdasag/2023/12/27/atlagber-atlagfizetes-jovedelem-eloszlasCsak én nem látom a grafikont? Nem fontos, mert a szövegből is érthető, csak nálam egy ábra sincs a cikkben.
Mikey
Duff
nagir
több mint 1 éve
Nekem kicsit lassabban, de betölti a grafikonokat is.telex.hu/gazdasag/2023/12/27/atlagber-atlagfizetes-jovedelem-eloszlasCsak én nem látom a grafikont? Nem fontos, mert a szövegből is érthető, csak nálam egy ábra sincs a cikkben.
Mikey
Duff

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2023/12/27/atlagber-atlagfizetes-jovedelem-eloszlasCsak én nem látom a grafikont? Nem fontos, mert a szövegből is érthető, csak nálam egy ábra sincs a cikkben.
Mikey
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2023/12/27/atlagber-atlagfizetes-jovedelem-eloszlasNa ezt kéne mutogatni a sok agyhalott fideszesnek, akik szerint minden fasza.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
dübörög a gazdaság:Úgy látom, itt is Brüsszelt kellene megállítani...
totalcar.hu/magazin/kozelet/2023/12/21/magyarorszag-eu-uj-auto-eladasok-statisztika/
"Minden uniós országban bővültek az újautó-eladások - kivéve Magyarországon"
NB2

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
Attól függ milyen, egy S-Cross (GL+, de GLX pláne) jöhet, ha valahol tudsz ennyiért.dübörög a gazdaság:7 millióért suzuki? Valaki?
totalcar.hu/magazin/kozelet/2023/12/21/magyarorszag-eu-uj-auto-eladasok-statisztika/
NB2
Amadeus von Dollárbaloldal
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Vagyis egyszerre volt naív és gyenge. Oks.Hitt a változásban, csak nem bírt a belső pártharcokkal.Na de akkor minek ment oda?Most még arcvesztés nélkül tud távozni, mert volt esze, és nem tolta full frontvonalban.444.hu/2023/12/22/kele-janos-otthagyja-a-momentumot-kiszall-a-partpolitikabolVégülis szép pályaív, mindent elért a politikában, amit lehetett, mit erőlködjön még?
Jó hírekvidékrőlkörútról
Őszentsége Sobri Jóska
Az RTL-en jó kis BL- szakkommentátor lesz.
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
több mint 1 éve
dübörög a gazdaság:7 millióért suzuki? Valaki?
NB2
több mint 1 éve
Hitt a változásban, csak nem bírt a belső pártharcokkal.Na de akkor minek ment oda?Most még arcvesztés nélkül tud távozni, mert volt esze, és nem tolta full frontvonalban.444.hu/2023/12/22/kele-janos-otthagyja-a-momentumot-kiszall-a-partpolitikabolVégülis szép pályaív, mindent elért a politikában, amit lehetett, mit erőlködjön még?
Jó hírekvidékrőlkörútról
Őszentsége Sobri Jóska
Az RTL-en jó kis BL- szakkommentátor lesz.
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
dübörög a gazdaság:totalcar.hu/magazin/kozelet/2023/12/21/magyarorszag-eu-uj-auto-eladasok-statisztika/
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 405
De sobrinam atjott a lenyeg es ez a lenyeg😀Vegulis csak a kormanykommunikacio utanzasa.Copy pasteEz egy hatéveseknek írt szöveg?
Milyen rendes azert Vitya, hogy ma mondta hogy a tanarok 34% beremelest kapnak az unios penzbol ha az eu jovahagyja. Mondom na lesz meg emeles? Kiderult nem ez a statusztorvennyel jaro mar nyaron mindenki altal mar alairt januari emeles ami valojaban az en kornyezetemben 0-4% 🤷♂️
A 34% úgy jön ki, amúgy hogy ismeros pl kapott 30%-t. Annyival nőtt az alapbere, de az összes kiegészítő pótlékot meg levonták ami eddig volt rajta, így az alapber 30% novelesevel a kézhez kapott valójában 4%-t nőtt. És ezt úgy hogy előtte 4 évig semmit 😬
Barátnőmnek azt mondták annyi az adó belőle hogy nem lett magasabb a fizetés. Röhögött egyet és kiment az irodából.
YoungZeeZee
Vagy az írója nagycsoportos?
Vagy mit jelképeznek, nyomatékosítanak, emelnek ki, hangsúlyoznak az oda nem illő emojik?
Azon kívül, hogy egy fogyatékos, az írásos kommunikációra képtelen és alkalmatlan agyhalott alkotta?
Őszentsége Sobri Jóska
Viszont egyetertek, sajnos ez manapsag egy trend es az NFL-es hireknel, tweeteknel is latni.
Egy isoben az FK! is tultolta.
Viszont jo hir h ha igy haladunk, konnyebben megerthetjuk a hieroglofak kialakulasat es ertelmet….
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Vegulis csak a kormanykommunikacio utanzasa.Copy pasteEz egy hatéveseknek írt szöveg?
Milyen rendes azert Vitya, hogy ma mondta hogy a tanarok 34% beremelest kapnak az unios penzbol ha az eu jovahagyja. Mondom na lesz meg emeles? Kiderult nem ez a statusztorvennyel jaro mar nyaron mindenki altal mar alairt januari emeles ami valojaban az en kornyezetemben 0-4% 🤷♂️
A 34% úgy jön ki, amúgy hogy ismeros pl kapott 30%-t. Annyival nőtt az alapbere, de az összes kiegészítő pótlékot meg levonták ami eddig volt rajta, így az alapber 30% novelesevel a kézhez kapott valójában 4%-t nőtt. És ezt úgy hogy előtte 4 évig semmit 😬
Barátnőmnek azt mondták annyi az adó belőle hogy nem lett magasabb a fizetés. Röhögött egyet és kiment az irodából.
YoungZeeZee
Vagy az írója nagycsoportos?
Vagy mit jelképeznek, nyomatékosítanak, emelnek ki, hangsúlyoznak az oda nem illő emojik?
Azon kívül, hogy egy fogyatékos, az írásos kommunikációra képtelen és alkalmatlan agyhalott alkotta?
Őszentsége Sobri Jóska
Viszont egyetertek, sajnos ez manapsag egy trend es az NFL-es hireknel, tweeteknel is latni.
Egy isoben az FK! is tultolta.
Viszont jo hir h ha igy haladunk, konnyebben megerthetjuk a hieroglofak kialakulasat es ertelmet….