Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
De pozitívumot írhatok, vagy azt sem?Így van.Nyilván, hiszen ha nem ott írom, akkor minek jártatom a számat.Ezt gondolom a tüntetésen a telefonnal a kezedben írod.Nos, ha egy nemzet képtelen aggyal felfogni hogy saját országában hülyének nézik, kihasználják, átverik, hazudnak neki 0-24, stb, blablabla, és csak adófizető fejőstehénnek jó a hatalom számára és ez ellen nem tesz érdemben semmit, sőt még egy jelentős részének tetszik is, akkor meg is érdemli azt amit kap.státusztörvény terén papírformaNincs kint 100 ember...
Amadeus von Dollárbaloldal
Hanni
Zsellértelkes Vrij
Jughead
Zsellértelkes Vrij
Jughead
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Így van.Nyilván, hiszen ha nem ott írom, akkor minek jártatom a számat.Ezt gondolom a tüntetésen a telefonnal a kezedben írod.Nos, ha egy nemzet képtelen aggyal felfogni hogy saját országában hülyének nézik, kihasználják, átverik, hazudnak neki 0-24, stb, blablabla, és csak adófizető fejőstehénnek jó a hatalom számára és ez ellen nem tesz érdemben semmit, sőt még egy jelentős részének tetszik is, akkor meg is érdemli azt amit kap.státusztörvény terén papírformaNincs kint 100 ember...
Hanni
Zsellértelkes Vrij
Jughead
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Nyilván, hiszen ha nem ott írom, akkor minek jártatom a számat.Ezt gondolom a tüntetésen a telefonnal a kezedben írod.Nos, ha egy nemzet képtelen aggyal felfogni hogy saját országában hülyének nézik, kihasználják, átverik, hazudnak neki 0-24, stb, blablabla, és csak adófizető fejőstehénnek jó a hatalom számára és ez ellen nem tesz érdemben semmit, sőt még egy jelentős részének tetszik is, akkor meg is érdemli azt amit kap.státusztörvény terén papírformaNincs kint 100 ember...
Hanni
Zsellértelkes Vrij
Jughead
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Muszáj dolgozni, különben kirúg a főnök...Ezt gondolom a tüntetésen a telefonnal a kezedben írod.Nos, ha egy nemzet képtelen aggyal felfogni hogy saját országában hülyének nézik, kihasználják, átverik, hazudnak neki 0-24, stb, blablabla, és csak adófizető fejőstehénnek jó a hatalom számára és ez ellen nem tesz érdemben semmit, sőt még egy jelentős részének tetszik is, akkor meg is érdemli azt amit kap.státusztörvény terén papírformaNincs kint 100 ember...
Hanni
Zsellértelkes Vrij
Jughead
Tudod, nem mondják ki, de az van, hogy lesz helyetted másik...csak lehet h az a másik annyi pénzért nem vállalja a munkát vagy ha vállalja, akkor egyszer majd több kell neki vagy felmond...vagy olyan lesz a munka is.
több mint 2 éve
Ezt gondolom a tüntetésen a telefonnal a kezedben írod.Nos, ha egy nemzet képtelen aggyal felfogni hogy saját országában hülyének nézik, kihasználják, átverik, hazudnak neki 0-24, stb, blablabla, és csak adófizető fejőstehénnek jó a hatalom számára és ez ellen nem tesz érdemben semmit, sőt még egy jelentős részének tetszik is, akkor meg is érdemli azt amit kap.státusztörvény terén papírformaNincs kint 100 ember...
Hanni
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Cinikus alantas posztnáci férgek.A baloldal nem akarja, hogy a pedagógusok 800 ezer forintot keressenek - olvasható a Fidesz által az MTI-hez kedden eljutatott közleményében.Nos, ha egy nemzet képtelen aggyal felfogni hogy saját országában hülyének nézik, kihasználják, átverik, hazudnak neki 0-24, stb, blablabla, és csak adófizető fejőstehénnek jó a hatalom számára és ez ellen nem tesz érdemben semmit, sőt még egy jelentős részének tetszik is, akkor meg is érdemli azt amit kap.státusztörvény terén papírformaNincs kint 100 ember...
Hanni
Zsellértelkes Vrij
A nagyobbik kormánypárt azt követően küldött közleményt, hogy az Országgyűlés elfogadta a pedagógusok új életpályájáról szóló törvényt.
