NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

46 feliratkozó

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 701 — #NoStress
Ezért volt jó a középkor, ezek már mind ott lógnának egy kurva póznán.
Mondjuk itt is bortonben kene rohadnia az osszesnek.
gabokocka
Nem volt jó a középkor, még egy vakbélgyulladásba is belehalhattál, a legtöbb emberre tárgyként tekintettek, a nőket emberszámba se vették, sőt, még fűtés, hűtőszekrény vagy rendes klozett se volt.
Szerintem jobb a mostani kor és a demokrácia, ahol nem kardoznak ketzőbe, mert útban vagy.
Őszentsége Sobri Jóska
Ismerlek.
Sejtettem hogy vmi hasonlót fogsz válaszolni, de hogy ekkora öngólt lősz, azt nem gondoltam.
Amiket leírtál, az kb a mai Magyarországra is igaz.

Az egészségügy romokban, kb bármibe beledögölhetsz.
A nőkre szarunk magas ívben.
Fűtés, hűtő és klotyó van, pémz nem lesz rá 😊
És aki útban van azt bizony kettékardozzak.
Üdv az orbáni középkorban.
gabokocka
Ha így van, akkor ez pont az általad visszasírt középkor, szavad nem lehet.
Üdv a valóságban.

több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 321 — Egyéb témák lakó
Vagy lehet, hogy külföldön kellene hitelt felvennem és ide törleszteni? Viszont ahhoz meg hosszútávon kell itt élni. Itt meg lakást nem tudok venni, csak albérletben lakni, olyan drága a lakás.
Lúdas Solymi
Picit off: most készülök tárgyalni a bécsi Rafival, mert ő vígan hiteleznek Mo-ra. Terveim szerint jövő ilyenkorra EUR-ban veszem fel a fizetésem, és onnan meg alap hogy jobb lenne EUR-ban eladósodni. Arról nem is beszélve, hogy 2018-ban harmadáron értékelték a házat... Az egyik jelzálogot kifizettem, most a kormány az építőipari drágulás CSOK Brüsszel miatt megnőtt árak miatt felvett építési hitel ketyeg még, azt simán áttenném EUR-ba.

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 709 — Keep pounding
gabokocka
Nem volt jó a középkor, még egy vakbélgyulladásba is belehalhattál, a legtöbb emberre tárgyként tekintettek, a nőket emberszámba se vették, sőt, még fűtés, hűtőszekrény vagy rendes klozett se volt.
Szerintem jobb a mostani kor és a demokrácia, ahol nem kardoznak ketzőbe, mert útban vagy.
Őszentsége Sobri Jóska
Ismerlek.
Sejtettem hogy vmi hasonlót fogsz válaszolni, de hogy ekkora öngólt lősz, azt nem gondoltam.
Amiket leírtál, az kb a mai Magyarországra is igaz.

Az egészségügy romokban, kb bármibe beledögölhetsz.
A nőkre szarunk magas ívben.
Fűtés, hűtő és klotyó van, pémz nem lesz rá 😊
És aki útban van azt bizony kettékardozzak.
Üdv az orbáni középkorban.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 093
407

Óránként zuhan egy forintot az árfolyam.
Amadeus
Csak ki kellett volna vennem a MÁP+-ból a pénzem még tavaly novemberben...
Mondjuk ott van mellette a Funda is.
A megtakarításaim 30%-a van forintban, 20%-a EUR-ban, 50% meg CZK-ban... Igaz, kb. ugyanennyit kell felvennem Fundis hitelben is (már ha nincs annál jobb).
Ha így haladunk lehet, hogy mégiscsak tudok egyszer lakást venni.

Vagy lehet, hogy külföldön kellene hitelt felvennem és ide törleszteni? Viszont ahhoz meg hosszútávon kell itt élni. Itt meg lakást nem tudok venni, csak albérletben lakni, olyan drága a lakás.

