Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Nyilván az, vagyis az kéne legyen, de ha bárki felhozza, hogy “és mi van a nőkkel?”, akkor lehet azzal takarózni, hogy “de hát mi neveztük ki az első női köztársasági elnököt”….Diversity letudva Katikával, mindent üt vele ilyen témàban Viktor, mint a piros hetessel…Mondjuk ő elvileg független a kormánytól. Fülbevaló ide vagy oda.
StormST
zinedine5

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Diversity letudva Katikával, mindent üt vele ilyen témàban Viktor, mint a piros hetessel…Mondjuk ő elvileg független a kormánytól. Fülbevaló ide vagy oda.
StormST
több mint 2 éve
13 ev NER utan olyan nagy keres lenne? legalabb jot mulathatnank. mostanaban, mindent annyira komolyan veszunk, legalabb ebben lehetne picit vidam hangulat.Vannak perverzióid. 😊)azert milyen szep, hogy most mar meg sem probalkoznak 'diversity hire' szemellyel. pedig Czunyinet elneztem volna a pozicioban.1. Tenyleges hatalommal nem jar a poszt, nem is tunt ugy, hogy ertene hozzaNyilván nem nagy élmény pofozózsáknak lenni 24/7, bár ismerek olyan, aki szereti.De, Vargarol. Szerintem orul, hogy vege a miniszteri megbizatasanak. (nincs semmi infom, maganvelemenyem)gondolom nem Varga Jucusról beszélsz, mert akkor a videót elkérhetted volna tőle 😊Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST
undisputedly
NB2
undisputedly
Gyurma Pappa
2. Tamadnak itthon, tamadnak az EU-bol
3. Mennyivel kenyelmesebb neki a szakmai es maganeleti botranyok elol kimenekulni egy multi-kulti nyugati varosba ahol vegre nem les ra az ellenzek, raadasul egyedulallo is lett, kis kornyezetvaltozas
Nyilvan tier 2 csinovnyikbol jo lehet beulni egy tier 1 poziba, de azert nem tul kellemes az a szek. Foleg akkor, ha kifejezetten diversity hire vagy es nem is ertesz hozza.
undisputedly
csebi
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Diversity letudva Katikával, mindent üt vele ilyen témàban Viktor, mint a piros hetessel…azert milyen szep, hogy most mar meg sem probalkoznak 'diversity hire' szemellyel. pedig Czunyinet elneztem volna a pozicioban.1. Tenyleges hatalommal nem jar a poszt, nem is tunt ugy, hogy ertene hozzaNyilván nem nagy élmény pofozózsáknak lenni 24/7, bár ismerek olyan, aki szereti.De, Vargarol. Szerintem orul, hogy vege a miniszteri megbizatasanak. (nincs semmi infom, maganvelemenyem)gondolom nem Varga Jucusról beszélsz, mert akkor a videót elkérhetted volna tőle 😊Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST
undisputedly
NB2
undisputedly
Gyurma Pappa
3. Mennyivel kenyelmesebb neki a szakmai es maganeleti botranyok elol kimenekulni egy multi-kulti nyugati varosba ahol vegre nem les ra az ellenzek, raadasul egyedulallo is lett, kis kornyezetvaltozas
Nyilvan tier 2 csinovnyikbol jo lehet beulni egy tier 1 poziba, de azert nem tul kellemes az a szek. Foleg akkor, ha kifejezetten diversity hire vagy es nem is ertesz hozza.