Azt írták, "a mai szavazáson kiderült", hogy a baloldal nemcsak az Európai Parlamentben, hanem a magyar parlamentben is megtesz mindent az ellen, hogy a pedagógusok 800 ezer forintot keressenek, heti 24 órát tanítsanak és 10 hét szabadságot kapjanak.
Az elfogadott új életpályatörvény mindezt garantálja a pedagógusok számára - tették hozzá.
nagylaza, főpohárnok
Legalább csinálnának úgy, mintha lenne szolidaritás és emberség bennük.
több mint 2 éve
Hétvégén körbetekertük a Fertő tavat haverommal aki nagy Fideszes, és most jöttem rá igazán hogy itt annyira felesleges bármiről beszélni. Ő még mérnök létére is abban a hitben él, ha itt megválasztják a "baloldalt", akkor azonnal elvennének a fizetéséből 15%-t. Hiába mondtam neki hogy azt most is elveszik, csak más formában, a válasz rá: Akkor még azt is elvennék..miért lennének?ennyi.státusztörvény terén papírformaNincs kint 100 ember...
Hanni
pont addig húzták, hogy egyre kevesebb legyen a lelkesedés.
tökéletesen működik a társadalom szétszakítása.
minden harmadik ember a Fideszre szavazna, ma is.
Gyurma Pappa
Aki nem Fideszes az baloldali, a csapda bezárult.
több mint 2 éve
A baloldal nem akarja, hogy a pedagógusok 800 ezer forintot keressenek - olvasható a Fidesz által az MTI-hez kedden eljutatott közleményében.Nos, ha egy nemzet képtelen aggyal felfogni hogy saját országában hülyének nézik, kihasználják, átverik, hazudnak neki 0-24, stb, blablabla, és csak adófizető fejőstehénnek jó a hatalom számára és ez ellen nem tesz érdemben semmit, sőt még egy jelentős részének tetszik is, akkor meg is érdemli azt amit kap.státusztörvény terén papírformaNincs kint 100 ember...
Hanni
Zsellértelkes Vrij
A nagyobbik kormánypárt azt követően küldött közleményt, hogy az Országgyűlés elfogadta a pedagógusok új életpályájáról szóló törvényt.
Azt írták, "a mai szavazáson kiderült", hogy a baloldal nemcsak az Európai Parlamentben, hanem a magyar parlamentben is megtesz mindent az ellen, hogy a pedagógusok 800 ezer forintot keressenek, heti 24 órát tanítsanak és 10 hét szabadságot kapjanak.
Az elfogadott új életpályatörvény mindezt garantálja a pedagógusok számára - tették hozzá.
több mint 2 éve
marmint teljes valasztos kozonseg vagy azok akik elmennek? mert utobbiban sztem magasabb a szam.miért lennének?ennyi.státusztörvény terén papírformaNincs kint 100 ember...
Hanni
Gyurma Pappa
amugy meg julius eleje van, az erintett tomeg egy jo resze az Adrian van.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230704_Allamositas_CT_MR_vizsgalatokAzért kíváncsi lennék, hogy ettől mit remélnek...
Indok:
"Az indoklás szerint erre az egységes színvonalú szolgáltatás biztosítása miatt van szükség."
Mondjuk nem mondták hogy egységesen jó vagy szar lesz.
cartman023
Mármint azt a részét értem, hogy a magán kórházak gondolom bevasalják a finanszírozást az államon, az állami kórháznál meg csak még 1 sor, csak nehéz lesz a magánokra mutogatni, amikor 3 helyett 5 hónap lesz egy MRI-re a várakozás...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Nos, ha egy nemzet képtelen aggyal felfogni hogy saját országában hülyének nézik, kihasználják, átverik, hazudnak neki 0-24, stb, blablabla, és csak adófizető fejőstehénnek jó a hatalom számára és ez ellen nem tesz érdemben semmit, sőt még egy jelentős részének tetszik is, akkor meg is érdemli azt amit kap.státusztörvény terén papírformaNincs kint 100 ember...
Hanni
több mint 2 éve
miért lennének?ennyi.státusztörvény terén papírformaNincs kint 100 ember...
Hanni

több mint 2 éve
ennyi.státusztörvény terén papírformaNincs kint 100 ember...
Hanni
több mint 2 éve
státusztörvény terén papírformaNincs kint 100 ember...
több mint 2 éve
státusztörvény terén papírforma
több mint 2 éve
lélegeztetőgép-szindrómahvg.hu/itthon/20230704_Allamositas_CT_MR_vizsgalatokpár éve a kaposvári kórház szájsebészeténél jelentkeztem CT vizsgálatra. azt mondták ez nem fog menni. kérdeztem miért, van CT nem? CT az van, de az utolsó szájsebész az osztályon, aki értett ahhoz, hogy kell használni, az felmondott.
