Politika
64 feliratkozó
több mint 1 éve
Nekem az jutott eszembe, amikor 2022 elején folyamatosan szoros versenyt mértek az ellenzéki kötődésű intézetek, ment a fej-fej mellett, a zárul az olló, csatatér körzetek, meg a többi közhely.én ezt vágom, de ez tűnik oltári blöffnek, mert kb. több közv. kutatónál vezet a Tisza, és nem látom azt, hogy hirtelen egy belsős kutatás óriási fidesz erősödést márne az elmúlt hetek után.ekkora baj van? 😀 tippre ezt a több forrásból megerősített kutatást nem fogjuk soha látni 😀Nyilván nem fogjuk látni.
petey
Azt azért el tudom hinni, hogy a médiában leadott népszerűségi adatok sokszor nem feltétlenül a valóságot tükrözik, ellenben a politikusoknak ezek a cégek elkészítik a valós számaikat is, amik viszont vagy publikálásra kerülnek, vagy nem.
Vonatkozik ez mindkét oldal kutatócégeire.
Kampman
petey
Aztán a választás előtti hétfőn-kedden hirtelen mindegyik felfedezte, hogy jé, országosan a Fidesz vezet 12-13 százalékokkal.
Na most az én véleményem amiben persze tévedhetek az, hogy az addig közölt eredmények voltak a publikus, kampányidőszakra szánt, nem kifejezetten a valóságot tükröző számok, az azután közölt 12-13 százalék pedig már inkább a valóságon alapult, végül 20% lett ugye a tényleges különbség a választáson.
Az ellenzéki közvélemény pedig ledöbbent a választás előtti héten, hogy most mi történt, hogy lett a záruló ollóból sima Fidesz előny. Szerintem az történt, hogy Závecz, Hahn meg a többi kutatócég feje úgy volt ezzel, hogy a választás előtti napokban már muszáj az igazi számaikat publikálni, nem lehet beégni az ATV stúdiójában vasárnap éjszaka Rónai Egonnal szemben ülve, hogy szoros versenyt ígérsz a műsor elején, aztán meg este 11-kor szembesítenek vele, hogy szart sem értek a számaid. Így egyikük sem maradt szégyenben.
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
én ezt vágom, de ez tűnik oltári blöffnek, mert kb. több közv. kutatónál vezet a Tisza, és nem látom azt, hogy hirtelen egy belsős kutatás óriási fidesz erősödést márne az elmúlt hetek után.ekkora baj van? 😀 tippre ezt a több forrásból megerősített kutatást nem fogjuk soha látni 😀Nyilván nem fogjuk látni.
petey
Azt azért el tudom hinni, hogy a médiában leadott népszerűségi adatok sokszor nem feltétlenül a valóságot tükrözik, ellenben a politikusoknak ezek a cégek elkészítik a valós számaikat is, amik viszont vagy publikálásra kerülnek, vagy nem.
Kampman
több mint 1 éve
ekkora baj van? 😀 tippre ezt a több forrásból megerősített kutatást nem fogjuk soha látni 😀Nyilván nem fogjuk látni.
petey
több mint 1 éve
ekkora baj van? 😀 tippre ezt a több forrásból megerősített kutatást nem fogjuk soha látni 😀@deakdaniel_official ❗️Péter friss közvélemény-kutatást kapott! #magyarpeter #tisza #fidesz #deakdaniel ♬ eredeti hang - deakdaniel_official
több mint 1 éve
Nézettségi adatoknál hány ezer fő adatát szorozzák fel a teljes népességre ?Olyasmi.
Még mindig 1500-2000 tv készülékből saccolnak?
Bébé
De az USA-ban sincs kint másfélmillió box, vagy a németeknél többszázezer.
