NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 983
61
22:00 FIRST RESPONDER BOWL, North Texas vs Texas State - ARENA4
Politika
46 feliratkozó
több mint 2 éve
Tarsi
1 264
Dehogy adja meg a magyaroknak amire szükségük van. Csak felépített egy képet, hogy azt a keveset amilyük van is neki köszönhetik és ha nem rá szavaznak akkor még azt is elveszik tőlük. Mikor ki, hol a migránsok, hol brüsszel, hol a háború... Semmi másról nem szól a politikája mint kreálni egy ellenségképet akit lehet hibáztatni mindenért ami szar az országban (ami miatt nem arra ott a Gyurcsány), majd ezzel a kitalált ellenségképpel addig riogatni az embereket amíg meg nem jelenik Sir Orbán Viktor a fényes páncéljában és meg nem védi a magyarokat mindentől és mindenkitől.Ebben egyetértek Sobrival az a populista politika amit tol a Fidesz pont arról szól,hogy megadja azt amire a magyarnak szüksége van és ez a hugymeleg pocsolya,de nincs igény társadalom szinten arra,hogy felzárkózzunk mondjuk Nyugathoz, vagy nincs igény az euróra, vagy a európai szintű minimálbérhez, mert ha lenne, akkor nem lenne Fidesz és nem lenne OV a lerégebb óta regnáló vezetője az országnak. De mi magyarok egy identitást vesztett nép vagyunk a második világháború óta,akire rárakódott a kommunizmus rossz tulajdonságai és egyszer se volt egy szembenézés és szembenállás a múlttal,amiből tanulva épülhetnénk. Ezt oldalakig tudnám folytatni,de a lényeg,hogy azt kapjuk amit az össznép kíván és érdemel.De itthon így lehet, ezzel lehet.Ezt értem és ebben nagyszerű is.Választást nyerni a feladata és nem országot építeni.Ez vitathatatlan, hogy érti hogy kell manipulálni a saját javára/népszerűség szempontjából. De nem lenne jobb egy olyan vezető, amelyik nem nyerni akar, hanem építeni az országot, a jövőt? Főleg, ha ekkora támogatottsága is van mellé? Konkrétan mindegy lenne már, hogy mit mond a népének, azok iszik minden szavát. Lehetne ezt a projektet úgy is vinni (talán), hogy a nép is fejlődik, a jövője is fényesebb lenne minden téren és a kormányzása is megmarad.Azt hittem a "rosszabbul élünk, mint négy éve" besült kampány után, hogy a negatív üzenetek hosszabb távon nem tudnak működni, de ezeknek végképp nem maradt más mondanivalójuk, mint hogy az idióta fletóval még rosszabb lenne...Ja ja.
Micsoda egy politikai géniusz az orbán, nem semmi!
főajtónálló r.baggio
A zsinórban négy kétharmad is csak a hülyék mázlija. Végülis bárki megcsinálja, itthon is, külföldön is könnyedén.
Őszentsége Sobri Jóska
Ehelyett megy az EU elleni hangolás, és konkrétan tényleg ellenségként kezelik a nyugatot ezek a világtalan, az országot, de még a megyét sem soha el nem hagyó népek.
topin
Ezt pedig hozza folyamatosan.
kittli
De miért nem lehet úgy nyerni választást, hogy előre megyünk és nem hátra?
Egy ennyire karizmatikus ember simán lehetne a nagy reformer (jó értelemben) a 2.honalapító, vagy a fene tudja mi. De nem, inkább a szarban dagonyázni a jó, csak nyerjünk.
Mert azért a baltikumban is nyernek választást, aztán fényévekkel járnak előttünk mondjuk az észtek a jövőt tekintve.
topin
Lehetséges, ha Orbán Litvániaban születik, akkor ott ő lenne a nagy humanista népvezér, aki a világ top3 országába lavírozta a litvánok életszinvonalát. Mert ott arra lenne igény. Itt meg erre van, így itt ezzel tud nyerni.
Ott tévedsz, hogy azt hiszed, hogy Orbán bármit csinálna nyerne, és mekkora köcsög azért, amit csinál. De nem. Azért nyer, mert azt csinálja, amivel nyerni lehet. Ettől politikai géniusz, az emberi minősége meg nem szempont. Legalábbis nekem. Ahogy elismerem Ray Lewis, Benzema, vagy Djokovic sportolói nagyságát, még ha emberként megosztó személyiségek, engem a sportpályán kívüli életük nem érdekel a sportolói nagyságuk, teljesítményük megítélése szempontjából.
