Politika

65 feliratkozó

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Fel nem foghatom, hogy a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ hogyan bírta ki eddig Nagy Grófo szobra nélkül. (Bár a hírből ez az aprócska részlet kimaradt, ott volt az avatás.)
 444.hu/2023/06/29/kubatov-gabor-is-ott-volt-nagy-grofo-szobranak-leleplezesen
nagylaza, főpohárnok
Ki az a nagy grófó?
Amadeus von Dollárbaloldal
Cigány táncművész volt, elvitte a covid.
Divat most utálni, mert ugye a fia Kis Grofó, Orbán új cimbije.
Őszentsége Sobri Jóska
bocsánat...már azelőtt utáltam, mielőtt dörgölőzött Orbánhoz...divat vagy sem, de a nézését meg a járását óta elmehet a b. p.csába 😀
több mint 2 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Amúgy elrejteni már nem lehet a pénzeket. Volt valami teljes EU-t lefedő pénzmosás elleni törvény 2010 környékén. Addig egy netelleren vagy moneybookersen lévő pénztárcára nem látott rá a kormány, amíg nem utalgattál ki róla saját számlára.
andree
Arra az esetleges eshetőségre is igaz ez, ha mondjuk viszonylag kicsi, legfeljebb ötszámjegyű összegeket utalgat valaki a saját számlájára rendszertelen időközönként?

(nem én, én törvénytisztelő állampolgár vagyok, a nemzeti dohányboltok iránti tiszteletből még a dohányzásra is rászoktam)
Kampman
Alapvetően senki le se szarja szerencsére. Amikor volt szándék az online szerencsejáték nemzeti tőkésítésére, két navos vizsgálat indult összesen két kirakatszemély ellen(egy affilate oldal üzemeltető, meg egy híresebb játékos, akit kínjában megnevezett), és abból se emlékszem, hogy lett volna bármi is. Amikor netellernek volt egy ostobán kitalált akciója és volt aki százezer dollárokat dobált random ide-oda, akkor se jött senki megkérdezni, mi a szar ez, pedig az kívülről valszeg nagyon szarul nézett ki.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 707 — beers & Packers
Fel nem foghatom, hogy a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ hogyan bírta ki eddig Nagy Grófo szobra nélkül. (Bár a hírből ez az aprócska részlet kimaradt, ott volt az avatás.)
nagylaza, főpohárnok
Ki az a nagy grófó?
Őszentsége Sobri Jóska
Táncművész???
nagylaza, főpohárnok
Jah. 20 éven keresztül a legjobbnak tartott, legelismertebb cigány táncos volt.
A google neked is a barátod.
De asszem Tilla propagandájában is volt róla szó, illetve egy filmet is láttam a youtubeon róla pár éve.
Vagy szerinted honnan jött a rengeteg pénz, még a kilencvenes, kétezres években a családnak? Minden nagyobb cigány lagzira őt hívták táncolni évtizedeken keresztül.
Őszentsége Sobri Jóska
A "legnagyobb cigány táncművész" Balogh Béla volt.
Nagy Grófot énekesként tartják számon, a méltán közkedvelt Győzike is így emlékezik rá ("elképesztő ember volt, elképesztő hangterjedelemmel"). Ő maga sem táncosként határozza meg magát, erről annyit mond - amolyan érdekességként -, hogy a "művészi pályámat tánccal kezdtem":
 www.youtube.com/watch?v=uB88Z06gAU8
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
nagylaza, főpohárnok
Ki az a nagy grófó?
Őszentsége Sobri Jóska
Táncművész???
nagylaza, főpohárnok
Jah. 20 éven keresztül a legjobbnak tartott, legelismertebb cigány táncos volt.
A google neked is a barátod.
De asszem Tilla propagandájában is volt róla szó, illetve egy filmet is láttam a youtubeon róla pár éve.
Vagy szerinted honnan jött a rengeteg pénz, még a kilencvenes, kétezres években a családnak? Minden nagyobb cigány lagzira őt hívták táncolni évtizedeken keresztül.

