NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
 m.hvg.hu/gazdasag/20230705_allami_penz_egeszsegugyre_csalad_lakastamogatas_adokedvezmenyek

de fasza minden azért
Amadeus von Dollárbaloldal
azért azt megnézem, ha a csp-hez hozzányúlnak (csökkentik) milyen forradalom lesz
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Győztünk.
 telex.hu/belfold/2023/07/04/erasmus-horizont-cost-akcio-palyazat-kizaras-eu-kutatas
empty taxi
azert nem vicces ez, mert az egyetemi oktatok jelentos resze ezek miatt nem huzott meg el kulfoldre oktatni. ha ezek a penzek nincsenek akkor keresnek vmi netto 200 ezer forintot. sok sikert a hunger gamesen azoknak, akik maradnak.
csebi
ki lehet menni a jogelmèlet tanszékről praktizálni.
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 409
amugy a tegnapi tuntetes illetve a bpi penzek behajtasarol szolo torveny kapcsan, talan a NER legnagyobb sikere az, hogy elerte azt, ami mar a 80as evekben sem volt jellemzo a tarsadalom jelentos reszere.

az, hogy felesleges szolidarisnak lenni, mert akkor te szivod meg. az, hogy ugysem tudsz elerni semmilyen valtozast, mert csak akkor van valtozas, ha a NER akarja, nem akkor, ha a szakma es/vagy a tarsadalom. egesz szepen haladunk egy olyan szintu individualista tarsadalom fele, ahol csak az erdekel mkit, hogy a sajat elete meglegyen plusz a mikro kornyezetnek (a nagyon nagyon szuk csalad). ebben a tarsadalomban. ez a legnagyobb siker, hogy a 'polgartarsainkkal' nem hogy meltanyosan nem akarunk viselkedni, hanem szolidarisan sem. az, hogy a sajat erdek kepviselete csak azokra terjed ki, akikkel egy ajton belul elek, azon kivul nem szamit semmi es senki. ez a NER igazi sikere.
csebi
pont ideillik
"Egy mondat a zsarnokságról – a miniszter és a fordított elszámoltatás"
 www.valaszonline.hu/tag/lazar-janos/

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 940 — Lucas Scott
Győztünk.
 telex.hu/belfold/2023/07/04/erasmus-horizont-cost-akcio-palyazat-kizaras-eu-kutatas
empty taxi
azert nem vicces ez, mert az egyetemi oktatok jelentos resze ezek miatt nem huzott meg el kulfoldre oktatni. ha ezek a penzek nincsenek akkor keresnek vmi netto 200 ezer forintot. sok sikert a hunger gamesen azoknak, akik maradnak.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Győztünk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 940 — Lucas Scott
amugy a tegnapi tuntetes illetve a bpi penzek behajtasarol szolo torveny kapcsan, talan a NER legnagyobb sikere az, hogy elerte azt, ami mar a 80as evekben sem volt jellemzo a tarsadalom jelentos reszere.

az, hogy felesleges szolidarisnak lenni, mert akkor te szivod meg. az, hogy ugysem tudsz elerni semmilyen valtozast, mert csak akkor van valtozas, ha a NER akarja, nem akkor, ha a szakma es/vagy a tarsadalom. egesz szepen haladunk egy olyan szintu individualista tarsadalom fele, ahol csak az erdekel mkit, hogy a sajat elete meglegyen plusz a mikro kornyezetnek (a nagyon nagyon szuk csalad). ebben a tarsadalomban. ez a legnagyobb siker, hogy a 'polgartarsainkkal' nem hogy meltanyosan nem akarunk viselkedni, hanem szolidarisan sem. az, hogy a sajat erdek kepviselete csak azokra terjed ki, akikkel egy ajton belul elek, azon kivul nem szamit semmi es senki. ez a NER igazi sikere.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 332 — zászló zászló szív
 m.hvg.hu/gazdasag/20230705_allami_penz_egeszsegugyre_csalad_lakastamogatas_adokedvezmenyek