És megkerdőjelezheted az AGB nézettségmérését, de egyrészt nincsen jobb, másreszt ha a marketingügynökségeknek megfelel a többmilliárdos reklámkihelyezési döntéseikhez, akkor lehet van annyira jó, hogy egyetlen nagy ügynökség se fektetett még bele pártízmilliót, hogy saját, pontosabb rendszert üzemeltessen. Az USA-ban sem. Vagyis a visszacsatolásokból kiindulva hibahatáron belüli eredményeket prezentál a Nielsen.
több mint 1 éve
Nézettségi adatoknál hány ezer fő adatát szorozzák fel a teljes népességre ? Még mindig 1500-2000 tv készülékből saccolnak?
több mint 1 éve
Azért a tömegmanipuláció ennél bonyolultabb módon működik, most nem írok vagy citálok be erről sokoldalas tanulmányokat.az m1 az nem csak az m1, hanem az egész közmédiaMiben?Az M1-t alig nézik. A TV2-t sokan.Ebben tévedsz.
Sobri Jóska
szaba
Hogy az M1 nézettsége alacsony vagy hogy a TV2-é magas?
Mondjuk nem kell válaszolj, nem tévedek:
onbrands.hu/wp-content/uploads/2025/03/TELEVIZIOS-NEZETTSEG-2025-12.xlsx
M1-t annyian nem néznek, mint egy Dave világát, vagy egy Jólvanezígyet a youtubeon.
A TV2 hírműsorai meg a legnézettebbek:
Őszentsége Sobri Jóska
csak lusta vagyok azt írni, mer elég pontosan leírja amit kell így is
az m4en mennek a válogatott meccsek a magyar bajnoki, ott betolni az 1 percesekbe pont elég hogy mindenkihez eljussanak
Negritis, a vajda
Egyrészt az MTVA teljes portfóliójának valós elérése, pláne hatása közelebb van a nullához, mint a 10 százalékhoz, de itt vannak a focimeccsek nézettségi adatai, ezek átlagszámok, és még így is elhanyagolható. Sajnos neten nem találtam percekre lebontottat, így kénytelen vagy elhinni, hogy a szünetkben csökken a nézettség, nem emelkedik.
Másrészt az elérés soha nem egyenlő a hatással, hatékonysággal.
Az ilyen implzusjellegű üzenetek -leegyszerűsítve- nem okoznak változást szavazási szándék megváltozásában, vagyis -megint csak leegyszerűsítve, és érdemben- ezektől egy nemfideszes nem fog a Fideszre szavazni, és fordítva.
Egy óriásplakátkampány vagy egy lokális véleményvezér -mondjuk kis faluban helyi polgi, iskolázottabbaknál egy yt, insta, tk-tok infuenszer- sokkal hatékonyabb.
Emlékezz Zámbó Jimmyre, akinek még az internet előtt 2,5-3 millióan nézték a tévéműsorát, kazetták, cd-k millióit adta el, de amikor Csepelen elindult képviselőjelöltként asszem hatodik lett, pár százaléknyi szavazattal.
több mint 1 éve
Éppen erre gondoltam én is.az m1 az nem csak az m1, hanem az egész közmédiaMiben?Az M1-t alig nézik. A TV2-t sokan.Ebben tévedsz.
Sobri Jóska
szaba
M1-t annyian nem néznek, mint egy Dave világát, vagy egy Jólvanezígyet a youtubeon.
Őszentsége Sobri Jóska
az m4en mennek a válogatott meccsek a magyar bajnoki, ott betolni az 1 percesekbe pont elég hogy mindenkihez eljussanak
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/03/29/jambor-andras-bejelentette-hogy-indul-a-2026-os-valasztason

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
ezt az eligazítást értettem felkészítés alattHát felkeszítve biztos nincsenek, mert így nem ajánlott beszélni egy tudatmódosult emberrel, nem kimondott asszertív kommunikáció folyt.ja erről a vidiről beszéltem 😀Simán el tudom képzelni, hogy arra megy ki a játék, hogy egyik tiszásnak eljárjon a keze és akkor azt fogják mutogatni orrba-szájba.Addig meg ezt?
NB2
youtu.be/C2TmI3eRx1A?si=X66JoCYptWC6TuYx
"- Hogy viselkedik maga?
