Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
444.hu/2023/11/30/miert-zarja-ki-a-sajto-egy-reszet-a-kormany-a-sajtotajekoztatoirolAkkor nem jönnek. Majd jön a vadhajtások meg a magyar jelen.
Megoldás az emberarcú cinikusgeci válaszaira. Amikor először szót ad nem baráti újságírónak, akkor az felteszi ugyanezt a kérdést. Majd feláll a fél társaság azzal a kijelentéssel, hogy addig nem jönnek újra, amíg nem engedik be a Magyar Hangot. Addig is szopjon le kovácsandrásorigo.
csipkelli
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
444.hu/2023/11/30/miert-zarja-ki-a-sajto-egy-reszet-a-kormany-a-sajtotajekoztatoirolMegoldás az emberarcú cinikusgeci válaszaira. Amikor először szót ad nem baráti újságírónak, akkor az felteszi ugyanezt a kérdést. Majd feláll a fél társaság azzal a kijelentéssel, hogy addig nem jönnek újra, amíg nem engedik be a Magyar Hangot. Addig is szopjon le kovácsandrásorigo.
több mint 2 éve
Nem tud mit csinálni a kormány azzal, hogy magáncégeknél vendégmunkásokra cserélik a magyar munkavállalókat
A makói események kapcsán ezt mondta a miniszter.
Jól fordítom, hogy a szuverén magyar kormány ALKALMATLAN a saját maga által felállított preferenciák kikényszerítésére?
Nézd kedves ellenzék, itt a magas labda, tessék leütni.
vpi
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 2 éve
Nem tud mit csinálni a kormány azzal, hogy magáncégeknél vendégmunkásokra cserélik a magyar munkavállalókatA holnapi M1-es hírekben és interjúkban majd leütik, csak legyél türelmes.
A makói események kapcsán ezt mondta a miniszter.
Jól fordítom, hogy a szuverén magyar kormány ALKALMATLAN a saját maga által felállított preferenciák kikényszerítésére?
vpi
több mint 2 éve
Nem tud mit csinálni a kormány azzal, hogy magáncégeknél vendégmunkásokra cserélik a magyar munkavállalókatA makói események kapcsán ezt mondta a miniszter.
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/11/30/karacsony-gergelyt-momentum-fopolgarmester-valasztas-egyuttmukodes/seggből szájba
több mint 2 éve
Azért a DK-t támogatja, mert kedvezménnyel járhat a Katonába. És a Katona jó színház.Az az anyagi csoport ami a DK-t támogatja, az vajon miért őket és miért nem más ellenzékit...ööö...Ha megjelenne a semmiből egy "végtelen" anyagi forrással rendelkező hiteles csoport, akik valami utópisztikus gondolat miatt, tényleg őszintén és hátsószándék nélkül a "Make Hungary great again" ideológiára építve, pusztán hobbyból el akarná számoltatni az egész jelenlegi rendszert? Gondokodás nélkül.Ha lenne, akkor szarakodnál a politikával?Nem tetszik a Feri? fizetett ellenzék? Tessék jobb pártot építeni, jobb programmal előállni.'26-ra szerintem ebből a topicból megcsinálnánk. Van rá ~500 milliárdunk?
Azaz jobban politizálni.
Amadeus von Dollárbaloldal
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
Lúdas Solymi
Várom Pintér Béláék Kutyapárt-kedvezményét..
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
nem is akarja, csak idézett tőleot mar nem tudod visszarangatni sztem.Mi az a 3 dolog, ami a politikához kell?Kb. erre próbáltam utalni, de úgy látszik nem jól, hogy van egy kör aki Ferit támogatja és nem mást.Mert a java Feri barátja/üzlettársa/régi politikai szövetségese/rokona-felesége rokona? Magam is furcsállnám, ha a legjobb barátom, aki szintén milliárdos, (sajnos csak elméletben) nem az én politikai célkitűzèseimet támogatná, amivel nyilvánvalóan ő is jól járna.Az az anyagi csoport ami a DK-t támogatja, az vajon miért őket és miért nem más ellenzékit...ööö...Ha megjelenne a semmiből egy "végtelen" anyagi forrással rendelkező hiteles csoport, akik valami utópisztikus gondolat miatt, tényleg őszintén és hátsószándék nélkül a "Make Hungary great again" ideológiára építve, pusztán hobbyból el akarná számoltatni az egész jelenlegi rendszert? Gondokodás nélkül.Ha lenne, akkor szarakodnál a politikával?Nem tetszik a Feri? fizetett ellenzék? Tessék jobb pártot építeni, jobb programmal előállni.'26-ra szerintem ebből a topicból megcsinálnánk. Van rá ~500 milliárdunk?