de fasza minden azért
Kanyarban kisodródás.
csipkelli
Tegnap este Diabloztam egy haverral, aki a PM-ben dolgozik (számviteli szakmai területen, jogharmonizációs dolgokkal foglalkozik, szóval jó messze a politikától), nem szoktam kérdezni tőle, ő is inkább csak vicces sztorikat meséli. Most is feltettem Discordon a szokásos "mi a helyzet a Birodalomban" kérdésemet, mire a szokásos "semmi extra" válasz helyett "ja, pénteken felmondtam" válasz jött. Ez azért meglepő, mert a szakmát szerető emberről beszélünk, akinek ezen a területen max Uniós előrelépés van, de család miatt ez eddig szóba se jött. Az indok nagyon egyszerű volt: elkezdődött, hogy gyakorlatilag minden mozdítható PM dolgozó ötletelni kénytelen, mert a politika nem szánta rá magát a változtatásra. Az ő véleménye szerint, ez csak látványosság, nincs valódi szándék a politikailag fontos eszközök megváltoztatására, pedig pl. 25 év alattiak SZJA kedvezménye drága és hatékonytalan, ahogy egyébként a családi kedvezmény is, jelen formájában.

Azt már én teszem hozzá, hogy a ház már nem ég, hanem lángol, sőt inkább már porig égett
Gyurma Pappa
IV vagy Immortal?
IV, természetesen. Kiváló középkorú férfiak számára, akinek néhány órájuk van gyerek altatás után.

több mint 2 éve

de fasza minden azért
Kanyarban kisodródás.
csipkelli
Tegnap este Diabloztam egy haverral, aki a PM-ben dolgozik (számviteli szakmai területen, jogharmonizációs dolgokkal foglalkozik, szóval jó messze a politikától), nem szoktam kérdezni tőle, ő is inkább csak vicces sztorikat meséli. Most is feltettem Discordon a szokásos "mi a helyzet a Birodalomban" kérdésemet, mire a szokásos "semmi extra" válasz helyett "ja, pénteken felmondtam" válasz jött. Ez azért meglepő, mert a szakmát szerető emberről beszélünk, akinek ezen a területen max Uniós előrelépés van, de család miatt ez eddig szóba se jött. Az indok nagyon egyszerű volt: elkezdődött, hogy gyakorlatilag minden mozdítható PM dolgozó ötletelni kénytelen, mert a politika nem szánta rá magát a változtatásra. Az ő véleménye szerint, ez csak látványosság, nincs valódi szándék a politikailag fontos eszközök megváltoztatására, pedig pl. 25 év alattiak SZJA kedvezménye drága és hatékonytalan, ahogy egyébként a családi kedvezmény is, jelen formájában.

Azt már én teszem hozzá, hogy a ház már nem ég, hanem lángol, sőt inkább már porig égett
Gyurma Pappa
IV vagy Immortal?
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 670
Ma az egyik megbeszélésen közölte a menedzsment egyik tagja, hogy a légügyi hatóságnak évente fizetendő felügyeleti díjat visszamenőlegesen megemelték, tehát az idei évre még ki mell fizetni a különbözetet. Eddig 900ezer volt ez az összeg, most megemelték 5millio(!) forintra. Nonszensz. Kurvara fogyhat a pénz.
Nemes samu09
Fogy a pénz, de a pletykák szerint ha katari kölcsönből is, de visszavásárolják a BUD-ot.
Nem tudom miért ilyen sürgős, gondolom nem akarják elvinni a németek.
Iparági források itt a fórumon mot tudnak?
vpi
BUD a magyar állam tulajdona. Az, hogy több külföldi cég az üzembentartó, az más kérdés.
Nemes samu09
A földterületen kívűl mégis mi tartozik az államhoz úgy konkrétan ott, ami nem a Zrt tulajdona?
FLZOLI
Nem csak a földterület, de az infrastruktúra is. Az airport zrt az üzemben tartó. És valószínűleg olyan szerződést kötöttek ami miatt lehetetlen visszavenni az üzemeltetői jogot.
Nemes samu09
Nem lehetetlen, csak drága...itt volt a hétvégén a katari emír is...lehet ezzel próbálkoztak, de nagyon nem lehetnek ellenségesek, a Katariaknak Németország sokkal nagyobb partner, biztosan nem akarják kihúzni a gyufát.
Egyelőre azzal próbálják a BUD-ot rákényszeríteni az eladásra, hogy nem engedik a fejlesztéseket. Ez szakmailag persze nem jó, de így a bevételek megmaradnak, a tulajdonosoknak, nagyobb nyereségként.
Közben viszont félő, hogy az utas élmény visszaesik jelentősen...ha valaki mostanában utazhat, megint óriási sorokat találhat a Check-in vagy a határőrség előtt, amivel már a reptér nem tud fejlesztés nélkül semmit kezdeni, de fejlesztést pedig nem engedik.
több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 332 — zászló zászló szív