(Tudom, Sobri szerint minek lakást venni...bár nem tudom, hogy ő sajátban lakik-e vagy bérel, mert azt még nem mondta 😛 )

Kérdés, hogy valami felújítandót vagy már egy készet.
Az előbbire HUF-ban kell sokat költeni, az utóbbi meg sokszor gány meg olyan anyagokból van, hogy próbálnak óccsóból nyerészkedni, aztán kapásból szedetnéd fel a padlócsempét és dobnád ki a bútorokat.
több mint 2 éve
gabokocka

Nem azt mondta hogy más tudna, hanem hogy ők nem. Egyébként te csak a tényeknek hiszel. Mutasd meg az adatokat légyszi, hogy pl Ungár és kormánya nem tudna kormányozni legalábbis annyira se mint Orbán.
Annyit látunk hogy a Fidesz nem tud. Nem sok relevanciaja van itt az ellenzéknek mivel nem nagyon voltak kormányon.
Nemes samu09
A demokrácia biztosítja azt, hogy ne kelljen semminek se hinni.
Összeáll sokmillió agyhalott, és eldöntik, hogyan, miként akarnak élni, aztán megbízzák ezzel azt, aki szerintük számukra ezt biztosítani képes.
És ha tévednek, vagy nem tudnak számukra megfelelően kormányozni, akkor leváltják.
Ha valakit háromnszor erősítenek meg kétharmados többséggel, akkor az minden megközelítés szerint valamit jól csinál. Például jól kormányoz, amit nem néhány értelmiséginek kell eldöntenie, hanem a széles tömegeknek. Legalábbis demokráciában. Te is valami más berendezkedést szeretnél?

több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 025
407

Óránként zuhan egy forintot az árfolyam.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Az NFL gamepass előfizetés 1 év alatt 30%ot drágult, úgy hogy nem emelték az árát....
gabokocka
Viszont ha dollárban nézed, akkor itthon szinte mindennek lement az ára.
Őszentsége Sobri Jóska
De legalább kormányozni tudnak!

r.baggio
Sőt!
Ha elkezdesz azon töprengeni, hogy még ki más jöhetne szóba, és bevillan Gyurcsány, MZP, Karácsony, Kunhalmi, Ungár vagy Jakab, akkor kénytelen vagy belátni, hogy nem csak tudnak, de a legjobban tudnak.
És akármennyire is szomorúnak találod, ez az igazság.
Őszentsége Sobri Jóska

több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 113 — I like the Texans, I like who we are
Az NFL gamepass előfizetés 1 év alatt 30%ot drágult, úgy hogy nem emelték az árát....
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska

r.baggio
Sőt!
Ha elkezdesz azon töprengeni, hogy még ki más jöhetne szóba, és bevillan Gyurcsány, MZP, Karácsony, Kunhalmi, Ungár vagy Jakab, akkor kénytelen vagy belátni, hogy nem csak tudnak, de a legjobban tudnak.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem azt mondta hogy más tudna, hanem hogy ők nem. Egyébként te csak a tényeknek hiszel. Mutasd meg az adatokat légyszi, hogy pl Ungár és kormánya nem tudna kormányozni legalábbis annyira se mint Orbán.
Annyit látunk hogy a Fidesz nem tud. Nem sok relevanciaja van itt az ellenzéknek mivel nem nagyon voltak kormányon.
több mint 2 éve
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska

r.baggio
Sőt!

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 164 — farkas.l.zoltan@gmail.com
"Értem én, hogy Brüsszel miatt már 406 Ft az euró, de nem érdekel, úgyis magyar vagyok, forintban vásárolok. Szerencsére a drága Viktor több nyugdíjat adott, bár a gyógyszereim nem tudom kiváltani egyszerre.
Most hallottam a rádióban, hogy egy migráns leszarta a kerítést a határon majd kővel dobálta meg a derék hatarvadasz fiatalokat"

Magyarország, 2022, egy budapesti tarsashaz első emelete, tartalmi összefoglaló

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 628 — beers & Packers
 telex.hu/gazdasag/2022/07/05/nagy-marton-gazdasagfejlesztesi-miniszter-recessziora-felkeszulni

Ez a felnotas is nagyot megy, komplett idiota.
gabokocka
Euró 406,5
USD 395 (!)

Fel kell készülni. Az árstop jó. Ne az emberek fizessék meg.
Amadeus
Azt hittem pár hete, hogy baromi drágán vettem dollárt (369). Hát, nem.
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 824 — no es importante
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
 telex.hu/gazdasag/2022/07/05/nagy-marton-gazdasagfejlesztesi-miniszter-recessziora-felkeszulni

gabokocka
Vettem a bátorságot, és elolvastam az eredeti cikket 😀

Ezt 3 gyakornok írta, két hasispipa és egy jó adag MDMA társaságában. A szövegkohézió sem stimmel.