Azaz jobban politizálni.
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
Lúdas Solymi
MC12
A többinek kellene kiépíteni a maga körét vagy felmutatni valamit, hogy miért lenne érdemes rájuk komoly pénzt áldozni, hosszútávon, vmiért cserébe ugye.
Lúdas Solymi
- pénz, pénz és pénz
Simicska Lajos
Csókolom
csebi
több mint 2 éve
ot mar nem tudod visszarangatni sztem.Mi az a 3 dolog, ami a politikához kell?Kb. erre próbáltam utalni, de úgy látszik nem jól, hogy van egy kör aki Ferit támogatja és nem mást.Mert a java Feri barátja/üzlettársa/régi politikai szövetségese/rokona-felesége rokona? Magam is furcsállnám, ha a legjobb barátom, aki szintén milliárdos, (sajnos csak elméletben) nem az én politikai célkitűzèseimet támogatná, amivel nyilvánvalóan ő is jól járna.Az az anyagi csoport ami a DK-t támogatja, az vajon miért őket és miért nem más ellenzékit...ööö...Ha megjelenne a semmiből egy "végtelen" anyagi forrással rendelkező hiteles csoport, akik valami utópisztikus gondolat miatt, tényleg őszintén és hátsószándék nélkül a "Make Hungary great again" ideológiára építve, pusztán hobbyból el akarná számoltatni az egész jelenlegi rendszert? Gondokodás nélkül.Ha lenne, akkor szarakodnál a politikával?Nem tetszik a Feri? fizetett ellenzék? Tessék jobb pártot építeni, jobb programmal előállni.'26-ra szerintem ebből a topicból megcsinálnánk. Van rá ~500 milliárdunk?
Azaz jobban politizálni.
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
Lúdas Solymi
MC12
A többinek kellene kiépíteni a maga körét vagy felmutatni valamit, hogy miért lenne érdemes rájuk komoly pénzt áldozni, hosszútávon, vmiért cserébe ugye.
Lúdas Solymi
- pénz, pénz és pénz
Simicska Lajos
Csókolom
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Mi az a 3 dolog, ami a politikához kell?Kb. erre próbáltam utalni, de úgy látszik nem jól, hogy van egy kör aki Ferit támogatja és nem mást.Mert a java Feri barátja/üzlettársa/régi politikai szövetségese/rokona-felesége rokona? Magam is furcsállnám, ha a legjobb barátom, aki szintén milliárdos, (sajnos csak elméletben) nem az én politikai célkitűzèseimet támogatná, amivel nyilvánvalóan ő is jól járna.Az az anyagi csoport ami a DK-t támogatja, az vajon miért őket és miért nem más ellenzékit...ööö...Ha megjelenne a semmiből egy "végtelen" anyagi forrással rendelkező hiteles csoport, akik valami utópisztikus gondolat miatt, tényleg őszintén és hátsószándék nélkül a "Make Hungary great again" ideológiára építve, pusztán hobbyból el akarná számoltatni az egész jelenlegi rendszert? Gondokodás nélkül.Ha lenne, akkor szarakodnál a politikával?Nem tetszik a Feri? fizetett ellenzék? Tessék jobb pártot építeni, jobb programmal előállni.'26-ra szerintem ebből a topicból megcsinálnánk. Van rá ~500 milliárdunk?
Azaz jobban politizálni.
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
Lúdas Solymi
MC12
Lúdas Solymi
- pénz, pénz és pénz
Simicska Lajos
Csókolom
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 2 éve
Kb. erre próbáltam utalni, de úgy látszik nem jól, hogy van egy kör aki Ferit támogatja és nem mást.Mert a java Feri barátja/üzlettársa/régi politikai szövetségese/rokona-felesége rokona? Magam is furcsállnám, ha a legjobb barátom, aki szintén milliárdos, (sajnos csak elméletben) nem az én politikai célkitűzèseimet támogatná, amivel nyilvánvalóan ő is jól járna.Az az anyagi csoport ami a DK-t támogatja, az vajon miért őket és miért nem más ellenzékit...ööö...Ha megjelenne a semmiből egy "végtelen" anyagi forrással rendelkező hiteles csoport, akik valami utópisztikus gondolat miatt, tényleg őszintén és hátsószándék nélkül a "Make Hungary great again" ideológiára építve, pusztán hobbyból el akarná számoltatni az egész jelenlegi rendszert? Gondokodás nélkül.Ha lenne, akkor szarakodnál a politikával?Nem tetszik a Feri? fizetett ellenzék? Tessék jobb pártot építeni, jobb programmal előállni.'26-ra szerintem ebből a topicból megcsinálnánk. Van rá ~500 milliárdunk?