de fasza minden azért
Kanyarban kisodródás.
csipkelli

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 924 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 rtl.hu/hirado/2023/07/04/650-forintos-benzinar-johet

Mondjuk kurvára nincsen egy darab autóval sem kevesebb az utakon, akármennyi a benzin.

Asszony pont nemrég hívott, ma kivételesen nem 3/4 6-kor indult dolgozni, hanem fél 7-kor, és a 17 km-es utat 77 perc alatt tudta megtenni, állt az egész Hungária mint a gerely, pedig se baleset nem volt, se semmi, sima szerda, még csak nem is pntek hogy mondjuk nyaralni vagy hétvégére valahova induljanak az emberek.
Röhej. Nyáron, mikor se iskola, se semmi.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve

de fasza minden azért
Jók a számok.
Persze ha gyúcsány lenne, már háborúban állnánk és minden még sokkal drágább lenne, a tanárok nyáron is tanítanának heti 150 órában, és ellepnék az országot a migráncshordák.
warr_b
jajajaja.

Nem kellett volna hagyni, hogy MZP nyerjen tavaly és nem lenne megszorítás, meg ennyi “vendégmunkás”.

Vájjá má’
több mint 2 éve

de fasza minden azért
Kanyarban kisodródás.
csipkelli
Undiék remélem tapsolnak, csak megbukott megint a kommunizmus. Kár, hogy ők ácsolták.

Viszont, felszámolásos kollegáknak eljött a magas élet.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 924 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

de fasza minden azért
Jók a számok.
Persze ha gyúcsány lenne, már háborúban állnánk és minden még sokkal drágább lenne, a tanárok nyáron is tanítanának heti 150 órában, és ellepnék az országot a migráncshordák.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
csipkelli 4 010

de fasza minden azért
Kanyarban kisodródás.
több mint 2 éve

de fasza minden azért
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Tévedés azt hinni, hogy ne érdekelné a kormányt, ha lenne egy szemmel látható tömeg. (netadó, Nolimpia, vasárnapi boltzár, covidos iskola bezárások vagy éppen kinyitások) De nincs. És ha valaki - akármilyen okból - nincs kint tüntetni a saját sorsával kapcsolatban, akkor ott ne a szolidaritást hiányoljuk már.

Ha kint lenne 50000 tanár és a társadalom többsége leszarná ezt, akkor lehetne, de így?!

Mondom ezt úgy, hogy szégyenteljes ahogy bánik velük a kormányt.
zinedine5
A netadó csak trollkodás volt. Marginális tétel egy költségvetésben, viszont amíg mindenki azon pörgött, addig át lehetett tolni a nagyobb disznóságokat észrevétlenül.
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 277 — Ajmo Vatreni
Tévedés azt hinni, hogy ne érdekelné a kormányt, ha lenne egy szemmel látható tömeg. (netadó, Nolimpia, vasárnapi boltzár, covidos iskola bezárások vagy éppen kinyitások) De nincs. És ha valaki - akármilyen okból - nincs kint tüntetni a saját sorsával kapcsolatban, akkor ott ne a szolidaritást hiányoljuk már.

Ha kint lenne 50000 tanár és a társadalom többsége leszarná ezt, akkor lehetne, de így?!