undisputedly
csebi

több mint 2 éve
azert milyen szep, hogy most mar meg sem probalkoznak 'diversity hire' szemellyel. pedig Czunyinet elneztem volna a pozicioban.mert az előző feladatait kiválóan elvégezte... bár kimenthették volna a KE3-as kerületből, ott éppen most kezd halott politikussá válni
csebi
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Vannak perverzióid. 😊)azert milyen szep, hogy most mar meg sem probalkoznak 'diversity hire' szemellyel. pedig Czunyinet elneztem volna a pozicioban.1. Tenyleges hatalommal nem jar a poszt, nem is tunt ugy, hogy ertene hozzaNyilván nem nagy élmény pofozózsáknak lenni 24/7, bár ismerek olyan, aki szereti.De, Vargarol. Szerintem orul, hogy vege a miniszteri megbizatasanak. (nincs semmi infom, maganvelemenyem)gondolom nem Varga Jucusról beszélsz, mert akkor a videót elkérhetted volna tőle 😊Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST
undisputedly
NB2
undisputedly
Gyurma Pappa
undisputedly
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
azert milyen szep, hogy most mar meg sem probalkoznak 'diversity hire' szemellyel. pedig Czunyinet elneztem volna a pozicioban.1. Tenyleges hatalommal nem jar a poszt, nem is tunt ugy, hogy ertene hozzaNyilván nem nagy élmény pofozózsáknak lenni 24/7, bár ismerek olyan, aki szereti.De, Vargarol. Szerintem orul, hogy vege a miniszteri megbizatasanak. (nincs semmi infom, maganvelemenyem)gondolom nem Varga Jucusról beszélsz, mert akkor a videót elkérhetted volna tőle 😊Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST
undisputedly
NB2
undisputedly
Gyurma Pappa
undisputedly
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
1. Tenyleges hatalommal nem jar a poszt, nem is tunt ugy, hogy ertene hozzaNyilván nem nagy élmény pofozózsáknak lenni 24/7, bár ismerek olyan, aki szereti.De, Vargarol. Szerintem orul, hogy vege a miniszteri megbizatasanak. (nincs semmi infom, maganvelemenyem)gondolom nem Varga Jucusról beszélsz, mert akkor a videót elkérhetted volna tőle 😊Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST
undisputedly
NB2
undisputedly
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Nyilván nem nagy élmény pofozózsáknak lenni 24/7, bár ismerek olyan, aki szereti.De, Vargarol. Szerintem orul, hogy vege a miniszteri megbizatasanak. (nincs semmi infom, maganvelemenyem)gondolom nem Varga Jucusról beszélsz, mert akkor a videót elkérhetted volna tőle 😊Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST
undisputedly
NB2
undisputedly

több mint 2 éve
van egy érzésem, hogy Jucus be lesz idézve tanunak. Orbán meg nem engedheti meg, hogy hivatalban lévő minisztert kapjanak szét a kollegák.
több mint 2 éve
De, Vargarol. Szerintem orul, hogy vege a miniszteri megbizatasanak. (nincs semmi infom, maganvelemenyem)gondolom nem Varga Jucusról beszélsz, mert akkor a videót elkérhetted volna tőle 😊Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST
undisputedly
NB2
több mint 2 éve
gondolom nem Varga Jucusról beszélsz, mert akkor a videót elkérhetted volna tőle 😊Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST
undisputedly
több mint 2 éve
Nemreg futottam bele, csodalkoztam is miert olyan mosolygos es boldog. Ezert.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi
StormST
több mint 2 éve
na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.Túl magas is volt már a nők aránya a kormányban, gyorsan jött is Tuzson a helyére…
csebi

több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=42v96jY9R20"a youtube kommentszekció gazdasági elemzői" hát ez kurvajó volt 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
lemondo minisztereknek mindig van vmi mas, fontosabb feladat inkabb.na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.na végre szépen belebukott a tárcáját érintő vesztegetéses ügybe.
csebi
| Ja nem |
gamerkr
több mint 2 éve
na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.na végre szépen belebukott a tárcáját érintő vesztegetéses ügybe.
csebi
| Ja nem |
több mint 2 éve
na akkor Varga Judit lemond julius 31-i datummal.
több mint 2 éve
ez a kínai kapacitás. ez amúgy hihető is, Kína kurva nagy ország, csapágyasra hajtott ipari termeléssel.24 ezer vasúti szerelvény? azt úgy hogy?á, semmi. itt sokkal jobb állapotú a pályarendszer, mint Amerikába', tutira nem lenne semmi baleset.Mótvá?mi baj lehetne ebbol is?
"A kiszivárgott iratok szerint az „Európa – Kína Vegyianyag Kereskedelem és Duális HUB Rendszer” néven futó projekt lényege az, hogy Kínában és Európában is kialakítanak egy központot a vegyianyag-kereskedelemre, és ezeket vasúton kötnék össze. Az európai központ Magyarországon lenne, majd innen osztanák el a vegyianyagokat a kontinens más célállomásai felé. A tervek szerint itthon két helyszín jöhet szóba központként, az ország keleti határán fekvő Záhony vasúti átrakodóhely és egy Budapesten már régóta működő, BILK terminál néven ismert logisztikai létesítmény.
A Direkt36 bejárta a tervezett budapesti vegyianyag-elosztó helyszínét, amelynek vasúti vágányai néhol mindössze pár tíz méterre futnak Soroksár kertvárosának lakóépületeitől. Az iratokban szereplő hivatkozás szerint Kína a vegyianyag-termeléséből akár évi kétmillió úgynevezett egységkonténernyi szállítmányt tudna 24 ezer vasúti szerelvénnyel Európába küldeni – ez sokszorosa lenne a BILK jelenlegi kapacitásának és forgalmának."
telex.hu/direkt36/2023/06/27/kinai-vegyianyagok-eloszto-kozpontjava-valna-magyarorszag-rogan-es-kore-tunik-fel-a-projekt-mogott?fbclid=IwAR15czsQxkBqzT1zTC9ThCXjM2mtZmlW_s6e2p-KovbitQqOWtYbWPl25M4
Zsellértelkes Vrij
csebi
slowmotion
Mikey
nyilván a szűk keresztmetszet az európai vonalhálózat, azért az évi 24e szerelvény az húszpercenként egy, kötve hiszem, hogy ezt bírná bármelyik környékbeli ország vonalhálózta, szóval hozzánk ennyi eleve el sem jutna.
de azért megkérdezném a pógármestert, hogy mégis mit szól ehhez?