Azaz jobban politizálni.
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
Lúdas Solymi
MC12
több mint 2 éve
egymást boostolják a haverok és üzletfelek a politikában is.Mert a java Feri barátja/üzlettársa/régi politikai szövetségese/rokona-felesége rokona? Magam is furcsállnám, ha a legjobb barátom, aki szintén milliárdos, (sajnos csak elméletben) nem az én politikai célkitűzèseimet támogatná, amivel nyilvánvalóan ő is jól járna.Az az anyagi csoport ami a DK-t támogatja, az vajon miért őket és miért nem más ellenzékit...ööö...Ha megjelenne a semmiből egy "végtelen" anyagi forrással rendelkező hiteles csoport, akik valami utópisztikus gondolat miatt, tényleg őszintén és hátsószándék nélkül a "Make Hungary great again" ideológiára építve, pusztán hobbyból el akarná számoltatni az egész jelenlegi rendszert? Gondokodás nélkül.Ha lenne, akkor szarakodnál a politikával?Nem tetszik a Feri? fizetett ellenzék? Tessék jobb pártot építeni, jobb programmal előállni.'26-ra szerintem ebből a topicból megcsinálnánk. Van rá ~500 milliárdunk?
Azaz jobban politizálni.
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
Lúdas Solymi
MC12
több mint 2 éve
Mert a java Feri barátja/üzlettársa/régi politikai szövetségese/rokona-felesége rokona? Magam is furcsállnám, ha a legjobb barátom, aki szintén milliárdos, (sajnos csak elméletben) nem az én politikai célkitűzèseimet támogatná, amivel nyilvánvalóan ő is jól járna.Az az anyagi csoport ami a DK-t támogatja, az vajon miért őket és miért nem más ellenzékit...ööö...Ha megjelenne a semmiből egy "végtelen" anyagi forrással rendelkező hiteles csoport, akik valami utópisztikus gondolat miatt, tényleg őszintén és hátsószándék nélkül a "Make Hungary great again" ideológiára építve, pusztán hobbyból el akarná számoltatni az egész jelenlegi rendszert? Gondokodás nélkül.Ha lenne, akkor szarakodnál a politikával?Nem tetszik a Feri? fizetett ellenzék? Tessék jobb pártot építeni, jobb programmal előállni.'26-ra szerintem ebből a topicból megcsinálnánk. Van rá ~500 milliárdunk?
Azaz jobban politizálni.
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
Lúdas Solymi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Az az anyagi csoport ami a DK-t támogatja, az vajon miért őket és miért nem más ellenzékit...ööö...Ha megjelenne a semmiből egy "végtelen" anyagi forrással rendelkező hiteles csoport, akik valami utópisztikus gondolat miatt, tényleg őszintén és hátsószándék nélkül a "Make Hungary great again" ideológiára építve, pusztán hobbyból el akarná számoltatni az egész jelenlegi rendszert? Gondokodás nélkül.Ha lenne, akkor szarakodnál a politikával?Nem tetszik a Feri? fizetett ellenzék? Tessék jobb pártot építeni, jobb programmal előállni.'26-ra szerintem ebből a topicból megcsinálnánk. Van rá ~500 milliárdunk?
Azaz jobban politizálni.
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
több mint 2 éve
Ami mondjuk vállalható dolog. A nyilatkozatokat elnézve, remek úton haladnak a DK-tól pár önkormányzati meg képviselői helyet kikönyörgő törpepárt irányába. Ha párt szinten rámennének rendesen az EU parlamenti választásra, akkor lenne esélyük, hogy ne csússzanak be Feri farzsebébe, de láthatóan ehhez nagyon kevesek. Donáth Anna szép lassan kikopik a pártból és majd eldönti, hogy megy okosakat mondani Vona meg Schiffer mellé(amiben amúgy jó lenne), vagy megalakítja a 14. ellenzéki pártot(amihez meg kevés). Annyiból jó, hogy megüresedik még egy hely a töketlen ellenzéki mezőnyben, amit majd betölthet valami tehetségesebb banda a jövőben. A Momentum sok fiatal szavazatot szívhatna fel, de nem éltek a lehetőségeikkel.24.hu/belfold/2023/11/29/nyirati-klara-baja-polgarmester-momentum-donath-anna-dk/#telex.hu/belfold/2023/11/29/valasztasi-rendszer-listas-szavazas-budapest-mi-hazank-fidesz-ellenzeki-kozos-listaAnna önként mészárolta le magát, adjuk meg neki.