Ezen már képtelen vagyok felhúzni is magam. Próbáltam, de végigröhögtem.
Gyurma Pappa
Én eddig bírtam:

“A kontinens (Európa) teljesen felesleges szankciós háborúba lavírozta magát, ami súlyosbítja az energiaválságot, illetve az inflációt. “

Szemben az USA-val ahol semmilyen szankció nincs ugye Marcikam …
Nemzetes és vitézlő csebi
A nemzeti kognitív disszonancia csúcsa, hogy le kell tenni ilyenkor a fegyvert.

Elképesztő bazmeg. Minden érték, erkölcs, gátlás végső feladása. Értem én, boston politics, machiavelli, oszt Orbánnak igaza van a saját érdekei mentén, de bassza meg, azért egy vonalat csak kellene húzni.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 23 097 — Lucas Scott

gabokocka

Ezt 3 gyakornok írta, két hasispipa és egy jó adag MDMA társaságában. A szövegkohézió sem stimmel.

Gyurma Pappa
Én eddig bírtam:

“A kontinens (Európa) teljesen felesleges szankciós háborúba lavírozta magát, ami súlyosbítja az energiaválságot, illetve az inflációt. “

Szemben az USA-val ahol semmilyen szankció nincs ugye Marcikam …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 23 097 — Lucas Scott
gabokocka
Nekem meg a hobbim (jegkorongos kártyák gyűjtése) drágult elkepesztoen ha atvaltom forintra az összeget

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
gabokocka

több mint 2 éve
gabokocka
ugyanez jutott eszembe

több mint 2 éve

több mint 2 éve

gabokocka
Euró 406,5
USD 395 (!)

Fel kell készülni. Az árstop jó. Ne az emberek fizessék meg.

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 724 — The only discipline that lasts, is self discipline
gabokocka
Gyurma Pappa
Tizenkét évig harcoltak Brüsszel, a rezsi emelkedés, a migránsok, az endzsiók, a komcsik, a covid meg mindenki más ellen IS. Hosszú volt, szép volt, értsük meg a lelkét, hogy most már csak egy kis békére vágyik.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 321 — Egyéb témák lakó

gabokocka

több mint 2 éve

gabokocka
Nem idióta valószínűleg, csak egy elvtelen, megalkuvó, törtető szarházi, aki akkor is a főnökség mantráit szajkózza ha pontosan tudja, hogy bélsár jön ki a penthouse ánuszán.
Pont illik a Varga J, Novák, Gulyás féle vonalba

több mint 2 éve

több mint 2 éve
 telex.hu/velemeny/2022/07/05/rakpartvita-parttalan-vagy-rakparttalan

Hát igen valami ilyesmit kéne végiggondolni mielőtt a proli csürhe elé vetnénk az egészet, hogy az autós nem autós vonalon egymást köpködjék.

Beszari volt Tarlós is és KariGeri sem jobb, hogy nem mernek a témához hozzányúlni és mondjuk visszavonni az összes parkolójegyet és piaci alapúra árazni.

Megfő, ellepi a szemét vagy megfullad az egész város csak azért, mert hitvány erdekemberek ülnek vezetői pozíciókban hosszú évtizedek óta....
FLZOLI
Amugy a lanchid felujitasa miatt jelenleg is le van zarva a rakpart egy resze a budai oldalon. Nem lattam a teljesen osszeomlo Budapestet.

több mint 2 éve
 telex.hu/velemeny/2022/07/05/rakpartvita-parttalan-vagy-rakparttalan

Hát igen valami ilyesmit kéne végiggondolni mielőtt a proli csürhe elé vetnénk az egészet, hogy az autós nem autós vonalon egymást köpködjék.

Beszari volt Tarlós is és KariGeri sem jobb, hogy nem mernek a témához hozzányúlni és mondjuk visszavonni az összes parkolójegyet és piaci alapúra árazni.

Megfő, ellepi a szemét vagy megfullad az egész város csak azért, mert hitvány erdekemberek ülnek vezetői pozíciókban hosszú évtizedek óta....