Őszentsége Sobri Jóska
Chef a'la Laci pecsenyés
Nem azért szavaznak rá mert most nekik milyen jó, mindent megadott a Viki amit szeretnének, hanem mert elhitetik velük, hogy csak ő védheti meg őket, hogy még ennyijük sem legyen.
több mint 2 éve
Az Orban-rendszernek nem erdeke kilepni az EU-bol, hiszen onnet jona penz, amit eltesznek, nem csak a haverok, de a NER-haszonelvezok. Ne felejtsuk, azert ilyen szilard es eros beagyazottsagu a rendszer, mert a tarsadalom cirka 5-10-15%-a, az "elit" nagyon jol profital. Minden fideszes vezetesu varosban a gazdasagi elet nagyobb eroterei is felsorakoztak. Csak tegnap olvastam, hogy a veszpremi EKF projektbol a fideszes korok tobbszaz milliot dobaltak ki maguknak. Es ez rendszerszintu, viszont ez a penz az EU-tol jon.Tessék:www.facebook.com/1377199592525302/posts/pfbid023375785UpvVMz5Hpfup3dreQbGUVJ8yzF8Nab9hxGZbSqeuJqxj2g9eD1pNUG2fl/?d=nAz utolso bekezdes az aranyos, ahol szazalekosan le van bontva az arany.
Milyen HUXIT?
Gyurma Pappa
Azt nezve mar nem annyira egyertelmu az a tobbseg.
Sot, inkabb remiszto mennyire fogalmatlanok az emberek azzal kapcsolatban h miert jo nekunk az EU.
Hat mit adtak nekunk a romaiak?!?
Lúdas Solymi
(segítek: 64% akkor is maradásra szavazna, ha OV nem)
Engedjük el a HUXIT kérdést, nyugodt szívvel.
Gyurma Pappa
Ha kilepnenk, nem tudna etetni Orban a holdudvart, meg is roppanna a rendszer. Persze kiszoritana minden kulfoldi multit cserebe es jonne a CBA szintu magyar multi a helyere, de ennek emg politikai kovetkezmenyei lennenek.
Az egyetlen valos esely a kilepesre, ha az EU szankciok stb azzal fenyegetnek, hogy OV-ek bukjak a hatalmat. Akkor mar megeri inkabb kilepni.
Btw., csodallak titekeket, hogy minden nap foglalkoztok a magyar politikaval. Mental higienes szempontbol szerint nem egeszeges. Foleg, hogy Az orban-rendszerben nincs pluralizmus, gyakorlatilag egypartrendszer van ami a gondoskodo allamra vagyakozo magyar nepleleknek teljesen okes. Minden, az ellenzekre szant gondolatotok es idotok feleseges. Hosszu evekig nem lesz itt komoly ellenzek, ha globalpolitika nem valtoztat ezen, de akkor meg kilepunk mindenhonnet es mar semmilyen nyugati standardnak nem kell megfelelni.
több mint 2 éve
Tessék:www.facebook.com/1377199592525302/posts/pfbid023375785UpvVMz5Hpfup3dreQbGUVJ8yzF8Nab9hxGZbSqeuJqxj2g9eD1pNUG2fl/?d=nAz utolso bekezdes az aranyos, ahol szazalekosan le van bontva az arany.
Milyen HUXIT?
Gyurma Pappa
Sot, inkabb remiszto mennyire fogalmatlanok az emberek azzal kapcsolatban h miert jo nekunk az EU.
Lúdas Solymi
(segítek: 64% akkor is maradásra szavazna, ha OV nem)
Engedjük el a HUXIT kérdést, nyugodt szívvel.
több mint 2 éve
telex.hu/gazdasag/2022/06/29/a-magyar-gazdasag-es-a-kulonadok-inkabb-brit-gyarmatositok-legyunk-ne-spanyolok
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20220629_Belugyminiszterium_tanarok_fizetes_tanorak_pedagogusokKuss a neved jobbágy, irány vissza többet dolgozni, kevesebbért.