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/06/28/varga-judit-igazsagugyi-miniszter-lemond/aztan jon egy Korm. rendelet, hogy a kinai beruhazasok iranti nagy versenyre tekintettel elrendelt veszhelyzet alapjan vederdo melle, kozepebe is lehet bmien gyarat telepiteni. ha kell ugyis megtalaljak a modjat a NER.
Ez egész rafkós ötlet Karigeriéktől: telex.hu/belfold/2023/06/27/karacsony-gergely-kinai-vegyi-anyagok-elosztokozpontja-budapest-soroksar
empty taxi
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/06/28/varga-judit-igazsagugyi-miniszter-lemond/Komámasszony, hol az olló?
empty taxi
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/06/28/varga-judit-igazsagugyi-miniszter-lemond/Ez egész rafkós ötlet Karigeriéktől: telex.hu/belfold/2023/06/27/karacsony-gergely-kinai-vegyi-anyagok-elosztokozpontja-budapest-soroksar
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
24 ezer vasúti szerelvény? azt úgy hogy?á, semmi. itt sokkal jobb állapotú a pályarendszer, mint Amerikába', tutira nem lenne semmi baleset.Mótvá?mi baj lehetne ebbol is?
"A kiszivárgott iratok szerint az „Európa – Kína Vegyianyag Kereskedelem és Duális HUB Rendszer” néven futó projekt lényege az, hogy Kínában és Európában is kialakítanak egy központot a vegyianyag-kereskedelemre, és ezeket vasúton kötnék össze. Az európai központ Magyarországon lenne, majd innen osztanák el a vegyianyagokat a kontinens más célállomásai felé. A tervek szerint itthon két helyszín jöhet szóba központként, az ország keleti határán fekvő Záhony vasúti átrakodóhely és egy Budapesten már régóta működő, BILK terminál néven ismert logisztikai létesítmény.
A Direkt36 bejárta a tervezett budapesti vegyianyag-elosztó helyszínét, amelynek vasúti vágányai néhol mindössze pár tíz méterre futnak Soroksár kertvárosának lakóépületeitől. Az iratokban szereplő hivatkozás szerint Kína a vegyianyag-termeléséből akár évi kétmillió úgynevezett egységkonténernyi szállítmányt tudna 24 ezer vasúti szerelvénnyel Európába küldeni – ez sokszorosa lenne a BILK jelenlegi kapacitásának és forgalmának."
telex.hu/direkt36/2023/06/27/kinai-vegyianyagok-eloszto-kozpontjava-valna-magyarorszag-rogan-es-kore-tunik-fel-a-projekt-mogott?fbclid=IwAR15czsQxkBqzT1zTC9ThCXjM2mtZmlW_s6e2p-KovbitQqOWtYbWPl25M4
Zsellértelkes Vrij
csebi
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Hova gondolsz, te fogsz dolgozni, ők lesznek a vezetők meg a hajcsárok, te csak sokadrendű csicska leszel.Szerintem ott vannak saját tulajdonú gyárak az országokban....pl Vietnám vagy Thaiföld. Nekünk jut a kínaiaknak való bedolgozás. De érdekes világ lesz, ha kínai gyárakban ázsiai vendégmunkások dolgoznak majd. Egyedi és félelmetes...Pár éve így tűnt, hogy mi vagyunk Németország Mexikója…mos már nincs messze, hogy Kína Mexikója legyünk, ami nagyon, de nagyon gáz lesz.Kína Mexikója nem Délkelet-Ázsia?
Klaci79
Kampman
Klaci79
több mint 2 éve
Szerintem ott vannak saját tulajdonú gyárak az országokban....pl Vietnám vagy Thaiföld. Nekünk jut a kínaiaknak való bedolgozás. De érdekes világ lesz, ha kínai gyárakban ázsiai vendégmunkások dolgoznak majd. Egyedi és félelmetes...Pár éve így tűnt, hogy mi vagyunk Németország Mexikója…mos már nincs messze, hogy Kína Mexikója legyünk, ami nagyon, de nagyon gáz lesz.Kína Mexikója nem Délkelet-Ázsia?
Klaci79
Kampman