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok
Ki az a nagy grófó?
Őszentsége Sobri Jóska
Táncművész???
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
nagylaza, főpohárnok
Ki az a nagy grófó?

több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
nagylaza, főpohárnok
Ki az a nagy grófó?
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
Amúgy elrejteni már nem lehet a pénzeket. Volt valami teljes EU-t lefedő pénzmosás elleni törvény 2010 környékén. Addig egy netelleren vagy moneybookersen lévő pénztárcára nem látott rá a kormány, amíg nem utalgattál ki róla saját számlára.
andree
Arra az esetleges eshetőségre is igaz ez, ha mondjuk viszonylag kicsi, legfeljebb ötszámjegyű összegeket utalgat valaki a saját számlájára rendszertelen időközönként?

(nem én, én törvénytisztelő állampolgár vagyok, a nemzeti dohányboltok iránti tiszteletből még a dohányzásra is rászoktam)

több mint 2 éve
több mint 2 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
 24.hu/belfold/2023/06/29/illegalis-szerencsejatek-oldalak-be-kifizetes-korlatozas-tiltas-sztf/

Ez vajon a bet365-öt is érintheti? Vagy csak a hazai illetőségűeket?
peterk2005 udvari bolond
gondolom azt is. de ha közbeiktatunk egy wise-t akkor nem tudnak vele mit kezdeni, nem?
deyell
Persze. De azért kíváncsi vagyok.
peterk2005 udvari bolond
Ó, az ilyesmi mindig szívás. Emlékszem mikor azzal erőlködtek kb 10 évvel ezelőtt, hogy tiltogatták a szerencsejátékoldalak elérését, és VPN-ezni, TOR böngészőzni kellett. Volt is kellemetlenség, letiltott számla meg telefonálgatás, hogy nem épp ellopom a saját pénzem osztrák-román ip-ről vagy TOR alól. Amúgy mindenkinek azt javaslom, hogy Skrill-t és Revolutot mindig iktasson be a folyamatba, mert egyrészt brutálisan sokat spórol, másrészt volt már elutasított hitelkérelem nagyobb összegű bankszámlás szerencsejátékkal kapcsolatos pénzmozgás miatt. Amúgy elrejteni már nem lehet a pénzeket. Volt valami teljes EU-t lefedő pénzmosás elleni törvény 2010 környékén. Addig egy netelleren vagy moneybookersen lévő pénztárcára nem látott rá a kormány, amíg nem utalgattál ki róla saját számlára.

Btw. köszönöm az infót, elkerülte a figyelmem. Tavaly pötyögtem egy kicsit, és lusta voltam kivenni a lóvét az oldalról.
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 407
 24.hu/belfold/2023/06/29/illegalis-szerencsejatek-oldalak-be-kifizetes-korlatozas-tiltas-sztf/

peterk2005 udvari bolond
A sportfogadas topikban adtam linket h MOn melyik oldal legalis.
Tippmix pro.
Ennyi😀
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline

peterk2005 udvari bolond
gondolom azt is. de ha közbeiktatunk egy wise-t akkor nem tudnak vele mit kezdeni, nem?
deyell
Persze. De azért kíváncsi vagyok.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229

peterk2005 udvari bolond

buhloone mindstate

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 652 — Csodabogár
Brüsszel! HOL A PÉNZ???????????????????

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 936 — Lucas Scott
„a technológia során sem káros gázok, sem légszennyező anyagok nem kerülnek ki az üzemből”Czunyiné
* tulajdonképpen igaza van, csak a talajt és a talajvizet cseszi szét
slowmotion
Mondom én h jó igazságügy-miniszter lett volna belőle

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Tegye fel a kezét aki azt gondolja hogy ilyen fegyőrök, donátok kunhalmik vagy példaképként itt beidézett noárok és hasonló irritàló kis faszok vezessék ezt az országot.ozibozi
Jelen! (Két kézzel nyújtózom.)