Nah jó, van egy második opció is: kiléphetsz, ha akarsz.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
(Az egész postot egyébként nem is "miattatok" írtam, hanem éppenséggel az ellenzékiek miatt. Mert nekem van erre egy magyarázatom. Azt gondolom, hogy az említett különbség alapvetően két ok miatt van:en tobbszor leirtam mar.
peterk2005 udvari bolond
az en ertekrendemet meg csak kozelitoleg sem kepviseli senki Magyarorszagon. talan emiatt is lettem nihilista. lenyegeben kiabrandult LMPs (milyen jo, hogy ilyen van mig kiabrandult fideszes nincsn) vagyok, de talan tobbet akartam belejuk latni, mint ami volt bennuk ertekrendileg, politikailag is.
nyilvan ha arrol volt szo leszavaztam 2018ban Timeara (ott vissza is lepett az LMPs), de listan lmpztem. iden meg tudod.
emellett az elmult 12-16 ev boven elvegezte a munkat bennem, hogy lenyegeben nihilista lettem a hazai politikaval, es minden szar.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
444.hu/2022/06/28/ujhelyi-istvan-visszalep-megsem-indul-az-mszp-elnoksegertegy Nemeny Andras erted. meg a vegen Hende elindul ellene es megveri ezen a valasztason is ...
RIP Mszp
Kegyelmes Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 089
www.facebook.com/1377199592525302/posts/pfbid023375785UpvVMz5Hpfup3dreQbGUVJ8yzF8Nab9hxGZbSqeuJqxj2g9eD1pNUG2fl/?d=nAz utolso bekezdes az aranyos, ahol szazalekosan le van bontva az arany.
Milyen HUXIT?
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
topin
2 028
Ertettem a tenyallitast es egyet is ertek vele.De, jó lenne, nyilván. Vagyis sokaknak biztos jobb lenne. De ez momentán fikció.Ez vitathatatlan, hogy érti hogy kell manipulálni a saját javára/népszerűség szempontjából. De nem lenne jobb egy olyan vezető, amelyik nem nyerni akar, hanem építeni az országot, a jövőt? Főleg, ha ekkora támogatottsága is van mellé? Konkrétan mindegy lenne már, hogy mit mond a népének, azok iszik minden szavát. Lehetne ezt a projektet úgy is vinni (talán), hogy a nép is fejlődik, a jövője is fényesebb lenne minden téren és a kormányzása is megmarad.Azt hittem a "rosszabbul élünk, mint négy éve" besült kampány után, hogy a negatív üzenetek hosszabb távon nem tudnak működni, de ezeknek végképp nem maradt más mondanivalójuk, mint hogy az idióta fletóval még rosszabb lenne...Ja ja.
főajtónálló r.baggio
A zsinórban négy kétharmad is csak a hülyék mázlija. Végülis bárki megcsinálja, itthon is, külföldön is könnyedén.
Őszentsége Sobri Jóska
Ehelyett megy az EU elleni hangolás, és konkrétan tényleg ellenségként kezelik a nyugatot ezek a világtalan, az országot, de még a megyét sem soha el nem hagyó népek.
topin
Az, hogy politikai géniusz, az meg egy valódi állítás.
Amit vitatni kissé értelmetlen a 4 db 2/3 tükrében.
Erre próbáltam rávilágítani.
Őszentsége Sobri Jóska
Amit nem akarok elfogadni az az, hogy a magyar nepet ne lehetne masfele terelni (direkt ezt a szot hasznalom).
Ertem hogy ezzel nyer, mashol meg massal nyerne, mert egy zseni ebben, de miert szukseges hatalmon maradni az elvek helyett? En ezt nem ertem. Azzal amit o kepvisel a terelendok szemeben, tudataban, mar szepen lassan formalhatna a gondolkodasmodot is egy jobb iranyba. Ez a mindenki minket baszogat, tamad, ezert utaljunk mindenkit attitud helyett, johetne egy lassabb megvilagosodas is.
Johetnenek a nagy szavak abban az iranyba is, ugyanugy tolhatna ezt plakat, tv, media, celebek. Siman atmenne az agymosas egy akkora retegnek, amelyikkel ugyanugy valasztast nyer, csak azert, mert o OV, aki jobb orszagot akar. A legacy is jobban nezne ki, europa szerte tisztelnek a nevet evtizedek mulva is.