- Én ugyanúgy mint Orbán Viktor"
Ha nem lenne szánalmas, még mókás is lehetne.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerintem amellett hogy felmérjék a tiszánál hogy hányan is vannak az a másik cél hogy ilyen videókkal bemutassák a szavazni nem akaró embereknek, hogy milyen is a magyar néplélek.
Nem hinném hogy ez a fogtündér azért ment volna ki hogy hátha eljár valamelyik tiszásnak a keze. Az önkéntesek viszont szerintem erre azért fel vannak készítve, ezért is videóznak orrba-szájba.
eaglesmcnabb
Inkább el vannak igazítva, hogy mit tegyenek (no contact, video, hívni a rendőrséget.)
Őszentsége Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
az m1 az nem csak az m1, hanem az egész közmédiaMiben?Az M1-t alig nézik. A TV2-t sokan.Ebben tévedsz.
Sobri Jóska
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Miben?Az M1-t alig nézik. A TV2-t sokan.Ebben tévedsz.
Sobri Jóska
szaba
több mint 1 éve
Hát felkeszítve biztos nincsenek, mert így nem ajánlott beszélni egy tudatmódosult emberrel, nem kimondott asszertív kommunikáció folyt.ja erről a vidiről beszéltem 😀Simán el tudom képzelni, hogy arra megy ki a játék, hogy egyik tiszásnak eljárjon a keze és akkor azt fogják mutogatni orrba-szájba.Addig meg ezt?
NB2
"- Hogy viselkedik maga?
Őszentsége Sobri Jóska
Szerintem amellett hogy felmérjék a tiszánál hogy hányan is vannak az a másik cél hogy ilyen videókkal bemutassák a szavazni nem akaró embereknek, hogy milyen is a magyar néplélek.
Nem hinném hogy ez a fogtündér azért ment volna ki hogy hátha eljár valamelyik tiszásnak a keze. Az önkéntesek viszont szerintem erre azért fel vannak készítve, ezért is videóznak orrba-szájba.
eaglesmcnabb
Inkább el vannak igazítva, hogy mit tegyenek (no contact, video, hívni a rendőrséget.)
több mint 1 éve
Ebben tévedsz.Az M1-t alig nézik. A TV2-t sokan.szted ez hány emberhez jut el?Simán el tudom képzelni, hogy arra megy ki a játék, hogy egyik tiszásnak eljárjon a keze és akkor azt fogják mutogatni orrba-szájba.Addig meg ezt?
NB2
"- Hogy viselkedik maga?
Őszentsége Sobri Jóska
50k youtube meg még 20k reddit
legyen 100k facebook
az m1-tv2 meg hozna nekik 2milliót
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Az M1-t alig nézik. A TV2-t sokan. De ott most is propaganda megy, annak meg nem számít, hogy mi történik valójában. És jól látod, arra akartam utalni, hogy nem múlik semmi 1-2 eljáró kézen, akárkié is jár el. Ha Menczer lepofozta volna MP-t, szerinted hány szimpatizánst, jövőbeni szavazót vesztett volna általa a Fidesz? És ha MP egy embere fejelte volna meg Menczert, a Tiszára akár egy százalékkal is kevesebb szavazat érkezne 26-ban?szted ez hány emberhez jut el?Simán el tudom képzelni, hogy arra megy ki a játék, hogy egyik tiszásnak eljárjon a keze és akkor azt fogják mutogatni orrba-szájba.Addig meg ezt?
NB2
"- Hogy viselkedik maga?
Őszentsége Sobri Jóska
legyen 100k facebook
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
2 óra alatt 13k megosztás csak fb-n, nagyon remélem hogy 100k-nál több emberhez jut el.szted ez hány emberhez jut el?Simán el tudom képzelni, hogy arra megy ki a játék, hogy egyik tiszásnak eljárjon a keze és akkor azt fogják mutogatni orrba-szájba.Addig meg ezt?
NB2
"- Hogy viselkedik maga?
Őszentsége Sobri Jóska
legyen 100k facebook
Negritis, a vajda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
ja erről a vidiről beszéltem 😀Simán el tudom képzelni, hogy arra megy ki a játék, hogy egyik tiszásnak eljárjon a keze és akkor azt fogják mutogatni orrba-szájba.Addig meg ezt?