Mondom ezt úgy, hogy szégyenteljes ahogy bánik velük a kormányt.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Július 4 az amcsiknál nemzeti ünnep, nálunk mostantól a pedagógusoknak nemzeti.....😔
dande2
aki nem ment ki tanárként az ne sírjon innentől, mondom ezt úgy hogy voltam tüntetni értük is
azt tudom sajnálni aki tesz is magáért valamit
Fontos_Vidra
lécci ne legyél naiv. ha kimegy száz tanár, ha kimegy ezer tanár, ha kimegy kétmillió tanár a Kossuth térre (majd a Filip megszámolja, de akkor a tízezerből párszáz lesz), akkor az megváltoztat bármit is? kurvára nem. cigánygyerekek is potyoghatnak az égből, az a százharmincakárhány hazaáruló akkor is megszavazza a törvényt. három dologtól szarnának, ha egyáltalán. ha a rendőrök átállnának, ha a katonság átállna, ha a fodballhuligánok átállnak. az első nem valószínű, a második dettó, a harmadik meg kubatov fizetési listáján van.

ezekre a barmokra nem lehet észérvekkel hatni, gondolom ha viktor nem vezényelné a légzést, akkor megfulladnának maguktól.
slowmotion
megmagyaráztad magadnak és mindenkinek az apátiát. ha soha senki nem áll ki magáért mert mi értelme, akkor ezek után abba kéne hagyni a csodálkozást, hogy mennyire szarul megy minden.
nem feltétlen azért kell tüntetni mert azonnali változást vársz. oda kell menni és minden egyes ügyért oda kell menni, egyszer csak lenne egy kritikus tömeg. de nem lesz, mert “nem engem bántanak, úgysincs értelme” stb. eddig engem kevéssé érintett a fidesz tevékenysége de elég sokszor kimentem tüntetni mert fontosnak tartottam, hogy egyel több hülyegyerek legyen ott, mintha nem lennék ott. de én fáradok el abban hogy másokért álljak ki, miközben ők basznak velük mi lesz.
mindegyke, nyilvánvaló már minden fiatal számára, hogy itt nincs jövő, csak ugye ez majd hozza magával a mostani apatikus 50-60 évesek nagy rácsodálkozását is, mert így rohadtul nem lesz, aki nyugdíjat összekalapálja 10 év múlva. de ugye őket “már nem érinti, a gyerekeim is dolgoznak”

rant vége, az én konklúzióm:
az aki azt gondolja hogy kivonhatja magát a társadalom problémáiból, az a naiv ember, és mindenki megissza az összetartás hiányát aki itt marad.
Fontos_Vidra
Miért lenne mindenki naiv?
Itt konkrétan ha az utcán összeesel le se szar a többség, vagy ha kijon a mentő érted be kell zárják az ajtót mert kilopjak a GPS-t... Nem értem miért kell túlfinomítani a dolgokat azzal, hogy a nyomorult csak nem tudja mit csinál. Nyugodtan lehet néven nevezni a megalkuvást. Én sem voltam kint, különössebben nem is követem ezt a szálat a politikában, de én attól még nem csinálok úgy, hogy lélekben amúgy ott vagyok.

