Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Ő az a hölgy, aki kilovagolt a vízből lassított felvételen?Andor László teljesen unalmas fószer, az a típus, akinek két mondata után már alszol, de azért más kaliber, mint Gurmai. (Csak azért vele jövök, mert ő a harmadik.) Az MSZP-nek lett volna alkalma egy-két új arcot virítani a lista elején, ez lett belőle.Tudom, hogy az MSZP-nél csak jelképes a második hely az EP-listán, de akkor is: Gurmai Zita???Az első hely is jelképes...
nagylaza, főpohárnok
De mit nem tud Gurmai, amit tudna a harmadik vagy a negyedik vagy akárhanyadik?
Őszentsége Sobri Jóska
Tüttő Kata pedig mit fog csinálni, ha nem jön össze az öt százalék? "Ja, bocs, akkor mégis maradok főpolgi-helyettes. Tulajdonképpen nagyon szeretem Budapestet."
Az ő ötlete volt, hogy rengeteg utcai szemetesládát leszereljenek szerte a városban 800 milliós megtakarításért. A zöld gondolat jegyében. Tőle tudom azt is, hogy az V. kerület (!) teljesen élhetetlen. Ezért költözött el onnan Budára.
nagylaza, főpohárnok
Sokat látott vagyok, de Kunhalmi ajtós videója óta ez az egyetlen, ami a szociktól beragadt a retinámba.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Andor László teljesen unalmas fószer, az a típus, akinek két mondata után már alszol, de azért más kaliber, mint Gurmai. (Csak azért vele jövök, mert ő a harmadik.) Az MSZP-nek lett volna alkalma egy-két új arcot virítani a lista elején, ez lett belőle.Tudom, hogy az MSZP-nél csak jelképes a második hely az EP-listán, de akkor is: Gurmai Zita???Az első hely is jelképes...
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
Tüttő Kata pedig mit fog csinálni, ha nem jön össze az öt százalék? "Ja, bocs, akkor mégis maradok főpolgi-helyettes. Tulajdonképpen nagyon szeretem Budapestet."
Az ő ötlete volt, hogy rengeteg utcai szemetesládát leszereljenek szerte a városban 800 milliós megtakarításért. A zöld gondolat jegyében. Tőle tudom azt is, hogy az V. kerület (!) teljesen élhetetlen. Ezért költözött el onnan Budára.
több mint 2 éve
pénztTüttő Kata nekem mindig kérdés volt, hogy komolyan vehető-e avagy sem. Alapvetően érdekes karakter, nem is értem mit keres az mszp-ben.Tudom, hogy az MSZP-nél csak jelképes a második hely az EP-listán, de akkor is: Gurmai Zita???Az első hely is jelképes...
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
Amadeus von Dollárbaloldal
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Tudom, hogy az MSZP-nél csak jelképes a második hely az EP-listán, de akkor is: Gurmai Zita???Az MSZP úgy önmaga eléggé jelképes.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Tüttő Kata nekem mindig kérdés volt, hogy komolyan vehető-e avagy sem. Alapvetően érdekes karakter, nem is értem mit keres az mszp-ben.Tudom, hogy az MSZP-nél csak jelképes a második hely az EP-listán, de akkor is: Gurmai Zita???Az első hely is jelképes...
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Tudom, hogy az MSZP-nél csak jelképes a második hely az EP-listán, de akkor is: Gurmai Zita???Az első hely is jelképes...
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Tudom, hogy az MSZP-nél csak jelképes a második hely az EP-listán, de akkor is: Gurmai Zita???
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/12/01/veszprem-udvardy-gyorgy-ersek-katolikus-egyhaz-papok-egymillio-forint/De csak azért, mert Karácsony.
A katolikus papok kapnak Orbántól másfél millát, amiből a püspök nyomban lenyúl egyet. Nehéz eldönteni, ki a legnagyobb tolvaj ebben az ügyben, Orbán, a püspök, vagy a papok 😀
ender1112
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Valamelyik patkány csak annyit mondott : jobbulástGulyás Dzsí volt valamelyik kormánydezinfon
ozibozi
több mint 2 éve
444.hu/2023/12/01/a-kormany-megszuntetne-az-orszagos-meteorologiai-szolgalatotAugusztus 20-án márpedig jó idő lesz, tetszik érteni?!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Valamelyik patkány csak annyit mondott : jobbulást
több mint 2 éve
Rohadtul sajnálom Danit. Gimiben felettem járt 3 osztállyal öccsèvel meg èvfolyamtársak voltunk, együtt rúgtuk a bőrt tesiórákon (èn humanos ő olaszos). Amièrt küzd azzal nem tudok teljesen azonosulni, de nyilván megèrtem, ès elfogadom az ő helyzetèben...de egyébként "csak" emberkènt kellene egymással viselkedni, viszont hát ne(R)emberektől mire számítsunk 😥😥😡😥
több mint 2 éve
444.hu/2023/12/01/videon-ahogy-a-fideszes-kepviselok-szo-nelkul-elmennek-karsai-daniel-mellettazt, hogy a karzatra bevittek, sztem jo otlet. az, hogy oda kiultettek, az mar kinos es sztem picit megalazo is. kiveve, ha Karsai akarta ezt kifejezetten. Menczer reakcioja viszont nem kellemetlen hanem ultraparaszt es taplo. ertem, hogy o az egyik uj liebling foleg mert hozta Budakeszit, de akkor is. ilyet nem tehet.