NB2
"- Hogy viselkedik maga?
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
szted ez hány emberhez jut el?Simán el tudom képzelni, hogy arra megy ki a játék, hogy egyik tiszásnak eljárjon a keze és akkor azt fogják mutogatni orrba-szájba.Addig meg ezt?
NB2
"- Hogy viselkedik maga?
Őszentsége Sobri Jóska
legyen 100k facebook
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Simán el tudom képzelni, hogy arra megy ki a játék, hogy egyik tiszásnak eljárjon a keze és akkor azt fogják mutogatni orrba-szájba.Addig meg ezt?
NB2
"- Hogy viselkedik maga?
több mint 1 éve
Simán el tudom képzelni, hogy arra megy ki a játék, hogy egyik tiszásnak eljárjon a keze és akkor azt fogják mutogatni orrba-szájba.
több mint 1 éve
úgy meg 0, különben nem csak a pofájuk járna és az elmúlt 15-20 évben egy kezemen meg tudom számolni az ilyen eseteket, hogy valami betintázott papa odament a dk standhoz és elkezdte nyomni a fight nightot (ami megállt valami komolytalan lökdösődésben meg 1-2 csicskitó pofonban amúgy). akik ne lennének ehhez gyávák, azok meg ennyire nem hülyék általában véve, hogy a fidesz vagy más politikai párt miatt járkáljanak potenciálisan rendőrségre meg bíróságraJa igen, én a tettlegességig fajulni hajlandóságot is figyelembe vettem.ha csak a szellemi színvonal a kérdés akkor szerintem 40% is van simán, de lehet optimista szám10-15. a legtöbben azért nem lovallják ennyire bele magukatez az utolsó MP videó ez már tényleg a legalja... ez a kétfogú csávó képes lenne ölni a fideszért..Reálisan szerintetek az ország mekkora részét reprezentálja az említett személy?
hogy süllyedhet eddig a kommunikáció, és még van egy év baszki
eaglesmcnabb
szaba
fake.id
eaglesmcnabb
szaba
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
több mint 1 éve
erdélyben meg a duplája xDHa valóban 10-15%, akkor az elkeserítően magas. Én olyan 5%-ot mondanék.10-15. a legtöbben azért nem lovallják ennyire bele magukatez az utolsó MP videó ez már tényleg a legalja... ez a kétfogú csávó képes lenne ölni a fideszért..Reálisan szerintetek az ország mekkora részét reprezentálja az említett személy?
eaglesmcnabb
szaba
fake.id
szaba
egyébként nyuggerkommandóval együtt simán megvan az a 10-15... 😕
több mint 1 éve
Ja igen, én a tettlegességig fajulni hajlandóságot is figyelembe vettem.ha csak a szellemi színvonal a kérdés akkor szerintem 40% is van simán, de lehet optimista szám10-15. a legtöbben azért nem lovallják ennyire bele magukatez az utolsó MP videó ez már tényleg a legalja... ez a kétfogú csávó képes lenne ölni a fideszért..Reálisan szerintetek az ország mekkora részét reprezentálja az említett személy?
eaglesmcnabb
szaba
fake.id
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Ha valóban 10-15%, akkor az elkeserítően magas. Én olyan 5%-ot mondanék.10-15. a legtöbben azért nem lovallják ennyire bele magukatez az utolsó MP videó ez már tényleg a legalja... ez a kétfogú csávó képes lenne ölni a fideszért..Reálisan szerintetek az ország mekkora részét reprezentálja az említett személy?
eaglesmcnabb
szaba
fake.id
több mint 1 éve
ha csak a szellemi színvonal a kérdés akkor szerintem 40% is van simán, de lehet optimista szám10-15. a legtöbben azért nem lovallják ennyire bele magukatez az utolsó MP videó ez már tényleg a legalja... ez a kétfogú csávó képes lenne ölni a fideszért..Reálisan szerintetek az ország mekkora részét reprezentálja az említett személy?
eaglesmcnabb
szaba
fake.id