több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 445 — I like the Texans, I like who we are
Ma az egyik megbeszélésen közölte a menedzsment egyik tagja, hogy a légügyi hatóságnak évente fizetendő felügyeleti díjat visszamenőlegesen megemelték, tehát az idei évre még ki mell fizetni a különbözetet. Eddig 900ezer volt ez az összeg, most megemelték 5millio(!) forintra. Nonszensz. Kurvara fogyhat a pénz.
Nemes samu09
Fogy a pénz, de a pletykák szerint ha katari kölcsönből is, de visszavásárolják a BUD-ot.
vpi
BUD a magyar állam tulajdona. Az, hogy több külföldi cég az üzembentartó, az más kérdés.
Nemes samu09
Ok, akkor így pontos. De ettől még a kérdés ugyanaz.
vpi
Pénz nem nagyon van rá. Az üzemben tartóknak pedig nagyon hajlandóságuk sincs részt adni nagyon helyesen.
több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 445 — I like the Texans, I like who we are
Nemes samu09
vpi
Nemes samu09
A földterületen kívűl mégis mi tartozik az államhoz úgy konkrétan ott, ami nem a Zrt tulajdona?
FLZOLI
Nem csak a földterület, de az infrastruktúra is. Az airport zrt az üzemben tartó. És valószínűleg olyan szerződést kötöttek ami miatt lehetetlen visszavenni az üzemeltetői jogot.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 596
Július 4 az amcsiknál nemzeti ünnep, nálunk mostantól a pedagógusoknak nemzeti.....😔
dande2
aki nem ment ki tanárként az ne sírjon innentől, mondom ezt úgy hogy voltam tüntetni értük is
azt tudom sajnálni aki tesz is magáért valamit
Fontos_Vidra
lécci ne legyél naiv. ha kimegy száz tanár, ha kimegy ezer tanár, ha kimegy kétmillió tanár a Kossuth térre (majd a Filip megszámolja, de akkor a tízezerből párszáz lesz), akkor az megváltoztat bármit is? kurvára nem. cigánygyerekek is potyoghatnak az égből, az a százharmincakárhány hazaáruló akkor is megszavazza a törvényt. három dologtól szarnának, ha egyáltalán. ha a rendőrök átállnának, ha a katonság átállna, ha a fodballhuligánok átállnak. az első nem valószínű, a második dettó, a harmadik meg kubatov fizetési listáján van.

ezekre a barmokra nem lehet észérvekkel hatni, gondolom ha viktor nem vezényelné a légzést, akkor megfulladnának maguktól.
slowmotion
megmagyaráztad magadnak és mindenkinek az apátiát. ha soha senki nem áll ki magáért mert mi értelme, akkor ezek után abba kéne hagyni a csodálkozást, hogy mennyire szarul megy minden.
nem feltétlen azért kell tüntetni mert azonnali változást vársz. oda kell menni és minden egyes ügyért oda kell menni, egyszer csak lenne egy kritikus tömeg. de nem lesz, mert “nem engem bántanak, úgysincs értelme” stb. eddig engem kevéssé érintett a fidesz tevékenysége de elég sokszor kimentem tüntetni mert fontosnak tartottam, hogy egyel több hülyegyerek legyen ott, mintha nem lennék ott. de én fáradok el abban hogy másokért álljak ki, miközben ők basznak velük mi lesz.
mindegyke, nyilvánvaló már minden fiatal számára, hogy itt nincs jövő, csak ugye ez majd hozza magával a mostani apatikus 50-60 évesek nagy rácsodálkozását is, mert így rohadtul nem lesz, aki nyugdíjat összekalapálja 10 év múlva. de ugye őket “már nem érinti, a gyerekeim is dolgoznak”

rant vége, az én konklúzióm:
az aki azt gondolja hogy kivonhatja magát a társadalom problémáiból, az a naiv ember, és mindenki megissza az összetartás hiányát aki itt marad.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
Nemes samu09
Most emelnek mindent is, aztán az majd átterhelődik a vásárlóra.
Megint lehet szidni majd a cégeket.
Lúdas Solymi
Hova terheljen egy repülőtér a meglévő szerződésekkel? Ez egységesen ennyi Budapestnek és Pérnek is. Lehet budon visszajön két nap alatt ha emelnek a parkoló díjakon, de egy Nyíregyháza mit csináljon?
Nemes samu09
Mondjuk egy reptér nem nagyon tud mit csinálni vagy esetleg szerződést módosítanak, kivetnek különadót, tudomisén 😀

Más iparágakban is hasonló a helyzet a hulladékdíj miatt.
Azért ott is megy a fejvakarás, hogyha az eddig tízszeresére vagy 3-4-szeresére emelkedik a fizetendő díj, akkor az elég látható tétel lesz. Majd megnézik mennyivel kell(ene) emelni a termékek árát és ezt hány lépcsőben kellene megtenni, hogy ne csökkenjen a haszon.

Hacsak nem pöccintenek egy kicsit megint a forinton, bár túl sokat az se jelentene.
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
Nemes samu09
vpi
Nemes samu09
Ok, akkor így pontos. De ettől még a kérdés ugyanaz.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nemes samu09
vpi
Nemes samu09