Indok:
"Az indoklás szerint erre az egységes színvonalú szolgáltatás biztosítása miatt van szükség."
cartman023
deyell
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230704_Allamositas_CT_MR_vizsgalatokpár éve a kaposvári kórház szájsebészeténél jelentkeztem CT vizsgálatra. azt mondták ez nem fog menni. kérdeztem miért, van CT nem? CT az van, de az utolsó szájsebész az osztályon, aki értett ahhoz, hogy kell használni, az felmondott.
Indok:
cartman023
buhloone mindstate
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230704_Allamositas_CT_MR_vizsgalatokIndok:
több mint 2 éve
Ha doktorminiszter Elnökúr tudna róla, nem engedné…nyilvan a csinovnyik a hibas nem a rendszergazda.Én Gyurma Pappa meglátásait akceptálom.Én Csebinek adok igazat. Ki lett adva a direktíva.Dolgoztam eleget költségvetési szervnél, hogy tudjam, hogy ha igazán nem akar valamit megcsinálni a végén lévő ember, akkor lehet 1000 féle iránymutatás is.Ha lenne kérdés, hogy lelkes csicskákból van-e elég a rendszerben, ne legyen. Ezt senki nem gondolhatja komolyan, hogy OV vagy akár csak a Rogán áll a korm. hivatali dolgozók mellett, és üti őket hogy bírságoljanak.Nem de nem ismered sztem a belső folyamatokat ehhez eléggé.
telex.hu/belfold/2023/07/03/konyv-melegellenes-torveny-birsag-buntetes-libri-lira
Gyurma Pappa
Nem ok ülnek mögöttük, de ők adják ki az elvárásokat. Tudva azt h milyen ügyek mentek be korábban is kormányülésre, könnyen lehet h az általános iránymutatást ott adtak ki.
csebi
Azért lássuk be, a fenti tv. és kormányrendelet betartatásához kell némi náci attitűd.
Gyurma Pappa
Meg amúgyis basszus ne delegáljuk már az alsó szintekre, itt a fő geci megint Orbán meg Rogán, akik után eltartott újjal lepődnek meg, hogy Magyarországon utálják a buzikat. Ó, de miért?!? Mi csak "a gyerekeinket védjük", és különben is "van egy csomó meleg ismerősöm".
Emellett azért is hasznos, mert végre "valódi" politikai kérdésekben lehet megint megosztani az embereket. Nincs pénz fejlesztésre? Kit érdekel, amíg a buzik a gyerekeinket akarják megrontani?
A kormányülésen mindenki izgatottan várja a gurulódolláros, migráns és melegsimogató baloldal tüntikéjét, hogy a hiradóba azt lehessen mutatni, ahelyett, hogy, hogy bárki azzal foglalkozzon miért nincs budipapír a kórházban.
vpi
Ez sima csinovnyiki túlbuzgóság, amit annyi mozgat, hogy megmutathassák, hogy ők biz' lojálisak.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
több mint 2 éve
nyilvan a csinovnyik a hibas nem a rendszergazda.Én Gyurma Pappa meglátásait akceptálom.Én Csebinek adok igazat. Ki lett adva a direktíva.Dolgoztam eleget költségvetési szervnél, hogy tudjam, hogy ha igazán nem akar valamit megcsinálni a végén lévő ember, akkor lehet 1000 féle iránymutatás is.Ha lenne kérdés, hogy lelkes csicskákból van-e elég a rendszerben, ne legyen. Ezt senki nem gondolhatja komolyan, hogy OV vagy akár csak a Rogán áll a korm. hivatali dolgozók mellett, és üti őket hogy bírságoljanak.Nem de nem ismered sztem a belső folyamatokat ehhez eléggé.
telex.hu/belfold/2023/07/03/konyv-melegellenes-torveny-birsag-buntetes-libri-lira
Gyurma Pappa
Nem ok ülnek mögöttük, de ők adják ki az elvárásokat. Tudva azt h milyen ügyek mentek be korábban is kormányülésre, könnyen lehet h az általános iránymutatást ott adtak ki.
csebi
Azért lássuk be, a fenti tv. és kormányrendelet betartatásához kell némi náci attitűd.