Ezek ahhoz túl hülyék, hogy rendesen képesek legyenek meghackelni egy országot. Ergó jönnek-mennek majd, egymásnak adva a kilincset, ahogy azt a szerencsésebb országokban teszik, a szintén ilyen hülyék. Hogy kormányozni ők se fognak rendesen? Nem. És az miben lesz más, mint most? A kormányzás minősége sose volt még ilyen fos, mint most. A Fidesz jobban csinál néhány dolgot, mint az ellenzék - például hatalmon maradni, például agyat mosni, például meggazdagodni, és hasonlók -, de az pont nem az, ami fontos lenne. Egészségügyi rendszert megreformálni, oktatási rendszert modernizálni (államadósságot kezelni, inflációt nem elszállni hagyni, energia piacot diverzifikálni, covidot kezelni, a sor végtelen) nem tudnak ők sem. Annyira se, mint Antalléktól Bajnaiékig a legtöbb (beleértve a 98-2002 közötti önmagukat is, amikor még nem mentek át önmaguk Mikszáthi karikatúrájába.)
peterk2005 udvari bolond
Jelen. Én meg a két labammal is jelentkezem.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
 hvg.hu/itthon/20230628_A_birsagbajnok_Patyi_Andras_es_a_kozteven_kiretusalt_Lomnici_Zoltant_is_jeloli_a_Fidesz_alkotmanybironak

Titkárnők vigyázzanak magukra!
Varga Réka baszki …

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
„a technológia során sem káros gázok, sem légszennyező anyagok nem kerülnek ki az üzemből”Czunyiné
* tulajdonképpen igaza van, csak a talajt és a talajvizet cseszi szét

Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Újra leírom, számomra 2014 óta nyilvánvaló h a rendszer Orbán haláláig fog tartani. Az egyetlen kérdés h az Kádáréra vagy Ceausescuéra fog jobban hasonlítani.
empty taxi
ezt nem tudja Orbán sem eldönteni. Ezért jár kevlárban.

Egyértelműen megszűnt a Magyar Köztársaság és en bloc a demokratikus működés. Az “ellenzéket” is ebből a perspektívából kell nézni.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2023/06/28/negy-uj-alkotmanybiro-szeptembertol-patyi-andras-lomnici-zoltan-barandy-gergely

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Napi Magyarország:  24.hu/belfold/2023/06/28/alafahir-asz-forgatas-bdpst-hotelberuhazas-biztonsagi-or-tamadas/

Every day I'm schadling:  24.hu/belfold/2023/06/28/schadl-gyorgy-edesanyja-felszamolo-ceg-tulajdonos-paladino-protrust-varosmajor-utca-irodahaz/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Tegye fel a kezét aki azt gondolja hogy ilyen fegyőrök, donátok kunhalmik vagy példaképként itt beidézett noárok és hasonló irritàló kis faszok vezessék ezt az országot.

Remélem ez max a gyerekeim, inkább unokáim baja lesz, ha lesz.

Pedig aki nálam jobban utálja ezt a mocskos, gonosz cigányt, az qrvára festi magát.
ozibozi
Bárki!
Akár te is...
Jelenleg itt tattunk...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Újra leírom, számomra 2014 óta nyilvánvaló h a rendszer Orbán haláláig fog tartani. Az egyetlen kérdés h az Kádáréra vagy Ceausescuéra fog jobban hasonlítani.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Tegye fel a kezét aki azt gondolja hogy ilyen fegyőrök, donátok kunhalmik vagy példaképként itt beidézett noárok és hasonló irritàló kis faszok vezessék ezt az országot.

Remélem ez max a gyerekeim, inkább unokáim baja lesz, ha lesz.

Pedig aki nálam jobban utálja ezt a mocskos, gonosz cigányt, az qrvára festi magát.
ozibozi
Szerintem ez csak egy munka. Nem vezető kell, hanem egy miniszterelnök, akinek jó programja van ahhoz, hogy Magyarország is közeledjen a nyugati életszínvonalhoz, ne csak a haveri/családi kör. Nem kellenek példaképek, meg hasonlók, megelégszem olyan köztisztviselőkkel, akik az ország érdekeit nézik és ha mégsem, akkor leválthatóak.