Tudom, hogy ez naiv kerdes, de en hiszem, hogy kepes lenne ra ilyen karizmaval es tamogatassal. Csak ehhez nem a hatalmat kellene vagyni, hanem valoban hinni valami ennel magasztosabb dologban.
Nalam a vezetes nem hatalmi kerdes. Persze valahogy meg kell szerezni, oda kell kerulni, ki kell erdemelni. Viszont ha mar vezeto valaki, akkor vezessen, ne egyeni erdeket nezzen. Ne legyen palfordulas csupan amiatt, mert ezt a poziciot elvesztheti.
Ez igy nem egy felelos cegvezeto attitud, hanem egy MLM ugynok szint. Es ezzel a bazari varazslattal van a bajom, ami nalunk sajnos eleg az egyeni sikerhez, de kozben egy orszag veszik oda a jovojevel egyutt. Nalam ez az, ami nem ferne ra az arcomra. Es kozben mosolyogva, nyajasan viszem oket a szakadek fele, csak en maradhassak ott a poziban..
Zseni, csak haszna nincsen azoknak, akik megvalasztjak. Magyarul at van baszva mindenki. Innentol meg akkor ez egy csalo vagy geniusz?
több mint 2 éve
telex.hu/kulfold/2022/06/28/orban-megerkezett-a-nato-csucsra-a-gyors-fegyverszunet-es-a-beketargyalasok-mellett-fog-ervelniEz a kedvencem.
Én szeretném hogy az euro forint árfolyam menjen vissza 300 alá.
Hogy hogy arról nem nyilatkozok.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Be kell szantani az egeszet.444.hu/2022/06/28/ujhelyi-istvan-visszalep-megsem-indul-az-mszp-elnoksegertEbben kicsit több van:
RIP Mszp
Kegyelmes Amadeus
24.hu/belfold/2022/06/28/ujhelyi-istvan-mszp-elnokvalasztas/
nagylaza, főpohárnok
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
andree
1 742
Amikor megkérdezik miért utasítom el állandóan az előléptetéseket a vasiparban, azt szoktam válaszolni, hogy "Vakok között félszeműt, csak nappal érdemes játszani." Valahogy ez jut eszembe, amikor az ellenzékről szóló híreket olvasom. Szegény Jámbornak se adok két ciklusnál többet.444.hu/2022/06/28/ujhelyi-istvan-visszalep-megsem-indul-az-mszp-elnoksegertEbben kicsit több van:
RIP Mszp
Kegyelmes Amadeus
nagylaza, főpohárnok
A másik mondásom, hogy az építőipar olyan mint egy valóságshow, ahol összezárnak egy csomó értelmi fogyatékost, és különböző feladatokat adnak nekik. Aztán lehet sírni, nevetni, csodálkozni, hogyan próbálják azokat megoldani. Ez pedig az Olga-Peti-András Orbán elleni parlamenti attakjára rímel kellemetlenül pontosan.
több mint 2 éve
444.hu/2022/06/28/ujhelyi-istvan-visszalep-megsem-indul-az-mszp-elnoksegertEbben kicsit több van:
RIP Mszp
Kegyelmes Amadeus
több mint 2 éve
444.hu/2022/06/28/ujhelyi-istvan-visszalep-megsem-indul-az-mszp-elnoksegertVégképp mèltóak lesznek a "nevükre" "maszop" 🤪
RIP Mszp
Kegyelmes Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 019
444.hu/2022/06/28/ujhelyi-istvan-visszalep-megsem-indul-az-mszp-elnoksegertRIP Mszp
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Persze biztosan vannak sokan olyanok, akik így gondolkodnak. De a legjobb racionális gondolkodásuk alapján döntenek és úgy gondolom,hogy ha lenne egy jól felépített, hiteles és közérthető alternatíva( amit megtámogat egy jelenlegi rendszerből történő kiábrándultság, ami jelenleg nincs meg.) akkor alakulhatna ez máshogy szerintem.Ebben egyetértek Sobrival az a populista politika amit tol a Fidesz pont arról szól,hogy megadja azt amire a magyarnak szüksége van és ez a hugymeleg pocsolya,de nincs igény társadalom szinten arra,hogy felzárkózzunk mondjuk Nyugathoz, vagy nincs igény az euróra, vagy a európai szintű minimálbérhez, mert ha lenne, akkor nem lenne Fidesz és nem lenne OV a lerégebb óta regnáló vezetője az országnak. De mi magyarok egy identitást vesztett nép vagyunk a második világháború óta,akire rárakódott a kommunizmus rossz tulajdonságai és egyszer se volt egy szembenézés és szembenállás a múlttal,amiből tanulva épülhetnénk. Ezt oldalakig tudnám folytatni,de a lényeg,hogy azt kapjuk amit az össznép kíván és érdemel.Szerintem (még?) sokan szavaznak olyanok is Orbánra, akik szeretnének felzárkózni, szeretnének többet, nem akarnak húgylangyot. És az a valóságburok amiben ők léteznek azt üzeni nekik, hogy ezt nem más, mint Orbán hozza el majd nekik. Csak még picit várni kell meg ilyesmi.