amugy en eskuszom, hogy van vmi Fidesz-DK heti munkacsoport ules, ahol megbeszelik, hogy az aktualis tortenesek fenyeben mi tortenjen a magyar politikaban, lehet MC szakertokent jelen is van.
mert ez a modositas legrosszabbkor jott a Momentumnak, es nem veletlen, hogy eppen most. nyilvan a Fidesznek jo, bar azert ugy gondolom, hogy akarhogy csurik-csavarjak Karacsony nyerni fog, esetleg nem lesz annyira nagy a tobbseg.
viszont a DK rohadt ugyesen egybol reagalt, hogy akkor mi megis osszefogunk Budapesten, ha ez megjon, es ott all a Momentum, akinek a vezetoje mondott vmit, ami nem zarna ki a ket part osszefogasat, de hat a media nem igy vette at, amugyis azzal volt tele egy honapja folyamatosan a sajto, hogy a DK a hazugsag, Momentum az igazsag, es az igazsag nem kozoskodik a hazugsaggal. most meg kenytelenek lesznek megis kozoskodni, mert hat a Momentum szavazoi bazisa a leginkabb osszefogas parti. ez van, amikor olyan uzeneteket kezdesz nyomni, ami nem illik bele a szavazoid profiljaba. vagy ezt mar 2022. aprilis 4-en kellett volna kezdeni, hogy legyen eleg idod 'atnevelni' oket vagy bele sem kellett volna kezdeni. de nem most, oktoberben, a kampany legelejen. igy jar egy part, ha nincs igazi koncepcioja, es azt sem tudni, hogy ki a vezetoje.
csebi
A Momentumbol biztosan kicsinalta magat sztem.
csebi
A DK szavazók is elégedettek lehetnek. Meg lesz a 15-20%, ők maradnak az örökös "kihívó", lehet tovább sírni az üzenőfalakon a diktatúra miatt, a KKP is elindul a 10% irányába, szóval rájuk lehet majd olvasni a Fidesz 2/3-át. Szóval alapvetően mindenki örülhet, főleg ha van valami ismerőse külföldön, aki tud segíteni albit találni.
Szerkesztette: andree
több mint 2 éve
Az Európai Bizottságot értesítették a Budapest Airport eladásának ügyében, mely megkeresés szerint a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zártkörűen Működő Részvénytársaság és a VINCI Airports közös irányítást szerezne részvényvásárlással az Airport Holding Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaságban.A Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. korábbi hírek szerint értékesítette az Erste Bank Hungary Zrt.-ben meglévő 15 százalékos kisebbségi tulajdonrészét az osztrák anyavállalat, az Erste Bank AG számára. A befolyt bevételt vélhetően a reptér visszavásárlásának finanszírozására fordítják majd.
Budflyer
több mint 2 éve
Ha megjelenne a semmiből egy "végtelen" anyagi forrással rendelkező hiteles csoport, akik valami utópisztikus gondolat miatt, tényleg őszintén és hátsószándék nélkül a "Make Hungary great again" ideológiára építve, pusztán hobbyból el akarná számoltatni az egész jelenlegi rendszert? Gondokodás nélkül.Ha lenne, akkor szarakodnál a politikával?Nem tetszik a Feri? fizetett ellenzék? Tessék jobb pártot építeni, jobb programmal előállni.'26-ra szerintem ebből a topicból megcsinálnánk. Van rá ~500 milliárdunk?
Azaz jobban politizálni.
Hanni
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Ha lenne, akkor szarakodnál a politikával?Nem tetszik a Feri? fizetett ellenzék? Tessék jobb pártot építeni, jobb programmal előállni.'26-ra szerintem ebből a topicból megcsinálnánk. Van rá ~500 milliárdunk?
Azaz jobban politizálni.
Hanni
több mint 2 éve
Nem tetszik a Feri? fizetett ellenzék? Tessék jobb pártot építeni, jobb programmal előállni.'26-ra szerintem ebből a topicból megcsinálnánk. Van rá ~500 milliárdunk?