az eutanázia rohadt nehéz kérdés
a videó kellemetlen, de mind2 oldalról az
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
444.hu/2023/12/01/videon-ahogy-a-fideszes-kepviselok-szo-nelkul-elmennek-karsai-daniel-mellettaz eutanázia rohadt nehéz kérdés
a videó kellemetlen, de mind2 oldalról az
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/12/01/veszprem-udvardy-gyorgy-ersek-katolikus-egyhaz-papok-egymillio-forint/A katolikus papok kapnak Orbántól másfél millát, amiből a püspök nyomban lenyúl egyet. Nehéz eldönteni, ki a legnagyobb tolvaj ebben az ügyben, Orbán, a püspök, vagy a papok 😀
Szerkesztette: ender1112
több mint 2 éve
Csömöriként, ha a városban van dolgom én vagy a Rákosin megyek, vagy a Rákospalotai határút, ha beljebb megyek M3, vagy Mogyoródi út. Csömöri útnál csak a Veres Péter rosszabb, főleg forgalmi szempontból.Magyarország előre megy, nem hátra!Minden egyes nap kétszer minimum átmegyek ezen a hídon. Ezt az utat költői túlzás nélkül mondom, hogy 2-3 hetente foltozzák, mert statikailag pusztulat az híd, ezért javíthatatlan az útburkolat. Konkrétan tavaly újraburkolták az egészet, és egy év alatt néz ki így megint.
NB2
Hanni
több mint 2 éve
Meg KELL védeni a rezsicsökkentést!!!azért ezek szép számok...pláne összehasonlítva a korábbi évekkel.. 🥲
forbes.hu/uzlet/mvm-profit-osztalek-2023/
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Magyarország előre megy, nem hátra!Minden egyes nap kétszer minimum átmegyek ezen a hídon. Ezt az utat költői túlzás nélkül mondom, hogy 2-3 hetente foltozzák, mert statikailag pusztulat az híd, ezért javíthatatlan az útburkolat. Konkrétan tavaly újraburkolták az egészet, és egy év alatt néz ki így megint.
NB2
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/12/01/politika-propaganda-fidesz-hirdetes-facebook-megafon-kormany-mediaworks

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
x.com/meme_ec/status/1730119474270085552?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 404
24.hu/belfold/2023/12/01/csok-plusz-kormanyrendelet-reszletszabalyok-buntetes/
több mint 2 éve
Most olvastam el az új Bödöcs könyvet, a Prímszámok hóesésben-t, nagyon jó lett, sok örkényi, rövid novella, bödöcsi humorral, több, mint aktuális, ízelítőnek beteszek egyet ide, itt ez ontopic, ajánlom mindenkinek a könyvet.Karácsonyra ez az egyik könyv, amit kértem.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Most olvastam el az új Bödöcs könyvet, a Prímszámok hóesésben-t, nagyon jó lett, sok örkényi, rövid novella, bödöcsi humorral, több, mint aktuális, ízelítőnek beteszek egyet ide, itt ez ontopic, ajánlom mindenkinek a könyvet.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Jöjjenek.444.hu/2023/11/30/miert-zarja-ki-a-sajto-egy-reszet-a-kormany-a-sajtotajekoztatoirolAkkor nem jönnek. Majd jön a vadhajtások meg a magyar jelen.
Megoldás az emberarcú cinikusgeci válaszaira. Amikor először szót ad nem baráti újságírónak, akkor az felteszi ugyanezt a kérdést. Majd feláll a fél társaság azzal a kijelentéssel, hogy addig nem jönnek újra, amíg nem engedik be a Magyar Hangot. Addig is szopjon le kovácsandrásorigo.
csipkelli
zinedine5
Vagy minden héten megcsinálni ezt. Ez a kivonulgatás tetszik.