Chef a'la Laci pecsenyés
(Az identitáskeresésünk meg szerintem régebbre nyúló. Trianon óta nem tudtunk magunkkal kiegyezni, hogy mi merre, mi miért volt jó vagy rossz. És ebből következően - is - esetlenül keresgéljük azt is, hogy most hogyan lehetne inkább jó, mint rossz.)
peterk2005 udvari bolond
Identitáskeresés pedig messzebbre is visszavezethető akár, de Trianont követően szerintem az,hogy feltudott egy ilyen törésből állni az ország,már az is maga egy identitás,revízióért való tényleges törekvés, ferzárkózásért küzdő ténylegesen kiemelkedő alakok. A második világháborút követően nem volt olyan szintű társadalmi törés és szembenézés a bűnökkel,rossz társadalmi hozzáállással vagy vezetőkkel és erre rájött egy sematizáló,nem jó tulajdonságokat ösztönző kommunizmus ami a szikráját is kiölte ennek.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 2 éve
Ebben egyetértek Sobrival az a populista politika amit tol a Fidesz pont arról szól,hogy megadja azt amire a magyarnak szüksége van és ez a hugymeleg pocsolya,de nincs igény társadalom szinten arra,hogy felzárkózzunk mondjuk Nyugathoz, vagy nincs igény az euróra, vagy a európai szintű minimálbérhez, mert ha lenne, akkor nem lenne Fidesz és nem lenne OV a lerégebb óta regnáló vezetője az országnak. De mi magyarok egy identitást vesztett nép vagyunk a második világháború óta,akire rárakódott a kommunizmus rossz tulajdonságai és egyszer se volt egy szembenézés és szembenállás a múlttal,amiből tanulva épülhetnénk. Ezt oldalakig tudnám folytatni,de a lényeg,hogy azt kapjuk amit az össznép kíván és érdemel.Szerintem (még?) sokan szavaznak olyanok is Orbánra, akik szeretnének felzárkózni, szeretnének többet, nem akarnak húgylangyot. És az a valóságburok amiben ők léteznek azt üzeni nekik, hogy ezt nem más, mint Orbán hozza el majd nekik. Csak még picit várni kell meg ilyesmi.
Chef a'la Laci pecsenyés
(Az identitáskeresésünk meg szerintem régebbre nyúló. Trianon óta nem tudtunk magunkkal kiegyezni, hogy mi merre, mi miért volt jó vagy rossz. És ebből következően - is - esetlenül keresgéljük azt is, hogy most hogyan lehetne inkább jó, mint rossz.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Mert Orbán politikusnak jó, államférfinek nem. Az állást el tudja nyerni/meg tudja őrizni, a céget viszont nem tudja vagy nem is akarja nyerő pályára tenni. Az utóbbi 2-3 választáson ehhez van egy ordasnagy hátszele is, úgyhogy nyerni ellene csak még jobb politikus tudna, az meg nincs. (Szvsz nem is lesz. Nem szokik lenni.)Ezt értem és ebben nagyszerű is. De miért nem lehet úgy nyerni választást, hogy előre megyünk és nem hátra?Egy ennyire karizmatikus ember simán lehetne a nagy reformer (jó értelemben) a 2.honalapító, vagy a fene tudja mi. De nem, inkább a szarban dagonyázni a jó, csak nyerjünk. Mert azért a baltikumban is nyernek választást, aztán fényévekkel járnak előttünk mondjuk az észtek a jövőt tekintve.Választást nyerni a feladata és nem országot építeni.Ez vitathatatlan, hogy érti hogy kell manipulálni a saját javára/népszerűség szempontjából. De nem lenne jobb egy olyan vezető, amelyik nem nyerni akar, hanem építeni az országot, a jövőt? Főleg, ha ekkora támogatottsága is van mellé? Konkrétan mindegy lenne már, hogy mit mond a népének, azok iszik minden szavát. Lehetne ezt a projektet úgy is vinni (talán), hogy a nép is fejlődik, a jövője is fényesebb lenne minden téren és a kormányzása is megmarad.Azt hittem a "rosszabbul élünk, mint négy éve" besült kampány után, hogy a negatív üzenetek hosszabb távon nem tudnak működni, de ezeknek végképp nem maradt más mondanivalójuk, mint hogy az idióta fletóval még rosszabb lenne...Ja ja.