Azaz jobban politizálni.
több mint 2 éve
Jaja, gyúrcsány miatt nincs kormányváltás.telex.hu/belfold/2023/11/29/valasztasi-rendszer-listas-szavazas-budapest-mi-hazank-fidesz-ellenzeki-kozos-listaDK=orban fizetett ellenzeke.
amugy en eskuszom, hogy van vmi Fidesz-DK heti munkacsoport ules, ahol megbeszelik, hogy az aktualis tortenesek fenyeben mi tortenjen a magyar politikaban, lehet MC szakertokent jelen is van.
mert ez a modositas legrosszabbkor jott a Momentumnak, es nem veletlen, hogy eppen most. nyilvan a Fidesznek jo, bar azert ugy gondolom, hogy akarhogy csurik-csavarjak Karacsony nyerni fog, esetleg nem lesz annyira nagy a tobbseg.
viszont a DK rohadt ugyesen egybol reagalt, hogy akkor mi megis osszefogunk Budapesten, ha ez megjon, es ott all a Momentum, akinek a vezetoje mondott vmit, ami nem zarna ki a ket part osszefogasat, de hat a media nem igy vette at, amugyis azzal volt tele egy honapja folyamatosan a sajto, hogy a DK a hazugsag, Momentum az igazsag, es az igazsag nem kozoskodik a hazugsaggal. most meg kenytelenek lesznek megis kozoskodni, mert hat a Momentum szavazoi bazisa a leginkabb osszefogas parti. ez van, amikor olyan uzeneteket kezdesz nyomni, ami nem illik bele a szavazoid profiljaba. vagy ezt mar 2022. aprilis 4-en kellett volna kezdeni, hogy legyen eleg idod 'atnevelni' oket vagy bele sem kellett volna kezdeni. de nem most, oktoberben, a kampany legelejen. igy jar egy part, ha nincs igazi koncepcioja, es azt sem tudni, hogy ki a vezetoje.
csebi
Nem tudom mit nem lehet ezen megerteni.
Megnéztem a Freelance című filmet (magyarul Dzsungelhajsza), egy banánköztársaság diktátoráról szól, egy az egyben Magyarország baszki.
gabokocka
Van egy rossz hírem. Amíg Ferit nem sikerül politikai munkával és nem rinyával lenyomni (távozz Feri brühühühü) az ellenzéki oldalon, addig nincs értelme arról álmodozni, hogy kormányváltás.
Nem tetszik a Feri? fizetett ellenzék? Tessék jobb pártot építeni, jobb programmal előállni.
Azaz jobban politizálni.
több mint 2 éve
Én se értem ezeket a sorozatos elemzéseket.telex.hu/belfold/2023/11/29/valasztasi-rendszer-listas-szavazas-budapest-mi-hazank-fidesz-ellenzeki-kozos-listaDK=orban fizetett ellenzeke.
csebi
Megnéztem a Freelance című filmet (magyarul Dzsungelhajsza), egy banánköztársaság diktátoráról szól, egy az egyben Magyarország baszki.
gabokocka
Ahogy írtam annó a Washington Generals se csak azért kapott ki mindig a Harlem Globetrotters-től és hozott rossz döntéseket kulcspillanatokban, mert nem voltak jók, hanem mert ez volt a dolguk. Itt se azért nem tud az ellenzék működni, mert mindenki, aki nem Fideszes hülye, hanem mert nem is működhetnek jól.
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/11/29/valasztasi-rendszer-listas-szavazas-budapest-mi-hazank-fidesz-ellenzeki-kozos-listaDK=orban fizetett ellenzeke.
csebi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/11/29/nyirati-klara-baja-polgarmester-momentum-donath-anna-dk/#telex.hu/belfold/2023/11/29/valasztasi-rendszer-listas-szavazas-budapest-mi-hazank-fidesz-ellenzeki-kozos-listaAnna önként mészárolta le magát, adjuk meg neki.
csebi
A Momentumbol biztosan kicsinalta magat sztem.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/11/29/valasztasi-rendszer-listas-szavazas-budapest-mi-hazank-fidesz-ellenzeki-kozos-listaAnna önként mészárolta le magát, adjuk meg neki.
csebi
több mint 2 éve
444.hu/2023/11/29/a-dk-arra-keri-karacsonyt-hogy-budapest-vendegmunkasok-helyett-magyarokat-alkalmazzonamíg az ellenzék nem tanulja meg önmagát a fidesztől független definiálni, addig nem lesz szuverén politikai aktor.
😀 😀 😀
csipkelli
Ez tisztán Orbán kottája jelenleg, teljes zsákutca.