Gyurma Pappa
Meg amúgyis basszus ne delegáljuk már az alsó szintekre, itt a fő geci megint Orbán meg Rogán, akik után eltartott újjal lepődnek meg, hogy Magyarországon utálják a buzikat. Ó, de miért?!? Mi csak "a gyerekeinket védjük", és különben is "van egy csomó meleg ismerősöm".
Emellett azért is hasznos, mert végre "valódi" politikai kérdésekben lehet megint megosztani az embereket. Nincs pénz fejlesztésre? Kit érdekel, amíg a buzik a gyerekeinket akarják megrontani?
A kormányülésen mindenki izgatottan várja a gurulódolláros, migráns és melegsimogató baloldal tüntikéjét, hogy a hiradóba azt lehessen mutatni, ahelyett, hogy, hogy bárki azzal foglalkozzon miért nincs budipapír a kórházban.
vpi
Ez sima csinovnyiki túlbuzgóság, amit annyi mozgat, hogy megmutathassák, hogy ők biz' lojálisak.
Őszentsége Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Szerintem meg nem tudod, hogy egy olyan ember ül a végén akiÉn Gyurma Pappa meglátásait akceptálom.Én Csebinek adok igazat. Ki lett adva a direktíva.Dolgoztam eleget költségvetési szervnél, hogy tudjam, hogy ha igazán nem akar valamit megcsinálni a végén lévő ember, akkor lehet 1000 féle iránymutatás is.Ha lenne kérdés, hogy lelkes csicskákból van-e elég a rendszerben, ne legyen. Ezt senki nem gondolhatja komolyan, hogy OV vagy akár csak a Rogán áll a korm. hivatali dolgozók mellett, és üti őket hogy bírságoljanak.Nem de nem ismered sztem a belső folyamatokat ehhez eléggé.
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
vpi
Őszentsége Sobri Jóska
- félti az állását
- nyugdíjas lesz 2 even belül ezért már nem érdekli
- igazán lojális
- főnöke igazán lojális mert csak haveri alapon van előtt ezért mint a legnagyobb hithű Fideszes tolja a szekeret
Van mindegyikre elég sok példa sajnos…
több mint 2 éve
Én Gyurma Pappa meglátásait akceptálom.Én Csebinek adok igazat. Ki lett adva a direktíva.Dolgoztam eleget költségvetési szervnél, hogy tudjam, hogy ha igazán nem akar valamit megcsinálni a végén lévő ember, akkor lehet 1000 féle iránymutatás is.Ha lenne kérdés, hogy lelkes csicskákból van-e elég a rendszerben, ne legyen. Ezt senki nem gondolhatja komolyan, hogy OV vagy akár csak a Rogán áll a korm. hivatali dolgozók mellett, és üti őket hogy bírságoljanak.Nem de nem ismered sztem a belső folyamatokat ehhez eléggé.
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
vpi
több mint 2 éve
Én Csebinek adok igazat. Ki lett adva a direktíva.Dolgoztam eleget költségvetési szervnél, hogy tudjam, hogy ha igazán nem akar valamit megcsinálni a végén lévő ember, akkor lehet 1000 féle iránymutatás is.Ha lenne kérdés, hogy lelkes csicskákból van-e elég a rendszerben, ne legyen. Ezt senki nem gondolhatja komolyan, hogy OV vagy akár csak a Rogán áll a korm. hivatali dolgozók mellett, és üti őket hogy bírságoljanak.Nem de nem ismered sztem a belső folyamatokat ehhez eléggé.
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Dolgoztam eleget költségvetési szervnél, hogy tudjam, hogy ha igazán nem akar valamit megcsinálni a végén lévő ember, akkor lehet 1000 féle iránymutatás is.Ha lenne kérdés, hogy lelkes csicskákból van-e elég a rendszerben, ne legyen. Ezt senki nem gondolhatja komolyan, hogy OV vagy akár csak a Rogán áll a korm. hivatali dolgozók mellett, és üti őket hogy bírságoljanak.Nem de nem ismered sztem a belső folyamatokat ehhez eléggé.
Gyurma Pappa
csebi

több mint 2 éve
Ha lenne kérdés, hogy lelkes csicskákból van-e elég a rendszerben, ne legyen. Ezt senki nem gondolhatja komolyan, hogy OV vagy akár csak a Rogán áll a korm. hivatali dolgozók mellett, és üti őket hogy bírságoljanak.Nem de nem ismered sztem a belső folyamatokat ehhez eléggé.
Gyurma Pappa