főajtónálló r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
topin
kittli
topin
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Ebben egyetértek Sobrival az a populista politika amit tol a Fidesz pont arról szól,hogy megadja azt amire a magyarnak szüksége van és ez a hugymeleg pocsolya,de nincs igény társadalom szinten arra,hogy felzárkózzunk mondjuk Nyugathoz, vagy nincs igény az euróra, vagy a európai szintű minimálbérhez, mert ha lenne, akkor nem lenne Fidesz és nem lenne OV a lerégebb óta regnáló vezetője az országnak. De mi magyarok egy identitást vesztett nép vagyunk a második világháború óta,akire rárakódott a kommunizmus rossz tulajdonságai és egyszer se volt egy szembenézés és szembenállás a múlttal,amiből tanulva épülhetnénk. Ezt oldalakig tudnám folytatni,de a lényeg,hogy azt kapjuk amit az össznép kíván és érdemel.De itthon így lehet, ezzel lehet.Ezt értem és ebben nagyszerű is.Választást nyerni a feladata és nem országot építeni.Ez vitathatatlan, hogy érti hogy kell manipulálni a saját javára/népszerűség szempontjából. De nem lenne jobb egy olyan vezető, amelyik nem nyerni akar, hanem építeni az országot, a jövőt? Főleg, ha ekkora támogatottsága is van mellé? Konkrétan mindegy lenne már, hogy mit mond a népének, azok iszik minden szavát. Lehetne ezt a projektet úgy is vinni (talán), hogy a nép is fejlődik, a jövője is fényesebb lenne minden téren és a kormányzása is megmarad.Azt hittem a "rosszabbul élünk, mint négy éve" besült kampány után, hogy a negatív üzenetek hosszabb távon nem tudnak működni, de ezeknek végképp nem maradt más mondanivalójuk, mint hogy az idióta fletóval még rosszabb lenne...Ja ja.
főajtónálló r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
topin
kittli
Egy ennyire karizmatikus ember simán lehetne a nagy reformer (jó értelemben) a 2.honalapító, vagy a fene tudja mi. De nem, inkább a szarban dagonyázni a jó, csak nyerjünk.
Mert azért a baltikumban is nyernek választást, aztán fényévekkel járnak előttünk mondjuk az észtek a jövőt tekintve.
topin
Lehetséges, ha Orbán Litvániaban születik, akkor ott ő lenne a nagy humanista népvezér, aki a világ top3 országába lavírozta a litvánok életszinvonalát. Mert ott arra lenne igény. Itt meg erre van, így itt ezzel tud nyerni.
Ott tévedsz, hogy azt hiszed, hogy Orbán bármit csinálna nyerne, és mekkora köcsög azért, amit csinál. De nem. Azért nyer, mert azt csinálja, amivel nyerni lehet. Ettől politikai géniusz, az emberi minősége meg nem szempont. Legalábbis nekem. Ahogy elismerem Ray Lewis, Benzema, vagy Djokovic sportolói nagyságát, még ha emberként megosztó személyiségek, engem a sportpályán kívüli életük nem érdekel a sportolói nagyságuk, teljesítményük megítélése szempontjából.
Őszentsége Sobri Jóska
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 2 éve
De itthon így lehet, ezzel lehet.Ezt értem és ebben nagyszerű is.Választást nyerni a feladata és nem országot építeni.Ez vitathatatlan, hogy érti hogy kell manipulálni a saját javára/népszerűség szempontjából. De nem lenne jobb egy olyan vezető, amelyik nem nyerni akar, hanem építeni az országot, a jövőt? Főleg, ha ekkora támogatottsága is van mellé? Konkrétan mindegy lenne már, hogy mit mond a népének, azok iszik minden szavát. Lehetne ezt a projektet úgy is vinni (talán), hogy a nép is fejlődik, a jövője is fényesebb lenne minden téren és a kormányzása is megmarad.Azt hittem a "rosszabbul élünk, mint négy éve" besült kampány után, hogy a negatív üzenetek hosszabb távon nem tudnak működni, de ezeknek végképp nem maradt más mondanivalójuk, mint hogy az idióta fletóval még rosszabb lenne...Ja ja.
főajtónálló r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
topin
kittli
topin
több mint 2 éve
De, jó lenne, nyilván. Vagyis sokaknak biztos jobb lenne. De ez momentán fikció.Ez vitathatatlan, hogy érti hogy kell manipulálni a saját javára/népszerűség szempontjából. De nem lenne jobb egy olyan vezető, amelyik nem nyerni akar, hanem építeni az országot, a jövőt? Főleg, ha ekkora támogatottsága is van mellé? Konkrétan mindegy lenne már, hogy mit mond a népének, azok iszik minden szavát. Lehetne ezt a projektet úgy is vinni (talán), hogy a nép is fejlődik, a jövője is fényesebb lenne minden téren és a kormányzása is megmarad.Azt hittem a "rosszabbul élünk, mint négy éve" besült kampány után, hogy a negatív üzenetek hosszabb távon nem tudnak működni, de ezeknek végképp nem maradt más mondanivalójuk, mint hogy az idióta fletóval még rosszabb lenne...Ja ja.
főajtónálló r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
topin
Az, hogy politikai géniusz, az meg egy valódi állítás.
Amit vitatni kissé értelmetlen a 4 db 2/3 tükrében.
Erre próbáltam rávilágítani.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 631
a lakossag 10% ment el szavazniindex.hu/belfold/2022/06/14/a-keszthelyi-idokozin-nincs-ellenzeki-polgarmester-jelolt/
több mint 2 éve
topin
2 028
Ezt értem és ebben nagyszerű is.Választást nyerni a feladata és nem országot építeni.Ez vitathatatlan, hogy érti hogy kell manipulálni a saját javára/népszerűség szempontjából. De nem lenne jobb egy olyan vezető, amelyik nem nyerni akar, hanem építeni az országot, a jövőt? Főleg, ha ekkora támogatottsága is van mellé? Konkrétan mindegy lenne már, hogy mit mond a népének, azok iszik minden szavát. Lehetne ezt a projektet úgy is vinni (talán), hogy a nép is fejlődik, a jövője is fényesebb lenne minden téren és a kormányzása is megmarad.Azt hittem a "rosszabbul élünk, mint négy éve" besült kampány után, hogy a negatív üzenetek hosszabb távon nem tudnak működni, de ezeknek végképp nem maradt más mondanivalójuk, mint hogy az idióta fletóval még rosszabb lenne...Ja ja.
főajtónálló r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
topin
kittli
több mint 2 éve
Választást nyerni a feladata és nem országot építeni.Ez vitathatatlan, hogy érti hogy kell manipulálni a saját javára/népszerűség szempontjából. De nem lenne jobb egy olyan vezető, amelyik nem nyerni akar, hanem építeni az országot, a jövőt? Főleg, ha ekkora támogatottsága is van mellé? Konkrétan mindegy lenne már, hogy mit mond a népének, azok iszik minden szavát. Lehetne ezt a projektet úgy is vinni (talán), hogy a nép is fejlődik, a jövője is fényesebb lenne minden téren és a kormányzása is megmarad.Azt hittem a "rosszabbul élünk, mint négy éve" besült kampány után, hogy a negatív üzenetek hosszabb távon nem tudnak működni, de ezeknek végképp nem maradt más mondanivalójuk, mint hogy az idióta fletóval még rosszabb lenne...Ja ja.
főajtónálló r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
topin